شکست سنگین تروریست‌ها در حمله به «زبدانی» با ۵۰ کشته و زخمی

نیروهای گروهک تروریستی موسوم به جبهه النصره، در حمله به مواضع رزمندگان مقاومت و نیروهای ارتش سوریه در «زبدانی» با ۲۰ کشته و ۳۰ زخمی شکست سنگینی متحمل شده و عقب نشینی کردند.

خبرگزاری فارس: شکست سنگین تروریست‌ها در حمله به «زبدانی» با ۵۰ کشته و زخمی
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نزدیک به 200 نفر از عناصر تروریستی مستقر در منطقه «سهل رنکوس» واقع در شمال غرب استان دمشق و قلمون، به مواضع نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان حزب الله در شمال شرق شهر «الزبدانی» حمله کردند.

رنکوس، از مجموعه شهرک‌های منطقه «التل» در شمال غرب دمشق و حدود 40 کیلومتری این شهر و شمال شرق شهر زبدانی واقع شده است.

به گزارش فارس، گروه‌های تروریستی که بیشتر آنان عضو گروه تروریستی «جبهه النصره» بودند، صبح پنجشنبه با سه دستگاه تانک و شماری خودروی زرهی و شماری خودروی مجهز به دوشکا از محورهای «سونا»، «سرغایا»، «الهریرة» و روستاهای اطراف رودخانه «بردی» به مواضع نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان حزب الله در مناطق «کرم العلالی» و «قصر موزة» واقع در شمال شرق شهر الزبدانی حمله کردند.

بر اساس این گزارش، گفته می‌شود که این حمله به دستور مستقیم «ابومالک التلی» فرمانده ارشد جبهه النصره در منطقه قلمون با هدف باز کردن راهی از سمت رشته کوه‌های قلمون و منطقه «بلودان» به سوی شهر الزبدانی انجام شد.

 

حمله تروریست‌ها ساعت 10:30 پنج شنبه آغاز شد و با اشغال بخشی از مواضع نیروهای راتش سوریه در مناطق کرم العلالی و قصر موزه ادامه یافت.

همزمان با حملات تروریست‌ها گروهی از نیروهای حزب الله برای کمک به نیروهای سوری اعزام شدند و درگیری شدیدی بین تروریست‌ها از یک طرف و رزمندگان حزب الله و ارتش سوریه از طرف دیگر آغاز شد و تا ساعت ۱۹ همان روز ادامه یافت.

توپخانه حزب‌الله به موازات درگیری‌های زمینی، بشدت مواضع تروریست‌ها را هدف قرار داد و علاوه بر انهدام شماری از خودروهای تروریست‌ها، 20 تن از آنان کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند.

این حمله با عقب نشینی تروریست‌ها، بامداد جمعه گذشته پایان یافت.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
مورالس: قطعنامه سازمان ملل به صندوق بین‌المللی پول ضربه می‌زند

رسانه بولیویایی «لوس تیمپوس» گزارش داد رئیس جمهور بولیوی پس از ابراز رضایت از قطعنامه اخیر سازمان ملل متحد، اظهار داشت سیاست‌های جدید بازپس‌دهی بدهی‌ به صندوق بین‌المللی پول ضربه خواهد زد.

خبرگزاری فارس: مورالس: قطعنامه سازمان ملل به صندوق بین‌المللی پول ضربه می‌زند
 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «لوس تیمپوس»، «اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی روز گذشته در نشستی خبری در شهر «سانتا کروز» (شرق بولیوی) اعلام کرد که قطعنامه سازمان ملل متحد مبنی بر ایجاد طرح‌ها و سیاست‌های جدید بازپس‌دهی بدهی‌، به صندوق بین‌المللی پول (اف‌ام‌آی) ضربه خواهد زد.

وی در این نشست خبری ضمن ابراز رضایت از قطعنامه سازمان ملل و ضربه به صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که بولیوی نیز در حال بررسی لایحه‌ای قانونی بر پایه اصول سازمان ملل متحد است.

«مورالس» در این ارتباط گفت که سازمان ملل با ایجاد تغییراتی عمیق و اساسی در مسائل مالی بین‌المللی ضربه‌ای محکم به صندوق بین‌المللی پول وارد کرد؛  وی ضمن ابراز خوشحالی از اعمال این تغییرات اذعان داشت که بولیوی نیز در راستای کمک به اقتصاد کشورهای سراسر جهان همواره به دنبال ایجاد تغییراتی این چنینی در مسائل مالی بین المللی بوده است.

رئیس جمهور بولیوی همچنین تصریح کرد که طی چند سال اخیر شاهد سوءاستفاده‌ها و تخلف‌های آمریکا و سازمان بین‌المللی پول بوده‌ایم؛ آمریکا با همکاری این سازمان و با ایجاد صندوق کرکس و دخالت در امور کشورها به دنبال به دست گرفتن اقتصاد جهانی بوده است.

از اواسط ماه اکتبر اعضای «جی77+چین»، بولیوی، نمایندگان اتحادیه آفریقا، اعضای جوامع کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب (سلاک) پیشنهادات جدیدی را در رابطه با ایجاد چارچوب قانونی جدیدی در زمینه به وجود آمدن شرایط لازم برای اجرای قانون تجدید ساختار باز پس‌دهی بدهی به سازمان ملل پیشنهاد کردند و خواستار ایجاد یک کمیته اختصاصی جهت تنظیم یک چارچوب قانونی جدید در زمینه فراهم آوردن شرایط لازم برای اجرای قانون تجدید ساختار بدهی را ارائه داده بودند.

بولیوی از ژانویه سال گذشته (دی ماه) در راستای ایجاد تغییر در سیستم باز پس‌دهی بدهی کشورها در کمیته ویژه سازمان ملل متحد شرکت می‌کرد.

روز گذشته مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رای اکثریت اعضای این مجمع برای ایجاد تغییراتی در طرح‌های سیاست بازپس‌دهی بدهی‌ عمومی کشورهای جهان، موافقت کرد.

علاوه بر این مجمع عمومی با با پایه‌گذاری اصول جدید، بر حفظ حقوق کشورها و همچنین احترام به حق استقلال و حق تعیین سرنوشت کشورها تاکید کرد.

اصول این قطعنامه به پیشنهاد آرژانتین در مجمع عمومی سازمان ملل به رأی گذاشته شد.

قطعنامه سازمان ملل با اکتساب 136 رای موافق، 6 رای موافق و 41 رای ممتنع تصمیم به اتخاذ اصولی جدید در راستای تحدید فعالیتهای صندوق کرکس گرفت.   

«مورالس» در رابطه با این قطعنامه اظهار داشت که موافقت سازمان ملل با این تغییر، بقای استقلال کشورها، صداقت، شفافیت، بی‌طرفی، مشروعیت و پایداری را در عرصه بین‌المللی به ارمغان خواهد آورد.

صندوق کرکس به کشورهایی که دچار مشکلات اقتصادی شده‌اند وام داده، اما با ادعای پس گرفتن مبلغ گزافی از این کشورها، آن‌ها را با بحرانی دیگر روبرو کرده است.

به گزارش فارس، آرژانتین درگیر کشمکش با صندوق کرکس است؛ این صندوق از «بوینوس آیرس» پایتخت آرژانتین می‌خواهد که رأی یک دادگاه فدرال در «نیویورک» که آرژانتین را موظف به پرداخت 1330 میلیون دلار به صندوق کرکس در ازای بدهی‌های خود از سال 2001 می‌کند را بپذیرد.

صندوق کرکس در زمانی که اوراق قرضه آرژانتین در ارزان‌ترین قیمت بوده، آن‌ها را خریداری کرده و در حال حاضر خواستار دادن آن‌ها به آرژانتین با 100 درصد ارزش افزوده می‌باشد.

این کشور آمریکای جنوبی در حال بازپرداخت 93 درصد بدهی‌های عمومی خود می‌باشد و 7 درصد باقی مانده آن در دست طلبکارانی است که هیچ‌گونه از معادلات آرژانتین در سال‌های 2005 و 2010 را قبول ندارد؛ این موضوع به درگیری‌های قضایی فراوانی مبدل شده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
پیروزی متحد «کوربین» در انتخابات حزب کارگر برای شهرداری پایتخت انگلیس

دو نفر از کاندید‌اهای ضد جنگ حزب کارگر در آستانه به دست گرفتن پست‌های کلیدی در پست‌های رهبری این حزب و شهرداری پایتخت انگلیس هستند.

خبرگزاری فارس: پیروزی متحد «کوربین» در انتخابات حزب کارگر برای شهرداری پایتخت انگلیس
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزیر سابق دادگستری دولت سایه انگلستان روز شنبه با پیروزی در انتخابات درون‌حزبی، به عنوان نامزد حزب کارگر در انتخابات شهرداری لندن معرفی شد. 

به نوشته روزنامه تلگراف، در رقابتی که میان 6 نامزد در جریان بود، «صادق خان» سیاستمدار مسلمان حزب کارگر انگلیس توانست با پشت سر گذاشتن 5 رقیب دیگر کاندید نهایی این حزب در شهر لندن شود.

وی در تلاش برای بازگرداندن شهرداری لندن به کارگرها، احتمالا باید با «زاک گلداسمیت» نامزد احتمالی حزب محافظه‌کار رقابت کند. 

در همه دورهای انتخاباتی درون حزب کارگر، خان نسبت به رقبایش پیشتاز بود. اگر هیچ نامزدی نتواند بیش از 50 درصد آراء را در دور اول کسب کند، نامزدی که کمترین آراء را کسب کرده است از دور خارج شده و انتخاب دوم حامیان وی میان دیگر نامزدها توزیع می‌شود تا زمانی که یک نفر به 50 درصد آراء دست یابد.

صادق خان توانست 37.5 درصد آراء را در دور اول کسب کند و به این روش درنهایت موفق شد با کسب 59 درصد آراء برنده نهایی دور آخر باشد.

صادق خان بعد از اعلام پیروزی بر دیگر رقبا گفت در مقابل حمایت ده‌ها هزار نفر از مردم لندن متواضع است و اعتماد مردم را با ایجاد تغییر واقعی در زندگی مردم لندن، پاسخ خواهد داد.

نام نامزد نهایی حزب محافظه کار برای شهرداری پایتخت انگلیس در کنفرانس سالیانه این حزب در تاریخ سوم اکتبر اعلام می‌شود.

در میان نامزدهای حزب محافظه‌کار، «زاک گلداسمیت» مصمم است که با پیروزی بر دیگر رقبایش در حزب محافظه کار، رقیب ماه آینده صادق خان باشد. زاک گلداسمیت فرزند سر «جیمز گلداسمیت» میلیونر انگلیسی است که به دلیل تشکیل کمپین در مقابله با توسعه فرودگاه «هیترو» که به همت حامیان محیط زیست اعتراضاتی برگزار کرد، در تقابل با دولت «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه کار قرار دارد.

صادق خان پیروز انتخابات درون حزبی کارگرها فردی بود که «جرمی کوربین» عضو ضد جنگ حزب کارگر را برای رهبری این حزب پیشنهاد کرد و پیروزی وی در میان دیگر رقبا، به حامیان کوربین این اطمینان را می‌دهد که کوربین نیز در انتخابات روز شنبه (امروز) برای رهبری این حزب پیروز می‌شود.

انتهای پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
کنترل کامل «جیش الاسلام» بر تل‌کردی در ریف دمشق کذب است

منابع خبری گزارش دادند که بر خلاف ادعای تروریست‌ها، درگیری میان ارتش سوریه تروریست‌های «جیش الاسلام» در «تل کردی» و اطراف زندان «عدرا» در دمشق ادامه دارد.

خبرگزاری فارس: کنترل کامل «جیش الاسلام» بر تل‌کردی در ریف دمشق کذب است
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، برخی از منابع خبری اعلام کردند که منطقه «تل کردی» در «غوطه شرقیه» سوریه همچنان شاهد درگیری میان ارتش این کشور و تروریست‌های «جیش الاسلام» است.

وبگاه خبری «النشره» لبنان اعلام کرد که ارتش سوریه در منطقه تل کردی مراکز تجمع تروریست‌ها را با گلوله تانک و موشک هدف قرار داده است.

به گزارش این وبگاه، این درگیری‌ها زمانی آغاز شد که تروریست‌های جیش الاسلام از چند محور این منطقه را هدف قرار دادند و در حال پیشروی به سوری زندان مرکزی «عدرا» هستند.

در واقع این درگیری شدیدترین درگیری است که ارتش سوریه با این تروریست‌ها در نزدیکی منطقه عدرا داشته است.

در همین راستا، «رامی عبدالرحمان» رئیس مرکز موسوم به دیده‌بان حقوق بشر که وابسته به معارضان سوری است مدعی شد که «جیش الاسلام وارد زندان عدرا شده و دو قسمت از بخش زنان را به دست گرفته است».

برخی منابع خبر داده بودند که این زندان‌ها پیش از این تخلیه شده بود.

در عین حال، عبدالرحمن همچنین اعلام کرد که تا کنون مشخص نیست افراد مسلح این دو قسمت را حفظ کرده‌اند یا به خاطر بمباران نیروهای سوری عقب‌نشینی کرده‌اند.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 21 شهریور 1394  | 10:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ادعای رصد دو کشتی مشکوک ایرانی در سواحل کویت

یک روزنامه کویتی مدعی شد سازمان‌های امنیتی این کشور دو کشتی مشکوک ایرانی را در یکی از سواحل کویت رصد کرده اند.

خبرگزاری فارس: ادعای رصد دو کشتی مشکوک ایرانی در سواحل کویت
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دستگاه‌های امنیتی کویت مدعی شدند تحرکات دو کشتی مشکوک ایرانی را در بند «الشویخ» رصد کرده‌اند که مدت یک سال است در این بندر لنگر انداخته‌اند.

روزنامه «الرأی» کویت مدعی شد دو کشتی یاد شده بدون جابه‌جا کردن بار، به طی کردن مسیرهای کوتاه در دریا می‌پردازند و بازمی‌گردند.

بنا بر این گزارش، دو کشتی یاد شده متعلق به شرکت ایرانی «والفجر 8» است که با شریکی کویتی، یک شرکت در این کشور (کویت) تاسیس کرده‌اند و مالکیت دو کشتی منتقل شده و نام آنها نیز تغییر کرده است.

الرأی افزود گروه‌ «مبارزه با تروریسم بین‌الملل» این دو کشتی را بخوبی می‌شناسند. تحریم‌های بین‌المللی مانع از تحرک آزادانه این دو کشتی می‌شده‌اند و آنها راهی برای فرار از این تحریم‌ها پیدا کرده‌اند به این صورت که با شرکتی کویتی، یک شرکت مشترک تشکیل داده‌اند ؛ سهم طرف ایرانی 49 درصد و سهم طرف کویتی 51 درصد است.

این روزنامه کویتی در ادامه ادعاهای خود از تغییر اسم دو کشتی مذکور به «عکاز و عدان» خبر داد و افزود: ارتباط این دو کشتی با ایران مسجل شده زیرا «محمد مقدمی فرد» (مدیر منطقه‌ای خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران) که از جمله 225 نفر تحریم شده در رابطه به پرونده هسته‌ای است، در امضای قرارداد یادشده دخیل بوده است.

اتهام‌زنی‌های برخی رسانه‌ها و مقامات کویتی اخیرا با کشف و ضبط یک گروهگ به همراه مقادیر زیادی اسلحه و مهمات در ماه پیش (مرداد) و نیز اختلاف بر سر میدان نفتی «آرش» ( الدره) افزایش یافته است.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
منابع کویتی: کویت تحت فشار عربستان در جنگ یمن دخالت نمی‌کند

کویت هیچ نیرویی را برای کمک به عربستان، به یمن اعزام نکرده و این اقدام، خشم سعودی‌ها را برانگیخته است.

خبرگزاری فارس: منابع کویتی: کویت تحت فشار عربستان در جنگ یمن دخالت نمی‌کند
 
  •  

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در روزهای اخیر، کاربران سعودی در شبکه‌های اجتماعی انتقادات شدیدی متوجه دولت کویت به دلیل عدم اعزام نیرو به یمن کرده‌اند و این انتقادات در توییتر بسیار پرنگ‌تر است.

بیشتر این انتقادات در راستای یادآوری حمایت عربستان به کویت در جریان حمله سال 1990 است و کاربران سعودی، این اقدام دولت کویت را نمک‌نشناسی می‌دانند.

دو کشور کویت و عمان، کشورهایی هستند که در چارچوب شورای همکاری خلیج فارس، هیچ نیرویی را برای مشارکت در حمله به یمن اعزام نکرده‌اند.

منابع کویتی در این باره به روزنامه رأی الیوم می‌گویند که دولت کویت نمی‌خواهد به نفع هیچ یک از طرفین جنگ، اقدامی کند چرا که در ماجرای حمله صدام به ایران، با فشار عربستان ما از عراق حمایت کردیم اما دستمانمان سوخت و پس از آن هزینه سنگینی دادیم (اشاره به حمله صدام په کویت پس از جنگ تحمیلی).

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
منابع رژیم صهیونیستی: مسکو فعالیت نظامی خود را در سوریه آغاز نکرده است

رژیم صهیونیستی این بار ضمن تکذیب اظهارات معارضان سوری مبنی بر حضور نظامی روسیه در سوریه اعلام کرد که مسکو فعالیت نظامی خود را آغاز نکرده است.

خبرگزاری فارس: منابع رژیم صهیونیستی: مسکو فعالیت نظامی خود را در سوریه آغاز نکرده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از اینکه رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند که روسیه در حال افزایش حضور نظامی در سوریه است این بار ضمن بازگشت از اظهارات خود ادعا کرده‌اند که نیروهای روس هنوز عملا وارد درگیری نشده‌اند.

روزنامه «الاخبار» لبنان به نقل از یک منبع امنیتی اسرائیلی بلندپایه گزارش داد، حضور نیروهای روسیه در سوریه می‌تواند توازن قوا در منطقه را تغییر دهد، موجب نگرانی اسرائیل شود و توانایی آن را برای مانور در برابر سوریه کم کند. همچنین مداخله نظامی روسیه، تازه در آغاز راه خود قرار دارد و گزارش‌های صادره از سوی معارضان در این باره صحت ندارد. قدرت نظامی روس‌ها همچنان محدود است و در حال حاضر مشغول بنای زیرساخت‌ها (فرودگاه نظامی) هستند تا نیروی هوایی روسیه بتواند در کنار ارتش سوریه علیه تروریست‌ها و داعش حملات هوایی را ترتیب دهد.

به گفته این منبع اسرائیلی، روس‌ها در آینده مداخلات خود در سوریه را افزایش خواهند داد و نیروهایی را برای مبارزه مستقیم عازم سوریه خواهند کرد؛ نیروهایی که به صورت ویژه و در نبردهای هوایی علیه داعش خواهد جنگید.

وبگه خبری «واللا» رژیم صهیونیستی نیز مدعی مداخله نظامی روسیه در سوریه شد و هدف اصلی آن را کمک به نظام «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه عنوان کرد. به گفته این وبگاه، این حمایت در واقع پیامی به کشورهایی از جمله مصر است که در خاورمیانه از آمریکا ناامید شده‌اند و بر این اساس نشان می‌دهند که روسها بر خلاف آمریکایی‌ها دوستان خود را رها نمی‌کنند.

به گزارش این وبگاه، اسرائیل نیز به جز پیام دیپلماتیک به مسکو نمی‌تواند با این اقدام روسیه مقابله کند. ولی  مهمترین سؤال این است که «آمریکا چگونه اجازه داده است روسیه وارد سوریه شود، آن هم بدون اپوزیسیون کارآمد؟».

به گفته این وبگاه، تل‌آویو بر این باور است که حضور نظامی روسیه همکاری میان روسیه، حزب الله و ایران را تقویت خواهد کرد و در مقابل، فعالیت‌های ارتش اسرائیل را علیه طرف‌های معاند فعالیت نیروی هوایی این رژیم کم خواهد کرد. ارتش روسیه نیز جنگنده‌های خود را در سوریه افزایش و سامانه‌های دفاع هوایی را مستقر خواهد کرد. ارتش اسرائیل نیز باید با این واقعیت به جدیت برخورد کند.

این منبع اسرائیلی در ادامه ادعاهای خود گفت: «ما خطوط قرمزی داریم اجازه نمی‌دهیم از آن عبور شود. از جمله [این خطوط]، انتقال سلاح بر هم زننده موازنه به گروه‌های تروریستی (حزب الله)، انتقال سلاح شیمیایی و تهدید حاکمیت اسرائیل است». ولی مشکل اینجاست که اسرائیل چگونه بدون تنش روابط با مسکو خواهد توانست این اقدام را انجام دهد؟ زیرا به گفته این وبگاه، اگر حمایت و مداخله آمریکا نباشد رژیم صهیونیستی نمی‌تواند با قدرت‌ بزرگی ماند روسیه مقابله کند.

وبگاه واللا در پایان گزارش داد، در هفته‌های آتی و پس از تصویب نهایی توافق هسته‌ای ایران و غرب، آمریکا درباره کمک‌های نظامی برای حفظ برتری ارتش اسرائیل در خاورمیانه با این رژیم مذاکره خواهد کرد و بی تردید اسرائیل خوستار افزایش همکاری نظامی برای محدود کردن اقدامات روسیه در منطقه خواهد شد.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
دفتر آیت‌الله سیستانی ربایش کارگران ربوده شده در عراق را محکوم کرد

آیت‌الله سیستانی ربایش افراد بیگناه را اقدامی خلاف اخلاق، دین و قانون دانست و از گروهی که مسئولیت ربایش چند کارگر ترک در عراق را بر عهده گرفته، خواست آنان را آزاد کند.

خبرگزاری فارس: دفتر آیت‌الله سیستانی ربایش کارگران ربوده شده در عراق را محکوم کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دفتر آیت‌الله سیستانی امروز شنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار آزادی چند کارگر ربوده شده تُرک در عراق شد.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «ارم نیوز»، آیت‌الله سیستانی از گروه‌ مسئول در این عملیات (ربایش) خواست گروگان‌های ترک را آزاد کند و از این اقدامات دست بردارند.

در بیانیه دفتر آیت‌الله سیستانی آمده است: عملیات ربایش چند کارگر خارجی و به گروگان گرفتن آنها برای دستیابی به مطالبات سیاسی معین، عملی غیراخلاقی و برخلاف ضوابط شرعی و قانونی است و اقدامی محکوم شده است.

جمعه (دیروز) یک گروهک مسلح ناشناخته مسئولیت عملیات ربایش چهارشنبه دو هفته گذشته کارگران ترک در عراق را بر عهده گرفت.

افراد مسلح ناشناس که لباس نظامی به تن داشتند، چهارشنبه دو هفته گذشته، 18 کارگر ترک را از یک ورزشگاه ورزشی در حال ساخت بغداد ربودند. آنکارا ربوده شدن این افراد را اقدامی هدف‌دار و از پیش طراحی شده توصیف کرد.

ارتش ترکیه در ماه‌های اخیر مواضع تروریست‌های داعش در سوریه و عراق را هدف حملات هوایی خود قرار داده است. جنگنده‌های این کشور علاوه بر مواضع تروریست‌های تکفیری، مواضع کردها را نیز بمباران می‌کنند.

در ادامه بیانیه یاد شده آمده است اینگونه اقدامات منجر به تخریب دین اسلام و مذهب اهل بیت (ع) و تضعیف حکومت خواهد شد.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 21 شهریور 1394  | 10:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آلمان درباره اقدام یک‌جانبه در سوریه به مسکو هشدار داد

وزیر خارجه آلمان با اشاره به گزارش‌های واشنگتن، به مسکو درباره اقدام یک‌جانبه نظامی در سوریه هشدار داد.

خبرگزاری فارس: آلمان درباره اقدام یک‌جانبه در سوریه به مسکو هشدار داد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فرانک والتر اشتاین‌مایر» وزیر خارجه آلمان به مسکو درباره اقدام یک جانبه در سوریه هشدار داد.

وی در این مورد به روزنامه «فونکه مدین‌گروپه» گفت: «من امیدوارم که روسیه در زمینه کشتار مردم در سوریه اقدام نکند. نباید شرایطی فراهم شود که اقدام مشترک جامعه جهانی غیرممکن شود.»

وی همچنین گفت که نباید اجازه داد که هر کسی به تنهایی عمل کند. چرا که فقط اقدام متحد می‌تواند در سوریه تغییر ایجاد کند.

 اشتاین‌مایر گفت: «اخباری مبنی بر تقویت فعالیت‌های نظامی در سوریه من را نگران کرده است. امیدوارم روسیه خطرهای چنین اقدامی را محاسبه کرده باشد.»

آمریکا بنابر برخی شواهد مدعی شده که روسیه اقدام نظامی مستقیمی در مناطق جنگی سوریه صورت داده است. دولت ایالات متحده اعلام کرده که هواپیماهای جنگی و نفربر زرهی به سوریه منتقل شده‌اند.

با این حال روسیه حضور نظامی این کشور در سوریه را رد می‌کند.

انتهای‌پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 21 شهریور 1394  | 10:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دولت مصر استعفا کرد

رئیس جمهور مصر استعفای کابینه «ابرهیم محلب» نخست‌وزیر این کشور را پذیرفت و وزیر نفت دولت مستعفی را مأمور تشکیل کابینه کرد.

خبرگزاری فارس: دولت مصر استعفا کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالفتاح سیسی» رئیس جمهور مصر،‌ امروز شنبه استعفای دولت «ابراهیم محلب» نخست وزیر این کشور را پذیرفت.

خبرگزاری رویترز با اعلام این مطلب نوشت که سیسی کابینه محلب را مأمور «پیشبرد امور» دولت کرد. دولت موقت محلب تا زمان تشکیل دولت جدید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

همچنین وبگاه خبری «الیوم السابع» مصر گزارش داد که السیسی «شریف اسماعیل» وزیر نفت دولت مستعفی را مامور تشکیل کابینه جدید کرده است.

 

به گزارش وبگاه خبری «الیوم السابع»، نخست وزیر مصر صبح امروز به دیدار سیسی رفته و پس از ارائه گزارشی درباره عملکرد دولتش طی مدت زمانی اخیر، استعفای خود را به رئیس جمهور ارائه داد.

رئیس جمهوری مصر با تمجید عملکرد شورای وزیران، استعفای دولت محلب را پذیرفت.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 465 :: 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 >