تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 5:52 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پیشرفت معاملات مسکن در خرداد نسبت به اردیبهشت

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران گفت: در مجموع تعداد معاملات مسکن در خرداد نسبت به اردیبهشت پیشرفت خوبی داشته است اما زمانی می‌توان گفت از رکود خارج شده‌‌ایم که به جای ۱۵ هزار معامله مسکن، ۳۸ هزار قرارداد بسته شود.

خبرگزاری فارس: پیشرفت معاملات مسکن در خرداد نسبت به اردیبهشت
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اتحادیه املاک، حسام عقبایی گفت: در 12 روز اول خرداد در تهران 6 هزار و 873 مبایعه نامه منعقد شده است و در اردیبهشت امسال کل رقم مبایعه نامه در شهر تهران به 15 هزار و 572 قرارداد و در کل کشور به 91 هزار و 493 مبایعه نامه رسید.

وی با اشاره به وجود 11 هزار مشاور املاک در تهران، اظهار داشت: بطور میانگین روزانه بین 15 تا 20 پروانه کسب برای بنگاه املاک صادر می‌شود اما در مجموع نسبت به سال‌های گذشته افزایش تعداد مشاوران املاک را نداشتیم زیرا به همان اندازه هم پروانه کسب باطل شده و مشاوران املاک کار خود را تعطیل کردند.

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران، رکود بازار مسکن را از عوامل تعطیلی مشاوران املاک دانست و افزود: در 7 سال گذشته میانگین بنگاه‌های املاک فعال در تهران بین 11 تا 12 هزار بنگاه بوده و با وجود ثبت روزانه بنگاه‌های جدید، این رقم تغییری نداشته است.

عقبایی با تاکید بر دریافت کد رهگیری در معاملات مسکن، اظهار داشت: در مجموع تعداد معاملات مسکن در خرداد نسبت به اردیبهشت پیشرفت خوبی داشته است اما زمانی می‌توان گفت از رکود خارج شده‌‌ایم که به جای 15 هزار معامله مسکن، 38 هزار قرارداد انجام شود.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 5:52 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
واردات کابل فشار قوی به کشور را تکذیب می‌کنیم

شرکت برق منطقه‌ای تهران در خصوص خبر واردات ۲ هزار کیلومتر کابل فشار قوی اعلام کرد این شرکت با توجه به محدودیت منابع در برنامه پیشنهادی خود، تأمین کسری تجهیزات با مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی و تولید در داخل را پس از کسب مجوزهای لازم مدنظر دارد.

خبرگزاری فارس: واردات کابل فشار قوی به کشور را تکذیب می‌کنیم
 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،شرکت برق منطقه ای تهران در پاسخ به مطلب مندرج با عنوان «واردات 2 هزار کیلومتر کابل فشار قوی از سوی شرکت برق منطقه‌ای تهران»، این شرکت ضمن رد خبر منتشره، اعلام می‌دارد به هیچ عنوان کابل فشار قوی از خارج وارد نکرده و از جمله شرکت‌های پیشرو در حمایت از تولید داخلی - حمایت از ساخت داخل کابل 230 کیلوولت و بهره‌برداری در شبکه برق تهران و... است. در ضمن این شرکت با توجه به محدودیت منابع در برنامه پیشنهادی خود، تأمین کسری تجهیزات با مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی و تولید در داخل را پس از کسب مجوزهای لازم مدنظر دارد.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
کشورها کمر بند ایمنی را ببندند/افت رشد اقتصاد جهانی در سال جاری

بانک جهانی با پیش‌بینی افت نرخ رشد اقتصاد جهانی اعلام کرد، افزایش نرخ بهره در آمریکا به ضرر کشورهای توسعه یافته به ویژه نوظهور است و آنها برای مقابله با آن آماده شوند زیرا آمریکا کار خودش را می‌کند.

خبرگزاری فارس: کشورها کمر بند ایمنی را ببندند/افت رشد اقتصاد جهانی در سال جاری
 

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود چشم‌انداز رشد جهانی را کاهش  و هشدار داد کشورها کمربندهای خود را محکم ببندند.

کائوشیک بائوس رئیس اقتصاددانان بانک جهانی گفت: فدرال‌رزرو آمریکا باید افزایش نرخ بهره خود را تا سال آینده معلق کند چرا که این افزایش فراریت نرخ مبادله را افزایش و رشد جهانی را فلج خواهد کرد.

بائوس در گزارش چشم‌انداز اقتصاد جهانی  اعلام کرد:‌اقتصاد جهانی امسال به 2.8 درصد می‌رسد که کمتر از پیش‌بینی قبلی 3 درصد ماه ژانویه است.

وی افزود:‌پایین‌ بودن قیمت کالا به ویژه کاهش 40 درصدی قیمت نفت از سال گذشته به شدت به صادرکنندگان کالا آسیب زد. بانک جهانی همچنین هشدار داد کشورها خودشان را برای افزایش نرخ بهره آمریکا آماده کنند که هزینه استقراض را برای اقتصادهای در حال توسعه افزایش خواهد داد.

بائوس گفت:‌" ما در بانک جهانی علائم لزوم بستن کمربندها را در کشورها احساس می‌کنیم".

وی توصیه کرد که ملت‌ها به ویژه اقتصادهای نوظهور کمربندهای ایمنی‌ اقتصادی‌شان را محکم ببندند.

وی همچنین پیش‌بینی کرد که هند سریع‌الرشدترین اقتصاد اصلی جهان در سال جاری باشد که نرخ رشد آن 7.5 درصد و نسبت به پیش‌بینی قبلی که 6.4 درصد بود بالاتر خواهد بود. اما بانک جهانی چشم‌انداز رشد اقتصادی سال 2015 کشورهای در حال توسعه را 4.4 درصد پیش‌بینی کرد که نسبت به پیش‌بینی 4.8 درصدی در ژانویه پایین‌تر است.

همچنین بانک جهانی پیش‌بینی رکود در روسیه و برزیل را دارد.

در گزارش بانک جهانی چشم‌انداز رشد اقتصادی آمریکا  2.7 درصد است که نسبت به 3.2 درصد ماه ژانویه به 0.5 درصد افت داشته است این بانک رشد اقتصادی آمریکا را برای سال آینده 2.8 درصد پیش‌بینی کرده است که از پیش‌بینی قبلی 0.2 درصد کمتر است.

بر اساس این گزارش اقتصاد آمریکا در ابتدای سال 2015 به واسطه شرایط بد زمستان، افزایش ارزش دلار و افت شدید سرمایه‌گذاری در بخش انرژی به شدت کاهش یافت.

رئیس اقتصاددانان بانک جهانی اعلام کرد:‌ "توصیه می‌کنیم که افزایش نرخ بهره آمریکا به جای اواخر امسال در سال آینده اتفاق بیفتد اگرچه آنها دیدگاه خودشان را به نظر بانک جهانی ترجیح می‌دهند".

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
نظام مهندسی و شهرداری‌ در عایق‌کاری ساختمان‌ها سخت‌گیری‌ نمی‌کنند

مدیرعامل سازمان بهره‌وری انرژی (سابا) با بیان اینکه ۵۰ درصد برق کشور در ساختمان‌ها مصرف می‌شود گفت: وزارت راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها دقت و سخت‌گیری‌های لازم را در خصوص عایق‌کاری ساختمان‌ها اعمال نمی‌کنند.

خبرگزاری فارس: نظام مهندسی و شهرداری‌ در عایق‌کاری ساختمان‌ها سخت‌گیری‌ نمی‌کنند
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، سیدحسین سجادی گفت:بیش از 6 درصد انرژی و 50 درصد برق کشور در ساختمان‌ها مصرف می‌شود، بنابراین لازم است تا با عایق‌کاری کامل ساختمان‌ها در مصرف انرژی و برق صرفه‌جویی شود.
وی در خصوص مزایای عایق‌بندی ساختمان‌ها و استفاده از پنجره‌های دوجداره و همچنین تهیه استاندارد برای هر ساختمان گفت: بخش عمده‌ای از انرژی در ساختمان‌ها به دلیل عایق نبودن ساختمان هدر می‌رود لذا چنانچه ساختمانی دارای عایق‌بندی مناسب باشد ساختمان نیاز به سیستم سرمایشی و گرمایشی ندارد.
وی افزود: ما عملاً به دلیل پرت‌های مختلف بخش از انرژی محیط داخل را به فضای بیرون منتقل می‌کنیم و برای تأمین آن میزان انرژی هدررفته باید هزینه اضافی را متقبل شویم.
مدیرعامل سازمان بهره‌وری انرژی با اشاره به اینکه در خصوص عایق‌کاری ساختمان‌ها وزارت راه و شهرسازی، سازمان مهندسی و شهرداری‌ها دقت و سخت‌گیری‌های لازم را اعمال نمی‌کنند، بیان داشت: بیش از 6 درصد انرژی و 50 درصد برق کشور در ساختمان‌ها مصرف می‌شوند، بنابراین لازم است تا با عایق‌کاری کامل ساختمان‌ها در مصرف انرژی و برق صرفه‌جویی شود.
وی اضافه کرد: چنانچه عایق‌کاری مناسب برای کف و دیوارها انجام شود و در ساختمان‌ها از پنجره دوجداره استفاده شود، علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی از ورود صداهای مزاحم نیز به داخل ساختمان ممانعت به عمل آمده و فضای آرامی را برای خانواده‌ها فراهم خواهد شد.
سجادی با بیان اینکه برای هر منطقه با توجه به اقلیم آن منطقه بایستی ساختمان‌ها طراحی شوند، اضافه کرد: معماری ساختمان‌های تهران برای ساختمان‌های جنوب کشور مناسب نیست، همان طوری که معماری ساختمان‌های شمالی کشور برای ساختمان‌های غرب کشور مناسب نخواهد بود؛ ساخت خانه‌های با دیوار بلند در جنوب کشور و مناطق گرم با کوچه‌های باریک به همین دلیل بوده است.
مدیرعامل سابا با اشاره به نورپردازی‌های نامتعارف در برخی ساختمان‌ها که امروزه به‌شدت در حال رشد است بیان داشت: پیمانکاران ساختمان‌ها برای زیبا جلوه دادن ساختمان‌ها به نورپردازی‌های غیرمتعارف روی آورده‌اند و برای یک ساختمان چهار طبقه با تعداد زیادی لامپ با زوایای مختلف نورپردازی غیراصولی را ایجاد می‌کنند که همین امر موجب شده تا مصرف برق بیش از حدی را بر شبکه‌ها تحمیل می‌کنند که باید برای آن فکر اساسی کرد.
مدیرعامل سابا گفت: به دولت پیشنهاد داده‌ایم کسانی‌که از گرفتن یارانه انصراف دهند به میزان مبلغ یارانه دریافتی در طول یک سال، لوازم خانگی با راندمان بالا و مصرف کم دریافت کنند.
وی افزود: با در اختیار گذاشتن لوازم کم‌مصرف برقی مانند یخچال، به افرادی که از یارانه انصراف می‌دهند، از سویی صنعت تولید این لوازم رونق می‌گیرد و از سوی دیگر افرادی که از گرفتن یارانه انصراف داده‌اند منتفع خواهند شد.
سجادی بودجه سالانه تصویبی طرح‌های عمرانی سابا را 180 میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: بخش عمده این بودجه در رابطه با سیستم اندازه‌گیری هوشمند هزینه می‌شود.
وی با بیان اینکه بودجه تحقیقی معمولاً از 30 تا 40 میلیارد تومان تجاوز نمی‌کند، افزود: ما می‌توانیم از ظرفیت بخش خصوصی برای رسیدن به اهدافمان استفاده کنیم.
سجادی با اشاره به اینکه در یخچال‌ها با اختلاف هر پله از رتبه انرژی حدود 80 کیلووات ساعت صرفه‌جویی دارد، گفت: طرح جایگزینی مبرد R630a به‌جای R134a در سامانه تبرید یخچال و یخچال فریزرها که جزو تکنولوژی‌های روز دنیاست.
وی اضافه کرد: به ازای هر تولیدکننده که در زمینه بهره‌وری انرژی تسهیلات دریافت می‌کند یک نفر از سابا در شرکت مذکور مقیم شده و تا زمان پایان قرارداد تسهیلات،‌ تمام امور را زیر نظر داشته تا طبق قرارداد عمل شود.
مدیرعامل سابا با بیان اینکه تمامی محصولات وارداتی در مبادی ورودی کنترل خواهند شد، گفت: به‌جز کالاهایی که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، تمامی کالاها باید دارای برچسب رتبه انرژی باشند و به‌شدت نیز تحت کنترل قرار گیرند.
وی در خصوص هزینه هدررفت انرژی در هر خانوار گفت: اگر با مدیریت در مصرف در هر خانوار 20 تا 30 درصد کاهش مصرف انرژی داشته باشیم، سالانه به‌طور متوسط تا 2600 کیلووات ساعت از هدررفت انرژی جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 5:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
۴۰ درصد انرژی در ساختمان هدر می‌رود

معاون سازمان استاندارد آذربایجان شرقی در همایش ناب‌سازی انرژی گفت: ۴۰ درصد انرژی در ساختمان و ۲۰ درصد در صنعت تلف می‌شود.

خبرگزاری فارس: ۴۰ درصد انرژی در ساختمان هدر می‌رود
 

به گزارش خبرنگار اعزامی گروه اقتصادی خبرگزاری فارس به تبریز، کاشانی‌فر معاون سازمان استاندارد آذربایجان شرقی امروز در همایش ناب‌سازی مصرف انرژی با در و پنجره‌هایی یوپی‌وی‌سی گفت:‌ در حالی که 40 درصد انرژی در ساختمان هدر می‌رود لازم است طراحی صحیح و اصولی در و پنجره برای کاهش مصرف انرژی انجام شود.

وی افزود:‌ رعایت مبحث 19 در مورد انرژی در صنعت ساختمان الزامی است و پیشنهاد می‌کنیم بخش کنترل انرژی در سازمان نظام مهندسی تشکیل شود.

معاون سازمان استاندارد آذربایجان شرقی تأکید کرد: هدر رفت انرژی در بخش صنعت 20 درصد و بخش کشاورزی 4 درصد است که اگر به فکر کنترل مصرف انرژی نباشیم نسل‌های آینده ما را نخواهند بخشید.

کاشانی‌فر ادامه داد: ما در ایران چند برابر کشور پهناور چین انرژی مصرف می‌کنیم البته یک بخش از این بد مصرف کردن به مردم مربوط است اما یک بخش مربوط به فرهنگ‌سازی و صدا و سیما است.

معاون سازمان استاندارد آذربایجان شرقی افزود: از شرکت میراب پروفیل که در جهت فرهنگ‌سازی مصرف انرژی اقدام کرده تقدیر می‌کنیم.

وی تأکید کرد:‌ وظیفه دولتمردان، قانون‌مداران و برنامه‌ریزان است که برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی برنامه‌ریزی کنند.

کاشانی‌فر گفت: محصولاتی مانند بخاری گازی و آبگرمکن باید با میزان مصرف اندک انرژی تولید شوند.

همچنین در این مراسم ایرج شهین‌باهر رئیس سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی افزود:‌ در بخش صرفه‌جویی انرژی در کلان‌کشور کار زیادی انجام نشده است.

رئیس نظام مهندسی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته شهرهای بزرگ از ساعت 23 تقریباً خاموش می‌شوند، گفت:‌در ایران برنامه پربیننده فوتبالی 90 تا ساعت 1:30 بامداد ادامه دارد به گونه‌‌ای که حدود 2 میلیون پیامک می‌زنند یعنی 2 میلیون خانه در کشور انرژی مصرف می‌کنند در حالی که می‌توان این برنامه‌ها را به ساعت 8 شب انتقال داد.

شهین‌باهر افزود: در عناصر ساختمانی و نقشه‌ها و طراحی ساختمان می‌توان فرهنگ‌سازی کرد و مبحث 19 استاندار ساختمان حتماً باید رعایت شود.

همچنین برزگر رئیس انجمن انبوه‌سازان کشور در این همایش که به زبان ترکی سخنرانی می‌کرد، گفت: 750 میلیارد دلار درآمد در دولت‌های قبل به دست آمد که به خاطر عدم مدیریت معلوم نیست چه شده است.

وی تأکید کرد: غیر از تسهیلات مسکن مهر تسهیلات دیگری برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی دریافت نشده است.

برزگر افزود: تولیدکنندگان وقتی می‌گویند حمایت می‌خواهیم نه به معنای پول و یا رانت است بلکه باید تسهیلاتی داده شود که خطوط تولید اصلاح شود و به سمت هدفمندی یارانه‌ها به صورت واقعی حرکت شود.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394  | 5:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
لزوم آموزش پیمانکاران صنعت آب و برق

معاون وزیر نیرو در امور تحقیقات و منابع انسانی بر لزوم آموزش پیمانکاران و مشاوران صنعت آب و برق تاکید کرد.

خبرگزاری فارس: لزوم آموزش پیمانکاران صنعت آب و برق
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، علی اکبر مهاجری در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق استان قم، با قدردانی از تلاش‌گران آب و برق این استان، اظهار داشت: شهر قم شهر ویژه و مقدسی است و خوشبختانه صنعت آب و برق استان قم از وضعیت خوبی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش پیمانکاران و مشاوران بسیار مهم است و مجموعه صنعت آب و برق باید در انعقاد قرارداد پیش‌بینی لازم را داشته باشند.
وی همچنین بر ضرورت کنترل صلاحیت پیمانکاران صنعت آب و برق تاکید کرد و افزود: پیمانکاران و کارکنان آنها باید صلاحیت لازم را داشته باشند و این باید در مجموعه صنعت آب و برق کشور قانونمند شود.
معاون وزیر نیرو در امور تحقیقات و منابع انسانی در ادامه از بهره‌برداری برق پاک در قم قدردانی کرد و افزود: باید از این ظرفیت‌ها استفاده بیشتری شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با موضوع نظارت دستگاه‌های توزیع برق و آب و فاضلاب کشور خاطرنشان ساخت: باید نظارت عمومی را تقویت کنیم و در این راستا حضور مردم بسیار راهگشا است.
مهاجری تصریح کرد: باید مردم را مطالبه‌گر خود بدانیم؛ وقتی مردم حساس شدند، نظارت عمومی خیلی بهتر از نظارت خودمان صورت می‌گیرد و بسیاری از مشکلات صنعت آب و برق حل می‌شود.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >