چین ادعای کلینتون مبنی بر سرقت اینترنتی اطلاعات دفاعی و تجاری آمریکا را رد کرد

وزارت خارجه چین سخنان روز گذشته هیلاری کلینتون و ادعای او مبنی بر دستبردهای گسترده اینترنتی از آمریکا را رد کرد.

خبرگزاری فارس: چین ادعای کلینتون مبنی بر سرقت اینترنتی اطلاعات دفاعی و تجاری آمریکا را رد کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،چین امروز (دوشنبه) اتهام زنی‌های «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات ریاست جمهوری آتی آمریکا مبنی بر  سرقت اینترنتی اطلاعات این کشور را رد کرد.

بنوشته خبرگزاری «رویترز» هیلاری کلینتون روز گذشته و در گرد هم آیی در نیو همپشایر آمریکا مدعی شده بود که چین اسرار دفاعی و تجاری کشورش را به سرقت برده اما دولت چین امروز با رد این ادعا افزود که خود از قربانیان رخنه‌های اینترنتی و دستبرد اطلاعات است.

«هوا چان‌ینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره گفت که دو طرف در مقابله با این موضوع باید روحیه سازنده‌ای داشته باشند.

سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست هفتگی با خبرنگاران افزود: «چین و آمریکا رویکرد سازنده را برای تحکیم گفت‌‌وگوها و همکاری برای مواجهه با چالش‌های مشترک که همگام با منافع طرفین بوده و در مسیری برقراری صلح و رفاه منطقه و جهان است، در پیش گرفته‌اند.»

رویترز نوشت: هیلاری کلینتون دموکرات در تلاش برای برتری در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر 2016 است و مقام‌های دولت اوباما نیز بارها چین را در صدر مظنونین سرقت‌های اینترنتی از ادارات و نهادهای دولتی آمریکا به ویژه در این اواخر سرقت اطلاعات دستکم 4.2 میلیون کارمند دولتی این کشور که البته چین آن‌را رد کرده است، قرار داده‌اند.

انتهای پیام/م

 


ادامه مطلب
نظرات 0
ظریف و لاوروف بر لزوم پیدا کردن راه حل برای موضوعات باقیمانده تاکید کردند

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که وزرای خارجه ایران و روسیه در دیدار امروز خود بر لزوم پیدا کردن راه حل برای موضوعات باقیمانده در اسرع وقت تاکید کردند.

خبرگزاری فارس: ظریف و لاوروف بر لزوم پیدا کردن راه حل برای موضوعات باقیمانده تاکید کردند
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزرای فارس به نقل از رویترز، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که وزرای خارجه ایران و روسیه در دیدار امروز خود بر لزوم پیدا کردن راه حل برای موضوعات باقیمانده در اسرع وقت تاکید کردند.

سرگئی لاوروف امروز برای پیگیری مذاکرات هسته ای به وین رفته است.

لاوروف در این راستا دیدار جداگانه ای با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در هتل کوبورگ برگزار کرد.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه، همچنین اشاره شده «سرگئی لاوروف» و «وانگ یی»، وزرای خارجه دو کشور چین و روسیه بر تمایل خود برای رسیدن به توافق هسته‌ای در اسرع وقت تأکید کرده‌اند. 

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 15 تیر 1394  | 10:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوه جدید داعش

عناصر گروه تروریستی داعش یک شهروند عراقی را با شوک الکتریکی و اتصال جریان برق، به قتل رساندند.

خبرگزاری فارس: اعدام با شوک الکتریکی؛ شیوه جدید داعش
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از العالم، یک منبع بلندپایه امنیتی استان دیاله عراق اعلام کرد که گروه داعش صبح امروز(دوشنبه) دوشنبه یک شهروند عراقی حدوداً چهل ساله را در یکی از روستاهای الشرقاط در شمال صلاح الدین با استفاده از جریان الکتریکی به قتل رساند.

منبع یاد شده افزود: این اولین مورد قتل از نوع خود است که توسط برق صورت می گیرد و نشان می دهد که داعش شیوه های قتل را تغییر داده است.

به گفته این منبع امنیتی، این شهروند عراقی به اتهام "سحر و جادو" به چنین سرنوشتی دچار شده است.

وی همچنین اعلام کرد که بر اساس اطلاعات موجود، داعش فیلمبرداری از شیوه قتل این فرد را توسط یک گروه که از موصل آورده بود، انجام داد

گروه داعش بیش از یک سال است که شهر الشرقاط را تحت اشغال خود دارد و هر از گاهی شهروندان را به بهانه های واهی و با روشهای جدید به قتل می رساند.

انتهای پیام/ح


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 15 تیر 1394  | 10:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آغاز نشست عمومی ایران و 1+5 در سطح وزرا در وین

نشست عمومی وزرای خارجه ایران و 1+5 با حضور مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی قبل در وین آغاز شد.

خبرگزاری فارس: آغاز نشست عمومی ایران و 1+5 در سطح وزرا در وین
 

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، نشست عمومی ایران و گروه 1+5 در سطح وزرای خارجه به زودی در وین لحظاتی قبل در هتل پله کوبورگ شهر وین آغاز شد.

وزرای خارجه ایران و 6 کشور (آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، انگلیس و آلمان) به همراه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این نشست حضور دارند.

امروز وزرای خارجه 6 کشور به همراه موگرینی نیز نشستی عمومی برگزار کردند.

ظریف وزیر خارجه ایران نیز امروز دو دور با جان کری دیدار کرد و با وزیر خارجه روسیه و همچنین فدریکا موگرینی نیز به رایزنی پرداخت. 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
جهانگیرزاده خبر داد: تلاش منافقین برای ضربه زدن به مذاکرات هسته‌ای

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: منافقین تلاش می‌کنند به روش‌های مختلف مذاکرات هسته‌ای را با چالش روبرو کنند.

خبرگزاری فارس: جهانگیرزاده خبر داد: تلاش منافقین برای ضربه زدن به مذاکرات هسته‌ای
 

جواد جهانگیرزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در خصوص برخی شیطنت‌های منافقین در جریان مذاکرات هسته‌ای گفت: عوامل گروهک تروریستی منافقین برای ضربه زدن به روند مذاکرات فعال شده‌اند.

وی افزود: عوامل این گروهک در تازه‌ترین اقدام خود نویسنده آمریکایی نشریه واشنگتن پست را تطمیع و هدایت کرده‌اند تا مطلبی در خصوص غیرقابل اعتماد بودن ایران برای حصول به توافق در این نشریه درج کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود: در این مطلب که به قلم «کال توماس» منتشر شده است با استناد به آموزه‌های اسلامی و قرآنی ادعا شده که شیعیان قابل اعتماد نیستند زیرا دروغ به کفار را مجاز می‌دانند و بر این اساس هرگونه توافق با ایران غیر قابل اتکا خواهد بود.

جهانگیرزاده با بیان اینکه نویسنده این مطلب در واقع گفته‌ها و مطالب منافقین را در واشنگتن پست بازگو کرده است، یادآور شد: اقدامات این گروهک در ضربه به مذاکرات در جریان جنگ تحمیلی نیز مسبوق به سابقه بوده که در همان زمان و پس از پایان جنگ، خبرها از این حکایت داشت که منافقین، صدام و آمریکا را از طریق ضعیف نشان دادن ایران برای حملات بیشتر به کشورمان تحریک می‌کردند.

وی مقاله را تنها یک نمونه از اقدامات منافقین خواند و افزود: انتظار این است که آنها در عرصه‌های دیگر همچون خبر سازی و ارائه تحلیل‌های غلط و حتی انتقال آن به داخل کشور به در مسیر ضربه زدن به مذاکرات یا تشویش اذهان عمومی گام بردارند که این موضوع توجه بیشتر مسئولان کشورمان را طلب می‌کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
نشست عمومی ایران و 1+5 در سطح وزرا به زودی برگزار می‌شود

نشست عمومی ایران و گروه 1+5 در سطح وزرای خارجه به زودی در وین برگزار خواهد شد.

خبرگزاری فارس: نشست عمومی ایران و 1+5 در سطح وزرا به زودی برگزار می‌شود
 

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، نشست عمومی ایران و گروه 1+5 در سطح وزرای خارجه به زودی در وین برگزار خواهد شد.

وزرای خارجه ایران و 6 کشور (آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، انگلیس و آلمان) به همراه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حال حاضر در شهر وین حضور دارند.

امروز وزرای خارجه 6 کشور به همراه موگرینی نشستی عمومی برگزار کردند.

ظریف وزیر خارجه ایران نیز امروز دو دور با جان کری دیدار کرد و با وزیر خارجه روسیه و همچنین فدریکا موگرینی نیز به رایزنی پرداخت. 

پیش از این اعلام شده بود که ظریف با همتایان انگلیسی و فرانسوی نیز دیدار می‌کند که این دیدار برگزار نشد.

امروز (دوشنبه) ششمین روز تمدید هفت روزه توافقنامه ژنو است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 15 تیر 1394  | 10:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اینترفکس: لاوروف برای مدتی کوتاه، وین را ترک می‌کند

منابع آگاه به رسانه‌های روسیه گفته‌اند وزیر خارجه این کشور برای مدتی کوتاه شهر وین که میزبان مذاکرات هسته‌ای است را خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: اینترفکس: لاوروف برای مدتی کوتاه، وین را ترک می‌کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه به خبرگزاری اینترفکس روسیه خبر داد سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه برای مدت کوتاهی مذاکرات هسته‌ای در وین را ترک می‌کند.

منبع مورد استناد اینترفکس افزوده آقای لاوروف پس از این مدت کوتاه بار دیگر به رایزنی‌ها خواهد پیوست.

گروه ایران و 1+5 که در شهر وین در حال رایزنی برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای هستند قرار است تا 7 جولای (16 تیرماه) به نتیجه برسند.

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 15 تیر 1394  | 10:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
شنیده‌ها از کوبورگ/ خبرنگاران در برزخ خبری

خبرنگاران حاضر در محل مذاکرات هسته‌ای در وین در برزخی خبری به سر می‌برند و هیچکس هنوز به طور قطع نمی‌داند آیا مذاکرات به سرانجام می‌رسد یا تمدید شده و یا....

خبرگزاری فارس: شنیده‌ها از کوبورگ/ خبرنگاران در برزخ خبری
 

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، امروز دوشنبه پانزدهم تیر ماه و در ششمین روز تمدید هفت روزه توافقنامه ژنو بر تعداد خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران حاضر در چادر سفید خبرنگاران تعبیه شده مقابل هتل پله کوبورگ - هتل محل مذاکرات ایران و 1+5 - افزوده می‌شود. 

امروز و همزمان با حضور همه وزرای خارجه ایران و 6 کشور به نسبت روزهای دیگر خبرنگاران بیشتری در چادر محل استقرار خبرنگاران حضور دارند و به احتمال زیاد ظرف فردا و پس فردا تعداد بیشتری به این محل خواهند آمد.

آنگونه که مسئولان وزارت خارجه اتریش عنوان می‌کنند بیش از 600 خبرنگار، عکاس و تصویربردار برای پوشش اخبار این مذاکرات ثبت نام کرده‌اند و البته در حال حاضر نمی‌توان گفت چه تعداد در وین مستقر هستند، اما در این روزها بر تعداد آنها افزوده می‌شود و اگر همه 600 نفر بخواهند در زیر این چادر مستقر شوند امکانپذیر نیست. این محل برای 300 نفر تعبیه شده و در صورتی که همه خبرنگاران حضور پیدا کنند، معضل جا پیش خواهد آمد.

البته در این چند روز تعدادی از خبرنگاران از این چادر گرم و هوای طاقت فرسای وین فرار کرده و در هتل ماریوت در نزدیکی محل مذاکرات مستقر شده‌اند.

هر چه به تعداد خبرنگاران افزوده می‌شود شایعات بیشتری به گوش می‌رسد خبرنگارانی از توافق در پایان سه‌شنبه خبر می‌دهد. تعدادی با توجه به اظهارات اخیر مقامات حاضر در وین عنوان می‌کنند با توجه به اینکه هنوز برخی مباحث حل نشده، وضعیت پیچیده‌تر شده و احتمال دارد مذاکرات تمدید شود.

برخی از حضور کاترین اشتون مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر می‌دهند.

البته همانطور که اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران طی این چند روز بارها اعلام کرده‌اند خود را  اسیر زمان نمی‌کنند و در صورتی که نیاز باشد مذاکرات ادامه خواهد داشت.

یک مقام ارشد ایرانی امروز دوشنبه فضا و جو حاکم بر مذاکرات هسته‌ای جاری بین ایران و گروه 1+5 در شهر وین را «خوب» ارزیابی کرد و گفت: «می‌خواهیم توافق کنیم،‌ اما نه به هر قیمتی.»

مقام ایرانی گفت: «مذاکرات جدی و فشرده و فضا خوب است. همه به رسیدن به توافق علاقه دارند. ما هیچ ضرب‌الاجل قطعی نمی‌بینیم. ما می‌دانیم که ملاحظات خاصی توسط آمریکا وجود دارد اما بدان معنا نیست که همه با آن موافق هستند».

وی افزود: «اگر ما 9 جولای را سپری کنیم، ما هنوز هم می‌توانیم به کارمان ادامه بدهیم، اگر ما زودتر از آن بتوانیم چنین بکنیم که بهتر است اما اولویت یک توافق خوب است».

این مقام ایرانی تصریح کرد: «تمدید به نفع کسی نیست اما اگر به زمان بیشتر نیاز داشته باشیم،‌بهتر است در وین بمانیم تا اینکه وقفه‌ای در مذاکرات بدهیم».

از دیگر سو برخی خبرنگاران عنوان می‌کنند که برخی وزرای خارجه امشب وین را ترک می‌کنند، البته هیچ مقام رسمی این اخبار را تأیید نمی‌کند و در حال حاضر رایزنی‌ها در سطوح مختلف و بین وزرای خارجه حاضر در وین در جریان است. ظریف وزیر خارجه ایران تا این لحظه دیدارهایی را با وزرای خارجه آمریکا و روسیه داشته و با اینکه پیش از این اعلام شده بود قرار است ظهر امروز با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه به گفت‌وگو بنشیند ولی این دیدارها برگزار نشد و هنوز مشخص نیست که این دیدارها امروز انجام شود یا خیر. برخی خبرنگاران عدم انجام این دیدارها را به دلیل جلسات داخلی 1+5 و نیاز آنها به اجماع می‌دانند.

به گزارش فارس، خبرنگاران حاضر نمی‌دانند چه کنند و چه قرار است طی این روزها رخ دهد. آنها در برزخ خبری به سر می‌برند و حتی مقامات نزدیک به تیم‌های مذاکره کننده هم تصویر روشنی از نتیجه مذاکرات ندارند. اکثر خبرنگارانی که حدود 2 هفته است در وین به سر می‌برند بارها و بارها بلیط‌ها و هتل محل اقامتشان را تغییر داده‌اند و هنوز هم نمی‌دانند تا چه زمانی در وین مستقر هستند. 

سؤال اکثر خبرنگاران از هم این است که تا چه زمانی در وین خواهید بود؟

البته شب گذشته یک مقام آگاه به خبرنگاران ایرانی گفت که تکلیف مسائل فنی 70 درصد روشن شده و 30 درصد باقی مانده و دیگر ضمایم برنامه جامع اقدام مشترک نیز تا 90 درصد نیز به نتیجه رسیده است.

این مقام پایان ضرب الاجل تمدید هفت روزه توافقنامه ژنو را پایان چهارشنبه و یا ساعات آغازین پنجشنبه اعلام کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
اگر بین ایران و ۱+۵ توافق حاصل شود، نتانیاهو باید استعفا دهد

«یئیر لاپید» رئیس حزب یش عاتید رژیم صهیونیستی و وزیر سابق در کابینه این رژیم گفت که در صورت نهایی شدن توافق هسته‌ای ایران، نتانیاهو باید استعفا دهد.

خبرگزاری فارس: اگر بین ایران و ۱+۵ توافق حاصل شود، نتانیاهو باید استعفا دهد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس یکی از احزاب رژیم صهیونیستی و وزیر سابق دارایی این رژیم بر لزوم استعفای نتانیاهو در صورت حصول توافق هسته‌ای نهایی ایران تاکید کرد.

در حالی که انتقادات صهیونیستها و به ویژه نخست‌وزیر این رژیم از مذاکرات هسته‎‌ای ایران ادامه دارد، وزیر سابق دارایی تل‌آویو گفت که در صورت حصول توافق نهایی بین تهران و گروه 5+1، نتانیاهو باید استعفا بدهد.

به گزارش «تایمز اسرائیل» رئیس حزب یش عاتید و وزیر سابق دارایی رژیم صهیونیستی گفت: «برای سه دور از مبارزات انتخاباتی، نتانیاهو متعهد شده که مانع حصول توافق بد با ایران خواهد شد و او به شهروندان اسرائیل گفت که من تنها کسی هستم که میتواند مانع توافق با ایران شود اما به خاطر او بوده که از این توافق بد جلوگیری نشده است».

«یئیر لاپید» امروز دوشنبه ادعا کرد: «این توافقی است که در آن بازرسان اجازه ندارند ببینند آیا ایران محرمانه در حال تولید سلاحهای هسته‌ای است یا نه و این توافق تنها سانتریفیوژها را فریز(محدود) می‌کند. تنها 24 ساعت زمان لازم است تا کار با سانتریفیوژها ازسرگرفته شود و این توافق رسما ایران را یک کشور در آستانه هسته‌ای شدن تبدیل می‌کند».

 وزیر سابق دارایی رژیم صهیونیستی در ادامه انتقاد از کابینه نتانیاهو افزود: «وقتی آنها در وین می‌نشینند،‌هیچ مقام ارشد اسرائیلی حضور ندارد. وقتی آنها به کنگره و دولت آمریکا رجوع می‌کنند، حتی یک فرد هم نیست که مایل به شنیدن یک کلمه از آنچه نتانیاهو در حال گفتن است، نیست».

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
آمریکا در راهبرد نظامی جدید، روسیه را جانشین عراق به عنوان «محور شرارت» کرده است

یک رسانه روسی در تحلیلی بر سند راهبرد نظامی جدید آمریکا نوشته این کشور در سند مزبور، روسیه را جایگزین «عراق» به عنوان یکی از سه «محور شرارت» ادعایی رئیس‌جمهور سابق آمریکا کرده است.

خبرگزاری فارس: آمریکا در راهبرد نظامی جدید، روسیه را جانشین عراق به عنوان «محور شرارت» کرده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه روسی گزارش داده در سند جدید راهبرد نظامی آمریکا که هفته گذشته رونمایی شد روسیه جایگزین «محور شرارت» مورد اشاره جورج دبلیو بوش در سال 2002 شده است.

بر اساس این تحلیل، سند راهبرد نظامی ملی آمریکا از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. قرار گرفتن روسیه در کنار ایران و کره شمالی به عنوان کشورهای اصلی هدف واشنگتن موضوعی بوده که مورد اشاره قرار گرفته اما هیچ تحلیلی بر اینکه روسیه جایگزین عراق به عنوان محور شرارت مورد ادعای جورج بوش شده تمرکز نکرده است.

اسپوتینک می‌افزاید اهمیت قرار گرفتن این کشورها در فهرست محور شرارت آمریکا از آن روست که هر یک از آنها در یکی از گوشه‌های منطقه اوراسیا که واشنگتن قصد ایجاد تشکیلات نظامی در آنجا دارد، واقع شده‌اند.

هدف آمریکا از «تهدید روسیه» که مقامات این کشور بارها آن را تکرار می‌کنند، تقویت جبهه مرزی ناتو در شرق اروپا است. هدف آمریکایی‌ها از دیوسازی از ایران توجیه فروش میلیاردها دلار سلاح به "ناتوی عربی" (کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به علاوه مصر) است. 

انتهای پیام/ ا.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 >