تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
محمود شکری ممنوع‌‌‌الملاقات شد

محمود شکری نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان دکتر حشمت رشت بستری و ممنوع‌الملاقات شد.

خبرگزاری فارس: محمود شکری ممنوع‌‌‌الملاقات شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمود شکری نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی که اخیراً به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان شهید نورانی تالش بستری شده بود به بیمارستان قلب دکتر حشمت رشت منتقل شد.

محمدتقی آشوبی معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان درباره وضعیت حال شکری اظهار کرد: شکری باید چند روز در بیمارستان قلب دکتر حشمت استراحت کند و به همین دلیل ممنوع‌الملاقات شده است.

به گزارش فارس، دو روز پیش شکری پس از بازدید از مسکن مهر تالش و چند طرح روستایی دیگر دچار عارضه قلبی شد که به بیمارستان شهید نورانی انتقال یافت و برای ادامه درمان به بخش آنژیوگرافی بیمارستان قلب دکتر حشمت رشت منتقل و بستری شد.

انتهای پیام/2300/ع10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر قزوین

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین از دستگیری ۴۲ خرده‌فروش و نگه‌دارنده مواد مخدر در استان قزوین خبر داد.

خبرگزاری فارس: پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر قزوین
 

ولی وندایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین، اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان قزوین طرح پاکسازی نقاط آلوده را در این شهرستان اجرا کردند که در نتیجه آن 14 خرده‌فروش و نگه‌دارنده مواد مخدر دستگیر و 206 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

وی اضافه کرد: همچنین ماموران انتظامی شهرستان البرز با اجرای این طرح موفق به دستگیری 24 نگه‌دارنده مواد مخدر در این شهرستان شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ادامه داد: مأموران انتظامی شهرستان تاکستان نیز روز گذشته، طرح پاکسازی نقاط آلوده را در این شهرستان اجرا و 4 نگه‌دارنده مواد مخدر را دستگیر کردند.

این مسئول انتظامی خاطرنشان کرد: اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و دستگیری خرده‌فروشان و نگه‌دارندگان مواد مخدر در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ 2667/الف10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
نگرانی از تجرد 11 میلیون جوان بین 18 تا 35 سال کشور

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: حدود 11 میلیون جوان بین 18 تا 35 سال کشور با وجود قرارگیری در سن طلایی ازدواج هنوز در دوران مجردی به سر می‌برند که این مسئله بسیار نگران کننده است.

خبرگزاری فارس: نگرانی از تجرد 11 میلیون جوان بین 18 تا 35 سال کشور
 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسن استوارآذر ظهر امروز در دیدار با مدیر کل ثبت احوال استان با اشاره به افزایش 9.8 درصدی آمار طلاق استان در مقایسه با 5 ماهه سال گذشته، اظهار داشت: آمار طلاق استان آزار دهنده است و باید مسئولان امر اهتمام بیشتری به این موضوع مبذول داشته و مسائل مربوط به ایجاد اشتغال و مقابله با هجمه‌های فرهنگی را رفع و رجوع کنند.

وی افزود: آمار ازدواج در استان در 5 ماهه امسال نسبت به گذشته 7.1 درصد کاهش یافته که این آمارهای طلاق و ازدواج هشداری است نسبت به افزایش آسیب‌های اجتماعی در استان که مسئولان ذیربط باید با جدیت به این موضوع ورود یافته و با از میان برداشتن موانع ازدواج و حل مسائل مربوط به اشتغال جوانان در پایداری و دوام زندگی ایشان بکوشند.

انتهای پیام/60002/و10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
نیاز 28 میلیارد ریالی پروژه بیمارستان 212 تختخوابی شیروان

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: پروژه بیمارستان 212 تختخوابی شیروانبرای تکمیل 28 میلیارد ریال نیاز دارد.

خبرگزاری فارس: نیاز 28 میلیارد ریالی پروژه بیمارستان 212 تختخوابی شیروان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از  اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی، علی اصغر بدیعی مقدم، با اشاره به پیشرفت بالای بیمارستان 212 تختخوابی شیروان، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و تامین اعتبار منابع مالی، این بیمارستان تا نیمه سال 95 به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: با این وجود تا کنون برای راه دسترسی این بیمارستان به طول 800 متر اقدامی نشده است و نیاز به تامین اعتبار دارد.

بدیعی مقدم خاطرنشان کرد: همچنین برای یک دستگاه پل خاص که در پروژه مورد نیاز است نیز هیچ گونه اقدامی صورت نگرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی تصریح کرد: این در حالی است که به منظور احداث راه و پل این بیمارستان اعتبار 28 میلیارد ریالی نیاز است.

انتهای پیام /63002/س


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
رقابت نمایندگان قم برای کسب عناوین برتر تنیس 12 و 14 سال کشور

دبیر هیئت تنیس استان قم گفت: تنیس‌بازان قم در دو رده سنی برای کسب عناوین برتر رقابت‌های تنیس قهرمانی پسران کشور با حریفان خود به رقابت می‌پردازند.

خبرگزاری فارس: رقابت نمایندگان قم برای کسب عناوین برتر تنیس 12 و 14 سال کشور
 

سیدمقتدا خاتمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: بعد از بازگشت تیم‌های تنیس پسران زیر 14 سال قم از رقابت‌های لیگ آینده‌سازان تنیس پسران کشور که خوشبختانه با کسب مقام نایب قهرمانی تیم آریاگرانول قم همراه بود، اکنون آماده مسابقات قهرمانی کشور می‌شویم.

وی ادامه داد: البته برای اینکه تیمی مدعی و آماده را در دو رده سنی زیر 12 و 14 سال به رقابت‌های تنیس قهرمانی پسران کشور اعزام کنیم، قصد داریم مسابقات استانی را به منظور گزینش آماده‌ترین‌ها برگزار کنیم تا تمام مدعیان در رقابت‌های انتخابی به میدان بروند و شایسته‌ها گزینش شوند.

دبیر هیئت تنیس استان قم اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از سوی فدراسیون تنیس کشورمان قرار است رقابت‌های قهرمانی کشور در رده‌های سنی زیر 12 و 14 سال پسران این رشته ورزشی با حضور مدعیانی از سراسر کشور به میزبانی هیئت آذربایجان شرقی به انجام برسد.

وی اضافه کرد: رقابت‌های تنیس پسران قهرمانی کشور در حالی مهرماه برگزار می‌شود که قم در چند سال اخیر همواره یکی از تیم‌های مطرح و مدعی کسب عناوین برتر این مسابقات بوده و امسال نیز قطعا تنیسورهای مستعد قم با تمریناتی که انجام می‌دهد در اوج آمادگی برابر حریفان قرار می‌گیرند.

دبیر هیئت تنیس استان قم افزود: دوره جدید رقابت‌های قهرمانی کشور در این دو رده سنی به میزبانی هیئت آذربایجان شرقی و در شهر تبریز برگزار می‌شود و نمایندگان قم از امروز در پیکارهای انتخابی به میدان می‌روند تا مجوز حضور در این رقابت‌ها را به دست آورده و سپس در تمرینات حضور یابند و برای کسب نتایج موفق در این مسابقات آماده شوند.

وی ابراز کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در هیئت تنیس استان قم، مسابقات انتخابی در هر دو رده سنی امروز در زمین‌‌های تنیس مجموعه ورزشی شهید جعفر حیدریان قم انجام خواهد شد و برای حضور تمام علاقمندان به تنیس در رده‌های سنی زیر 12 و 14 سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.

خاتمی با بیان اینکه رقابت‌های قهرمانی کشور هفته اول مهر ماه به میزبانی شهر تبریز برگزار خواهد شد، افزود: در حالی که رقابت‌ها در دو بخش تیمی و انفرادی انجام خواهد شد تیم ما با تمام توان به دنبال قرار گرفتن در بین برترین‌های این دوره از مسابقات تنیس قهرمانی کشور خواهد بود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در دو سال گذشته میزبانی مسابقات تنیس قهرمانی کشور در رده‌های سنی زیر 12، 14، 16 و 18 سال در مجموعه ورزشی شهید حیدریان میزبان چهره‌های شاخصی از استان‌های مختلف بوده‌ایم و همچنان آمادگی داریم تا میزبان مسابقات کشوری باشیم.

دبیر هیئت تنیس استان قم اظهار کرد: در حال حاضر دو تنیس‌باز قم در اردوی تیم ملی زیر 14 سال ایران حضور دارند و دو تنیس‌باز دیگر قم عضو تیم ملی بزرگسالان کشورمان هستند و قرار است در رقابت‌های جام مسترز با حریفان خود رقابت کنند.

انتهای پیام/78002/س30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشف ۱۴ فقره انواع سرقت از ۴ سارق در قزوین

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین از دستگیری ۴ سارق و کشف ۱۴ فقره انواع سرقت در این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: کشف ۱۴ فقره انواع سرقت از ۴ سارق در قزوین
 

رضا اکبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین، اظهار داشت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در بخش الموت شرقی قزوین، موضوع در دستورکار پلیس این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود:‌ این ماموران با همکاری سپاه الموت و به‌کارگیری مهارت و تخصص پلیسی، سارقان را حین بریدن کابل‌های اداره برق در یکی از روستاهای الموت شرقی دستگیر و ضمن کشف 360 متر کابل برق، خودروی سارقان را توقیف و به پارکینگ منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین عنوان کرد: همچنین سارقان سیم‌های اداره برق، تاکنون به 5 فقره از این نوع سرقت اعتراف کرده‌اند.

اکبری یادآور شد: ماموران کلانتری 17 قزوین نیز موفق به کشف 4 فقره سرقت قطعات خودرو با دستگیری یک سارق در این شهرستان شدند.

این مسئول انتظامی در خاتمه عنوان کرد: ماموران کلانتری 12 قزوین نیز با دستگیری یک سارق، 5 فقره سرقت از اماکن خصوصی در این شهرستان را کشف کردند.

انتهای پیام/ 2667/الف10


ادامه مطلب
نظرات 0
درآمد 25 میلیون تومانی کشاورزان سلطانیه‌ای از محل برداشت ماشک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سلطانیه گفت: پیش‌بینی می‌‌شود در سال جاری کشاورزان شهرستان سلطانیه 25 میلیون تومان از محل برداشت ماشک درآمد کسب کنند.

خبرگزاری فارس: درآمد 25 میلیون تومانی کشاورزان سلطانیه‌ای از محل برداشت ماشک
 

مرتضی مصری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: طی سال زراعی جاری 20 هکتار از اراضی شهرستان سلطانیه به زیر کشت ماشک رفته است.

وی با اشاره به کشت ارقام اصلاح‌شده ماشک در شهرستان سلطانیه خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد این محصول امسال در این شهرستان 2 هزار و 300 کیلوگرم در هکتار برآورد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سلطانیه به میزان برداشت ماشک طی سال جاری در این شهرستان اشاره و عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود کشاورزان سلطانیه‌ای امسال موفق به برداشت 46 تن ماشک شوند.

این مسئول همچنین با اشاره به تعداد بهره‌برداران محصول ماشک در شهرستان سلطانیه تصریح کرد: امسال تعداد 30 بهره‌بردار ماشک در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

مصری افزود: کشاورزان شهرستان سلطانیه امسال از شهریورماه جاری اقدام به برداشت ماشک از اراضی خودکرده و کار برداشت تا مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی در مورد درآمدزایی محصول ماشک گفت: پیش‌بینی می‌‌شود در سال جاری کشاورزان شهرستان سلطانیه 25 میلیون تومان از محل برداشت ماشک درآمد کسب کنند.

انتهای پیام/73010/س20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
نیروهای بومی در اولویت استخدام ادارات رودبار باشند

فرماندار رودبار جنوب گفت: مدیران برای استخدام نیرو در هر دستگاه اجرایی در این شهرستان باید نیروهای بومی را در اولویت قرار دهند.

خبرگزاری فارس: نیروهای بومی در اولویت استخدام ادارات رودبار باشند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار جنوب، عطاء ناوکی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس اظهار داشت: جنگ تحمیلی یک جنگ نابرابر و ناجوانمردانه بود که ملت ایران توانست در این جنگ نابرابر با دست خالی و تمام قوا در برابر بدخواهان و دشمنان نظام بایستند.

فرماندار رودبار جنوب بیان کرد: این ایستادگی خود از شاخصه‌های بی‌نظیر این جنگ است و از دیگر شاخصه‌های جنگ، رهبری نظام ایران بود که با اخلاص تمام کشور را مدیریت کرد.

وی افزود: امروز راز موفقیت و غلبه بر مشکلات و جنگ‌های اقتصادی و فرهنگی ادامه دادن همان شاخص‌های دوران دفاع مقدس است و باید گوش به فرمان رهبری باشیم و منویات ایشان را دنبال کنیم و وحدت کلمه داشته باشیم.

ناوکی با اشاره به خدمت صادقانه مسئولان به مردم از مدیران خواست ارباب‌رجوع و مردم را مورد تکریم قرار دهند، زیرا عمل نکردن به این مقوله مهم موجب خیانت به نظام و خون شهدا می‌شود.

فرماندار رودبار جنوب عنوان کرد: هفته دفاع مقدس مختص به یک دستگاه و اداره نیست، بلکه تمام اقشار و گروه‌ها و مردم در آن نقش دارند، لذا باید هفته دفاع مقدس را باشکوه‌تر از گذشته گرامی بداریم.

وی به چگونگی برپایی مراسم اربعین شهدای گمنام پرداخت و گفت: امیدواریم مدیران کمک کنند تا هر چه باشکوه‌تر مراسم اربعین برگزار شود.

ناوکی تصریح کرد: مدیران برای استخدام نیرو در هر دستگاه اجرایی در این شهرستان باید نیروهای بومی را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام/2655/س20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آغاز برداشت پسته از باغ‎های اسفندقه جیرفت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت گفت: برداشت پسته باغ‎های منطقه اسفندقه از توابع این شهرستان از نیمه دوم شهریورماه آغاز شده است.

خبرگزاری فارس: آغاز برداشت پسته از باغ‎های اسفندقه جیرفت
 

به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، علی سالاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برداشت پسته از باغ‎های منطقه اسفندقه از توابع این شهرستان از نیمه دوم شهریورماه آغاز شده و تا نیمه اول مهرماه ادامه دارد.

وی سطح زیرکشت مثمر و غیر مثمر این محصول را حدود 73 هکتار دانست و بیان داشت: از این میزان 23 اصله آن نهال و 50 هکتار نیز بارور است.

سالاری با اشاره به اینکه متوسط عملکرد پسته در هر هکتار 825 کیلوگرم است، عنوان کرد: بر همین اساس پیش‎بینی می‎شود، در مجموع حدود 41 تن محصول پسته از باغ‎های منطقه اسفندقه برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت ادامه داد: ارقام پسته کشت شده در این منطقه شامل اکبری، احمدآقایی و کله‎قوچی است.

وی افزود: در فصل برداشت این محصول به صورت دائم برای سه تا چهار نفر و به صورت موقت برای حدود 20 نفر اشتغال‌زایی صورت می‎گیرد.

سالاری با تاکید بر اینکه برنامه توسعه کشت محصول پسته در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: با توجه به وضعیت آب وهوایی مناسب منطقه اسفندقه و کم‎مصرف بودن این محصول، شرایط برای احداث باغ پسته مناسب است، به همین دلیل متقاضیان زیادی برای این کار وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت اضافه کرد: در حال حاضر پرونده حدود 25 نفر متقاضی این کار در سطح 50 هکتار تشکیل شده و آماده معرفی به بانک هستند، اما به دلیل کمبود اعتبارات هنوز اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

انتهای پیام/80001/الف20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 24 شهریور 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ازدواج آسان در رأس برنامه‎های مسئولان قرار گیرد

امام جمعه شهرستان پلدختر با تاکید بر اینکه ازدواج آسان باید در رأس برنامه‎های مسئولان قرار گیرد، گفت: کار کمیته امداد در ترویج سنت حسنه ازدواج گام موثری در رسیدن به یک جامعه متعالی اسلامی است.

خبرگزاری فارس: ازدواج آسان در رأس برنامه‎های مسئولان قرار گیرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از پلدختر، محمد سوری ظهر امروز در مراسم جشن ازدواج 10 مددجوی پلدختری که به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در این شهرستان برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از کمیته امداد به خاطر حمایت از اقشار ضعیف و نیازمند به خصوص در امر ازدواج بر ازدواج آسان تاکید و اظهار کرد: کار کمیته امداد در ترویج سنت حسنه ازدواج و حمایت از زوج‌های جوان زیر پوشش این نهاد مقدس در تشکیل خانواده و شروع زندگی مشترک گام موثری در رسیدن به یک جامعه متعالی اسلامی است.

وی ادامه داد: به جا آوردن سنت رسول خدا(ص)، تکمیل دین، پرهیزگاری و رشد ایمان و تقوا از مهمترین فواید سنت ارزشمند ازدواج است.

این مسئول با بیان اینکه خانواده رکن اساسی جامعه انسانی است، بیان کرد: استحکام بخشیدن به این رکن اساسی جامعه از ضروریات همه انسان‌ها در رسیدن به کمال واقعی است.

امام جمعه پلدختر بهره‌گیری از سیره و اندیشه حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) را به عنوان الگوی پیروان در زندگی دانست و گفت: ازدواج و تشکیل خانواده، نقطه عطفی در زندگی هر جوانی است، در حقیقت ازدواج یکی از بهترین رسم‌های اجتماعی انسان‌ها است که از فطرت آنها سرچشمه می‌گیرد.

وی اظهار داشت: اگر می‌خواهیم جامعه را از این آلودگی‌ها نجات دهیم و زمینه را برای مسئولیت‌پذیری جوانان و پیشرفت جامعه فراهم کنیم، باید شرایط را برای ازدواج آسان مهیا کنیم.

در ادامه فرماندار پلدختر ضمن تقدیر و تشکر از کمیته امداد به خاطر حمایت از ازدواج جوانان، کمیته امداد را موفق‌ترین نهاد حمایتی پس از انقلاب برشمرد و افزود: برگزاری چنین جشن‌هایی واقعا ستودنی است.

قدرت‌الله ترابی‌نژاد ضمن بر شمردن اهداف و صفات این کار خوب و ارزشمند، ازدواج‌های انجام شده توسط کمیته امداد را از بهترین، موثرترین و پایدار‌ترین ازدواج‌ها در جامعه دانست و افزود: درک متقابل افراد از همدیگر شرایط آینده خوب و درک بینش قوی و صحیح و اولیه که منجر به تعالی فکری خانواده‌ها از همدیگر می‌گردد، از ثمرات این ازدواج‌ها است.

انتهای پیام/2304/غ30


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 465 :: 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 >