تیم هسته‌ای باید در موضوع موشکی به تفاهم معنادار می‌رسید

کارشناس مسائل سیاسی گفت: باید ایران در مذاکره با گروه 1+5 در موضوع موشکی به یک تفاهم معنادار می‌رسید.

خبرگزاری فارس: تیم هسته‌ای باید در موضوع موشکی به تفاهم معنادار می‌رسید
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، 7 روز از قرائت بیانیه مشترک نماینده عالی اتحادیه اروپایی فدریکا موگرینی و وزیر خارجه ایران جواد ظریف می‌گذرد و آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ مربوط به جمع‌بندی هسته‌ای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کرد تا تحریم‌های بین‌المللی علیه برنامه هسته‌ای ایران برداشته شود.

یکی از خطوط قرمز ایران در مذاکرات هسته‌ای که رهبری روی آن تاکید داشتند به مخاطره نیفتادن قابلیت‌های دفاعی و تسلیحاتی ایران است، اما تا چه میزان قابلیت‌های دفاعی ایران در این جمع‌بندی مصون بوده‌اند؟ در همین راستا گفت‌وگویی با مهدی مطهرنیا کارشناس علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم داشته‌ایم:

 

فارس: آیا جمع‌بندی صورت گرفته در زمینه هسته‌ای می‌تواند به قابلیت‌های دفاعی کشور خدشه‌ای وارد کند؟

مطهرنیا: قابلیت‌های دفاعی کشور اساسا وابسته به تعریفی است که از دشمن استرات‍ژیک داریم. هر کشوری قابلیت‌های دفاعی خود را در بافت‌های تاریخی معین براساس تعریف استراتژیکی که دارد برنامه‌ریزی می‌کند. از همین رو توان دفاعی هر کشوری در بافت‌های زمانی متفاوت، به تعریف ما از دشمن استراتژیک بستگی دارد.

وقتی دشمن استراتژیک خود را ایالات متحده آمریکا یا یک قدرت نظامی دارای سلاح هسته‌ای و توان هجومی نظامی بسیار بالا قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که باید قدرت نظامی خود را حتی بالاتر از میزان امروز ببریم در حالی که در جمع‌بندی صورت گرفته درصدد کاهش این هستند. البته این توان برای رقبای منطقه‌ای کافی است اما دشمن استراتژیک ما آمریکاست و باید به همین دلیل هر روز بر توان نظامی خود بیفزاییم.

در زمان رژیم پهلوی، محمدرضا خود را چهارمین ارتش قدرتمند جهان می‌دانست و در همین راستا ناوچه‌های بزرگ جنگی در خلیج فارس قرار داد اما او نمی‌دانست برای کدام دشمن یا دشمنان استراتژیک خود را تجهیز کرده است و در همین راستا توان نظامی وی برنامه‌ریزی شده نبود چون دارای قدرت مانور نبود. نظام جمهوری اسلامی ایران با بررسی این موضوع تاکنون توانسته است براساس منطق در گستره منطقه‌ای و بین‌المللی از قدرت تدافعی خوبی برخوردار شود.

 

فارس: چرا در مذاکرات هسته‌ای، سخن از محدودیت‌های موشکی و تسلیحاتی به میان آورده شد در حالی که این مذاکرات برای موضوع هسته‌ای ایران بود؟

مطهرنیا: آنچه در مسئله هسته‌ای مطرح بود جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح‌های غیر متعارف بوده است. با توجه به استفاده دولت نهم و دهم از ادبیات تهاجمی طی هشت سال گذشته فرصتی برای طرف‌های غربی پیش ‌آمد تا آنها موضوع موشکی ایران را با هسته‌ای پیوند زده و در قطعنامه‌های سازمان ملل انعکاس دهند. یعنی در دیدگاه آنها موضوع موشکی ایران در مذاکرات هسته‌ای موضوعیت حقوقی پیدا کرد هرچند که غربی‌ها با این کار به دنبال اهداف سیاسی بودند.

با همه این اوصاف هم اکنون موضوع موشکی در پرونده هسته‌ای دارای موضوعیت حقوقی است چراکه در پرونده هسته‌ای به آن اشاره شده است. بنابراین باید ایران در مذاکره با 1+5 در ارتباط با موضوع موشکی به یک تفاهم معنا دار می‌رسید. البته یکی از مسائل مهم در روزهای پایانی وین که منجر به طولانی‌ت شدن مذاکرات شد مسئله فروش اقلام نظامی و دو منظوره به جمهوری اسلامی ایران بود که از ابعاد مهمی برخوردار است.

فارس: آیا مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 صرفا در زمینه هسته‌ای بود و هیچ ارتباطی به سیاست‌های کلان نظام در منطقه و در مقابل استکبار نداشت؟

مطهرنیا: دنیای سیاست دنیای واقعیت‌های عینی گریزناپذیر است. یک طرف سیاستمداران هستند که اراده خود را بر دنیای عینیات تحمیل می‌کنند و در طرف دیگر واقعیت‌های گزیر ناپذیر قرار دارند که خود را بر اراده سیاستمداران بزرگ دیکته می‌کنند. جمع‌بندی صورت گرفته در مذاکرات هسته‌ای پیروزی دیکته واقعیت‌ها بر اراده سیاستمداران است وگرنه این توافق صورت نمی‌گرفت چرا که  همه طرف‌ها با توجه به آینده و گذشته چنین توافقی را پیش بینی نمی‌کردند. لزومی که در طرف‌های غربی برای این کار وجود داشت و خواستی که برای مذاکرات در ایران بود موجب ایجاد این جمع‌بندی مشترک شد وگرنه هر کدام از طرفین به دنبال توافقی به نفع خود بودند. اگر این موضوع را بپذیریم باید گفت با وجود اینکه سردمداران غربی سخن از عدم تسری جمع‌بندی هسته‌ای به موضوعات دیگر سخن می‌گویند ولی واقعیت‌های سیاسی نشان از قدرت و منطق ایران دارد. در واقع سیگنال‌ها و واکنش‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر واقعیت‌ها پر توان‌تر هستند.

فارس: آیا این جمع‌بندی بازنده داشت؟

مطهرنیا: بزرگ‌ترین بازنده جمع‌بندی صورت گرفته نتانیاهو بود که هنوز تصویر نقاشی مضحک آن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در خاطره‌ها فراموش نشده است.

فارس: به طور کلی جمع‌بندی صورت گرفته در زمینه هسته‌ای چطور بوده است؟

مطهرنیا: توافق اخیر نقطه عطفی در سیاست بین‌المللی ایران محسوب می‌شود. اگر چه سیاست خارجی ایران در ارتباط با بعضی از کشورها در ادبیات سیاسی تلاش می‌کند ماندگاری گذشته را حفظ کند، اما با توجه به تغییر در سیاست خارجی ایران که در سند چشم‌انداز افق 1404 هم آمده است باید پذیرفت که نمی‌توان در واقعیات سیاسی، کنش‌های مربوط به جمع‌بندی هسته‌ای در آینده را نادیده گرفت هرچند که ضعف‌هایی دارد.

*******************

گفت‌وگو از نجمه عزتی

******************

انتهای پیام/2258/صا40


ادامه مطلب
نظرات 0
بازگشایی تمام راه‌های ارتباطی روستاهای سیل‌زده الموت شرقی

فرماندار قزوین از بازگشایی تمام راه‌های ارتباطی روستاهای سیل‌زده الموت شرقی خبر داد.

خبرگزاری فارس: بازگشایی تمام راه‌های ارتباطی روستاهای سیل‌زده الموت شرقی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی فرمانداری قزوین، سیدعلی موسوی گفت: بر اثر بارش باران و وقوع سیل راه ارتباطی 70 روستای الموت شرقی و مسیر الموت به تنکابن در گردنه پیچه بن مسدود شده بود که با تلاش راهداران و بسیج تمام امکانات راه ارتباطی این روستاها بازگشایی شد.

وی افزود: رسوب‌برداری و مرمت مسیرهای ارتباطی از جمله اقدامات صورت گرفته به منظور بازگشایی راه‌های منطقه الموت شرقی بود که با تلاش 20 نفر از راهداران و 10 دستگاه ماشین‌آلات مستقر در منطقه صورت گرفته است.

فرماندار قزوین با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در امدادرسانی به مسافران و ساکنان منطقه الموت شرقی تصریح کرد: در پی وقوع این حادثه طبیعی با تلاش عوامل امدادی بیش از 50 نفر از مسافرانی که در مسیر گردنه پیچه بن الموت به تنکابن در سیل گرفتار شده بودند، نجات یافتند.

موسوی با اشاره به اینکه در این سیل به بیش از 10 دستگاه خودرو خسارت وارد شد، بیان کرد: در این حادثه یک دستگاه خوروی سمند و یک دستگاه تندر 90 به طور کامل در زیر رسوبات ناشی از سیل مدفون شده بودند که با تلاش نیروهای هلال احمر، راهداری، نیروی انتظامی و قرارگاه عاشورا مستقر در منطقه الموت پنج دستگاه خودرو روز گذشته از لابه‌لای رسوبات سیل خارج شد و تلاش عوامل امدادی برای کمک‌رسانی در این زمینه ادامه دارد.

وی تخریب تأسیسات زیر بنایی از جمله شبکه آبرسانی، برق‌رسانی، راه‌های ارتباطی خطوط تلفن و کانال‌های مزارع کشاورزی را از دیگر خسارات سیل در منطقه الموت اعلام و اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته ضمن آبرسانی به روستاهای منطقه با تانکر و بازگشایی راه‌ها، زمینه اعزام گروه‌های کارشناسی برای برآورد میزان خسارات فراهم شده است.

فرماندار قزوین با اشاره به اینکه در این حادثه چهار نفر از کارکنان یک مزرعه پرورش ماهی در روستای اوان در سیل گرفتار شده بودند، گفت: دو نفر از این افراد با کمک نیروهای مردمی نجات یافتند و جسد کارگر این مزرعه که از اتباع کشور افغانستان است با تلاش نیروهای هلال احمر روز گذشته در حوالی رودخانه شاهرود پیدا شد.

موسوی ادامه داد: هم‌اکنون نیروهای هلال احمر از جنوبی‌ترین نقطه شاهرود در منطقه لوشان تا روستای اوان در منطقه الموت شرقی در حال جست‌وجوی صاحب این مزرعه پرورش ماهی هستند که مفقود شده است.

انتهای پیام/2667/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
جایگاه قانونی اشتغال معلولان در ادارات دولتی تثبیت شود

مدیرعامل انجمن حمایت از معلولان آسیب نخاعی اصفهان گفت: شنیده‌ها حاکی از این است که سهم سه درصدی اشتغال معلولان در ادارات دولتی در برنامه جدید دولت حذف شده اما جایگاه اشتغال معلولان در ادارات دولتی باید در قانون تثبیت شود.

خبرگزاری فارس: جایگاه قانونی اشتغال معلولان در ادارات دولتی تثبیت شود
 

علیرضا نصراصفهانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به یکی از مهم‌ترین نیاز‌های معلولان در سطح جامعه اظهار کرد: اشتغال یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین نیاز‌های معلولان در سطح جامعه است اما طی سال‌های گذشته به این مهم بی‌توجهی شده است.

وی با بیان اینکه در گذشته بر اساس قانون باید سه درصد از اشتغال ادارات دولتی به معلولان اختصاص داده می‌شد، اضافه کرد: اما در حال حاضر آنچه در روزنامه‌ها و اخبار شنیده‌ایم مبنی بر این است که در برنامه جدید دولت برای حمایت از معلولان سهم سه درصدی اشتغال معلولان در ادارات دولتی نیز حذف شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از معلولان آسیب نخاعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه اما در کنار این موضوع نیز اقدامات خوبی برای حمایت از معلولان از سوی دولت برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: دولت در برنامه جدید خود برای حمایت از معلولان در راستای بیمه، حقوق، ایاب و ذهاب و موارد دیگر برای حمایت از معلولان برنامه‌ریزی کرده است.

وی با اشاره به اینکه اما دولت باید برای اشتغال معلولان چاره‌اندیشی کند، ادامه داد: البته از راهکار‌های دولت در این زمینه اطلاعی نداریم اما بدون شک جایگاه اشتغال معلولان در ادارات دولتی باید در قانون تثبیت شود.

نصراصفهانی با بیان اینکه بحث اشتغال از سویی مشکلات اقتصادی و مالی معلولان و از سوی دیگر نیز خلأ‌های عاطفی و روحی این افراد را جبران می‌کند، تاکید کرد: اساسی‌ترین کاری که دولت برای حمایت از معلولان باید انجام بدهد، رسیدگی به اشتغال این قشر است.

وی با تاکید بر اینکه اگر مشکل اشتغال معلولان برطرف شود به معنای ماهی‌گیری یاد دادن به این افراد است، افزود: اما اگر اشتغال معلولان رفع نشود و دولت تنها در راستای ارائه حقوق، هزینه‌های ایاب و ذهاب و موارد دیگر تلاش کند به معنای ماهی دادن به دست معلولان است.

مدیرعامل انجمن حمایت از معلولان آسیب نخاعی استان اصفهان با اشاره به اینکه اگر مشکل اشتغال معلولان رفع شود به استقلال آنها کمک می‌کند و بسیاری از مشکلات این افراد در سطح جامعه برطرف می‌شود، گفت: همچنین به دنبال این موضوع حرمت معلولان در سطح جامعه حفظ می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر هر کاری که دولت برای حمایت از معلولان انجام بدهد اما به اشتغال آنها توجهی نکند، بازخورد چندانی در میان معلولان ندارد، اظهار کرد: البته حذف شدن سهم سه درصدی اشتغال معلولان در ادارات دولتی را تنها در روزنامه‌ها و آنچه گفته شده شنیده‌ایم اما هنوز نامه مکتوبی در این زمینه به ما اعلام نشده است.

نصراصفهانی ادامه داد: در حال حاضر چهارچرخ اشتغال در سطح کشور در هوا است و جوانان از موضوع بیکاری رنج می‌برند اما در کنار این موضوع معلولان نیز در سطح شهر‌ها دارای حق و حقوق هستند و سهم اشتغال آنها در ادارات دولتی باید تثبیت شده و افزایش یابد.

انتهای پیام/63004/ر30/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 12:03 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سیلاب روستای محمدآباد محلات خسارت جانی نداشت

فرماندار محلات گفت: سیلاب عصر روز گذشته روستای محمدآباد هیچ خسارت جانی در پی نداشت، اما خسارت مالی فراوانی بر جای گذاشت.

خبرگزاری فارس: سیلاب روستای محمدآباد محلات خسارت جانی نداشت
 

سید احمد سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در حدود ساعت 19 روز گذشته در یک نقطه از بالادست روستای محمدآباد محلات در یک بازه زمانی بسیار کوتاه حجم زیادی بارندگی اتفاق می‌افتد که این بارش موجب طغیان و سیل‌زدگی می‌شود.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه بارش در منطقه سراشیبی رخ داده و روستای محمدآباد نیز در مسیر شیب قرار داشت، آب وارد روستا شده و موجب آب‌گرفتگی در معابر و وقوع سیل می‌شود.

فرماندار محلات ادامه داد: در پی این حادثه یک باب منزل مسکونی به صورت صددرصد تخریب شده و 10 واحد مسکونی نیز دچار خسارت جزیی شدند.

سجادی افزود: خوشبختانه نیروهای امدادی بلافاصله وارد عمل شدند و اقدام به بیرون کشیدن ساکنین منازل و تخلیه آب کردند.

وی با بیان اینکه عملیات امدادی تا ساعت 24 شب ادامه داشت، گفت: متاسفانه این حادثه علاوه بر تخریب منازل مسکونی، موجب تلف شدن تعدادی از دام‌های سبک، تخریب مزارع کشاورزی و معابر روستا شد.

فرماندار محلات اظهار داشت: برآورد خسارات سیل شب گذشته در حال انجام است و به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

انتهای پیام/87005/غ30/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 12:03 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تردد در تمامی محورهای مازندران برقرار است

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: با تلاش خستگی‌ناپذیر راهداران تردد در تمامی محورهای ارتباطی استان برقرار است.

خبرگزاری فارس: تردد در تمامی محورهای مازندران برقرار است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی مازندران، حیدر نوروزی اظهار کرد: با توجه به تعطیلات عید سعید فطر و ورود گردشگران و مسافران به استان و حجم بالای تردد و ترافیک در راه‌های مواصلاتی این استان می‌طلبید تا اقدامات به‌هنگامی در ایمن‌سازی و آرام‌سازی ترافیک صورت گیرد.

وی بیان داشت: راهداران پر تلاش این اداره‌کل با برنامه‌ریزی از قبل تعیین‌شده فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه افزایش ارتقاء ایمنی محورها و بازگشایی راه‌های مازندران در دستور کار قرار دادند.

نوروزی تصریح کرد: با توجه به بارش شدید باران در چند نوبت ریزش در محورهای کوهستانی داشتیم که نیروهای راهداری بلافاصله با تمامی امکانات و ماشین‌آلات راهداری در محل حاضر و جاده را پاکسازی کردند.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران افزود: مرکز اطلاعات راه‌های مازندران با دو شماره تلفن 141 (گویا) و 33322320 (شبانه‌روزی) و سامانه پیام کوتاه 10000141 آماده پاسخ‌گویی به مسافران و مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌های این استان است.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان چالوس نیز بیان کرد: محور ارتباطی کندوان که به‌دلیل جاری شدن گل و لای و سیلاب و ریزش سنگ بر سطح جاده مسدود شده بود با تلاش شبانه‌روزی راهداران بازگشایی و تردد در سطح محور مذکور برقرار شد.

محمدرضا کاوه فیروز از تمامی کاربران جاده‌ای درخواست کرد تا در حین اجرای عملیات راهداری با راهداران پرتلاش در سطح محور تعامل و همکاری داشته تا از این طریق بتوان راهی ایمن و مناسب را برای آنان فراهم کنند.

انتهای پیام/86018/خ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 12:03 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
فعال‌سازی کمیته پایش برنامه‌های اوقات فراغت در جم

فرماندار جم از فعال‌سازی کمیته پایش برنامه‌های اوقات فراغت در جم خبر داد.

خبرگزاری فارس: فعال‌سازی کمیته پایش برنامه‌های اوقات فراغت در جم
 

به گزارش خبرگزاری فارس از جم، فتح‌الله نوروزی صبح امروز در نشست ستاد ساماندهی اوقات فراغت شهرستان جم اظهار داشت: رسیدگی به وضعیت جوانان و ساماندهی اوقات فراغت امری لازم و ضروری است که باید مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

وی افزود: در شهرستان جم برنامه‌های متنوع و ارزشمندی در راستای ساماندهی اوقات فراغت طراحی و تدوین شده و با استفاده از نظرات کارشناسان این حوزه امیدوار هستیم به اهداف مورد نظر برسیم.

فرماندار جم با بیان اینکه کمیته نظارت بر اجرای برنامه‌های اوقات فراغت شهرستان جم تشکیل و فعال‌سازی می‌شود گفت: برای افزایش سطح کیفی فعالیت‌های اوقات فراغت و به منظور هدفمند کردن این برنامه‌ها، به زودی کمیته نظارت تشکیل و فعال می‌شود.

نوروزی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای هدف‌گذاری صحیح و تصمیمات و اقدامات گروهی در حوزه‌های مرتبط با جوانان از اساسی‌ترین تاکیدات ماست و به فضل خدا با تلاش دسته‌جمعی به نتایج مورد نظر خواهیم رسید.

وی یادآور شد: پرهیز از موازی‌کاری در اجرای برنامه‌های اوقات فراغت مورد تاکید قرار دارد و به گونه‌ای عمل می‌کنیم که بیشترین بازدهی را داشته باشیم.

فرماندار شهرستان جم گفت: جوانان شهرستان جم در حوزه‌های مختلف استعداد و توانمندی بالایی دارند و باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به شکوفا کردن این استعدادها اهتمام ورزیم.

نوروزی با تاکید بر لزوم پرهیز از ارائه آمارهای غیر واقعی ابراز داشت: مسئولان باید تنها به آمارها اکتفا نکنند و برنامه‌های خود را عملی انجام دهند تا شاهد توسعه و پیشرفت باشیم.

انتهای پیام/2451/ق20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 12:03 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
برگزاری دوره‌های خط امام (ره) در گیلان

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان از برگزاری دوره‌های خط امام (ره) برای دانشجویان بسیجی تابستان امسال در این استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری دوره‌های خط امام (ره) در گیلان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، کامیار مهدی‌پور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تبریک عید سعید فطر و قدردانی از تلاش تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران اظهار کرد: تابستان فصل تعطیلی محسوب می‌شود اما فرصت خوبی برای انجام فعالیت‌ها برای بسیج دانشجویی است.

وی از برگزاری دوره‌های خط امام (ره) در گیلان خبر داد و افزود: تابستان امسال دانشجویان بسیجی در کلاس‌های مذکور شرکت می‌کنند.

مهدی‌پور به دیدار اخیر دانشجویان با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: طبق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ماموریت اصلی بسیج دانشجویی تربیت کادر در تراز انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه تربیت کادر در تراز انقلاب الگویی برای تمام جهانیان برای ایستادگی در مقابل استکبار است، تصریح کرد: مدیران در تراز انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف تربیت می‌شوند.

وی برگزاری دوره «مبانی اندیشه اسلامی» در قالب طرح ولایت را از برنامه‌های سازمان بسیج دانشجویی گیلان در تابستان امسال خواند و بیان کرد: طرح ولایت در دو سطح کشوری و استانی برگزار می‌شود.

مهدی‌پور، اغنای فکری دانشجویان در مواجه شدن با شبهات را از اهداف برگزاری دوره «مبانی اندیشه اسلامی» عنوان کرد و گفت: دوره‌های معرفتی خداشناسی، راه‌شناسی و انسان‌شناسی در دوره‌های طرح ولایت برای دانشجویان تدریس می‌شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان یکی از سرفصل‌های طرح ولایت را موضوعات روز بصیرتی برشمرد و خاطرنشان کرد: دوره طرح ولایت استانی 10 روزه است و این طرح در سطح کشوری 45 روزه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری طرح ولایت در مدت 20 سال گذشته در کشور، یادآور شد: طرح مذکور با همکاری موسسه حضرت امام (ره) و اندیشه‌های آیت‌الله مصباح یزدی برگزار می‌شود.

مهدی‌پور دوره طرح ولایت را مقطع بیداری دانشجویان دانست و اظهار کرد: دانشجویان در دوره مذکور با سرفصل‌های جدید معارف اسلامی مواجه می‌شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان، برگزاری اردوهای جهادی را از جمله برنامه‌های این سازمان در تابستان امسال ذکر کرد و افزود: دانشجویان در اردوهای جهادی از نزدیک مشکلات جامعه را درک کرده و برای برطرف کردن مشکل به دولت کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه اردوهای جهادی بهترین فرصت خدمت مدیریتی برای دانشجویان است، تصریح کرد: مبارزه با استکبار با خدمت به مردم امکانپذیر است و دانشجویان با حضور در روستاها فرصت خدمت به جامعه را پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/84001/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 12:03 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
معاون صدراعظم آلمان از اماکن تاریخی اصفهان بازدید کرد

معاون صدراعظم آلمان پس از ورود به شهر تاریخی اصفهان از اماکن تاریخی این شهر بازدید کرد.

خبرگزاری فارس: معاون صدراعظم آلمان از اماکن تاریخی اصفهان بازدید کرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، صبح امروز معاون صدراعظم آلمان وارد اصفهان شد و در پاویون فرودگاه اصفهان مورد استقبال قرار گرفت.

در این بازدید که متشکل از هیئت بلندپایه آلمانی است، پروفسور سمیعی جراح و متخصص مغز و اعصاب، معاون صدراعظم آلمان را همراهی می‌کند.

دقایقی پیش معاون صدراعظم آلمان از باغ‌موزه چهل ستون اصفهان، تالار اشرف و نیز میدان امام بازدید کردند.

وی هم‌اکنون در حال بازدید از مسجد شیخ‌لطف‌الله اصفهان است.

به گزارش فارس، معاون صدراعظم آلمان رأس ساعت 11 و نیم با استاندار اصفهان در محل هتل عباسی دیدار خواهد کرد.

انتهای پیام/63012/صا20/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
قیمت‌ها پس از توافق هسته‌ای در بازار اصفهان به کدام سو می‌رود؟

طلا، ساختمان و خودرو سه کالای مهم و اساسی است که پیش‌بینی می‌شد بیشترین تاثیر را از جمع‌بندی نهایی مذاکرات هسته‌ای بپذیرند.

خبرگزاری فارس: قیمت‌ها پس از توافق هسته‌ای در بازار اصفهان به کدام سو می‌رود؟
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، پس از 23 ماه تلاش و نگرانی بالاخره 6 قدرت بزرگ جهان با ایران به یک جمع‌بندی مشترک بر روی مسائل هسته‌ای رسیدند.

نهادها و واحدهای اقتصادی که در سال‌های اخیر از تحریم‌های یک‌طرفه و ظالمانه آسیب‌دیده بودند، با بیم و امید به جمع‌بندی نهایی مذاکرات هسته‌ای چشم دوخته‌اند تا توافق نهایی در آینده نزدیک شکل گیرد و دولت به وعده‌های مثبتش درباره رونق اقتصادی، کاهش تورم و خروج از رکود جامه عمل بپوشاند.

اگر چه مدت زمان کوتاهی از این اتفاق بین‌المللی می‌گذرد اما بازار ایران و به تبع آن بازار اصفهان همچنان به انجام توافق نهایی مشکوک است.

در ادامه نگاهی به بازار اصفهان در سه حوزه طلا و جواهر، مسکن و ساختمان و خودرو پرداخته‌ایم و از منظر کارشناسان آینده این سه بازار در اصفهان را مورد بررسی قرار دادیم.

رفتار بازار طلا منطقی است

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با اشاره به جمع‌بندی نهایی مذاکرات ایران و گروه 1+5 گفت: رفتار بازار طلا و قیمت‌ها تحت تاثیر این موضوع قرار نمی‌گیرد.

علی زمردپوش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: قیمت طلا در 1.5 سال اخیر تغییرات چندانی نداشته است.

وی ادامه داد: رشد قیمت‌ طلا و جواهر در چند روز اخیر در نتیجه کاهش قیمت دلار اتفاق افتاده که چندان قابل توجه نیست.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان پیش‌بینی کرد که اتفاق چشم‌گیری در عرصه قیمت طلا رخ ندهد و بازار روند منطقی و آرام خود را حفظ کند.

وی اظهار کرد: طلا و دلار خواهر و برادر یکدیگرند اما رفتارشان عکس هم است، در واقع با کاهش قیمت دلار، قیمت طلا افزایش می‌یابد.

زمردپوش درباره افزایش تقاضای بازار برای خرید طلا گفت: در حال حاضر شاهد افزایش تقاضای چندانی در بازار طلا و جواهر نیستیم و افزایش تقاضای چندانی نیز پیش‌بینی نمی‌کنیم.

شریان حیاتی اقتصاد، چشم به‌ راه رونق

رئیس اتحادیه سازندگان مسکن و ساختمان استان اصفهان با وجود اینکه جمع‌بندی نهایی مذاکرات ایران و گروه 1+5 را مثبت ارزیابی می‌کند اما معتقد است که اتفاق خاصی در کوتاه مدت روی نمی‌دهد.

فرج‌الله نصیری ادامه داد: ما به حل مشکلاتی مانند رکود و تورم در بازار مسکن در طولانی مدت امیدواریم.

وی تصریح کرد: بازار مسکن در واقع شریان حیاتی چرخه اقتصادی کشور بوده و نقشی تعیین‌کننده در اشتغال دارد.

احتمال کاهش 10 درصدی قیمت خودروهای داخلی

رئیس اتحادیه فروشندگان اتومبیل اصفهان اما از کاهش 10 درصدی قیمت خودرو در آینده نزدیک خبر می‌دهد.

مرتضی گل‌افشان گفت: انتظار داریم اثرات جمع‌بندی نهایی مذاکرات ایران و گروه 1+5 در آینده نزدیک در بازار خودرو نمایان شود.

وی اضافه کرد: این انتظار زیاد طولانی نبوده و پیش‌بینی می‌کنیم پس از عید سعید فطر بازار خرید و فروش خودرو رونق بیشتری بگیرد.

 انتهای پیام/63043/س30/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تأکید بر گسترش همکاری‌ بین شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و بانک مهر ایران

در جلسه مشترک مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با مدیر امور شعب بانک مهر ایران در استان فارس در مورد نحوه حمایت این بانک از واحدهای صنعتی بحث و تبادل‌نظر شد.

خبرگزاری فارس: تأکید بر گسترش همکاری‌ بین شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و بانک مهر ایران
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس صبح امروز در این جلسه با بیان اینکه بخش بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مسائل مربوط به تأمین منابع مالی، سرمایه در گردش و نیز دریافت تسهیلات از نظام بانکی است، اظهار داشت: با توجه به این موضوع، نظام بانکی نقش مهمی در فرآیند توسعه صنعتی و نیز بر طرف کردن دغدغه‌های صنایع در زمینه تأمین منابع مالی و سرمایه‌گذاری ایفا می‌کند.

علی صداقت‌پور بر تسریع در فرآیند اعطای تسهیلات به صنعتگران توسط نظام بانکی تأکید کرد و گفت: باید شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود که واحدهای صنعتی بتوانند در کوتاه‌ترین زمان تسهیلات را دریافت کنند تا اشتغال‌زایی و رشد صنعتی محقق شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه الفبای اقتصاد مقاومتی کاهش هزینه تولید است تصریح کرد: بانک‌ها باید در این زمینه با تسهیل شرایط اعطای تسهیلات و کاهش نرخ سود و کارمزد انگیزه تولیدکنندگان را برای تولید افزایش و توان آنان را بیشتر کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بانک‌ها باید با صنعتگران و سرمایه‌گذاران واقعی نهایت همکاری را داشته باشند اضافه کرد: تعامل مناسب نظام بانکی با فعالان صنعتی در کاهش دغدغه‌های صنایع بسیار تأثیرگذار است.

در این جلسه که معاون صنایع کوچک و برخی از مدیران شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و نیز مدیران و کارشناسان بانک مهر ایران حضور داشتند مدیر امور شعب این بانک نیز در سخنانی به تشریح سیاست‌ها و اولویت‌های این بانک پرداخت و ادامه داد: بانک مهر ایران باهدف ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به متقاضیان فعالیت می‌کند.  

غلامرضا مختاری بر افزایش تعامل و  همکاری‌ها با شرکت شهرک‌های صنعتی فارس به‌منظور اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به فعالان واحدهای صنعتی تأکید کرد و گفت: در این زمینه در چارچوب قوانین و آیین‌نامه‌های این بانک آماده همکاری با واحدهای صنعتی هستیم.

در این جلسه مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و بانک مهر ایران به‌منظور پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به فعالان واحدهای صنعتی منعقد و بر اساس آن اقدامات اجرایی انجام شود.

انتهای پیام/2448/ط30


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >