تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
خیلی ها فکر می کنند چون می توانند زمان را از روی گوشی تلفن همراه چک کنند دیگر لازم نیست ساعت ببندند، اما باید بدانید که ساعت تنها برای چک کردن زمان نیست بلکه بخشی از استیل و تیپ شما است.
 
 
 
سایت نیکو: خیلی ها فکر می کنند چون می توانند زمان را از روی گوشی تلفن همراه چک کنند دیگر لازم نیست ساعت ببندند، اما باید بدانید که ساعت تنها برای چک کردن زمان نیست بلکه بخشی از استیل و تیپ شما است.

7 مدل از زیباترین ساعت های مردانه با طراحی مینیمالیستی

ادامه مطلب
نظرات 1
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
  برترین ها: ما پشت بام ها را دوست داریم، به خصوص اگر جذابتی جز ارتفاع زیاد و منظره ای زیبا داشته باشند. حتما برای شما هم هیجان انگیز است که غذای خود را روی پشت بام صرف یا در آن ارتفاع فوتبال بازی کنید. در اینجا 10 تا از جذاب ترین پشت بام های جهان را برایتان آورده ایم.
 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

به گزارش فرادید به نقل از بی‌بی‌سی ورد، کافی است به یک راسو کمی نزدیک شوید تا بفهمید بوی بد یعنی چه! به محض اینکه شما به او نزدیک شوید ترکیبی از «تیول گوگردی» را به سمتتان افشانه خواهد کرد. تیول گوگرد همان ترکیبی است که در پیاز خام وجود دارد و باعث جاری شدن اشک از چشمانتان می‌شود. 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:46 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

مشرق: «ذائقه» چیز عجیبی است که از فرهنگ و تجربه‌های ما برمی‌آید. همین ذائقه متنوع آدم‌هاست که سبب می‌شود عده‌ای غذاهایی که حال ما را بهم می‌زنند، با ولع و اشتها بخورند. کشورهای جنوب شرق آسیا در خوردن غذاهای عجیب و غریب شهره‌اند. اما هستند کشورهای دیگر هم که غذاهایی خارج از تصور ما می‌خورند. 


 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:44 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
وبلاگ > آیت اللهی، میرزا علی - روش قهرمانی حکم میکند رقیب رادرصحنه شکست دهیم نه این که باهیاهو و جار و جنجال از حضور رقیب درصحنه انتخابات جلوگیری کنیم........به نظر میرسد بخشی از لایه های درونی اصولگرایان و گروهی از اصلاح طلبان میخواهند احمدی نژادیهارا بیرون از صحنه انتخابات شکست بدهند.درحالیکه باید اورابه صحنه کشاند و بامبارزه مردانه درمیدان انتخابات شکست داد.
 

توسعه سیاسی با توسعه فرهنگی همراه است و باید هر دو را با هم در جامعه خودمان تحقق بخشیم. ما ایرانیان در افتخارات دینی و ملی خود همیشه بر این ادعا تکیه میکنیم که مردانگی و رادمردی بخشی از ویژگیهای اسلامی و ایرانی ماست و ادعای درستی هم هست.
شک ندارم که پوریای ولی اگر میخواست کشتی بگیرد با داد و بی داد و هیاهو چنان برخوردی نمیکرد که کشتی گیر رقیب به صحنه نیاید بلکه تلاش میکرد تا «هل من مبارز» بطلبد و با هر مدعی توانمندی که ادعای قهرمانی دارد کشتی بگیرد و حرفش را روی تشک کشتی بزند .
عادت سیاسون ایرانی این شده که اولا تبلیغات و به عبارتی هیاهوی انتخاباتی را زودرس به راه می اندازند و عملا چرخ اجرایی مملکت را با حاشیه سازی انتخاباتی از کار می اندازند و ثانیا تلاش میکنند که رقیب اصلا به صحنه وارد نشود. اگر شد برایش پرونده ای علم کنند و برنامه زندانی چیزی جور کنند یا زمینه ردصلاحیتش را فراهم آورند و اگر هیچکدام میسر نشد ترور شخصیت همراه با تهمت و بزرگنمایی در دستور کار قرار گیرد تا کشتی بدون حضور رقیب انجام شود و نتیجه دلخواه رقم بخورد.
معتقدم احمدی نژاد یک واقعیت است . این حقیقت را باید بپذیریم و با آن زندگی کنیم. بخشی از اصولگراها با تمسک به اصولگرایی نمایی او به صحنه آوردندش و او خودشان را از صحنه به بیرون راند پس این گروه نمیخواهند به صحنه بازگردد مگر این که از ظرفیتش به نفع خودشان استفاده کنند.اصلاح طلبان هم که تکلیفشان با او معلوم است. دوررااز دست آنها گرفت و ساخته هایشان را ویران کرد اتهام زد و........پس دوست ندارند سراز جابردارد.
صادقانه میگویم نه انتخاب شدن قبلیش رابه صلاح مملکت میدانستم و نه حضور دار و دسته اش و شعارهایشان و عملکردشان در مجلس و قوای سه گانه رابرای انقلاب مفید میدانم ولی معتقدم هیاهو و جار و جنجال برای نیامدنش به صحنه درست نیست. 
احمدی نژاد باید با تمام قدرت به صحنه بیاید و وزنش را نشان دهد . لیست همفکرانش را منتشر کند و برایشان رای جمع کند. تا هم او از توهم درآید و وزن واقعیش را بفهمد و هم یارانش مشخص تر شوند و مردم تیمش را بشناسند و بدانند چه کسانی هنوز به تفکرات و روش او پای بند هستند، هم تنور انتخابات گرم باشد و هم سنت جلوگیری از حضور رقیب در صحنه شکسته شود و از بین برود.
آقای احمدی نژاد به اندازه کافی عملکرد و برنامه های قابل انتقاد دارد. بگذارید دار و دسته اش بیایند و حرفشان را دوباره بزنند و برنامه هایشان را اعلام کنند. حرفشان را نقد کنید و مردانه مردم را آگاه کنید تا به تفکر او رای ندهند نگران مردم فریبی نباشیم ،بالاخره این مردم باید در انتخابات پخته شوند و فرق شعار از واقع گرایی را بشناسند ....... مواظب باشیم همانگونه که دروغ را در جامعه بد می شناختیم و از آن آسیب دیدیم مرتکب گناه دیگری مثل هیاهو و آبروریزی و بزرگنمایی اشتباهات و خدای نکرده بهتان و....نشویم .


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:38 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
خبرگزاری روسی ایتارتاس نوشته است که در پی بروز بن‌بست در مذاکرات، احتمال تمدید مهلت گفت‌وگوها تقویت شده است.
 
ایتارتاس: مذاکرات عملا به بن‌بست خورده
به گزارش افکارنیوز، خبرگزاری ایتارتاس روسیه روز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به ۱+۵ «عملا به بن‌بست رسیده» و این احتمال وجود دارد که ضرب‌الاجل ۱۰ تیر به تعویق بیافتد.

این منبع آگاه گفته است: «روند (پیشرفت مذاکرات) عملا متوقف شده و این ریسک وجود دارد که ضرب‌الاجل بار دیگر به تعویق بیافتد.»

تازه‌ترین دور مذاکرات هسته‌ای این هفته در شهر وین اتریش آغاز شده و امروز با دیدار معاونین وزرای خارجه ایران و ۶ کشور پی گرفته شد.

پیشتر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز گفته بود که روند پیشرفت گفت‌وگوها کند شده و مسکو از این بابت نگران است.

ریابکوف که در بدو ورود به وین در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «متاسفانه سرعت پیشرفت مذاکرات کند شده است. این موضوع ما را بیشتر و بیشتر نگران میکند چرا که زمان رو به پایان است و ضرب الاجل نزدیک.»

وی تاکید کرد که برداشتن تحریمها و موضوع دسترسیها از اختلافاتی است که طرفین همچنان درباره آن در بن بست هستند. (جزئیات بیشتر)

با این وجود حمید بعیدی‌نژاد رئیس تیم کارشناسان ایران در مذاکرات هسته‌ای ظهر امروز پس از پایان دیدار معاونین، گفت همه طرفین اعلام کرده‌اند که به دنبال تسریع پیشرفت مذاکرات هستند.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
یک فرمانده نیروی دریایی یمن ضمن محکوم کردن ادعای رسانه های عربستان گفت: نیروی دریایی یمن به چهارشناور ماهیگیری ایرانی که به دلیل توفانی شدن دریا و شرایط محیطی به سواحل سقطری پناه آورده بودند، پناه داده و امنیت آن ها را تامین کرده است.
 
 
 
 

به گزارش پارسینه ، "علی سالمین احمد" فرمانده پایگاه دریایی " ارخبیل " جزایر "سقطری " خبر توقیف چهار کشتی ایرانی در سواحل این کشور را تکذیب کرد و گفت که این خبر از پایه و اساس نادرست است.

وی خبر توقیف کشتی های ایرانی در سواحل یمن دروغ و جریان سازی رسانه ای برخی عوامل مخالف و سیاسی است.

این فرمانده ارتش یمن  افزود: چهارشناور ماهیگیری ایرانی به دلیل توفانی شدن دریا و شرایط محیطی به سواحل سقطری پناه آورده بودند که نیروی دریایی یمن آن ها را پناه داده و امنیت آن ها را تامین کرد.

وی اضافه کرد: این شناورها هیچ تخلفی نداشته و فقط مخصوص ماهیگیری بوده اند.

سرهنگ سالمین احمد ازرسانه ها خواست در پوشش حوادث دقت بیشتری کنند و ازکشیده شدن به ورطه بزرگنمایی های غیرواقعی که فقط به سود گروه های سیاسی خاصی است و سودی برای کشورندارد، خودداری کنند.

برخی از رسانه های عربی و یمنی طرفدار عربستان و دولت مستعفی یمن روز پنجشنبه ادعا کردند که چهارکشتی ایرانی توسط نیروی دریایی یمن توقیف شده است.

سقطری شامل چهار جزیره مرجانی کوچک متعلق به یمن درنزدیکی شاخ آفریقا است که با نزدیک ترین نقطه ازساحل یمن 300 مایل فاصله دارد، این جزایر درسال 2013 ازاستان حضرموت جدا شده و استانی را با نام سقطری تشکیل دادند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:35 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
مهدی هاشمی در اولین پست فیسبوکی خود بعد از قطعی شدن حکم ده سال زندانش؛ به این موضوع واکنش نشان داد.
به گزارش بولتن به نقل از خبرآنلاین: مهدی هاشمی در اولین پست فیسبوکی خود بعد از قطعی شدن حکم ده سال زندانش؛ به این موضوع واکنش نشان داد.واکنش مهدی هاشمی یه قطعی شدن محکومیتش نوشتن ابیاتی از حافظ بود:

ارباب حاجتیم و زبان سوال نیست / در حضرت کریم تمنا چه حاجت است

محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست / چون رخت از آن توست به یغما چه حاجت است

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
بین الملل > خاورمیانه - العالم نوشت:
 

شورای همکاری خلیج فارس، توقف تجاوز به یمن را به عقب نشینی ارتش و نیروهای انصار الله از شهرها و استان های یمن منوط کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی "الاخبار" روز جمعه، نوشت: پیش بینی می شود که عربستان، سقف بالایی از پیش شرط ها را مطرح کند تا بتواند مذاکرات را به شکست بکشاند و آن چه را که در عرصه میدانی به دست نیاورده، پشت میز مذاکره به دست آورد. به این ترتیب، پیش بینی می شود که ریاض، بازگشت هادی و دولتش به یمن را خواستار شود.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک دیپلمات کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس، تاکید کرد: اکثر مسئولان عربستان سعودی، اکنون به این باور رسیده اند که حمله نظامی به یمن، دیگر نمی تواند دستاورد جدیدی داشته باشد و وقت گفت وگو فرا رسیده است.

این دیپلمات که رویترز نام او را فاش نکرد، افزود: ادامه بمباران یمن توسط عربستان سعودی و پافشاری بر اجرای قطعنامه 2216 شورای امنیت که قائل به ضرورت تسلیم شدنِ حوثی ها و صالح است (شاید فقط مقدمه ای برای آغاز گفت وگو باشد) به ویژه که ریاض به خوبی می داند که جز به رسمیت شناختن انصار الله به عنوان بخشی از سازش سیاسی در آینده، چاره ای ندارد.

وی همچنین خاطر نشان کرد که در زمان حاضر تمام تلاش عربستان، بر پایه محدود کردن انصار الله استوار است تا اطمینان یابد که این جنبش، در مرحلۀ آینده، طرفِ دارای برگِ برنده نباشد.

گفتنی است وزرای امورخارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، در نشستِ روز گذشتۀ خود، بر ضرورت ملزم کردن کنفرانس ژنو به پذیرش قطعنامه شورای امنیت و طرح شورای همکاری خلیج فارس و سازوکارهای اجرایی آن و همچنین دستاوردهای گفت وگوی فراگیر ملی یمن و علاوه بر آن "اعلامیه ریاض" به عنوان مرجع هایی برای هرگونه مذاکرات درباره یمن تاکید کردند.

ائتلافِ رصد جنایت های تجاوز سعودی به یمن، روز جمعه شمار قربانیان این تجاوز از ششم فروردین ماه امسال تاکنون را 9 هزار و 565 کشته و زخمی اعلام کرد.

با گذشتِ حدودِ هشتاد روز از تجاوز عربستان سعودی، شمار شهدای یمنی به 2 هزار و 724 نفر رسید که هزار و 170 نفر از آنان زن و کودک بودند. تعداد زخمی ها نیز که اکثر آن ها از زنان و کودکان هستند، به 6 هزار و 841 نفر رسید.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 23 خرداد 1394  | 12:33 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

طرح استیضاح محبوب تیزباز نیاری شهردار خوی با 8 امضاء در دستور کار شورای اسلامی این شهر قرار گرفت.
به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی و به نقل از آینانیوز، اعضای شورای شهر خوی با تقدیم نامه ای خطاب به شهردار این شهر از او خواسته اند طبق قانون پاسخگوی عملکرد خود در 5 حوزه مورد سوال قرار گرفته باشد.
متن نامه استیضاح شورای اسلامی شهر خوی خطاب به تیزباز نیاری به این شرح است:
جناب آقای مهندس تیزباز نیاری
شهردار محترم خوی
سلام علیکم
احتراما بازگشت به نامه ها و سوالات متعدد شفاهی در جلسه شورای اسلامی در زمینه عملکرد و روش مدیریتی و برخوردهای نامناسب شما با ارباب رجوع و شهروندان و مکتوبات متعدد و به استناد ماده 87 قانون وظایف و تشکیلات شورای اسلامی بدینوسیله طرح استیضاح شما بموجب قانون و به شرح ذیل به حضور اعلام و مقتضی است با حضور در جلسه رسمی شورا نسبت به ابهامات ذیل پاسخگو باشید.
1-توهین به ارباب رجوع، برخوردهای ناشایست با زیرمجموعه شهرداری و اهانت به اعضای شورای اسلامی شهر توسط آقای شهردار در طول مدت مسئولیت خود غیرقابل تحمل بوده و تلاش های اعضای شورا در اصلاح اخلاق و روش شما هیچ نتیجه ای نداشته است. طوریکه نامه های اعتراضی متعدد به فرمانداری نیز ارسال شده است.
2-انحرافات مالی در بودجه 92، تخلفات مالی اعم از برداشت های علی الحساب خلاف قانون و قرارداد مشاور خلاف قانون و پرداخت های ماهیانه برخلاف مصوبه شورای اسلامی.
3-سردرگمی و سوء مدیریت شهرداری در انتخاب مدیران اعم از اخراج تنها رفیق شفیق خود معاون اداری مالی علی رغم مخالفت اکثریت اعضای شورا با بکارگیری نیروهای غیربومی در کمتر از 7 ماه بلاتکلیفی در معاونت عمرانی بیش از یک سال و بکارگیری معاونت اداری مالی علیرغم داشتن دو پست حراست فرمانداری و حراست شهرداری.
4-طولانی کردن امورات ارباب رجوع توسط شهرداری و سردرگمی آنان مابین شورا و شهرداری و نارضایتی مردم در عدم دریافت پاسخ بموقع و سخت گیری های رنجش آور و عدم رعایت شان مردم.
5-طولانی شدن پروژه های اساسی شهرداری اعم از مسیرگشایی ها بخصوص کمربندی 45 متری، پارک سوار اتوبوس، المان میادین شهر، میادین میوه و تره بار روز براساس مصوبه شورای ترافیک شهرستان، وعده هیجده پروژه سرمایه گذاری بویژه منطقه سعدیه پس از نه ماه هنوز عملیاتی نشده و تازه مسیر ماده 5 را طی می کند. و همچنین آبروریزی در اجرای عملیات عمرانی خیابان امام حسن مجتبی(ع)(خیابان امام) و بلاتکلیفی میدان مرکزی که مانند دمل چرکین در وسط شهر خودنمایی می کند.»
گفتنی است شهردار خوی 10 روز وقت دارد تا به سوالات اعضای شورای شهر این شهر در صحن علنی پاسخ داده و اعضا را قانع کند.
نامه استیضاح تیزباز 20 خردادماه در شرایطی نوشته و امضاء شده که او در سفر ارمنستان به سر می برد.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 >