به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  گفت «جناق که شکستیم تو باختی». گفتم «حرف نزن، عراقی‌ها اومدن. یه کاری کن، دخترت چشم به راهه». قبول کرد. تا ماسک را به صورتش زد، تانک عراقی به سمت‌مان چرخید.

 
خبرگزاری فارس: شکار تانک با تن بی سر

 

 یکی از دوستانم در عملیات والفجر مقدماتی در فکه پشت کمین زخمی شد. او آرپی‌جی زن بود و من هم کمکش بودم. کمکش بودم اما شب عملیات تخریب‌چی بودم. تانک عراقی که به ما رسید، گفت: «من بلند شم با آرپیجی تانکو بزنم».

گفتم «نه من می‌زنم»

ـ «نه من باید بزنم». 

ـ «بابا تو زن داری یه بچه تو راهی هم داری».

یک دختر چهار ساله داشت و یکی هم تو راهی. شب قبلش با هم جناق شکسته بودیم که چه کسی تانک‌ها را بزند. گفت نه من باید بزنم. گفتم: «دلیل نداره حالا که من کمک تو هستم و برای تو موشک می‌آورم تو تانک‌ها را بزنی».

جناق که شکستیم من باختم اما شب عملیات زیر بار نمی‌رفتم. شیمیایی که زدند ماسکم را به صورتم زدم اما احمد در حالتی که زخمی هم بود، ماسک نداشت. سریع ماسک خودم را درآوردم و دادم به احمد. دستم را پس زد و خندید. آن لحظه را فراموش نمی‌کنم.

گفت: «جناق که شکستیم تو باختی».

ـ «حرف نزن، عراقی‌ها اومدن. یه کاری کن، دخترت چشم به راهه».

قبول کرد. تا ماسک را به صورتش زد، تانک عراقی به سمت‌مان چرخید. احمد آرپیجی را برداشت و ذکر «و ما رمیت...» را زمزمه کرد. در این لحظه تانک شلیک کرد و سر احمد را از بدنش جا کرد. بدن بدون سر احمد چند قدم حرکت کرد و ماشه را چکاند و یک تانک دیگر را زد.

نمی‌دانم که شلیک کرد یا نه اما چون احمد به تانک رسیده بود شاید خورد به تانک منفجر شد. در این لحظه دوشکاچی تانکی که احمد را زده بود وقتی دید بدن بی سر حرکت می‌کند وحشت زده شد و فرار کرد. غرش تانک و دود همه جا را پر کرده بود و من که از نزدیک صحنه پیکر خونی احمد را می‌دیدم و داشتم دیوانه می‌شدم.

 

راوی: حاج امیر عابدی

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 11:40 PM

  اگر تصور می کنید که می‌توان از فضا دیوار چین را دید یا اینکه تلفن همراه باعث ایجاد سرطان در مغز می‌شود، باید به شما توصیه کنیم تا این مطلب را بخوانید.

 
خبرگزاری فارس: آشنایی با 6 باور غلط علمی

 

باشگاه خبرنگاران، باورهای غلط در مورد حقایق علمی، تاریخی، فرهنگی و .... برای سال‌های متمادی در باور انسان وجود داشته است. دلایل مختلفی برای این اشتباهات تاریخی وجود دارند که از حوصله این مکان خارج است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با تعدادی از این باورهای غلط در حوزه علمی آشنا کنیم.

شربت شیرین ذرت

شربت ذرت با فرکتوز بالا، یک افزودنی غذایی است که در دهه 70 میلادی به عنوان یک ترکیب افزودنی به غذاها و نوشیدنی های صنعتی در آمریکا افزوده شد. در همان زمان بود که موجی از چاقی جامعه آمریکا را فرا گرفت. بسیاری انگشت اتهام را به سمت این ترکیب جدید نشانه رفتند و اعلام کردند که باعث چاقی آمریکایی ها این ترکیب جدید است. از آن زمان به بعد شرکت کوکاکولا نوشابه های خود را با این ترکیب به جای شکر سفید شیرین می کند. در حالی که برای مثال خط تولید این شرکت در مکزیک همچنان از شکر استفاده می کند و مردم معتقد هستند که این نوشابه کمتر از نمونه آمریکایی چاق کننده است. اما باید گفت که میزان قند و کالری موجود در شکر و ترکیب شربت ذرت تقریبا برابر است.

تلفن همراه وسرطان مغز

اگر از بسیاری از افراد سوال کنید به شما خواهند گفت که استفاده از تلفن همراه به بروز تومور و سرطان در مغز می شود. این تفکر در مورد چند مورد از خاص از بیماری های مغزی صحیح است، اما بر اساس تحقیقات به عمل آمده مشخص شده است که به شکل کلی تلفن های همراه باعث ایجاد تومور در مغز نمی شوند.

پریدن فیل

تعریف پرش کردن به نوعی آن است که پاها د مورد انسان و دست ها و پاها در مورد جانواران به طور همزمان بر روی زمین نباشند. باور غلطی که وجود دارد این است که تنها پستانداری که نمی تواند پرش انجام دهد فیل است. این نظریه غلط است. یکی دیگر از جانوران دیگری که توانایی پرش ندارد پستانداری به نام " تنبل" است که در آمریکای مرکزی و لاتین زندگی میکند. کرگدن نیز پستاندار دیگری است که توانایی پریدن را ندارد.

خرس های چپ دست

یک باور بسیار قدیمی که ریشه های اصلی آن در تاریخ کهن به فراموشی سپرده شده است معتقد است که: خرس های قطبی چپ دست هستند. دانشمندان با مشاهدات طولانی در مورد زندگی این گونه از خرس ها متوجه شدند که خرس ها از هر دو دست خود استفاده می کنند. دانشمندان معتقد هستند که به احتمال زیاد مردم در دوران قدیم شاهد این مسئله بودند که خرسهای قطبی از دست چپ بهتر استفاده می کنند و به همین دلیل این باور را منتشر کرده اند که خرس های قطبی چپ دست هستند.

دیدن دیوار چین از فضا

به احتمال فراوان شما هم این مطلب را شنیده اید که تنها سازه ساخته شده به دست انسان که از فضا قابل رویت است دیوار چین است. " آلن بین " فضانوردی که تجربه دیدن زمین از فضا را دارد اینگونه در این مورد توضیح می دهد:

در زمانی که شما در فضا قرار دارید تصویری از ابرها، پهنه های آبی و کویر و جنگلها به رنگهای سفید،آبی،سبز و زرد دیده می شود. در آن فاصله شما هیچ سازه انسان ساز را نخواهید دید.

اسفناج شما را قویتر می کند

این درست است که اسفناج یک سبزی پرفایده برای بدن است و دارای ویتامین فراوانی است اما باید گفت که این گیاه نمی تواند شما را قدرتمندتر کند. بسیاری از ما حتما کارتون ملوان زبل را تماشا کردیم که در طی آن شخصی با خوردن یک قوطی اسفناج به نیرویی خارق العاده رسیده و دشمنانش را از بین می برد. باید گفت که به غیر از این کارتون یک اشتباه نوشتاری در قرن 19 میلادی نیز به قوت گرفتن این تصور کمک کرد. در سال 1870 شخصی به نام " دکتر ولف " در زمان وارد کردن نتیجه تحقیقاتش یک عدد 0 را در مکانی اشتباه وارد کرد و باعث شد تا همه تصور کنند که آهن 10 برابر بیش از میزان واقعی خود آهن دارد.

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 11:38 PM

 قلمرو علم همه مسائلی است که قابل تجربه باشد، چون علمی بودن آن در گروی تجربه است.بنابراین، مسائل متافیزیکی، مسائل ماورایی، مسائل بعد از مرگ، قیامت، و... از قلمرو علم خارج است، ولی در دین همه این مسائل وجود دارد.

 
خبرگزاری فارس: رابطه علم و دین

 

مسأله‌‌ای که باید به آن توجه داشته باشیم اصل متد تحقیق در دین یا در علم است تا ببینیم اقتضای این متدها چیست و کجاها می‌توانند با هم تعارض داشته باشند یا به همدیگر کمک کنند، و پس از آن، بحث قلمرو دین و قلمرو علم است.آن‌چه درباره ارتباط علم با دین مطرح می‌شود موضوعات متعددی است که اندیشمندانی به‌صورت شفاهی یا کتبی در این زمینه بحث‌هایی کرده‌اند و احیانا به صورت جزوه‌ها و کتاب‌هایی منتشر شده است. محور و کلیدواژه همه این بحث‌ها دوتاست؛ یکی علم و دیگری دین.

مسائل مربوط به این‌ها، مانند تعارض علم و دین، زبان علم و دین، انتساب علم به دین، علم دینی و چیزهایی از این قبیل همه متوقف بر این است که این دو کلید واژه توضیح داده شود.روش و سبک بحث این است که اگر از این‌جا شروع شود، منطقی‌تر است. پس باید اول این دو واژه را درست توضیح بدهیم و بیان کنیم که علم و دین به چه معنا است، بعد این نکته را بررسی کنیم که چه ارتباطی بین این‌ها می‌تواند وجود داشته باشد و چه نسبتی بین مسائل و کارکردهایش می‌تواند وجود داشته باشد.

 

بقیه در ادامه

 

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 11:32 PM

 پدیدة اعجاب‌انگیز «کتاب» زندگی مادی و معنوی انسان را فرا گرفته و در صحنة قیامت نیز سرنوشت او با کتاب تعیین می‌شود. واژة کتاب در نظام وحیانی، مفاهیم ویژة قدسی را تداعی می‌کند و فرهنگ خاص قرآنی را به تصویر می‌کشد

 
خبرگزاری فارس: معناشناسی «درزمانی» واژه کتاب در قرآن

 

 

6. کتاب در قرآن

خانوادة کتاب همانند بسیاری از واژگان دیگر در کاربردهای قرآنی در پی تحول عظیم فرهنگی در جامعة عرب و توسعة معنایی از معنای مکتوب فراتر رفته و بار معنایی بسیار گسترده‌ای یافته است. مادة «کتب» در مجموع 319 بار در قرآن کریم به کار رفته است و از این میان 171 بار «الکتاب» و 73 بار «کتاب» به صورت مضاف یا غیرمضاف است. البته در باب وجوه معنایی واژة کتاب و مشتقات آن قرآن‌پژوهان آمارهای متعددی ارائه کرده‌اند و هریک با توجه به ذوق و گسترة دانش خود وجوهی را برای آن برشمرده‌اند.1 ما در ادامه به ذکر موارد مورد اتفاق بسنده می‌کنیم.

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 11:30 PM

 کتاب در زبان قرآن توسعة معنای یافته و علاوه بر نوشتن و نوشته بر مرتبه‌ای از علم الهی، قوانین تکوینی و تشریعی و نامة اعمال انسان‌ها نیز اطلاق گردیده است.

 
خبرگزاری فارس: معناشناسی «درزمانی» واژه کتاب در قرآن

 

 

چکیده

«کتاب» یکی از واژگان کلیدی قرآن است. پژوهش حاضر بر آن است که مفهوم کتاب را با روش تحلیل درزمانی بررسی کند و به جایگاه و معانی دقیق آن در نظام معنایی قرآن دست یابد.نوشتن و نوشته معنای حقیقی کتاب است و کاربرد آن در معانی دیگر چون دوختن، قضا، و تقدیر مجاز است. کتاب در دورة جاهلی بر نوشتن، نوشته، نامة مکتوب و کتاب‌های آسمانی اطلاق شده است. زبان‌شناسان کتاب را واژة قرضی می‌دانند و بر آن‌اند که در اصل به معنای نوشتن و نوشته بوده است.

کتاب در زبان قرآن توسعة معنای یافته و علاوه بر نوشتن و نوشته بر مرتبه‌ای از علم الهی، قوانین تکوینی و تشریعی و نامة اعمال انسان‌ها نیز اطلاق گردیده است. واژة کتاب بر اثر باهم‌آیی با مفاهیم دیگر صبغة معناشناختی خاصی یافته و پیوند عمیقی با مبدأ وحی و غایت و هدف آن پیدا کرده است. 

کلید واژه‌ها: کتاب، انضمام، نوشتن، معناشناسی درزمانی، علم الهی، قوانین تکوینی، قوانین تشریعی.

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 11:28 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899446
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی