تاريخ : جمعه 22 خرداد 1394  | 1:37 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
احتمال لغو کسر حق بیمه از بن کارگری قوت گرفت

سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای سال جاری اقدام به کسر حق بیمه از مزایای انگیزشی دستمزد کارگران (بن کارگری) کرده بود که طبق اظهارات مسئولان وزارت صنعت احتمال لغو آن وجود دارد.

خبرگزاری فارس: احتمال لغو کسر حق بیمه از بن کارگری قوت گرفت
 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سازمان تأمین اجتماعی از محل مبلغ 110 هزار تومان کمک هزینه اقلام خانوار (بن کارگری) از ابتدای سال حق بیمه کسر می‌کند که این موضوع مورد اعتراض نمایندگان کارفرمایی قرار گرفته بود.

براساس این گزارش، سیدحمزه درواری رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان مازندران با بیان اینکه مطابق مصوبه شورای عالی کار، بن کارگری از مزایای رفاهی و انگیزشی محسوب شده و جزو مزد مبنا نیست، گفته بود نباید این مبلغ که جزو مزد ثابت کارگران محسوب نمی‌شود مشمول حق بیمه تأمین اجتماعی شود.

این در حالی است که برخی از نمایندگان کارگری هم تأکید کرده بودند برخی کارفرمایان، نسبت به کسر حق بیمه از محل مزایای انگیزشی، اعلام رضایت کرده و امکان طرح آن در شورای عالی کار وجود دارد.

به گزارش فارس، در صورت لغو کسر حق بیمه از بن کارگران، میانگین مزایای دریافتی در لیست بیمه کارگران کاهش خواهد یافت، چرا که در صورت اعمال حق بیمه، میانگین حقوق و مزایای دریافتی برای کارگرانی که تا چند سال آینده مشمول بازنشستگی می‌شوند افزایش می‌یافت.

براساس این گزارش، کارفرمایان به این دلیل که مشکل سرمایه در گردش داشته و هزینه‌های زیادی را متقبل می‌شوند، نسبت به دریافت حق بیمه از مزایای کارگران، اعلام نارضایتی می‌کنند.

در این خصوص، معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اعتراض و نگرانی کارفرمایان از کسر 30 درصد حق بیمه بن کارگری گفته است با مکاتبات صورت‌گرفته و پیگیری‌ها، این بخشنامه توسط دیوان عدالت اداری لغو خواهد شد.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0

به گزارش فارس به نقل از بانک مرکزی، تولید و انتشار آمار در بانک مرکزی سابقه ای فراتر از قدمت خود این بانک دارد. آماری که به دلیل برخورداری از "سری زمانی" به یک سرمایه اجتماعی تبدیل شده و دیر زمانی است در دل مراکز دانشگاهی و پژوهشی، نهادهای اقتصادی داخلی و بین المللی و محاکم قضایی، جا باز کرده است. حالا این روزها به دنبال طرح پرسش هایی درباره ادامه کار بانک مرکزی در خصوص تولید آمار اقتصادی، موضوع را با رئیس کل بانک مرکزی مطرح کردیم و ابعاد آن را بیشتر شکافتیم.

 

ادامه مطلب
نظرات 0
رئیس کمیسیون روابط خارجی سنای مکزیک 24 خرداد به تهران می‌آید

رئیس کمیسیون روابط خارجی سنای مکزیک یکشنبه هفته آینده 24 خردادماه به دعوت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به تهران سفر می‌کند.

خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون روابط خارجی سنای مکزیک 24 خرداد به تهران می‌آید
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، سناتور «گابریلا کوئباس» رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس شورای اسلامی سنای مکزیک در رأس هیأتی پارلمانی یکشنبه هفته آینده 24 خرداد و به دعوت علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به تهران سفر می‌کند.

رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای مکزیک قرار است که در این سفر 6 روزه ضمن دیدار با بروجردی، با برخی از مقامات کشورمان دیدار و درباره مسائل دو جانبه و پارلمانی گفت‌وگو کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
انتخاب ۲۱ نفر برای شورای مرکزی خانه احزاب به مدت ۳ سال قطعی شد

در مجمع عمومی خانه احزاب با پیشنهاد انتخاب ۲۱ نفر عضو شورای مرکزی به مدت ۳ سال موافقت شد.

خبرگزاری فارس: انتخاب ۲۱ نفر برای شورای مرکزی خانه احزاب به مدت ۳ سال قطعی شد
 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اعضای مجمع عمومی خانه احزاب در دومین نشست فوق‌العاده خود در راستای اصلاح ماده 15 اساسنامه خانه احزاب با پیشنهاد انتخاب 21 نفر عضو شورای مرکزی به مدت سه سال موافقت کردند.

طبق این پیشنهاد، مقرر شده است که جریان‌های اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل سه لیست هفت نفره را برای شورای مرکزی انتخاب کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 22 خرداد 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
روحانی روز ملی روسیه را تبریک گفت

رئیس‌جمهور در پیامی فرارسیدن روز ملی روسیه را به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه، دولت و ملت این کشور تبریک گفت.

خبرگزاری فارس: روحانی روز ملی روسیه را تبریک گفت
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی رئیس‌جمهور با صدور پیامی فرارسیدن روز ملی روسیه را به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه، دولت و ملت این کشور تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد با توجه به شرایط کنونی منطقه و جهان و اشتراک نظر 2 کشور در حوزه‌های مختلف، همکاری‌های تهران-مسکو در عرصه‌های مختلف دوجانبه و چندجانبه گسترش یابد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای ولادیمیر پوتین

رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه

فرارسیدن روز ملی روسیه را به جنابعالی، دولت و ملت آن کشور صمیمانه تبریک می‌گویم.

بر این باورم که شرایط کنونی منطقه و جهان، همکاری‌های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراسیون روسیه را بیش از گذشته ضروری ساخته است.

با عنایت به اشتراک نظر 2 کشور در حوزه‌های مختلف، امیدوارم شاهد گسترش هر چه بیشتر همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف دوجانبه و چندجانبه باشیم.

سلامتی و موفقیت آن جناب و سرافرازی و نیک‌بختی ملت روسیه را آرزومندم.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 22 خرداد 1394  | 1:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
عده‌ای به دنبال تحریف مبانی فکری نظام اسلامی هستند

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه عده‌ای به دنبال تحریف مبانی فکری نظام اسلامی هستند، گفت: برخی می‌خواهند امام و انقلاب را طور دیگری جلوه دهند و بگویند اهداف انقلاب چیزهای دیگری بوده است.

خبرگزاری فارس: عده‌ای به دنبال تحریف مبانی فکری نظام اسلامی هستند
 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در  مجلس شورای اسلامی طی سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز پایتخت با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی اظهار داشت: رهبر انقلاب سال 68 هشدارهایی راجع به تهاجم فرهنگی دادند اما عده‌ای جدی نگرفتند و گفتند تفاهم فرهنگی است. چندی بعد وقتی غربی‌ها خودشان گفتند ما تهاجم فرهنگی داشتیم، این افراد گفتند که تهاجم فرهنگی اتفاق افتاد.

وی افزود: چندی بعد ما گرفتار شبیخون فرهنگی شدیم و رهبر انقلاب در این زمینه هم هشدار دادند که شبیخون فرهنگی در پیش است، مردم هوشیار باشند، مع الاسف آنهم اتفاق افتاد و سپس مطرح شد که ناتوی فرهنگی در پیش است، باز هم اقدامی انجام ندادند و ما گرفتار ناتوی فرهنگی شدیم و همه همفکران آمریکا در غرب و شرق با یکدیگر متحد شدند برای اینکه فرهنگ اسلامی را خراب کنند و در این جهت بسیار اقدام کردند و در آخر هم به رخنه فرهنگی رسیده‌ایم.

آقاتهرانی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: یکی از کارهایی که اخیراً شروع کردند این است که می‌خواهند مبانی فکری نظام اسلامی را تحریف کنند یعنی بیانات خود امام (ره) را طور دیگری جلوه دهند، عده‌ای از ما در دوران حیات امام حضور داشتیم اما جوانان نسل سومی در آن دوران حضور نداشتند که بدانند امام چه می‌گفت و مواضعش چه بود، این افراد و برخی دشمنان به دنبال تحریف تاریخ هستند، مثلا کاری کنند که گویا امام می‌خواست کار دیگری انجام دهد.

وی اضافه کرد: این یک نکته مهم است که باید به طور جدی مدنظر قرار گیرد؛ بنده به حساسیت‌های مقام معظم رهبری توجه کرده‌ام، رهبر انقلاب مدتی است که راجع به تحریف امام (ره) نکاتی را مطرح می‌کنند مبنی بر اینکه عده‌ای می‌خواهند امام و انقلاب را طور دیگری جلوه دهند، عده‌ای می‌خواهند بگویند اهداف انقلاب موارد دیگری بوده است، گاهی گفته می‌شود اسلامیت نظام موضوع تشریفاتی بوده است و متاسفانه این سخنان از دهان کسانی در می‌آید که آدمی اصلا احتمال هم نمی دهد این افراد چنین سخنانی را مطرح کنند.

نماینده تهران در مجلس بر همین اساس یادآور شد: این سخنان را عده‌ای در حالی می‌گویند که 16 هزار و 300 مرتبه امام در صحیفه خود از واژه «اسلام» استفاده کرده است. امام به قول ما «نان از دهانش می‌افتاد اما اسلام از دهانش نمی‌افتاد». امام آمده بود که یک حاکمیت اسلامی و انقلابی که مقدمه‌ای برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشد را راه‌اندازی کند اما در گفته‌هایی که عده‌ای دارند اصلا امام گویا چنین هدفی نداشته و به دنبال اهداف دیگری بوده است.

وی ادامه داد: اخیراً رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که حتما امام را از صحیفه امام و صحبت‌های خود ایشان و وصیت‌نامه خود ایشان بشناسید، پیداست برخی می‌خواهند اما را طور دیگری جلوه دهند و صحبت‌های دیگری را مطرح می‌کنند.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه جوانان نسل سومی بهتر است برای شناخت بیشتر امام به مواضع و صحبت‌های ایشان و صحیفه امام مراجعه کنند، گفت: امام درباره اشرافیت 34 بار، مستضعفین 494 بار، محرومین 291 بار، سرمایه دار 142 بار، ثروتمند 97 بار، مستکبر 134 بار و استکبار 49 بار صحبت کرده‌اند. امام طرفدار جدی مستضعفان و فقرا و مخالف اشرافی‌گری بودند.

ادامه دارد...


ادامه مطلب
نظرات 0
هاآرتص: مواضع مصر علیه حماس تندتر از مواضع اسرائیل است

یک روزنامه صهیونیستی همزمان با شرط گذاری قاهره برای حماس، اعلام کرد: موضع قاهره علیه جنبش «حماس» تندتر از مواضع اسرائیل مقابل حماس است.

خبرگزاری فارس: هاآرتص: مواضع مصر علیه حماس تندتر از مواضع اسرائیل است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «زاک گُلد» پژوهشگر پژوهشگاه مطالعات امنیتی رژیم صهیونیستی در مطلبی که روزنامه «هاآرتص» آن را منتشر کرده، اعلام کرد مواضعی که قاهره در قبال جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» دارد تندتر از مواضع اسرائیل در برابر این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در این مطلب که با لغو حکم تروریستی نامیدن حماس توسط مصر (در شنبه هفته جاری) آغاز شده، آمده است: این اقدام بدان معنا نیست که نظام کنونی مصر خواهان آشتی با حماس است بلکه بالعکس  نظام «عبدالفتاح السیسی» آرزوی نوار غزه بدون حماس را دارد و خواهان جایگزینی فتح در این منطقه است.

هاآرتص در ادامه ادعا کرد: مقامات مصری حماس را تهدیدی خطرناک برای امنیت ملی خود می‌دانند و معتقدند این جنبش نقشی اساسی در حمایت از گروه «انصار بیت‌المقدس» در شمال منطقه سینا باز می‌کنند علاوه اینکه حماس روابط محکمی با جمعیت اخوان المسلمین دارد.

این روزنامه صهیونیستی در ادامه اعلام کرد که  مصر مخالف با هر راه‌حلی اسرائیلی طولانی‌مدت با حماس است به نحوی که نتیجه آن ثبات نوار غزه باشد بلکه قاهره بر تشدید بحران انسانی در این منطقه که نتیجه آن متشنج شدن اوضاع غزه است، اصرار دارد.

محمود الزهار: روابط مصر و حماس بهبود پیدا نکرده است

«محمود الزهار» عضو ارشد جنبش حماس روز پنجشنبه (دیروز) در گفت‌وگو با روزنامه «رایه» قطر، تاکید کرد که از ماه سپتامبر گذشته (2014) و پس از اعلام آتش‌بس دائم برای توقف جنگ 50 روزه اسرائیل علیه غزه که در پی مذاکرات در قاهره حاصل شد، روابط مصر و حماس شاهد هیچ گونه بهبودی نبوده است.

چند روز گذشته، «اسامه حمدان» مسئول روابط خارجی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگو با شبکه ماهواره ای الاقصی اعلام کرده بود که حماس نشانه‌های مثبتی از سوی قاهره برای بهبود روابط میان مصر و جنبش حماس دریافت کرده است.

تغییر سیاست‌های مقاومت، شرط قاهره برای بهبود روابط با حماس

از سوی دیگر، روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن روز پنجشنبه (دیروز) به نقل از منابع آگاه فلسطین در تائید اظهارات الزهار گزارش داد که بازگشت سریع روابط قاهره و حماس مبالغه‌آمیز است.

در ادامه این گزارش آمده است که شرط مصر برای بازگشت روابط دوجانبه، تغییر سیاست‌های جنبش حماس در غزه و کنترل شدید مرزهای غزه و مصر است.

به گفته این منابع فلسطینی، قاهره بهبودی روابط را به این منوط کرده است که جنبش حماس مرزها را به شکل گسترده تر تحت تدابیر امنیتی قرار دهد به گونه‌ای که از ورود قاچاق سلاح و عناصر مسلح به سیناء ممانعت شود.

وی گفت:مواضع همیشگی جنبش حماس داشتن روابط مثبت و مناسب با همه طیف‌های عربی است، با وجود اینکه مواضع مصر علیه بعضا به حکم دادگاه(درباره تروریستی بودن تحرکات حماس) کشیده شده است.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
آمریکا در اندیشه احداث پایگاه‌های نظامی جدید در عراق

آمریکا در این اندیشه است برای آنچه «مبارزه با داعش» نامیده شده، پایگاه‌های نظامی جدیدی در غرب عراق ایجاد کند.

خبرگزاری فارس: آمریکا در اندیشه احداث پایگاه‌های نظامی جدید در عراق
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که قصد دارد پایگاه‌های نظامی جدیدی در عراق ایجاد کند.

روزنامه الکترونیکی لندنی «رأی الیوم»، گزارش داد که آمریکا مدعی است با ایجاد این پایگاه‌ها قصد دارد مشاوران نظامی خود را به خط مقدم نبرد علیه گروهک تکفیری داعش نزدیک کند.

«استیو وارن» سخنگوی پنتاگون (وزارت دفاع) نیز خبر داد که  احتمالا پایگاه «التقدم»‌در استان «الانبار» (در غرب عراق) از جمله نخستین پایگاه‌هایی خواهد بود که 450 نظامی دیگر آمریکایی به آن خواهند پیوست.

اما از طرف دیگر، کاخ سفید بسرعت اعلام کرد که تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده و طرح فوری در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
پنتاگون: تاکنون ۲.۷ میلیارد دلار در جنگ با داعش هزینه شده است

در حالی که حدود ۱۰ ماه از آغاز حملات ائتلاف به رهبری آمریکا به داعش می‌گذرد، پنتاگون اعلام کرده واشنگتن تاکنون ۲.۷ میلیارد دلار هزینه کرده است.

خبرگزاری فارس: پنتاگون: تاکنون ۲.۷ میلیارد دلار در جنگ با داعش هزینه شده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای هزینه‌های واشنگتن در حملات به داعش در عراق و سوریه را اعلام کرد.

از حدود ۱۰ ماه قبل بود که دولت باراک اوباما با تبلیغات فراوان رسانه‌ای خبر تشکیل ائتلاف به رهبری آمریکا برای مقابله با داعش را اعلام کرد و پس از آن حملات هوایی خود را آغاز کرد؛ حملاتی که قرار بود جلوی پیشروی تروریستها را بگیرد اما در عمل کاری از پیش نبرده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ روز پنجشنبه(دیروز) خود برای اولین بار هزینه‌هایی واشنگتن در زمینه «مقابله با داعش در عراق و سوریه» را منتشر کرد.

در بیانیه پنتاگون آمده که از زمان آغاز حملات به تروریستها، آمریکا بیش از ۲.۷ میلیارد دلار در جنگ با داعش در عراق و سوریه هزینه کرده و به طور متوسط روزانه بیش از ۹ میلیون دلار برای این منظور صرف شده است.

بنا بر این بیانیه، بیش از دو سوم هزینه‌های مقابله با داعش، صرف حملات هوایی شده که از مجموع ۲.۷ میلیارد دلار مبلغ ۱.۸ میلیارد دلار توسط نیروی هوایی هزینه شده است.

وزارت دفاع آمریکا همچنینی اعلام کرده که روزانه ۵ میلیون دلار برای پروازهای شناسایی، جنگی و دیگر پروازها در دو کشور عراق و سوریه هزینه در بر داشته است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 22 خرداد 1394  | 1:33 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ابهام در انتقال جسد «طارق عزیز» از عراق به اردن

قرار بود، جسد مشاور صدام، دیکتاتور سابق عراق، از بغداد به «امان» پایتخت اردن منتقل شود اما این کار انجام نشد و برخی می‌گویند، جسد وی ربوده شد.

خبرگزاری فارس: ابهام در انتقال جسد «طارق عزیز» از عراق به اردن
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اخبار و شایعات ضدونقیضی درباره انتقال جسد «میخائیل یوحنا» معروف به «طارق عزیز» وزیر خارجه اسبق و معاون صدام، دیکتاتور معدوم عراق، به اردن منتشر شده است.

برخی منابع مانند دختر عزیز از ربوده شدن جسد وی خبر می‌دهند اما برخی منابع عراقی مانند وبگاه خبری «السومریه» می‌گویند که جسد دستیار ارشد صدام هنوز در بغداد است.

به گزارش روزنامه الغد اردن، قرار بود روز گذشته جسد طارق عزیز از فرودگاه بغداد به فرودگاه «امان» در اردن منتقل شود اما قبل از این انتقال، گروهی مسلح مانع شدند و جسد را در اختیار خود گرفتند و هواپیما رأس موعد مقرر به سوی اردن به پرواز در آمد.

زینب، دختر طارق عزیز اعلام کرده است که مادر او در فرودگاه بغداد منتظر دریافت تابوت و انتقال آن به اردن بود اما جسد در این فرودگاه ناپدید شده است.

بر خلاف فضاسازی برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه جسد ربوده شده است، در این گزارش روزنامه اردنی آمده است که افراد مسلح مانع انتقال جسد شده‌اند و آن را با خود نبرده‌اند و جسد هنوز در فرودگاه بغداد است.

وبگاه خبری السومریه عراق نیز گزارش کرد که «جسد عزیز هنوز در بغداد است». یک منبع به این وبگاه خبری گفت: جسد معاون رئیس‌جمهور نظام سابق، هنوز در بغداد است و هواپیمایی عراق و اردن تکذیب کرده‌اند که جسد به اردن رسیده است.

پیش از این شورای عالی قضایی عراق با درخواست خانواده عزیز (که وصیت او نیز بوده) مبنی بر انتقال جسدش به اردن و دفن در آن کشور موافقت کرده بود.

طارق عزیز از معدود عناصر مسیحی و رده بالای حزب بعث سابق عراق، که در اکتبر 2010 به دلیل قتل و آزار مردم عراق و گروه‌های شیعه به اعدام محکوم شده بود، هفته گذشته در سن سالگی بر اثر حمله قلبی در زندان درگذشت.

اخیرا نیز «عزت الدورری» دیگر مقام ارشد از مقامات دولت صدام که گفته می‌شد در حال همکاری با داعش علیه کشورش است، در درگیری‌های نزدیک تکریت (در استان صلاح‌الدین در شمال بغداد) کشته شد.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 >