نخستین جشنواره بورس و رسانه برگزار میشود
مشاور رئیس سازمان بورس از برگزاری نخستین جشنواره بورس و رسانه در مردادماه امسال خبر داد و گفت: کلیه آثار مرتبط با موضوعات بازار سرمایه در قالب خبر، گزارش، گفتگو، مقاله و سرمقاله قابل پذیرش است.
یاسر فلاح مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بورس و رسانه در مردادماه اظهارداشت: این جشنواره در سه بخش رسانههای مکتوب و دیجیتال، رسانههای دیداری و شنیداری و بخش ویژه با رویکرد اقتصاد مقاومتی برگزار میشود.
وی ادامه داد: تقویت زمینه های اطلاعرسانی با محور افزایش سواد مالی جامعه، ارتقاء فرهنگ سرمایهگذاری بر پایه ارزشهای اسلامی – ایرانی، تجلیل از نقش خبرنگاران در نقادی و همافزایی حوزههای مالی و سرمایهای، افزایش نقش رسانهها در جامعه پذیری شهروندان در عرصههای گوناگون مالی و سرمایهای و همچنین ارتقای سواد مالی جامعه و فرهنگسازی در زمینه بازار سرمایه از مهمترین اهداف نخستین جشنواره "بورس و رسانه" است.
فلاح تصریح کرد: این فرهنگ سازی میتواند اصل اطمینان بین رسانه و بازار سهام را بوجود آورد.
رئیس شورای اطلاع رسانی بازار سرمایه عنوان کرد: خبرنگاران میتوانند در زمینه بورس و بازار سرمایه آثار خود را از ابتدای سال ۹۵ تا تیرماه ۹۶ ارسال کنند و جوایزی هم به رسم یادبود به آنها اهدا خواهد شد.
فلاح در ادامه از نگاه ویژه بازار سهام به اقتصاد مقاومتی، خبر داد و تصریح کرد:بازار سرمایه با نگاه تیزبینانه، نقش بازار را در ایجاد فضای این شعار اجرایی میکند، بنابراین در این راستا، به آثاری مربوط به آن، جوایز ویژه اهدا خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
احتمال خاموشی در تابستان وجود دارد/رشد ۱۰ درصدی مصرف برق
معاون هماهنگی توزیع برق توانیر از رشد ۱۰ درصدی مصرف برق خبر داد و گفت: با ادامه رشد مصرف، احتمال خاموشی در تابستان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برق یکی از مقولاتی است که زندگی امروز بدون آن قابل تصور نیست و از آنجاکه مصرف سرانه انرژی و به تبع آن برق در کشور ما بیش از میانگین جهانی است، همواره بیم قطعی برق در کلانشهرها میرود و برخی مناطق کشور با این مشکل هر ساله مواجه هستند، البته این اتفاق در سالهای دور بیشتر رخ میداد اما با تمهیداتی که در این مورد اندیشیده شده، در حال حاضر وضعیت رو به بهبود است.
رشد مصرف برق و نیز مشکلات تأمین برق بهویژه در استانهای جنوبی کشور، بهانهای شد تا به سراغ معاون هماهنگی توزیع برق توانیر رفته و در خصوص وضعیت فعلی توزیع برق گفتگویی انجام دهیم.
میزان مصرف برق در کشور تا کنون تغییر خاصی داشته است یا خیر؟
حقی فام: نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نداشته اما در ماه اخیر شاهد رشد مصرف 10 درصدی از سوی مردم بوده ایم که با این روند برای فصل گرما با مشکل تأمین برق مواجه خواهیم بود.
این افزایش مصرف به طور دقیق چه میزان بوده است؟
حقی فام: شبکه سراسری برق در حال حاضر بیش از 49 هزار مگاوات برق مصرف میکند، این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان مصرف 39 هزار مگاوات بوده است. این افزایش 13 درصدی مصرف، نگرانیهایی را برای تأمین برق بوجود آورده است. در حال حاضر توانایی تولید 55 هزار مگاوات برق وجود دارد اما اگر رشد مصرف ادامه دار باشد، توزیع برق با مشکل مواجه خواهد شد.
آیا در تابستان قطعی برق خواهیم داشت؟
حقی فام: میزان تولید مشخص است اما اگر مصرف با شیب تند فعلی ادامه یابد، احتمال قطعی برق وجود دارد. ساعات 12 تا 15 و 20 الی 233 اوج مصرف برق به شمار میرود و برای صرفه جویی می بایست هموطنان حتیالمقدور در این ساعات از وسایل برقی بهویژه وسایل سرمایشی کمتر استفاده کنند.
برای کنترل پیک مصرف چه اقدامی باید کرد؟
حقی فام: کاهش مصرف تنها راه مدیریت اوج مصرف تابستان است و در این خصوص تغییر الگوی مصرف ضروری است. عبور از پیک مصرف برق فقط با کمک مردم صورت خواهد پذیرفت. با این حال مصرف تناوبی وسایل برقی باید مدنظر قرار گیرد و اگر بتوانیم 5 هزار مگاوات برق را مدیریت کنیم، خاموشی نخواهیم داشت.
چه برنامه ای برای مدیریت مصرف برق صنعتی دارید؟
حقی فام: بستههای مدیریت مصرف برای بخشهای عمومی،صنعتی و کشاورزی طبق سال گذشته، امسال هم ابلاغ شد اما بخش صنعتی به یک اشباعی در مدیریت مصرف رسیده ، ضمن اینکه بخش خانگی ظرفیت بهتری برای کاهش مصرف دارد.
بخش اداری چه اقداماتی برای کاهش مصرف باید انجام دهد؟
حقی فام: در این خصوص نیز ابلاغیههایی برای نهادها و ادارات دولتی صادر شده است. در مناطق جنوبی با بالارفتن دمای هوا ادارات تعطیل خواهد شد، ضمن اینکه پس از ترک اتاق باید چراغها و کولر حتماً خاموش شود.
مشکل تأمین برق استان های جنوبی کشور ناشی از چیست؟
حقی فام: مشکل اساسی در این بخش محدودیتها در فوق توزیع و انتقال برق بوده که رفع موانع این بخش نیازمند سرمایهگذاری زیادی است که تا به حال محقق نشده است، فقط استان خوزستان در این خصوص نیازمند سرمایهگذاری دو هزار میلیارد تومانی است، این در حالی است که برای کل کشور باید 10 میلیارد تومان هزینه شود. امیدواریم با کمک مردم امسال از پیک مصرف بدون خاموشی گذر کنیم اما باید اقدامات جدی و سریعی در خصوص بهبود زیرساخت های توزیع و انتقال بهویژه در بوشهر، خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان انجام دهیم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
عقبگرد شاخص در ارتفاع ۷۸ هزار واحد
شاخص بورس و اوراق بهادار در پایان معاملات با کاهش ۳۱.۱۳۱ واحدی به پله ۷۸ هزار و ۷۳۶ واحدی رسید.
به گزارش خبرنگاربورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شاخص بورس و اوراق بهادار در آغاز معاملات با رشد ۷.۹ واحدی به پله ۷۸ هزار و ۸۷۶ واحدی رسید.
بر این اساس ارزش کل معاملات بورس تهران از ۱۳۵ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۶۲ میلیون سهم طی ۶ هزار نوبت معاملاتی است.
شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) ۱ واحد، شاخص کل (هموزن) ۱۵ واحد، شاخص قیمت (هموزن) ۱۵ واحد، شاخص آزاد شناور ۳ واحد، شاخص بازار دوم ۴ واحد رشد داشته است.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز فولاژ، پکرمان، وخاور، بسویچ، دلقما با روند صعودی و نماد وغدیر، وبملت با روند نزولی کار خود را آغاز کرد.
شاخص کل فرابورس در آغاز معاملات روز جاری با ۶۰.۳ واحد رشد به پله ۹۰۳ هزار و ۶۰ واحد رسید که براین اساس ارزش کل معاملات ۸۷۶ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۶۳ میلیون سهم طی ۸ هزار نوبت معاملاتی است.
شاخص قرمزپوش شد
شاخص بورس و اوراق بهادار در جریان معاملات با کاهش ۶۲.۵۹ واحدی به پله ۷۸ هزار و ۸۰۷ واحدی رسید.
بر این اساس ارزش کل معاملات بورس تهران از ۶۶۷ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۲۹۷ میلیون سهم طی ۱۹ هزار نوبت معاملاتی است.
شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) ۸ واحد، شاخص آزاد شناور ۳ واحد، شاخص بازار اول ۱۲ واحد کاهش، همچنین شاخص کل (هموزن) ۹ واحد، شاخص قیمت (هموزن) ۹ واحد، شاخص بازار دوم ۱ واحد رشد داشته است.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز شبهون، وخاور با روند صعودی و نماد مبین، رانفور، وغدیر، شپنا، وبملت با روند نزولی کار خود را به جریان انداخت.
شاخص کل فرابورس در جریان معاملات روز جاری با ۵۰.۳ واحد رشد به پله ۹۰۳ هزار و ۵۰ واحد رسید که براین اساس ارزش کل معاملات ۱ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۱۴۸ میلیون سهم طی ۲۰ هزار نوبت معاملاتی است.
عقبگرد شاخص در ارتفاع ۷۸ هزار واحد
شاخص بورس و اوراق بهادار در پایان معاملات با کاهش ۳۱.۱۳۱ واحدی به پله ۷۸ هزار و ۷۳۶ واحدی رسید.
بر این اساس ارزش کل معاملات بورس تهران از ۲ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۹۶۳ میلیون سهم طی ۳۱ هزار نوبت معاملاتی است.
شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) ۱۷ واحد، شاخص آزاد شناور ۱۳ واحد، شاخص بازار اول ۲۳ واحد شاخص بازار دوم ۵ واحد کاهش داشته است.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز شبهرن با روند صعودی و نماد شپنا، وغدیر، وبملت، رانفور، مبین، تاپیکو با روند نزولی کار خود را به پایان رساند.
شاخص کل فرابورس در پایان معاملات روز جاری با ۵۰.۳ واحد رشد به پله ۹۰۳ هزار و ۵۰ واحد رسید که براین اساس ارزش کل معاملات ۱ میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۲۳۶ میلیون سهم طی ۲۸ هزار نوبت معاملاتی است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نرخ دلار صعودی شد+جدول
بانک مرکزی نرخ 39 ارز عمده را برای امروز 31 خرداد ماه اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بانک مرکزی امروز ارزش ۳۹۹ ارز عمده را اعلام کرد که بر مبنای آن ارزش 14 ارز افزایش، 22 ارز کاهش و 3 ارز ثابت مانده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نرخ مصوب گوشت شترمرغ در بازار
ران بدون استخوان شترمرغ، در میادین میوه و تره بار تهران ۲۱ هزار تومان به فروش رسد.
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت گوشت شترمرغ در میادین میوه و تره بار تهران به شرح ذیل است:
انتهای پیام/
ادامه مطلب
آخرین تمهیدات فرودگاههای کشور برای نقلوانتقال حجاج به سرزمین وحی
مدیرکل فرودگاههای استان اصفهان گفت: برای ایام حج امسال فرودگاه بینالمللی اصفهان میزبان ۶ هزار و ۳۰۸ مسافر از استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری خواهد بود.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،همزمان با اعلام مدیر فرودگاه زنجان در خصوص اعزام 1280 زائر هم استانی به سفر حج تمتع سال جاری از طریق فرودگاه زنجان، مدیرکل فرودگاه اصفهان نیز خبر داد که پروازهای حج فرودگاه اصفهان از 12 مردادماه امسال برقرار میشود و طی این عملیاتها 6 هزار و 308 مسافر به سرزمین وحی اعزام میشوند.
مدیرکل فرودگاههای استان اصفهان گفت: برای ایام حج امسال فرودگاه بینالمللی اصفهان میزبان 6 هزار و 308 مسافر از استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری خواهد بود.
حسن امجدی اعلام کرد : پروازهای حج فرودگاه اصفهان از 12 مردادماه امسال برقرار میشود و طی این عملیاتها 6 هزار و 308 مسافر به سرزمین وحی اعزام میشوند.
وی به پرتال خبری شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: حجاج فرودگاه بینالمللی اصفهان از استانهای اصفهان و چهار محال و بختیاری هستند. زمان بازگشت حجاج از کشور عربستان نیمه شهریورماه امسال خواهد بود.
مدیرکل فرودگاه اصفهان یادآور شد: فرودگاه اصفهان پس از فرودگاههای امام خمینی(ره)، مشهد و گلستان در رتبه چهارمین فرودگاه پرترافیک پروازهای حج تمتع قرار دارد.
وی اضافه کرد: در سفرهای حج تمتع امسال، حجاج از طریق ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه اصفهان اعزام و پذیرش میشوند. همچنین وسعت سالن مستقبلین این فرودگاه قدری توسعه یافته است تا همراهان حجاج در شرایط بهتری از مسافران خود استقبال کنند.
فرودگاه تبریز برای برقراری پروازهای حج آماده میشود
مدیرکل فرودگاههای استان آذربایجان شرقی نیز از آمادهسازی فرودگاه تبریز برای برقراری پروازهای حج در اوایل مردادماه امسال خبر داد و گفت: پیشبینی میشود امسال فرودگاه بینالمللی تبریز میزبان 3500 مسافر سرزمین وحی باشد.
مصطفی صفایی افزود : ترمینال پروازهای زیارتی فرودگاه تبریز مستقل از ترمینال پروازهای داخلی و خارجی این فرودگاه است. همواره این ترمینال در طول سال میزبان زائران عتباتعالیات است اما با توجه به تعداد مسافران سفر حج و میزان بار آنها، ترمینال پروازهای زیارتی نیاز به رسیدگی دارد.
وی ادامه داد: بنابراین پس از اعلام سازمان حج و زیارت برای برقراری پروازهای حج تمتع، از ماه گذشته عملیات بهسازی را در این ترمینال آغاز کردیم. از جمله این عملیاتها میتوان به بهسازی سرویسهای بهداشتی، بهسازی تسمه نقالهها، بهسازی نمازخانهها و بهسازی محوطه و پارکینگ خودرو در فرودگاه تبریز اشاره کرد.
به گفته مدیرکل فرودگاه بینالمللی تبریز، هزینه این پروژهها از اعتبارات بهسازی تامین شده است و در ایام ماه مبارک رمضان که تعداد پروازهای عتباتعالیات کاهش یافته، فرصتی فراهم شده تا همزمان با برقراری پروازها، پروژههای بهسازی هم اجرا شود. تلاش میکنیم تا اوایل مردادماه امسال این پروژهها به پایان برسند.
وی یادآور شد : بر اساس آمار ارایه شده از سوی سازمان حج و زیارت حدود 3500 حاجی از طریق فرودگاه تبریز اعزام و پذیرش شوند. این حجاج از استان آذربایجان شرقی هستند و حجاج سایر استانهای همجوار از فرودگاههای مرکز استان اعزام و پذیرش خواهند شد.
صفایی اضافه کرد: هنوز نوع هواپیمای پروازهای حج تعیین نشده است. اگر این پروازها با هواپیمای ایرباس انجام شود تعداد پروازها بیشتر شده و اگر با هواپیمای پهنپیکر بوئینگ 747 صورت گیرد، تعداد پروازها کاهش مییابد.
اعزام 1280 زائر به حج تمتع از فرودگاه زنجان
مدیر فرودگاه زنجان نیز گفت: اعزام 1280 زائر هم استانی به سفر حج تمتع سال جاری و برعکس از طریق فرودگاه زنجان انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه پروازهای حج تمتع از زنجان به مدینه از مرداد امسال آغاز میشود، بیان کرد: یک هزارو280 نفر از زائران به مدینه در قالب چهار یا پنج پرواز انجام خواهد شد.
مدیر فرودگاه زنجان اظهار کرد: قبل از سال 91 و شروع فعالیت این فرودگاه سفرهای حج عمره و تمتع این استان از فرودگاه های تهران و تبریز انجام می شد.
قاسمی تاکید کرد: اعزام زائران حج تمتع به کشور عربستان از طریق فرودگاه زنجان موجب شده تا این مسافران و همراهان آنها سختیهای راه زمینی برای رسیدن به فرودگاههای سایر استانها را متحمل نشوند و از سوی دیگر در کاهش سوانح جادهیی نیز تاثیر قابل توجهی داشته است.
اعزام بیش از 2300 حاجی از فرودگاه یزد
مدیرکل فرودگاههای استان یزد نیز در این باره گفت: برای ایام حج تمتع امسال 2 هزار و 385 مسافر در قالب 16 کاروان راهی بیتاله الحرام میشوند، این فرودگاه برای اعزام و پذیرش مسافران سرزمین وحی آمادگی کامل را داراست.
عباس محمدی توضیح داد: براساس آمار اولیه ارایه شده برای انجام مناسک حج امسال، 2 هزار و 385 زائر راهی خانه خدا میشوند. نخستین پرواز این سفر معنوی از 27 مرداد امسال آغاز شده و تا 30 مردادماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: زمان بازگشت حجاج از کشور عربستان 25 تا 29 شهریور ماه 96 خواهد بود. این مسافران از طریق ترمینال پرواز خارجی فرودگاه یزد اعزام و پذیرش میشوند. این فرودگاه آمادگی کامل برای میزبانی حجاج را دارد.
مدیرکل فرودگاههای استان یزد گفت: احتمالا این پروازها را شرکت هواپیمایی ایرانایر برقرار خواهند کرد. ترجیح و اولویت فرودگاه یزد برای ارایه خدمات مناسبتر هواپیمای ایرباس 300 با ظرفیت 250 صندلی است اما احتمال تغییر نوع هواپیما و برقراری پرواز با بوئینگ 747 و ظرفیت 400 مسافر وجود دارد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
بیش از ۲ هزار واحد مسکن مهر پردیس افتتاح شد/ غفوری: از تأخیر یکساله در افتتاح عذرخواهی میکنم
۲ هزار و ۱۱۴ واحد مسکن مهر در ۸ محله دره بهشت پردیس امروز به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگارمسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،صبح امروز در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل شرکت عمران پردیس و فرماندار این شهرستان دو هزار و 114 واحد مسکن مهر پردیس در 8 نقطه به صورت همزمان افتتاح شد.
این واحدها دارای خدمات زیربنایی و روبنایی بوده که پس از انجام مراحل اداری تحویل متقاضیان میشوند اسفند ماه سال گذشته نیز 1000 واحد در این فاز تکمیل شد که هم اکنون پروسه تحویل را پشت سر می گذارد.
در این مراسم سعید غفوری مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به اینکه در پردیس اتفاق خوبی رخ داده است، گفت: همیشه شروع کار سخت است اما ما توانستیم با پشت کار و حمایت دولت پروژه هایی را در محله های سهند، الوند، دماوند و دنا افتتاح کنیم.
وی افزود: در اسفندماه سال گذشته پروژه هایی را در محله های سهند و سبلان شروع کردیم و در اردیبهشت ماه امسال پروژه های محله دنا را نیز به بهره برداری رسانده ایم.
مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با اشاره به طولانی شدن موعد تحویل گفت: از تأخیر پیش آمده طی یک سال گذشته عذرخواهی می کنیم. ما با کمک پیمانکاران هرچه سریعتر این موضوع را جبران می کنیم و واحد های متقاضیان را تحویل خواهیم داد.
غفوری توضیح داد: هر ماه واحدهای مسکن مهری با تمام خدمات زیربنایی و روبنایی از جمله آب، برق، گاز آماده سازی خواهیم کرد و با اعتباراتی که قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در اختیار ما قرار داده، هرچه سریعتر ساخت این واحدها را به اتمام خواهیم رساند.
در ادامه این مراسم نریمان معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: به زودی شاهد بهرهبرداری بخشهای مختلفی از شهر پردیس با کمک همکاران خواهیم بود و انتظار میرود هرچه سریعتر کمبود امکانات زیربنایی و روبنایی در این شهر جبران شود.
بر اساس این گزارش در این مراسم 592 واحد مسکن مهر در محله های دماوند،571 واحد مسکن مهر در محله های سهند و 2000 واحد در محله دنا به متقاضیان تحویل داده شد، همچنین 580 واحد مسکن مهر نیز در محله های الوند و یک مرکز تجاری شامل 29 باب مغازه به متقاضیان در دره بهشت به بهره برداری رسید.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نرخ خرید و فروش سیمان در بازار
یک پاکت 25 کیلوئی سیمان در بازار با قیمت 10 هزار و 800 تومان بفروش می رسد.
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،قیمت انواع سیمان در بسته بندی های متفاوت در بازار به شرح زیر است:
انتهای پیام/
ادامه مطلب
هوشمندسازی ۵۲۵ حلقه چاه آب تا پایان سال جاری
بختیاری از هوشمندسازی ۵۲۵ حلقه چاه آب تا پایان امسال خبر داد و گفت: حدود ۵۲۵ کنتور از نوع حجمی و ۲۰۰۰۰ کنتور نیز مربوط به طرح فهام است که پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران در چهل و پنجمین جلسه طرح احیا و تعادل بخشی این شرکت در سال جاری گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در سال جاری ۳۰۰۰ حلقه چاه در محدوده عملکرد این شرکت باید پر و مسدودالمنفعه شود که تعدادی از آنها مسدود شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون دو پیمانکار در زمینه انسداد چاههای غیر مجاز مشغول فعالیت هستند گفت:با توجه به اهمیت طرح احیا و تعادل بخشی و با برنامه ریزیهای صورت گرفته، روند اجرای این طرح برای تحقق هرچه زودتر اهداف مورد نظر تسریع پیدا میکند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با اشاره به برنامه ریزی برای نصب ۵۲۵دستگاه کنتور هوشمند در سال ۱۳۹۶ بر روی چاههای آب گفت: حدود ۵۲۵۵ کنتور از نوع حجمی و ۲۰۰۰۰ کنتور نیز مربوط به طرح فهام است که پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است.
وی با تاکید بر اهمیت طرح احیا و تعادل بخشی اظهار داشت: طرح احیا و تعادل بخشی در یک سو و بقیه فعالیتهای شرکت نیز در سوی دیگر قرار دارد و این طرح جزو اولویتهای قانونی شرکت است که باید از توانایی کارشناسان خبره در این زمینه بیش از گذشته استفاده کنیم.
بختیاری در ادامه در خصوص بودجههای تخصیص یافته گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید درآمدهای شرکت را مطابق با قوانین و ضوابط افزایش دهیم که این مهم نیز در راستای اقتصاد مقاومتی هست.
در ادامه این جلسه نیز مباحث مربوط به طرح تعادل بخشی، طرح آماربرداری و همچنین طرحهای فرهنگسازی شرکت در این زمینه بررسی و چالشهای موجود احصا شد که مدیرعامل برای رفع مشکلات دستورات مقتضی را صادر کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مالیات مانع جدی تحویل مسکن مهر/ پیشرفت فیزیکی مسکن مهر در استانهای کشور به 95 درصد رسید
مهرآبادی گفت: در بحث مالیات مشکلاتی در مسکن مهر وجود دارد که باید هرچه سریعتر آن را پیگیری کنیم، درصورتیکه مشکل مالیات حل نشود، نمی توانیم پایان کار برای پروژه ها را دریافت کنیم.
به گزارش خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم افتتاح 2 هزار و 114 مسکن مهر با اشاره به اینکه از مجموع 2میلیون و 210 هزار واحد مسکن مهر که از تسهیلات مسکن مهر بهره مند شده اند تا کنون ساخت یک میلیون و 945 هزار واحد به اتمام رسیده و از این تعداد یک میلیون و 835 هزار واحد افتتاح و به بهره برداری رسیده است، گفت: با افتتاح این پروژه، تعداد واحدهای افتتاح شده به یک میلیون و837 هزار میرسد، که این واحدهای تحویل داده شده به جز واحدهای معارضی و فاقد متقاضی هستند.
قائم مقام راه و شهرسازی گفت: پروژه هایی که زیر 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند متوقف شده و شامل 90 هزار واحد می شود که تمامی این پروژه ها دارای مسئله هستند و در شورای مسکن کشور تصمیم گرفته شده که توسط خود دستگاه های جداگانه رسیدگی و تعیین تکلیف شوند.
مهرآبادی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم 865 هزار واحد تحویل داده شده است،تصریح کرد: سالیانه 215 هزار مسکن مهر به متقاضیان تحویل داده شده و از ابتدای مسکن مهر تا به امروز پیشرفت پروژه ها به 56 درصد می رسد.
وی یادآور شد: 845 هزار واحد مسکن مهر که شامل 64 درصد می شود تا به امروز به طور اقساطی به فروش رسیده که به طور متوسط سالیانه 210 هزار واحد می شود.
قائم مقام راه و شهرسازی در ادامه افزود: 54 درصد از واحدهای مسکن مهر سند اعیانی خود را اخذ کرده اند و 84 درصد نیز در این پروژهها وصول اقساطی داشتهاند، همچنین بیش از 13 هزار میلیارد تومان بانکها اقساطشان را وصول کردهاند که در این میان 8 هزار و 500 میلیارد تومان باقیمانده که با تأکید رئیس جمهور مقرر شده که تا پایان سال بانکهای عامل آن را پرداخت کنند.
مهرآبادی به مشکلاتی که تعاونی ها برای مسکن مهر ایجاد کرده اند اشاره کرد و گفت: همکاری وزارت تعاون در مورد رفع مشکل تعاونیها در مسکن مهر علی رغم پیگیری های انجام شده خوب نبوده و این موضوع در استانها بیش از همه به چشم می خورد.
وی یادآور شد: در بحث مالیات نیز مشکلاتی در مسکن مهر وجود دارد که باید هرچه سریعتر آن را پیگیری کنیم، درصورتیکه مشکل مالیات حل نشود، نمی توانیم پایان کار برای پروژه ها را دریافت کنیم و همین موضوع باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای دستگاه های ذیربط می شود.
اتمام ساخت 270 هزار واحد مسکن مهر در استان تهران
قائم مقام راه و شهرسازی در امور مسکن مهر در ادامه به واحدهای مسکن مهر در استان تهران اشاره کرد و گفت: از مجموع 333 هزارواحد مسکن مهر در دست احداث، کارساخت 270 هزار واحد به اتمام رسیده و در شهرهای بالای 25 هزار واحد، 115 هزار واحد شروع شده که پیشرفت فیزیکی 98 درصدی داشته و تنها 2 هزار واحد مسکن مهر باقیمانده است.
وی با اشاره به اینکه در پرند 20 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده، گفت: 11 هزار واحد در این شهر و در پردیس نیز 3 هزار واحد دارای معارض است.
قائم مقام راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تا کنون 50 هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانکهای عامل پرداخت شده، گفت: 48 هزار و 200 میلیارد تومان توسط بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده است، که از این میزان 42 هزار میلیارد تومان برای شهرها بوده ، همچنین 3 هزار و 977 هزار میلیارد تومان نیز مربوط به بافت های فرسوده بوده است.
وی افزود: تا به امروز 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای مسکن روستایی خط اعتباری در نظر گرفته شده که 3600 میلیارد تومان از این میزان برای خرید مسکن از محل جعاله و 50 هزار و 700 میلیارد تومان نیز به متقاضیان پرداخت شده است،این در حالی است که هنوز 7 هزار میلیارد تومان تسهیلات باقیمانده تا به سقف تسهیلات در نظر گرفته شده برسیم.
مهرآبادی با اشاره به اینکه از نظر خدمات زیربنایی در برخی از واحدهای مسکن مهر با مشکل مواجه شده بود، گفت: 150 هزار واحد مسکن مهر از نظر تأمین آب 400 هزار واحد از نظر تأمین انشعاب به فاضلاب، 150 هزار واحد فاقد برق و 187 هزار واحد فاقد گاز هستند که باید در این زمینه وزارت نیرو و شرکت گاز همکاری های لازم را انجام دهند.
قائم مقام راه و شهرسازی تصریح کرد: ما هر روز جلسات متعددی با بانک مسکنبرای پرداخت تسهیلات مسکن مهر در پردیس گذاشته ایم، بخشی از این مشکلات رفع شده و امیدوار هستیم با پیگیری های انجام شده سایر مشکلات مربوط به تسهیلات رفع شود.
وی تأکید کرد: پرونده مسکن مهر در استان زنجان بسته شده و در تیرماه نیز پرونده استان البرز و در شهریورماه پرونده استانهای چهارمحال بختیاری ، اردبیل و خراسان جنوبی بسته میشود. بیشتر استانها نیز تا به امروز پیشرفت فیزیکشان به 95 درصد رسیده که امیدوار هستیم تا دهه فجر پرونده این استانها نیز بسته شود.
قائم مقام راه و شهرسازی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر افتتاح واحدهای بدون خدمات روبنایی گفت: به هیچ وجه پروژهای بدون آب و برق به متقاضیان تحویل داده نمی شود، مگر اینکه در پروژه هایی توسط تعاونی ها ساخته شده و برخی از اعضا، خود خواستار تحویل این پروژه ها بدون آب و برق بوده اند.
مهرآبادی گفت: در حال حاضر پیگیر تکمیل این پروژه ها هستیم که هرچه سریعتر انشعابات لازم برای آنها وصل شود.
انتهای پیام/
پروژه های معارضدار تعیین تکلیف میشود
ادامه مطلب