انگشتر
خواص انگشتر عقیق یمنی
(مقدّمه:) تأكيد شده است كه مردان و زنان انگشتر را در دست راست كنند. هر چند در برخى روايات، انگشتر در دست چپ كردن هم تجويز شده است. و اگر نقش نگين يا خود نگين، شريف و باعظمت باشد بايد به هنگام تطهير كردن در حاجتگاه، آن را بيرون آورد. (به رواياتى در اين زمينه توجّه فرماييد:) ...
ادامه مطلب
📝👈 حکم نماز راننده و دوره گردی که در دو سه فرسخی شهر رفت و آمد می کند چیست؟
📝👈 حکم نماز راننده و دوره گردی که در دو سه فرسخی شهر رفت و آمد می کند چیست؟
✅👈 پاسخ(همه مراجع)
راننده و دوره گردی که در دو سه فرسخی شهر رفت و آمد می کند، چنانچه اتفاقاً سفر هشت فرسخی برود [1] باید نماز را شکسته بخواند.
[1] (بهجت:) ولی این سفر جزء شغل او باشد، باید نماز را تمام بخواند.
🔗(مکارم:) مسأله کسی که شغلش رانندگی داخل شهرهاست اگر اتّفاقاً به سفر خارج از شهر برود و هشت فرسخ و بیشتر باشد نمازش شکسته است، امّا کسی که هم رانندگی داخل شهر می کند و هم راننده بیابانی است وقتی به خارج شهر می رود، نماز را باید تمام بخواند.
🔗(زنجانی:) مسأله کسی که در کمتر از چهار فرسخی شهر رفت و آمد می کند به صورتی که عرفاً او را کثیر السفر می گویند، چنانچه اتفاقاً سفری برود که مسافت شرعی است بنا بر احتیاط نماز را هم شکسته و هم تمام بخواند، و اگر رفت و آمد او به جایی نزدیک شهر است به حدّی که رفتن به آنجا عرفاً مسافرت محسوب نشود، در مسافرتی که به قدر مسافت شرعی است باید نماز را شکسته بخواند.
📗 منبع
توضیح المسائل مراجع مطابق با فتاوای سیزده نفر از مراجع معظم تقلید
ادامه مطلب
🍀 تفسیر نماز؛ خاک كربلا؛ جايگاه تسبيح» 🍀
🌷﷽؛
🍀 تفسیر نماز؛ خاک كربلا؛ جايگاه تسبيح» 🍀
💫 تسبيح و تنزيه خدا، ريشه تمام عقايد و تفكرات صحيح اسلامى است:
توحيد، يعنى منزّه دانستن خدا از شريك. «سُبْحانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكوُنَ» «سوره طور، آيه 43»
عدل، يعنى منزّه دانستن خدا از ظلم. «سُبْحانَ رَبّنا انَّا كُنَّا ظالِمينَ» «سوره قلم، آيه 29»
💫 نبوت و امامت، يعنى منزه دانستن خدا از بى هدفى، بى برنامگى و رهاكردن مردم در درياى هوس ها و سليقه ها. «وَ ما قَدَروُا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ اذْ قالُوا ما انْزَلَ اللَّهُ عَلى بَشَرٍ مِنْ شَئ» «سوره انعام، آيه 91» آن ها مى گويند خداوند پيامبرى نفرستاده، در حقيقت خدا را درست نشناخته اند.
معاد، يعنى منزه دانستن خدا از اينكه آفرينش را پوچ و باطل، و پايان جهان را نابودى قرار دهد. «رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلًا سُبْحانَك» «سوره آلعمران، آيه 191»
«اَفَحَسِبْتُمْ انَّما خَلَقْناكُمْ عَبَثاً وَ انَّكُمْ الَيْنا لا تُرْجَعُونَ» «سوره مؤمنون، آيه 115» آيا گمان كرديد ما شما را بيهوده آفريديم و بازگشت شما بسوى ما نيست؟ آرى خدا از اين كار عبث و بيهوده منزّه است.
📚 استاد قرائتی؛ تفسير نماز، ص: 148
🍀 تفسیر نماز؛ خاک كربلا؛ جايگاه تسبيح» 🍀
ادامه مطلب