تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:12 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کمیته انضباطی پس از بررسی تخلفات دیدار دو تیم مسجد سلیمان و سپاهان اصفهان، رأی این بازی را صادر کرد.
 
نفت به ۳ بازی بدون تماشاگر محکوم شد
به گزارش افکارنیوز، مسابقه دو تیم نفت مسجد سلیمان و سپاهان اصفهان در هفته بیست و نهم لیگ برتر برگزار شد و از سوی تماشاگران تیم نفت مسجد سلیمان تخلفاتی مبنی بر فحاشی و پرتاب اشیا منفجره، ورود به زمین مسابقه و شکستن صندلی ها و پرتاب به داخل زمین که سبب وقفه ۱۰ دقیقه ای برگزاری بازی شد، صورت گرفت. با توجه به تکرار تخلفات ذکر شده در رقابتهای قبلی این تیم، تیم نفت مسجد سلیمان به برگزاری سه مسابقه بدون حضور تماشاگر به عنوان میزبان و پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.


همچنین باشگاه نفت مسجد سلیمان به دلیل داشتن ۵ بازیکن اخطاری طبق بند یک ماده ۶۹ باید ۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.


رای صادره قطعی است.
 
کد مطلب: 418388
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:10 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

وبسایت رسمی برنامه نود -  پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که ۵۰ درصد بازیکنان این تیم باید از جمع سرخپوشان کنار گذاشته شوند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم،  رضا شاهرودی در خصوص شکست پرسپولیس مقابل الهلال اظهار داشت: همان طور که پیش‌بینی می‌شد الهلال تیم بسیار قدرتمندی بود. پرسپولیس نباید مقابل این تیم عقب می‌نشست اما تیم دستور دفاعی داشت. شما دیدید که مهاجم نوک پرسپولیس تا وسط زمین عقب می‌آمد.

وی در مورد اشتباهات فردی بازیکنان پرسپولیس در این بازی و بازی‌های دیگر فصل، خاطرنشان کرد: اشتباهات فردی امسال کمر پرسپولیس را شکست اما باز هم شاهد این بودیم که بازیکنان پراشتباه گذشته در ترکیب پرسپولیس قرار گرفتند. من نمی‌دانم چه اصراری است که بازیکنان پر اشتباه برای پرسپولیس بازی کنند.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: به نظر من باید ۵۰ درصد از بازیکنان حال حاضر پرسپولیس را مرخص کنند و چند بازیکن خوب به تیم بیاورند تا نقاط ضعف تیم را برطرف کنند تا تیم سال بعد دچار این مشکلات نشود.

شاهرودی افزود: امیدوارم هرچه سریع‌تر تکلیف مالک باشگاه هم روشن شود و برای مدیریت پرسپولیس از افرادی مانند کاشانی، عابدینی یا دادکان استفاده شود تا پرسپولیس دچار بحران مدیریتی نشود.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:09 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
برخی مقامات فدراسیون بین‌المللی فوتبال فیفا امروز در زوریخ بازداشت و به ایالات متحده اعزام خواهند شد.
به گزارش مشرق، امروز چند تن از مقامات رسمی فیفا توسط دستگاه انتظامی سوئیس به اتهام فساد بازداشت و تحویل به دستگاه پیگیری کننده تخلفات سازمان یاد شده در ایالات متحده می‌شوند.

آن‌گونه که نیویورک تایمز و وال‌استریت جورنال خبر دادند، فساد‌های مورد نظر هم ابعاد مالی دارند و هم تخریب‌گرانه؛ البته اتهاماتی بیش از آن‌چه ذکر شد هم وجود دارد، همچون پرونده‌سازی به منظور تخریب شخصیت‌ها، گروه‌ها و تیم‌های ورزشی.

گفتنی است که این روزها، مقامات فوتبالی سراسر جهان به منظور برگزاری انتخابات ریاست فیفا که روز جمعه برقرار می‌شود، در زوریخ حضور دارند.

در روزها و هفته‌های اخیر، سازمان بین‌المللی فیفا به نماد فساد بدل شده است؛ در این رابطه، نوک انگشت اتهام به سوی بلاتر و هاوه‌لانژ است.
 
منبع: فارس

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:08 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: باید با قانونگذاری درست و شفاف‌سازی هزینه‌کرد کاندیداها مرتفع شود و در مورد هزینه‌هایی که کاندیداها برای انتخابات دارند باید تعیین تکلیف شود.

پورمختار در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، ضمن هشدار در مورد ورود پول‌های سرگردان و ناپاک به عرصه‌های مختلف از جمله عرصه انتخابات تصریح کرد: این مورد باید با قانونگذاری درست و شفاف‌سازی هزینه‌کرد کاندیدا‌ها مرتفع شود و در مورد هزینه‌هایی که کاندیدا‌ها برای انتخابات دارند باید تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه قانون احزاب می‌تواند به شفاف‌سازی هزینه‌کرد انتخاباتی نمایندگان مجلس کمک کند، گفت: ما نیز هم‌اکنون در این قانون قرار است با کمک‌هایی در قالب یارانه و نظایر آن٬ به احزاب به شفاف‌سازی هزینه‌کرد کاندیدا‌ها کمک شود و احزاب بر این مبنا می‌توانند از کاندیدهای خود حمایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه فعلاً در مجلس مرجعی برای رسیدگی به هزینه‌کرد انتخاباتی کاندیدا‌ها وجود ندارد٬ افزود: باید برای این موضوع سازوکاری مناسب تعریف شود تا در انتخابات آینده این نقیصه برطرف شود.

وی همچنین در مورد استعلام کمیسیون اصل ۹۰ در مورد لیست ۱۷۰ نماینده‌ای که از محمدرضا رحیمی پول گرفته‌اند٬ افزود: متاسفانه تاکنون دادگستری تهران پاسخ استعلام را به ما نفرستاده و ما در این زمینه توقع داریم دادگستری به تکلیف خود عمل کند و اگر لیست و اطلاعتی در این زمینه وجود دارد آن را به ما اطلاع دهد و اگر چنین چیزی وجود ندارد آن را به ما اعلام کند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:07 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

عضو شورای شهر کاشمر گفت: افزایش نگران‌کننده کارگران افغانی فضای اشتغال را در کاشمر تحت شعاع قرار داده است.

 

حجت الاسلام میثم خزایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، حضور افرد بیگانه را برای این شهر خطرساز دانست و افزود: علی‌رغم وجود نیروهای بیکار در منطقه که باید برای آبادانی این شهر بکارگیری شوند، از اتباع افغانی در برخی مشاغل استفاده می‌شود.

 

وی با بیان این‌که مسئولین امنیتی نسبت به حضور اتباع بیگانه در شهر نظارت بیشتری داشته باشند، تصریح کرد: حضور اتباع بیگانه و فرقه‌های مختلف برای شهر کاشمر خطرساز است.

 

خزایی با تأکید بر این‌که حضور افاغنه در شهر و روستاهای اطراف پیامدهای اجتماعی زیادی در بر خواهد داشت، افزود: هم‌اکنون در روستاهای اطراف با انجام ازدواج‌هایی با افاغنه و اتباع بیگانه، فرزندان آن‌ها فاقد شناسنامه و هویت هستند و مشکلات فراوانی برای ادامه تحصیل آن‌ها به وجود آمده است.

 

وی اظهار کرد: با توجه به این‌که مسئولان امنیتی همه مسائل را به خوبی رصد می‌کنند، شورای شهر کاشمر نیز باید اعتراض خود را نسبت به فعالیت افاغنه به عنوان نیروی کار در منطقه اعلام کند.

 

خزایی خاطر‌نشان کرد: اگرچه پیروان همه ادیان برای ما محترمند، ولی حضور برخی گروه‌های منحرف و فرقه‌های مختلف در داخل شهر، پسندیده نیست.

 

انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:04 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتشار فیلم از جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی، اقدامی غیر اخلاقی است.
 
 
 
خبرگزاری ایرنا: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتشار فیلم از جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی، اقدامی غیر اخلاقی است. 
 
مهدی کوچک زاده درباره اتفاقات جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی گفت: دیگر آن روشن است شما بروید و فیلمش را ببینید. 
 
وی اظهار داشت: آن آدم فاسد و مفسدی که این فیلم خصوصی را گرفته و آن آدم مفسدی که آمده این فیلم را گرفته و پخش کرده، ما بنا نداشتیم در تریبون عمومی و علنی حرف هایی که باید خصوصی باشد را به یک نفر بگوییم. 
 
خبرنگاری از کوچک زاده پرسید رهبری بیان کرده اند از جانب من جایی حرفی نزنید که کوچک زاده گفت شما چرا از جانب ایشان حرف می زنید؟ 
 
کوچک زاده گفت: سوال ما این است که چه کسی منفعت دارد از اینکه حرف خصوصی و بحثی که در جلسه غیر علنی مطرح شده را مطرح می کند، من دوره آخرم است و دیگر نمی خواهم نماینده شوم از اول هم از شما ها واهمه ای ندارم که بخواهم الکی شماها را سیاه کنم، در صحن علنی خیلی چیزهاست و طبق قانون حق دارید که گزارش مجلس را به عموم دهید. 
 
وی افزود: حالا یک نماینده دو روز در حوزه انتخابیه دویده این ور آن ور، آخر سر بلیط گیرش نیامده با اتوبوس آمده یک لحظه در صحن علنی چرتش می گیرد عکس این را می گیرید در روزنامه می گذارید، این فساد است. 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 11:01 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

صادق زیباکلام عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور، از وی خواست که «توافق هسته‌ای» را به رفراندوم بگذارد.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394  | 10:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

صحبت های اخیر سردار سلیمانی فرمانده قدس سپاه، درباره فعالیت های داعش و نقد صریح عملکرد آمریکا در عراق بازتاب گسترده ای در رسانه های غربی داشت.

به گزارش شبکه خبر، روزنامه های لو فیگارو، لس انجلس تایمز و واشنگتن پست ، پایگاه خبری شبکه فاکس نیوز علاوه بر پوشش سخنان سردار سلیمانی ، اقدامات امریکا و متحدانش را در عراق برای مقابله با داعش به نقد کشیدند. روزنامه لس انجلس تایمز نوشته است: فرمانده ایرانی معتقداست ،آمریکا هیچ کاری درعراق انجام نداده است و هیچ اراده ای برای مقابله با داعش ندارد.

روزنامه فرانسوی لوفیگارو هم در یادداشت امروز(سه شنبه) خودش به ادله دیگر سردار سلیمانی درباره هماهنگی آمریکایی ها با داعش اشاره کرده و نوشته است: بنا به گفته این مقام ایرانی داعش نفت خودش را از طریق کشورهای عضو ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش صادر می کند.

سردار قاسم سلیمانی روز یکشنبه در گردهمایی بزرگ جانبازان و رزمندگان استان کرمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفته بود: اقدمات امریکایی ها در عراق نشان می دهد آنها هیچ اراده ای برای مقابله با داعش ندارند.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 >