پایان مذاکرات بینتیجه وزیر امور خارجه آمریکا در جده
وزیر امور خارجه آمریکا به مذاکرات خود در جده عربستان سعودی بدون دستیابی به نتیجهای چشمگیر پایان داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه به مذاکرات خود در جده عربستان با وزرای 4 کشور عربی در خصوص بحران قطر پایان داد.
تیلرسون پس از پایان مذاکرات، بدون آنکه اظهاراتی در خصوص مذاکراتش در شهر جده انجام دهد، به کویت بازگشت؛ کشوری که نقش میانجی را در بحران قطر ایفا می کند.
یک مسئول ارشد اماراتی پیش از مذاکرات جده گفت هرگونه راه حل برای این بحران باید تمامی نگرانیهایی را که 4 کشور عربی تحریم کننده قطر( عربستان، مصر ، امارات و بحرین) در خصوص آن ابراز نگرانی کرده اند، از جمله کاهش ثبات منطقه را مرتفع کند.
گفتنی است 4 کشور عربستان، مصر، بحرین و امارات پنجم ژوئن تحریم هایی را علیه قطر اعمال و این کشور را به حمایت مالی از گروه های افراط گرا و هم پیمانی با ایران متهم کردند. این در حالی است که دوحه اتهامات علیه خود را رد کرده است.
همچنین رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در شهر بندری جده برای پیشبرد تلاش های انجام شده به منظور پایان بخشیدن به بحران میان کشورهای حاشیه خلیج فارس با وزرای خارجی این 4 کشور دیدار و گفتگو کرد.
تیلرسون همچنین نشست جداگانه ای با ملک سلمان، پادشاه عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد وی به منظور بررسی راه های همکاری در خصوص مبارزه با تروریسمو خشکاندن منابع مالی آن داشت.
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در استقبال از تیلرسون گفت از این همکاری مستمر میان دو کشور و تقویت و افزایش آن خرسند است.
همچنین طبق اعلام وزارت خارجه آمریکا تیلرسون قرار است امروز، پنج شنبه، برای گفتگو با مقامات ارشد قطری به قطر سفر کند. «آر. سی. هاموند» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته قرار است تیلرسون، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر را در جریان مذاکراتش با کشورهای عربی در جده قرار خواهد داد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وکس: ترامپ مورد تمسخر ایرانیان قرار گرفت+ تصاویر
سایت وکس گزارشی از برگزاری نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم 2017» در تهران منتشر کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی سایت خبری وکس در گزارش اخیر خود نوشت: صحبتهای ضد آمریکایی در ایران پس از چند ماه سکوت نسبی، بار دیگر آغاز شده است. این بار سیاستهای دولت جدید آمریکا مورد نقد شدید قرار گرفته و توییتها و بداخلاقیهای سیاسی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، سوژه مناسبی برای این منظور فراهم کرده است. عملکرد ترامپ در این مدت به گونهای بود که کار تمسخر را برای منتقدان آمریکا در ایران بسیار آسان کرد.
سایت وکس در ادامه به برپایی نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم 2017» در تهراناشاره کرد و نوشت: در این نمایشگاه میتوان انواع مختلف کاریکاتور از رئیس جمهور آمریکا را از یک بچه شیرخوار گرفته تا یک خوک مشاهده کرد. کاریکاتورهای ترامپ در خیابانها و سایتهای اینترنتی ایران نیز در حجم وسیع قابل مشاهده هستند.
وکس در ادامه نوشت: نگرانیها در ایران بر سر تهدیدات مطرح شده از جانب ترامپ از بین رفته است. آنها این بار مستقیما رئیسجمهور آمریکا را هدف قرار دادهاند. در نمایشگاه اخیر کاریکاتور ترامپ، از حدود 1500 تصویرگر دعوت شد نقاشیهایی در تمسخر ترامپ به نمایشگاه ارائه دهند.
جالب آنکه در نمایشگاه ترامپیسم تهران، 1600 اثر از کارتونیستهای 74 کشور جهان به نمایش گذاشته شد و 4 هنرمند آمریکایی نیز در آن شرکت کردند که از آثار دو نفر آنها در بخش کارتون شایسته تقدیر شد!
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ترامپ: اگر کلینتون در انتخابات آمریکا پیروز میشد، پوتین خوشحالتر بود
دونالد ترامپ در مصاحبهای گفت اگر نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری پیروز میشد، رئیسجمهور روسیه خوشحالتر بود.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پایگاه اینترنتی واشنگتن اگزمینر در مطلبی به قلم ملیسا کویین نوشت: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری سی بی ان گفت «کارهای بسیاری انجام داده ام که دقیقا خلاف خواسته های پوتین بوده است. با وجود این همچنان می شنوم که آن کسی که وی ترجیح می داده، ترامپ بوده است. اما فکر می کنم احتمالا اینگونه نبوده است زیرا زمانی که من خواستار یک ارتش قدرتمند هستم، کلینتون تصمیم نداشت برای ارتش هزینه کند.»
رئیس جمهور آمریکا گفت تعهدش برای افزایش قدرت و تعداد نیروهای نظامی کاملا بر خلاف خواسته پوتین است.
ترامپ گفت: «ما قدرتمندترین کشور دنیا هستیم و بیش از پیش نیز قدرتمندتر می شویم زیرا من یک فرد به شدت نظامی هستم. به عنوان مثال اگر کلینتون پیروز می شد، ارتش ما آسیب های بسیاری می دید. انرژی ما بسیار گران تر می شد. اینها کارهایی است که پوتین اصلا دوست ندارد، انجام دهم. از این رو این سوال برایم مطرح می شود که چرا وی خواستار پیروزی من بوده است؟ چون از همان روز اول خواستار یک ارتش قدرتمند بودم، او اصلا نمی خواهد تحقق این موضوع را شاهد باشد.»
ترامپ از زمان بازگشت از اروپا، تلاش کرده است به موضوع دیدار پسر بزرگش با وکیل روسی در سال گذشته به امید دستیابی به اطلاعات مخرب علیه هیلاری کلینتون، اشاره ای نشود.
افشاگری ها درباره این دیدار چند روز پس از دیدار پوتین و ترامپ برای نخستین بار در نشست گروه بیست در هفته گذشته صورت گرفت که در آنجا ترامپ از همتای روسی اش درباره مداخله کرملین در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا سوال کرد.
انتظار می رفت این دیدار در مدت سی دقیقه پایان یابد، اما مذاکرات آنها دو سال طول کشید.
ترامپ در مصاحبه روز چهارشنبه اش درباره تلاش های جمهوری خواهان برای لغو و جایگزینی طرح اوباما درباره خدمات درمانی (اوباماکّر) نیز بحث کرد.
مجلس نمایندگان آمریکا در ماه مه طرحی را برای حذف برخی از بخش های قانون خدمات درمانی 2010 تصویب کردند اما جمهوری خواهان مجلس سنا همچنان درباره این موضوع اختلاف دارند و درباره آن به توافق نرسیده اند.
ترامپ گفت منتظر است مجلس سنا این طرح را به کاخ سفید ارسال کند.
وی هشدار داد در صورتی که جمهوری خواهان در تلاششان برای لغو و جایگزینی اوباماکِر(برنامه خدمات درمانی اوباما) شکست بخورند، بسیار خشمگین خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
انفجار و آتشسوزی در انبار مهمات ارتش ترکیه
بنابر اعلام منابع خبری، صبح امروز یک انبار مهمات متعلق به ارتش ترکیه آتش گرفت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه اسکای نیوز عربی در خبری فوری از آتش سوزی و انفجار داخل یک انبار مهمات متعلق به ارتش ترکیهخبر داد.
طبق اعلام این شبکه، صبح امروز، پنج شنبه درون یک انبار مهمات واقع در پادگانی متعلق به ارتش ترکیه آتش سوزی بوقوع پیوست. این پادگان در مسیر بزرگراهی میان دو شهر کیلیس ترکیه و غازی عینتاب واقع شده است.
همچنین طبق اعلام این شبکه، پس از این آتش سوزی که هنوز علت آن مشخص نشده، صداهای انفجار مهمات به گوش رسید.
مقامات ترکیه به علت حجم آتش سوزی اقدام به بستن بزرگراه کرده اند و نیروهای آتش نشانی در تلاش برای اطفای حریق هستند.
روزنامه دیلی صباح محل وقوع انفجار را استان کیلیس در مرز سوریه اعلام کرد و گفت تا این لحظه ۱۰ سرباز ارتش ترکیه در این حادثه مجروح شدهاند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
واکنش کاخ سفید به طرح استیضاح ترامپ
معاون مطبوعاتی کاخ سفید طرح استیضاح «دونالد ترامپ» را مضحک توصیف کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ کاخ سفید تلاش دو نماینده دموکرات در تهیه طرحی علیه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، و درخواست برای استیضاح وی را «مضحک» اعلام کرد.
«الن گرین» و «برد شرمن»، دو نماینده دموکرات از ایالتهای تگزاس و کالیفرنیا، روز چهارشنبه طرحی علیه ترامپ به مجلس نمایندگان ارائه دادند که در آن رئیس جمهور آمریکا به سوءاستفاده از قدرت برای ممانعت از اجرای عدالت متهم شده است. این دو نماینده دموکرات اخراج «جیمز کومی»، رئیس سابق سازمان افبیآی، زمانیکه مشغول تحقیقات بر سر پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود را نشانهای روشن در ممانعت از اجرای عدالت دانستند.
«سارا هاکبی سندرز»، معاون مطبوعاتی کاخ سفید، در کنفرانس خبری روز گذشته که هیچ دوربین فیلمبرداری اجازه حضور در آن را نداشت، گفت: من فکر میکنم چنین ادعایی کاملا و تماما مضحک و یک بازی سیاسی به بدترین شکل آن است.
هاکبی به گفتن همین جمله بسنده کرد و اظهار نظر دیگری ارائه نکرد.
برد شرمن روز گذشته اعلام کرد ماده قانونی مربوط به استیضاح ترامپ را به کنگره این کشور ارائه کرده است. وی تاکید کرد بر اساس باور او، به نظر میرسد ترامپ در حال پنهان کردن روابط ستاد انتخاباتیاش با روسیه است.
استیضاح ترامپ در صورتی انجام خواهد شد که اکثریت اعضای مجلس نمایندگان با درخواست برد شرمن موافقت کنند. در حال حاضر تعداد اعضای جمهوریخواه مجلس نمایندگان 24 نفر از دموکراتها بیشتر است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اعضای خارجی داعش حکومت خودخواندهای با نام «ولایت تلعفر» تشکیل دادند!
اعضای خارجی گروه تروریستی داعش در شهر تلعفر عراق برای خود حکومت خودخواندهای با نام «ولایت تلعفر» تشکیل دادهاند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سعودی الحدث، شماری از فرماندهان خارجی گروه تروریستی داعش، منطقه تلعفر را ولایت مستقل اعلام کردند که نشانه سردرگمی و اضطراب عناصر این گروه پس ازآزادسازی موصل و خبرها درباره کشته شدن ابوبکر البغدادی، سرکرده داعش است.
گزارشگر شبکه الحدث گفت: با فروپاشی توهم خلافت داعش و دولت ادعایی آن، عناصر باقی مانده آن سردرگم شده اند و اختلافاتی بین فرماندهان این گروه تروریستی ایجاد شده است. منابع محلی از اعدام های دسته جمعی در بین عناصر داعش در شهر تلعفر با انتشار خبرهای تقریبا قطعی در مورد کشته شدن ابوبکر البغدادی خبر دادند. بقایای عناصر خارجی داعش در شهر تلعفر به صورت غیرمنتظره اعلام کردند از دولت ادعایی این گروه جدا می شوند و ولایت مستقل تشکیل می دهند. همه پرچم ها و نوشته های مربوط به «ولایت نینوا» در شهر تلعفرجمعآوری شد.
بیشتر بخوانید:
تروریستهای داعش ماهیانه چقدر حقوق میگیرند؟+سند
پس از هلاکت ابوبکر البغدادی، چه سرنوشتی در انتظار داعش خواهد بود؟
انتهای پیام/
ادامه مطلب
رهبر اقلیت دموکرات سنا: پسر ترامپ باید در خصوص ارتباطش با یک وکیل روس توضیح بدهد
به نوشته واشنگتن اگزمینر، رهبر اقلیت دموکرات سنا از پسر دونالد ترامپ خواست برای توضیح درباره دیدارهایش با یک وکیل روس در جلسهای علنی شرکت کند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ واشنگتن اگزمینر در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات سنا از پسر ترامپ خواست برای توضیح درباره دیدارهایش با یک وکیل روس در جلسه ای علنی شرکت کند. این درخواست پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ جونیور،پسر رئیس جمهور آمریکا رایانامه هایی را منتشر کرد که حاکی از پیشنهاد به وی درباره حمایت دولت روسیه از مبارزات انتخاباتی پدرش در سال گذشته است.
شومر که سناتور دموکرات ایالت نیویورک نیز است، در جمع خبرنگاران گفت: «برای شنیدن سخنان دونالد ترامپ جونیور که بارها حرف خود را در این باره عوض کرده است، باید جلسه ای علنی برگزار کنیم.»
وی افزود: «این رایانامه ها به ایده دولت و رئیس جمهور مبنی بر اینکه هیچ مدرکی دال بر تمایل به هماهنگی یا تبانی وجود ندارد، پایان می دهد. دیگر لازم نیست دادستان ویژه، و کمیته های اطلاعاتی و قضایی سنا دیگر تحقیقاتشان را ادامه دهند.»
شومر همچنین از ترامپ جونیور و دیگر اعضای (سابق) ستاد انتخاباتی ترامپ خواست «همه اسناد و ارتباطات الکترونیک» مورد درخواست ماموران تحقیق را تحویل دهند و مجلس نمایندگان هم طرح تحریم های روسیه را که با 98 رای موافق و دو رای مخالف در سنا تصویب شده است، تصویب کند.
شومر پس از آن، این درخواست را مطرح کرد که پسر ترامپ رایانامه های رد و بدل شده بین خود و رابرت گلدستون را منتشر کرد. گلدستون فردی بود که هماهنگی ها برای دیدار پسر ترامپ با ناتالی وسلنیتسکایا، وکیل روس را انجام داده بود. گلدستون در این رایانامه تصریح کرده بود که این وکیل با کرملین رابطه دارد، و اطلاعاتی در اختیار دارد که ممکن است به ضرر ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون باشد. ترامپ جونیور هم در پاسخ، علاقمندی خود را به این دیدار ابراز کرد.
ترامپ جونیور نخستین بار به روزنامه نیویورک تایمز گفت این دیدار درباره موضوع فرزندخواندگی کودکان روس (توسط والدین آمریکایی) بود، اما در اظهارات بعدی خود، حرف خود را عوض کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
هشدار ناسا در خصوص تبعات منفی لکه بزرگ خورشیدی بر روی کرهزمین
ناسا هشدار داد وجود یک لکه بزرگ خورشیدی نگرانیهایی را در خصوص ایجاد اختلالات رادیویی و ماهوارهای ایجاد کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه اسکای نیوز، یک لکه بزرگ خورشیدی نگرانی هایی را در خصوص ایجاد آثار منفی بر روی سیاره زمین به وجود آورده است.
سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا ( ناسا) عرض این لکه را 120 هزار کیلومتر برآورد کرده است که به راحتی از روی کره زمین قابل مشاهده است.
کارشناسان گفته اند این لکه به میزانی بزرگ است که می تواند تابش های خورشیدی تولید کند؛ مسأله ای که ممکن است سبب وارد شدن آسیب به امواج رادیویی و ماهواره ای شود و به ایجاد توفان های تابشی منجر گردد.
ناسا وجود این لکه خورشیدی را هفته گذشته رصد کرد.
گفتنی است لکه خورشیدی معمولا بطور پی در پی و به رنگی تیره تر ظاهر می شود. این لکه ها که جزو میدان های مغناطیسی شدید هستند، هنگامی که انرژیشان آزاد می شود، تابش های خورشیدی شدیدی ایجاد می کنند که می تواند بر روی زمین تأثیر بگذارد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
افشاگری ویکیلیکس: کلینتون در جریان کارزار انتخاباتی با یک سفیر خارجی ملاقات داشت+ سند
ویکیلیکس در جدیدترین افشاگری خود اعلام کرد «هیلاری کلینتون» پیش از انتخابات ریاست جمهوری، ملاقاتی محرمانه با یک مقام خارجی داشت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت تروث فید؛ سایتویکیلیکس در جدیدترین افشاگری خود آورده است: درحالیکه تمام حواسها به ارتباط «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، با مقامات روسیه متمرکز شده است، در حقیقت این «هیلاری کلینتون»، نامزد شکست خورده حزب دموکرات، بود که شخصا و به شکل محرمانه در جریان کارزار انتخاباتی با یک مقام خارجی دیدار کرد.
ویکیلیکس در ادامه آورده است: هیلاری کلینتون یک دیدار کاملا محرمانه با «چویی تیانکای»، سفیر چین در آمریکا، داشت. اگر «دونالد ترامپ جی آر»، پسر ترامپ، دیداری با یک وکیل روسی داشت که در آن زمان چندان هم به نفع دولت روسیه تمام نشد؛ اما دیدار کلینتون با سفیر چین برای آنها کاملا کارساز بود.
سفیر چین در زمان مبارزات انتخاباتی با «جان پادستا»، رئیس کمپین کلینتون، نیز ملاقاتی محرمانه داشت. اگر دیدار پسر ترامپ با یک وکیل روسی خیانت محسوب میشود، دیدار محرمانه با دیپلمات چینی را میتوان چه نام گذاشت؟
سپس ویکیلیکس دو ایمیل رد و بدل شده میان سفارت چین در آمریکا و کمپین انتخاباتی کلینتون را منتشر کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تلاش نمایندگان کنگره آمریکا برای تدوین تحریمهای جدید علیه ایران
العربیه گزارش داد شماری از نمایندگان کنگره آمریکا تلاش جدیدی را برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران آغاز کردهاند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ شبکه تلویزیونی سعودی العربیه با اشاره به اینکه باراک اوباما، رئیسجمهور پیشین آمریکا، تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا در طول مذاکرات برجام علیه ایران را حفظ کرد، گزارش داد: شماری از نمایندگان کنگره آمریکا تلاش جدیدی را برایبرقراری تحریمهای جدید علیه ایران آغاز کردند.
العربیه افزود شماری از اعضای کنگره آمریکا در حال تدوین پیش نویس قانونی برایاعمال تحریم های جدید علیه ایران هستند که شامل مجازات هر کسی است که در برنامه موشکی این کشور مشارکت کند یا با سپاه پاسداران تعامل داشته باشد.
خبرنگار شبکه العربیه در واشنگتن گفت: بار دیگر شانس تصویب قانون مقابله با ایران در کنگره افزایش یافت. شماری از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کردند نسخه مشابه قانونی را که چهار هفته پیش در سنا تصویب شد، به رأی خواهند گذاشت.
پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «ما اکنون در برابر یک مسئله اجرایی قرار داریم و با دوستان مان در طرف مقابل برای حفظ حقوق قانون اساسی که در این طرح تضمین شده است، رایزنی می کنیم.»
در ادامه این گزارش آمده است: تأخیر رأی گیری برای این طرح به علت اعتراضاتی در مجلس نمایندگان به بخشی از این قانون است که به اختیارات قانونی رئیسجمهور آمریکا و برقراری تحریم هایی بر روسیه مربوط می شود. اما روشن است که اکثریت اعضای کنگره خواهان تشدید تحریم ها علیه ایران هستند.
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: پیش نویس این قانون که در سنا با اکثریت نود و هشت رأی از صد عضو این مجلس تصویب شد، شامل تدوین راهبرد فراگیری برای مقابله با فعالیت های ایران است که آمریکا و کشورهای خاورمیانه را تهدید می کند(!). این طرح، تحریم هایی را بر هر کسی که در برنامه موشک های بالستیک ایران سهیم باشد، اعمال می کند. این طرح همچنین تحریم هایی را علیه سپاه پاسداران ایران و هر کسی که از طرف آن حمایت می شود، اعمال می کند.
خبرنگار شبکه العربیه گفت: به نظر می رسد تصویب تحریم های جدید و بی سابقه علیه ایران، فقط به زمان نیاز دارد. زیرا رئیس جمهور آمریکا خط مشی سیاسی مطابق با کنگره در مسئله ایران دارد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب