آغاز نخستین نشست از سلسله جلسات تدوین تاریخ شفاهی قرچک

نخستین نشست سلسله جلسات تدوین تاریخ شفاهی قرچک به ابتکار رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قرچک و باحضور پیشکسوتان و جمعی از بزرگان این شهر کلید خورد.

خبرگزاری فارس: آغاز نخستین نشست از سلسله جلسات تدوین تاریخ شفاهی قرچک
 

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران به‌ نقل از روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی قرچک، نخستین نشست سلسله جلسات تدوین تاریخ شفاهی قرچک به ابتکار علی بیات، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قرچک و با حضور پیشکسوتان و جمعی از بزرگان شهر قرچک کلید خورد.

در این جلسه در منزل منوچهر حسنلو و با حضور حسین گلستانی، علی اخلاقی و حسین اخلاقی در ارتباط با پیدایش و شکل‌گیری قرچک، شناخت شخصیت‌های معروف قدیمی، موقعیت مکانی از جمله نخستین مرکز جمعیتی قرچک که به نام قلعه معروف است و نیز آسیاب قدیمی، وجود قنات‌ها و ... بحث و تبادل نظر شد.

علی بیات، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قرچک اظهار داشت: با برگزاری نشست‌های فصلی، فرصتی مناسب برای معرفی و شناسایی هر چه بیشتر فرهنگ، تاریخ، تمدن، آداب، رسوم و سنن غنی، توانمندی و پیشینه شهرستان به‌وجود آمده است که امیدواریم بتوانیم از این فرصت به نحو شایسته در جهت ارتقاء دانش تاریخی و سطح فرهنگی شهرمان استفاده کنیم.

وی از فواید مهم برگزاری این نشست‌ها را ارتباطگیری، ارج‌نهادن و احترام به بزرگان شهر که در حقیقت سرمایه‌های معنوی این شهرهستند، دانست و گفت: می‌توان از این طریق به اطلاعات قابل توجهی دست یافت.

نحوه شکل‌گیری کوره پزخانه‌های شهرستان قرچک برای تامین مصالح ساختمانی شهر تهران و گسترش بافت کارگری قرچک و خدمات مورد نیاز این صنعت که در حقیقت موجب شکل‌گیری هسته جمعیتی شهر قرچک شد یکی از مباحث مهم این نشست بود، چراکه این شهرستان به خاطر خاک مرغوب مورد توجه صنعت تولید آجر و سفال در حاشیه شهر تهران قرار گرفت و رفته رفته با اضافه‌شدن جمعیت تبدیل به شهری شد که امروز حدود 300 هزار نفر جمعیت دارد.

بر پایه این گزارش، در این جلسه اصغر قاسمی، مشاوره فرهنگی اجتماعی شهرداری قرچک، غلامرضا فرجیان، فعال رسانه‌ای و حسن حسین‌پور از محققان تاریخ شفاهی قرچک حضور داشتند.

بیات در پایان اظهار داشت: ان‌شاء الله این جلسات به‌طور مستمر ادامه خواهد داشت و مباحث مطرح‌شده در آن ابتدا در روزنامه‌ها و سایت‌های محلی و سپس به‌ صورت نخستین کتاب در زمینه تاریخ شفاهی شهر قرچک منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/2462/م/


ادامه مطلب
نظرات 0
حریق بر دامان درختان بلوط دره‌شاه قلندر/ کوه سم‌خر همچنان می‌سوزد

دره‌شاه قلندر واقع در سیروان در استان ایلام از بعدازظهر امروز طعمه آتش شده و تاکنون شعله‌های این آتش با وجود حضور بی‌شمار مردم و نیروهای عملیاتی حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی سرد نشده است.

خبرگزاری فارس: حریق بر دامان درختان بلوط دره‌شاه قلندر/ کوه سم‌خر همچنان می‌سوزد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، جنگل‌های بلوط در دامنه ها و ارتفاعات زیبای زاگرس در استان ایلام امسال چندین بار طعم تلخ سوختن را چشیده‌اند و علاوه بر تحمل رنج خشکیدگی و ریزگردها این بار باید سوختن آن هم در حالی که ریشه‌ای محکم در دل خاک دارند را به سرنوشت خود اضافه کنند.
خطاهای انسانی همیشه به طبیعت آسیب‌های جبران ناپذیری وارد کرده است. زمانی که خطاهای انسانی عمدی باشد باید بیشتر بر حال طبیعت گریست.
دره شاه قلندر واقع در شهرستان سیروان در استان ایلام از بعد از ظهر امروز طعمه آتش کینه شد، آتشی که در پی مشکلات خانوادگی به پا شده بود و تاکنون شعله‌های این آتش با وجود حضور بی‌شمار مردم و نیروهای عملیاتی حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی سرد نشده است.
رئیس یگان حفاظت محیط زیست استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام، اظهار داشت: ارتفاعات واقع در دره شاه قلندر در پی آتش‌سوزی در سیروان هنوز خاموش نشده است.
عبدالصاحب بازیار افزود: این محل در حاشیه منطقه حفاظت شده قرار دارد و در محدوده منطقه آزاد به نام کوه سم‌خر است که هنوز خاموش نشده است.
وی عنوان کرد: به علت وزش باد و توپوگرافی منطقه خاموش کردن آتش با توجه تعداد بالای نیروهای انسانی به سختی انجام می‌شود.
رئیس یگان حفاظت محیط زیست استان ایلام خاطر نشان کرد: محدوده کوچکی از منطقه حفاظت شده دچار آتش‌سوزی شده، اما وسعت آتش‌سوزی در مناطق آزاد بالاست.
انتهای پیام/2246/ع/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 11:37 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کیفیت هنری، توسعه فرهنگی جامعه را به دنبال دارد

استاندار زنجان گفت: توسعه فرهنگی کمیت‌بردار نیست بلکه کیفیت هنری است که توسعه فرهنگی را در جامعه به دنبال دارد.

خبرگزاری فارس: کیفیت هنری، توسعه فرهنگی جامعه را به دنبال دارد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جمشید انصاری پنج‌شنبه شب در مراسم افتتاحیه دومین دوره فعالیت کارگروه‎های فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه اظهار داشت: اعضای کارگروه‎های فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه، نخبگان و سرمایه‎های فکری استان زنجان محسوب می‎شوند.

وی با بیان اینکه ضروری است با استفاده و بهره‎گیری از تجربیات کارگروه‏‎های سال گذشته، امسال نتایج بهتری حاصل شود، تصریح کرد: این کارگروه‎ها اتاق فکر استان در زمینه‎های فرهنگی محسوب می‎شود که باید از نتایج آن استفاده شود.

استاندار زنجان، فرهنگ و هنر و آثاری که توسط هنرمندان خلق می‏‎شود را پایدارترین دستاورد بشری عنوان کرد و گفت: در طول تاریخ همواره ملت‏‎ها به هنر پایدار افتخار کرده‎اند.

انصاری با بیان اینکه هر جامعه‏‎ای که از هنر به خوبی استفاده نکرده است ماندگاری آن کمتر بوده یا چندان مورد توجه قرار نگرفته است، یادآور شد: آثار تاریخی و میراث تاریخی همواره مورد افتخار ملت‏‎ها بوده است.

وی فرهنگ را قابل انتقال به نسل‏‏های آینده جامعه عنوان کرد و افزود: کالاهای فرهنگی و هنری فاخرترین دستاورد و تولید جوامع انسانی محسوب می‏‎شوند.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه هنر فاخر دستاورد یک عصر و زمانه نیست، گفت: در اعصار مختلف هنرمندان و صاحبان هنر تلاش کرده‌‏اند تا ماندگاری یک هنر شکل بگیرد.

انصاری با بیان اینکه هنرمندان آثار فاخر امروز، مایه فخر نسل‏‎های جدید جامعه هستند، تصریح کرد: هنرمندان هر جامعه‌ای با بهره‏‎گیری از هنر خود توانسته‏‎اند صلابت فرهنگی جامعه خویش را رقم زده و به دیگران انتقال دهند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگی گفت: توسعه فرهنگی، کمیت‌بردار نیست بلکه کیفیت هنری است که توسعه فرهنگی را به دنبال دارد.

استاندار زنجان ادامه داد: هنرمندان و انسان‏‎های فرهیخته در توسعه فرهنگی جامعه تاثیرگذار هستند و باید از ظرفیت‎های آنان بیشتر استفاده شود.

انصاری نقش کارگروه‏‎های فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه را بی‏‎بدیل در برنامه‎ریزی‎های فرهنگی عنوان کرد و گفت: اعضای این کارگروه‏‎ها کسانی هستند که تجارب راه رفته را در اختیار مردم جامعه قرار می‏دهند.

وی با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکیل این کارگروه‎ها مستقیما از نقطه نظرات کارشناسان و اهالی فرهنگ و هنر استفاده می‏‎کند، افزود: قطعا برگزاری جلسات این کارگروه‏‎ها مثمر ثمر خواهد بود.

انتهای پیام/73003/م30/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 11:37 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
بهره‌برداری از زمین چمن فوتبال در کیلان

شهردار کیلان گفت: درصدد هستیم تا در مدت یک سال آینده، زمین چمن فوتبال این شهر را به بهره‌برداری برسانیم.

خبرگزاری فارس: بهره‌برداری از زمین چمن فوتبال در کیلان
 

سیدجلیل چوبداری بامداد امروز در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی جام رمضان شهر کیلان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر اظهار داشت: جوانان آینده‌سازان کشور ما هستند و بر این اساس، شهرداری کیلان توجه به جوانان را در برنامه‌های فرهنگی و ورزشی خود در اولویت قرار داده است.

وی با گلایه از بی‌توجهی اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران به شهر کیلان افزود: سالن ورزشی 30 ساله شهدای کیلان در حال تخریب بود که این اداره‌کل هیچ توجهی نسبت به این موضوع نکرد.

شهردار کیلان گفت: برای اینکه جوانان کیلان از داشتن فضای ورزشی محروم نشوند، این شهرداری اعتباری را برای ترمیم و بازسازی تنها سالن ورزشی شهر کیلان اختصاص داد و اکنون شاهد برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان در این سالن هستیم.

چوبداری تصریح کرد: مسابقات ورزشی جام رمضان کیلان امسال باکیفیت مطلوبی برگزار شد و شاهد حضور تیم‌هایی از شهرها و روستاهای اطراف در این مسابقات بودیم که این امر باعث خرسندی ماست.

وی با بیان اینکه نهایت تلاش خود را برای افزایش کارهای فرهنگی و ورزشی جوانان کیلان انجام می‌دهیم، ادامه داد: در این زمینه، درصدد هستیم با عنایت خداوند متعال در یک سال آینده زمین چمن فوتبال شهر کیلان را برای استفاده جوانان به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام/67015/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
مشارکت شهرداری‌های دماوند در برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان

رئیس هیئت فوتبال شهرستان دماوند از مشارکت شهرداری‌های این شهرستان در برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان خبر داد.

خبرگزاری فارس: مشارکت شهرداری‌های دماوند در برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان
 

کمال طیبی بامداد امروز در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی جام رمضان در شهر کیلان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در شهرستان دماوند اظهار کرد: این مسابقات در شهرهای دماوند، آبسرد و کیلان با همکاری شهرداری این سه شهر در ایام ماه مبارک رمضان برگزار شد.

وی با بیان اینکه مسابقات ورزشی جام رمضان دماوند با عنوان «یادواره شهدا» برگزار شد، افزود: در مسابقات ورزشی جام رمضان دماوند، 15 تیم شرکت کردند که شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند نقش اساسی در برگزار این مسابقات داشتند.

رئیس هیئت فوتبال شهرستان دماوند با قدردانی از تلاش‌های شهرداری‌ها برای برگزاری مسابقات جام رمضان تصریح کرد: در تلاش هستیم تا بخش خصوصی و دولتی در برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان مشارکت داشته باشند تا به لحاظ مالی به تیم‌ها کمک کنند.

طیبی با اشاره به اینکه این هیئت نقش هماهنگی مسابقات را بر عهده داشت، بیان کرد: هر کمکی که از دستمان بر می‌آمد برای افزایش کیفیت مسابقات فوتسال انجام دادیم.

وی با اشاره به کیفیت برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در شهرستان دماوند ادامه داد: مسابقات فوتسال جام رمضان امسال نسبت به سال گذشته کیفیت خیلی مطلوبی داشت و ما در این زمینه، شاهد حضور برخی بازیکنان تیم ملی در این دوره از مسابقات بودیم.

انتهای پیام/67015/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
برگزاری مسابقه فرهنگی ورزشی بانوان شاغل ادارات در خرمشهر

مسابقه فرهنگی ورزشی بانوان شاغل ادارات خرمشهر با هدف افزایش سلامتی و روحیه نشاط توسط شهرداری این شهر برگزار شد.

خبرگزاری فارس: برگزاری مسابقه فرهنگی ورزشی بانوان شاغل ادارات در خرمشهر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، مسابقه فرهنگی و ورزشی بانوان شاغل ادارات خرمشهر شامگاه پنج شنبه در سالن ورزشی شهید شهیدی این شهر برگزار شد.

در این مسابقه که در سه رشته شامل دو رشته ورزشی دارت و دوی 36 متر و کتابخوانی برگزار شده بود 139 نفر از میان زنان شاغل در ادارات مختلف خرمشهر شرکت داشتند.

این مسابقات با هدف افزایش سلامت، روحیه نشاط و شادابی و توسعه فرهنگ مطالعه در میان بانوان به عنوان ستون‌های خانواده در راستای تحکیم بنیان خانواده در میان زنان شاغل برگزار شد.

مشاور فرماندار و مدیر امور بانوان فرمانداری ویژه خرمشهر و فاطمه عطشانی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر خرمشهر در این مراسم شرکت داشتند.

مریم کنعانی در این مراسم، با اعلام خرسندی از تلاش برای زمینه سازی در زمینه استخدام و به‌کارگیری بانوان خبر داد و بر لزوم افزایش روحیه بانوان شاغل از طریق ورزش برای دستیابی به روحیه مورد نیاز برای کار و فعالیت تاکید کرد.

عضو شورای اسلامی شهر خرمشهر نیز نقش زنان در خانواده را نقشی مهم و کلیدی خواند و لازمه داشتن جامعه سالم را برخورداری از زنان سالم و با نشاط دانست.

فاطمه عطشانی بر لزوم انجام فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی مختلف در طول سال برای بانوان تاکید کرد و از این اقدام، ساعدی سرپرست شهرداری خرمشهر و  واحد روابط عمومی شهرداری خرمشهر در راستای توجه به این امر مهم تشکر کرد.

در پایان این مسابقه به 30 نفر از برگزیدگان این مسابقات از سوی شهرداری خرمشهر هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام/72021/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در دماوند برگزار شد

مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان شهر دماوند با حضور مسئولان شهرستان دماوند برگزار شد.

خبرگزاری فارس: مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در دماوند برگزار شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، پنج‌شنبه شب مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی جام رمضان دماوند با حضور مسئولان شهرستان دماوند و علاقه‌مندان به ورزش در سالن شهدای این شهر برگزار شد.

مسابقات ورزشی جام رمضان شهر دماوند که با عنوان «یادواره شهدا» به همت شهرداری و شورای اسلامی این شهر، از نخستین روزهای ماه مبارک رمضان آغاز شد، پنج‌شنبه شب با برگزاری مسابقات رده‌بندی و فینال در دو رده جوانان و بزرگسالان به کار خود پایان داد و به برترین‌های این مسابقات جوایز نفیسی اهدا شد.

در رده جوانان دو تیم شهدای خبیر و اتحادیه به فینال راه پیدا کردند که تیم اتحادیه با برتری یک بر صفر توانست جام قهرمانی را از آن خود کند و قهرمان این دوره از مسابقات ورزشی جام رمضان دماوند شود؛ دو تیم میثاق و مشکات نیز در بازی رده‌بندی به مصاف هم رفتند که تیم میثاق این دیدار را با برتری به پایان رساند.

در رده بزرگسالان نیز دو تیم املاک شهرزاد و سرخ پوشان زان پس از غلبه بر تیم‌های دیگر توانستند جواز حضور در مرحله پایانی را کسب کنند و در اختتامیه این مسابقات، تیم املاک شهرزاد توانست با نتیجه 6 بر صفر به مقام قهرمانی برسد.

همچنین در رده جوانان، تیم‌های اتحاد، شهدای خیبر و جوانان میثاق توانستند به ترتیب مقام‌های اول، دوم و سوم را کسب کنند که جوایزی توسط مسئولان به آنها اهدا شد.

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس، رئیس اداره ورزش و جوانان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند حضور داشتند.

انتهای پیام/67015/ی30/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 11:28 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
اشاعه امر به معروف نیازمند آموزش‌های بنیادین است

رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ گفت: اشاعه و تعمیق فرضیه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند آموزش‌های بنیادین است.

خبرگزاری فارس: اشاعه امر به معروف نیازمند آموزش‌های بنیادین است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، نخستین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سیمرغ شامگاه پنج‌شنبه با حضور رئیس آموزش و پرورش، جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ، فرماندهان بسیج دانش‌آموزی و بسیج فرهنگیان و کارشناسان حوزه نظارتی و تربیتی برگزار شد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ در این جلسه اصلاح جامعه را در گروی تقوا و رعایت حجاب و عفاف توسط زن و مرد دانست و اظهار کرد: باید براساس تکلیفی که از سوی مقام معظم رهبری بر دوش ما گذاشته شده عمل کنیم و در این حوزه همدلی و هم‌زبانی داشته باشیم که در غیر این صورت موفقیتی کسب نمی‌شود.

فرامرز رحیمی افزود: لطفی که خداوند به جامعه بشریت کرده همین رعایت حجاب و عفاف است که اگر در کنار امر به معروف و نهی از منکر به‌کار گرفته شود، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

رحیمی با بیان اینکه ارزنده‌ترین نمونه‌های تمدن و زندگی اجتماعی در ایران اسلامی همین پدیده ارزشی امر به معروف و فرهنگی حجاب و عفاف است، ادامه داد: این پدیده بستری است تا انسان‌ها به شایستگی به آن برسند و لازم است همه در اشاعه و تعمیق آن نسبت به اقتضای روز تلاش کنند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ بیان کرد: در این زمینه نیازمند آموزش‌های بنیادین هستیم که روش‌ها و شیوه‌های آموزشی آن باید در جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان تدوین و راهبردی شود.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ نیز در این جلسه با اشاره به شبیخون، ناتوی و رخنه فرهنگی، اظهار کرد: این هجمه فرهنگی دشمنان تنها مربوط به یک جامعه یا قشر خاص نیست و از راه‌های مختلف از قبیل مطالب انحرافی، مشروبات الکلی و اعتیاد وارد می‌شود.

محمد برمر با اعلام اینکه 180 شبکه ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی متعدد در طول شبانه‌روز تلاش می‌کنند تا ارزش شجاعت و بزرگی که خداوند به ما اعطا کرده است را از ما بگیرند، گفت: امیدواریم با همت و تلاش معلمان، دانش‌آموزان و اولیا بتوانیم در این میدان نیز سربلند شویم.

انتهای پیام/3141/ی30/


ادامه مطلب
نظرات 0
مراسم تجلیل از پدران و مادران آسمانی در شهریار برگزار شد

به مناسبت ماه پربرکت رمضان و به پیشواز عید سعید فطر تجلیل از پدران و مادران آسمانی در تالار ایران به همت شهرداری شهریار، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

خبرگزاری فارس: مراسم تجلیل از پدران و مادران آسمانی در شهریار برگزار شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران به نقل از روابط عمومی شهرداری شهریار، به مناسبت ماه پربرکت رمضان و به پیشواز عید سعید فطر تجلیل از  پدران و مادران آسمانی در تالار ایران به همت شهرداری شهریار، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که با حضور پدران، مادران، همسران و فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران که با حضور امام‌ جمعه شهریار، نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی، معاونان فرماندار شهریار، شهردار شهریار، اعضای شورای اسلامی شهر ، رئیس بنیاد شهید شهریار، دادستان، نیروهای نظامی و انتظامی و دیگر مسئولان این شهرستان به میزبانی شهرداری شهریار برگزار شد.

 شهردار شهریار در ابتدا به تجلیل از پدران و مادران شهید پرداخت و اظهار کرد: وجود خانواده‌های شهدا برای مسئولان و مدیران شهری دلگرمی ایجاد می‌کنند تا با دقت به وظایف خود عمل کنیم.

وی افزود: همین شهدا بودند که انقلاب اسلامی را با خون‌شان آبیاری کردند و با جان‌فشانی‌های آنها نهضت ما استمرار پیدا کرد.

مسعود رهنما بیان کرد: برای بنیاد شهید و شهرداری شهریار باعث افتخار است که میزبان خانواده شهدا باشد و همچنان ما خدمتگزاران در مراحل کاری و زندگی روزمره نیازمند دعای خیر شما هستیم.

در پایان شهردار شهریار و رئیس شورای اسلامی شهر شهریار به یاد گل‌های پرپر شده شاخه گلی را به هر یک از خانواده‌های شهدا تقدیم کردند و به‌صورت چهره به چهره به بعضی از مشکلات آن‌ها گوش فرا دادند.

انتهای پیام/3154/ی/


ادامه مطلب
نظرات 0
از ورود ممنوع مدیران به عرصه تبلیغاتی تا لزوم چندبخشی شدن قائم‌شهر

در نخستین نشست فعالان سیاسی قائم‌شهر، مدیران این شهرستان متعهد شدن کسی حق ورود به عرصه تبلیغات برای یا علیه نماینده‌ای را ندارد.

خبرگزاری فارس: از ورود ممنوع مدیران به عرصه تبلیغاتی تا لزوم چندبخشی شدن قائم‌شهر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، نخستین نشست هم‌اندیشی فعالان سیاسی شهرستان قائم‌شهر با گرایش‌های سیاسی متفاوت برای تحقق شعار همدلی و هم‌زبانی در راستای توسعه شهرستان شامگاه پنج‌شنبه با حضور نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و مسئولان شهرستانی در راستای تحقق شعار همدلی و هم‌زبانی در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

فرماندار قائم‌شهر در این نشست با اشاره به توافقات هسته‌ای به‌عمل آمده، گفت: سرانجام همه‌ دنیا حقوق حقه ملت ایران را در بحث انرژی هسته‌ای به رسمیت شناختند.

مهدی محمدی با بیان اینکه بهره‌مندی از نقطه‌نظرات دیگران، هدف برگزاری این نشست برای توسعه شهرستان قائم‌شهر است، اظهار کرد: مسئولان این شهرستان به‌دور از مسائل حاشیه‌ای و با هماهنگی و همدلی و نیز وحدت کلمه، همه توان خود را برای انجام امور و رفع نقایص احتمالی این شهرستان به‌کار می‌گیرند تا کام مردم بعد از توافقات حاصله شیرین‌تر از قبل و پایبندی‌شان به نظام استوارتر شود.

وی با اشاره به حل مشکلات تیم و کارخانه نساجی و چهارشنبه‌بازار قائم‌شهر، بیان کرد: در بحث ارتباط نزدیک با مردم نیز، جلسات هفتگی با حضور مدیران و مردم در یکی از مساجد محلات و روستاهای شهرستان برگزار می‌شود و همه تلاش ما بر این است که حل مسائلی که قول آن به مردم داده می‌شود عملیاتی شود و تعهدات بر زمین‌مانده باقی نماند تا موجب یاس مردم شود.

محمدی به دو انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: همه مدیران شهرستان تعهد کرده‌ایم که کسی از ما حق ورود به عرصه تبلیغات برای یا علیه نماینده‌ای را نداریم و وظیفه ما تنها امانت‌داری آرای مردم است.

*انسجام درست ملت و نظام توافق هسته‌ای را رقم زد

امام جمعه قائم‌شهر نیز گفت: اگر در این توافق به همه خواسته‌هایمان نرسیدیم اما به بخش عمده‌ای از خواسته‌هایمان در مقابله و رویارویی با استکبار دست یافتیم.

آیت‌الله علی معلمی عزت و اقتدار هر ملت را در سایه انسجام دانست و افزود: انسجام با محوریت نادرست به سرانجام ملت عراق منتهی شد که در زمان رژیم بعث، مخالفان در آن نظام امکان زندگی نداشتند و نتیجه آن بیچارگی ملت عراق را رقم زد.

وی خاطرنشان کرد: پیروزی ملت ایران در مقابل نظام شاهنشاهی و دفاع مقدس و نیز توافق هسته‌ای با اتحاد و زیر پرچم امامت و ولایت میسر شد.

معلمی با اشاره به دو انتخابات پیش‌رو، بیان کرد: انتخابات فرصت خوبی است تا جامعه برای دولت و نظام حرف و پیام داشته باشد.

وی بر آموزش و آگاهی مردم در شناخت درست معیارها و موازین انتخاباتی تأکید کرد.

به گزارش فارس، فرمانداران سابق شهرستان قائم‌شهر نیز در این نشست به ارائه نقطه نظرات در موضوعات مختلف پرداختند.

*توجه به خرد جمعی

فرماندار سابق قائم‌شهر نیز اظهار کرد: باید برای شنیدن سخنان یکدیگر که شاید برخلاف سلیقه شخصی هر فرد باشد ممارست به خرج دهیم تا از همه ظرفیت‌های جامعه در قالب خرد جمعی که مورد توجه همه جوامع واقع است استفاده کنیم.

علی پیرفلک نقدهای مخرب و انکار خدمات دولت را انکار خدمات نظام برشمرد و بیان داشت: در کنار نقد کارگشا، باید از دولت حمایت و تقدیر شود و اگر ضعفی هست بدون امیدی به دشمن، خود به حل آن بپردازیم.

پیرفلک توافقات هسته‌ای را نتیجه حمایت‌های بی‌بدیل رهبری دانست و افزود: رهبری وحدت کلمه را در مردم و دولت‌مردان ایجاد کردند.

*محیط با یک‌بخشی بودن شهرستان سازگار نیست

عباس علیجان‌زاده فرماندار اسبق قائم‌شهر نیز با تأیید برگزاری این نشست که از افراد قدیمی و کارآزموده تشکیل شد خواستار چندبخشی شدن این شهرستان شد و بیان کرد: تراکم بالای جمعیت و محیط با یک‌بخشی بودن شهرستان سازگار نیست و لازم است تا مسئولان برای خروج شهرستان از وضع موجود اقدام کنند.

*لزوم توجه به پیوست فرهنگی در اجرای پروژه‌ها

فرماندار سابق سوادکوه شمالی نیز همدلی در کنار سلایق و علایق را پیش‌شرط توسعه دانست و افزود: اما بازگشت به آموزه‌های امام و انقلاب خود شرط تحقق همدلی است.

کمال رستمعلی بیان کرد: در برهه‌ای از تاریخ هستیم که هرگونه عدولی از فرمان‌های امام، اتحاد و همدلی را بر هم زده و مانع پیشرفت و توسعه خواهد بود.

وی با تأکید بر لزوم لحاظ پیوست‌های فرهنگی در اجرای پروژه‌ها، گفت: کام مردم لفور سوادکوه در احداث سد لفور که با بی‌توجهی به پیوست‌های فرهنگی آن منطقه اجرایی شد همچنان تلخ است.

وی قائم‌شهر را بزرگ‌ترین بن‌بست دانست و ادامه داد: در یک حصار تنگ گرفتار آمده‌ایم و باید تدبیر اساسی برای برون‌رفت از این بن‌بست اتخاذ کنیم.

*همدلی و استیفای حقوق حقه را مشق کنیم

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران نیز با اشاره به موفقیت‌های دولت فعلی در استیفای حقوق کارگران نساجی  به شکل باقی‌مانده توسعه کارخانه‌ها اشاره کرد و افزود: عدالت نباید فدای توسعه شود و این دو لازم و ملزوم یکدیگرند.

نصرالله دریابیگی با ارزشمند دانستن گرد هم آمدن همه تفکرات سیاسی در این نشست صمیمی، خاطرنشان کرد: احزاب را در ایران حذف کردند اما حزب مدرسه سیاسی است و باید مملکت‌داری، همدلی و هم‌زبانی، استیفای حقوق حقه ملت و تقسیم عادلانه ثروت را تمرین کنیم.

*تفرقه بین آمریکا و اسراییل بعد از توافق هسته‌ای

حجت‌الاسلام عبدالرضا مسرور با متوازن خواندن ترکیب سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و صنفی این نشست را تجلی حبل‌المتین در جامعه خواند و اظهار کرد: توافق و توصیه در کلام و عمل و ید واحده شدن باید خروجی نشست‌ها و جلسات باشد.

این پزشک عمومی و استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه سونامی عظیمی بعد از توافقات آخر در معادلات منطقه و جهان ایجاد می‌شود، افزود: تفرقه بین آمریکا و رژیم صهیونیستی نمود بارز این سونامی است.

وی با بیان اینکه پست‌ها و افراد دائمی نیستند، بیان کرد: نظام باید پیش برود و نگاه‌ها به کشور و استان باید درازمدت باشد.

مسرور با اشاره روند نامناسب اجرای طرح پزشک خانواده در مازندران، گفت: این طرح در استان فارس و مازندران در حال اجراست و این در حالی است که نمایندگان مجلس و مسئولان عالی دولت در استان و شهرستان‌ها اطلاعات کامل و درستی از این طرح ندارند.

وی افزود: میلیاردها ریال از بودجه دولت صرف طرح پزشک خانواده می‌شود و روسای ستاد راهبری استان و شهرستان‌ها باید نیروهای دست‌اندرکار را دعوت و مشکلات را رفع کنند.

وی به سخنرانی نماینده آستانه اشرفیه در مجلس درباره پزشک خانواده در یک برنامه تلویزیونی اشاره کرد و ادامه داد: تأسف‌بار است که این طرح در مازندران اجرا می‌شود اما نماینده‌ای از این استان حرفی برای این طرح بیان نمی‌کند.

*جامعه نیازمند شروع مهندسی فرهنگی است

امام جمعه موقت قائم‌شهر نیز در ادامه مسئله فرهنگی را از آسیب‌های جدی قائم‌شهر بیان کرد و گفت: باید مهندسی فرهنگی را از مدارس ابتدایی شروع کرد و به مقاطع بالاتر کشاند.

حجت‌الاسلام رجب حیدری تشکیل مجموعه هم‌اندیشی نخبگان را برای حل نابسامانی فرهنگی الزامی اعلام کرد.

*ضرورت توجه به حقوق و امکانات رفاهی بانوان

رئیس سابق آموزش‌ و پرورش قائم‌شهر نیز اظهار کرد: در این چند سال بعد از انقلاب، ملت ایران دو عزت بزرگ مقاومت در جنگ سرخ در دفاع مقدس و مقاومت در  12 سال جنگ هسته‌ای را آفرید.

جواد حق‌نظر تأکید کرد: رعایت خطوط قرمز و حفظ عزت ملت و نظام در میز مذاکرات هسته‌ای توسط دولت‌مردان ایرانی را باید روزهای متوالی جشن گرفت.

وی با انتقاد از نادیده گرفتن حقوق بانوان، خاطرنشان کرد: شهرداری احداث هرگونه امکانات رفاهی و ورزشی مختص بانوان را در این شهر نادیده می‌گیرد.

به گزارش فارس، در پایان این نشست مقرر شد تا این جلسات به صورت کارگروهی و تخصصی و بهره‌مندی از همه تفکرات سیاسی به صورت مستمر برگزار شود.

انتهای پیام/86008/ی/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 >