تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
«محمود عباس»: اساسا چیزی به نام کشور یهودی را نخواهیم پذیرفت

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد برای قبول طرح فرانسه در مذاکرات صلح با رژیم صهیونیستی شرط دارد اما اساسا چیزی به نام کشوری یهودی را هرگز نمی‌پذیرد.

خبرگزاری فارس: «محمود عباس»: اساسا چیزی به نام کشور یهودی را نخواهیم پذیرفت
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمود عباس» (ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد طرح فرانسه برای ادامه مذاکرات صلح را فقط با این شرط قبول می‌کند که شامل ایجاد کشور مستقل فلسطینی با مرزهای 1967 و با مرکزیت قدس  و نیز جدول زمانی برای مذاکرات باشد.

«لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه یکشنبه هفته آینده پس از پایان سفر به مصر و اردن، در سرزمین اشغالی با نتانیاهو درباره ایران و فلسطین گفت‌وگو می‌کند.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «24» امارات، عباس در نشست شورای انقلابی فتح گفت: تلاش‌هایی فرانسوی برای ازسرگیری مذاکرات یا تکمیل این طرح در شورای امنیت وجود دارد. اگر این طرح تکمیل شود و آنچه ما می‌خواهیم در آن باشد از آن استقبال می‌کنیم اما در غیر این صورت خواهان آن نیستیم.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه اعلام کرد: آنچه ما اساسا آن را نمی‌پذیریم یک [ادعای موجودیت] کشور یهودی است، ما این موضوع را نمی‌پذیریم و  آن را به اسرائیلی‌ها و غیر اسرائیلی‌ها اعلام کرده‌ایم.

وزیر امور خارجه فرانسه طی اظهاراتی در واکنش به انتقادهای اخیر رئیس‌جمهور پیشین این کشور از دیپلماسی پاریس در قبال مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین، با دفاع از نقش فرانسه در جستجوی راه‌حل برای این مناقشه، همراهی بین‌المللی با مذاکرات این دو را لازمه حصول راه‌حل برای این مناقشه دانست.

انتهای پیام/ص
 


ادامه مطلب
نظرات 0
طومار اعتراض‌آمیز فلسطینی‌ها با ۲۱ هزار امضا راهی سازمان ملل شد+عکس

فلسطینی‌های معترض به شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی و دیوار حائل طوماری اعتراضی شامل ۲۱ هزار امضا تهیه کردند و آن را به سازمان ملل فرستادند.

خبرگزاری فارس: طومار اعتراض‌آمیز فلسطینی‌ها با ۲۱ هزار امضا راهی سازمان ملل شد+عکس
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، فلسطینی‌ها در اعتراض به ادامه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی و دیوار حائل یک طومار با 21 هزار امضا تهیه کردند و سه‌شنبه (دیروز) آن را به سازمان ملل فرستادند.

«روز حامد» مدیر مرکز فرهنگی «العاصور» در رام‌الله که مسئول اجرای این طرح است به خیرگزاری «آناتولی» گفت: در طول سه ماه 21 امضا از اهالی کرانه باختری و نوار غزه برای اعتراض به شهرک‌سازی و دیوار حائل جمع‌آوری شد.

وی افزود: این طرح، پیامی به جهان برای مانع شدن در مقابل اسرائیلی است که تعرض‌های خود به اراضی فلسطینی را ادامه می‌دهد.

موضوع شهرک‌سازی در قدس و کرانه باختری مانعی برای مذاکرات سازش موسوم به «مذاکرات صلح خاورمیانه» به شمار می‌رود که میان دو طرف تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل از اواخر ماه آوریل سال گذشته (2014) پس از 9 ماه مذاکره با نظارت آمریکا متوقف شد.

رژیم صهیونیستی در سال 2002 ساخت دیوار حائل با دلایل امنیتی واهی همراه با تعرض‌های به اراضی فلسطینی آغاز کرد.

بر اساس گزارش‌های فلسطینی ، مساحت اراضی فلسطینی معزول و محاصره شده میان دیوار حائل و مرزهای 1948 حدود 680 کیلومتر مربع در سال 2012 یعنی حدود 12 درصد خاک کرانه باختری است.

 

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تظاهرات صدها نفر از مردم فرانسه در حمایت از مهاجران

صدها نفر روز سه‌شنبه با برگزاری تظاهرات در پاریس، ضمن حمایت و اعلام همبستگی با مهاجران به اروپا، خواستار گشایش مراکزی برای پذیرش و اسکان گروهی مهاجران شدند.

خبرگزاری فارس: تظاهرات صدها نفر از مردم فرانسه در حمایت از مهاجران
 

به گزارش گروه بین‌المل خبرگزاری فارس، حدود یکهزار نفر روز سه‌شنبه بنا به فراخوان اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و احزاب چپ‌گرای فرانسه بمنظور اعلام همبستگی با مهاجران اقدام به برگزاری تظاهرات و راهپیمایی در شمال پاریس کردند.

به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، ده‌‌ها مهاجر شرکت کننده در این تظاهرات با در دست داشتن بنرها و پلاکاردهایی که بر روی آن عباراتی چون «مهاجران به کمک و عشق نیاز دارند»، «ما پناهندگی می‌خواهیم» و «ما مسکن می‌خواهیم» به زبان‌های فرانسوی و عربی نوشته شده بود، همبستگی خود را با مهاجران اعلام کردند.

این تظاهرات تحت نظارت و محاصره پلیس ضد شورش از ساعت 18:30 عصر روز سه‌شنبه از میدان لاشاپل در شمال پاریس آغاز و به سوی میدان جمهوری جاری شد و تظاهرات‌کنندگان طی آن اعتراض خود را نسبت به فقری که مهاجران از پس از تخلیه اردوگاه مهاجران شاپل توسط پلیس در آن زندگی می‌کنند، ابراز کرده و خواستار گشایش مراکزی برای پذیرش و اسکان گروهی مهاجران شدند.

بر اساس گزارش منتشره از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، از زمان آغاز سال جاری میلادی، بیش از 100 هزار مهاجر و پناهجو از طریق دریای مدیترانه وارد اروپا شده‌اند.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
هند و پاکستان از طریق گفت‌وگو اختلافات را حل کنند

نخست وزیر هند ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان، خواستار حل اختلافات با پاکستان از طریق گفت‌وگو و مذاکره شد.

خبرگزاری فارس: هند و پاکستان از طریق گفت‌وگو اختلافات را حل کنند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد به نقل از روزنامه اکسپرس، دفتر نخست وزیری پاکستان اعلام کرد که «نارندرا مودی» نخست وزیر هند شب گذشته در تماسی تلفنی با «نواز‌شریف» نخست وزیر پاکستان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خواهان روابط خوب با اسلام‌آباد شد.

طبق بیانیه‌ دفتر نخست‌وزیری پاکستان، نارندرا مودی در ادامه گفت‌و‌گوی خود افزود: دهلی‌نو برای نشان دادن حسن نیت خود تعدادی از ماهی‌گیران پاکستانی را آزاد می‌کند تا در ماه رمضان در کنار خانواده‌های خود باشند.

نواز شریف در ادامه این مکالمه تلفنی تاکید کرد که پاکستان و هند باید جنگ و اختلافات را فراموش کنند و به سمت صلح گام بردارند تا مردم دو کشور از رهبران خود به نیکی یاد کنند.

وی افزود: نباید اجازه دهیم اختلافات سبب به چالش کشیده شدن مذاکرات صلح و افزایش تنش میان دو کشور شود.

نخست وزیر پاکستان تأکید کرد: حاکمان دو کشور مثل بزرگان یک خاندان هستند که از بروز اختلافات جلوگیری می‌کنند و خانواده را به صلح دعوت می‌نمایند.

تماس تلفنی نخست وزیر هند با همتای پاکستانی خود در حالی انجام می‌شود که دو کشور بر اثر درگیری لفظی بین مقامات روزهای پرتنشی را تجربه می‌کنند و اختلافات به اوج خود رسیده است.

این دوره جنگ لفظی میان دو کشور، از اظهارات حدود 10 روز پیش نارندار مودی در جریان سفر اخیر وی به بنگلادش آغاز شد.

وی در سخنرانی که در دانشگاه داکا انجام داد، حرفهای تحریک آمیزی درباره تاریخ پاکستان و ماجرای جدا شدن بنگلادش از پاکستان در سال 1971 مطرح کرد.

مودی در سخنانش تایید کرد که هند در جدا شدن بنگلادش از پاکستان و تبدیل شدن به یک کشور مستقل، نقش داشته است.

مودی با تماس تلفنی وتبریک به مناسبت ماه رمضان تلاش می‌کند با فرو نشاندن خشم مقامات پاکستانی گامی در جهت آغاز دوباره مذاکرات صلح بردارد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
دروزی‌ها مخالف تقسیم سوریه هستند/ رژیم صهیونیستی دشمن دروزی‌ها

شیخ طایفه دروزی‌های سوریه با اشاره به مخالفت این طائفه مذهبی با تقسیم سوریه، تأکید کرد اسرائیل علاوه بر اینکه دشمن طائفه دروزی است، دشمن همه ساکنان منطقه است.

خبرگزاری فارس: دروزی‌ها مخالف تقسیم سوریه هستند/ رژیم صهیونیستی دشمن دروزی‌ها
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوسف جربوع» شیخ طایفه دروزی‌های سوریه تأکید کرد که اوضاع در استان «السویداء» خوب و رو به بهبود است.

جربوع در گفت‌وگو با وبگاه خبری «النشره» اعلام کرد که به فضل تلاش ارتش و مردم سوریه تلاش گروه‌های تروریستی برای حمله به فرودگاه نظامی «الثعله» به شکست انجامید.

وی همچنین تصریح کرد که هدف از حمله به استان السویداء تلاش برای ایجاد دولت‌های کوچک مذهبی و طائفه‌ای در منطقه است که در راستای توطئه بزرگ علیه کل منطقه به شمار می رود.

شیخ دروزی‌های سوریه همچنین اظهار داشت که این طایفه اصرار دارند در زیر لوای سوریه باقی بمانند و نمی‌پذیرند که این کشور تقسیم شود.

جربوع درباره نقش «ولید جنبلاط» رییس حزب دروزی سوسیالیست ترقیخواه بر تصمیم دروزی‌ها تأکید کرد که هیچ تأثیری بر تصمیم این گروه ندارد و گزینه ملی گزینه همه اهالی این استان السویداء است.

وی درباره نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای استان السویداء نیز گفت: دشمن صهیونیستی در تلاش است که امروز سوار بر موج شود تا خود را ناجی ساکنان این استان نشان دهد و این مسئله با منطق اختلاف دارد.

شیخ دروزی‌های سوریه همچنین تأکید کرد که اسرائیل علاوه بر اینکه دشمن طائفه دروزی است این رژیم دشمن همه ساکنان منطقه است.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
تغییر مبانی برای پایه‌ریزی صلح؛ با آمریکا و پاکستان چه باید کرد؟

دولت کابل طی چندین سال گذشته در تلاش برای آغاز مذاکرات صلح با رهبران طالبان بوده که در این اواخر این تلاش‌ها شدت یافته اما تاکنون نتیجه ملموسی نداشته و ضروری است تلاش‌ها برای یافتن راهکارهای جدید آغاز شود.

خبرگزاری فارس: تغییر مبانی برای پایه‌ریزی صلح؛ با آمریکا و پاکستان چه باید کرد؟
 

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، دولت کابل طی چندین سال گذشته در تلاش برای آغاز مذاکرات صلح با رهبران طالبان بوده که در این اواخر این تلاش‌ها شدت یافته و تاکنون نتیجه ملموسی نداشته و ضروری است تلاش‌ها برای یافتن راهکارهای جدید آغاز شود.

با اینکه مقامات دولت «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین افغانستان علاوه بر سفرهای متعدد بارها از کشورهای خارجی به خصوص پاکستان و آمریکا خواستار همکاری صلح شد و نمایندگان خود را به این کشورها فرستاد، اما این تلاش‌ها نتیجه‌ای نداشت.

پس از آغاز زمامداری «اشرف‌غنی» رئیس جمهور دولت وحدت ملی افغانستان این تلاش‌ها شدت گرفت، اما برخلاف تصورات و پیش‌بینی‌ها آنچه که مشهود است، تغییر جهت فکری برای برآورده شدن صلح در بین 2 دولت پیشین و کنونی کابل است.

کرزی بر این نظر بود که آمریکا و پاکستان باید برای برقراری صلح و آغاز مذاکرات دولتمردان کابل با طالبان همکاری کنند و عدم همکاری آنان زمینه‌ساز تداوم ناامنی می‌شود و به همین صورت به دلیل عدم همکاری آمریکا و به تبع آن پاکستان، رئیس جمهور پیشین افغانستان هر 2 کشور را شاه‌کلید صلح دانست که هیچگاه حاضر به همکاری صادقانه نشدند.

آمریکا و پاکستان به دلیل همکاری زیادی که با طالبان دارند نخواستند با کابل در این راه همگام شوند و به این دلیل بود که دولت پیشین راه دیگری را برای برقراری صلح پیدا نکرد.

برای پیدا کردن راه‌های جدید برای برقراری صلح، مقامات ارشد دولت وحدت ملی سفرهایی به چین، ایران و چندین کشور دیگر انجام دادند و پس از این سفرها نشست‌هایی بین نمایندگان دولت افغانستان و طالبان برگزار شد.

با اینکه محور اصلی این نشست‌ها، گفت‌وگو در مورد آغاز مذاکرات صلح نبوده، اما این نشست‌ها پس از سفرهای انجام شده مقامات دولت وحدت ملی به کشورهای خارجی است و به همین دلیل می‌توان مدعی شد که سفرهای مقامات دولت کابل زمینه‌ساز برگزاری چنین نشست‌هایی میان نمایندگان دولت افغانستان و طالبان شده است.

این نشست‌ها بیشتر در کشورهای مختلف از جمله، نروژ، امارات متحده عربی و قطر برگزار شد که بدون شک در تغییر اذهان عمومی ملت افغانستان تأثیرات مثبتی بر جا گذاشته و امیدواری برای برقراری صلح و ثبات بالا رفته است.

امیدواری مردم و تلاش‌های پیگیر مقامات تازه نفس دولت کابل می‌تواند برای برقراری صلح خوشایند باشد، اما از آنهم خوشایندتر اظهارنظر نمایندگان طالبان در نشست‌هایی برگزار شده با نمایندگان دولت کابل است که احتمال آغاز مذاکرات مستقیم با مدیران گروه طالبان را به وجود می‌آورد.

با این وجود، می‌توان مدعی شد که زمینه‌های آغاز مذاکرات مستقیم دولت کابل با رهبران طالبان افزایش یافته و احتمالات برگزاری مذاکرات نیز محتمل است و این گویای تغییر جهت فکری مقامات دولت کابل از سمت آمریکا و پاکستان به سمت کشورهای دیگر است.

با این وجود، آمریکا، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و تا حدی پاکستان که خود سازندگان طالبان هستند به هیچ صورت حاضر به همکاری برای از میان برداشتن و یا منحل کردن این گروه نیستند و تداوم آن را ضامن حفظ و بقای منافع خود در آسیا می‌دانند.

در هر صورت، برقراری صلح برای افغانستان از هر چیزی اهمیت بیشتری دارد و ضرورت پنداشته می‌شود دولت کابل از هر راه ممکن برای استحکام صلح و ثبات تلاش کند.

با این وجود، احتمال دست‌درازی‌های آمریکا در این میان را نیز نمی‌توان نادیده گرفت، زیرا اکنون برخی کشورهای همکار با کابل برخلاف انتظارات و درخواست‌های آمریکا در حال حرکت هستند و این نیز احتمال دارد که آمریکا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به آنان فشار می‌آورد تا از همکاری با کابل دست بردارند.

با توجه به امیدواری‌های به وجود آمده دولت کابل ضرورت دارد در رابطه با راهکارهای خود تلاش بیشتری انجام دهد تا ثبات کامل و آسایش همگانی در کشور فراهم شده و دست دشمنان و تروریست‌ها کوتاه شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
نشست معاونان ظریف و موگرینی در وین ساعت ۱۳:۳۰ به وقت تهران

هشتمین دور رایزنی‌های هسته‌ای در راستای ادامه نگارش پیش‌نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به ریاست معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ساعت 11 صبح به وقت محلی (13:30 به وقت تهران) در وین آغاز می‌شود.

خبرگزاری فارس: نشست معاونان ظریف و موگرینی در وین ساعت ۱۳:۳۰ به وقت تهران
 

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، هشتمین دور رایزنی‌های هسته‌ای در راستای ادامه نگارش پیش‌نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران و هلگا اشمیت معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ساعت 11 صبح به وقت محلی (13:30 به وقت تهران) در هتل پله کوبورگ شهر وین آغاز می‌شود.

معاونان وزیر خارجه ایران بامداد امروز بدین منظور راهی وین شدند.

همزمان نیز نشست‌های کارشناسی ادامه خواهد داشت.

سید عباس عراقچی شب گذشته در خصوص این دور از مذاکرات گفت: امشب به محل مذاکرات می‌رویم تا 10 تیر در آنجا مستقر می‌شویم تا بتوانیم آخرین کارها را انجام دهیم و به قول معروف پرانتزهای داخل متن را که حاکی از اختلاف است، کاهش دهیم.

وی گفت: احتمالاً تعدادی از اختلافات که مقداری کلیدی و اساسی‌تر است، برای روزهای آخر می‌ماند تا وزرا ملحق شوند و در سطح آنان تصمیم گیری شود. 

عراقچی افزود: ما 10 تیر را برای پایان مذاکرات در نظر گرفته‌ایم، اما این طور نیست که توافقی خوب و مطلوب را فدای این تاریخ کنیم اگر لازم باشد ممکن است چند روزی فراتر برود یا زودتر تمام شود اینها به نظر ما اصل قضیه نیست.

معاون وزیر امور خارجه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ترکیب شرکت کنندگان در دور بعدی مذاکرات و امکان حضور محمدجواد ظریف در این مرحله اظهار داشت: اینها بستگی به مسیر مذاکرات دارد اگر مسیر مذاکرات به نحوی پیش برود که احتیاج به حضور وزرا باشد این کار صورت خواهد گرفت، به این معنی که آیا نیاز هست زودتر بیایند و زودتر مذاکرات را خاتمه دهند در روزهای آینده معلوم خواهد شد. 

وی همچنین در خصوص تمدید مذاکرات بعد از 10 تیر نیز خاطرنشان کرد: هیچ کس طالب تمدید مذاکرات نیست، نه ما و نه طرف مقابل. 

عراقچی افزود: البته این به معنی آن نیست که به تاریخ مقدسی پایبند هستیم که حتماً در آن تاریخ به نتیجه برسیم، خیر آنچه برای ما اهمیت دارد این است که به توافق خوب و مطلوب برسیم که حقوق مردم ایران در آن رعایت شود. 

هفتمین دور این مذاکرات از روز چهارشنبه 20 خرداد ماه به مدت چهار روز در وین برگزار و معاونان ظریف یکشنبه شب برای انجام مشورت‌های داخلی به تهران بازگشتند ولی مذاکرات کارشناسی به ریاست حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل امور سیاسی و امنیت بین‌المللی وزارت خارجه و رئیس هیأت کارشناسی ایران در مذاکره با 1+5 در وین در جریان بود.

پس از آنکه وزرای خارجه ایران و 6 کشور (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان) به همراه کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی وقت اتحادیه اروپا در سوم آذر ماه 1392 پس از چند روز رایزنی در شهر ژنو به توافقی تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» در خصوص حل موضوع هسته‌ای ایران دست یافتند و این توافق در سی ‌ام دی ماه همان سال وارد مرحله اجرا شد، انجام مذاکرات به منظور حصول توافق جامع از اواخر بهمن ماه در شهر وین آغاز و پس از آن چندین دور رایزنی برگزار شد که 28 تیر ماه 1393 این توافقنامه به مدت 4 ماه تا سوم آذر ماه 1393 تمدید شد. در سوم آذر ماه 1393 و پس از چند روز مذاکره فشرده در شهر وین به دلیل اختلافات موجود بر سر راه حصول توافق جامع، دو طرف این مذاکرات را برای هفت ماه (دهم تیر ماه 1394) تمدید کردند و پس از آن رایزنی‌هایی در ژنو، مونیخ، مونترو، زوریخ، استانبول و لوزان برگزار شد.

در لوزان 2 و پس از 9 روز رایزنی فشرده، دو طرف به راه‌حل‌هایی در راستای حصول توافق دست یافتند و بعد از آن اعلام شد که گفت‌وگوها برای نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک آغاز خواهد شد که در همین راستا رایزنی‌هایی از دوم اردیبهشت تا چهارم اردیبهشت ماه در شهر وین برگزار شد. پس از آن رایزنی‌ها در شهر نیویورک و در حاشیه کنفرانس بازنگری معاهده NPT از دهم تا هفدهم اردیبهشت ماه ادامه یافت و سومین دور این رایزنی‌ها از 22 تا 25 اردیبهشت ماه در وین و چهارمین دور نیز 30 اردیبهشت ماه تا اول خرداد ماه به مدت سه روز باز هم در وین برگزار شد. پنجمین نشست نیز از 5 تا هشتم خرداد به مدت 4 روز در وین و در سطح کارشناسان و معاونان با حضور تیم مذاکره کننده ایرانی و اتحادیه اروپا برگزار و تیم مذاکره کننده آمریکایی به ریاست شرمن نیز به این گفت‌وگوها پیوست. نهم خرداد ماه نیز ظریف و کری در ژنو به همراه معاونانشان و با حضور معاون موگرینی در حدود شش ساعت گفت‌وگو کردند.ششمین دور رایزنی‌ها در سطح معاونان روز پنجشنبه 14 خرداد ماه در وین آغاز و 2 روز به طول انجامید و البته نشست کارشناسان در روز بعد نیز ادامه یافت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
حمله تروریستی در مکزیک 7 کشته بر جای گذاشت

در پی حمله افراد مسلح به یک کاروان پلیس در غرب مکزیک 7 نفر کشته شدند.

خبرگزاری فارس: حمله تروریستی در مکزیک 7 کشته بر جای گذاشت
 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای‌لاتین، دادستان محلی شهر «میچوآکان» در غرب مکزیک روز گذشته اعلام کرد که حمله تروریستی در این شهر 7 کشته بر‌ جای گذاشته که دو تن از آنها پلیس و 5 نفر دیگر شهروند غیرنظامی بوده­‌اند و وضعیت 5 نفر از آنها وخیم گزارش شده‌ است.

حمله تروریستی مذکور زمانی رخ داد که یک کاروان پلیس در حال انجام عملیاتی نظارتی در شهر «آپاتزینگان» بوده­‌ است.

طبق گزارشات اولیه ساعتی پس از تیراندازی­‌، تروریست‌ها مجددا به محل اولیه حملات بازگشته و اقدام به سوزاندن دو اتومبیل پلیس و همچنین یک ون کرده‌­اند.

مهاجمان که سلاح­‌هایی همچون AK-47 و AR-15 و نارنجک‌­انداز­هایی با کالیبر 40 داشته‌اند، در حملات خود از تاریکی هوا برای فرار از صحنه نهایت استفاده را کردند، اما پلیس در تلاش است تا هرچه زودتر عاملان این حمله را دستگیر کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
اظهار نگرانی جان‌کری از افزایش تنش میان هند و پاکستان

وزیر امور خارجه آمریکا با اظهار نگرانی از تنش میان پاکستان و هند از دو کشور خواست با کنار گذاشتن سوءتفاهم و محاسبات اشتباه برای ادامه مذاکرات صلح انعطاف نشان دهند.

خبرگزاری فارس: اظهار نگرانی جان‌کری از افزایش تنش میان هند و پاکستان
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌‌آباد به نقل از دیلی پاکستان،«جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا شب گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان، درباره افزایش تنش‌هی اخیر میان این کشور و هند اظهار نگرانی کرد.

وی افزود: افزایش تنش‌ها بین پاکستان و هند نگران کننده است زیرا این دو کشور نقش مهمی در تحولات منطقه دارند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد، 2 کشور نباید در روابط و تنش‌های خود،‌ دچار سوءتفاهم و محاسبات اشتباه شوند.

کری تأکید کرد: امیدوار است پاکستان و هند برای مذاکره با یکدیگر از خود انعطاف نشان دهند و نگذارند اوضاع از این وخیم‌تر شود.

نخست وزیر پاکستان نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی ضمن تأکید بر حفظ روابط خوب با آمریکا عنوان کرد: پاکستان ظرف 2 سال گذشته تسهیلات زیادی برای سرمایه‌گذاری خارجی در این کشور به وجود آورده است.

در پایان این مکالمه تلفنی کری و شریف درباره گسترش روابط اقتصادی و تجارت به تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

 هند و پاکستان از زمان استقلال در سال 1947، سه بار با یکدیگر جنگیده‌اند که دو مورد از این جنگ‌ها بر سر منطقه کشمیر بوده است.

انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کدام کشورها فردا را اول رمضان اعلام کردند

اغلب کشورهای عربی و چند کشور آسیایی فردا (پنجشنبه) را اول ماه مبارک رمضان اعلام کردند.

خبرگزاری فارس: کدام کشورها فردا را اول رمضان اعلام کردند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،بیشتر کشورهای عربی امروز (چهارشنبه) را 30 شعبان و فردا (پنجشنبه) را اول ماه مبارک رمضان اعلام کردند.

بر اساس این گزارش کشورهای عربستان، قطر، اردن، فلسطین، مصر، امارات عربی متحده، کویت، یمن، اهل تسنن عراق، قطر، بحرین، سوریه و لبنان، فردا را روز نخست از ماه ضیافت الهی اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، مراجع ذیربط در این کشورها اعلام کردند: از آنجا که رؤیت هلال ماه رمضان در غروب روز سه‌شنبه محقق نشد، بنابراین روز چهارشنبه (امروز) 30 ماه شعبان و فردا، پنجشنبه، نخستین روز ماه رمضان است.

از سوی دیگر، کشورهای اندونزی، مالزی، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و انجمن اسلامی آمریکای جنوبی نیز فردا را اول رمضان اعلام کردند.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >