دوچرخهسوار اتریشی 1450 کیلومتر را تنها در 58 ساعت طی کرد
یک دوچرخهسوار اتریشی با طی کردن مسافت 1450 کیلومتر در حدود 58 ساعت در کوبا، رکورد جدیدی از خود به جای گذاشت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه الاهرام مصر، ژاکوب زورل، دوچرخه سوار اتریشی که چندی پیش تصمیم گرفته بود طی 3 روز عرض کشور کوبا را رکاب بزند، توانست 1450 کیلومتر را تنها در 58 ساعت طی کند.
به گفته هیئت همراه این ورزشکار اتریشی، وی در 58 ساعت و 48 دقیقه توانست عرض کوبا یعنی از "بونتا دی ماسی" در شرقی ترین نقطه تا "کابو دو سان انطونیو" در غربی ترین نقطه این کشور را رکاب بزند.
به گفته این هیئت، دوچرخه سوار 29 ساله تنها دو بار آن هم بسیار کوتاه در این مسیر استراحت کرده و دوچرخه خود را چندین مرتبه تعمیر کرده است.
گفته می شود وی این برنامه را برای سال 2015 طراحی کرده بوده است، اما این رکوردشکنی را به علت ابتلا به نوعی آنفولانزا طی تمریناتش در هاوانا به تاخیر انداخت.
وی پس از این رکوردزنی در روز گذشته (جمعه) گفت: بسیار سپاسگزارم که بالاخره توانستم این برنامه را به پایان برسانم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
آغاز رزمایش "شیر آفریقا ۲۰۱۷" در مراکش با مشارکت تفنگداران آمریکایی
رزمایشهای "شیر آفریقا ۲۰۱۷" با مشارکت ۱۳۰۰ نظامی از ۱۱ کشور و همچنین شماری از تفنگداران آمریکایی در مراکش آغاز شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رأی الیوم، رزمایش های نظامی "شیر آفریقا 2107" امروز (شنبه) با حضور 1300 نیروی نظامی از ارتش های 11 کشور و تفنگداران آمریکایی در مراکش آغاز شد.
در این رزمایشها که از جمله بزرگترین رزمایشهای نظامی در آفریقا محسوب میشود، یگانهای نظامی از آمریکا، مراکش، فرانسه، آلمان، انگلیس، اسپانیا، کانادا، مالی، موریتانی، سنگال و تونس شرکت میکنند.
رزمایشهای زمینی، دریایی و هوایی "شیر آفریقا" از سال ۲۰۰۷ به صورت سالانه در مراکش برگزار میشود و شامل آموزشهای تاکتیکی است.
لیونل لنی لیون، یکی از کماندوهای اتاق عملیات مشترک این رزمایش، گفت: ما در اجرای این آموزش ها با شرکای مراکشی خود تاکید داریم و از این طریق می توانیم قدرت های عملی خود را در طبیعتی نا آشنا تقویت کنیم.
قرار است این رزمایشها ۲۸ آوریل (۸ اردیبهشت) پایان یابد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
آزادسازی هزاران پشه آلوده در فلوریدا برای مقابله با زیکا
فلوریدا به منظور مقابله با ویروس زیکا، 20 هزار پشهی مبتلا به یک باکتری جدید را در مناطق مختلف آزاد کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، ایالت فلوریدای آمریکا به منظور مقابله با گسترش ویروس زیکا، 20 هزار پشهی مبتلا به یک نوع باکتری جدید را در مناطق مختلف آزاد کرد. این پشههای نر به باکتری عقیمکننده "وولباچیا" آلوده شدهاند تا زمانی که با پشههای ماده که ناقل ویروس زیکا هستند جفتگیری میکنند، از تخم آنها هیچ پشهای بوجود نیاید.
انتظار می رود در این دوره آزمایشی 12 هفته ای که پشه ها در جزیره استاک در فلوریدا آزاد شده اند، بتوانند به کاهش جمعیت پشه های ناقل ویروس زیکا کمک کنند.
استفان دابسان، بنیانگذار مؤسسه "ماسکیتو میت" که این باکتری ها را به پشههای نر منتقل کرده است، اطمینان داد که هیچ پشهای از داخل این تخمها بیرون نخواهد آمد.
مدیر اجرایی این پروژه در جزیره استاک اعلام کرد: اگر این آزمایش موفقیت آمیز باشد، ما به یک ابزار جدید برای مقابله با پشه های ناقل زیکا دست یافته ایم و می توانیم در نقاط دیگر هم از آن استفاده کنیم.
بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، تا امروز 5238 مورد ابتلا به ویروس زیکا در آمریکا و هاوایی گزارش شده است. در سال گذشته میلادی از هر 10 مادری که به ویروس زیکا مبتلا شده بودند، نوزاد یکی از آنها از این ویروس وحشتناک رنج می برد.
ویروس زیکا از پشه به انسان منتقل می شود. ابتلا به این ویروس بیشتر در نقاطی از آفریقا و آسیای جنوب شرقی دیده شده است. این ویروس برای نخستین بار در سال 1947 در بدن یک میمون در حوالی جنگل زیکا در اوگاندا شناسایی شد. تغذیه پشه ها از خون بیماران، ویروس را به آنان منتقل می کند. در حال حاضر هیچ واکسن یا درمانی برای ویروس زیکا در دست نیست.
این ویروس اثرات زیان باری بر زنان باردار می گذارد و باعث می شود نوزادانی با میکروسفالی (مغزی بسیار کوچک) متولد شوند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
کانادا چند فرد و شرکت سوری را تحریم کرد
وزیر خارجه کانادا از اضافه شدن نام 17 شخصیت و 5 شرکت سوری به فهرست تحریمهای این کشور علیه سوریه خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری النشره، کریستینا فریلند، وزیر خارجه کانادا، اعلام کرد: کانادا 17 شخصیت سوریهای دیگر را به فهرست تحریم های سوریه که از سال 2012 علیه مسئولان این کشور وضع شده است، اضافه کرد.
وی افزود تحریم ها شامل بلوکه شدن دارایی های این افراد و ممنوعیت هرگونه ارتباط با این 17 مسئول عالی رتبه سوری و 5 سازمانی است که به ادعای اوتاوا از سلاح شیمیایی استفاده کرده اند.
وزیر امور خارجه کانادا در بیانیهای مدعی شد: این تحریم ها واکنشی به حمله شیمیایی (ادعایی) به شهر خان شیخون است. تحریمهای جدید علیه مقامهای اصلی سوریه پیامی قوی برای بشار اسد میفرستد مبنی بر اینکه ما «جرایم جنگی» آنها را تحمل نمیکنیم و آنها در مقابل اقداماتشان مسئول هستند.
این تحریم جدید در حالی مطرح شده است که پیشتر کانادا 27 شخصیت سوری دیگر را در لیست تحریم های خود قرار داده بود. کانادا تاکنون 190 مقام دولت سوریه را به بهانهها و ادعاهای کاذب تحریم کرده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
سیانان: چه کسی از تحریمهای مجدد ایران ضرر میکند؟
سیانان در گزارشی آثار از سرگیری تحریمهای اقتصادی علیه ایران را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سیانان در گزارشی نوشت: یک روز پس از آنکه قرار شد تحریمهای اقتصادی لغوشده ایران بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص شود این اقدام آیا به سود امنیت ملی آمریکاست یا خیر، "رکس تیلرسون"، وزیر امور خارجه آمریکا، ایران را به "تحرکات هشداردهنده" متهم کرد و گفت ممکن است اگر به بررسی دقیق موضوع امنیت ملی آمریکا نپردازیم، ایران نیز در مسیر کره شمالی قرار بگیرد.
به موجب توافق هستهای سال 2015، قدرتهای غربی توافق کردند برخی از تحریمهای اقتصادی ایران را در قبال متوقف شدن بخشی از برنامه هستهای این کشور، لغو کنند.
تحلیلگران مسائل سیاسی میگویند دولت "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، به دنبال متوقف کردن روند لغو تحریمها علیه ایران است؛ مگر آنکه تهران از آنچه واشنگتن به عنوان مداخلات در منطقه یاد میکند، دست بردارد.
"الی گرانمایه"، کارشناس شورای اروپا در روابط خارجی، معتقد است: ممکن است تیلرسون پیشنهاد تحریم مجدد ایران را مطرح کند. هدف او از این کار تغییر رفتار منطقهای ایران است.
اما اگر ترامپ توافق هستهای را برهم بزند، چه کسی از آن متضرر خواهد شد؟
اقتصاد ایران
ایران دارنده چهارمین منابع بزرگ نفتی و یک پنجم مجموع ذخایر گاز طبیعی در جهان است. بنابراین، نفت بخش حیاتی اقتصاد ایران است. از زمانیکه تحریمهای اقتصادی علیه ایران برداشته شد، این کشور تولیدات نفتی خود را به 3.8 میلیون بشکه در روز افزایش داده است. این حجم تقریبا یک میلیون بشکه در روز بیشتر از سال 2015 است.
بازگشت پرقدرت ایران به بازارهای نفتی با تصمیم اعضای اوپک همزمان شد که قصد داشتند به موجب تقویت بهای طلای سیاه و کاهش عرضه مازاد نفت در بازار، سطح تولیدات نفتی خود را کاهش دهند. تهران اصرار دارد سهم تولیدات نفتی خود را در سطح حدود چهار میلیون بشکه در روز، که پیش از اعمال تحریمهای اقتصادی در اختیار داشت، حفظ کند. ایران به این خواسته خود رسید و اوپک پذیرفت این کشور را از توافق کاهش تولیدات نفتی مستثنی کند.
شرکتهای هواپیماسازی
بزرگترین قراداد فروش هواپیما از سوی شرکتهای مطرح هواپیماسازی با یک کشور خارجی، با ایران امضا شده است.
بوئینگ قراردادی به ارزش 8 میلیارد دلار برای فروش 80 فروند هواپیمای مسافربری به ایران ایر امضا کرده است.
اوایل ماه جاری نیز قرارداد فروش 30 فروند هواپیمای 737 MAX به ارزش 3 میلیارد دلار به هواپیمایی آسمان نهایی شد.
ایرباس نیز به عنوان بزرگترین رقیب بوئینگ در اروپا قراردادی به ارزش 10 میلیارد دلار برای فروش 100 فروند هواپیمای مسافربری با ایران امضا کرده است. تمامی این قراردادها در گرو تصمیم "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، است. زیرا اگر وی تصمیم به بازگرداندن تحریمها علیه ایران بگیرد، هیچ قراردادی اجرایی نخواهد شد.
تحلیلگران معتقدند هنوز زود است تا کابینه ترامپ موضع خود را در برابر تحریم مجدد ایران اعلام کند. هنوز هیچ برنامه مشخصی درمورد تجارت و سرمایهگذاری آمریکاییها در ایران تدوین نشده است، یا حتی برای دیگر کشورها که مبادلات تجاری آنها با ایران تسهیل شود.
شرکتهای نفتی و جنرال الکتریک
فرانسه در مجموع 2 میلیارد دلار در توسعه میدان گازی پارس جنوبی سرمایهگذاری کرده است. شرکت نفت چین (CNPC) نیز در این پروژه همکاری دارد.
شرکت آمریکایی جنرال الکتریک نیز سال گذشته میلادی اعلام کرد به دنبال یافتن فرصتهای سرمایهگذاری و تجارت در ایران است. این شرکت آماده است به محض دریافت تضمین قانونی از سوی دولت آمریکا فعالیت اقتصادی خود را در ایران آغاز کند.
آزمون بزرگ بعدی درباره توافق هستهای ایران ماه ژوئن خواهد بود؛ زمانیکه موضوع لغو تحریمهای ایران که از سوی "باراک اوباما"، رئیس جمهور پیشین آمریکا، امضا شد، برای بار دوم مورد بررسی قرار گیرد. این نخستین بار است که ترامپ باید به طور مستقیم درباره تحریمهای ایران تصمیمگیری کند.
درصورتیکه ترامپ قانون لغو تحریمهای ایران را امضا کند، توافق هستهای فرصت توسعه یافتن پیدا میکند و احتمالا این موضوع نشان میدهد غرب متوجه آثار زیانبار اعمال مجدد تحریمها علیه ایران شده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ترامپ به ویتنام و فیلیپین سفر میکند
معاون رئیس جمهور آمریکا از سفر قریبالوقوع رئیسجمهور این کشور به ویتنام و فیلیپین برای شرکت در چند اجلاس خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه ای پی تی ان، مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا، که به استرالیا سفر کرده است، امروز از سفر قریبالوقوع دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور به منطقه جنوب شرق آسیا خبر داد.
وی پس از دیدار با مالکوم ترنبول، نخستوزیر استرالیا، در کنفرانسی خبری گفت ترامپ ماه نوامبر آینده برای شرکت در اجلاس سازمان همکاریهای اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام (اپک APEC) در ویتنام و نیز اجلاس آمریکا-آ سه آن (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) در فیلیپین به این کشورها سفر میکند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
گاردین: حسابهای بانکی ایرانیها در انگلیس بسته شد
شرکت حقوقی سالیسیتورز در انگلیس اعلام کرد، به رغم لغو تحریمها حساب های بانکی شماری از ایرانیان مقیم انگلیس بسته شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه گاردین انگلیس، یک شرکت حقوقی در انگلیس اعلام کرد به رغم لغو تحریمها، حساب های بانکی شماری از ایرانیان مقیم انگلیس بسته شده است.
بر این اساس، شرکت حقوقی «بلک استون سالیسیتورز» Blackstone Solicitors در انگلیس، بیش از شصت فقره شکایت از شهروندان ایرانی دریافت کرده است که حسابهای بانکی آنها ظاهراً به علت ملیتِشان بسته شده است. این شرکت حقوقی اعلام کرد از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بسته شدن حساب ها بدین شکل افزایش یافته است.
شهروندان ایرانی که به شکل قانونی در انگلیس زندگی میکنند، اغلب ناچارند برای افتتاح حساب بانکی مشکلات بیشتری را به جان بخرند. اکنون، بسیاری از آنهایی که یک حساب بانکی داشته اند، از بسته شدن حسابهایشان گلایه دارند. برخی بانک ها حاضر نیستند درباره علت این موضوع توضیح دهند و سایر بانکها نیز تحریمها علیه ایران را مهمترین علت (بسته شدن حساب های بانکی ایرانی ها در انگلیس) میدانند.
بلک استون سالیسیتورز، نماینده قانونی شماری از ایرانیان است که با طرح ادعایِ تبعیض نژادی از برخی بانکهای مطرح با شعبِ فراوان، نزد دادگاه شکایت کرده اند. این شرکت حقوقی اعلام کرد با وجودِ لغو تحریمها (علیه ایران) پس از توافق هستهای سال 2015 میلادی میان ایران و قدرت های جهانی، حسابهای بانکی بسته شده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
انفجار انبار مهمات پادگان نظامی در استان کورسک روسیه
انفجار نسبتا شدید در انبار مهمات یکی از پادگان های نظامی استان کورسک روسیه، خسارات مالی فراوانی بر جای گذاشت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری تاس، انفجار نسبتا شدید در انبار مهمات یکی از پادگان های نظامی استان کورسک روسیه، خسارات مالی فراوانی بر جای گذاشت.
بر این اساس، خبرگزاری رسمی روسیه عصر روز جمعه در خبری فوری اعلام کرد: این انفجار در زیر زمین انبار اسلحه و مهمات پادگان کورسک رخ داده، اما تلفات جانی در پی نداشته است.
هر چند این انفجار، آتش سوزی وسیعی در انبار مهمات و انبارهای مجاور ایجاد کرده بود، اما وزارت دفاع روسیه از مهار آتش خبر داده است.
شهر کورسک در 180 کیلومتری جنوب مسکو قرار دارد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
سقوط جنگنده اف 18 آمریکا در جنوب فیلیپین
یک جت جنگنده متعلق به ناو هواپیمابر یو اس اس کارل وینسون روز جمعه در جنوب فیلیپین سقوط کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، یک جت جنگنده متعلق به ناو هواپیمابر یو اس اس کارل وینسون نیروی دریایی آمریکا روز جمعه در زمان فرود در این ناو دچار حادثه شد و سقوط کرد اما خلبان آن نجات یافت.
نیروی دریایی آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد این جنگنده اف ای -18 یی در حال انجام عملیات عادی پروازی در جنوب فیلیپین بود که سقوط کرد اما خلبان آن توانست با استفاده از صندلی پرنده خود را نجات دهد. هنوز علت این سانحه مشخص نشده است.
ناو هواپیمابر یو اس اس کارل وینسون به همراه گروه ضربتی کشتی های همراهش در حال حرکت به سمت شبه جزیره کره است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وزیر جنگ اسراییل: تحریم های ایران باید تشدید شود
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خواستار تشدید تحریمها علیه ایران شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، آویگدور لیبرمن -- وزیر جنگ رژیم صهیونیستی -- روز جمعه خواستار تشدید تحریمها علیه ایران شد.
بر این اساس، آویگدور لیبرمن در دیدار با وزیر دفاع آمریکا از رویکرد جدید دولت آمریکا علیه ایران استقبال کرد و گفت: «اسرائیل در جایگاهی نیست که درباره پایبندی یا عدم پایبندی ایران به برجام به واشنگتن توصیه ای کند.»
وی همچنین با بیان اینکه دولت ترامپ رویکرد کاملاً جدید علیه ایران، کره شمالی و سوریه در پیش گرفته است اضافه کرد: «این پیامی آشکار به حکومت ایران است و ما خیلی راضی هستیم.»
لیبرمن با تکرار اتهامات بیپایه، ایران را بزرگترین حامی تروریسم خواند و گفت: «اعمال فشار و تحریمهای بیشتر بر ایران ضروری است.»
انتهای پیام/
ادامه مطلب