تاريخ : پنج شنبه 18 تیر 1394  | 7:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
خط تسهیلات اعتباری یک میلیارد دلاری میان ایران و سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه از یک خط تسهیلات اعتباری میان تهران و دشمق به ارزش یک میلیارد دلار خبر داد.

خبرگزاری فارس: خط تسهیلات اعتباری یک میلیارد دلاری میان ایران و سوریه
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه قانون شماره 8 سال 2015 را برای تصویب و نهائی شدن توافق خط تسهیلات اعتباری میان دمشق و تهران به مبلغ یک میلیارد دلار صادر کرد.

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، متن قانون مذکور را که بر اساس قانون اساسی سوریه است و مجلس این کشور در جلسه خود به تاریخ 7-7-2015 آن را تصویب کرده، منتشر کرد.

ماده اول قانون مذکور به این شرح است که سوریه با توافق خط تسهیلات اعتباری که در تاریخ 19-5-2015 میان بانک تجاری سوریه و بانک توسعه صادرات به مبلغ یک میلیارد دلار امضا شده، موافق کرده و این تسهیلات برای وارد کردن کالا و نیز اجرای طرح‌ها اختصاص خواهد یافت. اما ماده دوم اعلام می‌کند که قانون مذکور باید در یک روزنامه رسمی چاپ شود.

توافق خط تسهیلاتی امضا شده میان ایران و سوریه در 19 ماه می امضا شده است.

این دومین خط اعتباری یک میلیارد دلاری ایران برای سوریه است که قرار است راه‌اندازی شود. بهمن ٩١ بود که بانک توسعه صادرات ایران در وب‌سایت خود از اختصاص خط اعتباری یک ‌میلیارد دلاری این بانک به سوریه خبر داد.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
کرملین: پوتین با روحانی درباره توسعه همکاری اتمی رایزنی کرد

کاخ کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد رئیس‌جمهوری روسیه با همتای ایرانی خود درباره توسعه همکاری‌های اتمی بحث و گفت‌وگو کرده است.

خبرگزاری فارس: کرملین: پوتین با روحانی درباره توسعه همکاری اتمی رایزنی کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «کرملین» می‌گوید «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهوری روسیه امروز، پنجشنبه در دیدار با همتای ایرانی‌اش با وی درباره توسعه همکاری‌های اتمی بحث و گفت‌وگو کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، دیمیتری پسکوف، معاون مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه گفت پوتین همچنین ابراز امیدواری کرده بر سر برنامه هسته‌ای ایران توافق حاصل شود.

این مقام روس بعد از دیدار پوتین با روحانی در حاشیه اجلاس بریکس در شهر اوفا گفت: «پوتین به تحولات مثبت مذاکرات هسته‌ای ایران اشاره و ابراز امیدواری کرد که به زودی یافتن راه حل‌های لازم امکان‌پذیر شود.»

به گفته پسکوف، روحانی در این دیدار گفته حل بحران ایجاد شده بر سر برنامه هسته‌ای ایران افق‌های جدیدی برای همکاری با روسیه در مقابله با تروریسم خواهد گشود.

بر اساس گزارش ایتارتارس، طرفین همچنین درباره گسترش همکاری‌های نظامی و فناوری نیز گفت وگو کرده‌اند.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
گلوله باران مناطق غرب حلب، پس از ناکامی تروریست‌ها در جمعیت الزهراء

گروه‌های مسلح تروریستی پس از ناامیدی از تحقق هرگونه پیشروی در کوی جمعیت الزهراء، بار دیگر به گلوله باران مناطق مسکونی غرب حلب روی آوردند.

خبرگزاری فارس: گلوله باران مناطق غرب حلب، پس از ناکامی تروریست‌ها در جمعیت الزهراء
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، به دنبال شکست اتاق عملیات «انصار الشریعه»، متشکل از 13 گروه تروریستی تکفیری به فرماندهی «جبهه النصره» جهت ایجاد شکاف در دیواره دفاعی کوی «جمیعت الزهراء»، واقع در غرب حلب که دروازه ورود به این بخش از شهر حلب شمرده می‌شود که در کنترل ارتش سوریه است و نفوذ به داخل این کوی، این ائتلاف تروریستی از شدت حملات خود در این محور کاست.

اگرچه 2 منطقه «حلب الجدیده» و «منیان» شاهد حملاتی توسط گروه‌های تکفیری از سمت مرکز مطالعات علمی بود، اما یگان‌های ارتش سوریه حمله این گروه‌ها را دفع کردند.

به موازات کاهش میزان درگیری‌های گروه‌های تروریستی در کوی جمعیت الزهراء، این گروه‌ها حملات خمپاره‌ای و موشکی خود به مناطق مسکونی غرب حلب را آغاز کردند.

این حملات خمپاره‌ای که کوی المیدان را هدف گرفته بود، کشته شدن 4 غیر نظامی و زخمی شدن 7 نفر دیگر را درپی داشت.

این روند نشان از این دارد که اتاق عملیات انصار الشریعه امید خود را برای محقق کردن اهداف مورد نظر خود که آن را تصرف غرب حلب عنوان کرده بودند، از دست داده‌اند.

این درحالی است که طی درگیری‌های رخ داده در جمعیت الزهراء یکی از سرکردگان گروه تروریستی تکفیری «آزادگان شام» به نام «ابو حسن سلاح» کشته شده است.

اما از منطقه «البریج»، دروازه ورود به شمال شرقی حلب گزارش شده که این منطقه شاهد درگیری‌های سخت و شدید بین ارتش سوریه و عناصر مسلح در جریان است که تلاش داشتند، به مواضع ارتش سوریه در این منطقه حمله کنند.

در جنوب شرقی حلب، یگان‌های ارتش سوریه با همکاری نیروهای دفاع مردمی حمله شدید گروه‌های تروریستی تکفیری در محور روستاهای العدنانیة، جلاغیم و جعارة را دفع کردند.

این درگیری‌ها که حدود 5 ساعت ادامه داشت، کشته شدن 20 تروریست و زخمی شدن شماری دیگر را به دنبال داشت.

نیروی هوایی ارتش سوریه نیز طی عملیاتی مواضع داعش در منطقه المحطة الحراریة و روستای ریان و تجمع المقاصف در شرق ‫حلب را بمباراتن کرد که در نتیجه آن بیش از 15 تروریست کشته شدند.

انتهای پیام/ز


ادامه مطلب
نظرات 0
وال استریت ژورنال: بن‌‌بست در مذاکرات ایران سبب افزایش بهای نفت شده است

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که اقدامات دولت چین برای بازگرداندن ارزش شاخص سهام بورس چین و بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران سبب افزایش بهای نفت شده است.

خبرگزاری فارس: وال استریت ژورنال: بن‌‌بست در مذاکرات ایران سبب افزایش بهای نفت شده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه آمریکایی از افزایش بهای جهانی نفت به دلیل بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 و همچنین افزایش دوباره ارزش شاخص بورس چین خبر داد.

مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 5+1 در وین در حالی پس از گذشت 13 روز رایزنیهای فشرده ادامه دارد که وزرای خارجه غربی بار دیگر خود را به پایتخت اتریش رسانده‌اند.
یک روزنامه آمریکایی وابسته به مخالفان سیاسی باراک اوباما در گزارشی نوشته است که «بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران» سبب افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی شده است.

وال استریت ژورنال گزارش داد که اقدامات دولت چین برای بازگرداندن ارزش شاخص سهام بورس این کشور و بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران سبب افزایش بهای نفت شده است. در خبرها آمده بود که تا همین اواخر بازار سهام چین به روند نزولی چند هفته اخیر خود ادامه داده بود(جزئیات بیشتر).

این روزنامه آمریکایی امروز پنجشنبه نوشت: «سهامداران چینی پنجشنبه شاهد بیشترین نفع و سود روزانه در 6 سال اخیر بودند. مجموعه اقدامات دولت چین از قبیل تعلیق تبادلات و تامین مالی ارزان سبب بازگشت ثبات به چندین هفته ضرر سنگین شد».

در این گزارش آمده است: «بازگشت ثبات به بازار دچار وحشت چین و ادامه بن بست بر سر مذاکرات هسته‌ای ایران سبب کاهش عرضه در بازارهای جهانی و در نتیجه افزایش بهای آن شده است».

روزنامه وال استریت ژورنال که وابسته به مخالفان سیاسی کاخ سفید است، در ادامه نوشت: «در وین مذاکرات هسته‌ای بین ایران و 6 قدرت موسوم به گروه 5+1 تاکنون در نیل به گشایش ناکام مانده است».

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 تیر 1394  | 7:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مقام ایرانی: بعید است امروز توافق هسته‌ای اعلام شود

یک مقام ایرانی گزارش‌های پیشین درباره احتمال حصول توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ تا ساعاتی دیگر را تکذیب کرد.

خبرگزاری فارس: مقام ایرانی: بعید است امروز توافق هسته‌ای اعلام شود
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ایرانی گزارش‌های پیشین درباره احتمال اعلام توافق هسته‌ای تا ساعاتی دیگر را رد کرد. 

این مقام ایرانی به شبکه خبری پرس‌تی‌وی گفته بعید است که ایران و گروه 1+5 امروز در وین به توافق هسته‌ای برسند.

پیش از این یک مقام غربی به رویترز گفته بود احتمال دارد طرفین تا 12 ساعت آینده به توافق هسته‌ای برسند.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه با تأیید این خبر گفته بود احتمال حصول این توافق طی ساعت‌های آینده بعید نیست.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
مصر دلایل صدور حکم اعدام مرسی را به کشورهای جهان اعلام می‌کند

مصر در راستای تلاش برای مشروع جلوه دادن اقدامات قضائی خود، رونوشتی از دلایل صدور حکم اعدام برای مرسی را به کشورهای جهان اعلام می‌کند.

خبرگزاری فارس: مصر دلایل صدور حکم اعدام مرسی را به کشورهای جهان اعلام می‌کند
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در راستای تلاش مصر برای مشروع جلوه دادن اقداماتش به ویژه صدور احکام سنگین برای مخالفان خود به ویژه «محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده این کشور، وزارت خارجه مصر دلایل محکومیت مرسی به اعدام را به کشورهای جهان اعلام می‌کند.

پایگاه خبری «آی 24»، گزارش داد که مصر نسخه ترجمه شده از اسناد محکومیت مرسی را به سفارت‌های کشورهای دیگر در قاهره ارسال کرده و از همه سفرای خود در دیگر نقاط جهان خواسته این اسناد را منتشر کنند.

دادگاه جنائی قاهره مرسی و تعدادی از رهبران اخوان المسلمین را به اتهام فرار از ندان و جاسوسی برای طرف‌های خارجی به اعدان محکوم کرده است.

این حکم با اعتراض‌ کشورها و سازمان‌های بین المللی مواجه شده است که مصر تلاش می‌کند اقدامات سختگیرانه خود را در راستای مبارزه با تروریسم در این کشور توصیف کند.

انتهای پیام/ب


ادامه مطلب
نظرات 0
ریابکوف: احتمال حصول توافق هسته‌ای در چند ساعت آینده منتفی نیست

معاون وزیر خارجه روسیه گزارش‌های پیشین درباره احتمال حصول توافق هسته‌ای در چند ساعت آینده را رد نکرد و گفت احتمال دارد طرفین در ساعات آینده توافق کنند.

خبرگزاری فارس: ریابکوف: احتمال حصول توافق هسته‌ای در چند ساعت آینده منتفی نیست
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه گفته احتمال اینکه ایران و گروه 1+5 ظرف چند ساعت آینده به توافق برسند، منتفی نیست.

پیش از این یک مقام غربی گفته بود احتمال دارد طرفین ظرف 12 ساعت آینده به توافق هسته‌ای برسند.

ریابکوف اضافه کرده در صورتی که دو طرف اراده سیاسی لازم را داشته باشند، توافق هسته‌ای به نتیجه خواهد رسید.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
گفت‌وگوی تلفنی کری و لاوروف درخصوص آخرین وضعیت مذاکرات

وزیر خارجه آمریکا که در وین به سر می‌برد، تلفنی با وزیر خارجه روسیه مکالمه و آخرین تحولات درخصوص مذاکرات هسته‌ای را با وی مرور کرد.

خبرگزاری فارس: گفت‌وگوی تلفنی کری و لاوروف درخصوص آخرین وضعیت مذاکرات
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزرای فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا که در وین به سر می‌برد، تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که برای برگزاری اجلاس سران بریکس به کشورش بازگشته، مکالمه و آخرین تحولات درخصوص مذاکرات هسته‌ای را با وی مرور کرد.

ریابکوف امروز گفته بود که امیدوار است به محض تمام شدن اجلاس سران بریکس در شهر اوفا، آماده بازگشت به وین شود.

انتهای پیام/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 تیر 1394  | 7:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
«ولد الشیخ»: تا 24 ساعت دیگر در یمن آتش‌بس اعلام می‌شود

فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن، پیش از ترک صنعا از اعلام آتش‌بس در یمن تا 24 ساعت دیگر خبر داد.

خبرگزاری فارس: «ولد الشیخ»: تا 24 ساعت دیگر در یمن آتش‌بس اعلام می‌شود
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «اسماعیل ولد الشیخ احمد» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن که هنوز در صنعا به سر می‌برد، پیش از ترک پایتخت یمن، از اعلام آتش‌بس قریب الوقوع در یمن خبر داد.

شبکه «المیادین» در خبری فوری نوشت که «ولد الشیخ» پیش از ترک صنعا گفت: سازمان ملل طی 24 ساعت آینده، آتش‌بس را اعلام خواهد کرد.

پیش از این برخی منابع رسانه‌ای از احتمال آتش‌بس 10 روزه از روز جمعه آینده خبر داده بودند. برخی منابع نیز گفته بودند که احتمالا 5روز آخر ماه مبارک رمضان و 5 روز اول ماه شوال در یمن، آتش‌بس انسانی برقرار خواهد شد.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
ناراحتی «فابیوس» از بی‌توجهی آمریکایی‌ها در مذاکرات «وین»

منابع مطلع در اتریش، محل دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و مجموعه «1+5» می‌گویند وزیر امور خارجه فرانسه از دست همتای آمریکایی خود ناراحت است و همین امر سبب درگیری لفظی او با همتای ایرانی‌اش شد.

خبرگزاری فارس: ناراحتی «فابیوس» از بی‌توجهی آمریکایی‌ها در مذاکرات «وین»
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع فرانسوی حاضر در شهر «وین» اتریش، محل دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به «1+5» (5 عضو دائم شورای امنیت+آلمان) می‌گویند که «لوران فابوس» از دست تیم مذاکره‌کننده آمریکایی ناراحت است.

این منابع که هویتشان فاش نشد، به وبگاه خبری «العهد» لبنان گفتند، درگیری لفظی که روز گذشته خبرش در رسانه‌ها منتشر شد، میان «محمد جواد ظریف‌» وزیر خارجه ایران با فابیوس بود نه دیپلمات دیگری.

این منابع گفتند: فابیوس از نوعی از بی‌توجهی آمریکا در مذاکرات ناراحت است و همین موضوع سبب عصبانیت او شده است.

روز گذشته برخی رسانه‌ها نوشتند که وزیر خارجه ایران با یکی از همتایان غربی خود تنش لفظی پیدا کرده و خطاب به وی گفته است که هیچ‌گاه ایرانی‌ها را تهدید نکند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین نیز دیروز از وین با گزارش این موضوع، اعلام کرد که ظریف به همتای غربی خود گفته که یاد بگیرد هیچ‌گاه یک ایرانی را تهدید نکند؛ جمله‌ای که سبب شد وزیر خارجه روسیه نیز آن را برای خودش تکرار کند و بگوید «همچنین یک روس را».

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 >