دیوید کامرون: در حمله پهپادی ما به سوریه دو تبعه بریتانیایی عضو داعش کشته شدند

نخست‌وزیر انگلیس در پارلمان این کشور گفت که بر اثر حمله پهپادی ۲۱ آگوست لندن به سوریه سه عضو داعش از جمله دو تبعه انگلیسی کشته شدند.

خبرگزاری فارس: دیوید کامرون: در حمله پهپادی ما به سوریه دو تبعه بریتانیایی عضو داعش کشته شدند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نخست‌وزیر انگلیس به نمایندگان این کشور گفت که حملات پهپادی لندن به سوریه سبب کشته شدن دو تبعه انگلیسی داعش شد.

در حالی که پیشتر در خبرها آمده بود نخست‌وزیر انگلیس در تلاش است نظر موافق نمایندگان پارلمان را برای مشارکت انگلیس در اقدامات ائتلاف آمریکایی ضد داعش جلب کند، «دیوید کامرون» در سخنانی درباره هدف قرار دادن داعش در سوریه خبر داد.

«جورج آزبورن» وزیر دارایی انگلیس در سخنانی اشاره کرده بود که لندن به دنبال اقدام نظامی در سوریه است. وی گفته بود برای مبارزه با بحران مهاجران باید این مشکل را از ریشه یعنی در سوریه از میان برداشت و آن شامل اقدام نظامی علیه داعش و دولت اسد است(جزئیات بیشتر).

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌ دیوید کامرون در پارلمان انگلیس تاکید کرد که در حمله پهپادی این کشور به سوریه سه تن از اعضای داعش کشته شدند که دو تن آنها بریتانیایی بودند.

نخست‌وزیر انگلیس همچنین نام این دو بریتانیایی عضو داعش را اعلام کرد. به گفته وی «ریاض خان» از شهر «کاردیف» ولز و «راحول امین» از شهر آبردین اسکاتلند دو عضو داعشی بودند که در حمله ۲۱ آگوست به سوریه کشته شدند.

نخست‌وزیر محافظه‌کار انگلیس با تاکید بر واقعی بودن «خطر تروریستها» در این کشور همچنین به نمایندگان پارلمان گفت که نیروهای امنیتی در این کشور طی  ۱۲ ماه اخیر حداقل ۶ حمله تروریستی را خنثی کردند.

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که به دنبال بحران سوریه و تلاش و کمک غرب به مخالفان و گروه‌های مسلح مخالف دولت بشار اسد،‌ رسانه‌ها خبرهای زیادی درباره پیوستن اتباع غربی به گروه‌های تروریستی از قبیل داعش منتشر کرده‌اند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سفیر جدید ازبکستان در تهران آغاز به کار کرد

«بهادر عبدالله‌یف» به عنوان سفیر جدید ازبکستان در تهران آغاز به کار کرد.

خبرگزاری فارس: سفیر جدید ازبکستان در تهران آغاز به کار کرد
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند به نقل از «مفا.اوز»، «بهادر عبدالله‌یف» چندی پیش به عنوان سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران تعیین شد.

وی با پیشنهاد «عبدالعزیز کامل‌اف» وزیر امور خارجه ازبکستان و با تائید رئیس جمهور این کشور به عنوان سفیر جدید تهران انتخاب شد.

عبدالله‌یف قبل از این در انستیتوی مطالعات راهبردی و بین مناطقی وابسته به ریاست جمهوری ازبکستان فعالیت داشته است.

پیش از وی «الهام اکرم‌اف» سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
انتخابات عمومی گوآتمالا به دور دوم کشیده شد

بر اساس گزارش «تله سور»، با توجه به آخرین نتایج اعلام شده از سوی ستاد عالی انتخابات گوآتمالا، انتخابات عمومی این کشور به دور دوم کشیده شد.

خبرگزاری فارس: انتخابات عمومی گوآتمالا به دور دوم کشیده شد
 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله سور»، آخرین نتایج اعلام شده از سوی ستاد عالی انتخابات گوآتمالا که حاصل شمارش 98.30 درصد کل آراء اخذ شده می‌باشد، حاکی از آن است که هیچ یک از کاندیداهای این انتخابات موفق به اخذ آرای مورد نیاز نشده‌اند و این انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.

طبق اعلام «رودی پیندا» ریاست ستاد عالی انتخابات گوآتمالا، «جیمی مورالس» از حزب «جبهه همگرایی ملی» با کسب 23.88 درصد آراء همچنان پیشتاز این انتخابات است.

«ساندرا تورس» از حزب «اتحاد ملی امید» نیز با کسب 19.70 درصد آراء از رقیب خود «مانوئل بالدیسون» از حزب لیبرال دموکرات این کشور که تا این لحظه موفق به کسب 19.59 درصد آراء شده است، پیشی گرفته و در جایگاه دوم ایستاده است.

طبق قوانین این کشور آمریکای مرکزی اگر در دور اول انتخابات هیچ کاندیدایی موفق به اخذ 50 درصد آراء نشود، دور دوم انتخابات در این کشور برگزار خواهد شد؛ بنابراین دور دوم انتخابات عمومی گوآتمالا 25 اکتبر (3 آبان) با حضور 3 کاندیدای اصلی این انتخابات که بالاترین رأی در دور اول را از آن خود کرده بودند، برگزار خواهد شد.

در همین رابطه «آلخاندرو مالدونادو» رئیس‌جمهور موقت گوآتمالا نیز از کنگره این کشور خواست تا پیش از آغاز دور دوم انتخابات در گوآتمالا قوانین انتخاباتی جدید را تصویب کند.

در این انتخابات که روز یکشنبه برگزار شد، 7.5 میلیون نفر از مردم گوآتمالا برای انتخاب رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور، 158 نماینده مجلس، 20 قانون‌گذار پارلمان آمریکای مرکزی و 338 شهردار به پای صندوق‌های رأی رفتند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
اعلام آمادگی یک مقام اسرائیلی به از سرگیری بدون پیش‌شرط مذاکرات سازش

بعد از تهدید رئیس تشکیلات خودگردان به لغو پیمان «اسلو» یک مقام ارشد اسرائیلی اعلام کرد، رژیم صهیونیستی آماده از سرگیری مذاکرات سازش بدون هیچ پیش‌شرطی است.

خبرگزاری فارس: اعلام آمادگی یک مقام اسرائیلی به از سرگیری بدون پیش‌شرط مذاکرات سازش
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بعد از انتشار اخباری درباره تصمیم «محمود عباس» برای پایان توافق «اسلو» در نشست ماه جاری سازمان ملل، یک مقام ارشد اسرائیلی با بیان اینکه اسرائیل به این خبر بی‌اعتنا است، رئیس تشکیلات خودگردان را به در پیش گرفتن «سیاستِ بازی با آتش» متهم و بر تمایل تل‌آویو برای از سرگیری فوری مذاکرات دوجانبه سازش تاکید کرد.

این مقام اسرائیلی که خواست نامش فاش نشود، به پایگاه خبری «تایمز اسرائیل» گفت: «ما به این تهدیدها با تردید نگاه می‌‌کنیم. اگر فلسطینی‌ها به چیزی که می‌خواهند دست نیابند، تهدید می‌کنند که خودکشی می‌کنند».

وی افزود: «رهبر فلسطینی‌ها طی چند ماه گذشته بارها تهدید کرده استعفا می‌دهد، تشکیلات خودگردان را منحل می‌کند و حتی توافق اسلو را لغو می‌کند».

«احمد المجدلانی» عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» اعلام کرد تشکیلات خودگردان قصد دارد پایان توافق «اسلو» را اعلام کند.

المجدلانی به خبرگزاری فلسطینی «معا» اعلام کرد تشکیلات یک تصمیم بزرگ (پایان توافق اسلو) گرفته که در نشست شورای ملی در نیمه ماه جاری (سپتامبر) اعلام می‌شود و «محمود عباس» (ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در جلسه سالانه سازمان ملل در نیویورک (در ماه جاری) آن را برای جهان اعلام خواهد کرد.

در این گزارش آمده، هر چند مشخص نیست این اقدام چه پیامدهایی خواهد داشت، برخی هشدار داده‌اند این کار می‌تواند به پایان هماهنگی امنیتی اسرائیل- تشکیلات خودگردان پایان دهد و همه مسئولیت‌های اداره کرانه باختری را به عنوان یک قدرت اشغالگر در اختیار اسرائیل قرار دهد.

این مقام ارشد اسرائیلی در ادامه اظهار داشت: «نخست وزیر آماده از سرگیری فوری مذاکرات صلح بدون هیچ پیش‌شرطی است اما فلسطینی‌ها از تعامل خودداری می‌کنند. آنها با تعیین پیش‌شرط‌های غیرضروری برای مذاکرات، شروع مجدد مذاکرات را غیرممکن می‌سازند. سپس، بعد از جلوگیری از انجام مذاکرات، به جامعه بین‌المللی می‌روند و می‌گویند مذاکراتی در کار نیست و به یک اقدام جدی نیاز است. اما این نوعی بازی است».

وی در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد، تنها دلیل نبود مذاکرات معنادار مخالفت فلسطینی‌ها با مذاکرات است، از این رو، اکنون زمان آن ست که جامعه بین‌المللی از پذیرش این بازی خودداری کند و به فلسطینی‌ها بگوید زمان آن است که به مذاکره با اسرائیلی‌ها باز گردد. این تنها راه پیش‌روست.

مقامات اسرائیلی از اظهارنظر درباره تصمیم اخیر تشکیلات خودگردان خودداری کردند و آن را اقدامی تحریک‌آمیز تلقی کردند و گفتند، نگرانند زیرا کسی نمی‌داند رام‌الله قصد دارد چه کاری انجام دهد و تل‌آویو چگونه واکنش نشان خواهد داد.

پیمان اسلو با نام رسمی «بیانیه اعلام اصول اولویت‌های موقت دولت خودگردان (فلسطین)»، نخستین موافقتنامه رودروی رژیم صهیونیستی و سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) بود که در سال 1993 به امضای دو طرف رسید. پیمان اسلو تلاشی برای تعیین یک چارچوب مشخص بود که به سازش کامل فلسطین با رژیم صهیونیستی بینجامد.

مذاکراتی که منجر به امضای این پیمان شد به طور مخفیانه در اسلو پایتخت نروژ انجام شد و در 20 اوت 1993 به پایان رسید. این پیمان به طور رسمی در 13 سپتامبر 93 در واشینگتن دی‌سی با حضور یاسر عرفات رئیس وقت تشکیلات خودگردان، اسحاق رابین نخست‌وزیر وقت رژیم اسرائیل و بیل کلینتون رئیس‌جمهور وقت آمریکا به امضا رسید.

انتهای پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
حمله 50 جنگنده ترکیه به مواضع پ‌ک‌ک در کردستان عراق

50 جنگنده ارتش ترکیه با حمله به منطقه کردستان، مواضع پ‌ک‌ک را در این منطقه بمباران کردند.

خبرگزاری فارس: حمله 50 جنگنده ترکیه به مواضع پ‌ک‌ک در کردستان عراق
 

به گزارش گروه  بین‌الملل خبرگزاری فارس، جنگنده‌های ترکیه، شب گذشته بار دیگر مواضع پ‌ک‌ک در منطقه کردستان عراق را بمباران کردند.

خبرگزاری فرانسه نوشت که بیش از 50 جنگنده ترکیه، کمپ‌های پ‌ک‌ک را در منطقه کردستان بمباران کردند.

هنوز هیچ خبری درباره شمار قربانیان این حمله در دست نیست.

آنکارا پس از انفجاری خونین در شهر سوروچِ ترکیه، هم مرز با شهر کوبانیِ سوریه، که 32 کشته بر جای گذاشت حملات هوایی به مواضع داعش در سوریه و پایگاه‌های پ‌ک‌ک در عراق را آغاز کرد؛ گفته می‌شود داعش مسئول حمله انفجاری سوروچ بوده است.

بااین وجود، بر پایه گزارش‌ها، اکثراً کردها قربانیان حملات ترکیه به سوریه و عراق بوده‌اند.

پ‌ک‌ک پس از آغاز حملات ترکیه اعلام کرد آتش‌بسِ متزلزلی که از سال 2013 بین دو طرف برقرار شده بود دیگر معنایی ندارد.

این گروه از سال 1984 برای خودمختاری مناطق کُردنشین با دولت مرکزی ترکیه در حال جنگ است. آنکارا پ‌ک‌‎ک را یک سازمان تروریستی می‌داند.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
رئیس‌جمهور مولداوی از سمت خود کناره‌گیری نمی‌‌کند

با وجود اعتراض‌های مردمی به اتهام فساد رئیس‌جمهور مولداوی، وی تصمیم‌ندارد از سمت خود کناره‌گیری کند.

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور مولداوی از سمت خود کناره‌گیری نمی‌‌کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات مولداوی اعلام کردند که با وجود تظاهرات‌های اعتراضی «نیکلا تیموفتی» رئیس‌جمهور از سمت خود کناره‌گیری نخواهد کرد.

خبرگزاری تاس با اعلام این خبر افزود: « یکی از مقامات دولتی این کشور با اعلام این مطلب گفت که تیموفتی به فساد مالی متهم شده است و  مردم با برگزاری تظاهرات‌هایی در «کیشیناو » پایتخت این کشور خواستار استعفای وی شده‌اند اما استعفای رئیس‌جمهور  به نفع کشور و مردم نیست و وی از سمت خود کناره‌گیری نخواهد کرد.»

رئیس‌جمهور متهم به تخلف بانکی حدود یک میلیارد دلاری متهم شده است. معترضان می‌خواهند ضمن‌کناره‌گیری وی از قدرت، وزرای کابینه و سران سازمان‌های قانونی هم استعفا کنند و انتخابات پارلمانی زودهنگام برگزار شود.

انتهای‌پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
احزاب و نهادهای ملی یمن در تشکیل دولت وحدت ملی تعلل نکنند

کارشناس یمنی با بیان اینکه طی روزهای آتی شاهد پیروزی‌های متعدد ملت یمن خواهیم بود، گفت که برای دستیابی به ثبات و امنیت احزاب و نهادهای ملی یمن نباید در تشکیل دولت وحدت ملی تعلل کنند.

خبرگزاری فارس: احزاب و نهادهای ملی یمن در تشکیل دولت وحدت ملی تعلل نکنند
 

«عبدالعزیز الترب» کارشناس اقتصادی یمن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص تحولات اخیر در یمن تاکید کرد که در روزهای آتی شاهد پیروزی‌های متعدد ملت یمن خواهیم بود.

وی افزود: اقتصاد یمن در رویارویی سنگینی با دشمن سعودی و مزدوران آن در داخل روبروست، اما پیروزی حتمی است و ما در احزاب و نهادهای ملی یمن باید هر چه سریع‌تر خلا قانونی را به هر قیمتی شده پرکنیم، بدین صورت که گفت‌وگوهای یمنی-یمنی و سپس یمنی-سعودی تدارک دیده که در آن هر کدام از ما به حق دیگری احترام گذاشته و در امور داخلی یمن دخالت نشود.

کارشناس یمنی گفت: همان گونه که ما در مناطق مختلف یمن شاهد هستیم، این کشور هم اکنون گورستان متجاوزان است و شناسایی هسته‌های خفته تروریستی که درصدد برهم زدن امنیت و ثبات یمن پس از امن شدن آن را داشتند، خود دلیل آشکار از شکست مفتضحانه دشمن سعودی است.

«عبدالباری الصمد» فعال و عضو حزب وحدت مردمی یمن نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در صنعا، منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن را مسئول کشته و زخمی شدن هزاران تن از شهروندان یمنی در تجاوز رژیم آل سعود به خاک این کشور دانست.

وی با تاکید بر اینکه دستان منصور هادی به خون مردم بی‌گناه یمن آلوده است، گفت: منصور هادی یکی از عوامل فتنه، ظلم و خشونت در یمن است و به خاطر ارتکاب موارد گسترده نقض حقوق ملت یمن و دست داشتن در کشتار زنان و کودکان و مردان این کشور باید در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه شود.

فعال یمنی درباره نقش منفی ماهواره‌ها و رسانه‌های عربی در برابر تجاوز عربستان به یمن پوشش غیر شفاف آنها از تحولات این کشور گفت: این شبکه‌های ماهواره‌ای در پوشش تحولات یمن، دنباله‌رو سیاست‌های رژیم آل سعود و بلندگوی تبلیغاتی دشمنان ملت یمن هستند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
یکی دیگر از تحصن کنندگان لبنانی به کما رفت

دومین نفر از معترضان لبنانی به عدم استعفای وزیر محیط زیست و تداوم انباشت زباله، در ششمین روز اعتصاب غذا به کما رفت.

خبرگزاری فارس: یکی دیگر از تحصن کنندگان لبنانی به کما رفت
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوسف جردی» یکی از اعضای کمپین معترضان به تداوم بحران انباشت زباله در لبنان، در ششمین روز اعتصاب غذا به کما رفت.

به گزارش وبگاه خبری «النشره»، یوسف جردی که دو روز گذشته وضعیت جسمانی‌اش به علت ضعف ناشی از اعتصاب غذا در مقابل وزارت محیط زیست به بیمارستان اعزام شده بود، شب گذشته (دوشنبه شب) به کما رفته و به بیمارستان «الوردیه» بیروت انتقال داده شد.

یوسف الجردی دو روز گذشته پس از انتقال به بیمارستان و درمان، توسط نیروهای امنیتی لبنان تحت بازجویی قرار گرفته بود و پس از آزادی، بار دیگر به جمع تحصن کنندگان در مقابل وزارت محیط زیست پیوسته بود.

به گزارش تلویزیون «ال‌بی‌سی‌» پیش از یوسف جردی، «حسن قطیش» یکی دیگر از معترضان به عدم استعفای «محمد المشنوق» وزیر محیط زیست و تداوم بحران زباله، به کما رفته بود.

اعتصای غذای معترضان لبنانی در مقابل وزارت محیط زیست، امروز سه شنبه وارد هفتمین روز خود شد.

هفته گذشته شماری از معترضان لبنانی کمپین «بویتان درآمد» با اشغال ساختمان وزارت «محیط زیست»، استعفای وزیر این وزارتخانه را خواستار شدند ولی با مشت آهنین نیروهای امنیتی مجبور به خروج از ساختمان مذکور شدند.

همچنین رسانه‌ها گزارش دادند که پس از تخلیه ساختمان وزارت محیط زیست، درگیری شدیدی میان معترضان و پلیس صورت گرفته است به طوری که طی این درگیری دستکم 15 نفر زخمی شده اند.

فعالیت‌های اعتراض آمیز هواداران کمپین «بویتان در آمد» (کمپین معترضان لبنانی به بحران انباشت زباله که بیش از یک ماه گذشته همزمان با آغاز این بحران با برگزاری تجمع‌های کوچک و تظاهرات مسالمت‌آمیز شروع شده بود)، شنبه و یکشنبه دو هفته گذشته با خشونت نیروهای امنیتی و نظامی لبنان مواجه شد و در جریان حملات نیروهای امنیتی به معترضان یک شهروند لبنانی کشته، بیش از 80 نفر زخمی و یک نفر خودسوزی کرد.

معترضان لبنانی استعفای وزیر محیط زیست را یکی از خواسته‌های خود برای پایان دادن به تظاهرات ضد دولتی اعلام کردند ولی محمد المشنوق در واکنش به این خواسته‌ها اعلام کرد: استعفا نمی‌دهم.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
آشنایی با حریفان ایران در جام جهانی والیبال/ تونس؛ تیم دوم آفریقا

تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی 2015 باید برابر تونس، تیم دوم آفریقا قرار بگیرد.

خبرگزاری فارس: آشنایی با حریفان ایران در جام جهانی والیبال/ تونس؛ تیم دوم آفریقا
 

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ژاپن، تیم ملی والیبال تونس با 8 طلا، 7 نقره و 2 برنز پرافتخارترین تیم آفریقاست که البته امسال فینال را به مصر باخت و دوم شد. تونسی‌ها همواره یکی از نمایندگان قاره سیاه در رویدادهای جهانی والیبال بوده اند، مگر آنکه خودشان به دلایل داخلی در مسابقات انتخابی شرکت نکرده باشند.

دو سال است که به لیگ جهانی پا گذاشته و در گروه 3 توپ می زنند، شش بار در المپیک شرکت کرده‌اند که بهترین مقام شان؛ نهمی 1984 لس‌انجلس است، 9 بار به مسابقات قهرمانی جهان راه یافته‌اند و امسال نیز برای هشتمین بار در جام جهانی حاضر شده‌اند.

بازیکنان تونس که همگی در لیگ داخلی کشورشان به فعالیت مشغولند، برای ششمین سال متوالی تحت هدایت فتحی قرار دارند. یک مربی وطنی که سال های 1994 تا 1996 نیز سرمربی تونس بود و سپس به بحرین رفت، اما دوباره از سال 2010 به تیم کشورش بازگشت. تونسی ها معتقدند فتحی المکور برای تیم شان شانس می آورد، به ویژه در مسابقات افریقایی و رقابت مهم این تیم با کشورهایی همچون مصر و کامرون.

کمتر کسی است که باور داشته باشد تونس می تواند از جام جهانی جواز حضور در المپیک را دریافت کند. این تیم شانس این را دارد تا زمستان امسال با قرار گرفتن در رده اول انتخابی المپیک در قاره افریقا به ریو 2016 سلام کند.

ایران و تونس تاکنون دو بار مقابل هم قرار گرفته‌اند که سهم هر دو از پیروزی و شکست، برابر بوده است.

این تیم در بازی نخست خود در رقابت های جام جهانی 2015 والیبال با نتیجه 3 بر صفر مغلوب لهستان شد و ایران بازی را با حساب 3 بر یک به آرژانتین واگذار کرد.

دیدارهای رسمی ایران با تونس از آغاز تاکنون

1970 (قهرمانی جهان): ایران (3) – تونس (0)

1991 (جام جهانی): ایران (1) – تونس (3)

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 17 شهریور 1394  | 11:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دل‌بوسکه: بیش از نکات تاکتیکی، نگران وحدت ملی هستم

سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا با ارسال نامه‌ای سرگشاده خطاب به مردم کشورش بر اهمیت وحدت ملی تاکید کرد.

خبرگزاری فارس: دل‌بوسکه: بیش از نکات تاکتیکی، نگران وحدت ملی هستم
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا بیش از 42 روزنامه و وب سایت اسپانیایی را مخاطب قرار داده و از آنها خواسته تا پیغامش را به مردم اسپانیا برسانند. در این نامه آمده است: «روزهای بدی را تجربه می‌کنم، وقتی در جام جهانی شکست خوردیم و در سکوت وارد اسپانیا شدم، آنقدر سختی نکشیدم که امروز شاهد اهانت مردم به پیکه بودم. اسپانیا هر بار که در فوتبالش وحدت داشته، موفق عمل کرده است، من اهل سیاست نیستم و به همین دلیل یک روز بدون هماهنگی از رئال مادرید اخراج شدم، به همین دلیل قبول کردم سرمربی تیم ملی زخمی اسپانیا باشم، به همین دلیل قبول کردم که پس از تحقیر در برزیل باز هم خطر مواجهه با تاریخ را بر دوش بکشم.»

دل بوسکه در ادامه متن احساسی خود آورده است: بیش از نکات تاکتیکی، نگران وحدت ملی هستم و اگر اوضاع بر همین منوال پیش برود، مجبورم تصمیمی تاریخی بگیرم، یا از تیم جدا بشوم و یا به رغم میل باطنی از بازیکنانی که نمی‌خواهند عاشق اسپانیا باشند، بخواهم تا تیم ملی اسپانیا را ترک کنند.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 465 :: 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >