سعيد
  • دی 1399
  • اردیبهشت 1390
  • فروردین 1389
  • اردیبهشت 1389
  • خرداد 1389
  • تیر 1389
  • مرداد 1389
  • شهریور 1389
  • مهر 1389
  • آبان 1389
  • آذر 1389
  • دی 1389
  • بهمن 1389
  • اسفند 1389
  • فروردین 1388
  • خرداد 1388
  • تیر 1388
  • شهریور 1388
  • مهر 1388
  • آبان 1388
  • آذر 1388
  • دی 1388
  • بهمن 1388
  • اسفند 1388
  • <-BlogTitle->
    کل بازديد ها : 1950649
    تعداد کل پست ها : 3775
    تعداد کل نظرات : 173
    بروز رساني : جمعه 26 دی 1404 
    ايجاد شده در : دوشنبه 6 مهر 1388 

    اين قالب توسط sama طراحي و توسط sama ترجمه شده
    Check PageRank

    دوازدهم ديماه در دفاع مقدس:

      نخستين گردهمايي معاونين جنگ وزارتخانه ها ، بمباران تأسيسات راديويي عراق توسط ايران و تبادل آتش در مريوان و حاج عمران از مهمترين وقايع دوازده دي در طول دوران دفاع مقدس است . . . 


    جملات کوتاه و خواندني:

      کارهائي را که در گذشته کرده ايم ما را مانند سايه تعقيب مي کنند و نسبت به جنس آنها ما را به سوي بدي و يا خوشي مي کشند. «کارلايل» دراين دنيا هر کس چيزي را درو مي کند که قبلا تخم آ ن را کاشته است. «اسمايلز» . 

    ادامه - آرشيو ...

    تبديل لينك راپيدشير و ديگر سايت هاي آپلود به لينك مستقيم


    آپلود سنتر عكس، تصوير، فايل زيپ، فايل فلش و هر نوع فايل ديگر

    تصاويري زيبا از درختان

    به اين پست نظر دهيد

      آرایش ، جزوه الکترونیک ، انجمن علمی ، مقاله پژوهشی ، پرورش شترمرغ ، سایت تخصصی برق، ژورنال لباس عروسی ، کارت ویزیت ، راهنمای فارسی ،‌ ، داستان ،

      XP Repair Pro یک نرم افزار مشهور و کاربردی برای کاربران سیستم عامل ویندوز می باشد. توسط این نرم افزار میتوانید خطاها و ارور های موجود در ویندوز را که ممکن است در اثر استفاده یا نصب سایر نرم افزار ها، اتفاق افتاده باشد، به آسانی ترمیم نمایید. بدون نیاز به نصب مجدد سیستم عامل میتونید آن را مجددا بازگردانید و به روند کارها سرعت ببخشید. - .  دانلود

     قدرتمند ، کارت سوخت ، کرک کارت سوخت ، آموزش ، نرم افزار ، دانلود رایگان ، کتاب الکترونیکی ،‌ نحوه گرفتن کارت سوخت المثنی ، حسابداری ، نرم افزار حسابداری هلو ،‌ عاشقانه ، عشقولانه ، پرورش قارچ ، دانلود مترجم پدیده ،‌ بازیگران سینمای ایران ،

    کریمی از استیل آذین قهر کرد؟

    کيهان: الاغ ها و اسب ها و قاطرها هم به رنگ سبز علاقمندند

    طب سوزنی شاخه ای از طب سنتی چین و یکی از معروفترین رشته های طب مکمل می باشد . قدمت این علم به 2500 سال پیش بر میگردد.سازمان جهانی بهداشت WHO در سال 1975 استفاده از طب سوزنی در تشخیص و درمان بیماریها را رسما تایید کرد.

    طب سوزنی چین از مکتب Taoism منشا میگیرد. Tao نیرویی است که همه جهان را خلق کرده است و دو نیروی مخالف یین Yin و یانگ Yang را بوجود می آورد.این دو نیرو همواره در حال نزاع هستند و بین آنها انرژی چی Qi رد و بدل میشود. در وافع انرژی Qi منشا همه تغییرات در جهان است.
    با توجه به مقدمه فوق طب سوزنی در بازتوانی بیماران مبتلا به استروک تاثیر به سزایی ایفا میکند خصوصا در بیماران با دوره بیماری کوتاهتر از 3 ماه که این تاثیر در بیماران با دوره کوتاهتر از یک ماه بسیار چشمگیر تر می باشد.
    در بیماران مبتلا به ضایعات مغزی وسیع , دوطرفه , عمیق (مثلا در basal nuclei یا internal capsule ) یا عود کرده نتیجه درمان ضعیف میباشد.

    در تحقیقات 2 دانشمند به نامهای Chen و Fang در شانگهای بر روی 108 بیمار مبتلا به استروک دیده شد که شروع درمان در سه هفته اول بیماری با 99% بهبودی همراه بوده و شروع درمان بعد از سه هفته 4/71 %بهبودی نشان داده است.
    در دانشگاه Boston امریکا دیده شد که بیمارانی که ضایعه کمتر از نصف motor pathway در CT داشتند و بخصوص آنهایی که ضایعه در periventricular white matter داشتند به درمان با طب سوزنی جواب عالی نشان دادند.

    Johansson of land Univ. of Sweden تحقیق بر روی 78 بیمار با همی پلژی شدیدکه از شروع بیماری فقط 10 روز گذشته بود را انجام داد.
    بدین صورت که 40 بیمار در گروه کنترل تحت درمان روزانه فیزیوتراپی و occupational therapy بودند و 38 بیمار هفته ای 2 جلسه به مدت 10 هفته درمان با طب سوزنی شدند و نتیجه نشان داد که گروه دریافت کننده طب سوزنی خیلی زودتر بهبود یافتند و اختلاف معنی دار و واضحی در mobility, quality of life , days spent at hospital, nursing homes نشان دادند.

    با توجه به تازه بودن این علم در کشور ما و عدم انجام تحقیقات در این حوزه در ایران به نظر می رسد ارایه این مقاله واستفاده از طب سوزنی در درمان این بیماران نه تنها مفید بوده بلکه در صورت تمایل اساتید محترم اعصاب دانشگاه  میتوان تحقیقاتی دقیقی را نیز در این مقوله انجام داد.

    دکتر علی اعتمادی فارغ التحصیل از دانشگاه CBIATC چین.


    موها عامل مهم در زیبایی به شمار می آیند. برای زیبا شدن موها و جذابیت آن یکی از نکات اساسی نظافت مناسب موهاست.
    نظافت موها نقش اساسی در سلامتی جسمی و روحی هر فرد ایفا می کند. بی توجهی به موها باعث بروز انواع بیماریهای جسمی نظیر بیماری های عفونی و انگلی و همچنین کسالت و افسردگی روحی می شود.

    نظافت و آراستگی موها باعث شادابی و سرحال بودن فرد می شود و او را در انجام کارهای روزانه اش فعال تر می کند. طرز اصلاح و آرایش موها نشانگر فرهنگ و شخصیت افراد است و تاثیر زیادی در روابط متقابل اجتماعی می گذارد. بدون شک هر کسی در برخورد با فردی که موهای ژولیده و کثیف دارد تصویر یک انسان افسرده و بی حال را به خاطر می آورد و این امر در کیفیت برخورد با او تاثیر زیاد می گذارد. از طرفی خود شخص نیز با داشتن چنین قیافه ای احساس حقارت و شرمندگی می کند و تصویر ذهنی او را خویشتن (Self Image) کاهش می یابد.

    هدف از شست و شوی موها آن است که آلودگی های آن برطرف شود و بنابراین دفعات شست و شو بستگی به چند عامل دارد که عبارتند از:
    1- میزان چربی پوست سر
    2- نوع شغل و فعالیت فرد
    3- آلودگی محیط
    4- مدل انتخابی مو
    5- استفاده از مواد آرایشی
    6- وجود بیماریهای پوستی خاص

    بنابراین هر موقع که شما احساس کردید نیاز به شست و شوی موها دارید این کار را انجام دهید و مطمئن باشید که شست و شوی مکرر موها باعث ریزش دایمی موها نمی شود ولی باید مواظب باشید که موها را بیش از حد ماساژ ندهید و باعث آسیب دیدگی ساقه مو نشوید چرا که می تواند باعث شکسته شدن موها شود (این مسئله را نباید با ریزش واقعی موها از ریشه اشتباه گرفت).
    به طور معمولی 2 تا 3 بار در هفته جهت شست وشوی موها کافی است.

    تمیز کردن موها کار چندان راحتی نیست، سطح موهای یک خانم در حدود 4 تا 8 متر مربع است و حساب کنید که پاک کردن چنین سطحی نیاز به چقدر آب و مواد شوینده آلودگی های مو با آب خالی برطرف نمی گردد و به همین جهت برای پاک شدن موها باید از مواد پاک کننده استفاده شود. مهم ترین ماده پاک کننده موها، شامپو است. استفاده از شامپو باعث می شود که آلودگی های مختلف مو به خوبی برطرف گردد.

    معمولا توصیه می شود که در هر بار شست و شوی موها دو دفعه شامپو زده شود. دفعه اول باعث برطرف شدن آشغال و آلودگی های محیطی و همچنین بیشتر مواد چرب می شود و دفعه دوم باقیمانده چربی و سلول های مرده را برطرف می کند. البته این مساله تا حدودی بستگی به شدت آلودگی موها، کیفیت و مقدار شامپوی مصرفی و میزان خلوص دمای آب دارد و در افرادی که هر روز دوش می گیرند شاید همان یک دفعه کافی باشد.

    این یک باور غلط است که هر قدر شامپو کف بیشتری داشته باشد موهای شما تمیز تر خواهد شد. کف شامپو فقط نوعی تاثیر روحی است. کف شامپو باید به حدی باشد که موهای کف سر را تمیز کند و کف معمولی برای شستشو کافی است.
    تصور ذهنی برخی از افراد این است که مو به نوع شامپوی مصرفی عادت می کند در حالیکه کوتیکول مو بخش مرده است و نمی تواند به ماده ای عادت کند. بنابراین اگر با شامپویی که مصرف می کنید مشکلی ندارید، نیازی به عوض کردن آن نیست.


    قسمت دوم

    آيا انتخاب داوطلب مناسب در اثربخشي اين شيوه درمان موثر است؟
    البته كما اين كه انتخاب اشتباه مي‌تواند درمان را با شكست روبه‌رو كند. چند دسته از بيماران هستند كه مي‌توانند تحت درمان از طريق سلول‌درماني قرار بگيرند. يكي بيماران مبتلا به ويتيليگو كه توسط علائم باليني و در صورت نياز انجام نمونه‌برداري از پوست، بيماري آنها به تاييد رسيده باشد. ديگر آن كه سنشان بالاي 12 سال باشد، افرادي كه بيماري آنها حداقل به مدت يك سال ثابت باقي مانده باشد كه اين ثابت ماندن به معني ثابت ماندن تعداد و اندازه ضايعات است. افرادي كه حداقل طي 6 ماه گذشته، داروي تضعيف‌كننده سيستم ايمني دريافت نكرده‌اند. بيماران باردار و بيماران باسابقه بيماري‌هاي زمينه‌اي و موارد خاص با اين روش هم نبايد تحت درمان قرار بگيرند. بعلاوه بيمار نبايد ظرف يك سال گذشته دچار ضايعه جديدي شده باشد. شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد هزينه درمان ما در مقايسه با شيوه‌هاي درماني كه در كشورهاي ديگر اجرا مي‌شود بين يك‌دهم تا يك‌سي‌ام است.

    آيا نمونه‌برداري از پوست براي بيمار عوارضي به همراه ندارد و آيا لازم نيست بيمار پس از انجام آن بستري شود؟
    نمونه‌برداري از لايه فوقاني پوست، در شرايط بي‌حسي موضعي انجام مي‌شود و مشكل خاصي براي بيمار ايجاد نمي‌كند. بعلاوه در اين روش بعد از انتخاب بيمار و نمونه‌برداري از پوست سالم، نمونه‌ها بلافاصله به پژوهشكده رويان منتقل و در شرايط كاملا استريل سلول‌هاي پوستي از بافت جدا مي‌شود و يك روز بعد از نمونه‌برداري سلول‌ها، در صورت عدم نياز به كشت، براي تزريق در محل ارسال مي‌شود. روند درمان به صورت سرپايي انجام مي‌شود و نيازي به بستري شدن بيمار ندارد.

    آيا پيوند سلول‌هاي ملانوسيت عوارضي هم دارد؟
    از آنجا كه اين روش بدون ايجاد تاول و استفاده از اشعه ماوراي بنفش انجام مي‌شود كاملا بي‌خطر است و هيچ گونه عارضه‌اي براي بيمار ندارد و به سبب اين كه سلول‌ها منشأ خودي دارند مشكل رد پيوند نيز در اين بيماران مطرح نيست.

    آيا بعد از پيوند سلول‌ها مراقبت خاصي نياز است؟
    بعد از پيوند هيچ‌گونه مراقبت خاصي براي بيمار نياز نيست.

    اين روش درماني در كدام يك از مراكز درماني كشور ارائه مي‌شود؟
    اين روش در حال حاضر تنها در مركز سلول درمان پژوهشكده رويان انجام مي‌شود.

    چشم‌انداز استفاده از روش سلول درماني را در پروسه درمان بيماري‌ها چطور مي‌بينيد؟
    بدون شك سلول درماني يكي دو دهه آينده براي برخي از بيماري‌ها به عنوان تنها شيوه درماني ممكن و براي دسته‌اي ديگر در كنار ساير درمان‌هاي دارويي يا جراحي مطرح خواهد شد.
    در حوزه پوست هم مسلما با اين شيوه در آينده شاهد درمان بسياري از بيماري‌هاي لاعلاج همچون سوختگي‌هاي وسيع يا اسيدپاشي خواهيم بود. به علاوه از بين بردن خال‌هاي مادرزادي يا لكه‌هاي پوستي مادرزادي و يا ناشي از سوختگي يا ليزر براحتي با اين شيوه امكان‌پذير خواهد بود.

    با توسعه دستاوردهاي بشر در زمينه كاربرد سلول‌هاي بنيادي بخصوص با دستيابي به سلول‌هاي پرتوان القايي تحول چشمگيري در حوزه شبيه‌سازي موجودات زنده و ارگان‌هاي مربوط به آنها به وجود آمده است، اين تحولات را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    با پيشرفت‌هاي اخير امروزه ديگر پوست تنها در خدمت پوست نخواهد بود بلكه پوست در خدمت چاله‌هاي ديگر هم هست كما اين كه دانشمندان توانسته‌اند به تكنيك شبيه‌سازي خرگوشي از نمونه ساده پوست‌اش دست پيدا كنند. با اين حال اين سلول‌هاي پوستي در درمان بيماري‌ها هم مي‌توانند مورد استفاده قرار بگيرند؛ به اين ترتيب كه سلول‌هاي پوستي جايگزين سلول‌هاي بنيادي جنيني مي‌شوند؛ چرا كه اين سلول‌ها قادرند به سلول‌هاي پرتوان القايي با قابليت بازسازي عناصر از بين رفته موجودات زنده تبديل شوند.

    از سوي ديگر، پوست مي‌تواند در خدمت توليد محصولاتي باشد كه در درمان‌هاي ديگر كاربرد دارند. كما اين‌كه يك سري محصولات بيولوژيك را مي‌توان با استفاده از اين سلول‌ها توليد و از آن در درمان عفونت‌ها، سرطان‌ها و بيماري‌هاي التهابي استفاده كرد.
    مورد ديگر هم استفاده از سلول‌هاي پوست براي ژن درماني است. به طوري كه با انتقال سلول‌هايي كه از نظر ژنتيكي اصلاح شده‌اند، مي‌توان برخي از بيماري‌ها را درمان كرد .

     

     


    ساختن:
    کودکان از حدود دو سالگی شروع به ساختن می کنند .
    ساختن : ترکیب اشیا تغییر شکل و یا تفکیک آنها را از همدیگر با هدفی خاص می توان ساختن نامید .
    یکی از مهمترین مهارتهایی که می تواند کودکان را وارد حوضه ی ساختن نماید کاردستی است .

    کاردستی ها را می توان به دو گروه عمده تقسیم بندی کرد :
    1 – کاردستی های مهارتی که مهارت استفاده از ابزار و مواد را در کودک بالا می برد .
    2 – کاردستی های خلاق : قدرت خلاقیت کودک را ارتقا می بخشد .
    گرچه نمی توان به این شکل کاردستی ها را از هم تفکیک کرد . چرا که تمام کاردستی ها هم مهارت را بالا می برند و هم خلاقیت را اما درجه ی هرکدام بسته به نوع کاردستی فرق می کند . یکی از مهمترین مسایلی که یک مربی باید رعایت کند انتخاب نوع پروژه کلاس بر اساس همین مسئله است .

    فرآیند کسب توانایی های ساختن در سال های اولیه ی زندگی باعث توانمندی هایی می شود که در زیر می آید :
    1 – رشد جسمانی :
    الف – قدرت عضلات را بالا می برد
    ب – توانایی کنترل عضلات را افزایش می دهد
    ج – بین حواس پنجگانه هماهنگی ایجاد می کند .
    2 – رشد عقلانی : با توجه به هدف د ار بودن کاردستی فرآیند تجزیه و تحلیل توسط مغز باید صورت پذیرد .
    3 – تقویت قوای خلاقه
    4 – تأثیر بر مسایل روحی و روانی و عاطفی : قوای محرکه ساختن و خلق کردن یکی از تفاوتهای انسان با دیگر موجودات است . این تفاوت باعث می شود تا کودک نتواند بیکار باشد و نیاز دارد خود را مشغول کند . کاردستی این نیاز کودک را تامین می نماید و باعث شادابی او می گردد .
    5 – روابط اجتماعی : در فرآیند تولید کاردستی روابط اجتماعی کودک به سه طریق تقویت می شود .
    الف : در طول انجام کار برای رفع مشکلاتش در ساختن باید با دیگران رابطه داشته باشد .
    ب : بعد از تولید کودک اثر خود را رائه کرده و توقع واکنش از اطرافیان را دارد .
    ج : کار گروهی : بسیاری از کاردستی ها به صورت گروهی ساخته می شوند که این خود باعث ایجاد روابط بین گروه می شود .

    اریگامی ( کاغذ و تا )
    (اُري) به معني با انديشه تا دادن و( گامي) به معني كاغذ است.تركيب آنها با يكديگر كلمه اريگامي را ميسازد. بنابراين اريگامي هنر و انديشه ي تا دادن كاغذ (يا صفحاتي از جنس پلاستيك ، فلز و مواد ديگر) براي خلق شكل هاي مختلف ، مي باشد.اين شكل ها تعداد زيادي ازحيوانات ، پرندگان ، ماهي ها،وسايل بازي، وسايل دكوري، شكل هاي هندسي و اشكالي در ارتباط با گرافيك ، معماري ، صنعت و ... را شامل مي شوند.اريگامي طيف بسيار گسترده اي از كودكان پيش دبستاني تا اساتيد دانشگاه را در بر مي گيرد.تمام مردم مي توانند از آن لذت برده و با خلق طرحهاي جديد به تاريخ اريگامي بپيوندند. اريگامي مدرن، در چند ساله اخير(از سال 1950 ميلادي به بعد) با انتشار كتابهاي آقاي يوشيزاوا (Akira Yoshizava) ، استاد اريگامي از ژاپن، رنسانس خودش را شروع كرد. اكنون اريگامي كاربردهاي مهمي در هنر، علم و صنعت پيدا نموده است.

    تاريخچه
    كاغذ در سال 105 ميلادي (حدود 1900 سال قبل) توسط آقاي تسايي لون كه وزير كشاورزي چيني ها بوداختراع شد. چند سال بعداز آن بود كه توليد كاغذ افزايش يافت و در اختيار توده مردم قرار گرفت. از اين زمان بود كه هنرتا دادن كاغذ در ‌چين شروع شد. آنها چندين قرن اسرار توليد كاغذ و تادادن آنرا نزد خود حفظ نمودند ،تا بعد به كره و ژاپن راه يافت ،در ژاپن بود كه كار تا دادن كاغذ كاملتر شد و به صورتي رواج پيدا نمود كه جزئي از زندگي مردم گرديد، و سالها بعد از آن بود كه به كشورهاي اروپايي راه پيدا نمود.در كشورهاي اروپايي اين هنر با علم مدرن آميخت و با حمايت دانشگاهها و تشكيل انجمنهاي بزرگ و قوي اريگامي (مانند دانشگاه معروف ام.آي.تي در آمريكا،دانشگاه كمبريج در انگلستان و ... ) تحولي جديد يافت.

    فايده و كاربردهاي اريگامي
    1 - ايجاد ارتباط عاطفي در يكي از بررسي هاي انجام شده حدود ده خانواده در نظر گرفته شد. به افراد خانواده ها اطلاعات اوليه اريگامي و ساخت چند شكل ساده آموزش داده شد ، با توجه به رفتار و لغات بكار برده شده درگفتگوي بين اعضاي خانواده در قبل از آموزش و بعد از آن ، مرواده هاي بين اعضاي خانواده خلاق و دوستانه ترشده بود. همين كار با چند گروه دانش آموز و بعد به صورت تك نفره نيز صورت گرفت. ايجاد روابط اجتماعي دوستانه تر و ايجاد علاقه به شكل ساخته شده از طرف سازنده ي آن ، نيز به خوبي قابل مشاهده بود .

    2- تمام انسانها به حل مشكل يا معما علاقه مند هستند، بخصوص انسانهاي اهل علم ،طراحي، مهندسي ، گرافيك ، رياضي ،فيزيك و غيره ،كه عاشق حل مسائل علمي و ذهني مي باشند. دنياي اريگامي از اين بابت يكي از سرآمد ترين و هيجان انگيزترين علم و هنري است كه بشر به آن دست يافته است.صرف نظر از كارآمدي و كار آيي آن براي بسياري از علوم ، تمرين بسيار خوبي براي ايجاد خلاقيت و ذوق مثبت و سازنده در تمامي افراد از كودكان تا بزرگسالان است.اريگامي بيش از آنكه يك علم يا يك هنر باشد ، يك نياز براي انساني است كه مي خواهد خلاق و پويا باشد. ما چه بخواهيم و چه نخواهيم اريگامي جزء مهمي از دنياي حال و مخصوصاً آينده ي ما خواهد بود.

    تا كنون بدلايل مختلف از جمله عدم وجود خلاقيت ها و فرهنگ سازي هاي مناسب و كار آمد، در رسانه ها از جمله راديو و تلويزيون ، روزنامه ها و غيره ، اطلاع رساني و بستر سازي مناسب در اين زمينه انجام نشده است. مثلاً براي تهيه كنندگان برنامه هاي تلويزيوني ساخت برنامه هاي كم محتوي آسان تر است، تا ساخت برنامه هاي ناب و كارآمدي كه حاصل تحقيق ، مطالعه و استفاده از طرح هاي صاحب نظران باشد. روزنامه هاي ما نيز ترجيح مي دهند و برايشان ساده تر است كه به حوادث روزمره بپردازند تا به علوم و فرهنگ هايي كه توسعه آنها موجب رشد و پويايي جامعه مي گردد. با اين ديد ، هر دو رسانه در جذب ايده و طرح هاي نو و كار آمد ، چندان ابتكار عملي ندارند .

    بنا بر اين تمام افراد خوش فهم با يد با استفاده از امكانات پيشرفته دنياي ارتباطات ، به پيشرفت جامعه كمك كنند و كم كاري رسانه ها را پر نمايند. بجاي چشم دوختن بدست اين و آن و اينكه مدام بپرسيم ديگران براي ما چه كاري كرده اند خوب است كه گاهي به اين بينديشيم كه ما براي كشور و مردم مان چه كاري انجام داده ايم و مي توانيم انجام دهيم.

    3 - رشد نظم و ترتيب بهتر در كارها
    4- افزايش مهارت دست ها
    5- هماهنگي انديشه و عمل .

    ادامه دارد ...


    تب داغ عمل‌های جراحی زیبایی و دست‌کاری‌های پوستی، بسیاری از زنان و مردان جامعة ما را گرفتار خود کرده است. اگر هزینه های سرسام آور این قبیل جراحی ها را بتوان نادیده گرفت، عوارض ناخواسته و پیامدهای احتمالی این جراحی ها و همچنین دخالت افراد فرصت طلب که با اطلاعات کم و نداشتن تخصص کافی این اعمال را انجام می دهند مشکلات بسیاری را برای متقاضیان عمل های زیبایی به وجود آورده است که این بخش از مسئله به آسانی قابل چشم پوشی نیست چرا که حتی در برخی موارد باعث مرگ شخص متقاضی نیز شده است.

    متاسفانه در این زمینه عدم نظارت کافی بر عملکرد متخصصان و جراحان مذکور باعث شده است که زمانی آنها مورد بازخواست قرار گیرند که یا یکی از بیماران آنها فوت کند و یا این که پس از عمل دچار مشکلی شود و به مراجع قضایی شکایت کند. لذا این تحقیق در پی دانستن این مسئله است که میزان تمایل مردم برای انجام این جراحی‌ها چقدر است و همچنین مردم تا چه حد از خطرات ناشی از این جراحی‌ها آگاهند.
    از میان شاخه های مختلف جراحی پلاستیک، جراحی زیبایی در جامعه ما شناخته شده و رواج زیادی پیدا کرده است.
    درحالی که همه رشته‌های پزشکی جنبه نجات بیمار از درد، ناراحتی و درمان را دارند، با این وجود به دلیل جوان بودن جمعیت کشور، گرایش به جراحی‌های زیبایی در ایران گسترش پیدا کرده است.


    به طور کلی جراحی های زیبایی را می توان به دو دسته تقسیم کرد. جراحی های زیبایی که در ناحیه گردن و صورت انجام می شود. از جمله بینی، پلک ها، کشیدن پوست صورت و گردن یا همان لیفتینگ و دسته دوم جراحی هایی هستند .
    در کشور ما بسیاری از زنان و مردان، شکل و فرم قسمتی از اندام یا جوارح خود را نمی پسندند و خواهان تغییر و یا اصلاح آن هستند.
    اگر چه افراد بسیاری با استفاده از عملهای مختلف زیبایی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده واز زندگی خود لذت بیشتری می برند، لیکن انتخاب جراح متخصص و همچنین بروز خطرات و مشکلات ناشی از این جراحی ها نیز قابل تامل است.

    اگر یک کاندید پیوند مو هستید اولین کارمهم شما پیدا کردن یک جراح با تجربه درزمینه پیوند مو می باشد تا بتواندبهترین و طبیعی ترین کاشت مو را برای شما انجام دهد.توجه به این نکته بسیار ارزشمند است زیرا بایستی در قبال صرف وقت، هزینه جراحی بتوانید به نتیجه رضایت بخشی برسید در صورتی که جراح مربوطه تخصص کافی در این زمینه نداشته باشد می تواند باعث از بین رفتن موهای سالم شما شده و یک طاسی دائمی برای بیمار ایجاد کند.

    در سالهای اخیر پیشرفت های چشم گیری در زمینه پیوند مو مشاهده می شود وهمه آنها نمایان گر این نکته می باشند که با وجودی که این جراحی به ظاهر ساده و با بی حسی موضعی به صورت سر پایی انجام می شود ولی عملی بسیار ظریف و حساس بوده و رعایت صد ها نکته مهم در آن الزامی است تا بتوان به بهترین نتیجه و بالاترین درصد رشد موهای کاشته شده رسید.تیم پیوندی مورد نظر شما بایستی مجموعه ای از افراد با تجربه و با اطلاع باشند تا عوارض بسیار نادر این جراحی گریبان گیر شما نشود وبا رعایت نکات و تکنیکهای جدید موهای کاشته شده با درصد بالایی بتوانند رشد کنند. امروزه موسسات، مراکز جراحی محدود، مطب ها و درمانگاه های بسیاری جهت ترمیم، کاشت و پیوند مو فعالیت دارند که در این میان افرادی غیر متخصص و یا در امکان غیر مجاز و نامناسب اقدام به تبلیغات گسترده و اعمال جراحی در این زمینه می کنند.

    توصیه اکید به همه بیماران این است که صرفا به تبلیغات و آگهی ها متکی نبوده و با بررسی و تحقیق و اطمینان از داشتن مجوزهای قانونی و مجاز بودن این مراکز اقدام به درمان نمایند.برای انجام اعمال جراحی چون کاشت، ترمیم و پیوند مو تنها تکنسین بودن و دانستن تکنیک آن کافی نیست بلکه داشتن تخصص و آشنایی با بیماری های پوست و مو و شناسایی آنها اهمیت ویژه ای دارد.
    در پایان توصیه می کنم بیمارانی که تمایل به کاشت مو دارند با مشاوره دقیق و انتخاب پزشک مناسب بهترین نتیجه را از عمل خود بگیرند و انتخاب مورد مناسب برای انجام عمل جراحی را به عهده پزشک خود بگذارند.


    محمد غفاری، ملقب به کمال الملک، نقاش شهیر ایرانی در سال 1224 در کاشان به دنیا آمد و تعدادی از اعضای خانواده اش اهل هنر و نقاشی بودند درچند ماهگی اورابه”کلده”دهی بسیار سرسبز وخوش آب و هوا در نزدیکی کاشان   بردند.طبع حساس ودل نازک محمد در روستای سرسبز که شکوه کوهستانش چشم را خیره میکرد پرورش می یافت وقلب او مالامال از عشقی سرشار به طبیعت می شد . از تنور تکه ذغالی بر می داشت و روی دیوارها ،ورقهای حساب و کتاب پدر ،زین اسب ها و گاهی دور از چشم پدر و مادرش بر روی دیوار سفید شده با گچ اتاق نقاشی می کرد .نقشهای مختلفی می زد و بیشتر درخت صنوبر را می کشید که روی تپه کنار نهر روییده بود .محمد با آن سن کم از ده بیرون می رفت . کنار آن صنوبر می نشست و ساعتها به آن خیره می شد ،به رنگها و برگهای مختلفی که پیدا می کرد ،به پوسته ضخیم و قهوه ای آن و به تصویر مواج درخت که بر سطح زلال نهر می افتاد ،بعد سر می چرخاند و کوه را که می دید دلش از هیبتش می لرزید ، به هیجان می آمد و چنان محو شکوه آن می شد که صدای مادرش را نمی شنید . محمد ...محمد جان .... کجایی؟ چرا جواب نمی دهی ؟ مادر می دانست که پسرش مثل همیشه کنار درخت صنوبر محو تماشای طبیعت است . « خدای نکرده اگر اتفاق بیفتد ...آن وقت من چه بکنم؟» و محمد هربار به جای اینکه پاسخی به مادر بدهد ، از کشف تزه ای که کرده بود سخنمی گفت و خشم مادر به مباهاتی شیرین مبدل می شد .یکبار عاب بزرگی را کشف کرده بود که بر فراز کوه پرواز می کرد ، اوج می گرفت و یکباره به شتاب و بی آنکه بال بزند بسوی زمین تن رها می کرد و فرود می آمد . محمد اگر در خانواده ای معمولی بدنیا آمده بود ، بی شک بخاطر نقاشی در دفتر حساب و کتاب پدرش تنبیه می شد . اما پدر دست نوازش بر سر او کشیده و با دادن یک دسته کاغذ و مداد خوب او را تشویق می کرد .در خانواده او هنر و بخصوص نقاشی از اهمیت ممتازی برخوردار بود .

    تابلوهای او آنقدر جذاب بودند که بیننده ای را به تحسین وا می داشت .پدر محمد هم در کشیدن منظره و نقاشی و چاپ سنگی استاد بود و بهمین علت استعداد محمد را به سرعت تشخیص داد و او را برای جدی گرفتن نقاشی ،تشویق و راهنمایی کرد . پدرش نقاشی های او را با دقت بررسی می کرد و هرجا که لازم بود ، نکته ای را به او می آموخت و راهنماییش می کرد .آموزشهای پدر متناسب با رشد محمد تنظیم می شد . پدر وقتی مطمئن شد که نقاشی جزئی از وجود پسرش شده و تا پایان عمر نمی توانددل از آن بکند ، نکاتی را به او گوشزد می کرد که تا پایان عمر آویزه گوش محمد شد :

    « محمد جان اگر می خواهی نقاش خوبی شوی ، باید مداوم کار کنی و تا می توانی طرح بزنی و نقاشی بکشی »  عمویش صنیع الملک از نقاشان بنام عصر خود بود.

    کمال الملک در نوجوانی به تهران رفت و در سالهای اقامتش در تهران به سفارش ناصر الدین شاه چندین تابلو کشید. او چند سالی را در اروپا گذراند و نزد تعدادی از نقاشان اروپایی تحصیل کرد و در موزه های مختلف اروپا به مطالعه آثار نقاشان بزرگ اروپا پرداخت .

    کمال الملک در بازگشت به ایران مدرسه " صنایع مستظرفه" را تاسیس کرد و مدیریت آن را عهده دار شد .

    او در سال ۱۳۰۷ به حسین آباد نیشابور رفت و دوازده سال آخر عمر خود را در این روستا در انزوا گذراند و در سال ۱۳۱۹ خورشیدی، در سن ۹۵ سالگی درگذشت .

    مقبره کمال الملک در کنار آرامگاه شیخ فرید الدین عطار نیشابوری قرار دارد. از او آثار مشهوری مانند تالار آینه کاخ گلستان به جای مانده است .

     


    در تجربیات کلینیکی بکرات با بیمارانی که مبتلا به صرع، افسردگی وسواس و یا شب ادارای هستند مواجه می شویم که اظهار می دارند مصرف غذاهایی که در طب قدیم آنها را «غذای سردی» تلقی می کرده¬اند باعث بدتر شدن بیماری آنها می شود و برعکس «غذاهای گرمی» موجب بهبود حال آنها می گردد.
    در منابع طب سنتی و طب جدید هم اشارات متعددی به تأثیر غذاها در بیماریها دیده می شود.

    بهرحال تحقیق و پژوهش بسیاری از این تجربیات را می تواند اثبات و یا نفی نماید. قبل از هر چیز لازمست دو اصطلاح سردی و گرمی تعریف شوند. قدمهای طب براساس نشانه¬هائی که پس از خوردن غذا در فرد ظاهر می شد، سردی و گرمی را توضیح می دادند.

    سردی
    غذاهایی که پس از مصرف موجب بروز یا تشدید علائمی مانند سستی بدن، کندی حرکات، سستی مفاصل، سنگینی پلکها، سستی زبان، غش رفتن بدن، خمیازه، خواب آلودگی، کم حوصلگی، افزایش اضطراب، خلق گرفته و دلتنگی، افکار وسواسی، سرگیجه، سردرد، آبریزش از دهان، تهوع، سوزش و نفخ معده (بخصوص بدون سابقه قبلی این بیماری)، لینت مزاج، افزایش حجم و دفعات ادرار گردند را غذاهای سردی میگویند.


    گرمی
    غذاهایی که پس از مصرف شدن ایجاد علائمی نظیر حرکات سریعتر از حد متوسط و معمول فرد، سرعت در سخن گفتن و پیوستگی گفتار، سرعت در بهم نهادن و گشودن پلکها، رسائی صدا و بلندی صوت، بیتابی و آشفتگی، خشم، چالاکی، بیشرمی، سنگدلی، بیخوابی، زرنگی و زودفهمی، بزرگی و نیرومندی نبض و نمایان شدن رگها، سرخی پوست، تشنگی زیاد، تلخی دهان را بنمایند غذاهای گرمی نامیده می شوند.
    در این مقاله هر جا دو اصطلاح سردی و گرمی بکار رفته است منظور غذاهایی هستند که خواص فوق الذکر را دارا هستند. عواملی مانند نوع و میزان غذا- وضعیت مزاج فرد استفاده کننده، فصل سال، موقعیت جغرافیایی، سن و جنسیت روی شدت و سرعت ایجاد علائم اثر می گذارد.


    تعریف خواب
    خواب حالتی تکرار شونده و منظم و به راحتی قابل برگشت است و از مشخصات آن بی‎حرکتی نسبی و افزایش قابل توجه آستانه پاسخ به محرکات بیرونی نسبت به حالت بیداری است.

    مراحل خواب و تغییرات فیزیولوژیک همراه آن
    خواب از دو مرحله تشکیل شده است: خواب بدون حرکت سریع چشم Non Rapid (eye movement) و خواب رحکت سریع چشم (Rapid eye movement). خواب (NREM) دارای 4 مرحله است و طی آن اکثر کارکردهای فیزیولوژیک و فعالیت مغزی نسبت به حالت بیداری به میزان چشمگیری کاهش می‎یابد. خواب (REM) از لحاظ کیفی نوع متفاوتی از خواب بوده و طی آن فعالیت مغزی و فیزیولوژیک شبیه حالت بیداری است.

    در خواب (NREM) ضربان قلب، تنفس، فشار خون کاهش می‎یابد. جریان خون در اکثر بافتها از جمله مغز مختصری کاهش می‎یابد. ثبات دمائی بدن وجود دارد. حرکات غیرارادی و دوره‎ای در عضلات بدن مشاهده می شود. اگر فرد در این مرحله NREM بیدار شود دچار اختلال جهت‎یابی بوده و تفکرش آشفته است. بیدار شدنهای کوتاه مدت از خواب عمیق (مرحله 3 و 4) نیز همراه فراموشی نسبت به رویدادهای حین بیداری است.

    حدود 90 دقیقه پس از شروع خواب، مرحله NREM جای خود را به اولین دوره REM شبانه می‎دهد. در REM نبض و فشار خون بالاتر از NREM و اغلب بالاتر از حالت بیداری است. مصرف اکسیژن مغز نیز بالا می‎رود.
    حرارت بدن با تغییر حرارت محیط تغییر می‎کند (Poikilo thermic). در مردان تقریباً هر دوره REM با نعوظ نسبی یا کامل همراه ا ست. فلج تقریباً کل عضلات اسکلتی ایجاد می‎شود. متمایزترین خصوصیت REM دیدن رؤیا است.

    تنظیم خواب
    اکثر محققین معتقدند یک مرکز ساده کنترل خواب وجود ندارد بلکه چند دستگاه یا مرکز بهم پیوسته وجود دارد که عمدتاً در ساقه مغز واقع شده‎اند و متقابلاً موجب تحریک یا مهار همدیگر می‎شوند. سروتونین در تسریع شروع خواب و کاهش بیداری شبانه و استیل کولین در ایجاد خواب REM نقش دارند. نورآدرنالین خواب REM را کاهش و بیداری را افزایش می‎دهد و دوپامین نیز هوشیاری و بیداری را افزایش می‎دهد.

    کارکردها و تأثیر خواب
    خواب کارکرد تعادلی و ترمیمی داشته و به نظر می‎رسد در تنظیم درجه حرارت و حفظ انرژی اهمیت اساسی دارد. خواب با تسریع سنتز اسید ریبونوکلئیک و پروتئین‎ها به ترمیم قوای بدن کمک می‎کند. میزان خواب متعاقب کار جسمانی و ورزش، گرسنگی، بیماری، حاملگی، استرس روانی، افزایش فعالیت ذهنی و موقعیت‎های یادگیری دشوار ممکن است افزایش می‎یابد.

    ریتم خواب و بیداری
    بدون علائم بیرونی، ریتم بیولوژیک بدن یک سیکل 25 ساعته را دنبال می‎کند. تأثیر عوامل بیرونی نظیر چرخه نور – تاریکی، دوره های صرف غذا و سایر هماهنگ کننده‎های بیرونی باعث می‎شود که افراد از یک چرخه 24 ساعته پیروی کنند. ریتم زیستی در بدو تولد وجود ندارد و طی 2 سال اول زندگی برقرار می‎شو. اکثر افراد طبیعی نیاز به خوابی بین 6 تا 9 ساعت در شبانه روز دارند.

    شیوع اختلال خواب در این موارد بیشتر می‎شود: جنسیت زن ، وجود اختلال طبی و روانی ، سن بالا ، سوء مصرف مواد .
    بی‎خوابی مربوط به اختلال محور I و یا محور II
    بی‎خوابیهائی که حداقل یک ماه طول می‎کشند ، رابطه آشکاری با نشانه‎های رفتاری و روانشناختی اختلالات روانی شناخته شده بالینی دارند. اشکال در به خواب رفتن معمولاً ناشی از اضطراب است که خود جزئی از اختلالات روانی است. در بی‎خوابی مربوط به اختلال افسردگی اساسی شروع خواب معمولاً طبیعی است ولی در خلال نیمه دوم شب بیداریهای مکرر و سحرخیزی زودرس وجود دارد.

    اختلال هراس ممکن است همراه با بیداری در اثر حملات هراس باشد. بیماران مبتلا به دوره‎های مانیا ، کم خواب‎ترین افرادند  ولی اغلب شکایتی از مسأله خواب ندارند. در اسکیزوفرنیا ، اختلال استرس پس از سانحه  ، اختلالات خوردن  نیز بی‎خوابی دیده می‎شود. درمان آن در اصل درمان اختلال زمینه‎ای است و همزمان درمان علامتی نیز انجام می‎شود.
    بی‎خوابی ممکن است ثانویه به درد و سایر ناراحتیهای ناشی از اختلالات طبی و یا ثانویه به وابستگی و یا قطع دارو و یا مواد مخدر باشد.
    اختلالات خواب
    2- اشکال مکرر در اجزاء خواب REM و گذار بین خواب و بیداری که با توهمات پیش خوابی و پس خوابی یا فلج خواب در شروع یا پایان دوره‎های خواب ظهور می‎کند و کوتاه شدن دوره نهفتگی REM (از 90 دقیقه طبیعی به 10 دقیقه) نارکولپسی نوعی صرع یا نوعی اختلال روانزاد نیست بلکه نوعی ناهنجاری مکانیسم‎های خواب سیستم اعصاب مرکزی است و عموماً قبل از 30 سالگی شروع می‎شود.
    درمان
    وادار کردن بیمار به خواب‎های اجباری و کوتاه مدت در زمان مشخص از روز در بسیاری از موارد کفایت می‎نماید. داروهای محرک نظیر متیل فنی دیت نیز مفید هستند. احتمال وابستگی به بین دارو نیز وجود دارد و در تجویز آن باید دقت و احتیاط صورت گیرد.

    اختلال خواب مربوط به تنفس
    اختلالات تنفسی که ممکن است حین خواب روی دهد عبارتنداز : وقفه تنفس ، کاهش اکسیژن

    سندرم مربط به قاعدگی
    برخی زنان در زمان کوتاهی پیش از شروع قاعدگی دچار پرخوابی متناوب تغییر الگوی رفتاری و پرخوری می‎شوند . احتمالاً عوامل هورمونی در پیدایش این سندرم دخالت دارند.

    خواب ناکافی
    بیمار به طور ارادی اما اغلب ندانسته دچار نوعی محرومیت مزمن خواب است و شکایت جدی اش خواب آلودگی روزانه است. برخی افراد بخصوص دانش‎آموزان و اشخاص شب کار که می‎خواهند کارهای شبانه‎شان را انجام دهند و در عین حال زندگی روزانه فعال داشته باشند. ممکن است به طور جدی خود را از خواب محروم کنند و در طول ساعات بیداری دچار خواب آلودگی هستند.

    وحشت شبانه (Night terror)
    برخواستن از خواب در اول شب در حین مراحل عمیق خواب NREM تقریباً همیشه با گریه و فریادی گوش خراش و همراه با تظاهر رفتاری ، اضطراب شدید تا حد حمله پانیک آغاز می‎شود ، به طور مشخص بیمار در بستر می‎نشیند ، گاهی بلافاصله بیدار شده  و  وحشت شدیدی به او دست می‎دهد .  ولی اغلب به خواب می‎رود و دوه مزبور را فراموش می‎کند. شیوع آن در پسرها بیشتر از دخترهاست و زمینه خانوادگی دارد .


    عمرتون صد شب یلدا
    دلتون قدر یه دنیا
    توی این شبهای سرما
    یادتون همیشه با ما
    دل خوش باشه نصیبت
    غم بمونه واسه فردا

    معاشران گره از زلف یار باز کنید
    شبى خوش است بدین قصه اش دراز کنید

    حتی طولانی ترین شب نیز به خورشید می رسد.

    شب یلداست؛ شبى که در آن انار محبت دانه مى شود و سرخى عشق و عاطفه، نثار کاسه هاى لبریز از شوق ما؛ شبى که داغى نگاه هاى زیباى بزرگ ترها در چشمان کودکان اوج مى گیرد و بالا مى رود.

    یلدا، مجالى است براى تکرار هر آنچه روزگارى، سرمشق خوبى هایمان بوده اند و امروز بر روى طاقچه عادت هایمان غبار مى گیرند.

    یلدا، تو که مى آیى، بزرگ ترهاى شاید فراموش شده، دوباره به جوان ترهاى مهمان، به گرمى لبخند مى زنند.

    یلدا، تو که مى آیى، طعم گرم و صمیمى گرد هم آمدن خانواده ها را دوباره مى توان حس کرد.

    یلدا، تو را دوست دارم، به اندازه همه ستاره هایى که در چشم هایت مى درخشند، اى خواستنى ترینِ شب ها! طعم تو، به اندازه همه صبح هاى دل انگیز آفتابى بهار، شیرین است.

               برگرفته از سايت راسخون


    ادامه مطلب

    اس ام اس  شب یلدا


    عمرتون 100 شب یلدا

    دلتون قد یه دریا

    توی این شب های سرما

    یادتون همیشه با ما

    شب یلدا مبارک

    #############


    بیا ای دل کمی وارونه گردیم

    برای هم بیا دیوونه گردیم

    شب یلدا شده نزدیک ای دوست

    برای هم بیا هندونه گردیم

    شب یلدا مبارک

    $$$$$$$$$$$$$$

    روی گل شما به سرخی انار
    چند ساعت بیشتر به آخر پاییز نمونده، جوجه هاتو شمردی!؟

    --------------------------- برچسب ها : sms سب یلدا, sms یلدا, اس ام اس تبریک شب یلدا, اس ام اس تبریک یلدا, اس ام اس خنده دار یلدا, اس ام اس سرکاری یلدا, اس ام اس شب یلدا, اس ام اس شب ...

    توی سرمای این شب طولانی به فکر بی خانه مان هایی که چشم میزنند

    زودتر صبح بشه هم هستی ؟

    --------------------------- برچسب ها : sms سب یلدا, sms یلدا, اس ام اس تبریک شب یلدا, اس ام اس تبریک یلدا, اس ام اس خنده دار یلدا, اس ام اس سرکاری یلدا, اس ام اس شب یلدا, اس ام اس شب ...

    شادیتون 100 شب یلدا دلتون قد یه دریا توی این شبای سرما یادتون همیشه با ما

    یلدا مبارک . . .

    --------------------------- اس ام اس تبریک شب یلدا ( شب چله ) - اس ام اس سرکاری شب چله. اس ام اس تبریک شب یلدا . اس ام اس شب چله و اس ام اس یلدا . پیامک سرکاری شب یلدا sms yalda . sms ...

    روی گل شما به سرخی انار ، شب شما به شیرینی هندوانه ، خندتون مانند پسته و

    عمرتون به بلندی یلدا . شب یلدا مبارک . . .

    --------------------------- برچسب ها : sms سب یلدا, sms یلدا, اس ام اس تبریک شب یلدا, اس ام اس تبریک یلدا, اس ام اس خنده دار یلدا, اس ام اس سرکاری یلدا, اس ام اس شب یلدا, اس ام اس شب ...

    یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی آنقدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را

    باید جشن گرفت

    یلدایتان مبارک.

    --------------------------- شب یلدا میخوام برات یه انار خیلی درشت کادو بخرم
    ولی میترسم نتونی جلوی شیکمتو نیگه داری و همه ( انارو ) یه جا بخوری و دل درد بگیری ! چون تیر رها گشتـه ز چلّـه شده ایم!

    مهمان شمــا در شب چلّـه شده ایم!

    از برکت ایـن سفــره ی الــوان شما

    تا خرخره خورده،چاق و چلّـه شده ایم!

    ----------------- برچسب ها : sms سب یلدا, sms یلدا, اس ام اس تبریک شب یلدا, اس ام اس تبریک یلدا, اس ام اس خنده دار یلدا, اس ام اس سرکاری یلدا, اس ام اس شب یلدا, اس ام اس شب ...

    روی گل شما به سرخی انار

    شب شما به شیرینی هندوانه

    خندتون مانند پسته

    و عمرتون به بلندی یلدا

    شب یلدا مبارک

    ---------------------- اس ام اس تبریک شب یلدا ( شب چله ) - اس ام اس سرکاری شب چله. اس ام اس تبریک شب یلدا . اس ام اس شب چله و اس ام اس یلدا . پیامک سرکاری شب یلدا sms yalda . sms ...

    بیا ای دل کمی وارونه گردیم

    برای هم بیا دیوونه گردیم

    شب یلدا شده نزدیک ای دوست

    برای هم بیا هندونه گردیم

    شب یلدا مبارک

    ------------ برچسب ها : sms یلدا, sms سب یلدا, پیامک شب چله, پیامک شب یلدا, اس ام اس چله, اس ام اس یلدا, اس ام اس تبریک یلدا, اس ام اس تبریک شب یلدا, اس ام اس خنده دار ...
    محفل آریائی تان طلائی ? دلهایتان دریائی

    شادیهایتان یلدائی ? پیشاپیش مبارک باد این شب اهورائی . . .


     


    ادامه مطلب

    © 2008 CopyRight All Rights Reserved by  Designer : saeid mohammad ebrahim
     قدرتمند ، کارت سوخت ، کرک کارت سوخت ، آموزش ، نرم افزار ، دانلود رايگان ، کتاب الکترونيکي ،‌ نحوه گرفتن کارت سوخت المثني ، حسابداري ، نرم افزار حسابداري هلو ،‌ عاشقانه ، عشقولانه ، پرورش قارچ ، دانلود مترجم پديده ،‌ بازيگران زن سينماي ايران ، ا سينماي ايران ، عکسهاي، خريد املاک ،‌ صورتحساب آخرين دوره ، نرم افزار موبايل ، ابزارهاي فتوشاب ، روزنامه ورزشي ، مجله خانوادگي ، عکسهاي، عکس دانلود کليپ ايراني ،‌ نرم افزار نوکيا ، آلبوم موسيقي جديد ، عکس هاي عروسي ،  ، دانلود کتاب ،‌ معما ،‌ گالري عکس ،‌ باران کوثري ، مهناز افشار ، بهنوش بختياري ،‌ محمدرضا گلزار ،‌ نيوشا ضيغمي ، ، ميترا حجار ، بهرام رادان ،‌لو رفته ،  تهران ، دختر ايراني ، پ داغ ، ، استخر ، روزنامه البرز ، ،‌ عروسي يانگوم ، جواهري در قصر ،  دختر ، زنانه ، جوراب ،‌ دانلود آهنگ ، ترانه جديد ، حميد عسکري ، رضا صادقي ،‌ احسان خواجه اميري ، آزيتاحاجيان ، يوسف و زليخا ، کتايون رياحي ، ، تيتراژ سريال ، سريال ميوه ممنوعه ،‌ سريال روز حسرت ، پورياپورسرخ ، افسانه بايگان ، ايرنا ، ايسنا ، سايت ، بازار ، اس ام اس سرکاري ، اس ام اس داغ ، دانلود فيلمهاي ايراني ، دانلود فيلم ، برزو ارجمند ، مهران مديري ، دانلود امپراتور دريا ، سودوکو ، کاکورو ، جدول ، فرزاد حسني ، مثلث شيشه اي ، يانگوم ، دانلود رايگان بازي ، کرکهاي بازي ، لعيا زنگنه ، ازدواج موقت ، صيغه ، يکتا ناصر ، مشخصات فني ريو ، لاله اسکندري ،‌ مدل مانتو ، مدل لباس زنانه ، مدل جديد ابرو ، غذاهاي ايراني ، سريالهاي تلويزيوني ،‌ سايت بازار کار ، سنگ ماه تولد ،  ، امين حيايي ، لطيفه ، جوک ، مهاجرت ، گرين کارت ،‌ دوبي ، عکس هندي ،‌ ، کليپ استخر ، دوربين مخفي ، ، کليپ ،   ، ، عکس ، خودشناسي ، آتنه فقيه نصيري ، مريلا زارعي ، النازشاکردوست ، هديه تهراني ، نيکي کريمي ، هايده ، آلبوم مهستي ، دختران ايراني ، نانسي عجرم ، جسيکا آلبا ، نيکول کيدمن ، آنجليناجولي ، ، ، لباس مهماني ،، ، همسريابي ، آلبوم جديد معين ،‌ ، لاريجاني ، استعفا وزير ،‌ کدهاي ايرانسل ، شارژ رايگان ايرانسل ، قوي ،‌ کتي هولمز ، زهرا ، ، فيلم ، ، فارسي ساز ، دانلود کرک ، ديکشنري نارسيس ، دختران .....زيبا ،‌ اکانت مجاني ، فوتبال ، طالع بيني ، مدل آرايش ، جزوه الکترونيک ، انجمن علمي ، مقاله پژوهشي ، پرورش شترمرغ ، سايت تخصصي برق، ژورنال لباس عروسي ، کارت ويزيت ، راهنماي فارسي ،‌ ، داستان  ، دکوراسيون منزل ، ، نتايج کنکور ، قرعه کشي ، مسابقه ، جايزه دار ، نقشه کامل تهران ، آهنگ جديد افتخاري ، جنيفر لوپز ، ، پزشک دهکده ، راهنماي  ،‌ روشهاي زناشويي ،‌ عکس  يانگوم ، کرک مترجم پارس ، عکس خانم ايراني ، ،‌ انجمن ، ، زن، ، عکس ،‌ آموزش نصب ويندوز ، استخدام منشي ،‌ عکس  ، بهترين سايت موبايل ، موبايل سامسونگ ،‌ موتورلا ،‌ نرم افزار سوني اريکسون ، ويتالي ، بالاي ، پسورد سايت ، ، زنگ گوشي ، آنتي ويروس موبايل ، تحصيل در ، ثبت نام رايگان ، ، ترانه عليدوستي ، ، سريال پرستاران ، برنامه نود ، هک کارت تلفن ، پارسا پيروزفر ، دانلود  عربي ، قالب بلاگفا ، موسيقي سنتي ، شجريان ، ، درباره جن ،، روزنامه ورزشي پيروزي ، حميد گودرزي ، بيل گيتس ، جديدترين اس ام اس ها ، کدهاي مخفي موبايل ، کليپ موبايل ، دانلود تيتراژ سريال ، سايت مد و لباس جديد ، دانستنيهاي پوستي ، نامه عاشقانه ، برنامه موبايل ، دانشگاه ، کنکور ، سياوش خيرابي ، سريال آنتي ويروس ، سرگرمي ، داستانسرا ، آرايش صورت ، مدل لباس ، 3gp, jar, mp3, iran , iran l ، دوشيزه ، ، باحال وجذاب ، . غزه .  نظامي . موسيقي . جومونگ . هموسو .