شدت گرمای اردبیل فروکش می‌کند / خنک شدن هوا در اردبیل

هواشناسی استان اردبیل از تعدیل هوای گرم و خنک شدن هوا در شهرهای مختلف این استان در هفته سوم ماه مبارک رمضان خبر داد.

خبرگزاری فارس: شدت گرمای اردبیل فروکش می‌کند / خنک شدن هوا در اردبیل
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بر اساس اعلام هواشناسی استان اردبیل دمای هوا در هفته‌های گذشته هر چند با روند رو به‌ رو شد و گرمای محسوس به تناسب ماه تیر اولین ماه از تابستان روبه‌رو بودیم اما با ورود یک سامانه جدید که از هفته آینده شهرهای مختلف استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد از شدت گرما کاسته شده و خنکی هوا همراه با وزش باد در شهرهای مختلف استان اردبیل پیش‌بینی شده است.

اداره‌کل هواشناسی استان اردبیل با اعلام اینکه هیچ موج گرمایی در این استان اتفاق نیفتاده و وضعیت نرمالی را در افزایش دما طی 10 روز گذشته در فصل تابستان شاهد بودیم میانگین گرما در شهرهای مختلف استان تا 35 درجه اعلام کرد که یک با یک وضعیت نرمال روبه‌رو هستیم.

هواشناسی استان اردبیل همچنین پیش‌بینی کرد در هفته سوم ماه مبارک رمضان دمای هوا بین 4 تا 8 درجه کاهش یافته و تعدیل پیدا می‌کند.

انتهای پیام/62006/ی/


ادامه مطلب
نظرات 0
فعالیت 330 مبلغ در آمل/ 38 روستای این شهرستان فاقد روحانی است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل گفت: اکنون 336 مبلغ و روحانی ماه مبارک رمضان در آمل فعالیت دارند.

خبرگزاری فارس: فعالیت 330 مبلغ در آمل/ 38 روستای این شهرستان فاقد روحانی است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حجت‌الاسلام اسماعیل رمضانی قبل‌از‌ظهر امروز در همایش مبلغان شهر دابودشت با اعلام اینکه هم‌اکنون 336 مبلغ و روحانی ماه مبارک رمضان در آمل فعالیت دارند، بیان داشت: ماه رمضان یکی از ماه‌های بزرگ خداوند است که باید در آن از جهات مختلف دست به خودسازی، عبادت، طاعت و بندگی زد.

وی افزود: در 73 روستای بخش دابودشت تعداد 75 روحانی مشغول تبلیغ در ماه رمضان هستند و 9 روستا به دلیل کمبود جمعیت فاقد روحانی است.

رمضانی با بیان اینکه در 31 روستای بخش دشت‌سر تعداد 44 روحانی مشغول به فعالیت هستند، گفت: در این بخش‌ها برخی روستاهای با جمعیت بالا از یک تا چهار مسجد و حسینیه فعال دارد.

وی با اعلام اینکه در این بخش دو روستای تیرکلا و نوآباد فاقد روحانی هستند،ادامه داد: با مذاکراتی که با بخشدار دشت‌سر داشتیم برای این دو روستا در نیمه دوم ماه رمضان روحانی اعزام می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل با بیان اینکه در شهر آمل بیش از 83 مسجد و اماکن مذهبی داریم که در 80 مکان مذهبی روحانیون در حال تبلیغ مسائل دینی هستند، گفت: 256 روحانی فعال در ماه مبارک رمضان این شهرستان از سوی اداره تبلیغات اسلامی اعزام شدند و حدود 80 روحانی نیز پس از مذاکرات لازم با اعضای هیئت امنای مساجد و همچنین از سوی نهادهای دیگر به مساجد اعزام شدند.

* 38 روستای آمل در ماه رمضان فاقد روحانی است

این مسئول با اعلام اینکه از بین 95 روستا بخش مرکزی آمل تعداد 60 روحانی در حال تبلیغ هستند، اضافه کرد: در این بخش 35 روستا فاقد روحانی بوده که 12 روستا با توجه به جمعیت کم شرایط پذیرش روحانی را ندارند ولی به 20 روستای دیگر می‌توان روحانی اعزام کرد.

رمضانی با بیان اینکه در بخش امامزاده عبدالله هم با وجود 31 روستا، 37 روحانی مشغول تبلیغ مسائل دینی در ماه رمضان هستند، گفت: در این بخش پنج روستا فاقد روحانی هستند که در سه روستا قابلیت اعزام وجود دارد.

وی با بیان اینکه در بخش لاریجان بیش از 60 روستا و آبادی وجود دارد که 40 روحانی در آن فعالیت تبلیغی دارند، ادامه داد: از مجموع 20 روستای فاقد روحانی این بخش، 15 روستا قابلیت اعزام روحانی دارند که با همکاری بخشدار و مسئولان بخش برای دهه دوم ماه رمضان شاهد فعالیت روحانیون در آنها خواهیم بود.

* مذاکره با بخشداران برای اعزام روحانیون برای دهه دوم ماه رمضان

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل با اعلام اینکه تعداد 38 روستای این شهرستان با توجه به قابلیت اعزام روحانی در ماه مبارک رمضان از مجالس وعظ و خطابه بی‌بهره هستند، گفت: 33 روستا هم به دلیل کمبود خانوار ساکن قابلیت اعزام روحانی ندارند.

این مسئول با اشاره به مواردی که روحانیون در ماه مبارک رمضان در منابر خود بیان می‌کنند، ادامه داد: به روحانیون توصیه شده تا بیشتر از گذشته در مباحث خود به عدم استفاده از دخانیات، مواد مخدر، روان‌گردان‌ها و اعتیاد بپردازند تا مردم، خانواده‌ها و نسل جوان آگاهی لازم را پیدا کرده و به سوی این مواد افیونی نروند.

وی گفت: با توجه به در پیش بودن سالروز راه‌اندازی نهاد شورای نگهبان در مباحث روحانیون انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و اهمیت شورای نگهبان که منصوب به ولایت و رهبری است، گنجانده شود.

انتهای پیام/86012/ت40


ادامه مطلب
نظرات 0
سازش‌کنندگان با آمریکا بدانند که این کشور غیرقابل اطمینان است

امام جمعه ملارد گفت: کسانی که تشنه دیدار و سازش با آمریکا هستند بدانند که به این کشور نمی‌توان اعتماد کرد.

خبرگزاری فارس: سازش‌کنندگان با آمریکا بدانند که این کشور غیرقابل اطمینان است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی‌نوری ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ملارد که در مصلای این شهر و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن شب‌های قدر اظهار کرد: شب‌های نورانی قدر و ایام شهادت مظلومانه امیر عدالت و بندگی، سرور آزاد‌مردان و شجاع‌مردان و بهترین عابد و عبادت‌کندگان، مولی‌الموحدین امیرالمومنین را تسلیت عرض می‌کنم.

وی بیان کرد: شب قدر شب رهایی از بند شیطان و ‌زنده‌داری، بداری و عبادت و نزول قرآن است، شب قدر، شب انسان کامل و کمال انسان است.

امام جمعه ملارد تصریح کرد: شب قدر، شبی است که ملائک میمهان زمین‌ هستند و امیدواریم که خداوند توفیق درک لیالی قدر را به همه ما عنایت فرماید.

وی خاطرنشان کرد: ایام شهادت حضرت علی‌ بن ابی‌طالب (ع) است، خدار را شاکریم که پیرو مکتبی هستیم که شعارش «لاتظلمون و لاتظلمون» است، نه ظلم می‌کند و نه زیر بار ظلم می‌رود، بهترین حجت برای ایستادگی و مبارزه در مقابل ظلم و زور‌گویی امام علی (ع) هستند.

حسینی‌نوری گفت: دو خط همیشه در زندگی حضرت حضرت علی‌ بن ابی‌طالب (ع) زنده بود، یکی خط مبارزه با راحت‌طلبی و سازش و دوم خط جهاد و مبارزه با ظالمان و زیاده‌خواهان، امیدوارم این منش امیرالمومنین (ع) در زندگی ما جاری و ساری باشد.

وی اظهار کرد: امروز 12 تیر ماه سالروز حمله ناجوانمردانه ناو آمریکایی به هواپیمایی مسافربری ایران در سال 67 و به شهادت رسیدن 290 نفر مسافر بی‌گناه است.

امام جمعه ملارد بیان کرد: امروز وحشی‌ترین رژیم در دنیا آمریکا است، آیا می‌شود به آمریکا به وحشی‌ترین کشور جهان است اعتماد کرد؟ آیا آمریکا در مقابل جنایت‌های خود در طول قبل و بعد از انقلاب اسلامی ضد مردم ایران، عذرخواهی کرد؟

وی تصریح کرد: کسانی که تشنه دیدار آمریکا هستند بدانند که به این کشور نمی‌توان اعتماد کرد.

انتهای پیام/3154/


ادامه مطلب
نظرات 0
وظایف والدین تعلیم و تربیت دینی و اخلاقی فرزندان است

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه تعلیم و تربیت دینی و اخلاقی فرزندان از وظایف والدین است، گفت: اساس سعادت و خوشبختی و تکامل انسان‌ها به چهار عامل مهم پدر و مادر مومن، معلم دلسوز و غذای حلال بستگی دارد.

خبرگزاری فارس: وظایف والدین تعلیم و تربیت دینی و اخلاقی فرزندان است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری آیت‌الله نورالله طبرسی در خطبه‌های نماز جمعه امروز مرکز استان، اظهار داشت: اساس سعادت و خوشبختی و تکامل انسان‌ها به چهار عامل مهم پدر و مادر مومن، معلم دلسوز و غذای حلال بستگی دارد.

وی با بیان اینکه در آیات قرآنی و روایات به این موضوع چهارگانه درباره رشد و تکامل بشر اشاره شده است، افزود: پدر و مادر نقش فراوانی در تربیت فرزندان دارند، به نوعی که پدر در خانه رکن زندگی بوده و خدا به آن قسم یاد کرده است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه تعلیم و تربیت دینی و اخلاقی فرزندان از وظایف والدین است، گفت: پدر در خانه باید با همسر خود خوش‌اخلاقی داشته باشد تا الگوی فرزندان بوده و زندگی را در کام فرزند، شیرین کنند.

امام جمعه شهرستان ساری با بیان اینکه پدر باید لقمه حلال را بر سر سفره خود در خانه بیاورد و این مهم‌ترین وظیفه پدر خانواده است، تصریح کرد: پدرها به دنبال تربیت اخلاقی فرزندان نیستند و آموزش‌های دیگر را در اولویت قرار داده‌اند و برای تعالیم دینی، سرمایه‌گذاری چندانی نمی‌کنند.

این خبر در حال بروزرسانی است....

انتهای پیام/86007/ت


ادامه مطلب
نظرات 0
یک‌سوم ظرفیت آموزش عالی بر دوش دانشگاه علمی کاربردی است

مشاور عالی دانشگاه علمی کاربردی گفت: یک سوم ظرفیت آموزش عالی در کشور بر دوش دانشگاه علمی کاربردی است.

خبرگزاری فارس: یک‌سوم ظرفیت آموزش عالی بر دوش دانشگاه علمی کاربردی است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه، سید حسین مجتبی‌زاده ظهر امروز در آیین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری پارس جنوبی و دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: منطقه ویژه پارس جنوبی از مناطق حساس و مهم و تاثیرگذار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است و نقش موثری در تامین سبد انرژی کشور دارد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری پارس جنوبی و دانشگاه علمی کاربردی افزود: هدف از امضای این تفاهم نامه به کارگیری توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه پارس به منظور فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم ایجاد توسعه و تقویت آموزش‌های علمی کاربردی در منطقه است.

مشاور عالی دانشگاه علمی کاربردی در این دیدار با بیان اینکه یک سوم ظرفیت آموزش عالی در کشور بر دوش دانشگاه علمی کاربردی است‏ خاطر نشان کرد: ساختار این دانشگاه همسو با تنوع نیازهای صنعتی منطقه است.

مجتبی‌زاده با اشاره به اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه تصریح کرد: ایجاد کمیته مشترک به منظور همکاری و گسترش ارتباطات متقابل، بسترسازی اشتغال دانش‌آموختگان ممتاز از طریق آموزش‌های کاربردی و برگزاری دوره‌های آموزشی از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی تاکید کرد: ایجاد زمینه بازدیدهای علمی دانشجویان، اجرای دوره‌های ضمن خدمت دستگاه‌ها توسط دانشگاه و برگزاری سمینارها و جشنواره‌های علمی و تخصصی مشترک نیز از دیگر اهداف امضا این تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه ویژه پارس و دانشگاه علمی کاربردی است.

انتهای پیام/2451/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علمی کاربردی با پارس‌جنوبی

سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی و دانشگاه علمی کاربردی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

خبرگزاری فارس: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علمی کاربردی با پارس‌جنوبی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه، مدیر عامل منطقه ویژه پارس جنوبی ظهر امروز در آیین انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه پارس، منطقه ویژه پارس را بزرگترین کارگاه عملیات صنعتی در کشور خواند که می‌تواند ظرفیت مناسبی را برای دانشگاه‌های کشور از نظر فراهم ساختن زمینه لازم راستای ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه فراهم سازد.

مهدی یوسفی وجود دانشگاه علمی کاربردی را در زمینه افزایش مهارت، تثبیت و ماندگاری نیروی انسانی و همچنین کاهش هزینه‌های جذب نیروی جدید با تخصص بالا را مفید و مثبت خواند و بیان کرد: با توجه به افق منطقه و افزایش جمعیت آن نیاز به گسترش فعالیت‌های دانشگاهی در منطقه احساس می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس مرتبط شدن ساختار منعطف دانشگاه علمی کاربردی با محیط صنعتی را از دیگر امتیازات این دانشگاه برشمرد و گفت: تا کنون رابطه سازمان منطقه ویژه پارس با دانشگاه جامعه علمی کاربردی در سطح بسیار بالایی بوده است و از این پس نیز این سازمان آمادگی کامل دارد تا محیط‌های صنعتی در راستای ایجاد زمینه برای انجام آموزش‌های کاربردی در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهد.

یوسفی یکی دیگر از کارکردهای مثبت دانشگاه علمی کاربردی در منطقه ویژه پارس را افزایش سطح سواد و تغییر نگاه و احساس نیاز به کسب تخصص در بین مردم محلی منطقه خواند که آثار مثبت آن در آینده از نظر توسعه پایدار بسیار مشهود خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با افزایش همکاری‌ها بین دانشگاه علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه پارس، دوره‌های آموزشی این سازمان توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شود.

انتهای پیام/2451/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0
دشمنان ایران نقشه ایجاد فتتنه داخلی را به گور می‌برند

امام جمعه قم با بیان اینکه دشمنان ایران نقشه ایجاد فتتنه داخلی را به گور می‌برند، گفت: دشمنان بدانند در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات، این امر پایان راه برای ملت ایران نبوده چراکه اقتصاد مقاومتی ابزار ما برای مقابله آنها است.

خبرگزاری فارس: دشمنان ایران نقشه ایجاد فتتنه داخلی را به گور می‌برند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در خطبه نخست نماز جمعه این هفته قم که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار با اشاره به اهمیت حفظ و تقویت روابط صمیمانه خانوادگی به ویژه میان همسران اظهار داشت: در برخی روایات از همنشینی با زن و فرزند به عنوان عملی فراتر از اعتکاف در مسجد رسول‌الله(ص) یاد شده است.

به گفته وی، نباید اینگونه باشد که همسران و اعضای یک خانواده در کنار یکدیگر باشند ولی از نظر روحی و روانی فاصله زیادی میان آنها باشد، امروزه فضاهای مجازی با هر کاربردی که داشته باشند به این آسیب دامن می‌زنند و دوری معنوی را در یک خانواده به وجود می‌آورند.

امام جمعه قم با بیان اینکه خانواده و محفل انسی که به وجود می‌آورد، بهترین راهکار برای رفع مشکلات اجتماعی محسوب می‌شود، گفت: روابط صمیمانه داشته باشیم و گفت‌وگو همنشینی میان اعضای یک خانواده را رعایت کنیم، آنگاه با بسیاری از مشکلات مواجه نخواهیم شد.

وی در خطبه دوم به لیالی قدر اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس روایتی از نبی مکرم اسلام(ص) کسانی که رمضان را روزه بگیرند، شب‌های این ماه را به مناجات بپردازند، بر نماز و فریضه جماعت مراقبت کنند، نماز جمعه به پا دارند و نماز عید فطر بخوانند شب قدر را درک خواهند کرد.

اعرافی در ادامه به تمدید مذاکرات هسته‌ای پرداخت و گفت: امروزه آمریکایی‌ها به دنبال اهداف خاصی هستند؛ اگر مذاکرات به نتیجه رسید آن را حاصل فشارها و تسلیم ملت ایران بدانند و اگر نتیجه‌ نداد، ایران را در فضای بین‌المللی مقصر بدانند و در داخل ایران نیز به ایجاد فتنه بپردازند.

خطیب جمعه قم عنوان کرد: ملت ما بیدار است، به گونه‌ای که سخن و موضع ما در برابر این راهبرد شیطانی این است که اگر مذاکرات نتیجه‌بخش بود به دلیل پایداری ملت ایران و پیشرفت علمی جمهوری اسلامی، مقاومت رهبری معظم و تلاش مذاکره‌کنندگان بوده و اصل این افتخار برای مردم است.

وی افزود: اگر مذاکرات به نتیجه برسد، به دنبال این هستیم که تمام جهان باید خلع سلاح هسته‌ای شود و آمریکا و دیگر قدرت‌ها هم از این سلاح مخرب دست بردارند؛ گمان نکنند تحقیر و تحریم ما را به مذاکره کشانده زیرا ما مرد جهاد هستیم و تهدید بر روی ما تأثیری ندارد.

اعرافی با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای را پایان خط نمی‌دانیم، گفت: اقتصاد مقاومتی ابزار ملت ایران برای مقابله با جهانخواران است و دشمنان نیز بدانند به فضل الهی، مردم ایران دچار اختلاف و فتنه‌های داخلی نخواهند شد.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: مردم ایران بر عهد خود با امام و شهیدان پایدار می‌مانند و به آرمان‌های بلند اسلام و انقلاب متعهد خواهند ماند.

وی به روز قدس اشاره کرد و افزود: گرامیداشت این روز، یک حرکت راهبردی و دارای اهمیت فراوانی است؛ امروزه فتنه‌های مختلفی در منطقه ایجاد شده و همین امر اقتضاء می‌کند ملت روزه‌دار با شکوه بیشتر در صحنه حاضر شود و به جهانیان اعلام کند فتنه‌هایی که مستکبران ایجاد کرده‌اند، امت اسلامی را از پایداری در آرمان قدس و دفاع از مظلومان کشورهای اسلامی باز نخواهد داشت.

اعرافی بیان کرد: انتظار از علمای جهان اسلام و همه مسلمانان این است که زیر پرچم دین به دفاع از مظلومان عالم بپردازند؛ متأسف هستیم که گاهی علمایی در جهان اسلام به این اصل مهم کم توجهی می‌کنند؛ از مراکز مهمی همچون الازهر که دارای سابقه درخشان علمی است، انتظار داریم در توطئه‌های فریبکارانه دشمنان اسلام قرار نگیرند.

خطیب جمعه قم در ادامه به ابلاغ سیاست‌های برنامه ششم توسعه توسط رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: این سیاست‌ها برخاسته از عمل فکری رهبری و مشورت جمعی نخبگان جامعه است؛ باید برنامه‌ای قوی‌تر از گذشته در دولت و مجلس تصویب شود که اقتصاد مقاومتی، پیشتازی در علم و فناوری و مقاوم‌سازی فرهنگی محورهای اصلی آن به شمار می‌روند.

وی همچنین به هفته اکرام نیازمندان و ایتام اشاره کرد و گفت: وظیفه همه ما، ایجاد عدالت اقتصادی و اجتماعی است و مسئولان باید در این زمینه پیشگام باشند.

انتهای پیام/78004/ت40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 12 تیر 1394  | 12:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
 
شیراز/خبرگزاری صدا و سیما /اجتماعی
چشمه گمبان ارسنجان قربانی گرفت .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول اورژانس ارسنجان گفت: یکی از جوانان شهرستان که برای شنا وارد قسمت عمیق چشمه گُمبان شده بود، غرق شد و جان خود را از دست داد .
حسن نعمتی افزود: با وجود مسافت زیاد، عوامل اورژانس در محل حاضر شدند اما به علت گذشت زمان زیاد از غرق شدگی، کمکهای اولیه موثر نبود.
شهرستان ارسنجان در 120 کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.

ادامه مطلب
نظرات 0
حادثه
شناسهٔ خبر: 2850035 - 
مشهد- گود برداری غیر اصولی در منطقه سیدی مشهد ظهر امروز موجب ریزش یک ساختمان دو طبقه و وارد شدن خسارات مالی به ساختمان های مجاور شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مقارن ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه ظهر امروز یک مجتمع دو طبقه واقع در خیابان قائم واقع در منطقه سیدی مشهد در مجاورت یک کارگاه ساختمانی گود برداری شده دچار ریزش و تخریب شد.

گود برداری در یک قطعه زمین ۲۰۰ متری به عمق یک متر و نیم متر که بدون رعایت نکات ایمنی و ایجاد دیوار های حائل انجام شد یک ساختمان دو طبقه فرسوده را تخریب کرد و موجب ایجاد ترک های عمیق در ساختمان های مجاور این گود شد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد در این رابطه گفت: بی توجهی به رعایت نکات ایمنی در حین عملیات گود برداری و عدم استفاده از سازه نگهدار مناسب موجب تخریب نیمی از بنای این ساختمان مسکونی شد.

حسین خاکپور با اشاره به مساحت تقریبی ۳۰۰ متر مربع زیربنای ساختمان حادثه دیده اظهار کرد: آتش‌نشانان با حضور در محل حادثه ضمن رعایت نکات ایمنی و قطع جریان برق و انشعاب گاز ساختمان عملیات جستجو و کاوش را آغاز کردند که خوشبختانه این حادثه هیچ تلفاتی نداشت.

وی ادامه داد: خوشبختانه در زمان وقوع این حادثه هیچ یک از اهالی ساختمان در منزل حضور نداشتند و این حادثه تنها موجب بر جای ماندن خسارات مالی شد.

وی افزود: به دلیل اینکه دیوار های ساختمان سه طبقه مجاور این زمین نیز دچار ترک های عمیق شد لذا به دلیل احتمال خطر ریزش این بنای سه طبقه، آتش نشانان دستور تخلیه این مجتمع را نیز صادر کردند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 12 تیر 1394  | 12:46 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
متهم23 ساله به نام "حسن" پس از انتقال به كلانتري در بازجوئي هاي پليس به 8 فقره سرقت طلاجات، وجه نقد، تبلت و لپ تاپ به ارزش تقريبي 500 ميليون ريال اعتراف کرد.
به گزارش  نامه نیوز،‌ پليس شهرستان فريمان خراسان رضوي سارق حرفه اي را كه در پوشش لباس زنانه به 8 منزل خالي از سكنه دستبرد زده بود دستگير كرد.


فرمانده انتظامي شهرستان فريمان در تشريح اين خبر گفت:‌ در پي چند فقره سرقت شبانه از منازل خالي از سكنه در يكي از مناطق شهر فريمان، موضوع به صورت ويژه در دستور کار تيمي از ماموران كلانتري مركزي اين فرماندهي قرار گرفت. 

سرهنگ "افشار نجاتي" افزود: ماموران كلانتري پس از شناسايي جغرافيايي زماني و مكاني گشت هاي هدفمند را در مناطق آسيب پذير فعال تا اينكه در ساعات اوليه شب گذشته به زني كه سراسيمه از يك منزل متواري شد مظنون شدند و بلافاصله وارد عمل شدند.

پس از دستگيري او متوجه شدند اين فرد مذكر است كه با لباس مبدل زنانه به منزل خالي از سكنه دستبرد زده است.

 
به گزارش سایت پلیس وي تصريح كرد: متهم23 ساله به نام "حسن" پس از انتقال به كلانتري در بازجوئي هاي پليس به 8 فقره سرقت طلاجات، وجه نقد، تبلت و لپ تاپ به ارزش تقريبي 500 ميليون ريال اعتراف کرد.


سرهنگ نجاتي خاطر نشان كرد: متهم پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد.

دزدی با لباس زنانه پسری که با لباس زنانه سرقت می‌کرد +عکس
 

ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 >