مشاور ترامپ: فرمان مهاجرتی جدید از 16اُم مارس اجرایی میشود
کلین کانوی اعلام کرد فرمان جدید مهاجرتی دونالد ترامپ از 16اُم ماه جاری میلادی اجرایی خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، کلین کانوی، مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز، از اجرایی شدن فرمان جدید ضد مهاجرتی ترامپ از 16اُم ماه جاری میلادی خبر داد.
وی در مصاحبه با این شبکه با بیان اینکه این فرمان امروز به دست ترامپ به امضا خواهد رسید اعلام کرد زمان اجرایی شدن این فرمان 16 مارس ( ماه جاری میلادی) خواهد بود.
فرمان اجرایی قبلی ترامپ که از سوی دستگاه قضایی آمریکا معلق شد، بر بستن مرزها به روی اتباع 7 کشور مسلمان تاکید داشت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
حمله هوایی اشتباه ائتلاف بینالمللی به موصل
سی و سه نفر از اعضای سابق نیروهای مسلح عراق در حمله هوایی اشتباه جنگندههای ائتلاف بینالمللی به فرماندهی آمریکا در موصل کشته شدند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، یک منبع امنیتی در عراق اعلام کرد سی و سه نفر از نیروهای سابق این کشور در حمله اشتباه جنگنده های ائتلاف بین المللی به ایستگاه قطاری در بخش غربی شهر موصل کشته و هشت نفر زخمی شدند.
این خبرگزاری به نقل از منبع امنیتی عراقی افزود: افراد مسلح داعش بیش از چهل نفر از اعضای سابق نیروهای مسلح عراق را از دو محله وادی حجر و المنصور در جنوب غرب موصل به ایستگاه قطار منتقل کردند تا از آنها بازجویی کنند. اما جنگنده های ائتلاف بین المللی با این تصور که افراد مسلح داعش تجمع کرده اند، با دو موشک این ایستگاه را هدف قرار دادند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
هشدار آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت کاخ سفید صریحا به اسرائیل هشدار داده است در صورت الحاق کرانه باختری به دیگر بخشهای اراضی اشغالی فلسطین، در روابط خود با دولت جدید آمریکا دچار مشکل خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بلومبرگ، "آویگدور لیبرمن"، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه ) اعلام کرد آمریکا به ما هشدار داده است که الحاق کرانه باختری به دیگر بخشهای فلسطین اشغالی منجر به ایجاد "بحرانی جدی" با دولت دونالد ترامپ خواهد شد.
وی در آغاز نشست کمیته امور خارجی و دفاعی پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) اعلام کرد: "ما یک پیام مستقیم – نه غیرمستقیم – از آمریکا دریافت کردیم. در این پیام آمده بود الحاق یهودا و سامره به اسرائیل به معنای بحران فوری با دولت جدید آمریکا خواهد بود."
لیبرمن در ادامه افزود: "من تماسهایی را از سراسر جهان درباره راهکار دو دولتی دریافت می کنم. الحاق کرانه باختری به فلسطین به این معناست که اسرائیل باید برای فلسطینیان مراقبت های بهداشتی و دیگر خدمات را فراهم کند."
یهودا و سامره نامی است که یهودیان بر کرانه باختری گذاشته اند. رژیم صهیونیستی در سال 1967 این منطقه را به اشغال خود درآورد. در حال حاضر 2.6 میلیون فلسطینی در کرانه باختری زندگی می کنند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به صراحت راهکار دو دولت اسرائیل و فلسطین را نپذیرفت. وی ماه گذشته میلادی اعلام کرد از هر راهکاری که مورد قبول دو طرف (اسرائیل و فلسطین) باشد، حمایت می کند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
موافقت اتحادیه اروپا با تاسیس مرکز فرماندهی نظامی
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه با طرح ها برای تاسیس یک مرکز فرماندهی نظامی به منظور هماهنگ کردن فعالیت های امنیتی خارجی موافقت کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه روز دوشنبه با طرح ها برای تاسیس یک مرکز فرماندهی نظامی به منظور هماهنگ کردن فعالیت های امنیتی خارجی موافقت کرد.
موگرینی، که به شدت تلاش کرده است اتحادیه اروپا یک نقش نظامی فزاینده ایفا کند، اعلام کرد وزرای دفاع و امور خارجه 28 کشور عضو «به اتفاق آرا» از این پروژه حمایت کردند.
وی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: امروز ما تصمیم گرفتیم یک تاسیسات نظامی ایجاد کنیم که ماموریت های نظامی غیراجرایی اتحادیه اروپا را فرماندهی خواهد کرد.
این تاسیسات در ابتدا سه فعالیت --ماموریت های آموزش نظامی-مدنی در مالی، جمهوری آفریقای مرکزی و سومالی -- را هدایت خواهد کرد که شامل استفاده از زور، به غیر از موارد دفاع از خود، نمی شود.
موگرینی گفت این تصمیم، یک گام بزرگ رو به جلو برای اتحادیه اروپا پس از چندین دهه اختلاف بر سر این که این اتحادیه باید چه نقش دفاعی را برعهده بگیرد، است.
رای انگلیسی ها برای خروج از اتحادیه اروپا، که این اتحادیه را از یکی از قدرتمندترین کشورهای عضو خود محروم می کند، به علاوه شک و تردیدها درباره تعهد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به ناتو، به تلاش ها برای شدت بخشیدن به همکاری نظامی، انگیزه تازه ای بخشیده است.
ژان کلود یونکر رئیس کمیسیون اروپا در ماه سپتامبر پس از رای به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، خواستار تشکیل یک مرکز فرماندهی دفاعی مشترک اتحادیه اروپا شد.
این تاسیسات جدید در ابتدا تعداد کمی کارکنان متشکل از حدود 30 نیرو خواهد داشت و تحت ساختارهای نظامی موجود اتحادیه اروپا قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر آزمایش موشکی جدید حماس
رژیم صهیونیستی مدعی شد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، امروز یکشنبه سه آزمایش موشکی انجام داده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه العهد، وبگاه صهیونیستی 0404 مدعی شد: جنبش حماس سه آزمایش موشک دیگر در نوار غزه انجام داده است.
به گزارش این پایگاه، جنبش حماس این آزمایش را با پرتاب 3 موشک از نوار غزه به سوی دریا انجام داده است.
خبرنگار العهد نیز اعلام کرد: صداهایی انفجاری شدید از نوار غزه شنیده شده که ناشی از همین آزمایش موشکی از سوی مقاومت بوده است.
از سوی دیگر، شبکه هفت رژیم صهیونیستی از رزمایشهای نظامی گسترده این رژیم خبر داد.
به گزارش این شبکه، آموزش نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از امروز (یک شنبه) آغاز و به مدت یک هفته در سراسر نوار غزه در راستای آماده شدن برای مقابله با نیروهای مقاومت ادامه دارد.
همچنین علاوه در این رزمایش علاوه بر نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی، جنگنده ها و خودروهای نظامی این رژیم نیز مشارکت خواهند کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی در چهارچوب برنامه سال 2017 به منظور بررسی توان خود در شرایط فوق العاده و بحرانی و آماده شده برای مقابله با دو جبهه غزه و لبنان، به برگزاری رزمایش نظامی در این منطقه دست می زند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تصمیم یعلون برای بازگشت به عرصه سیاسی و گرفتن جای نتانیاهو
وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی قصد دارد پس از گذشت 10 ماه از استعفایش، با تشکیل حزبی جدید به عرصه سیاسی بازگردد و نخستوزیر شود.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در گزارشی نوشت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی قصد دارد با تشکیل حزبی جدید به عرصه سیاسی بازگردد.
در این گزارش آمده است: موشه یعلون، وزیر سابق دفاع (جنگ) اسرائیل، دیروز عزم خود را برای تشکیل حزب سیاسی جدید به منظور ورود به عرصه رقابت برسر نخستوزیری در انتخابات آینده اعلام کرد.
یعلون در کنفرانسی فرهنگی در تلآویو گفت: مسائل مهمی که اسرائیل با آن مواجه است، بازگشت به عرصه سیاسی را ضروری می کند. وی بازگشتش به عرصه سیاسی را پس از ده ماه این گونه توجیه کرد که قصد دارد با هر آن چه پایههای «دولت» را سست میکند، مقابله کند. اما کارشناسان معتقدند این تصمیم یعلون ناگهانی و غافلگیرکننده نیست؛ زیرا پیش از این فاش شد وی با یائیر لاپید، رئیس حزب «آیندهای هست» برای پیوستن به این حزب تماسهایی داشته است.
الشرق الاوسط با اشاره به استعفای یعلون از منصبش در اعتراض به آن چه را که وی بیاعتمادی و تسلط راست گرایان افراطی بر عرصه سیاسی در سرزمینهای اشغالی فلسطین توصیف کرد، نوشت: این رویدادها در حالی رخ می دهد که پیشبینی می شود با ادامه بازجویی ها از نتانیاهو انتخابات زودهنگام در اسرائیل برگزار شود.
از سوی دیگر یعلون اذعان کرد مسائلی وجود دارد که برای آنها راه حل جامع وجود ندارد مانند تونلهای حماس در نوار غزه. وی گفت: «فرماندهی ارتش 400 پیشنهاد برای حل مسئله تونلها دریافت کرده است، اما هیچ کدام راه حل جامع نیست.»
یعلون این سخنان را پس از انتشار گزارشهایی مطرح کرد که وی را به کوتاهی و آماده نبودن برای مقابله با تونلهای حماس در طول جنگ سال 2014 میلادی متهم کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پسرعموی ابوبکر بغدادی در غرب موصل بازداشت شد
نیروهای امنیتی عراق موفق شدند در عملیاتی، فردی را که گفته می شود پسرعموی سرکرده گروه تروریستی داعش است در غرب موصل بازداشت کنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از
پایگاه خبری النشره، رسانه های عراقی از دستگیری یکی از عناصر گروه تروریستی داعش در غرب موصل خبر دادند.
نیروهای امنیتی عراق فردی که گفته می شود پسر عموی ابوبکر بغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش است را در محله "جوسق" در ساحل راست موصل بازداشت کردند.
به گزارش رسانه های عراق، بازداشت این فرد با استفاده از اطلاعات اداره امنیت صورت گرفته است و نیروهای امنیتی این فرد را برای بازپرسی و تحقیق به مکانی نامعلوم منتقل کردند.
ثامر اسماعیل، فرمانده نیروهای واکنش سریع چند روز پیش خبر آزادی محله جوسق در غرب موصل و به هلاکت رسیدن 50 تروریست را اعلام کرده بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
واکنش شدید کره شمالی به درخواست مداخلهجویانه کره جنوبی از سازمان ملل
پیونگ یانگ به شدت از درخواست وزیر خارجه کره جنوبی برای لغو عضویت کره شمالی در سازمان ملل انتقاد کرد و اظهارات وی را «تهمتزنی روانپریشانه» خواند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کره شمالی روز یکشنبه از اظهارات وزیر امور خارجه کره جنوبی که از سازمان ملل درخواست کرده بود کره شمالی را به سبب نقش ادعا شده آن در ترور برادر ناتنی رهبر کره شمالی در مالزی به شدت مجازات کند، انتقاد کرد.
پایگاه اینترنتی «اوریمین زوکری»، سخنرانی هفته قبل یون بیونگ سه، وزیر امور خارجه کره جنوبی، را در ژنو «تهمتزنی روانپریشانه» خواند.
در کنفرانس خلع سلاح هفته قبل در ژنو، یون بیونگ سه، وزیر امور خارجه کره جنوبی، گفت در پی استفاده از عامل اعصاب وی ایکس در ترور کیم جونگ نام، برادر ناتنی رهبر کره شمالی، در مالزی در تاریخ سیزده فوریه، تهدید کره شمالی در زمینه تسلیحات شیمیایی به یک واقعیت تبدیل شد. وی همچنین درخواست کرد کره شمالی از کرسی عضویت خود در شورای امنیت سازمان ملل محروم شود.
این پایگاه اینترنتی که بازوی تبلیغاتی دولت کره شمالی به شمار میرود، اعلام کرد: «این یک تهمتزنی و دروغگویی بیاساس است. آنهایی که برای جنگ میکروبی برنامهریزی می کنند و تهدیدات تسلیحات میکروبی خود را علیه ما مطرح می کنند همان دولت آمریکا و رژیم دست نشانده کره جنوبی هستند.»
در ادامه این مطلب آمده است: «کره جنوبی احتمالا مجبور خواهد بهای این کار را بپردازد و یون بیونگ سه و گروه دستنشانده محافظه کار طرفدار وی، شاهد سرنوشت شوم خود خواهد بود.»
کره شمالی قویا هرگونه دست داشتن در ترور برادر ناتنی رهبر این کشور را در مالزی تکذیب میکند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نظرسنجی: 56 درصد هلندیها حامی خروج از اتحادیه اروپا هستند
نتایج یک نظرسنجی جدید حمایت 56 درصدی هلندیها از ترک اتحادیه اروپا را نشان میدهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، نتایج نظرسنجی بینالمللی یک اندیشکده انگلیسی موسوم به "گروه بروگز" (Bruges Group) نشان میدهد 56 درصد مردم هلند مایلند کشورشان از اتحادیه اروپا خارج شود و به روابط تجاری عادی با دیگر کشورهای جهان بازگردد.
این نتایج شوکهکننده تنها دو هفته پیش از برگزاری انتخابات سراسری هلند برای تعیین دولت جدید منتشر شد. این در حالی است که «خیرت ویلدرس» سیاستمدار هلندی که حامی خروج از اتحادیه اروپا است نیز در نظرسنجیهای انتخاباتی در جایگاه اول قرار دارد.
حامیان خروج از اتحادیه اروپا معتقدند نتایج این نظرسنجی نشان میدهد مردم سراسر این قاره به ناکارآمد بودن اتحادیه مذکور پی بردهاند.
گروه بروگز که مخالف عضویت در اتحادیه اروپا است، پس از انتشار نتایج نظرسنجی خود اعلام کرد: «مردم سراسر اروپا مایلند کنترل زندگی خود را به دست بگیرند. یک کمپین هماهنگ برای خروج هلند از اتحادیه اروپا (نکسیت) میتواند همانطور که در انگلیس پیروز شد در اینجا هم موفق شود».
اعضای اتحادیه اروپا هلند، فرانسه و ایتالیا را سه تهدید برای فروپاشی این اتحادیه میدانند. این سه کشور در 18 ماه آینده انتخابات برگزار میکنند و در حال حاضر نگاهها به انتخابات هلند دوخته شده است. حامیان اتحادیه اروپا نگران این موضوع هستند که نتیجه انتخابات هلند در نهایت به خروج این کشور از این اتحادیه منجر شود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
راهاندازی مراکز دفاع از مهاجران در کنسولگریهای مکزیک در آمریکا
مکزیک در راستای کمک به مهاجران خود در آمریکا، در کنسولگریهای خود در این کشور مراکز دفاع از پناهجویان راهاندازی کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، به دنبال افزایش نگرانی ها از سیاست های ضدمهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دولت مکزیک روز گذشته در 50 کنسولگری خود در سراسر آمریکا مراکزی برای دفاع از مهاجران راهاندازی کرد.
"لوئیس ویدگارای" وزیر امور خارجه مکزیک از دولت آمریکا خواست به حقوق مکزیکی ها احترام بگذارد و یک راه حل قانونی برای مهاجرانی که به صورت غیرقانونی وارد کشور شدهاند ارائه دهد.
وی گفت: ما نمی خواهیم مردم را به انجام اقدامات غیرقانونی تشویق کنیم بلکه می خواهیم به حقوق بشر احترام گذاشته شود.
وزیر امور خارجه مکزیک ماه گذشته میلادی زمانی که رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا و جان کلی، وزیر امنیت داخلی این کشور به مکزیک سفر کرده بودند، از سیاست های ضدمهاجرتی دونالد ترامپ ابراز نگرانی کرد.
دونالد ترامپ در نخستین ماه آغاز به کارش در کاخ سفید فرمان های مهاجرتی سختگیرانه ای را امضا کرد و حتی وعده داد که برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی یک دیوار در امتداد مرز مکزیک می سازد. ترامپ ورود اتباع 7 کشور مسلمان را نیز به خاک آمریکا ممنوع کرد که این طرح از سوی یک قاضی در سیاتل لغو شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب