تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
هوشیاری پلیس کردکوی نگهبان سارق را به دام انداخت

فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی از دستگیری سارق باغات و کشف اموال مسروقه خبر داد.

خبرگزاری فارس: هوشیاری پلیس کردکوی نگهبان سارق را به دام انداخت
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمود علی‌فر پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران استان گلستان، اظهار کرد: پس از کسب اطلاع از وقوع سرقت در چندین باغ در سطح حوزه استحفاظی، تیمی مجرب از ماموران پلیس آگاهی شهرستان تشکیل و شناسایی و دستگیری سارق در دستور کار آنان قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به شگرد وقوع سرقت‌ها که به صورت مشابهی انجام شده بود و احتمال آن می‌رفت که سرقت‌ها توسط یک نفر انجام شده باشد، مامورین پلیس آگاهی شهرستان با بکارگیری منابع و مخبرین و تحت نظر قرار دادن سارقین سابقه‌دار و همچنین اظهارات مالباختگان موفق به شناسایی سارق شدند.

* دستگیری سارقی که نگهبان یکی از باغ‌های اطراف محل وقوع سرقت‌ها بود

فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی بیان کرد: با توجه به شواهد موجود و هماهنگی با مقام قضایی، سارق که نگهبان یکی از باغ‌های اطراف محل وقوع سرقت‌ها بود، شناسایی و دستگیر شد.

علی‌فر تاکید کرد: این سارق حرفه‌ای، اموال مسروقه را در زیر خار و خاشاک به طرز ماهرانه‎ای مخفی کرده بود که توسط پلیس کشف شد.

وی افزود: متهم که در ابتدا در تحقیقات تکمیلی هرگونه بزه انتسابی را رد می‎کرد، پس از مواجه با مستندات و ادله موجود، به انجام سه فقره سرقت باغ و یک فقره سرقت سیم کابل برق اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی در پایان از کشاورزان به خصوص باغداران خواست در فصول برداشت محصول که امکانات و تجهیزات بیشتری در باغ خود دارند ضمن گماردن نگهبان مطمئن و اقدامات تامینی مناسب و همچنین سرکشی مداوم از اموال‌شان، پلیس را در تامین امنیت و کاهش جرائم یاری کنند و موارد مشکوک را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع‎رسانی کنند.

انتهای پیام/83004/ل20/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
طرح رفع موانع تولید در سمنان در دست اجراست

رئیس کمیسیون کارگری شهرستان سمنان، گفت: طرح رفع موانع تولید در سمنان از سوی دولت تهیه شده و در دست اجراست.

خبرگزاری فارس: طرح رفع موانع تولید در سمنان در دست اجراست
 

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی فرمانداری سمنان، سید عباس دانایی در جلسه کمیسیون کارگری شهرستان سمنان که در خصوص پیگیری بخشی از مشکلات واحدهای صنعتی در فرمانداری شهرستان سمنان برگزار شد، ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان، هدف از تشکیل کمیسیون کارگری را رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی و حمایت از بخش تولید و قشر تلاشگر کارگران دانست.

وی افزود: نقش کارگران به‌عنوان بازوان تولید در کشور عاملی مهم در خودکفایی و اقتدار ملی و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

رئیس کمیسیون کارگری شهرستان سمنان با اشاره به اهتمام دولت در رونق تولید و اقتصاد کشور، گفت: طرح رفع موانع تولید در کشور از سوی دولت بدین منظور تهیه شده و در دست اجراست که آینده‌ای روشن و امیدافزا در بخش تولید و اقتصاد را به همراه خواهد داشت.

دانایی تصریح کرد: یکی از معضلات و مشکلات کارگران، عدم تخصص لازم و آموزش ضمن کار است که رفع این مسائل تلاش بیشتر کارگران و تعامل با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه‌ای و توجیه کارفرمایان را می‌طلبد.

احمد بابایی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سمنان نیز در این جلسه از اهتمام این اداره در رسیدگی و اطلاع‌رسانی به واحدها و ارتباط مناسب با مدیریت شرکت‌های تولیدی و صنعتی در سمنان در پیگیری مشکلات آن‌ها خبر داد.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم با اجرای سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حمایت از بخش‌های مختلف شاهد شکوفایی آنها باشیم.

در این جلسه، مشکلات سه واحد تولیدی و صنعتی سمنان مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

انتهای پیام/2249/ل/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
«عزیز» مطبوعات بوشهر به دیار باقی شتافت

عزیز افتخاری پیشکسوت رسانه‌ای، کارشناس ورزشی و از افتخارات جامعه رسانه‌ای و ورزشی بوشهر بعد از یک دوره بیماری سخت، دار فانی را وداع گفت.

خبرگزاری فارس: «عزیز» مطبوعات بوشهر به دیار باقی شتافت
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عصر دیروز خبر درگذشت عزیز افتخاری خیلی سریع در بین شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و تمام اهالی رسانه را در بهت فروبرد.

افتخاری در چند ماه اخیر به دلیل بیماری که داشت در بیمارستان نمازی شیراز بستری بود و پس از اعلام نظر پزشکان ادامه درمان وی به خارج از بیمارستان تشخیص داده شد و وی در منزل برادرش در شیراز تحت درمان قرار گرفت.

در روزهای اخیر نیز بیماری وی تشدید شد و متأسفانه عصر روز گذشته دارفانی را وداع گفت.

عزیز افتخاری از جمله ورزشی‌نویسانی بود که علاوه بر کار خبری به‌عنوان کارشناس ورزشی نیز در برنامه‌های رادیو و  تلویزیونی صداوسیمای مرکز بوشهر حضور می‌یافت و کارشناس فوتبال برنامه ورزشی «نشان» هم بود.

اخلاق و رفتار پهلوانی وی در عرصه مطبوعات و تعامل با ورزشکاران و مدیران ورزشی از این پیشکسوت چهره‌ای محبوب و دوست‌داشتنی به وجود آورده بود به‌طوری‌که در طول مدت بستری وی در بیمارستان بسیاری از ورزشکاران و ورزشی نویسان استان بوشهر برای عیادت وی راهی شیراز شدند.

حسن غریبی دیگر پیشکسوت مطبوعات و ورزشی‌نویس بوشهری با ابراز تأسف از درگذشت عزیز افتخاری به خبرنگار فارس در بوشهر گفت: عزیز افتخاری عصای دست ورزشی‌نویسان بوشهر بود، معلم اخلاقی بود که دیگر زاییده نخواهد شد.

وی بیان کرد: وجودش برای ورزش استان بوشهر برکت بود و حیف که خیلی زود وی را از دست دادیم.

فاضل قنبرپور خبرنگار و ورزشی‌نویس بوشهری نیز از درگذشت عزیز افتخاری بسیار ناراحت بود و گفت: حاج عزیز رفیق‌باز بود در حد تیم ملی، عاشق فوتبال استان و نخستین فردی بود که در خلال مسابقات در ورزشگاه حاضر می‌شد در حالی‌که مسیر 120 کیلومتری گناوه تا بوشهر را برای مسابقات به ورزشگاه بوشهر می‌آمد.

وی افزود: تکه کلام حاج عزیز این بود « موی سپید را فلک به‌رایگان نداد، این رشته را من به‌نقد جوانی داده‌ام»، 5 دهه فعالیت خبری ورزشی با کیهان ورزشی داشت و تنها خبرنگار ورزشی بود که بازی‌های جام جهانی فوتبال را به تهران ارسال می‌کرد چراکه در زمان‌های دور خبری از ماهواره نبود و حاج عزیز از طریق آنتن کشورهای عربی این کار را برای کیهان ورزشی انجام می‌داد.

قنبر پور گفت: ضایعه درگذشت این پیشکسوت رسانه‌ای، برای تمام اهالی ورزش استان سنگین است و امیدوارم خداوند به خانواده ایشان صبر عطا فرماید.

عبدالرضا کللی کارشناس و ورزشی‌نویس بوشهری هم درگذشت عزیز افتخاری را تسلیت گفت و بیان کرد: عبدالعزیز افتخاری پیشکسوت عرصه رسانه و مطبوعات از سال 45 کار خود را با هفته‌نامه کیهان ورزشی آغاز کرد و به‌نوعی قدیمی‌ترین خبرنگار ورزشی استان بوشهر هم محسوب می‌شود.

وی بیان داشت: مرحوم افتخاری در کنار تهیه و ارسال خبر، توانایی ویژه‌ای در نوشتن مقالات، یادداشت‌ها و تحلیل‌های ورزشی داشت و به‌عنوان کارشناس در برنامه‌های رادیوتلویزیونی نیز شرکت می‌کرد.

بر اساس این گزارش مراسم تشییع پیکر عبدالعزیز افتخاری پیشکسوت رسانه‌ای استان بوشهر عصر جمعه از ساعت 18 از محل سید رضا تا امامزاده شهر گناوه برگزار خواهد شد.

خبرگزاری فارس ضایعه درگذشت عزیز افتخاری را به خانواده وی و جامعه رسانه‌ای استان بوشهر تسلیت می‌گوید.

انتهای پیام/2255/ش40/پ3003


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
رادیو آتش‌نشان در کرج آغاز به کار کرد

به مناسبت میلاد باسعادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی(ع)، رادیو آتش‌نشان در شهرداری کرج آغاز به کار کرد.

خبرگزاری فارس: رادیو آتش‌نشان در کرج آغاز به کار کرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی شهرداری کرج، پیشنهاد راه‌اندازی رادیو آتش‌نشان که در گردهمایی مدیران و کارشناسان روابط عمومی شهرداری کلانشهرهای کشور از سوی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری کرج مطرح شده بود، در مدت زمان کوتاهی عملیاتی شد.

این رادیو برای ترویج فرهنگ ایمنی در جامعه و مقابله با تلفات و خسارت‌های جانی و مالی ناشی از وقوع انواع حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی فعال شد.

براساس این گزارش، با توجه به رسالت خطیر سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی که حفظ ایمنی و سلامت شهروندان در برابر انواع خطرات و حوادث می‌باشد، وجود رسانه‌ای فراگیر که در خدمت این قشر شجاع و دلسوز باشد، احساس شد.

این گزارش می‌افزاید: در آینده‌ای نزدیک شاهد تسری فعالیت‌ها و اثرگذاری آن به واحد آتش‌نشانی دیگر کلانشهرهای کشور و در فاز تکمیلی، تمام آتش‌نشانی‌های ایران خواهیم بود.

انتهای پیام/2302/ن


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
شناسایی 730 زندانی جرائم غیرعمد در خراسان رضوی

کارشناس ستاد دیه خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون 736 نفر زندانی جرائم غیرعمد واجد شرایط کمک در سطح خراسان رضوی شناسایی شده‌اند.

خبرگزاری فارس: شناسایی 730 زندانی جرائم غیرعمد در خراسان رضوی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، حجت‌الاسلام سیدرضا حسینی ظهر امروز در حاشیه جشن گلریزان آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد قوچان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر اتفاق و حادثه غیرعمد حواشی به دنبال دارد و چهار گروه زندانی، خانواده زندانی، قربانی و خانواده قربانی را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه خیران در جشن‌های گلریزان نه تنها سبب آزادشدن زندانی می‌شوند بلکه سه گروه دیگر را نیز از آسیب‌های اجتماعی نجات می‌دهند، گفت: تاکنون 18 نفر توسط ستاد دیه در این شهرستان آزاد شدند که مبلغ جرائم آنها 3 میلیارد و 219 میلیون تومان بوده که یک میلیارد و 965 میلیون تومان آن توسط مددکاران از شکات تخفیف گرفته شده است.

کارشناس ستاد دیه خراسان رضوی با یادآوری این موضوع که 340 میلیون و 600 هزار تومان برای 18 نفر به صورت بلاعوض کمک اختصاص یافت، تصریح کرد: 736 نفر واجد شرایط در سطح خراسان رضوی وجود داشته که 32 نفر آنها از شهرستان قوچان هستند و شش نفر آنها نیز توسط یک خیر قوچانی مقیم دبی با پرداخت 10 میلیون تومان آزاد شدند.

وی یادآور شد: مددجویان قوچانی به علت جرائم نقدی همچون عدم پرداخت دین در مهریه، نفقه و... به میزان یک میلیارد و 370 میلیون ریال در زندان به سر می‌برند.

حسینی با اشاره به این موضوع که پرونده‌های زیر 5 میلیون تومان زیر نظر ستاد دیه شهرستان بررسی و مبالغ بالاتر در سطح استان پیگیری می‌شود، بیان کرد: مبالغ پرداخت شده توسط خیرین تنها برای جرائم غیرعمدی بوده و تمام مسائل شرعی در آنها رعایت می‌شود حتی در هنگام گرفتن تخفیفات نیز این مسائل رعایت خواهد شد.

وی تأکید کرد: مبلغ جمع‌آوری شده در جشن گلریزان قوچان 50 میلیون تومان بوده که تا پایان هفته آینده نیز این کمک‌ها توسط خیرین جمع‌آوری می‌شود و پس از آن ستاد دیه استان 10 برابر مبلغ جمع‌آوری شده را به همراه این مبلغ برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد این شهرستان اهدا و کمک می‌کند.

انتهای پیام/3138/ک30


ادامه مطلب
نظرات 0
صلح امام حسن(ع) زمینه حفظ نیروهای مومن و مخلص را فراهم کرد

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: امام حسن(ع) در شرایطی صلح را پذیرفت، که کمترین فایده آن حفظ نیروهای مومن و مخلص بود، که بعدها شهید شدند و خون پاکشان توانست رژیم اموی را منقرض کند.

خبرگزاری فارس: صلح امام حسن(ع) زمینه حفظ نیروهای مومن و مخلص را فراهم کرد
 

حجت‌الاسلام محمود رجبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تبریک سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: این امام بزرگوار پیش از دوران امامت خود در میدان مبارزه حضور داشتند و در جنگ‌های دوران امام علی(ع) به عنوان مبارز در خط مقدم جبهه می‌جنگیدند.

وی خاطرنشان کرد: امام حسن مجتبی(ع) امامی است که مانند امامان دیگر در مبارزه با ظلم و جریان باطل به وظیفه خود متناسب با شرایط عمل می‌کردند و پس از شهادت امام علی(ع) به صورت مکرر سازماندهی نیروها را برای جنگ با دشمنان داشتند.

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ع) چندین نوبت در جنگ با لشکر معاویه نیروها را بسیج کردند، گفت: به دلیل توطئه‌هایی که معاویه انجام داده بود، در بین صفوف لشگریان حضرت جاسوس‌ها و افراد مزدور رخنه کرده بودند.

وی خاطرنشان کرد: جنگیدن با معاویه با توطئه‌ها و تزویر جز از دست دادن یاران باوفا و آسیب به دنبال نداشت، از سویی دیگر در این جنگ معاویه با تبلیغات فراوانی که کرده بود، در نهایت می‌توانست از جریان‌های مختلف به ضرر اسلام سوء استفاده کند.

وی ادامه داد: آن حضرت در شرایطی صلح را پذیرفت که کمترین فایده آن حفظ نیروهای مومن و مخلصی بود که بعدها در رکاب ولایت شهید شدند و خون پاکشان توانست رژیم اموی را منقرض کند.

رجبی خاطرنشان کرد: شیوه مبارزاتی همه ائمه اطهار(ع) یکسان است، برخی اوقات شرایط اجتماعی نوع خاصی از مبارزه را می‌طلبد و هدف ائمه عمل به دستور و وظیفه الهی است و همان شیوه‌ای را انتخاب می‌کنند که خداوند به عنوان وظیفه الهی آنها قرار داده است.

وی عنوان کرد: به اندازه‌ای تبلیغات معاویه شدید و مزدورانه بود که جمع زیادی از مسلمانان تصور می‌کردند، پیامبر اکرم(ص) خویشاوندی جز معاویه ندارد و امیر مومنان(ع) مسلمان نبوده است.

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد:‌ امیر مومنان(ع) در نهج‌البلاغه از تنبلی، سستی و رکود یاران گلایه می‌کنند و امام حسن مجتبی(ع) نیز در جبهه خود یاران وفادار برای مبارزه ندارد.

وی عنوان کرد: در چنین شرایطی که معاویه واقعیت‌ها را واژگون نشان داد، جنگیدن به زیان اسلام بود، بنابراین حضرت با صلح جلوی خونریزی بی‌فایده مسلمانان را گرفت و زمینه را برای شناخت، آگاهی و بصیرت مردم فراهم کرد.

انتهای پیام/78003/ح30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
درگذشت کاشف شگف‌انگیزترین غار آبی جهان

یکی از اعضای تیم کاشف غار شگفت‌انگیز علیصدر درگذشت.

خبرگزاری فارس: درگذشت کاشف شگف‌انگیزترین غار آبی جهان
 

 به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، یکی از اعضای تیم کاشف غار شگفت‌انگیز علیصدر درگذشت، یوسف نجایی متولد سال 1319 در همدان بود و در آموزش ‌و پرورش در کسوت دبیری ورزش فعالیت داشت.

مرحوم نجایی یکی از کوهنوردان و غارنوردان مطرح کشور و عضو انجمن غارنوردی ایران بود که صعود به قله الوند و دیگر قلل را نیز در کارنامه خود دارد.

وی عضو تیم چهارنفره کاشف غار علیصدر بود که توانست به کشف بزرگترین غار آبی جهان دست یابد.

پسر مرحوم یوسف نجایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، ضمن قدردانی از همراهی مردم همدان در تشییع  و خاکسپاری پدر اظهار کرد: مرحوم فعالیت خود را از صعود الوند و قله توچال شروع کرد و اکثر قله‌های کشور و نقشه برداری از قلل را انجام داد.

وی با بیان اینکه وی در رشته اسکی، غارنوردی و کوهنوردی پیشکسوت بودند، اظهار کرد: مرحوم نجایی عضو افتخاری انجمن غارنوردی کشورهای انگلیس، آلمان و روسیه بود.

فرزند مرحوم نجایی با بیان اینکه پدرش عضو کمیته هیمالیانوردی و جزو نفرات نخست صعود به این قله بود، بیان کرد: ایشان حدود 50 سال در امر آموزش کوهنوردی مشغول بود.

وی با اشاره به روند کشف غار به روایت از خاطرات پدر گفت: پدر مرحومم برای نخستین بار در یک سفر که با معلم خود به آن منطقه رفته بودند از وجود این غار مطلع شد.

نجایی یادآور شد: پدر حین گردش در آن منطقه متوجه سنگی با دهانه باز می‌شود که با حس کنجکاوی وارد غار می‌شود اما به علت تاریکی برگشته و موضوع را با معلم خود در میان می‌گذارد.

وی بیان کرد: پس از مدتی با درمیان گذاشتن این موضوع با کدخدای روستای علیصدر با وسایل ابتدایی به همراه گروه چهارنفره خود برای نخستین بار وارد غار شده و روی آن شروع به پیشروی می‌کنند.

فرزند مرحوم نجایی با بیان اینکه برخی بر آن ادعا هستند که کاشف غار بوده‌اند، افزود: آنچه به صورت رسمی در میراث فرهنگی و شرکت علیصدر ثبت شده این است که این گروه ضمن پیشروی در روی آب غار علیصدر به ابعاد این غار پی برده‌اند.

وی بیان داشت: این گروه بعدها با گروه بین‌المللی نیز همراهی کرده و تشکیل تیم دادند و غار کتله‌خور را نیز با آنها پیشروی کردند.

نجایی در پایان یادآور شد: گزارشات این پیشروی‌ها در نشریات کشورهای خارجی نیز منتشر شد.

 انتهای پیام/89003/ش/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تولید مستند «مجاهد خاموش» در مازندران

مستند «مجاهد خاموش» با موضوع روایت زندگی سردار شهید علی‌اکبر میرزایی فرمانده قرارگاه عملیاتی بدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان توسط اداره‌کل حفظ آثار مازندران تولید و از شبکه تبرستان پخش شد.

خبرگزاری فارس: تولید مستند «مجاهد خاموش» در مازندران
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، مستند «مجاهد خاموش» با موضوع روایت زندگی سردار شهید علی‌اکبر میرزایی فرمانده قرارگاه عملیاتی بدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان توسط اداره‎کل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران تولید و از شبکه استانی تبرستان پخش شد.

این مستند به مدت 21 دقیقه به زوایای پنهان دوران زندگی و مبارزه با اشرار در سیستان و بلوچستان توسط سردار شهید علی‌اکبر میرزایی می‌پردازد.

مصاحبه با هم‌رزمان و فرماندهان لشکر 41 ثارالله (ع) و مسئولیت‎ها و چگونگی رفتار همراه با محبت و عشق در بین نیروهای بومی منطقه خاش از زبان ائمه جمعه و جماعات اهل‌سنت منطقه در این مستند روایت شده است.

مستند «مجاهد خاموش» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علیرضا پایندان، نویسندگی و تدوین‌گری محمد غزائیان، گویندگی شوکائیان، تصویربرداری محمدعلی نظری و تصویربرداران سپاه سیستان و بلوچستان با همکاری خانواده این شهید بزرگوار در اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران تهیه، تولید و از شبکه استانی تبرستان پخش شد.

انتهای پیام/3141/ن/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
جشن گلریزان برای آزادسازی زندانیان غیرعمد جم برگزار می‌شود

فرماندار جم گفت: در ماه رمضان امسال، جشن گلریزان برای آزادسازی زندانیان غیرعمد جم برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: جشن گلریزان برای آزادسازی زندانیان غیرعمد جم برگزار می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از جم، فتح‌الله نوروزی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری جشن گلریزان اظهار داشت: جشن گلریزان فرصتی برای بسط نیکی‌هاست و چه زیباست که همه در این جشن مهربانی شرکت کنند.

وی با بیان اینکه ماه رمضان ماه پاکی و مهربانی است، افزود: ماه رمضان فرصتی برای بهتر شدن و همدلی است و باید از این ماه نهایت استفاده را در کار نیک و کمک به محرومان ببریم.

نوروزی با اشاره به برگزاری جشن گلریزان در ماه رمضان خاطر نشان کرد: جشن گلریزان هر ساله به همت ستاد دیه در شهرستان‌ها برگزار می‌شود و امیدواریم با مشارکت گسترده مردم و خیرین شاهد آزادی زندانیان غیر عمد و بازگشت شادی به خانواده‌های آنان باشیم.

وی هدف اصلی از برگزاری جشن گلریزان را توسعه فرهنگ نیکوکاری در جامعه بر شمرد و افزود: برگزاری این جشن در واقع نهادینه سازی فرهنگ یاری رساندن به زندانیان نیازمند را در جامعه موجب می‌شود.

نوروزی کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرایم کیفری را یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشن در کمک به زندانیان غیر عمد دانست و تاکید کرد: قطعا خانواده‌ای که از نعمت سرپرست محروم است با انواع مشکلات نیز مواجه خواهد شد و بازگشت زندانیان به جامعه قطعا بخش مهمی از تبعات اجتماعی که می‌تواند دامنگیر خانواده‌های این زندانیان شود را مرتفع می‌سازد.

فرماندار جم از تبلیغات و اطلاع رسانی به عنوان یکی از عوامل مهم در ترویج مشارکت مردم در امر نیک گلریزان یاد کرد و افزود: باید با اطلاع رسانی دقیق و جامع، مردم و خیرین را نسبت به شرکت در امر خیر آزادی زندانیان غیر عمد ترغیب کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که شهرستان جم در سال جاری مشارکت گسترده‌تری را به نسبت سال قبل داشته باشد.

انتهای پیام/2451/ق20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 11 تیر 1394  | 5:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
فرهنگ کارآفرینی با کمک رسانه‌ها توسعه یابد

رئیس کانون کارآفرینان برتر خراسان رضوی گفت: توسعه فرهنگ کار آفرینی می‌تواند با کمک رسانه‌ها به سرعت گسترش یابد.

خبرگزاری فارس: فرهنگ کارآفرینی با کمک رسانه‌ها توسعه یابد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از ستاد خبری سفره‌های همدلی، حسین قنبری اظهار کرد: رسانه‌ها در بحث کارآفرینی نقش به‌سزایی دارند و توسعه فرهنگ کار‌آفرینی می‌تواند با کمک رسانه‌ها با سرعت گسترش یابد.

رئیس کانون کارآفرینان برتر خراسان رضوی افزود: به نظر من رسانه می‌تواند در بحث کارآفرینی یک ویژه برنامه تلویزیونی مخصوص داشته باشد و مانند برنامه 90 به صورت انتقادی کار کند تا مشکلات کارآفرینی در کشور و استان با سرعت حل شود.

قنبری بیان داشت: اگر رسانه‌ها فرهنگ کارآفرینی را قبول داشته باشند در بحث گسترش آن نیز می‌توانند بسیار به کارآفرینی در سطح استان کمک کنند و به نظر من باید در زمینه تشویق استفاده از تولیدات داخلی رسانه‌ها بیشتر پای کار بیایند.

وی در ارتباط با برنامه‌های سفره‌های همدلی نیز گفت: من این برنامه را فرصتی مناسب در بحث کارآفرینی می‌دانم و به نظر من این برنامه می‌تواند در مورد موضوعات ویژه در ارتباط با شهر مشهد و زیارت تمرکز بیشتری داشته باشد و حتی در بخش‌هایی از آن با توجه به اینکه در سراسر ایران این برنامه تلویزیونی طرفدار دارد می‌تواند ویژگی‌ها و موارد گردشگری شهر مشهد را به مردم سراسر ایران معرفی کند.

انتهای پیام/3138/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 >