تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:02 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
افراد مسن بیشترین قربانیان تصادفات رانندگی هستند

فرمانده پلیس راه گیلان با تاکید بر ضرورت خودمراقبتی توسط عابران پیاده، گفت: عابران مسن بیشترین قربانیان تصادفات رانندگی هستند.

خبرگزاری فارس: افراد مسن بیشترین قربانیان تصادفات رانندگی هستند
 

مهیار رستگار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعیت راه‌ها و جاده‌های استان اظهار کرد: اکنون تمام محورهای ارتباطی گیلان باز است و تردد بدون محدودیت ترافیکی در آنها جریان دارد.

وی با تاکید بر اینکه رانندگان باید با صبر و حوصله رانندگی کنند، تصریح کرد: رانندگی بدون شتاب موجب ایمنی تردد می‌شود.

فرمانده پلیس راه گیلان در آستانه فصل تابستان و حجم ورود مسافران به این استان گفت: به رانندگان و موتورسواران توصیه می‌کنیم که در زمان استفاده از وسیله نقلیه خود رعایت نکات ایمنی و قوانین را داشته باشند.

وی با تاکید بر ضرورت نکات عابران پیاده گفت: عابران پیاده از محل خط‌کشی‌ها و مناطق ویژه عابران پیاده تردد کنند.

رستگار توجه عابران پیاده به خودروهای عبوری را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: عابران باید خودمراقبتی داشته باشند و به نحو ایمن از جاده‌ها عبور کنند.

وی بیشترین تصادفات رانندگی را مربوط به عابران مسن دانست و یادآور شد: عابران پیاده با رعایت مقررات و صبر و حوصله و ایمنی به امورات خود برسند و به تردد خودروها توجه داشته باشند.

فرمانده پلیس راه گیلان درباره حفظ نظافت محیط زیست توسط رانندگان و سرنشینان خودروها گفت: در هفته محیط زیست هستیم و استفاده از وسیله نقلیه با محیط زیست ارتباط مستقیم دارد.

وی با تاکید بر اینکه رانندگان سلامت و معاینه فنی خودروهای خود را جدی بگیرند، خاطرنشان کرد: ریختن زباله در اطراف راه‌ها و جاده‌ها زیاد است و چهره نازیبایی را ایجاد می‌کند.

رستگار با بیان اینکه پرتاب زباله از داخل خودرو به خیابان اعمال قانون و جریمه در بر دارد، یادآور شد: زباله‌ها باید در یک مکان مناسب دور ریخته شوند و از پنجره خودرو به بیرون پرت نشود که در صورت مشاهده متخلفان اعمال قانون می‌شوند.

انتهای پیام/2300/و30


ادامه مطلب
نظرات 0
برگزاری راهپیمایی اعتراض کودکان و نوجوانان به موادمخدر در سوادکوه

رئیس اداره بهزیستی سوادکوه از برگزاری راهپیمایی اعتراض کودکان و نوجوانان به مواد مخدر در سوادکوه خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری راهپیمایی اعتراض کودکان و نوجوانان به موادمخدر در سوادکوه
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در سوادکوه، حاتم داد‌مهر صبح امروز در جلسه کمیته فرهنگی ستاد مبارزه با مواد‌ مخدر شهرستان سوادکوه که به میز‌بانی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سوادکوه برگزار شد با اشاره به نگاه بهزیستی به مواد مخدر، گفت: بهزیستی، موادمخدر را نوعی بیماری ادامه‌دار تعریف می‌کند که درمان آن نیاز به استمرار دارد.

وی به لزوم آگاه‌سازی عمومی به خطرات موادمخدر اشاره کرد و با بیان اینکه پیشگیری از مهم‌ترین راه‌کار‌های کاهش تقاضا و مصرف مواد مخدر است، افزود: امسال 20 تا 27 خرداد‌ماه به عنوان هفته موادمخدر برنامه‌ریزی شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سوادکوه به لزوم حمایت از خانواده‌های معتادان و حمایت پس از درمان معتاد تاکید و خاطرنشان کرد: اداره بهزیستی برای حمایت از خانواده‌های معتادان و حمایت پس از درمان معتاد، نیاز به همکاری و همراهی ادارات و نهاد‌ها دارد.

عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان سوادکوه به برخی از برنامه‌های اداره بهزیستی شهرستان سوادکوه در هفته مبارزه با مواد مخدر اشاره و اظهار کرد: همایش مشاوره با همکاری اداره ورزش و جوانان در سالن آموزش و پرورش برگزار خواهد شد و راهپیمایی اعتراض کودکان و نوجوانان به مواد مخدر نیز در سوادکوه برگزار می‌شود.

داد‌مهر به تقویت برنامه‌های فرهنگی و هنری برای مبارزه با موادمخدر تاکید کرد و گفت: برگزاری گفتمان در شب‌های ماه رمضان نیز در برنامه‌ریزی‌های این نهاد مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام/86015/خ10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:02 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کاهش 22 درصدی جرائم خشن در کرمانشاه طی سال 93

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کاهش 22 درصدی جرائم خشن در کرمانشاه طی سال 93 خبر داد و بر برخورد قاطع با برهم‌زنندگان امنیت تاکید کرد.

خبرگزاری فارس: کاهش 22 درصدی جرائم خشن در کرمانشاه طی سال 93
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سردار منوچهر امان‌اللهی صبح امروز در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی کرمانشاه با حضور سردار حسین اشتری فرمانده ناجا، از کاهش 22 درصدی جرائم خشن و امنیتی در استان کرمانشاه طی سال گذشته خبر داد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته شاهد افزایش 42 درصدی کشفیات مواد مخدر بوده‌ایم، اضافه کرد: کشفیات سلاح نیز با افزایش قابل‌ توجهی روبه‌رو بوده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بیان داشت: آمار تصادفات فوتی نیز در این مدت 14 درصد کاهش یافته است.

امان‌اللهی میانگین زمان رسیدن پلیس سر صحنه را در سال 93 حدود هشت دقیقه اعلام کرد و گفت: این در حالی است که این رقم در سال 92 حدود 12 دقیقه بوده است.

وی در ادامه گزارش عملکرد نیروی انتظامی به اقداماتی که منتج به نتایج مذکور شده اشاره کرد و گفت: توجه به منابع انسانی و تقویت روحیه و منزلت کارکنان یکی از مهمترین اقدامات است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تعامل سازنده با شورای تامین استان، توجه به آموزش همگانی و تلاش برای کاهش دغدغه‌های مردم با اجرای طرح‌های مختلف را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

امان‌اللهی اضافه کرد: حضور پررنگ در اجرای ماموریت‌ها، برخورد قاطع با برهم‌زنندگان امنیت، توجه جدی به حقوق شهروندی در ارائه خدمت، تکریم ارباب رجوع و تقویت رسته‌های نظامی و اجرایی نیز باجدیت دنبال شده است.

انتهای پیام/2700/غ30


ادامه مطلب
نظرات 0
بکارگیری تجهیزات نوین در نیروی انتظامی/ برنامه‌ریزی برای ماه رمضان

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به بکارگیری تجهیزات نوین و پیشرفته در نیروی انتظامی گفت: این برنامه‌ها تاثیر مستقیمی در نظم و امنیت و آسایش مردم دارد که با تخصیص اعتبار مناسب آنها را عملیاتی کنیم.

خبرگزاری فارس: بکارگیری تجهیزات نوین در نیروی انتظامی/ برنامه‌ریزی برای ماه رمضان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سردار حسین اشتری صبح امروز در حاشیه صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، هدف از سفر خود به این استان را جمع‌بندی نظارت‌های ستادی عنوان کرد.

وی بیان داشت: طی هفته‌های گذشته بازدیدهایی به‌صورت میدانی از تمام مراکز استان کرمانشاه انجام شده و ارزیابی لازم صورت گرفته که امروز جمع‌بندی نهایی انجام می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: بر اساس جمع‌بندی اولیه که در استان انجام شده، اقدامات خوبی صورت گرفته که شاخصه‌های امنیت بهتر از سال‌های گذشته است.

اشتری تصریح کرد: برای ارتقای کیفیت کار همکاران و پرسنل نیروی انتظامی دو برنامه در نظر گرفته شده که آموزش کارکنان برای حرکت آنها به‌سمت حرفه‌ای و تخصصی شدن یکی از آنهاست.

وی به‌کارگیری تجهیزات نوین و پیشرفته در نیروی انتظامی را به‌عنوان برنامه دیگر برشمرد و گفت: این برنامه‌ها تاثیر مستقیمی در نظم و امنیت و آسایش مردم دارد که امیدواریم با تخصیص اعتبار مناسب آنها را عملیاتی کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی در مورد برنامه‌های ماه رمضان پلیس نیز گفت: امسال نیز همچون سنوات گذشته برنامه‌های داریم.

اشتری ادامه داد: البته مردم ولایت‌مدار کشور به‌ویژه استان کرمانشاه در رعایت شئونات اسلامی و احترام به این ماه مبارک همواره پیش‌قدم بوده‌اند، اما بر حسب وظیفه ذاتی با مواردی که موجب نگرانی مردم شود برخورد قانونی خواهیم کرد.

انتهای پیام/2700/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0
برخورد قاطع با متخلفان در سیستم اداری از مصادیق مقابله با منکرات اداری است

مشاور دبیر و مسئول تذکرلسانی خراسان جنوبی با بیان اینکه برخورد قاطع با متخلفان در سیستم اداری از مصادیق مقابله با منکرات اداری است، گفت: عامل پیدایش منکرات اداری ضعف ایمان است.

خبرگزاری فارس: برخورد قاطع با متخلفان در سیستم اداری از مصادیق مقابله با منکرات اداری است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا رفیعی در جمع خبرنگاران به مصادیق منکرات اداری اشاره کرد و اظهار داشت: بی‌نظمی در کارها، بی‌توجهی در حفظ امکانات دولتی، سوء استفاده از دیگران برای ارتقای موقعیت خود، رسیدگی به امور شخصی در وقت اداری، تجسس در امور شخصی دیگران، نداشتن صداقت در رفتار و کردار، عدم رعایت عدالت و انصاف با زیردستان و مراجعان از مهمترین منکرات اداری است.

وی عامل پیدایش منکرات اداری را ضعف ایمان و پیروی از هوا و هوس دانست و افزود: البته عوامل دیگری نیز در این حوزه دخیل هستند که شامل؛ عدم اجرای قوانین به نحو احسن در دستگاه‌ها، کمبود و یا موازی‌کاری و یا ضعف دستگاه‌های نظارت و عدم مسئولیت‌پذیری بعضی از مدیران دستگاه‌ها ازجمله دلایل پیدایش این قبیل منکرات می‌باشند.

مشاور دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در ادامه تصریح کرد: البته باید نوع رفتار ما براساس مصادیق منکر برای هر سازمان و اداره متناسب با مأموریت‌های آن انجام شود.

رفیعی با بیان اینکه راه‌ مقابله با منکرات تقویت ایمان و بصیرت انسان‌هاست، بیان کرد: آگاه‌سازی و روشنگری در ارتباط با منکرات ازجمله وظایف روحانیت، مسئولان و خواص جامعه در مرحله آغازین است.

وی در پایان با اشاره به اینکه برخورد قاطع با متخلفان در سیستم اداری نیز راهگشا خواهد بود، خاطرنشان کرد: ارتباط با مردم نیز به عنوان یک ابزار نظارتی برای شناسایی ایرادها و مشکلات سیستم اداری و منکرات اداری بسیار راهگشا خواهد بود، که لازمه آن بازبودن درب اتاق مسئولان به روی مردم است.

انتهای پیام/69023/خ20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:02 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
دیدار شهردار قم با مراجع تقلید

سید مرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم امروز با مراجع تقلید دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

خبرگزاری فارس: دیدار شهردار قم با مراجع تقلید
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم سید مرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم امروز با مراجع تقلید دیدار می‌کند و از نظرات آنها درباره برنامه‌های اجرایی و عمرانی بهره‌مند می‌شود.

دیدار با آیت‌الله حسینی‌بوشهری، آیت‌الله سعیدی و آیات عظام نوری همدانی و سبحانی از جمله برنامه‌های امروز شهردار قم است.

انتهای پیام/78003/صا


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:01 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
اجرای طرح قرآنی «رحله» ویژه دانش‌آموزان در جیرفت

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش جیرفت از اجرایی شدن طرح قرآنی «رحله» با شرکت 70 دانش‌آموز در ماه مبارک رمضان در شهرستان جیرفت خبر داد.

خبرگزاری فارس: اجرای طرح قرآنی «رحله» ویژه دانش‌آموزان در جیرفت
 

سهراب محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: از نیمه ماه مبارک رمضان سال جاری، طرح قرآنی «رحله» توسط دارالقرآن‌های المهدی و شهید مطهری جیرفت با مشارکت مؤسسه قرآنی محمد رسول‌الله (ص) با شرکت 70 دانش‌آموز دختر و پسر در جیرفت اجرا می‌شود.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان جیرفت با اشاره به استفاده از اساتید کشوری در این دوره و حضور دانش‌آموزان گروه سنی 13 سال به بالا گفت: این دوره به صورت شبانه‌روزی به مدت 60 روز در دبیرستان نمونه علی‌بن ابی طالب(ع) و دبیرستان نمونه ابرار برگزار می‌شود.

محمدی با بیان اینکه این طرح در زمینه حفظ و تفسیر چهار جزء نخست قرآن کریم است، عنوان داشت: در صورت مؤفقیت آن در تابستان سال جاری، طرح در طول سال تحصیلی هم ادامه می‌یابد و با حفظ کامل قرآن کریم توسط شرکت‌کنندگان بعد از پایان دوره لیسانس علوم قرآنی دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای تابستانی و مسابقات ورزشی همراه اجرای طرح رحله برای دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: شهرستان جیرفت در مرحله استانی مسابقات قرآن و معارف اسلامی در سال جاری رتبه نخست را کسب کرد و 38 دانش‌آموز حائز رتبه شدند که 13 نفر دارنده رتبه نخست این مسابقات به مرحله کشوری که در مرداد سال جاری برگزار می‌شود، اعزام می‌شوند.  

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان جیرفت با بیان اینکه طرح قرآنی 1449 با موضوع « قرآن کتاب زندگی» در کانون‌های فرهنگی و تربیتی و دارالقرآن‌های آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌های قرآنی در تابستان سال جاری است، گفت: دانش‌آموزانی که تاکنون به مشهد مقدس سفر نداشته‌اند بر اساس سهمیه‌ای که در این راستا به شهرستان اختصاص می‌یابد به سفر مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

انتهای پیام/80002/ت30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:01 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
آپارتمان‌سازی با روش «پیاده‌روفروشی»

این روزها بخشی از پیاده‌روهای شهر مراغه که عرض چندانی هم برای رفت آمد شهروندان ندارند برای جبران کسری زمین به برخی آپارتمان‌سازها واگذار می‌شود.

خبرگزاری فارس: آپارتمان‌سازی با روش «پیاده‌روفروشی»
 

به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه، در آخرین مورد از این پیاده‌رو فروشی‌ها در یکی از خیابان‌های شهر مراغه بخشی از پیاده‌رو به عرض بیش از یک متر و برای آپارتمان‌سازی، آن هم در قبال مبلغ ناچیزی واگذار شده است. واگذاری این پیاده‌رو در حالی صورت گرفته که سال‌ها برای بازگشایی این پیاده‌روها تلاش شده است.
جالب تر اینکه، همان پیاده‌‌رویی که به تازگی برای آپارتمان‌سازی واگذار شده سال قبل، ساماندهی و جدول‌گذاری شده بود و حتی پول دریافت‌شده از محل فروش، هزینه ساماندهی سال قبل را نیز تامین نمی‌کند.
این پیاده‌رو در حالی با مجوز و چراغ سبز برخی اعضای واگذار شده که هنوز تاسیسات زیربنایی از جمله آب، گاز و مخابرات در محدوده واگذار شده به چشم می‌خورد.
حال کسانی که در شهر مراغه آشنا، فامیل و دوست خانوادگی دارند می‌توانند بخشی از پیاده‌روی مقابل منزلشان را خریداری و اقدام به بلند مرتبه‌سازی کنند.
با وجود اعتراض اهالی خیایابانی که پیاده‌روی آن به فروش رفته برخی اعضای با واگذاری پیاده‌رو برای بلند مرتبه‌سازی موافق هستند. پیش از این نیز در خیابان‌های مختلف شهر مراغه پیاده‌روها با کمترین هزینه برای ایجاد مغازه، منزل و آپارتمان واگذار شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه گفت: براساس قانون هرگونه تغییر و کاربری خارج از طرح تفضیلی و طرح جامع شهری ممنوع است.
حمیدی افزود: حفظ اراضی با کاربری عمومی از جمله معابر، پیاده‌روها، فضای سبز و باغ‌ها جزو الزامات بوده و مسئولان و مدیران شهری براساس قانون از آنها محافظت کنند.
وی گفت: براساس قانون و از منظر حاکمیتی نظام جمهوری اسلامی ایران و صیانت از حقوق شهروندی اداره راه و شهرسازی پیگیر تغییر کاربری‌های غیرمجاز خواهد بود.
وزیر راه و شهرسازی مراغه نیز در سفر اخیر خود به مراغه در جمع مردم این شهر نسبت به وضعیت بد ساخت و ساز در مراغه معترض بود و از مدیرکل و مسئولان راه و شهرسازی خواست وضعیت ساخت و ساز در مراغه را ساماندهی کنند.

انتهای پیام/60002/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:01 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
قرایی: اقامه نماز سرچشمه برپایی سایر معروف‎ها در جامعه است

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه علی‎آبادکتول گفت: اقامه نماز سرچشمه برپایی سایر معروف‎ها در جامعه است.

خبرگزاری فارس: قرایی: اقامه نماز سرچشمه برپایی سایر معروف‎ها در جامعه است
 

حجت‎الاسلام امین قرایی صبح امروز در حاشیه جشنواره فرهنگی هنری نماز که در سالن همایش‎های دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در حال برگزاری است، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان با اشاره به نقش مهم نماز در برپایی سایر نیکی‎ها در جامعه گفت: سر منشأ و سرچشمه بسیاری از معروف‎ها در جامعه اقامه نماز است و هر چه برای اعتلای فرهنگ اقامه نماز تلاش شود در حقیقت کوشش برای رشد و تعالی جامعه به سمت شکوفایی و تراوش نیکی‎ها از بطن جامعه خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم اقامه نماز و تاثیرات آن در نظام و حکومت دینی افزود: هر قدر اقامه نماز توسط مسئولان و به ویژه نخبگان در عرصه‎های مختلف پررنگ‎تر و شاداب‎تر ترویج داده شود تاثیرات مثبت و راهگشای آن در جامعه بیشتر و مفیدتر خواهد بود.

*اقامه نماز در صدر اسلام نمادی از وحدت بود

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان علی‎آبادکتول درباره تاثیرگذاری نماز در فرایندها و روابط اجتماعی مردم خاطرنشان کرد: به طور مثال می‎توان از اقامه نماز در صدر اسلام توسط پیامبر اعظم (ص) نام برد که نه تنها برپایی یک معروف در جامعه بلکه نمادی از وحدت و ظهور اجتماعی اسلام در جامعه و بستر مناسبی برای رفع مشکلات مردم در مسجد بود.

قرایی با مهم دانستن حضور مسئولان در نمازهای جماعت و در میان مردم در گوشه و کنار شهر افزود: یکی از تاثیرات مهم نمازهای جماعت در مساجد باید ارتباط مستقیم و بی‎واسطه مردم، مدیران و مسئولان در خانه امن الهی برای حل مشکلات به عنوان معروفی دیگر باشد که این مصداق برپایی معروف عامی دیگر با اقامه نماز است.

وی با اشاره به اینکه حکومت اسلامی با حاکمان و مردمان اسلامی شکل می‎گیرد، تصریح کرد: نماز و برپایی آن بن‌مایه تحقق اهداف حکومت اسلامی برای بسط و گسترش عدالت و انسانیت در جامعه است و بدون شک فقدان این عامل اساسی ریشه‎های چشم‎اندازهای روشن ما به آینده را می‎خشکاند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان علی‎آبادکتول با انتقاد از عدم اجرای صحیح و کامل آیین‎نامه اجرایی توسعه و تقویت اقامه نماز در کشور و به ویژه در ادارات و موسسات خصوصی و دولتی اضافه کرد: برخی به مباحث و آیین‎نامه‎های فرهنگی و به ویژه نماز به عنوان موضوعی فرعی و جانبی در ادارات نگاه می‎کنند و تا این نگاه اصلاح نشود شاهد اثرات آن در بهبود ارتباطات و نتایج کارها نخواهیم بود.

قرایی درباره ضعف‎های آیین‎نامه اجرایی مذکور تصریح کرد: فقدان ضمانت اجرایی برای اجرای این آیین‎نامه که به طور قطع اجرای صحیح و مسئولانه آن می‎تواند در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی تاثیرات شگرفی را نمایان کند یکی از ضعف‎های اصلی این آیین‎نامه است.

وی خاطرنشان کرد: درست است که نماز و برپایی آن باید از راه‌حل‎های فرهنگی و نرم به سر منزل مقصود برسد اما به نظر می‎رسد در جامعه‎ای که حکومت و انقلاب اسلامی مبتنی بر احکام الهی در آن مستقر شده است اقامه و برپایی نماز باید در ارزشیابی‎ها و همچنین انتصابات افراد تاثیرگذار و حائز اهمیت باشد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان علی‎آبادکتول با بیان اینکه میزبانی استان گلستان در این جشنواره برکات بسیاری را برای استان خواهد داشت، گفت: تلنگر به نهادها، ادارات و سازمان‎ها برای توجه بیشتر به امر نماز، حضور مسئولان کشوری در حوزه اقامه نماز و بیان نقاط ضعف و قوت استان گلستان در این حوزه و استفاده بیش از پیش نخبگان از اثرات، ابتکارات و راهکارهای ارائه شده در این جشنواره از مهم‌ترین دستاوردهای استان در میزبانی این جشنواره است.

انتهای پیام/83014/ز40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394  | 10:01 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
اجرای دقیق و صحیح قانون ملاک عمل مجریان انتخابات باشد

قائم‌مقام وزیر کشور گفت: توصیه رئیس جمهور به همه مجریان برگزاری انتخابات این است که قانون را رعایت کنند و آن چه ملاک همه مجریان باید باشد، اجرای دقیق و صحیح قانون است.

خبرگزاری فارس: اجرای دقیق و صحیح قانون ملاک عمل مجریان انتخابات باشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدحسین مقیمی صبح امروز در دیدار با نماینده‌ ولی‌فقیه در استان کرمان اظهار داشت: کار مدیریتی و مشارکت سه وجهی است که در استان کرمان با عنوان مثلث توسعه مطرح شده، یک الگوی مدیریتی هم هست و به انواع مختلف در کشور از آن الگوبرداری می‌کنند.

وی بیان داشت: با این روش ائمه جمعه، مدیران اجرایی و نمایندگان همراه و همفکر می‌شوند و در تصمیم‌گیری برای پیشرفت و توسعه استان اشتراک نظر پیدا می‌کنند.

مقیمی تصریح کرد: امسال دولت باید دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را باید برگزار کند و رئیس جمهور تمام سعی و تلاش خود را بر این گذاشته تا انتخابات باشکوهی و با حضور حداکثری مردم باشد.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: توصیه رئیس جمهور نیز به همه مجریان برگزاری انتخابات این است که قانون را رعایت کنند و آنچه ملاک همه مجریان باید باشد، اجرای دقیق و صحیح قانون است.

مقیمی خاطرنشان کرد: استانداری‌ها و فرمانداری‌ها آرام آرام آماده برگزاری انتخابات شده‌اند و ما هم از سوی وزارت کشور به آنها سر می‌زنیم و صحبت می‌کنیم تا نارسایی‌ها را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: شخص وزیر کشور هم بارها گفته‌اند که آنچه خط نهایی ماست و نمی‌توان از آن عدول کرد، این است که قانون نادیده گرفته شده و حقی از کسی ضایع شود.

قائم‌مقام وزیر کشور در مورد طرح هدفمندی یارانه‌ها ابراز داشت: پرداخت یارانه طبق قانون انجام نشد و الان هم از بودجه عمرانی برای این امر هزینه می‌کنیم.

وی با اشاره به وجود 35 تشکل سیاسی رسمی در کشور عنوان کرد: اگر اجازه دهیم تمام احزاب حرف‌هایشان را بیان کنند، می‌توان به نتیجه رسید، زمانی که همه حرف‌هایشان را عنوان کنند، می‌بینیم که زیاد با هم تفاوت ندارند و می‌توان آنها را مسیر داد.

مقیمی اظهار داشت: اختلاس‌ها و فساد اقتصادی که گاها در کشور می‌بینیم به دلیل این است که یک عده به موقع نتوانستند حرف‌های خود را بزنند.

وی افزود: یکی از کار‌های احزاب، شفاف‌سازی است تا به بیان مشکلات بپردازند، لذا باید حرف‌های آنها را بشنویم.

انتهای پیام/80017/س40


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 >