تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
70 درصد از صنایع دستی کشور در اصفهان تولید می‌شود

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان گفت: حدود 70 درصد از صنایع دستی کشور در اصفهان تولید می‌شود.

خبرگزاری فارس: 70 درصد از صنایع دستی کشور در اصفهان تولید می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، عباس شیردل شامگاه گذشته در دیدار مجمع گردشگری استان اصفهان با رایزنان اقتصادی و توسعه دیپلماسی کشورمان اظهار کرد: در حال حاضر 30 هزار تولیدکننده صنایع دستی در اصفهان مشغول فعالیت هستند که در بیش از 250 رشته صنایع دستی ایران مشغول تولید و خلق اثر هستند.

وی با اشاره به ضعف قوانین در حوزه واردات صنایع دستی در سال‌های گذشته گفت: این ضعف باعث ورود صنایع دستی بی‌کیفیت از کشورهای نظیر هند، پاکستان و چین بدون اعمال تعرفه‌های گمرکی مناسب بود.

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه تدوین استانداردهای تولید در صنایع دستی و همچنین کسب مهر اصالت یونسکو باعث افزایش کیفیت صنایع دستی تولید شده در اصفهان شده است، افزود: افزایش اشتغال یکی از مزایای اقتصادی صنایع دستی برای هر استان و کشور است.

وی اضافه کرد: با توسعه و آموزش صنایع دستی در آینده نزدیک 30 هزار شغل در شرق اصفهان که به دلیل خشکی رودخانه زاینده رود دچار مشکل شده است، ایجاد می‌کنیم.

شیردل با اشاره به ورود فعالان عرصه صنایع دستی به فروش اینترنتی صنایع دستی در اصفهان گفت: امروز هنرمندان و تجار از این روش به خوبی استفاده می‌کنند.

وی یکی از مهمترین خواسته‌های بخش صنایع دستی اصفهان از رایزنان اقتصادی ایران در کشورهای خارجی را بسترسازی برای حضور هنرمندان در حراجی‌های بزرگ دنیا برای فروش آثار فاخر صنایع دستی ایران عنوان کرد.

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صنایع دستی اصفهان در کشورهای پیشنهاد شده از سوی رایزنان اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام/63043/ط/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
1350 نفر جویای کار امسال در سمنان ثبت‌نام کردند

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سمنان گفت: یک‌هزار و 350 نفر جویای کار امسال در این شهرستان ثبت‌نام کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: 1350 نفر جویای کار امسال در سمنان ثبت‌نام کردند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی فرمانداری سمنان، احمد بابایی امروز در نشستی در فرمانداری شهرستان سمنان با اعلام وجود 6 هزار نفر جویای کار در این شهرستان در سال 93 اظهار کرد: پارسال 3 هزار و 651 فرصت شغلی به مؤسسات کاریابی این شهرستان اعلام شد.

وی تصریح کرد: با معرفی نزدیک به 10 هزار نفر، در نهایت 2 هزار و 371 نفر از این فرصت‌ها استفاده کردند و به کار گمارده شدند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سمنان با اشاره به مشکل جذب نیروهای بومی در صنایع در بخش تحصیل‌کردگان گفت: فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال، یک‌هزار و 350 نفر جویای کار جدید ثبت‌نامی در مؤسسات کاریابی داشته‌ایم که اکثر آن‌ها مقرری‌بگیران بیمه بیکاری بوده‌اند.

بابایی با اشاره به نیاز شدید صنایع به نیروهای تخصصی، خواستار ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس نیاز بازار کار شد.

در این جلسه مقرر شد: استفاده از ظرفیت اشتغال در بخش گردشگری با استناد به طرح تکاپو، توضیح و تبیین طرح توسعه اشتغال بر اساس مفاد طرح تکاپو در شورای اداری این شهرستان، استفاده از تفاهمنامه گردشگری شهرستان سمنان با دو شهرستان مرکز استان آذربایجان غربی و شرقی در رونق اشتغال در بخش گردشگری سلامت، گردشگری مذهبی، گردشگری تاریخی و باستانی با هماهنگی ستاد اجرایی خدمات سفر استان و ارائه نظرات و پیشنهاد‌ها و نقاط قوت و ضعف طرح تکاپو توسط اعضای کارگروه اشتعال این شهرستان برای اجرا تا 20 خردادماه در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/2249/ز/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
مرگ کودک 2 ساله زنجانی بر اثر بی احتیاطی

رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: دنده عقب راننده پژوی 206 جان خواهر‌زاده‌اش را گرفت.

خبرگزاری فارس: مرگ کودک 2 ساله زنجانی بر اثر بی احتیاطی
 

علی اصغر شیرمحمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به فوت یک دختر بچه دو ساله در تصادفات رانندگی اظهار داشت: این دختر بچه در اثر بی احتیاطی راننده 206 جان خود را از دست داده است.

وی دنده عقب خودروی پژو 206 را موجب مصدومیت دختر بچه دو ساله اعلام و اضافه کرد: این دختربچه بر اثر شدت مصدومیت در بیمارستان فوت کرده است.

رئیس پلیس راه استان زنجان با بیان اینکه بین راننده و دختر بچه فوت شده نسبت خانوادگی هم وجود داشته است، افزود: دختر بچه فوت شده خواهر زاده راننده پژو 206 بوده است.

رئیس پلیس راه استان زنجان محل وقوع حادثه را روستای محمود آباد مطرح کرد و گفت: این روستا از توابع شهرستان خدابنده است.

این مسئول وضعیت تردد محورهای استان زنجان را عادی دانست و ادامه داد: عصرها به ویژه روزهای پنجشنبه حجم تردد در محورهای استان زنجان بالا می‌رود.

انتهای پیام/73004/ق10/ژ1001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
توقیف 7 محموله غیر مجاز دام در خوسف

رئیس شبکه دامپزشکی خوسف گفت: از ابتدای امسال هفت دستگاه خودروی حمل غیرمجاز دام در خوسف توقیف شده است.

خبرگزاری فارس: توقیف 7 محموله غیر مجاز دام در خوسف
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی محمد شفائی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تعداد هفت دستگاه خودروی حمل غیرمجاز دام در خوسف توقیف شد و در این راستا 122 نفر شتر توقیف و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی گفت: برای جلوگیری از ابتلاء دام‌ها به بیماری‌ها به ویژه بیماری کرونا و همچنین پیشگیری از اشاعه بیماری‌های مخاطره‌آمیز مشترک بین انسان و حیوان برای جامعه انسانی، رعایت اصول بهداشتی الزامی است و هر گونه حمل و نقل دام و طیور خارج از ضوابط بهداشتی و قرنطینه دامپزشکی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی خوسف ضمن تشکر از همکاری نیروی انتظامی شهرستان افزود: صاحبان محموله‌های غیرمجاز ذکر شده به مراجع قضایی ارجاع شده و پس از مراحل تشکیل پرونده و دادرسی‌، سه نفر از متهمان به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.

انتهای پیام/69023/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
عدم شناخت گردشگران خارجی از ایران باید آسیب‌شناسی شود

رئیس مجمع میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به عدم شناخت صحیح کشورهای دیگر از ایران گفت: این موضوع باید مورد آسیب‌شناسی جدی قرار گیرد.

خبرگزاری فارس: عدم شناخت گردشگران خارجی از ایران باید آسیب‌شناسی شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علی لوافان شامگاه گذشته در دیدار با 26 تن از رایزنان اقتصادی و دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه ایران در کشورهای خارجی با بیان اینکه توسعه گردشگری در دو بعد داخل و خارج برای ما اهمیت دارد، افزود: در بخش گردشگران خارجی سفارتخانه‌های ایران نقش مهمی در افزایش شناخت آن کشور از ایران ایجاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از ضعف‌های ما در بخش گردشگری عدم شناخت صحیح گردشگران از شرایط موجود و جاذبه‌های آن است، اظهار کرد: این موضوع نیازمند آسیب‌شناسی جدی است و نمی‌توان درباره آن قضاوت کرد.

رئیس مجمع گردشگری استان اصفهان خواستار ایجاد ساختار و کمیته‌ای برای آسیب‌شناسی این معضل متشکل از بخش دولتی و خصوصی در این زمینه شد.

وی با ابراز تاسف از عدم شناخت کافی از آثار تاریخی با ارزش ایران در برخی نقاط گفت: شناسایی نقاط ضعف و حرکت هدفمند می‌تواند ما را در عبور از این مشکل یاری دهد.

به گزارش فارس، در این جلسه پیشنهاداتی پیرامون برگزاری هفته اصفهان در کشورهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه همچنین بر بررسی سیستماتیک و علمی صنعت گردشگری، رقابت‌پذیری تورهای گردشگری، ارتباط با تورگردانان بزرگ دنیا و راهکارهای همکاری دوطرف تاکید شد.

انتهای پیام/63043/ط


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تشکیل اتاق فکر کانون کارآفرینان کرمان

رئیس کانون کارآفرینان استان کرمان گفت: اتاق فکر کانون کارآفرینان کرمان تشکیل شده است.

خبرگزاری فارس: تشکیل اتاق فکر کانون کارآفرینان کرمان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی احمدی‌پور صبح امروز در همایش تحلیل فرصت‌های اقتصادی سال 94 در محل تالار خانه شهر اظهار داشت: هشت مرکز مشاوره، اطلاع‌رسانی و خدمات کارآفرینی در استان کرمان فعالیت می‌کند.

وی بیان داشت: مراکز مشاوره، اطلاع‌رسانی و خدمات کارآفرینی با اهدافی از جمله توسعه فعالیت‌های کارآفرینانه با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی کشور، ایجاد بنگاه‌های اقتصادی و ارائه مشاوره‌های تخصصی به متقاضیان سرمایه‌گذاری راه‌اندازی می‌شوند.

رئیس کانون کارآفرینان استان کرمان ادامه داد: مشاوره‌های تخصصی به متقاضیان سرمایه‌گذاری ارائه می‌شود تا بتوانند ارزش‌افزوده بالایی برای استان کرمان ایجاد کنند.

احمدی‌پور اضافه کرد: هشت مرکز مشاوره، اطلاع‌رسانی و خدمات کارآفرینی در استان کرمان فعال هستند و امیدواریم به 10 مرکز برسیم.

وی یادآور شد: همچنین مشاوره‌های تخصصی در زمینه تامین مالی، ارزیابی تخصصی و فنی طرح‌ها، کمک به جذب فناوری و تکنولوژی مدرن، ارائه خدمات قانونی و خدماتی برای تسهیل کسب و کار، تلاش برای کشف استعداد کارآفرین استان، شناسایی و معرفی دوره‌های تخصصی و ایجاد پیوند بین کارآفرینان و شرکت‌ها ارائه می‌شود.

احمدی‌پور تصریح کرد: اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مجوزهایی برای هشت شرکت مشاوره، اطلاع‌رسانی و خدمات کارآفرینی در استان کرمان در زمینه‌های کشاورزی، خدمات و صنعت، صنعت، خدمات، کشاورزی و صنعت صادر کرده است.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی خاطرنشان کرد: همه باید دست‌به‌دست هم دهیم تا کارها پیش رود.

رئیس کانون کارآفرینان استان کرمان خاطرنشان کرد: اتاق فکر کانون کارآفرینان استان کرمان تشکیل شده است و از حضور متخصصان این حوزه برای حضور در این اتاق فکر دعوت به‌عمل می‌آوریم.

انتهای پیام/80019/غ20/ژ1001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تجدید میثاق با شهید شهبازی در آغاز هفته جوان

جوانان همدانی نخستین برنامه هفته جوان را در کنار تندیس شهید «محمود شهبازی» در باغ موزه دفاع مقدس همدان آغاز کردند.

خبرگزاری فارس: تجدید میثاق با شهید شهبازی در آغاز هفته جوان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، صبح امروز تعدادی از جوانان همدانی در باغ موزه دفاع مقدس با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

این مراسم با قرائت دعای زیارت عاشورا در کنار تندیس شهید «محمود شهبازی» به عنوان شهید جوان که در سن 24 سالگی در عملیات فتح خرمشهر به درجه  شهادت نائل آمد، برگزار شد.

در حاشیه این مراسم معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان در گفت‌و گو‌ با خبرنگار فارس هدف از برگزاری این مراسم را تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا دانست و اظهار کرد: شهید محمود شهبازی به عنوان شهید جوان می‌تواند الگو برای جوانان همدانی باشد.

اسدالله ربانی‌مهر با اشاره به برگزاری 22 جشن در هفت نقطه شهر همدان در این هفته گفت: جشن‌هایی در بلوار ارم، آرامگاه بوعلی سینا، تپه حاج عنایت، بوستان مردم، شهرک شهید مدنی و شهرک ولیعصر اجرا خواهند شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ها با کمک سمن‌ها و خود جوانان برگزار می‌شود، افزود: هدف ایجاد روحیه شور و نشاط در بین جوانان است.

معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان به دیگر برنامه‌های هفته جوان پرداخت و اضافه کرد: در این هفته معرفی جوانان نخبه و نمونه و تقدیر از آنها، ارائه جوان‎کارت به جوانان به منظور برخورداری از تخفیف برای بازدید از اماکن فرهنگی، تفریحی و ورزشی و نیز ارائه کارت طلایی مشاوران به جوانان را در برنامه داریم.

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های هفته جوان در همدان برگزاری همایش کارآفرینی با موضوع فضای مجازی است، خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، نصب بنر و پلاکارد در سطح شهر، دیدار جوانان نمونه و دبیران سازمان‌های مردم نهاد جوانان با مسئولان و دیگر برنامه‌ها در دستور کار است.

انتهای پیام/89026/ب30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:57 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند استعفا داد

قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند از سمت خود استعفا داد و استعفایش مورد پذیرش قرار گرفت.

خبرگزاری فارس: قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند استعفا داد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، عبدالله کعبی قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند از سمت خود استعفا داد و استعفایش از سوی اکبر ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد مورد پذیرش قرار گرفت.

اسماعیل زمانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نیز ضمن پذیرفتن این استعفا، عبدالله کعبی را به‌ عنوان مشاور خود منصوب کرد.

انتهای پیام/72001/ز


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:56 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
ثبت اطلاعات صنعتگران قم در سایت SME

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم رتبه استان در ثبت واحدهای صنعتی و تولیدات آنها در سایت SME را جزء برترین‌های کشور عنوان کرد.

خبرگزاری فارس: ثبت اطلاعات صنعتگران قم در سایت SME
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی قم، امیرهوشنگ طیبی‌نژاد در حاشیه بازدید از تولیدات واحدهای صنعتی استان با اعلام این خبر گفت: براساس آمارهای اعلامی از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، استان قم توانسته است در تحقق برنامه سال 93 خود 100 درصد موفق عمل کند.

وی افزود: با جمع‌بندی آمارهای به‌ دست آمده قم با موفق عمل کردن خود در جمع 6 استان برتر کشور در بخش حضور تعداد واحدهای صنعتی عضو پایگاه قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم خاطرنشان کرد: در بخش ثبت محصولات واحدهای صنعتی نیز استان قم توانسته است با ثبت محصولاتی بیش از برنامه اعلامی از سوی سازمان صنایع کوچک در سال 93 موفقیتی بیش از 100 درصد به دست آورد.

وی با بیان اینکه با وجود کسب موفقیت به‌ دست آمده در بخش ثبت محصولات صنعتی استان در سایت sme هنوز با جایگاه واقعی قم فاصله داریم، تاکید کرد: در این بخش در سال گذشته عملکرد رضایت‌بخشی داشتیم و جایگاه استان قم در رتبه نهم قرار دارد ولی برای رسیدن به جایگاه واقعی و ثبت محصولات تولیدی استان راه طولانی در پیش داریم.

طیبی‌نژاد اضافه کرد: استان قم با توجه به نوپا بودن صنعت، در مقایسه با بسیاری از استان‌های کشور به لحاظ قدمت صنعتی و از نظر گستره صنعتی توانسته است موقعیت و جایگاه شایسته و ممتازی را در اختیار بگیرد و هر روز خبرهای خوبی از موفقیت‌های بیش از پیش خادمان خانواده صنعت استان قم به گوش می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم یادآور شد: پایگاه اطلاع‌رسانی sme با هدف تجمیع واحدهای صنعتی در فضای مجازی اینترنت به عنوان پلی میان واحدهای صنعتی تولید کننده و مشتریان عمل می‌کند و از طریق اطلاع‌رسانی مناسب به توسعه کسب و کار آنها کمک می‌کند.

وی گفت: دفاتر مجازی اینترنتی که در این پایگاه اطلاع‌رسانی به صورت رایگان در اختیار واحدهای کوچک صنعتی قرار داده می‌شود دارای امکانات و قابلیت‌های متنوعی به صورت دو زبان فارسی و انگلیسی است.

انتهای پیام/2258/ز


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 11:56 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بودجه آسفالت راه‌های روستایی تحقق نیافته ولی پیگیری این موضوع در دستور کار قرار دارد.

 
 

ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 >