تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
درخشش پایتخت تپه‌های شنی جهان در پایتخت ایران

فارس از درخشش پایتخت تپه‌های شنی جهان در پایتخت ایران که با استقبال بی‌نظیر تهرانی‌ها و توریست‌ها مواجه شد، گزارش می‌دهد.

خبرگزاری فارس: درخشش پایتخت تپه‌های شنی جهان در پایتخت ایران
 

به گزارش خبرگزاری فارس از ریگان، هفته فرهنگی اقتصادی دیار کریمان به مدت یک هفته از 16 مردادماه جاری در برج میلاد در حال برگزاری است، در ابتکاری خلاقانه سخت‌کوشان حاشیه کویر، شن‌های روان ریگان را به پایتخت ایران بردند تا از نزدیک تهرانی‌ها و توریست‌ها آن را لمس کنند و این لمس کردن شن‌های روان موجب استقبال بی‌نظیر گردشگران شد.

گردشگران و پایتخت‌نشینان این شن‌ها را لمس و عکس‌های یادگاری از شن‌های روان برای خود گرفتند تا بلندترین تپه‌های شنی جهان در تهران درخشش خود را داشته باشند.

طبیعی بودن و منحصر به فرد بودن این شن‌های روان موجب شد که تهرانی‌ها چند ساعتی را در شن‌های روان ریگان سپری کنند، تعدادی از بازدیدکنندگان از این تپه‌های شنی گفتند که فکر نمی‌کردیم ریگانی‌ها چنین ابتکار خلاقانه‌ای ایجاد کنند.

ما برای دیدن این تپه‌های شنی باید مسافتی بیش از یک هزار کیلومتر را به ریگان طی می‌کردیم، اما شن‌های روان به تهران آمدند و ما از نزدیک آنها را مشاهده و در آینده از این تپه‌های شنی بازدید می‌کنیم.

سلیمانی دبیر جشنواره فرهنگی اقتصادی کرمان در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: با ابتکاری که غرفه شهرستان ریگان انجام داد، موجب استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان از این شن‌های روان شد.

وی بیان داشت: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد شهرستان ریگان طبیعی بودن غرفه آن است و واقعاً در بحث جذب توریست اقدام جالبی انجام دادند.

دبیر جشنواره فرهنگی اقتصادی کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران این غرفه افزود: ریگان در این نمایشگاه تاکنون خوب درخشیده است.

سلیمانی عنوان کرد: این هفته فرصت مناسبی برای شناسایی بلندترین تپه‌های شنی جهان در تهران است و توریست‌ها استقبال خوبی تاکنون از این غرفه داشته‌اند.

فرماندار ریگان نیز به خبرنگار فارس گفت: تاکنون بیش از 3 هزار نفر از غرفه ریگان در نمایشگاه تهران بازدید کردند و موجب استقبال خوب شهروندان تهرانی شد.

امین باقری علت استقبال را طبیعی بودن نمایشگاه ریگان برشمرد و افزود: این تپه‌های شنی به عنوان پایتخت تپه‌های شنی جهان در تهران معرفی شدند و تا پایان نمایشگاه بر استقبال گردشگران افزوده می‌شود.

انتهای پیام/80014/ب30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشته و زخمی شدن 3 عضو شورا و دهیار ورسک سوادکوه

دهیار و سه عضو شورای اسلامی روستای ورسک سوادکوه در راه تهران و در منطقه دماوند دچار حادثه رانندگی شدند.

خبرگزاری فارس: کشته و زخمی شدن 3 عضو شورا و دهیار ورسک سوادکوه
 

مهدی حمزه‌خانی صبح امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سوادکوه، از تصادف دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای ورسک بخش مرکزی سوادکوه خبر داد و گفت: دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای ورسک سوادکوه در راه تهران و در منطقه دماوند دچار حادثه رانندگی شدند.

وی با اشاره به کشته شدن دو عضو شورای اسلامی روستای ورسک، افزود: ساسان فروتن رئیس شورا و ایمان مرادی عضو شورای اسلامی روستای ورسک در این سانحه کشته و عباس مرادی دهیار این روستا و علی‌اصغر اولاد‌زاد از اعضای شورای ورسک زخمی شدند.

بخشدار مرکزی شهرستان سوادکوه از درمان مقدماتی دهیار و عضو شورای اسلامی روستای ورسک در بیمارستان دماوند و ادامه درمان در بیمارستان امام حسین (ع) تهران خبر داد و بیان کرد: دو حادثه دیده این تصادف از حالت بحرانی خارج شدند ولی به چشم و سر آنان آسیب وارد شده است.

انتهای پیام/86015/ط10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:59 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
بزرگترین سرمایه خبرنگاران جلب اعتماد مردم است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل گفت: بزرگترین سرمایه یک خبرنگار جلب اعتماد عمومی مردم و بهره‌گیری از این سرمایه در مسیر انجام بهتر امور است.

خبرگزاری فارس: بزرگترین سرمایه خبرنگاران جلب اعتماد مردم است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام سیدمحمد سید سیاح صبح امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران که در بسیج دانشجویی اردبیل برگزار شد،‌ اظهار کرد: به معنای واقعی خبرنگاران چشم بینا و زبان گویای مردم هستند و با رعایت حریم قلم و آزادی کامل باید در پیگیری مطالبات مردم تلاش کنند.

وی افزود: خبرنگاران باید حقیقت و بقای جامعه را بر بقای خود ترجیح دهند و به معنای واقعی سفیر آگاهی و تشخیص درست مردم در حوزه‌های مختلف باشند چرا که امروز در جامعه همه انتظار دارند که حقایق از زبان رسانه‌ها بازگو شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل با یادآوری اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه بین دولت، حاکمیت و مردم پل ارتباطی واقعی هستند، گفت: خبرنگاران باید با دید وسیع در مقابل ظلم و تعدی بایستند و از مظلومان دفاع کنند که نمونه آن را در دفاع واقعی رسانه‌های کشورمان از مردم مظلوم سوریه،‌ بحرین، یمن، عراق و افغانستان در طول سال‌های اخیر شاهد هستیم.

سید سیاح با بیان اینکه خبرنگاران چراغ روشن حقیقت جامعه هستند و در انجام رسالت سنگین خود باید حقایقی را تشخیص داده و بتوانند در بازگویی حقیقت شهادت، ایثارگری و گذشت انجام دهند، بیان کرد: خبرنگاران باید در دفاع و حراست از ارزش‌های دینی و اسلامی در جامعه ورود پیدا کنند.

این مسئول یادآور شد: یک خبرنگار می‌تواند با صداقت و آزادی عمل خود آبروی یک جامعه، ملت و مکتب باشد و به خوشنامی آن بیفزاید در حالی که در نقطه مقابل نیز می‌تواند اتفاقی خلاف این رخ بدهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل وظیفه جامعه متعهد خبرنگاران و رسانه‌ها را دفاع و صیانت از ارزش‌های متعالی جامعه اسلامی برشمرد و یادآور شد: اگر امروز احمد شهید گزارش خلاف واقع داده و به هر نحو ممکن سعی می‌کند با حیثیت جامعه جهانی بازی کند رسانه‌های واقعی می‌توانند پرده از چهره چنین تزویرگرایی باز کنند.

سید سیاح با اشاره به دو حادثه تاسف‌بار اخیر در اردبیل که از طریق رسانه‌ها برخلاف روال معمول و طبیعی برجسته‌سازی شده است، تصریح کرد: در حادثه بیمارستان فاطمی و شورابیل اردبیل آبروی چندین ساله این استان زیر سئوال رفت در حالی که بهتر از این می‌توانستیم مدیریت کرده و عمل کنیم.

وی یکی از رسالت‌های خبرنگاران را جلوگیری و ممانعت از تضییع حقوق ملت و احیای واقعی سرمایه‌های واقعی عنوان کرد و افزود: یک خبرنگار در انجام رسالت خود باید به یک باور واقعی برسد تا بتواند جایگاه خود را به همراه جایگاه تک تک افراد جامعه اعتلا بدهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل وابستگی خبرنگاران را به احزاب گروه‌ها و جناح‌ها یک آفت توصیف کرد و گفت: خبرنگار واقعی به هیچ‌‌کس تعلق ندارد جز به مردم و متاسفانه در جامعه ما شاهد فضاسازی ‌برخی از مطبوعاتی هستیم که با زیر پا گذاشتن سرمایه‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی تنها به فکر منافع شخصی، جناحی و حزبی خود هستند.

سید سیاح عنوان کرد: نباید یک خبرنگار با وابستگی حزبی و جناحی بر روی حقایق و ارزش‌های جامعه چشم‌پوشی کند یا بخواهد اسباب ناراحتی و گله‌مندی مردم را فراهم کند در حالی که خبرنگار واقعی چشم بیدار جامعه و زبان گویا است.

وی کسب اعتماد عمومی را بزرگترین سرمایه رسانه‌ها توصیف کرد و ادامه داد: ویژگی یک خبرنگار واقعی امانتداری، تعهد ، آزادی و اخلاق‌مداری است که با این برجستگی‌ها خبرنگار واقعی می‌تواند در مقابل شیطنت رسانه‌های غربی کاملا با جبهه‌گیری مناسب اقدام کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل وارونه نشان دادن حقایق را از سوی رسانه‌های غربی و شیطنت واقعی آنها را بیان کرد، یادآور شد: امپراتوری رسانه‌ای غرب تلاشش بر این است تا با نادیده گرفتن مظلومیت مردم فلسطین، ‌سوریه و لبنان و ... در دفاع از رژیم جنایتکار صهیونیستی به بزرگ‌نمایی برخی از حوادث و رخدادها بپردازد.

سید سیاح 60 دهه سیطره غیرقانونی رژیم صهیونیستی را در سرزمین فلسطین بیان کرد و گفت: جنایت اخیر این رژیم در آتش زدن یک کودک 17 ماهه اوج قساوت قلبی آنها را نشان داده و در عصر ارتباطات نمودی از تخریب و سانسور رسانه‌ای از سوی غرب بود.

دشمن پروسه اسلام‌هراسی، ‌ایران‌هراسی و سپاه‌هراسی را طراحی کرده است

وی به توطئه استکبار جهانی در به راه انداختن فضای ایران‌هراسی، اسلام‌هراسی و سپاه‌هراسی در جامعه تصریح کرد: یک خبرنگار متعهد همواره سعی می‌کند تا حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و در اعتلای حاکمیت ولایت فقیه جامعه تلاش کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل عنوان کرد: کشور ما با سردمداری حاکمیت ولایت فقیه سعی دارد تا جامعه اسلامی را در مسیر اعتلای روزافزون حرکت دهد که در این راستا وظیفه و رسالت اصلی خبرنگاران دفاع از ارزش‌های دینی و اسلامی و جلوگیری از توطئه‌ها و خنثی کردن ترفند دشمنان است.

انتهای پیام/62001/ک40/


ادامه مطلب
نظرات 0
استقبال باشکوه از مردان خدا، زیر باران رحمت‌الهی / خِله خِله خش بمونی

مردم نکا شامگاه یکشنبه در زیرباران رحمت الهی و با حضور پرشور خود در مراسم استقبال از شهدای گمنام، حماسه حضور دیگری را به نمایش گذاشتند و همراه آسمان در فراق این دریادلان و راست‌قامتان جاودانه تاریخ، گریستند.

خبرگزاری فارس: استقبال باشکوه از مردان خدا، زیر باران رحمت‌الهی / خِله خِله خش بمونی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، مردم نکا نیز همچون مردم دیگر شهرهای مازندران، یک‌شنبه خود را برای میزبانی از شهدا آماده کرده و با گل و شیرینی و اسپند، ساعت‌ها منتظر قدوم سبز شهدا ماندند و با توجه به اینکه ساعت استقبال 15:30 عصر اعلام شده بود اما ساعت‌ها قبل از این ساعت مردم در گوشه گوشه خیابان‌های این شهر، منتظر شهدا ماندند تا شهدا با تاخیر چند ساعته، ساعت 18 در میان آه و اشک و گریه آسمان به آغوش مردم رسیدند.

حضور مادران و خواهران شهدا با در دست داشتن تصاویری از شهدای خود که با اشک و ناله‌های مادرانه و مویه‌های خواهرانه همراه بود و شهدای گمنام را همراهی می‌کردند مظلومیت شهدا را به تصویر کشید و در این بین حضور کودکان و نوجوانان به‌عنوان نسل چهارمی‌های انقلاب در کنار خانواده‌ها، هم‌سن و سال‌هایشان، جلوه‌ای زیبا از پیوند میان نسل چهارم انقلاب و ارزش‌ها و آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشته بود.

در این میان، مهمان‌نوازی مردم نکا در زیر نم نم باران از آیه‌های آب و پاکی، بر قداست این تشییع افزود و برپایی ایستگاه‌های صلواتی خودجوش مردمی، دسته‌های عزاداری برخی از هیئت‌های مذهبی و مراسم روضه‌خوانی سید و سالارشهیدان، فضای معنوی این مراسم را افزون‌تر کرد.

استقبال با شکوه از مردان خدا، زیر باران رحمت‌الهی در نکا غیرقابل توصیف است و با ورود این خط‌‌شکنان، تنها چیزی که قابل مشاهده بود، اشک و صلوات و مویه‌های مادران و خواهران داغدار در این وداع با شهدا بود.

و اما امروز زنان دیار ما چه خوب از شهدای ما استقبال کردند و با تزیین خنچه‌های عروسی برای قاسم‌های شهید خود و این تازه دامادان، چه خوب رسم دیرینه خود را به‌عنوان خواهران و مادران شهید به جا آوردند، آخر اینجا در دیار ما، هر که شب عروسی‌اش می‌شود مادر و خواهر و زنان فامیل برایش خنچه و سینی عروسی و حنای عروسی فراهم می‌کنند و امروز مادران دیار من، آمدند تا قاسم‌هایشان را داماد کنند و حنا بر دست و پایشان ببندند.

آفرین بر غیرت شما مردان و شیرزنان که زینب‌گونه و سجادوار برای شهدای خود ایستادید و می‌خواهید تا پیام‌رسان خون پاک شهدا به نسل‌های بعدی باشید و این را می‌توان امروز از همراهی فرزندان و کودکان خردسال‌تان در مراسم تشییع شهدای غواص دید و لمس کرد.

امروز همه از عهد و پیمان مجدد با شهدا سخن گفتند و اینکه ادامه دهنده راه شهدا باشیم و در این بین، عباس بابایی یکی از شهروندان نکایی با حضور در مراسم شهدای غواص به خبرنگار فارس گفت: شهدا با آمدن خود ما را از خواب غفلت بیدار کردند و با حضور این شهدای مظلوم و دست‌بسته، حجت بر همه تمام شد تا همواره در خط ولایت و رهبری بوده و ادامه دهنده واقعی شهدا و آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

رقیه شفیعی نیز با بیان اینکه شهدا حسینی رفتند تا ما زینبی در مسیر آنان گام برداریم، افزود: شهدا از برادران و فرزندان ما بودند و امروز همه ما داغدار این شهدا هستیم و با آنان پیمان می‌بندیم که پای ارزش‌های نظام و مسائل مهم حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر بمانیم و همچنان که شهدا لب تشنه پای نظام ایستادند ما نیز تا پای جان، پای ارزش‌ها و آرمان‌های این انقلاب، بایستیم.

مراسم استقبال از شهدا در شهر نکا به پایان رسیده است، کاروان "مقاومت، بصیرت، وحدت" شامگاه یک‌شنبه و هم‌زمان با اذان مغرب، در میان آه و ناله‌های جگر سوز خانواده‌های شهدا، نکا را ترک کرد تا راهی شهرستان شهید پرور میاندورود شود تا مردم آن دیار نیز از وجود این شهدا متبرک شوند.

این روزها ثبت حماسه تشییع شهدای غواص به عنوان ماندگارترین رویداد در تاریخ مازندران رقم خورده است و چه زیبا مردم برای بدرقه دردانه‌های‌شان آمدند و گرمای طاقت‌فرسا و بارش باران بر آنان کارساز نبود؛ آمدند تا بیعتی دوباره با شهدا انجام دهند و اعلام کنند که تا آخر برای این انقلاب و نظام ایستاده‌اند.

آری حرکت مردم ما در استقبال از این شهدا بار دیگر مسیر حرکت نظام را برای مسئولان روشن کرد و مردم با این حضور اعلام کردند که همواره پایبند به اصول این انقلاب هستند و خون شهدا را فدای راحتی نمی‌کنند و از خون شهدا به هیچ قیمتی نخواهند گذشت.

چه خوش بود امروز آمدن‌تان؛ که دریایی بودید و امروز نه تنها موج موج دریادلان عاشق را همراه خود کردید بلکه با قدوم پاک‌تان ای آیه‎های آب و پاکی، باران را برای ما به ارمغان آوردید و چه با برکت است این قدوم‌تان در هر سرزمین.. خاکیان از آب به آسمان رفته، به آغوش خاک، خوش آمدید.

=============

گزارش از مریم نظری

==============

انتهای پیام/86002/و30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
حق‌جویی و عدالت‌طلبی با خبر و خبرنگار همراه است

رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: حق‌جویی و حقیقت‌گویی، آزادگی، آگاه‌سازی، استقلال‌خواهی و عدالت‌طلبی با خبر و خبرنگار همراه است.

خبرگزاری فارس: حق‌جویی و عدالت‌طلبی با خبر و خبرنگار همراه است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، جمال انصاری اظهار کرد: روز خبرنگار، نماد و یادآور یکی از دشوارترین و پرارج‌ترین خدمات انسانی در جهان معاصر است.

وی افزود: حق‌جویی و حقیقت‌گویی، آزادگی، آگاه‌سازی، استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی، اخلاق‌مداری و قانون‌محوری؛ رویکرد همیشگی و پیمان نانوشته و مصلحانه‌ خبرنگاران وارسته و شجاع میهن ما در طول بیش از 120 سال اخیر جنبش‌های اجتماعی ایرانیان و منش حرفه‌ای فعالان خبری در عرصه رسانه‌های مکتوب و مجازی بوده است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین بیان کرد: 17 مرداد سالروز شهادت خبرنگار شجاع و متعهد شهید محمود صارمی فرصت مناسبی برای بررسی و ارزیابی کارنامه خدمات اطلاع‌رسانی این قشر تلاشگر و بهانه‌ای برای پاسداشت و قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های بی‌دریغ خبرنگاران و روزنامه‌‌نگاران بیدار و آزاداندیشی است که زبان گویا و چشم بیدار جامعه‌اند و اندیشه‌سازان آگاه و دردمندی که در راستای تعالی افکار عمومی، روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه تلاش می‌کنند.

انصاری خاطرنشان کرد: بدون تردید اعتلای جایگاه خطیر خبرنگاری، ارتقای سطح اطلاع‌رسانی، ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ و اخلاق رسانه در جامعه در سایه تعامل و همکاری دو سویه و متقابل اصحاب رسانه و خبر از یک طرف و مدیران و دولت مردان از طرفی دیگر محقق می‌شود.

انتهای پیام/2667/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
لزوم تشکیل ستاد هفته دولت در خرمشهر

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، تشکیل ستاد هفته دولت در شهرستان خرمشهر را خواستار شد.

خبرگزاری فارس: لزوم تشکیل ستاد هفته دولت در خرمشهر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، فرج‌الله خبیر صبح امروز در جلسه شورای اداری خرمشهر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه هفته دولت، اظهار کرد: در خرمشهر نیز باید هر چه زودتر ستاد هفته دولت تشکیل و برنامه‌ریزی مناسبی برای معرفی خدمات دولت صورت گیرد.

وی به برشماری دستاوردهای دولت تدبیر و امید پرداخت و گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای این دولت ایجاد همدلی، انسجام و وحدت است که همین مولفه‌ها رمز موفقیت را تشکیل می‌دهند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، رشد شاخص‌های اقتصادی را دیگر خدمت دولت یازدهم خواند و عنوان کرد: در این دو سال اخیر، میزان تورم از بیش از 40 درصد در سال 92 به 15.5 درصد در پایان سال 93 رسیده و در شاخص رشد نیز شاهد افزایش بوده‌ایم.

وی با خاطرنشان کردن این نکته که هدف از کاهش تورم کاهش قیمت‌ها یا عدم افزایش آنها نیست، افزود: روند افزایش رشد قیمت‌ها متوقف نشده اما این روند کند شده و در حال حاضر این رشد 15 درصدی است که ممکن است این میزان نیز در آینده کاهش یابد.

خبیر با اشاره به طرح تحول نظام سلامت، این طرح را دارای تاثیر قابل توجه بر ارتقای سطح بهداشتی و درمانی کشور دانست و یادآور شد: اعمال این طرح در زمان اعمال تحریم‌ها و موقعیتی اجرایی شد که کشور با مشکل درآمد و تامین اقلام دارویی به‌ویژه داروهای بیماران خاص مواجه بوده است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود، مذاکرات هسته‌ای را نیز از مهمترین اقدام دولت یازدهم در حوزه بین الملل خواند و گفت: این روند آغاز شده و در این دولت روند خوبی را داشته و حذف تحریم‌ها یکی از مهمترین اقداماتی است که حتی با وجود کارشکنی‌های آمریکا هیچگاه به وضعیت سابق باز نمی‌گردد.

وی تاکید کرد: نباید این حرف را به معنای دست کشیدن از تلاش دانست، بلکه باید به تولیدات داخل به عنوان مهمترین موضوع نگاه شده و حذف تحریم‌ها نیز در راستای پیشرفت‌های بیشتر صورت گیرد.

*خرمشهر با وجود نداشتن تمام شرایط فرمانداری ویژه شد

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در مراسم معرفی فرمانداری ویژه خرمشهر، اظهار کرد: اخذ تصمیم برای تبدیل خرمشهر به شهرستان ویژه در سوم خرداد اتخاذ شد و این شهر نیز به جمع دو شهرستان ویژه دیگر در استان خوزستان پیوست.

وی تصریح کرد: با تبدیل شدن خرمشهر به فرمانداری ویژه‌ از شهرستان ارتقاء می‌یابد و فرماندار معاون استاندار و مدیران این شهرستان معاونان مدیرکل خواهند بود.

خبیر با بیان اینکه خرمشهر برخی شرایط از جمله شرایط جمعیتی برای تبدیل شدن به فرمانداری ویژه را نداشته است، افزود: اما این تصمیم به دلیل جایگاه خاص خرمشهر و نقش این شهر در دوران دفاع مقدس گرفته شد.

این مسئول متذکر شد: مدیران با توجه به ارتقای سطح شهرستان خرمشهر باید سعی کنند ترازشان در حد خرمشهر باشد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان همچنین به بحث لایروبی اروندرود اشاره کرد و گفت: همیشه پاکسازی رودها مقدمه‌ای برای لایروبی بوده و در مورد اروند نیز تا پاکسازی از مغروقه به صورت کامل صورت نگیرد، لایروبی این رود امکان‌پذیر نخواهد بود.

خبیر در پایان به روز خبرنگار اشاره کرد و افزود: خبرنگار به دلیل سختی مشاغل و همچنین لزوم حفظ امانت در انتقال اخبار حرفه بسیار دشوار و در حین حال بسیار تاثیرگذاری دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان این نشست، ولی‌الله حیاتی طی حکمی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی رسما به عنوان فرماندار ویژه خرمشهر معرفی شد.

ساختمان فرمانداری ویژه خرمشهر نیز به طور رسمی توسط خبیر معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان و با حضور امام جمعه خرمشهر و اعضای شورای اداری این شهر افتتاح شد.

انتهای پیام/72021/ق40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:58 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
ارائه مدرک سطح 2 حوزوی به طلبه‌های خواهر در دماوند

مدیر حوزه علمیه حضرت معصومه (س) دماوند از ارائه مدرک سطح دو حوزوی به طلبه‌های خواهر در این حوزه علمیه خبر داد.

خبرگزاری فارس: ارائه مدرک سطح 2 حوزوی به طلبه‌های خواهر در دماوند
 

فاطمه شرفی امروز در گفت‌‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به اهم فعالیت‌های حوزه علمیه خواهران دماوند اظهار کرد: تقویت طلبه‌های خواهر و ارائه خدمات دینی به خواهران می‌تواند آنها را به سمت اهداف تعیین شده این مرکز، سوق دهد.

وی ادامه داد: طلاب در این دوره موفق به دریافت مدرک سطح دو حوزوی می‌شوند و به عنوان مبلغ یا مدرس دینی در مراکز مورد نیاز به فعالیت می‌پردازند؛ طلبه‌های خواهر بعد از دانش‌آموختگی در مراکز مورد نیاز فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

مدیر حوزه علمیه حضرت معصومه (س) دماوند افزود: روند پذیرش طلاب بر اساس گزینش انجام می‌گیرد که سهمیه ما در سال 40 نفر است و این تعداد با توجه به استقبال افراد متغیر می‌شود.

شرفی با اشاره به رضایتمندی از امکانات موجود برای فعالیت طلبه‌های خواهر تأکید کرد: قطعاً امکانات باید به گونه‌ای باشد تا فعالیت‌ها به بهترین نحو انجام گیرد و مورد استقبال این طلبه‌ها باشد.

وی گفت: تشکیل کلاس‌های پرستاری در سازمان انقلاب اسلامی زنان مربوط به این حوزه نبوده و فقط از لحاظ مکانی برای کلاس‌های قرآنی با آنها همکاری می‌شود.

انتهای پیام/67015/س10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:47 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
مسئولان در برابر شعائر مذهبی وظیفه‌ دارند

آیت‌الله وحید خراسانی قم را مرکز علمی و روحانی شیعه دانست و گفت: شعائر مذهبی در شهر مقدس قم حفظ و احیاء شود.

خبرگزاری فارس: مسئولان در برابر شعائر مذهبی وظیفه‌ دارند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی استانداری قم، آیت‌الله حسین وحید خراسانی در دیدار سید مهدی صادقی استاندار قم طی سخنانی خواستار حفظ شئون ام‌القرای جهان تشیع شد.

وی قم را مرکز علمی و روحانی شیعه عنوان کرد و با بیان اینکه بزرگ‌ترین حوزه مذهبی جهان در این شهر است افزود: خدمت به قم خدمت به تشیع است.

آیت‌الله وحید خراسانی ضمن تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع) بر ضرورت احیای چنین مراسم‌هایی در کشور تاکید کرد و گفت: قم باید شهر نمونه در برگزاری مراسمات مذهبی در همه ایران باشد.

وی رسیدگی به قم در مباحث معنوی و مادی را مورد توجه قرار داد و افزود: در بحث مادی باید به وضعیت شهروندان به ویژه ضعفا رسیدگی شود و در بحث معنوی احیای شعائر مذهبی از جمله وظایف مسئولین است.

سید مهدی صادقی استاندار قم نیز در این جلسه خدمت در قم را توفیق الهی دانست و گفت: امیدوارم با استفاده از تجربیات خود منشا خدمات برای قم باشم.

استاندار قم با اشاره به جامعیت مراجع عظام تقلید در مباحث مختلف افزود: به رهنمودها و توصیه‌های این بزرگواران در راستای اعتلای قم نیازمندیم.

انتهای پیام/2258/صا


ادامه مطلب
نظرات 0
اختصاص 50 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی خوزستان

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خوزستان گفت: نزدیک به 50 میلیارد تومان اعتبار جهت توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی استان تخصیص یافته که عمدتاً در پایانه‌های مرزی استفاده خواهد شد.

خبرگزاری فارس: اختصاص 50 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی خوزستان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مسعود مصدقی در حاشیه برگزاری مراسم تقدیر از خبرنگاران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: انبیاء بنیانگذار ارتباطات هستند و پیام خداوند را به مردم منتقل می‌کنند، پس شغل خبرنگاری نیز به نوعی وجه اشتراک با انبیاء دارد.

 وی تصریح کرد: یک خبرنگار موفق همیشه در انعکاس اخبار و رخدادها بی‌طرفانه عمل می‌کند، چون ذات خبرنگاری مبتنی بر بی‌طرفی است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خوزستان در ادامه افزود: بیان رسا، اشراف به شغل، صداقت، امانتداری، شهامت، شناخت فضای جامعه، اجتماعی بودن، صبر و خوش برخوردی از خصوصیات یک خبرنگار خوب است.

مصدقی با بیان اینکه استان خوزستان دارای تمام بخش‌‌های حمل و نقل شامل جاده‌ای، دریایی، ریلی و هوایی است گفت: جایگاه حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در کشور همواره بین رتبه اول تا سوم بوده و قریب به 95 درصد حمل و نقل استان جاده‌ای جای گرفته است.

وی با بیان اینکه وجود سه پایانه مرزی شلمچه، چذابه و بندر امام حاکی از اهمیت حمل و نقل خوزستان است تصریح کرد: نزدیک به 50 میلیارد تومان اعتبار جهت توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی استان تخصیص یافته که عمدتاً در پایانه‌های مرزی استفاده خواهد شد.

مصدقی افزود: اختصاص 100 هکتار زمین جهت ساخت پایانه جدید بندر امام از دیگر اقدامات سال جاری سازمان خواهد بود و اجرای طرح‌های مهم در زمینه ایمن سازی مدارس حاشیه راه‌ها، عابران پیاده، ارتقای عبور و مرور موتورسواران، نظارت بر ناوگان عمومی، ارتقای ایمنی عبور ادوات کشاورزی، مدیریت سرعت، مدیریت توزین و نظارت بر مدیران فنی نیز در دستور کار قرار دارد. 

وی اضافه کرد: نزدیک به 82 میلیارد تومان جهت امور راهداری به استان تخصیص داده شده که تا پایان سال به 105 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت و 15 درصد رشد نسبت به سال گذشته دارد.

*حمل بیش از 5 میلیون تن کالا از پایانه بندر امام 

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود از جابه‌جایی بیش از 5 میلیون و 300 تن کالا از مبدأ پایانه بار بندر امام در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: این میزان جابجایی نسبت به سال 93، 11 درصد کاهش داشته است.

مصدقی در ادامه افزود: این میزان تناژ جابه‌جا شده توسط بیش از 700 سفر توسط ناوگان باری صورت گرفته است.

*جابه‌جایی بیش از 12 میلیون تن کالا از استان خوزستان

وی همچنین از جابه‌جایی بیش از 12 میلیون تن کالا از مبدأ استان خوزستان توسط 349 هزار و 158 دستگاه انواع ناوگان حمل بار ابتدای سال جاری تاکنون جابجا شده است.

مصدقی، بیشترین تعداد سفر و میزان بار حمل شده از خوزستان را به استان‌های اصفهان، تهران، کرمانشاه، فارس، آذربایجان غربی و البرز اعلام کرد.

*ثبت بیش از 28 میلیون تردد وسایل نقلیه در محورهای استان

وی اضافه کرد: تردد وسایل نقلیه در 17 محور داری دستگاه تردد شمار به صورت رفت و برگشت در چهار ماهه نخست سال 94 به میزان 28 میلیون و 443 هزار و 610 وسیله نقلیه بوده که  در مقایسه با مدت مشابه سال 31 قبل درصد افزایش داشته است.

مصدقی تصریح کرد: 12 درصد این ترددها مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده و بر اساس این آمار، محور بندر امام ـ ماهشهر با تعداد 2 میلیون و 400 وسیله نقلیه، پرترددترین محور استان بوده است.

*جابه‌جایی بیش از 2 میلیون مسافر در 3 ماهه نخست سال جاری

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خوزستان گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری 2 میلیون و 650 هزار مسافر از مبدأ شهرستان‌های سراسر استان خوزستان به اقصی نقاط کشور جابجا شده‌اند.

مصدقی افزود: جابه‌جایی این تعداد مسافر توسط 312 هزار دستگاه وسیله نقلیه حمل و نقل عمومی مسافر صورت گرفته است.

وی با اعلام فعالیت 147 شرکت و مؤسسه مسافربری در سطح استان خاطرنشان کرد: در این مدت بیشترین آمار سفر از مبدأ شهرستان‌های آبادان، ماهشهر، دزفول، بهبهان و... به مقاصد استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، لرستان، بوشهر و تهران بوده است.

مصدقی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی تعداد 27 هزار بلیط به متقاضیان خرید بلیط اینترنتی پیش فروش شده است.

*تردد بیش از 821 هزار مسافر از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های خوزستان ادامه داد: در چهار ماهه نخست امسال بیش از 821 هزار و 700 مسافر از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه تردد داشتند.

مصدقی عنوان کرد: در سه، چهار نخست امسال بیش از 134 هزار و 360 مسافر از پایانه مرزی چذابه و 251 هزار و 500 مسافر از پایانه مرزی شلمچه جهت زیارت عتبات عالیات به کشور عراق مشرف شدند.

وی در پایان بیان کرد: در این بازه زمانی نیز بیش از 425 هزار و 800 نفر از طریق مرزهای زمینی استان از کشور عراق به ایران عزیمت کرده‌اند.

انتهای پیام/72001/ح40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 19 مرداد 1394  | 10:47 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
نماینده اردبیل تقسیمات کشوری استان خود را مطالعه کند

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: دبیر مجمع نمایندگان اردبیل حوزه تقسیمات کشوری استان خود را برای نخستین بار مطالعه و بررسی کند و از سخنان تفرقه‌آمیز بپرهیزد.

خبرگزاری فارس: نماینده اردبیل تقسیمات کشوری استان خود را مطالعه کند
 

صفر نعیمی‌رز امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آستارا با اشاره به تداوم سخنان تفرقه‌آمیز مصطفی افضلی‌فرد دبیر مجمع نمایندگان استان اردبیل علیه مسئولان آستارا اظهار کرد: نمایندگان اردبیل حق دخالت در حوزه استحفاظی شهرستان مرزی بندر آستارا را ندارند.
وی ادامه داد: اظهارات افضلی‌فرد دبیر مجمع نمایندگان اردبیل و یکی دیگر از اعضای این مجمع در زمینه نصب تابلوی خوش آمدگویی بخشداری مرکزی آستارا، کاملاً کودکانه و ناشیانه است و نشان می‌دهد وی هیچ اطلاعاتی درباره تقسیمات کشوری و محدوده حوزه انتخابیه خود ندارد.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت، اختیارات لازم و کافی را در حوزه استحفاظی شهرستان تحت امر خود دارد افزود: هرگونه اقدام در حوزه استحفاظی شهرستان مرزی بندر آستارا که پس از تونل «ونه‌بین» آغاز می‌شود در محدوده حوزه جغرافیایی گیلان و زیر نظر فرمانداری این شهرستان قرار دارد.
وی اضافه کرد: بیان اینگونه مطالب آن هم از سوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نه تنها کمکی به ایجاد آرامش در جامعه نمی‌کند بلکه اینگونه سخنان با شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و همزبانی دولت و ملت کاملاً در تعارض است.
نعیمی‌رز نصب تابلوی خوش‌ آمدگویی بخشداری مرکزی و تمثال شهدای گلگون کفن شهرستان آستارا در روستای حیران این شهرستان را کاملاً قانونی و در داخل حوزه استحفاظی شهرستان دانست و گفت: اظهارات عجیب و قابل تأمل برخی از نمایندگان اردبیل موجب شده تا عده‌ای از افراد هیجان‌زده و تحریک شده در کمال ناباوری و تعجب تمثال خوش آمدگویی آستارا و سرداران گیلانی و شهدای ایران اسلامی را مخدوش کنند.
وی با تاکید بر اینکه این تحرکات حاکی از اثرات مخرب سخنان نسنجیده و نابه‌جای نماینده اردبیل است، یادآور شد: اینگونه رفتارها و سخنان ربطی به مردم غیور و ولایتمدار استان اردبیل ندارد و احترام و حفظ شأن و منزلت مردم فهیم این استان همواره مورد تاکید مسئولان گیلان و شهرستان است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس متذکر شد: به دبیر محترم مجمع نمایندگان اردبیل توصیه می‌کنم حوزه تقسیمات کشوری استان خود را برای نخستین بار مطالعه و بررسی کند و از بیان سخنان تفرقه‌آمیز که موجب ایجاد فضای یأس و ناامیدی در جامعه می‌شود بپرهیزد.

انتهای پیام/2300/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >