پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : "سرهنگ محمد نوربخش" در تشریح این خبر گفت،در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه از زمان گم شدن کارت بانکی تا زمان اعلام مفقودی مدارک به بانک، مبلغی از حساب وی کسر شده است ، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت .
فرمانده انتظامی شهرستان زابل در ادامه بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا با انجام بررسی های فنی ، دریافتند این مبلغ در طول 2 روز از حساب شاکی برداشت شده که موفق به شناسایی فرد برداشت کننده و انتقال وی به پلیس فتا شدند.
این مقام انتظامی افزود:متهم در بدو امر منکر هر گونه بزه ارتکابی بود ولی زمانی که با ادله و مستندات پلیس مواجهه گشت لب به اعتراف گشود و اظهار نمود که مدتی پیش کیفی محتوی مبلغی پول و کارت بانکی متعلق به شاکی را پیدا کرده و از آنجا که رمز کارت در کنار آن نوشته شده بود با استفاده از آن طی دو روز مبلغی از آن حساب برداشت کردم.
"سرهنگ نور بخش " در پایان به شهروندان توصیه کرد:به منظوری پیشگیری از سوء استفاده های این چنین ، هرگز رمز کارت بانکی خود را در کنار آن نگهداری نکنند و بهترین مکان برای نگهداری اینگونه اطلاعات حافظه فرد است.
ادامه مطلب
به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان ؛ اکبر توکلی در گفتوگو با ایسنا افزود: در نخستین ماه سال 94 دو هزار و 586 مرد، یک هزارو 774 زن و 152 نوزاد در تهران فوت شده اند که در مجموع سه هزار و 191 نفر در بهشت زهرا(س) دفن شده اند.
وی افزود: در این ماه منطقه 22 با 21 فوتی (14 مرد و 7 زن) کمترین تعداد متوفیات و منطقه 4 با 247 فوتی (146 مرد و 101 زن) بیشترین تعداد متوفیات در میان مناطق شهر تهران را دارا است.
توکلی تاکید کرد: کمترین فوت شدگان از نظر سنی رده پنج تا 9 سال با 23 فوتی است و رده سنی 65 سال به بالا با دو هزار و 605 فوتی بیشترین فوت شدگان از نظر سنی در فروردین ماه 94 بوده اند.
ادامه مطلب
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ علیرضا مظاهری با اعلام این خبر افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم اهل شهرستان مانه و سملقان خراسان شمالی در زمینه جعل مهر و اسناد مقامات قضائی، املاک، خودرو و زمین فعالیت می کند، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: با بررسی های مأموران مشخص شد که متهم دارای چندین فقره سابقه کیفری بوده و تحت تعقیب پلیس می باشد و در استان های دیگر نیز سابقه کلاهبرداری داشته است.
سرهنگ مظاهری افزود: مأموران اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی با تحقیقات شبانه روزی و انجام اقدامات فنی و پلیسی، محل اختفاء این کلاهبردار حرفه ای را در تهران بزرگ شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی به تهران عزیمت و در یک عملیات غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس آگاهی خراسان شمالی انتقال دادند.
وی در خصوص متهم دستگیر شده گفت: این زندانی فراری علاوه بر جعل اسناد دستگاه قضایی، املاک و خودرو و زمین در تازه ترین فعالیت غیرقانونی خود حدود ۳۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال از مردم کلاهبرداری که به بزه خود نیز اعتراف کرده است.
وی اضافه کرد: این متهم با جعل احکام قضایی توانسته است سه زندانی را از زندان های شهرستان بجنورد و شهرستان گنبد در استان گلستان فراری دهد.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی افزود: متهم پس از دستگیری به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.
ادامه مطلب
اردبیل /خبرگزاری صدا و سیما/اجتماعی
سارقان غیر بومی حرفه ای خودرو در شهرستان مشگین شهر دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی مشگین شهر در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: به دنبال گزارش ها و شکایت های متعدد مردمی مبنی بر وقوع سرقت های مختلف از داخل خودروهای شهروندان عوامل انتظامی ، امنیتی و اطلاعاتی وارد عمل شده و در مدت کمتر از 48ساعت موفق به دستگیری سارقان شدند.
سرهنگ کریم نوری گفت: این سارقان که دو نفر از اهالی پاکدشت تهران هستند در ساعات پایانی شب با شکستن شیشه خودروهای متوقف شده در محله های خلوت اقدام به سرقت لوازم داخل خودرو می کردند.
وی افزود: این دو سارق به همراه یک مالخر دستگیر شدند و با تنظیم پرونده تحویل مقامات قضایی گردیدند.
وی با قدردانی از شهروندان در همکاری های مستمر با عوامل انتظامی از آنها خواست در صورت امکان از پارک وسایط نقلیه در مناطق خلوت خودداری کرده و وسیله نقلیه خود را به لوازم ایمنی از جمله دزدگیر مجهز کنند.
ادامه مطلب
صبح روز گذشته و در غیاب کارگران، محل اقامت نزدیک به 100 کارگر شاغل در منطقه عسلویه دچار آتش سوزی شد.
ادامه مطلب
به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از تابناک، این پسر دیروز از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد و اشک پشیمانی ریخت.در جلسه رسیدگی به این پرونده که دیروز در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عزیزمحمدی و با حضور چهار مستشار تشکیل شد ابتدا نماینده دادستان کیفرخوست را خواند.
او گفت: «شاهین 26 ساله عصر سوم آبان 89 دوست 35 سالهاش به نام یوسف را در محله بلورسازی تهران با چاقو کشت و گریخت. این پسر که ساعتی بعد بازداشت شده بود در دادگاه به قتل اعتراف کرد و به قصاص محکوم شد. او در حالی که حکم صادره در دیوان عالی کشور تایید شده بود توانست رضایت اولیای دم را جلب کند و از مجازات قصاص رهایی یابد. اکنون با توجه به رضایت اولیای دم از آنجا که جرم شاهین منجر به اخلال در نظم عمومی جامعه شده است، طبق ماده 612 قانون برایش تقاضای کیفر دارم.»
سپس شاهین در جایگاه ویژه ایستاد و در حالی که سرش را پایین انداخته بود، گفت: «من و یوسف هر دو به کراک اعتیاد داشتیم و به همین خاطر به خانه هم رفت وآمد میکردیم. یک شب سر بساط مواد کشیدن خوابم برد و رختخوابم آتش گرفت. قسمتهایی از بدنم سوخت و مدتی را در بیمارستان بستری بودم. از آن روز به بعد اوضاع زندگیام بدتر شد. سر کار نمیرفتم و خانوادهام هم چون میدانستند پولها را خرج مواد میکنم، پولی به من نمیدادند.»
او ادامه داد: «از یوسف یک شارژ 10 هزار تومانی تلفن اعتباری گرفته بودم که به من تلفن زد و طلبش را خواست. به او گفتم پولی در بساط ندارم و پولهایم را خرج مواد کردهام. بهتر است چند روز صبر کند تا پولش را پس بدهم اما گوشش بدهکار نبود.»
او در تشریح جزئیات درگیری گفت: «آن روز خمار بودم و حال طبیعی نداشتم که یوسف چماق به دست مقابل خانهام آمد و داد و فریاد راه انداخت. من هم در دفاع از جانم چاقو کشیدم و یک ضربه به سینهاش زدم اما باور کنید قصد کشتن یوسف را نداشتم و تحت تاثیر مصرف مواد دست به جنایت زدم.»
او ادامه داد: «من هیچوقت راضی به مرگ یوسف نبودم. خانوادهام در این مدت با سختی زیاد توانستند با پرداخت 150 میلیون تومان رضایت خانواده یوسف را جلب کنند. من نزدیک به پنج سال است که در زندانم و حالا از هیات قضایی تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شود. من مواد را ترک کردهام و میخواهم گذشتهام را جبران کنم.»
در پایان این جلسه، هیات قضایی وارد شور شد و طبق ماده 612 قانون مجازات اسلامی حکم آزادی این پسر را صادر کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اکبر آزادی در گفتگو با خبرنگار مهر، از مسمومیت ۸ نفر از کارکنان بانک قوامین چهار راه بسیج شهر کرمانشاه خبر داد.
وی افزود: این مسمومیت ساعت هشت و ۳۰ دقیقه صبح امروز اتفاق افتاده و به دنبال آن، این افراد توسط نیروهای فوریت پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه منتقل شدند.
مدیر روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی کرمانشاه خاطر نشان کرد: علت این مسمومیت توسط پزشکان در حال پیگیری است.
آزادی گفت: هم اکنون این افراد در اورژانس بستری بوده و حال عمومی آنها مساعد است.
ادامه مطلب
آتشنشانان به محض رسیدن به محل آتشسوزی به لحاظ شعلههای سرکش که از سقف ساختمان به بیرون زبانه میکشید با تجهیز خود به تجهیزات انفرادی بخصوص دستگاه تنفسی پس از قطع سیستم برق و گاز ساختمان به جستجوی محبوسشدگان احتمالی پرداخته و با استفاده از چندین رشته لوله آبدهی و نردبان هیدرولیک نسبت به مهار و اطفای آتش اقدام کردند.
علی مقصودی مدیرعامل سازمان آتشنشانی رشت که از دقایق اولیه در محل حادثه حضور داشت درباره علت آتشسوزی گفت: پس از بررسی مشخص شد اتصال در سیستم سیمکشی راهروی ساختمان قدیمی موجبات بروز حریق را فراهم کرده که با توجه به گستردگی و وسعت ساختمان، آتشنشانان توانستند در یک عملیات نفسگیر به اطفای کامل آتش پرداخته و از گسترش آن به دیگر اماکن جلوگیری کنند.
ادامه مطلب
شیراز/خبرگزاری صدا و سیما /اجتماعی
فرد موتورسوار در تصادف با هیوندا در مسیر خنج به قیر جان باخت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بر اثر برخورد یک دستگاه هیوندا با یک موتور سیکلت که دیشب در مسیر خنج به قیر در حوالی روستای کهنویه در 20 کیلومتری شمال خنج رخ داد، موتورسوار کشته شد.
سرگرد عبدالله صفری، رییس پلیس راه خنج علت حادثه را انحراف به چپ سواری اعلام کرد.
0002
ادامه مطلب
بر اثر برخورد یک کامیون با خودروی پژو 405 در جاده چوپانان شهرستان نایین در شرق استان اصفهان شش نفر کشته و سه نفر دیگر مصدوم شدند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان در گفت وگو با ایرنا، اظهار کرد: ساعت 21 و 47 دقیقه روز یکشنبه یک دستگاه کامیون در جاده چوپانان شهرستان نایین با یک پژو405 به شدت برخورد کرد و شش کشته بر جا گذاشت.
غفور راستین افزود: درپی اطلاع از وقوع این حادثه، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی 115 به همراه دو تکنسین فوریتهای پزشکی شهرستان نایین در محل حاضر شدند.
وی ادامه داد: در این حادثه شش نفر از سرنیشنان خودروی پژو در دم جان خود را از دست دادند.
وی یادآور شد: این حادثه همچنین سه مصدوم داشت که پس از ارائه خدمات اولیه درمانی به بیمارستان حشمتیه نایین منتقل شدند.
شهرستان نایین در شرق استان اصفهان قرار دارد.
ادامه مطلب
