افتتاح 6 سینمای دیجیتال در آذربایجان‌شرقی/ افزایش 1673 صندلی سینمایی

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: با افتتاح 6 سینمای دیجیتال در سال جاری و افزوده شدن یک هزار و 673 صندلی، تعداد صندلی سینماهای استان از 4485 به 6158 صندلی افزایش یافت.

خبرگزاری فارس: افتتاح 6 سینمای دیجیتال در آذربایجان‌شرقی/ افزایش 1673 صندلی سینمایی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط  عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، علی محرمی ضمن اشاره به این مطلب اظهار داشت: در دنیای کنونی و با وجود ابزارهای مختلف فرهنگی و هنری، سینما جایگاه ویژه‌ای دارد و  در یک  ارتباط دوسویه ایفای نقش می کند و بر این اساس به عنوان یک وسیله‌ ارتباطی همه‌گیر،‌ نقش بسزایی در پیشبرد آرمان‌های کشورها و ملت‌ها دارد.

محرمی راه‌اندازی سینماهای دیجیتال و اکران همزمان فیلم در شهرستانها را یک حرکت فرهنگی مناسب برشمرد و گفت: این حرکت موجب ایجاد انگیزه در مخاطبان شده و زمینه تماشای فیلم برای همه‌ی مردم را فراهم می کند.

وی افزود: ایجاد سینماهای دیجیتال با هدف نشاط بخشی فرهنگی بین مردم جامعه به خصوص جوانان و تقویت جایگاه سینما و تشویق عموم به حضور در سینما برای بهره گیری از آخرین تولیدات سینمایی و خلاقیت هنرمندان انجام گرفته است.

محرمی ضمن اشاره به سیستم پخش فیلم در این سینماها گفت: دستگاه‌ها و تجهیزات بکارگرفته شده در این سینماها قابلیت پخش فیلم با سیستم Full HDکه یکی از برترین و با کیفیت ترین سیستم‌های به روز پخش فیلم در دنیا میباشد را داراست و مقرر شده که فیلمهای اکران شده دراین سینماها همزمان با شهرهای بزرگ صورت گیرد.

وی با اشاره به اهمیت هنر سینما و همچنین پیشینه و ظرفیت غنی استان در عرصه‌ هنر سینما، تاکید کرد: برگزاری چندین دوره جشنواره‌ی فیلم وحدت، جشنواره‌ی فیلم رحمت و جشنواره‌های فیلم کوتاه  استانی سیب و دهها برنامه‌ دیگر با محوریت فیلم و سینما حاکی از حضور و فعالیت هنرمندان توانمند عرصه‌ سینما در آذربایجان‌شرقی است.

پنج سینمای دیجتال در اردیبهشت ماه جاری و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان‌های مراغه، مرند،‌ بناب، شبستر و میانه و یک سینمای دیجیتال در فروردین ماه 94 در شهرستان اهر افتتاح شده است.

انتهای پیام/60002


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 12:25 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
 
گرگان / خبرگزاری صدا وسیما / اجتماعی

آتشی که از عصر امروز در جو و گندمزارهای روستای گری دوجی شهرستان آق قلا روشن شده بود دقایقی قبل خاموش شد. 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مدیر جهاد کشاورزی آق قلا گفت : دست کم از این زمین ها 600 تن محصول به دست می آمد.
گرزین گفت : دلیل و میزان دقیق خسارت آتش سوزی در دست بررسی است .
او افزود : گرمای کم سابقه حدود 44 درجه سانتیگراد و وزش باد در گسترش آتش سوزی موثر بود .
امروز هم چنین براثر آتش گرفتن یک گندمزار در آزادشهر نیز حدود یک هکتاراز جنگل های دست کاشت سوزنی برگ این شهرستان آسیب دید.
صدا و تصویر دارد

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 12:17 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
رئیس دادگستری شهرستان بهبهان در استان خوزستان از کشف اختلاس چهار میلیارد تومانی در این شهرستان خبر داد.
 
اختلاس چهار میلیارد تومانی در بهبهان
به گزارش افکارنیوز ، سیدابوذر کریمی پور گفت: بازرسان یکی از موسسات مالی و اعتباری در این شهرستان متوجه برداشت وجه نقد از حساب مشتریان این بانک توسط یکی از کارمندان شدند.

وی ادامه داد: با انجام تحقیقات بیشتر مشخص شد که یکی از کارمندان به هویت ز. ک اقدام به برداشت مبلغ مذکور و واریز آن به حساب اعضای خانواده‌اش کرده است.

کریمی‌پور گفت: با دستور قاضی کشیک، متهم در منزل شخصی‌اش دستگیر و به همدستی با یک نفر دیگر به هویت س. ب که خود را منتصب به مدیرعامل موسسه معرفی کرده بود، اعتراف کرد.

رئیس دادگستری شهرستان بهبهان اظهار کرد: قرار عدم خروج از کشور برای دیگر متهمان س. ب و ز. ب صادر و تلاش برای دستگیری آنان آغاز شده است.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 12:05 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

قم ـ ایرنا ـ رییس پلیس راه استان قم از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در کیلومتر '17 آزاد راه قم- تهران' خبر داد.

 

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ اردشیر جمشیدی راد در خصوص جزییات این حادثه اظهار داشت: یک دستگاه سواری پژو پارس بر اثر خواب آلودگی راننده پس از برخورد با لبه پل به داخل آن سقوط کرد. 

وی افزود: در اثر این برخورد بلافاصله سرنشین خودرو در دم فوت و راننده نیز مجروح که توسط اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی انتقال یافت. 

جمشیدی راد اعلام داشت: از ابتدای خرداد ماه تاکنون 47 درصد تصادفات منجر به جرح و فوت به علت عدم توجه به جلو حادث شده است. 

رییس پلیس راه استان قم توصیه کرد: رانندگان بایستی با احساس مسئولیت بالا هر کجا که احساس خستگی و خواب آلودگی کردند، از ادامه مسیر خودداری کرده تا شاهد این گونه حوادث تلخ و دلخراش نباشیم. ک/1

6139/ 6133/

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 9 خرداد 1394  | 10:07 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ظهر جمعه 18 اردیبهشت ماه سال جاری مردم منطقه رادیو دریای چالوس با صدای شکستن میز و صندلی و فریادهای مرد جوانی خود را جلوی سفره‌خانه‌ای رساندند و دیدند که سه مرد با ضربات چاقو و پرتاب کردن صندلی به جان مرد جوای افتاده‌اند.
پدر به خاطر اختلاف با پسرش، دو چاقوکش استخدام کرد!
به گزارش باشگاه شبانه (باشگاه خبرنگاران)، ظهر جمعه 18 اردیبهشت ماه سال جاری مردم منطقه رادیو دریای چالوس با صدای شکستن میز و صندلی و فریادهای مرد جوانی خود را جلوی سفره‌خانه‌ای رساندند و دیدند که سه مرد با ضربات چاقو و پرتاب کردن صندلی به جان مرد جوانی افتاده‌اند.

وقتی همسایه‌های مرد جوان که «شهرام» نام دارد، برای هواخواهی از وی پیش رفتند، عاملان حمله خونین پا به فرار گذاشتند و دقایقی نگذشته بود که پلیس و اورژانس در جریان این حادثه قرار گرفتند.تکنیسین‌های اورژانس پس از معاینه میدانی شهرام را به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل کردند و این مرد از مرگ حتمی نجات یافت.مأموران پس از بررسی و پرس‌و‌جو از همسایه‌ها پی بردند یکی از عاملان حمله پدر شهرام بوده است که به همراه دو تن از کارکنانش به خاطر تسویه‌حساب شخصی به شهرام حمله کرده‌اند.

همین کافی بود تا با دستور دادستان چالوس به فرماندهی پلیس این شهرستان مأموران وارد عمل شده و 2 تن از عاملان حادثه را دستگیر کردند.شهرام که هنوز در شوک این حادثه است، باور ندارد پدرش قصد قتل وی را داشت.

این مرد جوان  گفت: روز جمعه 18 اردیبهشت ماه در خیابان رادیو دریا جلوی سفره‌خانه‌ای که اجاره کرده‌ام ایستاده بودم. نزدیک ساعت 2:30 بعد از ظهر خیابان هم تقریباً خلوت بود، دیدم پدرم همراه دو همکارش به سمت من آمدند. تا به من رسیدند شروع به پرتاب کردن میز و چوب و هر چیزی که در دسترس داشتند کردند. من نیز جلو رفتم و با یکی از کارمندها گلاویز شدم. 

در همین هنگام دومی از پشت‌سر به من ضربه زد، ابتدا متوجه نشدم که ضربات چاقو به جانم می‌نشیند تا اینکه احساس کردم نمی‌توانم روی پاهایم بایستم. وقتی نگاه کردم، دیدم با یک قمه به جانم افتاده است و پدرم هم در گوشه‌ای ایستاده و فقط نگاه می‌کند. فریاد زدم چه پدری هستی که می‌بینی پسرت را می‌کشند اما هیچ کاری انجام نمی‌دهی. وقتی مردم جمع شدند، سریع محل را ترک کردند و من را هم با اورژانس به بیمارستان انتقال دادند. بعد از اینکه حالم بهتر شد، متوجه شدم که 6 ساعت داخل اتاق عمل بودم و 3 بار ایست قلبی کرده‌ام و با کمک شوک‌های الکتریکی دوباره به زندگی برگشته‌ام.وی افزود: اختلاف ما بر سر چیزهای جزئی بود، هنوز باور این موضوع برایم سخت و غیر‌قابل باور است.

«مریم» عروس خانواده نیز گفت: «عصر روز حادثه با من تماس گرفتند و ماجرا را اطلاع دادند، باور نمی‌کردم. وقتی جریان را پرسیدم، فهمیدم پدرشوهرم با دو همکارش این بلا را سر شوهرم آورده‌اند.وی افزود: شوهرم 6 روز در آی.‌سی.‌یو بستری بود. دکتر معالج‌اش گفت ضربه‌های چاقو به قصد کشت وارد بدن همسرم شده است و شهرام به خاطر اینکه وزن بالایی داشته است، توانسته دوام بیاورد، هشت ضربه چاقو مستقیم به ریه‌ها وارد شده بود که باعث پارگی ریه و انجام دادن لاپاراتومی شد، از قفسه سینه تا زیر ناف شکافته شد و توصیه دکتر این بود تا جایی که امکان دارد راه برود تا لخته‌ها افتاده شود تا بعد از چند روز از بهتر شدن بخیه‌ها به تهران منتقل شود.

عروس خانواده گفت: شوهرم شخصیتی بی‌آزار دارد و حقش نبود چنین صدمه جسمی و روحی‌ای ببیند.بنابر این گزارش، پدر شهرام به خاطر سن بالا با سپردن وثیقه آزاد شده است و متهم دیگر نیز تحت تعقیب قرار دارد.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 9 خرداد 1394  | 10:05 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

دو مرد شیطان‌ صفت که پس از آزار و اذیت پسربچه هشت ساله او را به قتل رسانده بودند، با حکم 5 قاضی جنایی به سه بار اعدام و 45 سال زندان محکوم شدند. 
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، عصر 11 آذر سال گذشته پسر هشت ساله ای به نام حسین برای بازی با دوستانش از خانه شان در یکی از روستاهای زنجان خارج شد و دیگر بازنگشت. همزمان با طولانی شدن غیبت پسربچه، خانواده او با حضور در پلیس آگاهی این شهر ماجرای گم شدن حسین را گزارش دادند. 
 
پس از این شکایت ماموران با کمک امدادگران هلال احمر به جستجو در منطقه پرداختند اما هیچ اثری از پسربچه به دست نیامد. ماموران در ادامه احتمال قتل پسربچه را مطرح و جستجو در خرابه های اطراف روستا را آغاز کردند تا این که جسد حسین در طویله ای متروکه پیدا شد. 
 
کارشناسان پزشکی قانونی با بررسی جسد، اعلام کردند پسربچه بر اثر خفگی به قتل رسیده و پیش از مرگ مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. 
 
در ادامه تحقیقات، ردپای دو پسر جوان به نام های «مرتضی» و «محمد» در این جنایت کشف شد و آنها دستگیر شدند. 2 متهم پرونده به ربودن، آزار و اذیت و قتل این کودک اعتراف کردند و پس از بازسازی صحنه حادثه روانه زندان شدند. روز های پایانی آذر سال گذشته نخستین جلسه محاکمه متهمان در شعبه اول دادگاه کیفری استان زنجان برگزار شد. در ابتدای این جلسه نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت و برای دو متهم پرونده درخواست مجازات کرد. در ادامه اولیای دم پسر بچه خواستار اعدام هر دو متهم شدند. 
 
رئیس دادگاه با تفهیم اتهام به مرتضی از او خواست به دفاع از خود بپردازد که مرد جوان با قبول اتهامش گفت: روز حادثه در حال کار بودم که حسین به سمت من آمد و خواست برای او تیرکمان بسازم. من هم دچار وسوسه شده و پسر بچه را به طویله ای متروکه برده و در آنجا مورد آزار و اذیت قرار دادم. بعد هم محمد به آنجا آمد و او هم پسر بچه را مورد آزار و اذیت قرار داد. حسین تهدید می کرد موضوع را به خانواده اش می گوید. محمد هم برای این که راز جنایت سیاه فاش نشود، با زیپ لباس او را خفه کرد. 
 
محمد نیز با قبول اتهامش اظهار کرد: من به تنهایی مرتکب قتل شدم و مرتضی هیچ نقشی در جنایت نداشت. می ترسیدم او موضوع آزار و اذیت را به خانواده اش بگوید و فکر می کردم با قتل او دیگر کسی متوجه جنایت سیاه نمی شود. 
 
متهمان در جلسات بعدی دادگاه با انکار اعترافات خود مدعی شدند بی گناه هستند و در این آدم ربایی منجر به قتل نقشی نداشته اند. 
 
پس از آخرین دفاعیات متهمان و وکلای آنها قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شده و دو جوان شیطان صفت را به اشد مجازات محکوم کردند. 
 
سعید حاجی نجفی، وکیل اولیای دم در این باره به جام جم گفت: قاضی خواجوند، رئیس شعبه اول دادگاه کیفری استان زنجان همراه چهار قاضی مستشار (نقی لو، پاشایی، سیدی و مقدمی) مرتضی و محمد را به اتهام آزار و اذیت حسین به اعدام در ملأعام محکوم کردند. 
 
هر کدام از متهمان نیز به اتهام آدم ربایی به 15 سال زندان و محمد به اتهام قتل به قصاص و مرتضی به اتهام معاونت در قتل به 15 سال زندان محکوم شد. 
 
وی افزود: متهمان 20 روز وقت دارند به رای دادگاه اعتراض کنند و در صورت تائید حکم در دیوان عالی کشور اجرا خواهد شد. 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 9 خرداد 1394  | 9:48 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
لیا دختر مهناز افشار و محمد یاسین رامین روز 4 خردادماه جاری به دنیا آمد و همین اتفاق باعث شد تا سایر چهره‌های سینمایی در شبکه‌های اجتماعی تولد فرزند این بازیگر را به او تبریک بگویند.

لیا رامین فرزند مهناز افشار و یاسین رامین و البته نوه محمدعلی رامین مشاور سابق محمود احمدی نژاد است. 


811706858_69652.jpg


اختصاصی سیمرغ

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 9 خرداد 1394  | 9:38 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
صاحبان خانه و باغبان ها اغلب پول زیادی را برای از بین بردن کنده درختان قدیمی می پردازند، اما ما یک روش بهتر به شما معرفی می کنیم. باکمی پشتکار نجاری می توانید آنها را تبدیل به گلدان کنید.
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 9 خرداد 1394  | 9:31 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

خبرگزاری تسنیم: عکس های خبری امروز را از صدمین سالگرد شکست متفقین در ترکیه شروع می کنیم و در ادامه تصاویری از هنر محیطی در پاریس، اعتراض کارمندان هندی و مسابقات تنیس فرانسه را خواهیم دید.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 >