به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

وب‌سایت به اشتراک‌گذاری تصاویر فیلکر به تازگی از مرز ۵ میلیارد گذشته و اکنون بیش از پنج میلیارد تصویر در این وب‌سایت آپلود شده و به اشتراک گذاشته شده است.

پنج میلیاردمین تصویر فیلکر تصویر ساختمان “وودوارد” در ونکوور کانادا است که توسط یک کاربر به نام yeoaaron به اشتراک گذاشته شده تا به طور رسمی پنج میلیاردمین تصویر این سایت نام بگیرد و پس از سه میلیاردمین و چهار میلیاردمین تصویر فیلکر که پیش از این از سوی این وب‌سایت معرفی شده بود، تاریخی شود.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 7:02 AM

 

توجه: این مطلب صرفآ جهت مقاصد آموزشی نوشته شده است و مسئولیت هرگونه استفاده نادرست از این اطلاعات به عهده خواننده است.

فیشینگ چیه؟
فیشینگ یک تکنیک قدیمی (بیشتر از بیست سال پیش) برای سرقت اطلاعات کاربران است که همچنان امروز هم مورد استفاده هکر ها است. فیشینگ به زبان ساده یعنی صفحه ای شبیه صفحه لاگین یک سایت معتبر که حاوی کدی است که آنچه شما در قسمت نام کاربری و رمز وارد می کنید را به طور مخفیانه برای هکر می فرستد. مثلآ یک صفحه که عینآ شبیه صفحه لاگین یاهو است با این تفاوت که وقتی روی دکمه Login کلیک می کنید اطلاعات شما اول به طور مخفیانه برای هکر ارسال شده و سپس وارد یاهو می شوید.

فیشینگ

حالا دسکتاپ فیشینگ چیه؟
دسکتاپ فیشینگ یک مدل جدید تر از فیشینگ است که مشکلاتی که فیشینگ قدیمی دارد را ندارد. مهم ترین تفاوت دسکتاپ فیشینگ با فیشینگ معمولی این است که در دسکتاپ فیشینگ لینک صفحه ای که حاوی کد مخرب است هیچ تفاوتی با لینک سایت اصلی نخواهد داشت! یعنی کاربر مثلآ آدرس سایت را همان yahoo.com می بیند و ابدآ شک نمی کند که این فرم بتواند یک صفحه فیشینگ باشد. در حالی که در فیشینگ قدیمی صفحه فیشینگ باید در یک لینک جدا قرار داشته باشد و کاربر با کمی دقت به سادگی می تواند متوجه شود که وارد یک صفحه تقلبی شده است. مزیت دیگر دسکتاپ فیشینگ این است که نیازی به طراحی یک صفحه تقلبی جداگانه برای هر سایت نیست و با یک کد می توان تمام سایت ها را آلوده کرد.

دسکتاپ فیشینگ

مگه میشه؟!
بله، در دسکتاپ فیشینگ نفوذگر با روش های متفاوت فایل مرتبط به DNS را تغییر می دهد (در ویندوز فایل hosts). این باعث می شود شما لینک های سایت ها را همانطور که هستند ببینید و فکر نمی کنید که دارید یک صفحه تقلبی را مشاهده می کنید اما آنچه در مرورگر شما لود شده است در اصل صفحه ای تقلبی است که حاوی کد های مخربی است که اطلاعاتی که شما در فرم های وارد می کنید را به نفوذگر می فرستد.

جدول زیر فیشینگ را با دسکتاپ فیشینگ مقایسه می کند،

تفاوت فیشینگ با دسکتاپ فیشینگ

چطوری؟
من تا جایی که می شد ماجرا را براتون ساده کردم. اگر همچنان دقیق متوجه نمیشید که این روش چطوری کار می کنه باید یاد بگیرید
DNS چیه و چی کار می کنه. من براتون به زبان ساده توضیح میدم. کامپیوتر ها آدرس سایت ها را با یک سری عدد به اسم «آدرس IP» می شناسند و اسم خود سایت مثلآ yahoo.com براشون معنی نداره. هر موقع شما تایپ کنید yahoo.com و بخواهید وارد سایت یاهو شوید کامپیوتر تان باید بداند آدرس IP سایت یاهو چیست تا بتواند سایت را برای شما باز کند. کامپیوتر تان اول دفترچه یادداشت خودش را نگاه می کند تا ببیند می داند این آدرس چیست یا خیر، اگر در دفترچه خودش نداشت (همان فایل hosts که راجع بش صحبت کردیم) از DNS می پرسد و DNS آدرس IP سایت مورد نظر را به کامپیوتر می گوید.

ما با اضافه کردن یک خط تقلبی به این دفترچه یادداشت کامپیوتر را گول می زنیم تا فکر کند که می داند آدرس سایت چیست اما ما به جای آدرس واقعی آدرس کد مخرب خودمان را می گذاریم. در این حالت کامپیوتر محتوای صفحه مخرب را باز می کند اما فکر می کند این همان سایت یاهو است در نتیجه لینک ها هم همگی واقعی به نظر می رسند.

میشه با مثال نشون بدی؟

1.  وارد آدرس C:\Windows\System32\drivers\etc شوید و فایل hosts را با نت پد باز کنید.

2. دو خط زیر را به این فایل اضافه کنید (بعد از خط هایی که با # شروع شده اند):

Hosts IP Yahoo

فایل را ذخیره کنید و مرورگر خود را باز و بسته کنید.

3. حالا وارد سایت یاهو شوید، می بینید که وارد سایت پارسیک می شوید اما لینک همچنان سایت یاهو را نشان می دهد.

اگر همچنان صفحه یاهو را می بینید مطمئن شوید فایل را به درستی ذخیره کرده اید و مرورگر خود را باز و بسته کرده اید. در نهایت ممکن است مجبور باشید دیسکانکت شوید و دوباره به اینترنت وصل شوید.

الان چی کار کردیم؟
ما فایل hosts که همون دفترچه کامپیوتر مون باشه را تغییر دادیم و توش نوشتیم آدرس IP سایت یاهو 64.130.216.112 هست در حالی که این عدد مربوط به سایت پارسیک هست. در نتیجه وقتی کامپیوتر خواست یاهو را باز کند آن خط را خواند و گول خورد و سایت پارسیک را باز کرد، با این فکر که این همان یاهو است.زنگوله

ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 6:59 AM

به علي گفتم: علي‌جان كي بر مي‌گرديد؟ گفت: مامان اگر با هواپيما آمديم زخمي هستيم، اگر با ماشين آوردنمان شهيد شديم و اگر هم خودمان آمديم كه سالم هستيم. اين حرف او براي من خاطره‌اي به ياد ماندني شد.


مادر شهيدان جواد نيا ، با اين كه داغ چهار جوان رشيد خود را بر دل دارد ، از چنان روحيه اي برخوردار است كه انسان را تحت تاثير قرار مي دهد. طوفان فتنه ها و بازي هاي روزگار هيچ خللي در باورهايش ايجاد نكرده و چون كوه به پاي آن چيزي كه فرزندانش را برايش فدا كرده ايستاده است. اين ها كه گفتم شعار و انشاء نبود ، كافي است يك بار ايشان را ببينيد و چند كلمه اي هم صحبتش شويد تا باور كنيد اين حماسه سرايي ها مي تواند مصداق داشته باشد. خانم جوادنيا از گذر زمان خسته است اما براي يك لحظه در گذشته اش ترديد نكرده ندارد. تمام سعي خود را كردم كه او را در موقعيتي عاطفي قرار دهم و حداقل آهي از دل برآورد و بار احساسي مصاحبه را بيشتر كند اما ميسر نشد. راستي از كسي كه به هنگام شنيدن خبر شهادت چهارمين پسرش به سجده افتاده است چه انتظار ديگري مي رود. خبرگزاري فارس بابت افتخار مصاحبه با اين بانوي ارجمند خداوند را شاكر است و متن كامل آن را به همه علاقمندان «فرهنگ شهادت طلبي» تقديم مي دارد. شادي روح شهيدان جواد نيا صلوات.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 6:35 AM

دو نفر نيرويي كه ماموريت اغفال دشمن را به عهده گرفتند آخرين كلامشان اين بود كه اگر امام را ديديد سلام ما را برسانيد و بگوييد فدائيان تا آخرين لحظه از بيعت خود دست برنداشتند.


جاده با بودن لاشه دو تانك سوخته عراقي همچنان بسته بود و لودرهايي كه عصر، براي برداشتن لاشه تانك ها آمده بودند هم بدست ما افتاد و از گروه شناسايي عراق هم كه به موضع ما فرستاده شده بود، كسي به ستاد عراقي ها بازنگشت و آن شب تا به صبح به جز شليك هاي پراكنده و انفجار سلاح هاي سنگين گاه به گاه توپ ها و خمپاره هاي عراقي در روي موضع ما و حركات مزبوحانه دشمن موضوع ديگري بوجود نيامد و لشكر در غم از دست دادن فرماندهي شجاع تا صبح در ماتم و عزا فرو رفته بود.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 6:33 AM

برقرارى اين گونه ارتباطات فرايند عوامل گوناگونى است كه برخى از آنها عبارت‏اند از:

1. ضعف بينش مذهبى‏

نوجوان يا جوانى كه از لحاظ بينشى قائل به مرز بين محرم و نامحرم نيست، آمادگى بيشترى براى گرفتار آمدن در چنين دامى را دارد. اين مشكل در صورتى رفع مى‏شود كه والدين به بينش‏دهى صحيح به فرزند رو كنند و اوامر و نواهى خود را با دلايلى همراه سازند.

2. عدم رعايت حجاب‏

ضعف بينش مذهبى در دختران باعث بى‏توجهى به مسئله پوشش و حجاب سالم مى‏گردد. از آن جا كه غريزه تبرج امرى طبيعى در دختران است و از سوى ديگر، دختر جوان توجهى به مهار و كنترل اين غريزه از نگاه شرع ندارد بى حجابى در جامعه امرى رو به رشد مى‏گردد كه پيامد اوليه آن چيزى جز ارتباطهاى غير اخلاقى چيزى نيست.

3. آرايش‏هاى غير مناسب دختران‏

دختر خود موجودى جذاب و ذاتاً باعث تحريك نگاه‏هاست. اگر اين شخص به آرايش ظاهرى مبادرت ورزد و در اجتماع ظاهر گردد، اين جذابيت دو چندان شده و باعث جلب توجه جنس مخالف مى‏شود، و نهى شارع مقدس از نمايان كردن آرايش زنان در اجتماع، حكمى براى كنترل ارتباطات نامشروع مى‏باشد كه بايد به آن بيشتر توجه شود.

4. وجود الگوهاى منحرف‏

سن نوجوانى و زمان گذر از آن، حساس‏ترين دوران زندگى هر فرد به شمار مى‏آيد. در اين دوران، هر نوجوان به دنبال معيار و الگويى براى رفتار خود است، و چنانچه در اين الگوگيرى مشورت داده نشود، ممكن است الگويى را برگزيند كه او را به سوى انحراف سوق دهد. قرآن كريم نيز به اين مهم توجه نموده و در چند مورد به معرفى الگوهاى رفتارى مناسب اقدام كرده است. آياتى كه حضرت ابراهيم (ع)، پيامبر اكرم (ص) و زنان فرعون و حضرت مريم (س) را معرفى مى‏كند، از اين قبيل است.

عوامل ديگرى نيز در اين روند ارتباطى مؤثر است؛ عواملى از قبيل سهل انگارى برخى مادران و بى خبرى پدران، اشتغالات فراوان والدين، وجود مشكلات عاطفى در خانواده و دلايل جنسى و زياد شدن سن ازدواج. « ماهنامه اصلاح و تربيت،« بررسى تحليلى از روابط دختر و پسر»، دكتر محسن ايمانى، ش 29»

ارتباط هايى كه از راه غير صحيح و به دور از اصول مطرح در اين گونه ارتباطات ايجاد مى‏شود ممكن است در پى دارنده پيامدهايى باشد كه جبران آن براى افراد ممكن نباشد. در يك نگاه اجمالى برخى از اين پيامدها را مى‏توان چنين برشمرد:

1. نگرانى برملا شدن اين ارتباط

اين گونه روابط از آن جا كه به دور از چشم والدين برقرار شده است، در هر دو طرف يك حالت ترس و اضطراب به خاطر آشكار شدن آن به وجود مى‏آيد كه مى‏تواند در روند سالم زندگى فردى شخص تاثيرى منفى بر جاى گذارد.

2. نگرانى والدين‏

اين نگرانى پس از آشكار شدن ارتباط فرزند با ديگران براى آن‏ها حاصل مى‏شود و باعث روان‏پريشى افراد خانواده مى‏گردد و زندگى سالم آن‏ها را دچار نگرانى و اضطراب مى‏كند.

3. افت آموزشى و ترك تحصيل‏

با توجه به آزمايش‏هاى ميدانى كه صورت گرفته، اين گونه ارتباطات باعث بروز عشق و عاشقى و افتادن به ورطه خيال مى‏شود كه نتيجه آن در اغلب موارد افت شديد تحصيل و در مواردى نيز ترك تحصيل است.

4. ابتلا به افسردگى‏

برقرارى عاطفى اين گونه روابط در سن نوجوانى از آن‏جا كه اغلب به ازدواج نمى‏انجامد، فرد را دچار افسردگى مى‏كند. اسلام با انشاى حكم ازدواج موقت به عنوان حكمى ثانوى و همراه با شرايط خاص، اين معضل را معالجه كرده كه لازم است در اين زمينه تحقيقى مستقل ارائه شود.

5. خودكشى‏

6. انجام ازدواج‏هاى عشقى‏

اين گونه ازدواج‏ها جنبه عقلانى ندارد و صرفاً عملى عاطفى محسوب مى‏گردد و به گفته بسيارى از روان‏شناسان عشق اوليه معمولًا پايدار نمى‏ماند؛ از اين رو، در بيشتر موارد به طلاق و جدايى مى‏انجامد؛ به گفته مولوى:

عشق‏هايى كز پى رنگى بود             عشق نبود عاقبت ننگى بود

7. برقرارى ارتباطات جنسى نامشروع‏

8. احتمال استمرار جنسى نامشروع بعد از ازدواج. «همان»

ذكر نمونه قرآنى از يك ارتباط سالم‏

در پايان به جاست كه به يك نمونه قرآنى در مورد ارتباط سالم بين دختر و پسر اشاره شود. در اين داستان جوانى است به نام موسى (ع) كه به شهر مدين وارد شده است. او پس از ورود بر سر چاه شهر مى‏رود و گروهى از مردم را مى‏بيند كه براى آب دادن به چهارپايان خود جمع شده‏اند. در اين هنگام دو دختر را مى‏بيند كه كنارى ايستاده و از گوسفندان خود مراقبت مى‏كنند و به چاه نزديك نمى‏شوند. در اين حال جوان به سوى آن‏ها گام برمى‏دارد و علت كناره‏گيرى آن‏ها را جويا مى‏شود. مى‏گويند: ما به گوسفندان خود تا زمانى كه همه مردان چوپان كنار نروند، آب نمى‏دهيم و بيان مى‏كنند كه علت حضور ما در اين‏جا اين است كه پدرمان فردى كهنسال است.

جوان به يارى آنها مى‏شتابد و پس از سيراب كردن گوسفندان آنها براى استراحت به زير درختى مى‏رود و در برابر خداوند ابراز نيازمندى مى‏كند. در اين هنگام ناگهان يكى از آن دو دختر به طرف جوان مى‏آيد. قرآن نوع حضور اين دختر را چنين بيان مى‏كند: «فَجاءَتْهُ إِحْدَاهُمَا تَمْشِى عَلَى اسْتِحْيَاءٍ قَالَتْ إِنَّ أَبِى يَدْعُوكَ لِيَجْزِيَكَ أَجْرَ مَا سَقَيْتَ لَنَا» «قصص، 25»

اين دختر در هنگام گام برداشتن، حيا را فراموش نمى‏كند. « تفسير نمونه، ج 16، ص 34» بيان دعوت را از زبان پدر مى‏گويد تا شائبه ميل فردى در مخاطب ايجاد نگردد. در اين داستان نكات زير قابل تامل است:

1. حضور دختران دراجتماع به علت ضرورت خانوادگى؛

2. برقرارى ارتباط سالم با افراد؛

3. عدم اختلاط دختران با مردان؛

4. توجه به حياى فردى در نوع راه رفتن؛

5. سخن گفتن با جوان بدون ايجاد ريبه و شهوت؛

6. نتيجه ارتباط ازدواج سالم و به پيشنهاد پدر دختران به جوان.

آنچه گذشت، بيان داستانى قرآنى از يك رابطه انسانى است كه اصل ارتباط ميان پسر و دختر را در صورت حفظ شرايط ارتباط تاييد مى‏كند. ذكر اين نكته لازم است كه اين حفظ حريم شخصى در ارتباط با جنس مخالف، از نگاه خداوند دور نماند. و در نهايت، اين پاكى جوان باعث بعثت او به نبوت الهى گرديد كه خود مى‏تواند درسى سازنده براى جوانان مومن باشد.SNN

 

ادامه مطلب
دوشنبه 29 شهریور 1389  - 10:13 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898950
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی