افتتاح، ساخت و کلنگ‌زنی 48 مسجد و حوزه علمیه در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از پی‌گیری ساخت و کلنگ‌زنی 48 مسجد و حوزه علمیه در سطح این استان توسط استاداری خبر داد.

خبرگزاری فارس: افتتاح، ساخت و کلنگ‌زنی 48 مسجد و حوزه علمیه در کهگیلویه و بویراحمد
 

حجت‌الاسلام سید علی‌فتح میرمحمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اقدامات فرهنگی که از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید در این استان از سوی حوزه استانداری پی‌گیری و صورت گرفته، اظهار کرد: یکی از این اقدامات به اهتمام استاندار و معاونین و مسئولان در استانداری به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برمی‌گردد.

وی با بیان این که مؤید این موضوع رضایتی است که اکنون خانواده بزرگ ایثارگران از مسئولان استانی دارند، تصریح کرد: سرکشی‌های همه وقته استاندار و مسئولان ارشد استانی از خانواده شهدا و ایثارگران و پی‌گیری مشکلات و برطرف کردن آن ها تا حد امکان از اقدامات بزرگی است که به صورت همیشگی و همه جانبه در دستور کار مسئولان استانی قرار دارد.

حجت‌الاسلام میرمحمدی در بخش دیگری از اظهارات خود به سفرهای شهرستانی استاندار و بازدید وی از اماکن دینی و مذهی اشاره و با بیان این که بازدید از وضعیت مصلاها و ساخت مساجد و حوزه‌های علمیه در دستور کار مسئولان ارشد استانی است، افزود: یکی از نیازهای ضروری استان اکنون ساخت مساجد در روستاها و مناطق محروم است که مردم در سفرها نسبت به این موضوع همواره دغدغه دارند.

وی گفت: به همین منظور و با پی‌گیری استاندار در ارتباط با ساخت مساجد، تعداد 20 مسجد و یک حوزه عملیه با شرکت و حمایت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در استان احداث می‌شود که نشان دهنده عزم مسئولان استانی برای استفاده از ظرفیت‌ سازمان‌های بزرگ اقتصادی در توسعه استان در همه زمینه‌ها است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همین خصوص اعتبار لازم برای ساخت تعداد 10 مسجد ابلاغ شده که برای ساخت هر یک 10 میلیون تومان و سرجمع یک میلیارد تومان اعتبار برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

میرمحمدی بیان کرد: تعداد 28 مسجد دیگر با مشارکت استانداری و کمیته امداد  و مؤسسه خیریه الزهرای اصفهان ساخته می‌شود که اکنون برخی از آن‌ها در حال تکمیل، برخی در مرحله کلنگ‌زنی و تعدادی دیگر در حال جانمایی هستند.

وی گفت: افتتاح مساجد روستاهای کره، گوژنان لوداب و سردوی خان‌احمد باشت و بیلوخر مارگون با حضور مسئولان مؤسسه الزهرای اصفهان انجام شد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: کلنگ‌زنی مساجد روستاهای سرچشمه موشمی، سید صفیه لیکک و تنگول انجیر را هم خواهیم داشت.

میرمحمدی بیان کرد: در آینده نزدیک هم شاهد افتتاح مسجد چاهن، زیرنا و بالرود در منطقه محروم زیلایی خواهیم بود.

وی با اشاره به این که از سوی استانداری ساخت حوزه‌های علمیه در استان هم پیگیری می‌شود، اظهار کرد: دو حوزه علمیه در استان یکی در شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا و دیگری در شهرستان گچساران با همکاری و حمایت مؤسسه خیریه الزهرای اصفهان و دیگری با همکاری بنیاد اقتصادی برکت ساخته می‌شود.

مدیرکل امور فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که توسعه فضاهای مذکور سهم بزرگی در توسعه و ترویج فرهنگ دینی در سطح استان دارد، خاطرنشان کرد: هر چه در راستای ساخت چنین اماکنی آن هم در روستاها و نقاط محروم قدم برداریم و کاری انجام شود هجوم و هجمه فرهنگی دشمن کمتر اثرگذار خواهد بود.

این مسئول افزود: استفاده از ظرفیت خیرین و بنیادها و مؤسساتی که توانمندی اقدام در این زمینه را دارند یکی از راهکارها برای توسعه چنین اماکنی است که مسئولان استانی و شخص استاندار ارتباط خوبی با این بنیادها و مؤسسات تاکنون برقرار کرده و در توسعه فضاهای فرهنگی تفاهم‌نامه‌هایی هم منعقد شده که امیدواریم با اجرای آن‌ها استان از نظر زیرساخت‌های فرهنگی نسبت به گذشته توانمندتر شود.

انتهای پیام/2571/ت


ادامه مطلب
نظرات 0

معاون اول رئیس جمهوری در سفری یک روزه پس از مطرح کردن مطالبات و نیازهای توسعه‌ای استان در نشست‌های مختلف توسط استاندار کردستان، اعتبارات لازم برای اجرای چندین طرح توسعه‌ای به کردستان اختصاص داد.

 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
شما یک‌بار در مذاکره با دشمن به بن‌بست رسیدید/ با تکرار اشتباه تاریخ‌ساز نشوید

پدر شهید احمدی روشن خطاب به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان گفت: شما یک بار مذاکره با دشمن را تجربه کردید و به بن‌بست رسیدید پس باید بدانید با یک دشمن کلاهبردار و دروغگو نمی‌توانید به نتیجه برسید.

خبرگزاری فارس: شما یک‌بار در مذاکره با دشمن به بن‌بست رسیدید/ با تکرار اشتباه تاریخ‌ساز نشوید
 

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، رحیم احمدی‌روشن شامگاه پنجشنبه در همایش ایثار و مقاومت که سالن همایش‌های صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار شد، خطاب به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، اظهار داشت: سخنان من در مورد مسائل هسته‌ای تماماً از روی دلواپسی و نگرانی است بدین ترتیب که ما نباید از موضع ضعف با دشمنان روبه رو شویم؛ بلکه باید از موقعیت دینی خود حراست کنیم.

وی ادامه داد: برخی آقایان می‌گویند تعداد سانتریفیوژها و یا برد موشک‌ها جزو آرمان‌های ما نیست؛ پس باید از این افراد پرسید دقیقاً چه چیزی اقتدار ملت ایران محسوب می‌شود.

مدعیان راه امام حسین (ع) با یزید زمان مذاکره نمی‌کنند

پدر شهید احمدی روشن با انتقاد از اینکه مذاکره با کشورهایی که قسم خورده‌اند ایران را زمین بزنند هیچ سودی ندارد، متذکر شد: افرادی که  رشادت شهید دشت کربلا در خونشان است هرگز نمی‌توانند با یزید زمان مذاکره کنند.

احمدی‌روشن، خطاب به تیم مذاکره‌کننده گفت: نباید از موضع ضعف سر میز مذاکره حاضر شوید، چراکه فردا نمی‌توانید جواب خدا، تاریخ و وجدان خود را بدهید.

وی تأکید کرد: شما یک بار مذاکره با دشمن را تجربه کردید و به بن‌بست رسیدید پس باید بدانید با یک دشمن کلاهبردار و دروغگو نمی‌توانید به نتیجه برسید.

پدر شهید احمدی‌روشن توضیح داد: می‌توانید بروید و مذاکره کنید اما باید بدانید مسائلی که در مورد گذشتگان به ما گفته‌اند در مورد شما به آیندگان نگویند.

احمدی‌روشن با اشاره به اینکه به واسطه صنعت هسته‌ای پنج خانواده بی‌سرپرست شدند، عنوان داشت: چطور برخی آقایان این مسائل را می‌بینند و در عین حال می‌گویند ما از روز اول به غنی‌سازی 20 درصد احتیاجی نداشته‌ایم.

قرارداد ژنو متخصصان عرصه هسته‌ای را تار و مار کرد

وی بیان کرد: به محض نوشتن قرارداد منحوس ژنو تمام متخصصان عرصه هسته‌ای را تار و مار کردند که مسئولان باید مطمئن باشند این رفتار آنان در تاریخ ثبت می‌شود.

پدر شهید احمدی‌روشن این سئوال را مطرح کرد که چرا عنوان می‌کنید مردم را به زور نمی‌توان به بهشت برد در حالی که تمام پیامبران، امامان و احادیث و روایات برای نجات انسان از آتش دوزخ و بردن او به بهشت است.

رونمایی از گزاره برگ ملی هسته‌ای

به گزارش فارس؛ در ادامه این همایش مراسم رونمایی از گزاره برگ ملی هسته‌ای با حضور خانواده شهدای هسته‌ای و برخی از مسئولان برگزار شد.

گفتنی است گزاره‌برگ ملی هسته‌ای در 6 بند توسط 17 هزار و 317 حقوقدان ایجاد شده است.

در همایش ایثار و مقاومت از خانواده شهدای هسته‌ای و خانواده شهدای مدافع حرم توسط سردار نقدی رئیس بسیج مستضعفین کشور و سردار احمدی فرمانده سپاه امام رضا (ع) تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/3138/ذ30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 8 خرداد 1394  | 10:56 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
جایزه قهرمان تور 100 هزار دلار است

مدیر سی‌امین تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان گفت: جایزه‌ای که برای قهرمان تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان پیش‌بینی شده 100 هزار دلار است.

خبرگزاری فارس: جایزه قهرمان تور 100 هزار دلار است
 

شروین اسبقیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در حاشیه دومین مرحله تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان در سرعین اظهار کرد: ما تاکنون 30 دوره این تور بین‌المللی را برگزار کردیم و این دومین سالی است که به صورت نیمه‌ حرفه‌ای برگزار می‌شود که برای اولین بار در کشور موفق شدیم تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان را به تور نیمه حرفه‌ای ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه 13 تیم خارجی و پنج تیم داخلی در تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان در مجموع 18 تیم خارجی و داخلی حضور دارند، تصریح کرد: ‌تمامی تیم‌های خارجی حاضر در این رویداد جایگاهشان ثبت شده در فدراسیون بین‌المللی است.

مدیر سی‌امین تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان گفت: 100 ورزشکار در این رقابت‌ها حضور دارند که امروز از خط استارت به دلیل برخی آسیب‌دیدگی‌ها 97 ورزشکار در خط شروع قرار گرفتند.

اسبقیان با بیان اینکه ناظر فدراسیون جهانی دوچرخه‌سواری تمام مراحل این رقابت را رصد کرده و امتیاز خاصی را به تمام مراحل برگزاری این تور اعطا می‌کند، افزود: ما در تلاش هستیم تا با تاکید مسئولان این تور را در سال‌های آینده به صورت تمام حرفه‌ای برگزار کنیم.

وی با اعلام اینکه 40 نفر داور، ‌مربی و کمیته اجرایی به عنوان کل کاروان اجرایی این مسابقات تیم را همراهی می‌کنند، بیان کرد: ‌100 هزار دلار جایزه تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری‌ آذربایجان است.

اسبقیان با قدردانی از همکاری خوب مسئولان استانی در برگزاری این تور اضافه کرد: از لحاظ ترافیکی و همکاری پلیس از سوی ناظر بین‌المللی مسابقات، استان اردبیل امتیاز مثبت گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی ادامه داد: دومین مرحله تور بین‌المللی ‌آذربایجان به طور 188 کیلومتر در مسیر سرعین تا تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام/62001/ح20


ادامه مطلب
نظرات 0
تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان از سرعین استارت خورد

دومین مرحله تور دوچرخه‌سواری ایران ـ آذربایجان به مساحت 188 کیلومتر از سرعین استارت خورد تا در مسیر سرعین به تبریز برگزار شود.

خبرگزاری فارس: تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان از سرعین استارت خورد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این رویداد ورزشی که صبح امروز در شهر توریستی و گردشگری سرعین آغاز شد، رکاب‌زنان تور آذربایجان مسیر 188 کیلومتری سرعین ـ تبریز را در دومین مرحله این تور رکاب می‌زنند تا قهرمان این مرحله نیز مشخص شود.

مرحله اول تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری آذربایجان دیروز برگزار شد و رکاب‌زنان مسیر تبریز تا مشگین‌شهر را طی کردند.

در تور بین‌المللی نیمه حرفه‌ای دوچرخه‌سواری ایران ـ آذربایجان سه استان آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل میزبان هستند.

در مراسمی که در هتل لاله سرعین برگزار شد، از برگزارکنندگان و میهمانان خارجی این تور به ویژه پل‌ واتسون نماینده اتحادیه دوچرخه‌سواری و دیگر متولیان برگزاری این رویداد با اهدای لوح یادبودی قدردانی شد.

تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران ـ آذربایجان برای اولین بار به صورت حرفه‌ای در کشورمان برگزار می‌شود که بیش از 100 رکابزن حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سی‌امین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران ـ آذربایجان هفتم تا 12 خردادماه در سه شهر آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل با نام و یاد سرداران شهید آذربایجان به مسافت کلی 983 کیلومتر در حال برگزاری است.

انتهای پیام/62001/ح10


ادامه مطلب
نظرات 0

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، ابراهیم فیاض‌بخش در همایش «جوان امروز، مخاطب‌شناسی و نیازسنجی» که پنج‌شنبه‌شب در تالار اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه برگزار شد، با بیان اینکه برخی از عقاید در آثار فرهنگی برای تخریب جوانان مطرح می‌شود اظهار کرد: جوان حرکتی به سمت آینده داشته و این حرکت بحران‌هایی برای جامعه به وجود می‌آورد.

 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 8 خرداد 1394  | 12:21 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

مشهد - ایرنا - سرپرست ایستگاه 42 سازمان آتش نشانی مشهد از انفجار منجر به حریق یک تانکر سوخت در این شهر خبر داد.

 

علی اکبر حکم آبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه حوالی عصر امروز در منطقه گلشهر روی داد.

وی اظهار کرد: هنگام جوشکاری داخل تانکر 50 هزار لیتری سوخت به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی انفجار منجر به حریق در این تانکر روی داد.

حکم آبادی با اشاره به خالی بودن تانکر هنگام انفجار گفت: با تلاش آتش نشانان حریق به سرعت مهار و از گسترش آن جلوگیری شد.

به گفته وی این حادثه خسارت جانی نداشت.

هم اکنون هزار و 200 آتش نشان در 45 ایستگاه شهر مشهد فعالیت دارند.

7505 / 6053/6016

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 8 خرداد 1394  | 12:19 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
قاچاقچی عتیقه در سياهکل دستگیر شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ،فرمانده انتظامی سياهکل گفت:این 3 نفر که غير بومي سیاهکل هستند هنگام حفاري در روستاي چالشم اين شهرستان دستگيرشدند.

مجيد نيکويي افزود: از اين افراد لوازم حفاری نیز کشف شد.

وی گفت: 3 قاچاقچی اشیای عتیقه به مراجع قضایی معرفی شدند‌.

انتهای پیام/گ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 8 خرداد 1394  | 12:17 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
زن میانسال زمانیکه دید شوهرش بازنشسته شده و مرتب غر می‌زند تصمیم به جدایی گرفت.
آفتاب :
چندی پیش زن میانسالی به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد. 
 
وی در خصوص علت آن به قاضی گفت: آقای قاضی شوهرم بازنشسته شده و از صبح تا شب در خانه است. او از وقتی بازنشسته شده مرتب در همه کارهای من دخالت می‌کند و همیشه مرا به خاطر کوچک‌ترین کارم بازخواست می‌کند. هرلحظه به من سر می‌زند و همه کار‌هایم را زیر نظر دارد. 
 
زن میانسال ادامه داد: او حتی با خوابیدن من هم کار دارد و وقتی صبح‌ها نیم ساعت بیشتر می‌خوابم غر می‌زند و مرا از خواب بیدار می‌کند. شوهرم از وقتی بازنشسته شده واقعا غیر قابل تحمل شده و ما هر روز و هرشب با هم دعوا و درگیری داریم. تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم از این مرد جدا شوم و یک زندگی راحت داشته باشم. خیلی وقت است که دارم این مرد را تحمل می‌کنم ولی دیگر طاقت ندارم و می‌خواهم جدا شوم. 
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بعد از صحبت‌های این زن شوهر وی نیز به دادگاه احضار شد تا قاضی صحبت‌های او را هم بشنود.
 

ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 >