به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

6. از کار کردن با خط فرمان در لينوکس دوري نکنيد.

نمي‌دانم که چرا اکثر کاربران رايانه از رفتن به‌سمت خط فرمان سيستم‌عامل فرار مي‌کنند به‌گونه‌اي که انگار خط فرمان پيچيده‌ترين ابزاري است که تاکنون ديده‌اند!

من کاربران زيادي را مي‌شناسم که به آساني با نرم‌افزار پيچيده فتوشاپ کار مي‌کنند اما همين که اسم خط فرمان مي‌آيد، دست و پايشان را گم مي‌کنند.

من هرگز نتوانستم اين سطح از پيچيدگي خط فرمان را براي کاربران ويندوز درک کنم اما اين را مي‌دانم که کاربري که لينوکس را به‌عنوان سيستم‌عامل شخصي خود انتخاب کرده، ديگر نبايد از خط فرمان دوري کند.

وجود خط فرمان در لينوکس خيلي هم حياتي نيست اما زماني که شما کار با آن‌را فرا بگيريد توانايي‌هاي بيشتري را خواهيد داشت و مي‌توانيد کنترل‌کننده مطلق و شايسته رايانه خود باشيد.

7. به‌سرعت تسليم نشويد.

موضوع ديگري که هنگام کار با لينوکس به چشم مي‌خورد اين است که کاربران مهاجر بعد از چند ساعت کوتاه و يا يکي دو روز کار با لينوکس، به‌سرعت تسليم بيگانگي محيط شده و به دلايلي از کار کردن با آن منصرف مي‌شوند و معمولا به‌سرعت تصميم مي‌گيرند که بهتر است دوباره به‌سراغ ويندوز دوست‌داشتني خود برگردند.

من نمي‌دانم که چرا آن‌ها زماني که بعضي از مسائل ساده لينوکس را درک نمي‌کنند سريع تصميم به ترک آن مي‌گيرند. مثلا زماني که آن‌ها بايد از يک نرم‌افزار اختصاصي و يا يک فايل با فرمت خاص استفاده کنند.

بهتر است قبل از اين‌که يک تصميم زودهنگام بگيريد کمي دقت کرده و يا در مورد نرم‌افزارهاي اختصاصي لينوکس مطالعه کنيد.

هر تغييري نيازمند کسب يک‌سري آگاهي جديد است.

لينوکس اين روزها آن‌قدر پيشرفت کرده که ديگر از درخواست‌هاي غيرمعمول در آن خبري نيست و به‌ندرت پيش مي‌آيد که کاربر در آن با مشکلي جدي مواجه شود.

اگر شما با کاربر تازه‌واردي مواجه مي‌شويد که گيج شده، بهتر است که کمي از وقت خود را به او بدهيد و وي را راهنمايي کنيد تا با يک تصميم نادرست و سريع با لينوکس خداحافظي نکند.

8. ورود به‌عنوان ريشه

به همه کاربران لينوکس بگوييد که نبايد به‌عنوان کاربر ريشه وارد سيستم شوند!

در لينوکس، کاربر ريشه ROOT کاربري است که دسترسي کامل مديريتي به سيستم را دارد که کاربران ديگر ندارند.

ورود به سيستم به‌عنوان کاربر ريشه مي‌تواند موجب افزايش زياد خطر نفوذ به سيستم و يا امکان بروز اشکالات غيرقابل جبران به‌دليل اشتباهات شما در کار با سيستم شود بنابراين هيچ‌وقت به‌عنوان کاربر ريشه وارد نشويد.

اگر بخواهيد در رايانه، اختيارات کامل مديريتي را داشته باشيد مي‌توانيد از دستور "SU" براي ورود به‌عنوان کاربر ريشه استفاده کرده و يا از "SUDO" براي آن‌که فقط يک دستور را با اختيارات کاربر ريشه اجرا شود استفاده کنيد.

9. هر دستور‌العملي که در ويندوز معنا دارد لزوما در لينوکس قابل اجرا نيست.

در لينوکس "C:" وجود ندارد و شما هيچ‌گاه نبايد از کاراکتر "" استفاده کنيد. همچنين در نام فايل‌ها نبايد از فاصله استفاده کنيد. اين فرمان‌هاي اشتباهي هستند که اکثر کاربران تازه‌وارد لينوکس از آن استفاده مي‌کنند.

سعي کنيد به‌تدريج از ويندوز فاصله بگيريد و با دستورات لينوکس آشنا شويد. در لينوکس آدرس يک مسير بسيار مهم است و وجود يک کاراکتر نابه‌جا مي‌تواند سيستم شما را به‌هم بريزد.

10. از امنيت چشم‌پوشي نکنيد.

يک چيزي در درون من هست که بايد بگويم: "12 سال است که کاربر لينوکس هستم و هرگز رايانه‌ام دچار ويروس و يا کرم نشده و حتي هک هم نشده‌ام."

اگر چه اين واقعيت هست اما بدان معنا نيست که وقتي کاربر لينوکس هستيد بايد از امنيت چشم‌پوشي کنيد. کاربران تازه‌کار لينوکس بايد بدانند که امنيت يک عامل تعيين‌کننده در هر سيستم‌عاملي است که هميشه بايد به آن توجه داشت.

مترجم: هانيه تندهوش

منبع: www.zdnet.com

ادامه مطلب
جمعه 22 مرداد 1389  - 10:39 PM

سرپرست ارشد تيم امنيتي هسته سيستم‌عامل ويندوز، هموطن ايراني ما آقاي بن فتحي است که رهبري تمامي فناوري‌هاي امنيتي هسته سيستم‌عامل‌هاي مايکروسافت را برعهده دارد

در حدود 35 سال از زمان تاسيس شرکت مايکروسافت مي‌گذرد و مي‌توان گفت مايکروسافت بنيان‌گذار صنعت توليد نرم‌افزار در جهان بوده است.

اين شرکت با فاصله زيادي در مقايسه با ديگر شرکت‌ها در زمينه توليد سيستم‌عامل فعاليت کرده است و تا چند سال گذشته هيچ کاربري حاضر نبود که به‌جز ويندوز از سيستم‌عامل ديگري استفاده کند.

هنوز هم طبق آمارهاي منتشر شده، مايکروسافت همچنان با اقتدار در صدر ايستاده است و تعداد کاربران ويندوز بيشتر از ديگر سيستم‌عامل‌ها مانند لينوکس يا مکينتاش است. همين موضوع هم باعث شده که بيشتر نرم‌افزارهاي توليد شده با اين سيستم‌عامل سازگار باشند و اين محصول مايکروسافت به‌صورت انحصاري در ميدان توليد سيستم‌عامل‌ها يکه‌تاز باشد.

اولين نسخه سيستم‌عامل ويندوز در 20 نوامبر سال 1985 در اختيار کاربران قرار گرفت و تا به‌حال بيش از 23 نسخه متفاوت از اين سيستم‌عامل بدون درنظر گرفتن نسخه‌هاي آزمايشي آن به بازار ارائه شده است.

از بين نسخه‌هاي متفاوتي که توليد شده، سري ويندوز XP بيش از ديگر سري‌ها اعتماد کاربران را به خود جلب کرد و ارائه ويندوز ويستا يک شکست براي شرکت مايکروسافت به حساب مي‌آمد. ويستا از نظر امنيتي مشکلات بسياري داشت و به همين خاطر نتوانست مانند سري‌هاي قبلي ويندوز موفق عمل کند و اين موضوع باعث شد که مايکروسافت قبل از توليد ويندوز 7، به فکر ايجاد تغيير در تيم امنيتي خود بيفتد.

به‌طور حتم کار کردن در شرکت مايکروسافت آرزوي هر فردي است که در زمينه آي‌تي حرفي براي گفتن دارد.

در حال حاضر سرپرست تيم امنيتي هسته سيستم‌عامل ويندوز، هموطن ايراني ما آقاي بن فتحي است که رهبري تمامي فناوري‌هاي امنيتي هسته سيستم‌عامل‌هاي مايکروسافت را برعهده داشته و مديرکل بخش امنيتي نيز مايکروسافت مي‌باشد.

وي معاون ارشد شرکت سيسکو در بخش شبکه نرم‌افزارها و سيستم‌هاي فناوري گروهي هم بوده و توسعه معماري نرم‌افزار IOS شرکت سيسکو را برعهده دارد.

فتحي با بيش از 30 سال تجربه در صنعت رايانه، حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد و بسياري از شرکت‌هاي بزرگ براي به‌کار گرفتن اين نيروي متخصص تلاش مي‌کنند.

سايت pcworld.com مصاحبه‌اي را با وي در مورد امنيت ويستا و ويندوز 7 داشته است که در ادامه مي‌خوانيم.

فکر مي‌کنيد مسئوليتي که در مايکروسافت داريد تا چه حد ممکن است که براي شما دردسرساز شود؟

شايد بتوان گفت که در هر شرکتي مسئوليتي که به‌عهده بخش امنيتي است، بسيار سنگين‌تر از ديگر بخش‌هاست.

ما هميشه در مايکروسافت با نامه‌ها و ايميل‌هاي تهديدآميز هکرها روبه‌رو هستيم و پس از مشکلاتي که براي ويستا به‌وجود آمد، ما بايد حس اعتماد کاربران را در مواردي مانند به اشتراک‌گذاري فايل‌هايشان جلب مي‌کرديم.

برخي از کارشناسان گفته بودند که به‌دليل مشکلات امنيتي زيادي که ويستا دارد اين سيستم‌عامل غير قابل استفاده است اما باز هم مايکروسافت اين سيستم‌عامل را عرضه کرد. نظرتان در اين مورد چيست؟

نسخه بتاي ويستا داراي مشکلات بسياري بود اما اين مشکلات امنيتي در نسخه اصلي برطرف شده بودند اما من نمي‌خواهم از مشکلاتي که داشت دفاع کنم و ويستا به‌خاطر همين مشکلات امنيتي شکست خورد.

در مورد ويندوز 7 چه نظري داريد؟

ويندوز 7 يک اينترفيس جديد را به کاربران ارائه کرده است و از نظر من کار کردن با اين ويندوز بسيار آسان‌تر از ديگر نسخه‌هاي ارائه شده مي‌باشد.

از نظر شما ويندوز و لينوکس، کدام برتر است؟

من در حدود چند ماه گذشته مقاله‌اي با عنوان "آيا پنگوئن مي‌تواند پنجره را بشکند؟" نوشتم و در اين مقاله به اين نکته اشاره کردم که بسياري از کاربران از Configکردن لينوکس لذت مي‌برند ولي چون ويندوز همه چيزش آماده است نمي‌توانند اين لذت را در آن تجربه کنند. اين حرف از نظر من درست است اما گاهي لازم است که ما به سرعت در انجام کارها اهميت بيشتري بدهيم.

ويژگي مثبت ويندوز 7 چيست؟

رابط گرافيکي اين سيستم‌عامل فرق بسياري با بقيه نسخه‌ها دارد و شما در آن احتياجي به نصب درايور نداريد و به‌نظر من ويندوز 7 بسيار کاربردي است.بايت

ادامه مطلب
جمعه 22 مرداد 1389  - 10:37 PM
خبرنگار صفر و يکي

تا چند وقت پيش اگر مي خواستيم کسي را به عنوان نويسنده در حال نوشتن موضوعي خاص تصور کنيم، اولين چيزي که به ذهنمان مي آمد، اين بود که آن فرد در فضايي پر از کاغذهاي چرک نويس نشسته است. با اين اوصاف آن نويسنده کاغذهاي زيادي را به خاطر خراب شدن نوشته اش مچاله کرده و به دور ريخته است. در اين روش بيش از هر چيز کاغذ و قلم آن نويسنده به چشم مي آمد و به همين خاطر نماد اصلي هر نويسنده قلمي است که به دست مي گيرد. اما الان شرايط چه طور است؟ آباز هم هر خبرنگار و روزنامه نگاري براي نوشتن مطلبش هر چه قدر هم که کوتاه باشد با کاغذ و قلم سروکار دارد؟ ما در زماني هستيم که دفترها و کتاب ها جاي خود را به رايانه ها داده اند و شما حتي وقايع مهم خود را هم در تلفن هاي همراهتان ثبت مي کنيد، اين دور از ذهن نيست که آن صفحه هاي کاغذي جاي خود را به فايل هاي متني رايانه-اي بدهند و با توجه به اين شرايط شما مطالب خود را در يک فايل ورد تايپ خواهيد کرد و احتمالا آن ها را از طريق يک شبکه مجازي در اختيار مخاطبتان قرار خواهيد داد. در يکشنبه اي که گذشت روز خبرنگار را پشت سر گذاشتيم و شايد بد نباشد که نگاهي به صنعت روزنامه نگاري نوين در جهان داشته باشيم و در موضوع ويژه اين هفته ساختار روزنامه نگاري سايبر و در نهايت روزنامه نگاري از طريق تلفن هاي همراه را که به عنوان روزنامه نگاري شهروندي شناخته شده است، بررسي کنيم.

بقيه در ادامه

ادامه مطلب
جمعه 22 مرداد 1389  - 10:35 PM
کاوشگر "ویه جر 2" در سال 1989 خود را به سیاره آبی رنگ نپتون رساند تا با عبور نزدیک از سطح سیاره تصاویر و اطلاعاتی را از این همسایه دورافتاده زمین به ثبت برساند

دو ساعت مانده به حداقل فاصله از سیاره نپتون، فضاپیمای روباتیک "ویه جر 2" در سال 1989 این تصویر را به ثبت رسانده است.

در این تصویر می توان ابرهای سفید رنگی را مشاهده کرد که در ارتفاع اتمسفر نپتون در حرکتند. سایه این ابرها را می‌توان بر روی لایه ابرهای زیرین مشاهده کرد.
 بیشترین بخش اتمسفر نپتون از هیدروژن و هلیوم که نامرئی هستند ساخته شده است. از این رو آبی رنگ بودن سیاره نپتون را می‌توان به وجود مقادیر کمی از متان که از توانایی جذب نور قرمز برخوردار است ارتباط داد.

نپتون از شدیدترین بادها در سامانه خورشیدی برخوردار است، بادهایی که با سرعت دو هزار کیلومتر بر ساعت در حرکتند. فضاپیماهای "ویه جر" اکنون در مسیر خروج از سامانه خورشیدی به سر می‌برند.مهر

ادامه مطلب
جمعه 22 مرداد 1389  - 7:46 PM
 شاید به نظر برسد که بعضی‌ها خوش‌شانس‌اند و بعضی‌ها بدشانس. اما مطالعات نشان می‌دهند که انسان‌های خوش‌بین به استقبال موفقیت می‌روند و مغز انسان‌های بدبین رفتار را طوری می‌چیند که یک شکست‌خورده باشند

بهنوش خرم‌روز: هر یک از ما در مورد توانایی خود باورهایی داریم که به احتمال زیاد تا به حال متوجه حضور آن‌ها در زندگی خود شده‌ایم. برخی فکر می‌کنند چون عملکرد بدی دارند،‌ دوست داشتنی نیستند، ضعیف هستند و مانند این‌ها، در کارهای خود موفق نمی‌شوند و شانس زیادی ندارند. خب، البته بدشانسی‌های زندگی این افراد هم اغلب کم نیست. اما واقعا زندگی این افراد با دیگران فرق دارد؟

بر اساس گزارشی که ساینس‌دیلی منتشر کرده، عصب‌شناسان در مطالعه‌ای جدید، بررسی کرده‌اند که نقش بدبینی و خوش‌بینی یا در حقیقت انتظار ما برای وقایع خوب و بد، چه تاثیری روی مغز،‌ عملکرد و تصمیم‌گیری ما دارد.

آن‌ها یک بازی رایانه‌ای طراحی کردند که مراحل مختلفی دارد و با پیشرفت بازی دائم پیچیده‌تر می‌شود. تا جایی که خود محققین اعلام کرده‌اند حتی خودشان هم نمی‌توانند در این بازی برنده شوند! هر مرحله،‌ پاداش یا جریمه‌های متفاوتی دارد، مثلا بردن یک مرحله ممکن است 5 دلار پاداش و باختن در آن یک دلار جریمه داشته باشد در حالی که در یک مرحله دیگر،‌ بردن تنها یک دلار پاداش و باختن 5 دلار جریمه دارد. قبل از هر محله برای افراد میزان پاداش و جریمه توضیح داده می‌شد.

بعد از این که افراد هر مرحله را پشت سر می‌گذاشتند،‌ فرمی را پر می‌کردند و می‌گفتند که به نظر خودشان تا چه حد خوب و یا بد عمل کرده‌اند. اولین نکته جالب در این مطالعه این است که ارزیابی‌های افراد از عملکردشان اغلب غیرواقعی بود. یعنی بین کسی که گفته بود خیلی عالی بازی کرده با کسی که گفته بود افتضاح بازی کرده،‌ در عمل در نتیجه واقعی بازی چندان تفاوتی نبوده است!‌

مغز بدبین،‌ مغز خوشبینتصویربرداری به شیوه ام.آر.آی عملکردی از مغز این افراد نشان می‌دهد که افرادی که عملکرد خود را خوب ارزیابی می‌کنند،‌ در مراحلی از بازی که پاداش بیشتر است،‌ فعالیت مغزی بیشتری دارند در حالی که افراد بدبین،‌ وقتی جریمه‌ها بیشتر باشد مغزشان بیشتر درگیر می‌شود.

در حقیقت،‌ به نظر می‌رسد که افراد خوشبین، به استقبال موقعیت‌های خوشایند و پاداش‌دهنده می‌روند و برای این موقعیت‌ها بیشتر تلاش می‌کنند و برنامه‌ریزی مغزی بهتری برای این موقعیت‌ها دارند، در حالی که بدبین‌ها برای موقعیت‌های بد آماده می‌شوند و طوری برنامه‌ریزی مغزی می‌کنند که یک شکست‌خورده باشند،‌ یعنی درست همان طور که خودشان باور دارند که هستند.

ادامه مطلب
جمعه 22 مرداد 1389  - 7:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5901566
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی