تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:21 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آبادان - ایرنا - بازار طلافروشان بندر ماهشهر واقع در خیابان علوی این شهر، روز پنجشنبه دچار آتش سوزی شد که این حادثه، با حضور بموقع ماموران آتش نشانی شهرستان با کمترین خسارت، مهار شد.

 

به گزارش ایرنا ، آتش سوزی بازار طلافروشان خیابان علوی بندر ماهشهر که صبح امروز (پنجشنبه) دچار حریق شد، با حضور و اقدام بموقع ماموران آتش نشانی مهار شد.

بهروز محسنی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرماهشهر در خصوص این خبر به رسانه ها گفت: تیم B آتش نشانی ستاد مرکزی با حضور بموقع خود در محل حادثه، مانع گسترش شعله های آتش شد و نیروهای حوادث برق نیز با حضور در محل آتش سوزی، این آتش را مهار کردند.

این آتش سوزی با هوشیاری، سرعت عمل و دقت مأموران آتش نشانی مهار و از گسترش آن به مغازه های مجاور جلوگیری شد.

این حادثه هیچ تلفات جانی در پی نداشت و با کمترین خسارت ممکن همراه بود.

علت این آتش سوزی که بدون تلفات بود، از سوی کارشناسان سازمان آتش نشانی بندر ماهشهر در دست بررسی است.

یک منبع آگاه نیز در خصوص این حادثه گفت: آتش سوزی در بازار طلافروشان ماهشهر، در یک مغازه به دلیل اتصال در برق مغازه رخ داد که به سرعت و با حضور مأموران آتش نشانی، از سرایت آتش به دیگر مغازه ها جلوگیری شد.

شهرستان بندر ماهشهر در فاصله 110 کیلومتری اهواز مرکز استان خوزستان قرار دارد.ک/2

7104/6125/2007

 
 
 
 
 

 

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:19 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

همدان - ایرنا - رییس پلیس آگاهی همدان از دستگیری سارقان طلاهای کودکان و اعتراف این سارقان به ارتکاب 10 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش روز پنجشنبه مرکز اطلاع رسانی انتظامی همدان سرهنگ رضا زارعی گفت: در پی وقوع سرقت های متعدد طلاهای کودکان در سطح شهر همدان و اعلام شکایت مالباختگان در مراجع قضایی و انتظامی رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران شعبه سوم اداره مبارزه با سرقت این پلیس قرار گرفت. 

وی افزود: پس از بررسی های فراوان مشخص شد که دو نفر با خودروی پژو 405 نقره ای رنگ با پلاک مخدوش پس از اغفال دختران کم سن و سال اقدام به سرقت گوشواره و النگوی آنها کرده و از محل متواری می شوند. 

وی گفت: ماموران پلیس خودرو سارقان و مالک آن را شناسایی و به پلیس آگاهی احضارکردند که مشخص شد این خودرو در اختیار فردی دیگری که از سارقان سابقه دار و حرفه ای است قرار دارد. 

این مقام مسوول اظهار کرد: این سارق حرفه ای به همراه همدستش در حین ارتکاب به جرم در یکی ازخیابان های سطح شهر همدان مشاهده و بلافاصله دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد. 

سرهنگ زارعی افزود: متهمان در بازجویی های به عمل آمده به 10 فقره سرقت طلا از کودکان اعترف کردند و مشخصات فرد دیگری را نیز به عنوان خریدار اموال مسروقه در اختیار پلیس قرار دادند. 

رئیس پلیس آگاهی همدان گفت: در بازرسی بدنی از متهمان سه جفت گوشواره و دو حلقه النگو کشف و پس از تشکیل پرونده برای متهمان با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شدند.

طبق اخبار منتشره مهمترین پرونده سرقت در همدان مربوط به سرقت مسلحانه از یک طلافروشی بود که چهارسارق در این زمینه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

آمار سرقت در همدان در دو ماه گذشته روند کاهشی داشته است.

7526/1181

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

ایلام - ایرنا - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ایلام گفت: خودروی سواری پژو با خلافی 28 میلیون ریال با تلاش مأموران راهور شهرستان دره شهر در این استان شناسایی و توقیف شد.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ محمد رسولی اظهار کرد: مأموران پلیس راهور این فرماندهی ، هنگام کنترل وسایل نقلیه ، یک دستگاه خودروی سواری پژو را که در سطح شهر با سرعت زیاد و انجام حرکات نمایشی و ایجاد آلودگی صوتی باعث سلب آسایش شهروندان شده بود، متوقف کردند. 

وی افزود: پس از توقیف این وسیله نقلیه متخلف و بررسی سوابق آن و استعلام از سیستم راهور مشخص شد مبلغ 28 میلیون ریال انواع تخلفات رانندگی در سوابق آن ثبت و تا کنون پرداخت نشده است . 

سرهنگ رسولی تاکید کرد: خودروی مذکور به دلیل انجام چندین فقره تخلف و بالا بودن مبلغ خلافی به پارکینگ منتقل و راننده آن نیز جهت اعمال قانون و سیر مراحل اداری به مرجع قضائی معرفی شد.

6119

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
من‌سیتی در ازای ۲۰ میلیون پوند ژکو را می‌فروشد

منچسترسیتی تصمیم دارد مهاجم ملی‌پوش و بوسنیایی خود را به مبلغ ۲۰ میلیون پوند واگذار کند.

خبرگزاری فارس: من‌سیتی در ازای ۲۰ میلیون پوند ژکو را می‌فروشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌میل، آبی‌های آسمانی در روزهای نخستین تعطیلات تابستانی و شروع فصل نقل و انتقالات آماده شنیدن پیشنهادات بابت «ادین ژکو» هستند. البته اخباری که از این تیم به گوش می‌رسد از این نکته حکایت دارد که سیتی‌ها حاضر به پذیرش ارقام پایین نیستند.

ژکو 29 ساله در فصلی که سپری شد، 11 بازی برای منچسترسیتی انجام داد و بازیکنی بود که در ارنج اصلی مورد نظر «مانوئل پیگرینی» جایی نداشت.

در همین ارتباط شنیده می‌شود چلسی و لیورپول از لیگ برتر و ولفسبورگ از بوندس‌لیگای آلمان علاقمند به همکاری با این گلزن خوش‌قامت هستند.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کاسیاس تابستان امسال رئال را ترک می‌کند

با صحبت‌هایی که در خصوص دخه‌آ دروازه‌بان منچستریونایتد در رئال مادرید مطرح شده، قصد کاسیاس برای خداحافظی از تیمش قوت گرفت.

خبرگزاری فارس: کاسیاس تابستان امسال رئال را ترک می‌کند
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ایکر کاسیاس کاپیتان تیم فوتبال رئال مادرید قصد دارد در چند روز آینده این تیم را ترک کند. این موضوع به دلیل صحبت‌هایی در خصوص حضور دخه‌آ دروازه‌بان منچستر در رئال مادرید است.

رئال مادرید برای جذب دخه‌آ بسیار جدی است و این بازیکن نیز تمایل زیادی برای پیوستن به این تیم اسپانیایی دارد. دخه‌آ یک سال پیش قراردادش با منچستر به پایان رسیده و تمایلی ندارد قرارداد جدیدی با این تیم به امضا برساند.

به هر حال کاسیاس 34 ساله هم برای خروج از رئال مادرید موافقت خود را اعلام کرده است طبق اعلام گزارشگران اسپانیایی کاسیاس تابستان امسال رئال مادردید را ترک می‌کند.

گزارشگران تلویزیونی اسپانیا نیز اعلام کرده‌اند کاسیاس برای رفتن مصمم‌تر است تا برای ماندن در رئال. آنها اعتقاد دارند کاسیاس پیشنهادات زیادی از تیم‌های باشگاهی اروپایی داشته و او تمایل زیادی برای ترک رئال دارد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پیروزی سوئیس و شکست آلمان در بازی‌های دوستانه ملی

در ادامه بازی‌های دوستانه تیم‌های ملی در جهان شب گذشته دو دیدار برگزار شد.

خبرگزاری فارس: پیروزی سوئیس و شکست آلمان در بازی‌های دوستانه ملی
 

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه بازی های دوستانه در فوتبال جهان شب گذشته دو دیدار برگزار شد که نتایج زیر به دست آمد:

سوئیس 3 -  لیختن اشتاین 0

آلمان 1 - آمریکا 2
برای تیم آلمان ماریو گوتزه در دقیقه 12 موفق به گلزنی شد و گل های تیم آمریکا در دقایق 41 و 70 توسط  میکل دیسکرود و بابی وود به ثمر رسید.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
روبرتو دونادونی و فابیو کاناوارو نامزد مربیگری اف.ث. بازل

روبرتو دونادونی و فابیو کاناوارو نامزد مربیگری تیم اف.ث بازل سوئیس به شمار می‌روند.

خبرگزاری فارس: روبرتو دونادونی و فابیو کاناوارو نامزد مربیگری اف.ث. بازل
 

به گزارش خبرگزاری فارس، از کشور سوئیس و تیم بازل خبر می‌رسد پائولو سوسا، مربی 44 ساله و پرتغالی بازلی‌ها آماده ترک شده و مقصد احتمالی وی فیورنتینا ایتالیا خواهد.

روز گذشته در این ارتباط رسانه‌های ایتالیایی گزارش کردند مسئولان تیم فلورانسی با این مربی با تجربه به توافق رسیدند.

در همین ارتباط شنیده شد در صورتی که سوسا راهی کالچو و تیم ایتالیایی شود، بازلی‌‌ها دو مربی ایتالیایی یعنی روبرتو دونادونی و فابیو کاناوارو را نامزد جانشینی و پست سرمربیگری کرده‌‌اند.

دونادونی در فصل گذشته تیم پارما را هدایت کرد و کاناوارو 41 ساله هفته قبل به همکاری‌اش با تیم چینی گوانگژو اورگراند خاتمه داد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
لیونل مسی عامل ماندنی‌ شدن دنی آلوس در بارسا

منابع نزدیک به کاتالان‌ها گزارش می‌دهند لیونل مسی عامل ماندگاری دنی آلوس در بارسلونا شد.

خبرگزاری فارس: لیونل مسی عامل ماندنی‌ شدن دنی آلوس در بارسا
 

به گزارش خبرگزاری فارس، چند روز بعد از آنکه دنی‌ آلوس تصمیم گرفت به همکاری با آبی و اناری‌پوشان ادامه دهد،‌ اخبار جدیدی در مورد این موضوع منتشر شده است.

براساس اعلام برخی نشریات اسپانیایی و آرژانتینی، عامل اصلی برای راضی‌ کردن آلوس به ماندن و تمدید ادامه همکاری، لیونل مسی بوده است.

این رسانه‌ها به حرف‌هایی که آلوس در حاشیه یک نشست خبری زد و گفت که مسی به وی سفارش ماندن کرده و گفته هیچ جایی بهتر از بارسا برایش وجود ندارد، استناد کردند.

مدافع برزیلی ماندنی شده بارسا تا پایان فصل اخیر قرارداد داشت و گفته می‌شد مورد توجه چند تیم انگلیسی قرار دارد. اما حالا با توافق با بارسلونی‌ها نزد قهرمان اروپا و لالیگا به همکاری ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
گوام برنده دیدار حریفان ایران در گام نخست

تیم‌ ملی گوام از مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، ترکمنستان را شکست داد.

خبرگزاری فارس: گوام برنده دیدار حریفان ایران در گام نخست
 

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌ ملی گوام از هفته اول مرحله  مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه، ترکمنستان را با نتیجه یک بر صفر شکست داد.

سردار آناروزوف بازیکن تیم ملی ترکمنستان در دقیقه 14 با گل به خودی باعث شد تا نخستین 3 امتیاز در اولین گام نصیب تیم ملی گوام شود.

در گروه چهارم علاوه بر این دو تیم تیم‌های ملی هند و عمان نیز حضور دارند که امشب به مصاف هم خواهند رفت.

تیم ملی ایران سرگروه گروه چهارم در هفته استراحت خواهد داشت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 6:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
حمید سوریان از حضور در انتخابی انصراف داد

حمید سوریان از رقابت در مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم‌های ملی کشتی فرنگی انصراف داد.

خبرگزاری فارس: حمید سوریان از حضور در انتخابی انصراف داد
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مرحله نهایی رقابت‌های انخابی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی از ساعت 9 صبح امروز در سالن شهید بهشتی مشهد آغاز شده است که با برگزاری مسابقات دور اول نفرات راه یافته به دور بعد مشخص شدند.

با توجه به استراحت نفرات مدال‌دار مسابقات جهانی و طلایی‌های بازی‌های آسیایی در دور اول مسابقات این دور به صورت تک حذفی برگزار و نفرات حذف شده مشخص شدند. مسابقات دور دوم به صورت دو حذفی و دوره‌ای برگزار خواهد شد.ید سوریان دارنده 7 مدال طلای جهان و المپیک که در دور اول استراحت داشت، در دور دوم باید به مصاف عبدالمحمد پاپی می‌رفت که روی تشک حاضر نشد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >