به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

مجيد كوچولو خيلي دلش مي‌خواست يه مداد قرمز مثل مداد همكلاسي‌اش داشته باشه. براي همين بعد از مدرسه وقتي رفت خونه از مامانش خواست كه براش يه مداد قرمز مثل مداد دوستش بخره‌، اما مامان بهش گفت كه شما تازه مداد قرمز خريدي، بايد صبر كني اون كه تموم شد، يكي ديگه برات مي‌خرم.

فرداي اون روز مجيد از دوستش پرسيد كه مدادشو از كجا خريده؟ اونم بهش گفت كه از مغازه نزديك مدرسه. وقتي تعطيل شدن يه راست رفت جلوي مغازه و از پشت شيشه نگاه كرد. خيلي چيزا اونجا بود. كتاب، دفتر، خودكار، پاك‌كن و... يه دونه مداد قرمز شبيه مداد همكلاسي‌اش. مجيد رفت توي مغازه و از آقاي مغازه‌دار پرسيد: ببخشيد، اون مداد قرمزه چنده؟ مغازه‌دار جوابشو داد و پسرك بازم گفت: اگه مي‌شه اونو نفروشيد، چون مي‌خوام با مامانم بيام بخرمش. مغازه‌دار لبخند زد و گفت: باشه پسر جون، برو خيالت راحت.

 

اون روز بازم مجيد به مامانش اصرار كرد كه براش مداد قرمز رو بخره اما جواب مامان همون حرف قبلي بود كه بايد اين مدادش تموم بشه.

روز بعد مجيد تصميم گرفت مدادشو زودتر تموم كنه! براي همين هي نوك مدادشو شكست وهي تراشيد، اين كارو اينقدر تكرار كرد تا مدادش كوچيك شد. فكر مي‌كرد كار خوبي انجام داده و با خودش گفت حالا ديگه مامانم برام مداد مي‌گيره!

موقع رفتن به خونه بدو، بدو رفت جلوي مغازه تا يه بار ديگه مدادقرمز رو ببينه! اماوقتي رسيد از تعجب خشكش زد، مداد قرمز سر جاش نبود. خيلي ناراحت شد، چيزي نمونده بود گريه‌اش بگيره. وقتي رسيد خونه به مامانش گفت: مامان ديدي چي شد؟ اينقدر مداد روبرام نخريدي كه اونو از تو مغازه بردن، حالا چي‌كار كنيم؟

بعدش تموم ماجرا روبراي مامانش تعريف كرد. مامان دست مجيد رو گرفت و آرومش كرد و گفت: كار خوبي نكردي، اما چون پشيمون شدي يه مداد قرمز، همون شكلي برات مي‌خرم، همينجا باش الان برمي‌گردم. مامان رفت توي يه اتاق ديگه و برگشت و به مجيد گفت: حالا چشماتو ببند تا يه چيزي نشونت بدم.

يه لحظه كه گذشت دوباره گفت: چشماتو باز كن و به من بگو اون مداد اين شكلي بود؟ مجيد چيزي رو كه مي‌ديد باورش نمي‌شد، مداد قرمز دست مامانش بود. از خوشحالي پريد بالا و داد زد: واي مامان جون! خيلي خوبي، ممنونم، خودشه.

رضا بداقي

ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:14 AM
يك روز علي كوچولو با مادرش به يك فروشگاه بزرگ براي خريد رفت. مادر يك چرخ خريد برداشت و با علي در فروشگاه مشغول راه رفتن شدند. علي كوچولو بسيار ذوق زده شده بود از اين‌كه در فروشگاهي به اين بزرگي و خوش آب و رنگ قدم مي‌زدند. انواع خوراكي‌هاي خوشمزه به علي كوچولو چشمك مي‌زد. علي ساعتي را تحمل كرد ولي بعد از مدتي ديد چيزهايي كه مادر از فروشگاه برمي‌دارد دوست ندارد، بنابراين تصميم گرفت خودش دست به كار شود و جلوتر از مادر به راه افتاد. مادر تا به خودش بجنبد، ديد كه يه عالم خوراكي در سبد خريدشان است. خيلي سريع به علي گفت: علي جان تو با اجازه چه كسي اين چيزها را برداشتي... مگر من به تو اجازه دادم؟ علي گفت: با اجازه خودم... مادر گفت: كار خيلي اشتباهي كردي... چون به اندازه پولي كه در جيبمان هست، مي‌توانيم خريد كنيم نه بيشتر...

علي گفت: آخه مامان... من مي‌خواهم... شما فقط براي خودتان خريد كرديد... پس من چي؟

مادر گفت: پسرم نوبت به تو هم مي‌رسد. ما اول بايد مايحتاج خانه‌مان را بخريم، بعد خوراكي‌هاي تو را. پس خيلي زود اين چيزهايي را كه برداشتي، ببر و سر جايش بگذار...

علي كوچولو با شنيدن حرف‌هاي مادر زد زيرگريه و فروشگاه را روي سرش گذاشت. آنقدر گريه كرد و پاهايش را روي زمين كوبيد كه آبروي مادرش را برد. مادر كه خيلي ناراحت شده بود اصلا به رويش نياورد و فقط سكوت كرد. وقتي به خانه رسيدند مادر با علي كوچولو صحبت نكرد و فقط گفت برو تو اتاقت.

علي كوچولو همين كار را كرد و ساعت‌ها در اتاقش ماند. از آن لحظه به بعد هيچ خوراكي‌اي متعلق به علي نبود. در نهايت علي پيش مادرش رفت و گفت: مادر... آخه چرا شما اين كار را مي‌كنيد؟ مادر گفت: چون تو آبرويم را در فروشگاه بردي و بايد بفهمي كه اشتباه كردي.

اين حركتي كه تو كردي آنقدر زشت بود كه هر چي فكر مي‌كنم اصلا قابل بخشش نيست. علي فكري كرد و گفت خب من چه كار كنم مرا ببخشيد؟ مادر گفت: فقط ديگه تكرار نشه. علي از مادرش عذرخواهي كرد و گفت: بله تكرار نمي‌شه و از آن روز به بعد علي هيچ وقت براي خوراكي گريه نكرد.

گلنوشا صحرانورد

ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:12 AM
باتوجه به همه‌گيري استفاده از تلفن همراه، كودكان نيز علاقه‌مند به استفاده يا حتي صرفا نگهداري از آن شده‌اند اما به عقيده متخصصان، زنان باردار و كودكان زير 7 سال نبايد از تلفن همراه استفاده كنند.

البته در مورد چگونگي روند اين ضايعات، توضيح خاصي وجود ندارد اما به دليل وجود تشعشعات، هماهنگي سيستم‌هاي بدن بخصوص سيستم عصبي دچار اختلال مي‌شود.

 

حتي مواردي هم يافت شده كه افراد به خاطر استفاده از تلفن همراه دچار سرطان مغز هم شده‌اند.

به گزارش فاكس نيوز، زنان بارداري كه روزانه 2 يا 3 بار از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، احتمال به دنيا آوردن نوزادي كه مشكلات رفتاري داشته باشد، در آنها بشدت افزايش مي‌يابد.

همچنين كودكان زير 7 سال كه از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، دچار مشكلات رفتاري مي‌شوند.

باتوجه به افزايش استفاده كودكان از تلفن همراه همچنان متخصصان از عوارض استفاده آن توسط كودكان نگران هستند.

در حال حاضر سن استفاده از تلفن همراه در جهان در حال كاهش است؛ به عنوان مثال براساس آمار سال 2005، بيش از 30 درصد نوجوانان داراي تلفن همراه بوده‌اند؛ در حالي كه هم‌اكنون اين آمار به حدود 80‌ درصد رسيده است، يعني به‌‌رغم اين كه هر روز محققان درباره عوارض استفاده از تلفن همراه بويژه كودكان هشدار مي‌دهند ولي روز به روز آمار استفاده از تلفن همراه توسط كودكان افزايش مي‌يابد.

از آنجا كه سيستم عصبي كودكان در حال تكامل است، اين قشر از جامعه در معرض آسيب‌پذيري بيشتري هستند.

‌تحقيقات جديد نشان داده است امواج تلفن همراه تا 5 سانتي‌متري داخل جمجمه نفوذ مي‌كند.ولي اين امواج تا عمق مغز كودكان نفوذ دارد كه اين مساله باعث شده تا كودكان در معرض تومور مغزي قرار گيرند و افرادي كه قبل از 20 سالگي از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، 5 برابر بيشتر از بزرگسالان به تومور مغزي مبتلا شوند.

تلفن همراه باعث مشكلات رفتاري در كودكان مي‌شود و كودكاني كه قبل از 7 سالگي از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، 80 درصد دچار مشكلات رفتاري و تا 30 درصد دچار بيش فعالي مي‌شوند.

در ضمن توصيه مي‌شود افراد بويژه زنان باردار و كودكان از قرار دادن تلفن همراه در معرض بدن يا پوست خود خودداري كنند و تلفن همراه را در زمان‌هايي كه مشغول صحبت نيستند، در فاصله‌اي دورتر از خود قرار دهند.

البته با توجه به اين‌كه بخشي از علاقه كودكان به تلفن همراه به استفاده زياد والدينشان از اين دستگاه برمي‌گردد، والدين مي‌توانند در فرهنگ‌سازي فرزندانشان نقش قابل ملاحظه‌اي داشته باشند.

ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:10 AM
براي بسياري از افراد بيدار شدن از خواب هنگام صبح كاري سخت و ناخوشايند تلقي مي‌شود حتي كساني كه براي رفتن به مدرسه، دانشگاه، محل كار و ... به اين سبك زندگي عادت كرده‌اند با ناله و ناخشنودي از لحظه بيداري ياد مي‌كنند و گاهي آن را عذاب‌آور مي‌دانند بالطبع اين دشواري‌ها دلايلي دارد كه هر كسي مي‌تواند با شناسايي و رفع آنها لذت سحرخيزي را تجربه كند. 7 گام پيشنهادي براي شروع يك روز خوب:

1ـ به قدر كافي بخوابيد: هر فردي بنا به شرايط سني، جسمي و ميزان فعاليت بدني به 7 تا 9 ساعت خواب نياز دارد. بايد طوري برنامه‌ريزي كنيد كه حداقل 8 ساعت پيش از بيداري به خواب رفته باشيد. شب‌بيداري از نظر پزشكي عادتي نامطلوب است كه ريتم بدني و نظم و فعاليت دستگاه‌هاي حياتي بدن را به هم مي‌زند. به علاوه به طور طبيعي بيدار شدن پس از 4 يا 5 ساعت خواب دشوار است و استراحت ضروري فكري و جسمي را نيمه‌كاره مي‌گذارد. فراموش نكنيد اگر خواب كافي داشته باشيد، بيدار شدن از حالت اجبار خارج و به واكنش طبيعي بدن تبديل مي‌شود.

 

2ـ از قبل تصميم بگيريد: اگر قرار است كار مهمي انجام دهيد از شب قبل درباره آن تصميم قطعي بگيريد و با آرامش كامل به رختخواب برويد. واگذاري تصميم‌گيري‌ها به ساعات اوليه صبح، هنگام بيدار شدن استرس شما را بالا مي‌برد و همين براي تخليه انرژي ناگهاني كافي است.

 

3ـ وسايلي را كه به آنها نياز داريد از شب قبل آماده كنيد: گذاشتن كتاب‌هاي مربوط به برنامه درسي روزانه در كيف مدرسه، اتو كردن لباس‌هاي ضروري براي پوشيدن، جمع كردن وسايل ضروري و ... كارهايي است كه برخي افراد بنا به عادت بلافاصله پس از برخاستن از خواب انجام مي‌دهند. اين‌طوري با عجله و بدون تمركز فكري روي همه آنچه بايد انجام شود از رختخواب بيرون مي‌پريد و آرامشي كه از خواب نصيبتان شده، دود مي‌شود و مي‌رود هوا!

 

4ـ نرمش كنيد: صبح زود و بلافاصله پس از بيداري بدترين زمان براي ورزش و نرمش است. اگر اهل نرمش پس از صبحانه نيستيد يا براي اين كار وقت نداريد، مي‌توانيد در رختخواب نرمش كنيد. بدنتان را كمي بكشيد، دست‌ها را از هم باز كنيد، پاها را بالا ببريد و دوچرخه بزنيد، كمي گردن را به طرفين تكان دهيد و هر كاري را كه براي رفع خمودگي لازم است به آرامي انجام دهيد.

 

5ـ صبحانه بخوريد: براي ترك سيگار يا هر عادت بد ديگري چند روزي وقت هست ولي اگر صبحانه نمي‌خوريد، بايد همين امروز اين عادت را ترك كنيد.

خوردن مواد قندي پس از بيدار شدن قند خون را تنظيم مي‌كند و از اين طريق فعاليت مغز و ديگر اندام‌هاي حياتي و گوارشي را استارت مي‌زند. كساني كه صبحانه نمي‌خورند ديرتر از خمودگي خواب، رها مي‌شوند، قدرت يادگيري و تطابق كمتري با محيط دارند و در شرايط استرس يا فشار روحي و جسمي ممكن است غش كنند.

 

6ـ مسواك بزنيد: در طول شب باكتري‌هاي بسياري در محيط دهاني رشد مي‌كنند و چند لحظه مسواك زدن آنها را از بين مي‌برد. مي‌توان پس از صبحانه نيز مسواك زد و البته يادتان نرود روي زبانتان را هم با برس يا پشت مخصوص مسواك پاك كنيد.

 

7ـ دوش بگيريد: فقط افرادي كه اين كار را تجربه مي‌كنند لذت آن را مي‌دانند و دوش گرفتن صبحگاهي را به سبك زندگي خود تبديل مي‌كنند.

آب استرس بدن را كاهش مي‌دهد و انرژي فوق‌العاده‌اي براي شروع يك روز خوب ايجاد مي‌كند.چارديواري

ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:08 AM
اصولا فرزنداني كه در يك خانواده با يك فرهنگ مشخص با هم بزرگ مي‌شوند، بنا به وضعيت محيطي و حتي ژنتيكي شباهت‌هاي زيادي با يكديگر دارند. اما قرار نيست كه تمام خواهر و برادرها با هم مشابه باشند و والدين نبايد فرزندان خود را چه از نظر ظاهري و چه از نظر رفتار و توانايي‌ها و حتي استعدادها با هم مقايسه كنند.

مقايسه كردن يكي از شيوه‌هايي است كه افراد را به واكنش تحريك مي‌كند و اين واكنش نيز در اغلب موارد منفي است ، اما وقتي والدين فرزندانشان را با هم مقايسه كنند، وضعيت براي فرزندان به مراتب حادتر مي‌شود.

در تحقيقي كه بتازگي در دانشگاه بوستون انجام گرفته، مشخص شده خواهر و برادرها در زمينه‌هاي بسياري با هم تفاوت دارند كه گاهي اين زمينه‌ها مي‌توانند در انتخاب تدبير و رفتار مناسب به والدين كمك كنند.

اولين جنبه رفتار است، اين‌كه جنين در اين دوران چه وضعيتي داشته، وضعيت روحي و عاطفي مادر آن زمان چگونه بوده و حتي چه فشارهاي اقتصادي و اجتماعي بر خانواده بخصوص مادر وارد مي‌شده كه همگي بر رفتار فرزندان تاثير دارد و بديهي است اين شرايط هرگز نمي‌تواند در 2 بارداري براي مادر عينا مشابه باشد. جنبه‌هاي ارثي و محيطي بعدي نيز تاثيرگذار است. پس اين‌كه يكي از فرزندانتان صبور و ديگري كم طاقت است، نه تقصير خودش است و نه موضوعي كه مرتبا لازم به يادآوري باشد.

مورد بعدي علايق فرزندان است. عموما خواهر و برادرها از نظر سليقه و علاقه‌اي كه به رنگ‌ها، غذاها، ورزش‌ها و حتي تفريحات و كتاب‌هاي گوناگون دارند با هم متفاوتند.

اعتماد به نفس و مقاومت آنها در مقابل مسائل گوناگون نيز امري كاملا شخصي و منحصربه‌فرد است.از طرفي آسيب‌پذيري فرزندان حتي اگر هر دو از يك جنس باشند هم بشدت متفاوتند. يكي از آنها ممكن است خيلي مستقل و تاثيرپذيري كمتري داشته باشد و ديگري كاملا بعكس. پس والدين بايد با توجه به اين ويژگي‌ها با هر يك برخوردي مناسب داشته باشند.

اجتماعي بودن، احساس امنيت و موفقيت نيز از ديگر ويژگي‌هايي است كه نمايانگر تفاوت‌هاست.

همان‌طور كه شكل و قيافه و هيكل ظاهري فرزندان ما با يكديگر فرق دارد، وضعيت سلامت جسمي و روحي آنها نيز با هم متفاوت است و هرگز نبايد يكي از فرزندان را حتي در كودكي به دليل اين‌كه مرتب بيمار مي‌شود، مورد سرزنش و انتقاد قرار داد و ديگري را به رخ او كشيد، زيرا اين موضوع به غير از تاثير منفي روحي بر او موجب فاصله گرفتن و حس بد او نسبت به خواهر يا برادرش نيز مي‌شود.

منبع: parents

سحر كمالي تفر

ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:07 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 77

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828669
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی