تاريخ : دوشنبه 29 تیر 1394  | 6:29 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
برداشت آب رودخانه‌ها تجارتی پرسود برای سودجویان

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: برداشت بی‎رویه از آب برخی رودخانه‎ها به تجارت پرسودی برای سودجویان تبدیل شده است.

خبرگزاری فارس: برداشت آب رودخانه‌ها تجارتی پرسود برای سودجویان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، بهرام بیرانوند ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشت محصولات آب‏‌دوست و مصارف منابع آب زیرزمینی این شهرستان اظهار کرد: برداشت بی‎رویه از آب‌چاه‎ها از مشکلاتی است که دامن‌گیر کشور شده است.

وی با اشاره به مشکلات کشت محصولات آب‏‌دوست توسط کشاورزان غیربومی در اراضی این شهرستان، عنوان کرد: برخورد با این دسته از افراد جدی و ضروری است و مسئولان باید توجهی بیش از پیش به این مقوله داشته باشند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی برداشت بی‎رویه از آب‎ها را شامل دو دسته دانست و یادآور شد: دسته اول برداشت از آب‎های زیرزمینی و چاه‌ها است که بر اساس قانون می‎توان با آنها برخورد کرد.

بیرانوند ادامه داد: در خصوص استفاده از آب چاه‎ها صرفا به منظور آبیاری محدوده مشخصی از اراضی مجوز صادر می‌‏شود و کشاورزان نباید از حد مجاز تعیین شده تخطی کنند.

وی با اشاره به اینکه دسته دوم برداشت بی‎رویه آب شامل آب‎های سطحی و روان است، عنوان کرد: سودجویان با لوله‌گذاری‎های غیرمجاز در مسیر برخی رودخانه‌‏ها اقدام به فروش آب با قیمت گزاف به کشاورزان و باغداران می‏‌کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برخورد قانونی با این دسته از افراد همچون متخلفان استفاده بی‎رویه از چاه‎ها باید در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.

بیرانوند به کشت درختان در اراضی منابع طبیعی اشاره و تصریح کرد: باید از ادامه کشت درختان در این اراضی جلوگیری و تمهیداتی نیز در خصوص درختان کشت شده در سال‎های پیش اندیشیده شود.

وی با اشاره فعالیت‌‏های قانونی صورت گرفته مسئولان ذی‏‌ربط به منظور جلوگیری از برداشت بی‌‏رویه آب، خاطرنشان کرد: در حال حاضر و با توجه به جدی شدن هرچه بیشتر معضل کم آبی همکاری بیش از پیش مسئولان از اهمیت بالایی برخوردار است.

این مسئول اضافه کرد: نظارت بیشتر دستگاه‌‏های مسئول یکی از فعالیت‏‌های پیش‌گیرانه به منظور جلوگیری از برداشت بی‌‏رویه از منابع آب چاه‏‌ها و آب‏‌های سطحی و روان است.

بیرانوند با اشاره به اینکه اجرای الگوی کشت مربوط به اراضی مجاز محدوده‌‏های چاه‌‏ها است، اظهار کرد: باید تمهیداتی به منظور جلوگیری از کشت بیش از حد مجاز تعیین شده اراضی کشاورزی اندیشیده شود.

انتهای پیام/85013/غ30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
آغاز ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام‌نور

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام‌نور حداکثر تا هفته آینده آغار می‌شود.

خبرگزاری فارس: آغاز ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام‌نور
 

مهدی یوسفی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: ثبت‌نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور در مقطع کارشناسی حداکثر تا هفته آینده آغاز می‌شود.

 وی ادامه داد: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان تصریح کرد: این دانشگاه در مقطع کارشناسی در رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر و مهندسی کشاورزی به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: رشته‌های حقوق، مدیریت، حسابداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی، روابط عمومی، روزنامه‌نگاری، مهندسی عمران، برق، مکانیک، مهندسی پزشکی، فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست‌شناسی، صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، عکاسی، منبت‌کاری، فرش و رشته‌های دیگر برخی از رشته‌هایی است که دانشگاه پیام‌نور بر اساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون اقدام به پذیرش دانشجو می‌کند.

انتهای پیام/63049/س10/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
نقش روابط عمومی‌ها در شرایط جدید سیاسی کشور تعیین کننده است

استاندار البرز گفت: نقش روابط عمومی‌ها در شرایط جدید سیاسی کشور تعیین کننده است.

خبرگزاری فارس: نقش روابط عمومی‌ها در شرایط جدید سیاسی کشور تعیین کننده است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، سید حمید طهایی ظهر امروز در حاشیه معارفه هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان البرز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روابط عمومی دستگاه‌های مختلف به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان می‌توانند با نقش آفرینی در مجموعه‌های خود ضمن در نظر گرفتن شرایط جدید سیاسی کشور، بسترهای لازم به منظور معرفی ظرفیت‌های موجود را فراهم کنند.

وی ادامه داد: تیم مذاکره کننده توانست این موفقیت را پس از 22 ماه تلاش به واسطه مقاومت و ایستادگی در سایه تدبیر و عقلانیت به دست آورد.

*وعده دولت در رابطه با احقاق حقوق مردم در موضوع هسته‌ای محقق شد
نماینده عالی دولت در استان البرز با تاکید بر اینکه دولت توانست به وعده خود در رابطه با احقاق حقوق مردم در موضوع هسته‌ای عمل کند، افزود: با توافق صورت گرفته رسالت سایر بخش‌های دولت در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی سنگین‌تر از  گذشته شده است.
استاندار البرز با طرح این سئوال که شرایط ما پس از تفاهم صورت گرفته چگونه است و تکلیف ما در این زمینه چیست؛ خاطرنشان کرد: شرایط تحریم از زمانی بر کشور ما تحمیل شد که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام به اشغال در آمد.

وی یادآور شد: آنچه مسلم است پس از توافق صورت گرفته فضای لازم به منظور برقراری ارتباطات در سطوح و در حوزه‌های مختلف فراهم می‌شود در این راستا باید آمادگی لازم به منظور معرفی ظرفیت‌های مختلف استان فراهم شود تا بتوان از فرصت‌های به وجود آمده بهره‌برداری کرد.
طهایی تاکید کرد: در چنین شرایطی نقش روابط عمومی‌ها به منظور معرفی داشته‌ها و فرصت‌های موجود بسیار تعیین کننده است که باید با نقش آفرینی در مجموعه‌های خود به این مهم جامه عمل بپوشانند.

در ادامه مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی استاندار البرز نیز روابط عمومی‌ها را عاملی برای تزریق انرژی مثبت به پیکره روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی خواند و خواستار تداوم این روند شد.
قباد نعمتی اظهار داشت: حضور مدیرکل روابط عمومی در جلسات شورای معاونین استانداری پیش از مصوبه اخیر وزارت کشور مؤید این مطلب است.
وی افزود: دبیرخانه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان به واسطه همین نگاه بوده است که توانسته با رویکردی پویا نسبت به برنامه‌ریزی‌های این حوزه اقدام کند.
این مسئول با اشاره به اینکه تاکید استاندار البرز در رابطه با نقش و جایگاه روابط عمومی‌ها در جلسات شورای اداری و برنامه‌ریزی استان در طول سال گذشته بسیار مهم و ارزشمند بوده است، خاطرنشان کرد: خانواده روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان خانواده‌ای جوان و پویا است که می‌تواند در سایه برنامه‌ریزی لازم نسبت به ایجاد انسجام و یکپارچگی در این حوزه اقدام کند.
در پایان نیز استاندار البرز با اهدای لوح تقدیر به اعضای هیئت رئیسه اولین دوره شورا از تلاش‌ها و خدمات آنان تقدیر و احکام اعضای هیئت رئیسه دومین دوره شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان را اعطا کرد.

انتهای پیام/2302/ح40


ادامه مطلب
نظرات 0
حضور کشاورزان غیربومی تهدیدی برای منابع آب و خاک بروجرد

فرماندار بروجرد گفت: حضور کشاورزان غیربومی تهدیدی برای منابع آب و خاک این شهرستان به شمار می‎رود.

خبرگزاری فارس: حضور کشاورزان غیربومی تهدیدی برای منابع آب و خاک بروجرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، مسلم پورقاسمیان ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشت محصولات آب‎دوست و مصارف منابع آب زیرزمینی این شهرستان اظهار کرد: کشاورزان بومی باید از مضرات اجاره اراضی کشاورزی خود به کشاورزان غیربومی آگاه شوند.

وی با اشاره به اهمیت بالای مقابله با کشت محصولات آب‎دوست، عنوان کرد: متاسفانه کشت این دسته از محصولات در شهرستان بروجرد رشد قارچ گونه‌ای دارد.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: برخی محصولات آب‏‌دوست با برداشت بالای آب با قیمت نازلی در بازار عرضه می‎شوند که مقرون به صرفه نیست.

پورقاسمیان به خشک شدن قنوات در سال‏‌های گذشته اشاره و تاکید کرد: اضافه برداشت از چاه‏‌ها در سال‌‏های اخیر موجب پایین آمدن سطح آب‏‌های زیرزمینی و خشک شدن برخی از این چاه‏‌ها شده است.

وی یادآور شد: متاسفانه سود کشت این دسته از محصولات به کشاورزان غیربومی رسیده و کشاورزان بومی از آن بی‏‌نصیب می‏‌مانند.

فرماندار بروجرد ادامه داد: کشاورزان غیربومی به منظور برداشت بیشتر محصول اقدام به استفاده بی‏‌رویه‏ از کودهای شیمیایی می‏‌کنند که این خود موجب آسیب جدی به اراضی کشاورزی می‎شود.

پورقاسمیان تصریح کرد: پلاستیک استفاده شده، توسط کشاورزان غیربومی به منظور برداشت سریع محصولات نیز به نوبه خود و در دراز مدت به اراضی کشاورزی آسیب می‎رساند.

وی عنوان کرد: همه مسئولان امر باید با همکاری بیش از پیش از ورود این دسته از افراد به اراضی حوزه شهرستان بروجرد جلوگیری کنند.

فرماندار بروجرد اضافه کرد: خشک‌سالی‎های پی در پی سال‎های اخیر و برداشت اضافه از منابع آب‏‌های زیرزمینی از دلایل عمده کمبود آب در بسیاری از روستاهای این شهرستان است.

پورقاسمیان خاطرنشان کرد: تحقق هدف جلوگیری از ورود کشاورزان غیربومی به اراضی کشاورزی شهرستان بروجرد تنها در سایه برنامه‌ریزی‎های دقیق همه مسئولان و عمل به آنها محقق می‎شود.

فرماندار بروجرد با اشاره به انجام فعالیت‌های مطلوب به منظور جلوگیری از ورود کشاورزان غیربومی به شهرستان بروجرد، اظهار کرد: انجام این دسته از فعالیت‎ها ناکافی بوده و باید برخوردهای جدی‎تری در این زمینه صورت پذیرد.

پورقاسمیان ادامه داد: برنامه‏‌ریزی باید به گونه‌‏ای صورت گیرد که کشاورزان بومی نیز به منظور کشت محصولات آب‏‌دوست مجوز کشت داشته باشند.

وی یادآور شد: نصب کنتورهای هوشمند برروی چاه‏‌ها یکی از فعالیت‎هایی است که می‎تواند از برداشت بی‎‏رویه آب چاه‎ها جلوگیری کند.

انتهای پیام/85012/غ30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
پایان رقابت‌های تنیس روی‌میز جام رمضان بانوان در کرمانشاه

رئیس هیئت تنیس روی میز استان کرمانشاه گفت: رقابت‌های تنیس روی میز جام رمضان بانوان در این استان با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

خبرگزاری فارس: پایان رقابت‌های تنیس روی‌میز جام رمضان بانوان در کرمانشاه
 

شهاب مژگانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: مسابقات تنیس روی میز جام رمضان استان کرمانشاه در بخش بانوان با معرفی نفرات کار خود را پایان داد.

وی با اشاره به برگزاری این مسابقات در دو بخش انفرادی و دوبل، خاطرنشان کرد: در بخش انفرادی این دوره از مسابقات 24 نفر و در بخش دوبل 10 تیم حضور داشتند.

رئیس هیئت تنیس روی میز استان کرمانشاه گفت: سارا شهسواری و نرگس یاری از کرمانشاه در رتبه اول و دوم و هدیه فاطمی از سنندج در جایگاه سوم در بخش انفرادی قرار دارند.

مژگانی بیان داشت: در بخش دوبل نیز تیم‌های سارا و زهرا شهسواری از کرمانشاه، ساغر مهدیان و افروز شیخ‌احمدی از سنندج و نرگس یاری و مارال هاشمی از کرمانشاه در رتبه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

وی یادآور شد: در پایان این رقابت‌ها و پس از معرفی نفرات برتر به مقام‌های اول تا سوم جوایز نقدی و حکم قهرمانی اهدا شد.

انتهای پیام/2700/ع10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 29 تیر 1394  | 6:29 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشف بیش از 39 هزار لیتر سوخت قاچاق در سراوان

جانشین انتظامی سراوان از کشف بیش از 39 هزار لیتر سوخت قاچاق طی چند عملیات خبر داد.

خبرگزاری فارس: کشف بیش از 39 هزار لیتر سوخت قاچاق در سراوان
 

به گزاش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، اسماعیل منصوری اظهار کرد: در راستای جلوگیری از پدیده شوم قاچاق و برخورد با افراد سودجو، بامداد دیشب ماموران یگان تکاوری 111 سراوان حین گشت‌رنی به 2 دستگاه کامیون مشکوک شده و آنها را توقیف کردند.

وی افزود: پس از توقیف خودروها و بررسی مدارک، در بازرسی دقیق از یک دستگاه کامیون یک عدد تانکر حاوی 10 هزار لیتر و از کامیون دیگر 6 عدد تانکر 1000 لیتری در مجموع به مقدار 16 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع نفت گاز کشف شد که بلافاصله خوردوها به همراه متهمان برای تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مقر پلیس آگاهی شهرستان سراوان منتقل شدند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: همچنین ماموران انتظامی این فرماندهی حین کنترل خودروهای عبوری ضمن توقیف 23 دستگاه خودرو  وانت مقدار 23 هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.

انتهای پیام/3139/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 29 تیر 1394  | 6:29 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
خسارت میلیاردی بارندگی‌های دیشب در دماوند

فرماندار شهرستان دماوند از خسارت یک میلیارد ریالی بارندگی‌های شدید دیشب در این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: خسارت میلیاردی بارندگی‌های دیشب در دماوند
 

ناصر محمودی‌فرد دقایقی پیش با اشاره به خسارت‌های وارده ناشی از بارندگی شب گذشته در شهرستان دماوند اظهار داشت: خوشبختانه بارش باران خسارت‌های جانی و جدی در این شهرستان به بار نیاورده است.

وی ادامه داد: در برآورد خسارت‌ها مشخص شد، تنها یک میلیارد ریال به سربندهای رودخانه تاررود آسیب وارد شده است؛ همچنین بارندگی‌های دیشب خسارت‌هایی به جاده بین مزارع روستاهای شهرستان دماوند وارد کرد.

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه آب‌گرفتگی معابر گیلاوند از مشکلات دیگر بارندگی بود، تصریح کرد: جاده مومج نیز که در شب گذشته به‌خاطر بارندگی شدید مسدود شده بود، اکنون در حال آواربرداری و بازگشایی است.

به گزارش فارس، براساس پیش‌بینی‌های ایستگاه هواشناسی شهرستان دماوند، شرایط جوی این شهرستان در 24 ساعته آینده قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر و رگبار و رعد و برق خواهد بود و هم‌اکنون دمای هوا در شهرستان دماوند، 19 درجه سانتی‌گراد است.

انتهای پیام/67015/س20/پ3003


ادامه مطلب
نظرات 0
ضرورت صدور دستور قضایی برای جلوگیری از کشت هندوانه‌ در بروجرد

دادستان بروجرد گفت: با توجه به کشت هندوانه در اراضی منابع طبیعی این شهرستان، صدور دستور موقت قضایی راهکاری برای مقابله با این دسته از کشاورزان متخلف است.

خبرگزاری فارس: ضرورت صدور دستور قضایی برای جلوگیری از کشت هندوانه‌ در بروجرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، مصطفی جعفری ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشت محصولات آب‌دوست و مصارف منابع آب زیرزمینی این شهرستان اظهار کرد: جلسات لازم به منظور جلوگیری از ورود کشاورزان غیربومی باید پیش از ورود و کشت محصول توسط این دسته از کشاورزان تشکیل شود.

وی به اضافه برداشت 30 چاه در شهرستان بروجرد اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از راه‎های جلوگیری از برداشت بی‎رویه آب از چاه‎ها نصب کنتورهای هوشمند بر روی آنها است.

دادستان بروجرد با اشاره به اینکه هوشمند این تعداد چاه نیازمند صرف هزینه 100 میلیون تومانی است، ادامه داد: مسئولان ارشد به خصوص نمایندگان مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی باید در راستای تامین بیشتر بودجه امور آب بکوشند.

جعفری با اشاره به اینکه برخورد با کشاورزان غیربومی و بومی متخلف باید بر اساس قانون باشد، تاکید کرد: مجوز لازم به منظور جمع‌آوری لوله‌گذاری‎‏های غیرقانونی حریم رودخانه‌ها صادر شده است.

وی اظهار کرد: استان لرستان با وجود دارا بودن اراضی کشاورزی مرغوب و آب کافی در حوزه کشاورزی با ضعف مواجه است.

دادستان بروجرد ارائه آموزش‎های لازم به کشاورزان بومی به منظور عدم واگذاری زمین‎های کشاورزی به کشاورزان غیربومی را ضروری خواند و عنوان کرد: مسئولان امر با ارائه آموزش‌‏های لازم به کشاورزان می‏‌توانند از حضور کشاورزان غیربومی در این شهرستان جلوگیری کنند.

جعفری با اشاره به ناهماهنگی ادارات مربوطه در زمینه مقابله با برداشت بی‌رویه آب، یادآور شد: هماهنگی بیش از پیش مسئولان ذی‎ربط موجب رفع بسیاری از مشکلات کنونی می‎شود.

وی با اشاره به ارائه دستور رفع تصرف اراضی منابع طبیعی زیر کشت درختان آب‎دوست، خاطرنشان کرد: عدم اجازه آبیاری این درختان از سوی امور آب موجب می‎شود تا نیاز به ارائه دستور قلع و قمع آنها از سوی مراجع قضایی نباشد.

دادستان بروجرد با اشاره به عدم آگاهی برخی مسئولان از چگونگی برخورد قانونی با کشاورزان متخلف، اظهار کرد: استفاده از وکلا در ادارات می‎تواند در رفع بسیاری از این معضلات یاری‌‏گر مسئولان و مدیران باشد.

انتهای پیام/85012/غ30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
با رفع ابهامات متن مذاکره جلوی سوء استفاده طرف‌های غربی گرفته شود

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: کارشناسان داخلی اعلام نظر کردند، در متن مذاکرات ابهاماتی وجود دارد و این ابهامات می‌تواند زمینه سوء استفاده جدی را فراهم کند.

خبرگزاری فارس: با رفع ابهامات متن مذاکره جلوی سوء استفاده طرف‌های غربی گرفته شود
 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود عبداللهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به جمع‌بندی مذاکرات اظهار کرد: کارشناسان داخلی اعلام نظر کردند، در این متن ابهاماتی وجود دارد و این ابهامات می‌تواند زمینه سوء استفاده جدی را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سابقه سوء استفاده در طرح‌های مذاکره است و در گذشته سوء استفاده‌هایی در این حوزه صورت می‌گرفته و طرف‌های این قرارداد کسانی هستند که قابل اعتماد نیستند، بنابراین مورد انتظار است که تلاش شده این ابهامات برطرف شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه این متن بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی باید مراحل نهایی را بگذراند گفت: آنچه از نظر شورای امنیت گذشته، باید نهایی شود، ولی هنوز نهایی نشده است، بنابراین با لحاظ اینکه این متن نهایی نیست، باید مراحل قانونی را بگذراند و انتظار است مسئولان تلاش کنند تا پیش از آنکه توافقات به مراحل نهایی برسد این ابهامات را برطرف کنند، زیرا متونی که قابل حمل به معانی مختلفی است، زمینه سوء استفاده را فراهم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: امکان دارد در سیاست‌های کلان نظام و موضع نسبت به استکبار ابهام و شبهه به وجود آید، آنچه مسلم است همانطوری که مقام معظم رهبری توضیح دادند، جایگاه استکبار جهانی روشن است.

عبداللهی یادآور شد: اقتدارگرایی و مقابله با استکبار جهانی یکی از معیارها و شاخص‌های اصلی نظام بوده و این موضع محفوظ است و این مذاکرات چه نهایی شود و چه نشود تغییری در این شاخصه اصلی انقلاب نمی‌دهد و جایگاه و هویت آن را تغییر نداده است.

وی ادامه داد: استکبار جهانی دارای مواضع مشخصی است، در نظام نیز یکی از شاخص‌های اصلی اقتدار و دفاع از مظلومان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه همانطوری که مقام معظم رهبری در سخنرانی عید فطر فرمودند مواضع ما با مواضع استکبار جهانی و آمریکا 180 درجه متفاوت است گفت: این مذاکرات به معنای تغییر مواضع نسبت به نظام استکبار نیست.

وی یادآور شد: آنچه می‌خواهد به تصویب برسد دارای ابهام است که انتظار می‌رود پیش از آنکه به مرحله نهایی برسد ابهامات آن برطرف شود، بنابراین باید جلوی این سوء استفاده‌ها گرفته شود.

انتهای پیام/78003/صا30


ادامه مطلب
نظرات 0
هلال‌احمر: فقط مرگ 6 نفر را تایید می کنیم/ 12 نفر مفقود شده‌اند

در حالی که معاون استاندار البرز از کشته شدن 8 نفر بر اثر سیل در جاده چالوس خبر داده بود اما، مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز آمار کشته‌شدگان را تا این لحظه 6 نفر اعلام کرده است.

خبرگزاری فارس: هلال‌احمر: فقط مرگ 6 نفر را تایید می کنیم/ 12 نفر مفقود شده‌اند
 

احسان نصیری دقایقی قبل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس مستقر در ستاد بحران استان البرز اظهار داشت: تا این لحظه 6 جسد توسط ماموران هلال احمر و نیروهای امداد و نجات از آب خارج شده‌اند.
وی افزود: این اجساد متعلق به 4 زن و 2 مرد است، البته برخی از منابع کشته شدن 8 نفر را اعلام کرده اند، اما با توجه اینکه تاکنون ما 6 جسد را رویت کرده ایم، فقط مرگ 6 نفر را بر اثر سیل شب گذشته تایید کنیم.

این مسئول افزود: همچنین بر اساس گزارش مردم حاضر در منطقه سیل زده، 12 نفر مفقود شده‌اند که در تلاش برای پیدا کردن این افراد هستیم.

نصیری بیان داشت: از ابتدای وقوع حادثه 65 نیروی متخصص امداد و نجات به منطقه اعزام شده و تجهیزاتی از جمله 5 آمبولانس، 4 خودروی نجات، 2 دستگاه خودروی مجهز به ست نجات، 2 دستگاه خودروی سنگین به محل حادثه برای تسریع در امدادرسانی اعزام شده است.

وی افزود: همچنین 50 دستگاه چادر، 300 تخته پتو، مقادیری آب شرب و یک هزار بسته مواد غذایی از جمله انواع کنسرو برای حادثه‌دیدگان ارسال شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: از شب گذشته تاکنون بیش از 30 دستگاه خودرو از داخل رودخانه کرج خارج شده است که این خودروها در زمان وقوع حادثه در کنار رودخانه و یا حاشیه جاده چالوس پارک بوده است.

*اعزام 4 قلاده سگ آموزش دیده برای یافتن افراد مفقود شده 
نصیری در پاسخ به این پرسش که برای نجات گمشدگان چه تمهیداتی در دستور کار قرار دارد، گفت: برای این منظور 4 قلاده سگ آموزش دیده که در یافتن افراد مفقود شده و یا اجساد مهارت دارند، به همراه نیروهای امداد و نجات متبحر به منطقه اعزام شده اند.

وی بیان داشت: باید قبول کنیم که حجم کار به دلیل طولانی بودن مسیر رودخانه و طولانی بودن حاشیه جاده و رودخانه بسیار زیاد است و امدادرسانی و همچنین یافتن افراد مفقود شده، زمان می برد.

نصیری در پایان گفت: با این وجود تمام نیروهای هلال احمر در آماده‌باش بوده و لحظه‌ای در امدادرسانی غفلت نمی‌کنیم.

به گزارش فارس پیش از این معاون استاندار البرز از کشته شدن 8 نفر بر اثر سیل در جاده چالوس خبر داده بود.
انتهای پیام/2302/ح30


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >