14 معصوم و گوناگون
بر سينه ي من نوشته بين الحرمين - نصف قلبم با ابالفضل،نصف ديگر با حسين
وارث: حضور کمرنگ زائرین ایرانی در این مراسم و خصوصا مسیر پیاده‌روی 80 کلیومتری نجف تا کربلا، موضوعی بوده است که سبب شده تا در سال جاری گروه‌های مختلفی از سراسر کشور دست به کار اعزام کاروان‌هایی برای حضور در این اجتماع عظیم شیعیان جهان در کربلا حسینی (ع) بشوند. این در حالی است که پذیرایی مردم عراق از زائرین امام حسین (ع) در مسیر 80 کیلومتری نجف تا کربلا یکی از دلنشین‌ترین خاطرات این سفر ویک فرصت بزرگ برای تعامل فرهنگی مردم ایران و عراق به شمار می‌رود.

در آستانه اربعین حسینی و مراسم پیاده روی اربعین حسینی حجت‌الاسلام پناهیان در گفتگوی صمیمانه‌ای به بیان چرایی اهمیت این پیاده روی بزرگ شیعیان جهان و اثرات جهانی آن و همچنین اشارات روایی به این حرکت عظیم پرداخته است. پناهیان معتقد است، ما در اربعین حسینی شعار حسینی خودمان را جهانی می کنیم. ما در این بزرگ ترین تجمع شیعیان حول حماسه ابا عبد الله حسین (ع) می توانیم به تعمیق ارزش های حسینی جامعه شیعی بپردازیم.

وی در باره تاثیرات این حرکت عظیم می‌گوید: هیچ کجا مثل زیارت اربعین هویت شیعه بودن و حسینی بودن به انسان به دست نمی دهد. همانطور که شما تا حج نروید هویت مسلمانی خودتان را دقیق نمی توانید تجربه و لمس کنید. در این میعاد گاه بزرگ وقتی انسان قرار می گیرد در یک هویت شیعی و حسینی برای انسان سهل می شود.

           بقیه در ادامه مطلب



وارث:




 

http://vareth.ir          



وارث: مراسم عزاداری شام شهادت امام سجاد علیه السلام با سخنرانی حاج علی قربانی و مداحی کربلایی محمد حسین پویانفر در هیئت اصحاب الاصحاب(مسجد اباذر) برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حاج علی قربانی را می خوانید: 
 

یکی از فرازهایی را که در زیارت عاشورا، فراز آخری است که در سجده می خوانیم. بعد از زیارت، امام حسین علیه السلام، دست زائر را می گیرد تا جایی که زائر به جایی می رسد که در این سیر خودش، بدون شک باید روی خاک بیوفتد و این فراز را بخواند. در این بخش می گوییم که خدایا! ما تو را شکر می کنیم بر مصیبت هایی که بر آنها وارد شد، و شکر مجدد و حمد خدا را می کنیم برای آن رزیه ای که بر ما وارد کردی. رزیه به معنای بلا است، خدا را شکر برای رزیه ای که بر من وارد کردی، چه رزیه و بلایی بر ما وارد شده است؟ که شکر آن را می کنیم؟

 بقیه در ادامه مطلب



وارث: مراسم عزاداری شب بیست و چهارم محرم با سخنرانی حجت الاسلام فتحعلی زاده و مداحی حاج محمود ژولیده در هیئت غریب مدینه برگزار شد.

در ادامۀ خبر گزیده ای از سخنان حجت الاسلام فتحعلی زاده را می خوانید: 

کسانی که در مکتب اهل بیت علیهم السلام  هستند و اهل ایمان هستند، دائم در حال رشدند و بین آنها رقابت ایجاد میشود. آنها دو روزشان با هم مساوی نیست. روایت داریم هر کس که دو روزش با هم مساوی باشد ملعون است. همچنین کسی که دیروزش از امروز بهتر بوده ملعون است. آقا فرمودند به رکوع و سجده ی مومن نگاه نکنید، شاید ظاهری و از روی عادت باشد؛ امتحانش کنید امانتی بدهید و ببینید آن را همانگونه تحویل میدهد؟ مومن در امانت خیانت نمیکند.

 اهل بیت علیه‌السلام  مسائلی را ملاک ایمان قرار داده اند که ما می گوییم این موضوع چه ربطی به ایمان دارد؟! در حالی که اگر مقداری اهل تفکر باشیم متوجه ارتباطش می شویم. شخصی در محضر امام صادق علیه‌السلام  حاضر شدند و گفتند : شیعه ی شما شراب میخورد؟ فرمودند : احتمال دارد لبی از شراب تر کند! گفت: شیعه ی شما زنا میکند؟ آقا فرمودند: بله! احتمال دارد! احتمال دارد که دامنش آلوده شود اما بعد از آن توبه میکند. گفت: شیعه ی شما دروغ می گوید؟ فرمودند: نه به والله شیعه دروغ نمی گوید! چقدر زاویه ی دید ما با اهل بیت علیه‌السلام فرق میکند؟ به همان اندازه مومن و غیر مومن با هم تفاوت دارند.

شهید بهشتی می فرماید: باید قبل از ظهور یک جامعه شبیه به ماکت جامعه ای که امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرج‌الشریف می آیند از نظر کیفیت تشکیل شود که مردم عالم این جامعه را ببینند و همه رغبت پیدا کنند به جامعه اسلامی. بدترین برداشت این است که باید فساد افزایش پیدا کند تا امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرج‌الشریف ظهور پیدا کند. باید جامعه ای باشد که ابتدایی ترین توقعات اهل بیت علیه‌السلام در آن برآورده شود و مردم عالم ببینند. بناست که اینگونه زندگی کنیم.

در ادامۀ این مراسم حاج محمود ژولیده به روضه خوانی پرداختند.

 

کلیک کنید

http://vareth.ir      



وارث: مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران  یکی از شرایط بسیار خوب در هر کشور برای جذب اهداکننده خون، آموزش و فرهنگ‌سازی اهدای خون را موقعیت‌های اجتماعی دانست و افزود: در کشور ما نیز مناسبت‌های مذهبی و ایام عزاداری اباعبدالله حسین(ع)، اربعین و یا شب قدر فرصت مناسبی برای جذب اهدا کننده خون است و سرمایه‌ای که امروزه کشور ما از نظر اهدای داوطلبانه خون دارد، مدیون عزاداری‌ها و نگاه ویژه مردم در این ایام است.

پورفتح‌الله یادآور شد: در طی سالیان اخیر فرهنگ‌سازی خوبی انجام شده تا ادبیات‌های نه چندان درست همچون قمه‌زنی به یک حرکت ایثارگرانه همچون اهدای خون تبدیل شود و خوشبختانه حجم مراجعه مردم در ایام مناسبتی همچون تاسوعا و عاشورا، اربعین و یا شب‌های قدر بسیار چشم‌گیر و بالاست.
وی تصریح کرد: در طی این ایام که با حجم بسیار بالایی از مراجعه کنندگان اهدای خون مواجه هستیم مطمئنا فرصت مناسبی است برای سازمان تا از این سرمایه برای تبدیل افراد مراجعه کننده به اهداکنندگان مستمر و دائمی و آموزش افراد برای ارتقای کیفیت و سلامت خون استفاده کنیم.

بقیه در ادامه مطلب



وارث: حسن واشقانی فراهانی متخلص به «سائل» از شاعران آیینی کشورمان غزل جدیدی با موضوع ماه محرم و اسارت خاندان آل‌الله سروده است:

بر نیزه نشاندند سر بی‌بدنش را / زان پس که ربودند ز تن پیرهنش را

 

بر جایِ گلِ پیرهنش خار نشاندند / آنان که شکستند گل یاسمنش را

 

تیر از پی تیر آنقدر آمد که نبیند / آن چشم پر از اشک تن بی‌کفنش را

 

یا رب چه شود با دل زینب چو ببیند / انبوه تماشاگر پرپر زدنش را

 

آغوش گشودست که گیرد به سر دست / صدچاک بدن یوسف دور از وطنش را

 

از نیزه بلند است به تحقیق نوایی / تا باز به دنیا برساند سخنش را

 

آن نغمه جانسوز تر از نی بدراند / چون تیغ دودم حنجره اهرمنش را

 

«سائل» چه غمی بود غم او که نوشتند / از خون جگر قصه باغ و چمنش را

 
منبع: فارس

 



وارث: دیوار چین طولانی‌ترین سازه مهندسی تدافعی نظامی در جهان است و همه ساله گردشگران بسیاری برای مشاهده این دیوار ۷۰۰۰ کیلومتری به چین سفر می‌کنند.

به تازگی تصویری در توئیتر منتشر شده که نشان می‌دهد علاقه‌مندان به سیدالشهدا(ع) در ماه محرم پرچم «یاحسین» را در دیوار چین به اهتزاز در آورد‌ه‌اند.
 
 
 

 






( کل صفحات : 21 )       10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   >   


پيوندهای دوستان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 363898
  • تعداد کل نظرات : 79
  • تعداد کل پست ها : 1157
  • تاریخ ایجاد وبلاگ :
    سه شنبه 6 آبان 1393 
  • آخرين بروز رساني :
    پنج شنبه 13 آبان 1395 
امکانات
دانشنامه عاشورا پخش زنده حرم
روزشمار محرم عاشورا