تاريخ : دوشنبه 23 شهریور 1394  | 9:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
انفجار در پاکستان 10 کشته و 43 زخمی بر جای گذاشت

در انفجار شب گذشته شهر ملتان از توابع ایالت پنجاب دستکم 10 کشته و بیش از 43 زخمی بر جای گذاشت.

خبرگزاری فارس: انفجار در پاکستان 10 کشته و 43 زخمی بر جای گذاشت
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد به نقل از داون، شب گذشته انفجاری مهیب شهر ملتان از توابع ایالت پنجاب را لرزاند.

به گفته منابع بیمارستانی براثر این حادثه تاکنون 10 کشته و بیش از 43 نفر زخمی شده‌اند.

به گزارش پلیس، تحقیقات اولیه نشان می‌دهد،  از بمب‌‌های دست‌ساز برای انجام این عملیات تروریستی استفاده شده است.

به گفته شاهدان عینی، انفجار بر اثر تصادف یک دستگاه موتور‌سیکلت با یک موتور سه‌چرخ به وقوع پیوست و مواد منفجره جاسازی شده در موتور‌سیکلت منفجر شد.

گزارش شبکه‌های خبری پاکستان از محل انفجار، حاکی از حضور نیروهای پلیس و یگان ضدتروریستی در محل حادثه و انتقال زخمی‌های این انفجار تروریستی توسط تیم‌های امدادی به بیمارستان است.

صدای انفجار تا شعاع چند کیلومتری شنیده شده و شدت آن باعث شد تا به چند خودرو پارک شده و فروشگاههای اطراف آسیب وارد شود.

منابع بیمارستانی افزودند: وضعیت برخی از زخمی‌های این انفجار وخیم بوده و احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

«محمد نواز شریف» نخست وزیر و «شهباز شریف»سر وزیر ایالت پنجاب پاکستان با انتشار بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن این حادثه تروریستی در مولتان با خانواده قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرده و همچنین از مسئولان ایالتی خواستند تا بهترین خدمات پزشکی و درمانی را به زخمی‌های این حادثه ارائه دهند.

تاکنون، هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.

انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0
۱۲ کشته در تیراندازی نیروهای امنیتی مصر به سوی خودروی گردشگران مکزیکی

در تیراندازی اشتباهی پلیس و نیروهای ویژه مصر که حین یک عملیات تعقیب و گریز رخ داد، ۱۲ مصری و گردشگر مکزیکی کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند.

خبرگزاری فارس: ۱۲ کشته در تیراندازی نیروهای امنیتی مصر به سوی خودروی گردشگران مکزیکی
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت کشور مصر اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور به اشتباه به سوی کاروان گردشگران مکزیکی تیراندازی کرده‌اند که طی آن 12 نفر کشته شده‌اند.

در بیانیه امروز وزارت کشور مصر آمده است که در تاریخ 13 سپتامبر (دیروز) در هنگام عملیات نیروهای مشترک پلیس و نیروهای مسلح، علیه تروریستها در منطقه صحرایی «الواحات»، به اشتباه به سوی 4 خودروی شاسی بلند تیراندازی شد که خودروی گردشگران مکزیکی که در این منطقه ممنوعه حضور داشت، یکی از آنها بود.

گفته می شود که در این تیراندازی 12 نفر از جمله چند گردشگر مکزیکی کشته و 10 نفر دیگر زخمی شدند.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «العربیه» و بر اساس بیانیه وزارت کشور مصر ، پلیس به صورت اشتباهی و در یک عملیات تعقیب و گریز برای بازداشت تروریست‌ها ۱۲ مصری و مکزیکی را کشت و ۱۰ تن دیگر را زخمی کرد.

بنا بر گزارش مذکور، یک گروه ویژه تحقیق  برای این حادثه تشکیل شد.

«انریکه پنیا نیتو» رئیس‌جمهور مکزیک این حادثه را محکوم  و از مقامات مصر درخواست کرد تحقیقی کامل درباره اینن حادثه و علت کشته شدن تعدادی مکزیکی انجام شود.

وی افزود که به وزارت خارجه مکزیک دستور داده دیپلمات‌های بیشتری را به مصر بفرستد تا به خانواده‌های قربانیان و زخمی‌ها کمک بیشتری برساند.

صحرای غربی مصر شاهد استقبال گسترده گردشگران خارجی است و هم‌چنین محل تجمع بسیار گروهک‌های تروریستی از جمله داعش نیز می‌باشد.

در اولین واکنش‌ها، وزارت گردشگری مصر اعلام کرد گروه گردشگری مکزیکی در یک منطقه ممنوعه مشغول گردش بوده‌اند و مجوزهای لازم برای این گردش را نگرفته بودند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 شهریور 1394  | 9:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آلمان مرزهای خود را با اتریش کنترل می‌کند

وزیر کشور آلمان اعلام کرد که این کشور مرزهای خود را به منظور کاستن از تعداد پناهجویانی که وارد این کشور می‌شوند، کنترل می‌کند.

خبرگزاری فارس: آلمان مرزهای خود را با اتریش کنترل می‌کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بنابر اعلام «توماس دی‌میتزیره» وزیر کشور آلمان با هدف کاستن از شمار پناهجویان، این کشور به صورت موقت مرزهای خود با اتریش را کنترل می‌کند.

شبکه خبری یورونیوز با اعلام این خبر به نقل از دیمیتزیره نوشت:« مقررات دوبلین در مورد پناهندگی باید رعایت شود و از همه کشورهای اتحادیه اروپا می‌خواهم که آن به این موضوع توجه کنند. مسئولان باید علاوه بر ثبت نام پناهجویان به تقاضای پناهندگی آنان هم رسیدگی کنند.»

دیمیتزیره همچنین گفت که آلمان نمی‌تواند بپذیرد که پناهجویان کشور مورد نظرشان را خود انتخاب کنند و باید همه کشورهای اروپا در پذیرش مهاجران سهمی ایفا کنند.»

آلمان در 2 روز گذشته بیشترین تعداد ورود مهاجران را داشت و اعلام کرد که ظرفیت بیشتری برای اسکان پناهجویان ندارد. از این رو رفت و آمد قطارهای مسافربری از اتریش به آلمان از ساعت 5 بعد از ظهر روز یکشنبه تا ساعت 6 صبح روز دوشنبه به حالت تعلیق در آمدند.

انتهای‌پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 شهریور 1394  | 9:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
برقراری مجدد قانون منع آمد و شد در شهرستان «جیزره» ترکیه

ترکیه بار دیگر در شهرستان «جیزره» واقع در استان کردنشین «شرناق» در جنوب شرق کشور، قانون منع آمد و شد وضع کرد.

خبرگزاری فارس: برقراری مجدد قانون منع آمد و شد در شهرستان «جیزره» ترکیه
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ترکیه، از شب گذشته (یکشنبه شب) بار دیگر، در شهرستان «جیزره»(Cizre) در استان «شرناق» در جنوب شرق ترکیه، تا اطلاع ثانوی مقررات منع آمد و شد وضع کرد تا دستگیری عناصر پ‌ک‌ک در این منطقه کردنشین، تسهیل شود.

خبرگزاری «آناتولی» در ادامه این خبر نوشت که از 4 تا 12 سپتامبر، در جیزره، قانون منع آمد و شد برقرار شده بود.

این اقدام در پی آن صورت گرفت که برخی از شهرها و شهرک‌های جنوب شرق ترکیه اعلام خودگردانی کردند که با واکنش شدید دولت ترکیه مواجه شد.

اعلام خودگردانی در شماری از شهرها و شهرک‌های جنوب شرقی ترکیه و در راس آن جیزره  و «سیلوپی» در شرناق و شماری از شهرهای دیاربکر در شرایطی ادامه دارد که مسئولان این مناطق می‌گویند در پی جدایی از دولت نیستند و فقط خواهان خودگردانی محلی هستند.

دولت ترکیه هر فردی را که در اعلام خودگردانی محلی شرکت کرده بود بازداشت و در این مناطق منع آمد و شد اعلام کرد.

اعلام خودگردانی از سوی این شهرهای کردنشین، در حالی است که نیروهای حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) با ارتش ترکیه در حال جنگ هستند.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 شهریور 1394  | 9:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آماده‌باش بغداد برای خدمت به زائران «کاظمین»

در سالروز شهادت امام جواد(ع)، شمار زیادی از زائران عزادار روانه شهر کاظمین می‌شوند تا در حرم این امام، عزاداری کنند. بغداد نیز برای خدمت به زائران، در آماده‌باش به سر می‌برد.

خبرگزاری فارس: آماده‌باش بغداد برای خدمت به زائران «کاظمین»
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شمار زیادی از زائران مسلمان، برای احیای سالروز شهادت امام محمد الجواد -علیه‌السلام- (فردا در عراق) ، عازم شهر کاظمین شده‌اند.

همین مسئله موجب شده تا نیروهای امنیتی نیز در سراسر این شهر و مناطق منتهی به حرم کاظمین -علیهما السلام- مستقر باشند.

روز آخر ماه ذی‌القعده مصادف است با شهادت امام نهم شیعیان و در شهر کاظمین نیز مرقد این امام و امام موسی کاظم (ع) امام هفتم قرار دارد و به همین دلیل جمعیت زیادی برای احیای مراسم شهادت امام جواد (ع) و زیارت حرمهای مذکور، وارد این منطقه که در واقع بخشی از شهر بغداد است، می‌شوند.

شهرداری بغداد نیز اعلام کرده‌ است که برای خدمات‌رسانی به زائران کاظمین، آمادگی دارد.

مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی در شهرداری بغداد، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که شهرداری بخش کاظمین نیز برای پاسخگویی که نیازهای ضروری زائران که شمار آنها امروز (دوشنبه) بسیار زیاد خواهد بود، در آمادگی کامل به سر می‌برد.

بر اساس این گزارش وبگاه خبری «شفق نیوز» عراق، طرح شهرداری بغداد، با هماهنگی کامل فرماندهی عملیات این شهر صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/غ.ص


ادامه مطلب
نظرات 0
پذیرش توافق هسته‌ای مقابل الحاق شهرک‌های کرانه باختری به اسرائیل

یک روزنامه چاپ تل‌آویو نوشت راستگراهای رژیم صهیونیستی به آمریکا پیشنهاد داده‌اند موافقت خود با انضمام شهرک‌های اسرائیلی واقع در کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی را اعلام کند تا آنها نیز توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ را بپذیرند.

خبرگزاری فارس: پذیرش توافق هسته‌ای مقابل الحاق شهرک‌های کرانه باختری به اسرائیل
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، راستگراهای رژیم صهیونیستی به «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد دادند موافقت خود را با الحاق شهرک‌های اسرائیلی واقع در کرانه باختری به اسرائیل اعلام کند تا در مقابل آن، توافق هسته‌ای ایران و غرب را بپذیرند.

روزنامه صهیونیستی و راستگرای «ماکور ریشون» چاپ تل‌آویو در گزارش دیروز (یکشنبه) خود نوشت: شهرک‌ها یکی از بخش‌های اساسی در تامین (امنیت) عمق راهبردی اسرائیل است و به همین دلیل این موضوع یک موضع واضح و صریح را از آمریکا برای حمایت از اسرائیل در این زمینه می‌طلبد.

«آریی کهانا» نویسنده مقاله مذکور تحت عنوان «یتسهار (شهرک همجوار با نابلس) مقابل بوشهر» در ادامه این مطلب نوشت: اوباما باید با انضمام یتسهار و دیگر شهرک‌ها به اسرائیل موافقت کند اگر خواهان موافقت اسرائیل با بقای رآکتور هسته‌ای بوشهر ایران است.

کهانا در ادامه از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست در دیدار خود با اوباما در ماه آینده (نوامبر) از وی بخواهد به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی را رد کند و از طرح‌های شهرک‌سازی و نیز طرح‌های یهودی ساختن قدس و کرانه باختری چشم‌پوشی کند.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 شهریور 1394  | 9:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ورود هواپیماهای نظامی ونزوئلا به حریم هوایی کلمبیا

رسانه کلمبیایی «ال کلمبیانو» گزارش داد که دولت کلمبیا از ورود دو هواپیمای نظامی ونزوئلایی به خاک این کشور خبر داده و از دولت ونزوئلا در این رابطه توضیح خواسته است.

خبرگزاری فارس: ورود هواپیماهای نظامی ونزوئلا به حریم هوایی کلمبیا
 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «ال کلمبیانو»، وزیر دفاع کلمبیا روز گذشته طی بیانیه‌ای از ورود دو جنگنده ونزوئلایی به حریم هوایی کشور خود در عصر روز شنبه خبر داد.

در این بیانیه همچنین آمده است که جنگنده‌های ونزوئلایی بر فراز منطقه «گوآخیرا» به پرواز درآمده‌اند؛ «گوآخیرا» در بین مناطقی قرار دارد که ونزوئلا پس از بالا گرفتن تنش‌های میان دو کشور، در آن مناطق وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.

«خوآن مانوئل سانتوس» رئیس‌جمهور کلمبیا در این رابطه اعلام کرد که به علت نقض حریم هوایی کشور خود از سوی ونزوئلا، شکایتی علیه این کشور تنظیم خواهد کرد.

از سوی دیگر «دلسی رودریگز» وزیر امور خارجه ونزوئلا ضمن رد کامل ادعای دولت کلمبیا، اعلام کرد که این اظهارات برای ایجاد آشفتگی و اختلال در تصمیم جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب (سلاک) و اتحادیه کشورهای آمریکای جنوبی (اوناسور) مبنی بر برگزاری مذاکره در سطح ریاست جمهوری بین دو کشور، صورت گرفته است.

تنش مرزی بین کلمبیا و ونزوئلا پس از آن تشدید شد که دولت ونزوئلا اقدام به مسدود کردن بیش از 2 هزار کیلومتر مرز مشترک کشور خود با کلمبیا کرد؛ ونزوئلا دلیل اتخاذ این تصمیم را مقابله با اعمال مجرمانه شبه‌نظامیان کلمبیایی و قاچاق کالا و مواد مخدر در این مناطق عنوان کرده است.

به گزارش فارس، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا 19 آگوست (28 مرداد) به «خوسه گرگوریو ویلما» فرماندار ایالت «تاچیرا» فرماندار ایالت مرزی ونزوئلا دستور داد تا مرز مشترک ونزوئلا و کلمبیا را به مدت 72 ساعت بسته و وضعیت هشدار در منطقه اعلام کند.

وی فردای همان روز یعنی 20 آگوست (29 مرداد) ضمن اعلام افزایش مدت بسته شدن مرز کشورش با کلمبیا تا زمان اطمینان از رفع خطر شبه‌نظامیان کلمبیایی، در شهرهای هم‌مرز با کلمبیا به مدت 60 روز وضعیت هشدار اعلام کرد.

نیروهای مستقر در مرز دو کشور پس از گشت‌زنی در 118 منطقه که معمولا برای فعالیت‌های قاچاق گروه‌های شبه‌نظامی کلمبیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، این مناطق را تخلیه کردند و در جریان عملیات موفق شدند تا 18 شبه‌نظامی کلمبیایی را دستگیر کنند.

رئیس جمهور ونزوئلا بر این عقیده است که «آلوارو اوریبه ولز» رئیس جمهور سابق کلمبیا با رهبری گروه‌های شبه نظامی و همکاری با اپوزیسیون علیه دولت ونزوئلا توطئه‌چینی می‌کند.

«مادورو» ضمن اشاره به کارشکنی‌های اپوزیسیون در کشور اعلام کرد که اپوزیسیون با همکاری نیروهای شبه نظامی کلمبیایی در کشور هرج‌و مرج ایجاد می‌کند.

این اولین بار نیست که کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) دستور بستن مرز مشترک کشورش با کلمبیا را می‌دهد؛ ماه گذشته نیز دولت بولیواریایی ونزوئلا به منظور جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور از کلمیبا دستور داد تا به مدت چند ساعت مرز دو کشور بسته شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
حمله طالبان به زندان مرکزی غزنی افغانستان/436 نفر فرار کردند

رویترز نوشت: طالبان افغانستان با حمله به زندانی در ولایت «غزنی» 436 نفر را فراری داد.

خبرگزاری فارس: حمله طالبان به زندان مرکزی غزنی افغانستان/436 نفر فرار کردند
 

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، حدود ساعت 2 بامداد امروز، افراد طالبان در یک حمله گروهی به زندان مرکزی استان «غزنی» 436 زندانی را آزاد کردند.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز ضمن تایید این خبر به رسانه‌های افغانستان گفت: در این حمله 3 تن از اعضای طالبان کشته شدند.

گفته می‌شود که روز پیش از حمله (شنبه)، نیروهای امنیت ملی 20 تن از اعضای برجسته طالبان را از زندان مرکزی «غزنی» به مکانی نامعلوم انتقال داده بودند.

گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که نیروهای امنیتی از قبل، از طرح حمل سازماندهی شده طالبان به این زندان آگاهی داشته‌اند.

در گذشته نیز گروه طالبان حملاتی مشابه این حمله داشته‌اند.

در سال 1390 نیز گروه طالبان با حفر تونل بیش از 400 زندانی را از زندان مرکزی شهر قندهار فراری داد.

در تاریخ 24 جوزا سال 1387، نیروهای این گروه پس از حمله به زندان مرکزی «قندهار» نزدیک به هزار زندانی این زندان را فراری داده بودند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
سناتور دموکرات: اعتبار آمریکا در خصوص بحران پناهندگان سوری در معرض خطر است

سناتور دموکرات ایالت کنتیکت ضمن اشاره به سیاست دولت آمریکا برای پذیرش تنها 10 هزار آواره سوری تصریح کرد که اعتبار آمریکا در ارتباط با بحران آوارگان سوری در معرض خطر است.

خبرگزاری فارس: سناتور دموکرات: اعتبار آمریکا در خصوص بحران پناهندگان سوری در معرض خطر است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت «کنتیکت» روز یکشنبه (دیروز) به شبکه «فاکس‌نیوز» تصریح کرد که اعتبار آمریکا در مسئله بحران پناهندگان سوری در معرض خطر قرار گرفت.

طبق این گزارش، وی تصریح کرد که آمریکا می‌بایست اقدامات بیشتری را برای پذیرش آوارگان سوری صورت دهد و این اقدامات باید فراتر از طرح دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا برای پذیرش دستکم 10 هزار آواره سوری در سال آینده میلادی باشد.

مورفی تأکید کرد، در شرایطی که کشورهای اروپایی احتمالاً صدها هزار آواره را پذیرش می‌کنند، آمریکا باید تلاش کند تا آوارگان سوری بیشتری را پذیرش کند.

آمریکا در سال مالی 2015 تنها یکهزار و 500 هزار آواره سوری را پذیرفته است و این در حالی است که کشورهای اروپایی تعداد آوارگان بیشتری را پذیرش کرده‌اند.

این سناتور دموکرات ادامه داد: منطقی نیست که آلمان 800 هزار نفر را پذیرش کند و آمریکا تنها یکهزار و 500 نفر را بپذیرد. اگر ما خواستار اعتبار در منطقه هستیم، باید بعنوان شریکی دیده شویم که تلاش می‌کند این بحران انسانی را حل کند. در حال حاضر ما در چنین جایگاهی قرار نداریم و اینگونه دیده نمی‌شویم.

طبق گزارش پایگاه «هیل»، دیگر دموکرات‌ها در روزهای اخیر تحت فشار قرار گرفته تا آستانه پذیرش آوارگان سوری را بالا برد.

با اینحال سناتور «ران جانسون» رئیس جمهوری‌خواه کمیته امنیت داخلی سنا از حزب جمهوری‌خواه دولت اوباما را ترغیب کرده است تا قبل از آنکه درهای خود را به روی آوارگان سوری باز کند، احتیاط کند.

وی تصریح کرد که احتمالاً دو سال زمان می‌برد تا مشخص شود یک آواره صلاحیت کامل را برای ورود به آمریکا دارد و خطری برای این کشور به همراه ندارد.

جانسون هشدار داد که ممکن است گروههای تروریستی سعی کنند که افراد وابسته به خود را وارد آمریکا کنند و ادامه داد: «ما باید در وهله اول نگران امنیت ملی خود باشیم. واقعیت این وضعیت این است که این بحران پناهندگان نمایانگر یک مشکل بزرگتر است.»

وی ضمن انتقاد از سیاست اوباما در عقب‌نشینی نظامیان آمریکایی از منطقه خاورمیانه، گفت که بحران انسانی در نتیجه این سیاست‌ها به وجود آمده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
«دیوید کامرون» وارد بیروت شد/ تعیین وزیر برای رسیدگی به امور پناهندگان سوری

نخست وزیر انگلیس در سفری چند ساعته وارد لبنان شد و از تعیین وزیری برای رسیدگی به امور پناهندگان سوری خبر داد.

خبرگزاری فارس: «دیوید کامرون» وارد بیروت شد/ تعیین وزیر برای رسیدگی به امور پناهندگان سوری
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس در سفری چند ساعته به لبنان، صبح امروز وارد فرودگاه بین‌المللی بیروت شد.

به گزارش وبگاه خبری «العهد»، نخست وزیر انگلیس در رأس هیئتی صبح امروز از مبدأ لندن وارد بیروت شد و قرار است علاوه بر بازدید از یکی از اردوگاه‌های آوارگان سوری، با «تمام سلام» نخست وزیر لبنان دیدار کند.

این گزارش حاکی است که سفر ناگهانی کامرون به لبنان چند ساعته بوده و انتظار می‌رود تا چند ساعت آینده بیروت را ترک کند.

وبگاه خبری «النشره»، نیز از حضور کامرون در مناطق «تربل» و «زحله» و بازدید از یکی از اردوگاه‌های آوارگان سوری و همچنین دفتر سازمان ملل در زحله خبر داد. «الیاس ابو صعب»‌ وزیر آموزش و پرورش لبنان نخست وزیر انگلیس را همراهی کرد.

دیوید کامرون در جریان بازدید از مدارس و اردوگاه‌های آوارگان سوری در لبنان، از تعیین «ریچارد هارینگتون» به عنوان وزیر جدید در کابینه‌اش برای رسیدگی به امور پناهندگان سوری خبر داد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 465 :: 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 >