«داوود اوغلو»: ترکیه از داعش یا هر گروه وابسته به آن حمایت نمی‌کند

نخست‌وزیر ترکیه هرگونه حمایت و ارتباط با داعش یا گروه‌های وابسته به آن را تکذیب کرد.

خبرگزاری فارس: «داوود اوغلو»: ترکیه از داعش یا هر گروه وابسته به آن حمایت نمی‌کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «احمد داوود اوغلو» نخست‌وزیر ترکیه، اعلام کرد ادعاهای حمایت ترکیه از گروه‌های تروریستی بی‌اساس است.

وی گفت: کشور ما مطلقا از داعش یا هر گروه وابسته به آن حمایت نمی‌کند.

نخست‌وزیر ترکیه در گفت‌وگو با شبکه «بی‌بی‌سی» اظهار داشت: ترکیه زمانی که از دو میلیون آواره سوری استقبال کرد و به آنها امان داد، مالیات گروه‌های تروریستی و رژیم سوریه را پرداخت کرد. بی‌تردید موضع ما در قبال کلیه گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق، روشن است. در شذتطی کنونی، هیچ کشوری تمایل به اعزام نیرو به سوریه را ندارد لذا ما باید از گروه‌های میانه‌رو در سوریه حمایت و پشتیبانی کنیم.

وی در ادامه بر عزم ترکیه برای ایجاد منطقه امن در نوار مرزی شمال سوریه با کمک آمریکا و کشورهای دیگر تاکید کرد و از رنج ملت سوریه و کشته شدن 300 هزار نفر از مردم این کشور از آغاز بحران در آن سخن به میان آورد.

داوود اوغلو اظهار داشت: اگر منطقه پرواز ممنوع - که ما از آن به عنوان منطقه امن یاد می‌کنیم- علیه هواپیماهای اسد ایجاد می‌شد، چنین اتفاقی نمی‌افتاد. ایجاد این منطقه از شهروندان سوری در مقابل رژیم حاکم و داعش حمایت می‌کند.

وی در ادامه با انتقاد از عملکرد اعضای دایم شورای امنیت، از جامعه بین‌الملل خواست تا برای حل بحران 4 ساله سوریه، بیشتر تلاش کند.

نخست‌وزیر ترکیه در واکنش به ناآرامی‌های اخیر در این کشور، گفت که کشورش در مقابل تهدیدهای امنیت ملی و منافع آن، دست بسته نخواهد ماند و از تمام توان خود برای مقابله و مجازات عاملان این تهدیدها اقدام خواهد کرد.

وی درباره انتخابات 7 ژوئن گذشته که طی آن کرسی‌های حزب عدالت و توسعه کاهش یافت، گفت: این انتخابات با تمامی معیارها و ارزیابی‌های صورت گرفته موفق برگزار شد زیرا نسبت مشارکت مردم بالغ بر 85 درصد بود. با وجود کم شدن حمایت‌ها از حزب عدالت و توسعه، ما با کسب 41 درصد آراء، بیشترین رای را کسب کردیم و نزدیک ترین حزب به ما تنها 25 درصد آراء را کسب کرد و ما نزدیک به 16 درصد از آن بالاتر بودیم.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 2:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
شبه نظامیان ازبک در سوریه و افغانستان خلع تابیعت می‌شوند

پارلمان ازبکستان اعلام کرد، اتباع این کشور که در صفوف تروریست‌ها در خارج از کشور می‌جنگند، تابعیت خود را از دست خواهند داد.

خبرگزاری فارس: شبه نظامیان ازبک در سوریه و افغانستان خلع تابیعت می‌شوند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند به نقل از «کانیوز»، پارلمان ازبکستان اعلام کرد، اتباع این کشور که در صفوف تروریست‌ها در خارج از کشور از جمله سوریه و افغانستان می‌جنگند، تابعیت خود را از دست خواهند داد.

این تغییرات در قانون ازبکستان به پیشنهاد پارلمان این کشور و توسط «اسلام کریم اف» رئیس جمهور روز گذشته مورد تائید قرار گرفت و امروز توسط رسانه‌های خبری منتشر شد.

بر اساس تغییرات یادشده در قانون اساسی ازبکستان، اگر شخصی اقدامی انجام دهد که باعث آسیب رساندن به منافع ملی و امنیت کشور شود و در آن منافع کشور و یا دولت خارجی ارجح داده شده باشد بدون شک تابعیت این شهروند به صورت خودکار سلب خواهد شد.

همچنین در این قانون تصریح شده که جرائمی مانند مزدور شدن، همکاری و یا به استخدام درآمدن در نیروهای امنیتی، پلیس، دادگستری‌های نظامی و دیگر سازمان‌های مشابه کشورهای خارجی، گروههای تروریستی، تحریک خصومت ملی، نژادی و یا مذهبی از جمله جنایات بر ضد صلح و امنیت محسوب می‌شوند.
این قانون از روز تائید رسمی آن یعنی از دیروز (20 مرداد ماه سال 1394) به اجرا درآمد.
قانون «در خصوص ارائه تغییرات و متممات برای برخی قوانین جمهوری ازبکستان» در تاریخ در 6 آگوست (15 مرداد) توسط پارلمان ازبکستان به تصویب رسید.

یکی از دلایل اصلی تصویب این قانون افزایش حضور شهروندان ازبکستان در گروه‌های تروریستی در منطقه از جمله سوریه، عراق و افغانستان است که باعث شده دولتمردان این کشور برای جلوگیری از ادامه این روند دست به چنین اقدامی بزنند.

بر اساس برآوردهای مختلف، در حال حاضر در بین گروههای تروریستی داعش در سوریه و عراق و همچنین در صفوف جنگجویان «طالبان» در افغانستان چند هزار نفر از شهروندان ازبکستان حضور دارند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
«سلطان مراد» گروهکی که جای خالی «النصره» در شمال «حلب» را پر کرد

پس از آنکه ترکیه گروه تروریستی «جبهة النصره» را از شمال حلب برای ایجاد مناطق حائل در مرز سوریه عقب‌ راند، مناطق خالی شده از النصره را با گروهک مورد حمایت خود اشغال کرد.

خبرگزاری فارس: «سلطان مراد» گروهکی که جای خالی «النصره» در شمال «حلب» را پر کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ترکیه در ادامه مداخله 4 ساله خود در امور داخلی سوریه و نقض حاکمیت این کشور، تلاش می‌کند از طریق تروریست‌های مستقر در شمال سوریه، مناطق حائل ایجاد کند.

روز سه‌شنبه گروهک «جبهة النصره» شاخه نظامی القاعده در سوریه با انتشار بیانیه‌ای از عقب‌نشینی نیروهایش از برخی مناطق تحت اشغالش در شمال استان حلب خبر داد (جزئیات بیشتر).

منابع معارض سوریه گزارش دادند که «لشگر سلطان مراد» وابسته به معارضان سوریه، روز دوشنبه (10 آگوست) از طریق گذرگاه «باب السلامه» در مرز ترکیه و سوریه وارد خاک سوریه شد و مناطقی را که النصره خالی کرده و از آن عقب‌نشینی کرده بود، پر کرد.

بنا بر گزارش روزنامه الحیاة، کاروان نظامی «سلطان مراد» که وارد خاک سوریه شده، متشکل از دهها جنگجوی آموزش دیده در ترکیه است که بیشتر آنان «ترکمان» هستند.

نیروهای این گروهک تروریستی مجهز به خودروهای چهارچرخ متحرک، دوشکا، کامیون‌های حامل مهمات و سلاح‌های متنوعی است که بلافاصله پس از ورود به خاک سوریه، در منطقه «صوران و اعزاز» و «دلحه و حور کلس» مستقر شدند.

 

گفته می‌شود نیروهای این گروهک در نقاطی در ریف شمالی استان حلب مستقر شده‌اند که خط تماس با نیروهای تروریستی داعش دارد.

قرار است علاوه بر شهر حلب، نیروهای ترکمان که ترکیه برای ایجاد مناطق حائل بر آنها تکیه دارد، در کوه‌های لاذقیه نیز مستقر شوند.

گروهک «لشگر سلطان مراد» به سرکردگی (سرهنگ) «احمد عثمان» گروهکی است که مارس یا آگوست سال 2013 در شهر حلب تشکیل شد.

این گروهک پس از اتحاد چند گروه تروریستی کوچکتر که خود را گردان می‌نامند، تشکیل شد که شامل «گردان جمال موسی»، «گردان ماجد عبد الحی»، «گردان المستقبل»، «گردان انصار المصطفی»، «گردان جبهة الحق»، «گردان اسامه بکور» و «گردان شهید محمد الرحمو» است. 

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
ظریف با سیدحسن نصرالله دیدار کرد/ رایزنی وزیر خارجه ایران با وزیر دفاع لبنان

وزیر خارجه کشورمان شب گذشته با دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار کرد و قرار است تا ساعتی دیگر با وزیر دفاع لبنان به گفت‌وگو بپردازد.

خبرگزاری فارس: ظریف با سیدحسن نصرالله دیدار کرد/ رایزنی وزیر خارجه ایران با وزیر دفاع لبنان
 

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به بیروت، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که به لبنان سفر کرده شب گذشته با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفت وگو کرد.

وزیر خارجه شب گذشته همچنین با تمام سلام نخست وزیر لبنان نیز به رایزنی پرداخت.

قرار است وزیر دفاع لبنان تا ساعتی دیگر در محل اقامت ظریف با وی دیدار کند.

دیدار با نبیه بری رئیس مجلس لبنان و جبران باسیل وزیر خارجه لبنان و همچنین دیدار با گروه های فلسطینی در لبنان از دیگر برنامه های ظریف در بیروت است.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر منطقه ایش به دمشق و پس از آن به اسلام آباد و دهلی نو سفر خواهد کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
انفجارهای کابل تحمیل نمایش قدرت طالبان/نیروهای خارجی تشدید کننده بحران امنیتی افغانستان

تحلیلگر مسائل سیاسی در برنامه تلویزیونی گفت با اعلام خبر مرگ ملاعمر، طالبان موج تازه‌ای از انفجارها را در افغانستان به ویژه کابل طراحی کرده و از این طریق قدرت عملیاتی و تاثیرگذاری امنیتی خود را به تصویر کشیده است.

خبرگزاری فارس: انفجارهای کابل تحمیل نمایش قدرت طالبان/نیروهای خارجی تشدید کننده بحران امنیتی افغانستان
 

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «سید وحید ظهوری حسینی» کارشناس مسائل افغانستان در گفت‌وگو با شبکه خبر تلویزیون ایران به موضوع چالش افغانستان و امنیت این کشور و تاثیر آن بر پاکستان و کشورهای آسیای مرکزی پرداخت.

مرگ ملاعمر و آینده امنیتی طالبان و  افغانستان

ظهوری حسینی در پاسخ به اینکه وضعیت فعلی افغانستان و طالبان با توجه به تاخیر 2 ساله اعلام مرگ ملاعمر و شکاف به وجود آمده میان سران طالبان در جانشینی ملااختر چگونه است، گفت: ملاعمر به عنوان رهبری که توانست انسجام را میان طالبان به وجود آورد مطرح شد و پس از سقوط بن لادن و جریان القاعده، وی از آن زمان تنها سرپرست طالبان بود که به عنوان حلقه وصلی میان القاعده و داعش می‌توانسته نقش مهمی را ایفا کند.

وی با اشاره به افول قدرت طالبان پس از سرنگونی بن لادن و چند دسته بودن این گروه تا آن زمان افزود: پس از بن لادن زمینه برای رهبری شخصی که بتواند وحدت را میان طالبان بوجود آورد، فراهم شد و با توجه به زمزمه‌های حضور داعش در افغانستان سران طالبان به این فکر بودند که با تقویت روابط خود مانع از حضور داعش به عنوان رقیب خود در این کشور شوند. بر همین اساس بود که ملاعمر بر کرسی قدرت نشست.

پاکستان متهم اصلی در تاخیر اعلام مرگ ملاعمر

کارشناس مسائل افغانستان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به دلیل تاخیر در اعلام مرگ ملاعمر انگشت اتهام به سوی چه کسانی نشانه می‌رود، اظهار داشت: متهم اصلی دولت پاکستان است و البته آمریکا نیز در مسکوت ماندن این موضوع نقش داشته است.

وی همچنین افزود: طالبان نیز تمایلی برای اعلام این خبر به منظور جلوگیری از دامن زدن به  اختلافات و پراکندگی‌ها در میان خود نداشته است.

نقش عوامل خارجی در بحران امنیتی افغانستان

ظهوری در خصوص سوالی مبنی بر علل افزایش حملات تروریستی در روزهای اخیر که اعتراضات مردم و مجلس افغانستان را به دستگاههای امنیتی این کشور به همراه داشت، گفت: این حملات تروریستی از سال 2002 تاکنون یعنی از زمانیکه  نیروهای خارجی در افغانستان حضور پیدا کردند، وجود داشته است.

وی  به وعده‌هایی که دولت اشرف غنی بعد از امضای پیمان استراتژیک در خصوص تامین امنیت و ثبات افغانستان و نیز مذاکرات صلح با طالبان داده بود، اشاره کرد و افزود: متاسفانه پس از انعقاد این پیمان که توقع می‌رفت اوضاع امنیتی کشور بهبود یابد و انفجار و ناامنی کاهش یابد، نه تنها این وضع بهتر نشد بلکه امروزه شاهد فضایی دردناک و وخیم در افغانستان هستیم.

کارشناس مسائل افغانستان تصریح کرد: یکی از دلایل تشدید کننده ناامنی در افغانستان عدم پشتیبانی نیروهای خارجی از نیروهای امنیتی داخلی کشور است که خلاف قرارداد امنیتی که به امضای آمریکا رسید و قرار بود نیروهای خارجی تمامی امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار پلیس و نیروهای داخلی کشور قرار دهد، حتی کمترین حمایتی توسط  آنها از نیروهای امنیتی داخلی تاکنون صورت نگرفته است.

وی در ادامه ضمن اشاره به فاجعه «جلریز» افغانستان که توسط شبه نظامیان طالبان صورت گرفت از عدم پشتیبانی نیروهای دولتی از سربازانی که فداکارانه در مقابل جنایاتی که در افغانستان صورت می‌گیرد می‌ایستند، انتقاد کرد.

داعش تهدیدی جدی در افغانستان

ظهوری حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر ارتباط داعش با حملات تروریستی اخیر کابل و اینکه خطر نفوذ داعش در افغانستان تا چه حد جدی است، خاطر نشان کرد: خطر حضور داعش و ناامنی‌های پس از آن بسیار جدی است و در حقیقت حضور داعش در افغانستان یک برنامه بین‌المللی به شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: ‌با مرگ ملاعمر در سال 2013 طالبان دوباره قدرت گرفت و امروزه در اختیار اهداف و مقاصد  داعش است که با این کار خود به آرمان‌های ملت افغانستان خیانت می‌کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
جب بوش:اگر رئیس‌جمهور شوم خیلی فوری فرایند رد توافق هسته‌ای ایران را آغاز می‌کنم

«جب بوش» طی یک سخنرانی ضمن انتقاد از سیاست خارجی «باراک اوباما» خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه شد و گفت اگر توافق ایران در کنگره رد نشود، به محض آنکه رئیس‌جمهور شود فرایند رد توافق را آغاز می‌کند.

خبرگزاری فارس: جب بوش:اگر رئیس‌جمهور شوم خیلی فوری فرایند رد توافق هسته‌ای ایران را آغاز می‌کنم
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جب بوش» نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا طی یک سخنرانی در کتابخانه ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» ضمن انتقاد از سیاست‌های «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا و «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق و نامزد کنونی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا در حمایت از عقب‌نشینی نظامیان آمریکا از عراق، خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه شد.

وی در این سخنرانی، مواضع خود در امور مربوط به سیاست خارجی آمریکا را اعلام کرد و راهبرد خود برای مقابله با تکفیری‌های داعش را مطرح کرد و همچنین علاوه بر درخواست ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه، خواستار شکست دولت «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه، پیوستن نظامیان آمریکا به نیروهای عراقی و افزایش تعامل آمریکا در سراسر جهان شد.

این نامزد جمهوری‌خواه آمریکا درباره تصمیم دولت اوباما برای عقب‌نشینی نظامیان آمریکایی از عراق گفت که این ی «عجله کورکورانه» بوده است و در انتقاد از این سیاست اوباما گفت: آنها که مشتاق بودند تاریخ ساز شوند، نتوانستند صلح را به وجود آورند. دوری کردن از خطر به همان اندازه حمله ور شدن به سوی خطر، غیرعاقلانه است و هزینه‌هایی که در پی دارد، بسیار دردناک است.

جب بوش متعهد شد که اگر رئیس‌جمهور شود در ریشه‌کن کردن تکفیری‌های داعش بسیار مصمم عمل کند و گفت: من به شما اطمینان می‌دهم: روزی که رئیس‌جمهور بشم، روزی خواهد بود که به این مسئله رونق می‌دهیم و بازساری نیروهای مسلح آمریکا را آغاز می‌کنیم.

این نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ضمن تأکید بر ایجاد منطقه پرواز ممنوع و دیگر مناطق امن در سوریه گفت که ایجاد منطقه امن در سوریه نه تنها به مبارزه با داعش کمک می‌کند بلکه به محافظت از سوری‌ها در مقابل اسد کمک می‌کند.

وی در اینباره گفت: شکست داعش نیازمند شکست اسد است اما ما باید اطمینان حاصل کنیم که جایگزین این رژیم یک رژیم بد یا بدتر نمی‌شود. من معارضان را کنار یکدیگر جمع می‌کنم و از آنها بعنوان یک نیرو پشتیبانی می‌کنم.

بوش تأکید کرد که در حال حاضر نیازی به تعهد عظیم نیروهای رزمی آمریکا در میدان نبرد عراق وجود ندارد و در ادامه خواستار افزایش حمایت از نیروهای پیشمرگه شد.

وی در بخشی از سخنان خود به توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) اشاره کرد و گفت: توافق هسته‌ای ایران در نهایت غیرعاقلانه است زیرا رژیم ایران غیرقابل اعتماد است.

این نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: کنگره آمریکا باید این توافق را رد کند. اگر این توافق رد نشود، در صورتیکه رئیس‌جمهور شود، پروسه رد توافق هسته‌ای ایران را خیلی فوری آغاز می‌کند.

بوش همچون بسیاری دیگر از نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواستار پیوستن واشنگتن به دیگر کشورهای عربی برای ایجاد ائتلاف علیه داعش شد و این ائتلاف می‌تواند به پشتوانه نیروی هوایی و نظامی آْمریکا، داعش را تحت تعقیب قرار دهد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
اوباما احتمالا آرای کافی برای اجرای توافق هسته‌ای را به دست می‌آورد

یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در گفت‌وگو با «آریزونا ریپابلیک» اظهار امیدواری کرد رئیس جمهور آمریکا آرای کافی برای اجرای توافق هسته‌ای با ایران را به دست می‌آورد.

خبرگزاری فارس: اوباما احتمالا آرای کافی برای اجرای توافق هسته‌ای را به دست می‌آورد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جف فلیک» سناتور جمهوری‌خواه ایالت آریزونای آمریکا پیش‌بینی کرد مخالفان توافق هسته‌ای با ایران نمی‌توانند علیه وتوی رئیس‌جمهور در مخالفت با توافق غلبه کنند.

به نوشته نشریه هیل، «جف فلیک» در مصاحبه‌ای با «آریزونا ریپابلیک» گفت «هنوز بر این باورم که رئیس‌جمهور می‌تواند آرای کافی برای حفظ حق وتو را به دست آورد.»

اظهارات فلیک می‌تواند برای مخالفان توافق ایران دردساز باشد. وی در زمره معدود جمهوری‌خواهان حامی توافق هسته‌ای با ایران است.

علی رغم اعلان سناتور «چارلز اسچومر» که در مخالفت با توافق است، منتقدان توافق هسته‌ای در مقابل گروهی از دموکرات‌ها هستند که از این توافق حمایت می‌کنند.

روز دوشنبه هم سناتور جان مک‌کین، یکی دیگر از سناتورهای ایالت آریزونا، گفته بود مجلس سنا از 60 رأی کافی برای رد سند پایانی مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 که آمریکا تنها یکی از طرف‌های امضا کننده آن است برخوردار است. وی علی‌رغم این ادعا گفته بود که جمع‌آوری 67 رأی لازم برای ابطال وتوی باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا دشواری‌های بیشتری خواهد داشت.

فلیک در گفت‌وگو با «ریپابلیک» ادامه داد «دولت می‌گوید ما توانایی خود برای اعمال تحریم‌ها را از دست نمی‌دهیم اما اگر توافق را بخوانید به نظر می‌رسد که طور دیگری است و ایرانیان هم قطعا طور دیگری فکر می‌کنند.»

این سناتور جمهوری‌خواه افزود «نگرانی من این است که با این توافق، برخی از ابزارهایی را که در گذشته یا در آینده برای جلوگیری یا تنبیه چنین رفتاری به کار گیریم، از دست بدهیم.»

وی مدعی شد که باید مطمئن باشند آمریکا همچنان می‌تواند مجازاتهایی علیه دیگر رفتارهای ایران در زمینه‌هایی چون حقوق بشر و حمایت از تروریسم را اعمال کند.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 2:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ناکامی «داعش» در نفوذ به نیروهای امنیتی لبنان

نیروهای امنیتی لبنان تلاش گروه تروریستی «داعش» برای نفوذ به پیکره نهادهای امنیتی این کشور را ناکام گذاشتند.

خبرگزاری فارس: ناکامی «داعش» در نفوذ به نیروهای امنیتی لبنان
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به موازات نبرد نیروهای امنیتی لبنان از یک طرف و گروهک‌های تروریستی از طرف دیگر، جنگ امنیتی دیگری نیز بین آن دو در جریان است  و نیروهای لبنانی موفق شدند تلاش تروریست‌های داعش برای نفوذ به پیکره نهادهای امنیتی را ناکام بگذارند.

به گزارش روزنامه «الاخبار»، گروهک تروریستی «داعش» با فریب عنصری به نام اختصاری «ک.ف» در نهادهای امنیتی لبنان سعی داشت به پیکره سرویس‌های امنیتی این کشور نفوذ کند ولی مأموران امنیتی به سرعت متوجه این موضوع شده و تلاش‌‌های افراد مسلح را ناکام گذاشتند.

بر اساس این گزارش،‌ نهادهای امنیتی لبنان در ابتدا عنصر مشکوک را تحت نظر قرار داده و پس از دستگیری تحت بازجویی قرار دادند. متهم اعتراف کرد که مأمور سیطره بر مرکز نیروهای امنیتی در شهرک «بینو» بوده ولی زمان آغاز عملیات مشخص نشده بود.

این گزارش حاکی است که این عنصر سابق امنیتی لبنان که به افکار تندرو معروف است، افرادی نیز را برای فعالیت با خودش بکار گرفته است و نیروهای امنیتی لبنان نیز موفق شدند یکی از هم‌دستانش را نیز دستگیر کنند.

نیروهای امنیتی لبنان که اخیرا از دستگیری یک تبعه سوریه به نام «عبدالرحمن گیلانی» متهم به دست داشتن در روند جذب عناصر انتحاری خبرداده بودند، روز گذشته نیز از دستگیری عناصری به نام‌های «ی.خ»، «ز.د» و «م.خ» به اتهام عضویت در گروهک تروریستی «جبهه النصره»‌ خبر دادند. این سه نفر مأموریت رصد تحرکات شخصیت‌های حزبی و سیاسی لبنان برای هدف قرار دادن آنها را بر عهده داشتند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی لبنان یک شهروند  لبنانی دیگری به نام اختصاری «ی. ش» از اعضای گروه تروریستی داعش را نیز دستگیر کردند.

چند روز گذشته نیروهای امنیتی لبنان یک هسته‌ تروریستی وابسته به گروهک‌های تندرو را در شهر طرابلس واقع در شمال کشور متلاشی کرده بودند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 2:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اسلام‌آباد سفیر هند را احضار کرد

پاکستان در اعتراض به کشته شدن یک شهروند خود بر اثر تیراندازی بی‌هدف نیروهای مرزی هند، سفیر این کشور را به دفتر وزارت امور خارجه احضار کرد.

خبرگزاری فارس: اسلام‌آباد سفیر هند را احضار کرد
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد به نقل از دیلی پاکستان، همزمان با ادامه درگیری مرزی و کشته شدن یک زن پاکستانی به نام فریده، وزارت امور خارجه پاکستان امروز سفیر هند را احضار کرد.

در همین حال، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: هند در ماه جولای 33 بار و در ماه آگوست 24 بار پیمان آتش‌بس را نقض کرده است، بنابراین باید در این زمینه پاسخگو باشد.

وی از هند خواست هر چه زودتر برای برقراری امنیت در مرز مشترک به پیمان آتش‌بس که در سال 2003 به امضا رسیده بود عمل نماید.

روز گذشته نیز، نمایندگان سازمان ملل متحد از روستاهای مرزی پاکستان که هدف تیراندازی و گلوله‌باران نیروهای مرزی هند قرار گرفته‌اند، بازدید به عمل آوردند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 2:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کری: هکرهای چینی و روسی ایمیل‌های مرا خوانده‌اند

جان کری وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که هکرهای روسی و چینی از ایمیلهای وی جاسوسی کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: کری: هکرهای چینی و روسی ایمیل‌های مرا خوانده‌اند
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، جان کری وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که هکرهای روسی و چینی از ایمیلهای وی جاسوسی کرده اند.

جان کری روز سه‌شنبه (دیروز) به رسانه‌ها گفت که «احتمال خیلی زیادی وجود دارد که چینی‌ها و روس‌ها به ایمیل‌های من دسترسی دارند و می‌دانیم که در طول روزهای گذشته آنها به شماری از سهام‌های آمریکایی حمله کردند.»

وی توضیح داد که وی ایمیل‌هایش را با آگاهی از این موضوع می‌نویسد که احتمال خوانده شدنشان وجود دارد.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد «ما در جهانی زندگی می‌کنیم که تعدادی از کشورها شامل چین و روسیه دائما درگیر حملات سایبری علیه دولت آمریکا بودند.»

وی بیان داشت که حملات سایبری از جمله موضوعاتی بوده است که آمریکا در گفت‌وگو با چینی‌ها آن را قویا مطرح کرده است.

این اظهارات کری تنها چند روز پس از ان مطرح شد که دولت آمریکا به هکرهای روسی به دلیل حمله به رایانامه پنتاگون، اعتراض کرده بود. واشنگتن از پکن نیز به دلیل دست داشتن در نفوذ سایبری به دفتر مدیریت پرسنل آمریکا انتقاد کرده بود.

کری خاطر نشان کرد امنیت سایبری در اولویت گفت‌وگوها میان «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا و «شی جینگ پینگ» رئیس جمهور چین خواهد بود.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 >