کارشناسان نظامی آمریکا حمله به ایران را حماقت می‌دانند

امام جمعه زیراب سوادکوه با بیان اینکه کارشناسان نظامی آمریکا، حمله نظامی به ایران را یک حماقت می‌دانند، گفت: ایران در دقایق اولیه جنگ احتمالی، توانایی پرتاب حداقل 11 هزار موشک با برد 3 هزار کیلومتر به سمت رژیم صهیونیستی را دارد.

خبرگزاری فارس: کارشناسان نظامی آمریکا حمله به ایران را حماقت می‌دانند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، حجت‌الاسلام محمد‌زمان رضایی در خطبه‌های نماز جمعه زیراب سوادکوه با اشاره به توانمندی‌های ایران در صنایع دفاعی، اظهار داشت: ایران در نبرد الکترونیکی توانایی برتری دارد و نتایج برخی از نظرات کارشناسان نظامی در سال 2002 نشان داد که ایران در پنج دقیقه توان نابودی 16 ناو آمریکایی را دارد.

وی با بیان اینکه رؤسای جمهور مختلف آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را تهدید نظامی کرده‌اند ولی کارشناسان نظامی آن کشور، حمله نظامی به ایران را یک حماقت می‌دانند، افزود: ایران در دقایق اولیه جنگ احتمالی، توانایی پرتاب حداقل 11 هزار موشک با برد 3 هزار کیلومتر به سمت رژیم صهیونیستی را دارد.

امام جمعه زیراب سوادکوه به موقعیت استراتژیک ایران در تنگه هرمز اشاره کرد و با بیان اینکه ایران قادر است در جنگ احتمالی، تلفات بی‌سابقه از جنگ جهانی دوم تاکنون را برای آمریکا رقم بزند، خاطرنشان کرد: 68 درصد ذخایر نفت جهان و 20 درصد از نفت مورد نیاز دنیا از تنگه هرمز می‌گذرد.

رضایی به سخنان مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اشاره کرد و یادآور شد: دوری از تحریف راه امام خمینی (ره) و اعتماد به وعده الهی از محور‌های سخنان مقام معظم رهبری در مرقد امام راحل بود.

انتهای پیام/86015/ت20/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:40 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
جمهوری اسلامی ایران برای تمام مردم دنیا برنامه دارد

امام جمعه قزوین گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها نظامی است که در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و اجتماعی برای مردم سراسر دنیا در زمینه بهبود زندگی برنامه دارد که دشمنی مستکبران نیز به همین دلیل است.

خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ایران برای تمام مردم دنیا برنامه دارد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر قزوین که در مسجدالنبی این شهر برگزار شد با گرامیداشت یاد بنیانگذار کبیر اجمهروی اسلامی ایران امام خمینی (ره) اظهار داشت: یاد امام خمینی همیشه در دل‌های نه تنها مردم ایران بلکه همه آزادگان و مسلمانان زنده می‌ماند.

امام جمعه قزوین با اشاره به سالروز قیام 15 خرداد تصریح کرد: قیام 15 خرداد و کشتار مردم توسط رژیم ستم شاهی برگی فراموش نشدنی از تاریخ است که انقلاب مردم ایران را به رهبری امام خمینی (ره) به قیام عاشورا متصل کرد.

نماینده ول فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: شاید قیام‌ها و انقلاب‌های مختلفی در جهان رخ داده باشد اما بی تردید قیام مردم ایران و همچنین واقعه 15 خرداد یک واقعه کم نظیر در جهان است که خصوصیات منحصر به خود را دارد.

خطیب نماز جمعه شهر قزوین با اشاره به ویژگی‌های واقعه 15 خرداد ادامه داد: قیام 15 خرداد نشات گرفته از عاشورای حسینی است و ریشه در قیام حسینی دارد.

عابدینی با تاکید بر اهمیت بررسی ویژگی‌های قیام 15 خرداد یادآور شد: ویژگی معنوی بودن قیام 15 خرداد از دیگر مسائلی است که 15خرداد را خاص کرده است چرا که این ویژگی قیام 15 خرداد آن را به مسیری که انبیای الهی و ائمه اطهار برگزیده‌اند متصل می‌کند.

امام جمعه قزوین با اشاره به زمینه سازی ایجاد قیام 15 خرداد عنوان کرد: قیام مردم ایران و انقلاب اسلامی ما به سمت برپایی صلح و عدالت و دستورات الهی است نه مانند بیشتر انقلاب‌های دنیا که به حکومت‌های جبار منتهی می‌شود.

عابدینی خاطرنشان کرد: امروز نیز پس از گذشت سالها از واقعه قیام 15 خرداد به برکت همین قیام مردمی و استمرار آنکه به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد با شکست قدرت پوشالی استکبار شاهد تحقق پیش بینی‌های امام خمینی (ره) هستیم.

خطیب نماز جمعه شهر قزوین امام خمینی (ره) را پایه گذار تمدن جهانی اسلام دانست و عنوان کرد: مخاطبان امام خمینی (ره) تمام مسلمانان جهان بوده و به همین دلیل نیز بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در دل‌های مسلمانان جهان جا دارد.

عابدینی ضمن اشاره به ویژگی‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای همه مردم دنیا و بهبود وضعیتشان در عرصه‌های مختلف اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی برنامه دارد که این ویژگی منحصر به این نظام است.

وی ادامه داد: بی تردید امروز نقطه پیروزی در جمهوری اسلامی ایران همان پیروی از ولایت فقیه بوده و باید در این مسیر پشتیبان ولایت فقیه بوده و راه امام را این گونه ادامه دهیم.

عابدینی ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری که اخیراً در حرم امام خمینی (ره) در سالگرد عروج ملکوتی ایشان منعقد شد عنوان کرد: باید در مسائل مختلف و بخصوص مذاکرات هسته‌ای عزت و اقتدار ملت ایران حفظ شده و تن به زیاده خواهی طرف غربی ندهیم.

خطیب نماز جمعه شهر قزوین تاکید کرد: سالروز عزل بنی صدر بیانگر واقعیتی از تاریخ است که علاوه بر بر اثبات اقتدار امام خمینی (ره) در آن زمان نشان می‌دهد رهبری همیشه هشیار بوده و  اجازه عملی شدن نقشه های استکبار را نمی‌دهد و این موضوع عمق اهمیت پیروی از ولایت فقیه و همچنین نهایت عشق و ارادت مردم به رهبری را می رساند.

انتهای پیام/2667/گ40/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
هنوز هم برخی بر طبل جدایی دین از سیاست می‌کوبند

نماینده ولی فقیه در استان البرز و خطیب جمعه شهرستان کرج گفت: رمز موفقیت انقلاب اسلامی این بود که امام (ره) هیچگاه دین را جدای از سیاست نمی‌دانستند، اما هنوز هم برخی بر طبل جدایی این 2 می‌کوبند.

خبرگزاری فارس: هنوز هم برخی بر طبل جدایی دین از سیاست می‌کوبند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، نماز سیاسی و عبادی جمعه این شهرستان امروز نیز با حضور گسترده اقشار مختلف مردمی و مسئولان شهری به امامت آیت‌الله سید محمد‌مهدی حسینی‌همدانی برگزار شد.

خطیب جمعه کرج در خطبه‌های دوم نماز ضمن دعوت خود و نمازگزاران به تقوی الهی به تاثیر قیام 15 خرداد در حرکت انقلابی ملت ایران اشاره کرد و گفت: ملت ایران سال‌ها برای دست‌یابی به استقلال و آزادی و سرنگونی حکومت‌های زورگو و سرسپرده طاغوتی مبارزه کرده است.

وی تصریح کرد: سرآغاز حرکت‌های انقلاب این مردم، زیر پرچم ولایت و مرجعیت معظم شیعه، قیام 15 خرداد است که طی آن هزاران نفر از ملت ایران به شهادت رسیدند.

این مسئول افزود: خون شهدای 15 خرداد عامل اصلی به حرکت درآمدن ملت ایران و سرنگونی رژیم طاغوت بود.

حسینی‌همدانی با اشاره به تلاش‌های ملت مسلمان ایران برای استقرار یک نظام دینی و سرنگونی رژیم‌های استبدادی گفت: در طول تاریخ نمونه‌های بسیاری از این تلاش‌ها را شاهد هستیم، از جمله قیام جنگل به رهبری میرزا کوچک‌خان جنگلی که در آن بسیاری از مردم ایران با هدف مبارزه با اجانب و سرنگونی رژیم‌ فاسد وقت به شهادت رسیدند.

وی با تاکید بر اینکه رمز موفقیت انقلاب اسلامی این بود که امام (ره) هیچگاه دین را جدای از سیاست نمی‌دانستند، گفت: این در حالی است که هنوز هم برخی بر طبل جدایی این دو می‌کوبند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز به دوران پس از عمر با برکت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: به فضل الهی شاهد هستیم که رهبری معظم انقلاب اسلامی با همان صلابت و تدبیر و محبوبیت امام (ره) راه انقلاب را ادامه می‌دهند.

حسینی همدانی گفت: موفقیت‌های بزرگی به ویژه در بخش‌های علمی مانند دستاوردهای بزرگ هسته‌ای در این دوران به دست آمده است.

وی تصریح کرد: البته دشمنان همواره برای توطئه آماده هستند، اما در این مدت بحران‌های بزرگی چون فتنه 88 با درایت ولایت خنثی شده است.

انتهای پیام/2302/گ30/پو3002


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
عده‌ای به دنبال مصادره امام راحل به نفع خودشان هستند

امام جمعه بیرجند سخنان دیروز رهبری در حرم امام راحل را تاریخی خواند و گفت: عده‌ای گمان کرده‌اند می‌توانند امام راحل را به نفع خود مصادره کنند.

خبرگزاری فارس: عده‌ای به دنبال مصادره امام راحل به نفع خودشان هستند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین علی رضایی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند با اشاره به سالروز رحلت امام خمینی(ره) اظهار داشت: امام خمینی(ره) همواره با اسلام آمریکایی مخالف بودند.

وی ادامه داد: امروز برخی می‌خواهند افکار و اندیشه‌های امام خمینی(ره) را تحریف کنند اما راه به جایی نخواهند برد.

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه نسبت دادن برخی رفتارها به بنیانگذار جمهوری اسلامی نه شایسته است و نه عقلانی گفت: امام(ره) همواره اسلام ناب را دنبال کردند و هرگز اسلامی که چشمش دنبال آمریکا باشد را قبول نداشتند.

رضایی افزود: بعد از رحلت امام(ره) نیز رهبر فرزانه انقلاب همین مسیر را دنبال کردند و 26 سال اجازه ندادند کشتی انقلاب حتی ذره‌ای آسیب ببیند.

وی سخنان دیروز رهبری در حرم امام راحل را تاریخی خواند و گفت: عده ای گمان کرده‌اند می‌توانند امام راحل را به نفع خود مصادره کنند.

امام جمعه بیرجند خطاب به کسانی که در پی تحریف شخصیت امام(ره) هستند، افزود: جانشین خلف امام راحل اجازه انحراف به شما نخواهد داد، پس راهی بیهوده می‌روید.
رضایی تأکید کرد: حضرت امام خمینی (ره) در زمان حیات زخم‌زبان‌ها کشید و امروز نیز عده‌ای می‌خواهند در نبود امام افکار و اندیشه‌های ایشان را تحریف کنند.

وی یادآور شد: اندیشه‌های امام(ره)  ضد اشرافیت و مبارزه با ویژه‌خواری بود و عده‌ای امروز چون منافع‌شان به خطر افتاده با این اندیشه‌ها مخالفت می‌کنند.

انتهای پیام/2248/ت20


ادامه مطلب
نظرات 0
آیت‌الله خامنه‌ای تئوری فکری امام خمینی (ره) را به خوبی دریافتند

امام جمعه زرند گفت: آیت‌الله خامنه‌ای تئوری فکری امام خمینی (ره) را به خوبی دریافتند و‌ مکتب حضرت امام را‌ به درستی عملیاتی کردند.

خبرگزاری فارس: آیت‌الله خامنه‌ای تئوری فکری امام خمینی (ره) را به خوبی دریافتند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از زرند، حجت‌الاسلام علی ابراهیمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز این هفته‌ با تبریک سالروز ولادت امام زمان (عج) اظهار داشت: یکی از شاخصه‌های مهم منتظران حضرت مهدی (عج) تبعیت مطلق از ولی‌فقیه زمان است.

وی افزود: جهان اسلام در انتظار ظهور امام زمان (عج) است تا با حکومت ایشان پرچم عدل و داد در جهان حاکم شود.

ابراهیمی با تسلیت ایام سوگواری رحلت امام خمینی (ره) و گرامیداشت سالروز قیام 15 خرداد ابراز داشت: شهدای قیام تاریخی 15 خرداد سال 42 با حرکت بابصیرت و به‌موقع خود در تاریخ جاودانه شدند و هیچ گاه از یاد و خاطره تاریخ انقلاب اسلامی فراموش نخواهد شد.

وی‌ افزود: عزت‌، سربلندی‌، ایران اسلامی‌ مدیون حضرت امام خمینی (ره) و خون پاک شهدای انقلاب اسلامی است، حضرت امام خمینی (ره) با قیام خود همچون چراغ راه‌، مردم را از گمراهی و ذلت‌ نجات داد.

خطیب جمعه زرند در ادامه خاطرنشان کرد: امام حیات معنوی به ما داد و راه روشنی را برای زندگی با عزت را برایمان آشکار کرد.

وی ‌گفت: یکی از مهمترین دلایل شایستگی مقام معظم رهبری برای جانشینی حضرت امام خمینی (ره) این است که ایشان تئوری فکری امام خمینی (ره) را به خوبی دریافتند و‌ مکتب حضرت امام را‌ به خوبی عملیاتی کردند.

ابراهیمی با بیان اینکه از تیم مذاکره کننده هسته‌ای حمایت می‌کنیم، افزود: همان طور که مقام معظم رهبری با حمایت از هیئت مذاکره کننده کشورمان، چارچوب‌های دقیقی را مشخص کرده‌اند، ما نیز با پشتیبانی از تیم مذاکره کننده‌، انتظار داریم در برابر زیاده خواهی بیگانگان محکم و عزتمندانه بایستند.

وی افزود: آیا آمریکایی‌ها و کشورهای غربی حاضرند، مراکز هسته‌ای خودشان را به روی دنیا باز بگذارند و دانشمندان آنها مورد بازجویی و مذاکره قرار گیرند.

انتهای پیام/80022/ق30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:38 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ملت ایران اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی‌دهد

امام جمعه آستارا گفت: ملت ایران با تبعیت از رهبری اجازه بازرسی از مراکز نظامی را به طرف مذاکره‌کننده نمی‌دهد.

خبرگزاری فارس: ملت ایران اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی‌دهد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، حجت‌الاسلام کاظم حافظ‌نیا امروز در نماز جمعه این شهر با تبریک نیمه‌شعبان و بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) اظهار کرد: انقلاب امام خمینی (ره) موجب سربلندی و عزت ملت ایران و کشور عزیزمان شده است.

وی با بیان اینکه امروز کشورهای منطقه از انقلاب اسلامی تأسی می‌گیرند، تصریح کرد: امام خمینی (ره) بر قلب‌ها حکومت می‌کرد.

خطیب جمعه آستارا قیام 15 خرداد سال 42 را سرآغازی برای پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: شهدای این قیام بزرگ در به ثمر رساندن انقلاب تاثیرگذار بودند.

وی در ادامه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و ادامه داد: مساجد برای استقبال از ماه خدا آماده می‌شوند و مردم باید از اکنون خود را برای مهمانی خدا آماده کنند.

حافظ‌نیا به وضعیت یمن اشاره کرد و گفت: جنایات آل‌سعود به تبعیت از رژیم کودک‌کش همچنان ادامه دارد و مردم مظلوم یمن توسط آل‌سعود کشته می‌شوند.

وی با اشاره به روز جهانی محیط‌زیست یادآور شد: حفظ محیط تنها وظیفه یک سازمان نیست بلکه همه برای پاک نگه‌داشتن زمین مسئول هستیم و نگه‌داری محیط‌زیست وظیفه‌ای همگانی است.

امام جمعه آستارا در بحث هسته‌ای خاطرنشان کرد: فرمایش‌های مقام معظم رهبری در زمینه هسته‌ای مشخص شدن مسیر است و ملت ایران به تبعیت از رهبری اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی‌دهد و امیدواریم تیم مذاکره‌کننده دقت لازم را داشته باشد.

وی در ادامه به انتخابات آینده اشاره کرد و متذکر شد: کاندیداها از هر گونه تبلیغات زودهنگام پرهیز کنند و دستگاه‌های اجرایی مراقبت باشند از امکانات دولتی برای تبلیغات عده‌ای به‌کار گرفته نشود.

انتهای پیام/84003/گ30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:37 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مرگ ناگهانی رئیس شورای بخش دیشموک

رئیس شورای بخش دیشموک بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

خبرگزاری فارس: مرگ ناگهانی رئیس شورای بخش دیشموک
 

به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک، رئیس مرکز بهداشت و درمان دیشموک از مرگ محمد داش رئیس شورای اسلامی دیشموک و بهورز 33 ساله خانه بهداشت روستای لاوه پاتل دیشموک خبر داد.

علی‌رضاافروغ متذکر شد: انتقال این بهورز به بیمارستان فایده‌ای نداشته و همان لحظه دار فانی را وداع گفته است.

در دیشموک دومین نفر در ماه جاری بر اثر ایست قلبی جان خود را ازدست دادند.

انتهای پیام/82027/ت10


ادامه مطلب
نظرات 0
داعیه‌داران پیروی از ولایت باید در وحدت، پیش‌قدم باشند

امام جمعه موقت گرگان گفت: کسانی که داعیه پیروی از ولایت‌فقیه را دارند باید در وحدت و جلوگیری از تفرقه، پیش‌قدم باشند، نه اینکه دست به کارهایی بزنند که موجب جدایی و تفرقه شود.

خبرگزاری فارس: داعیه‌داران پیروی از ولایت باید در وحدت، پیش‌قدم باشند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حجت‌الاسلام قاسم لیوانی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، اظهار کرد: امام (ره) با عنایت به اهمیت و فوائد وحدت، بارها بر وحدت بین روحانیت، اقشار مختلف مردم و مسئولان تاکید می‌کرد.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به نام «دولت و ملت، همدلی و همزبانی»، افزود: جدایی و تفرقه، جامعه را از هم می‌پاشاند و وحدت باعث افتخار، آبادانی و بزرگی مردم جامعه می‌شود.

خطیب موقت جمعه گرگان خاطرنشان کرد: اسلام در برخی موارد، اتحاد و اجتماع مسلمانان را امری ترجیحی و در برخی موارد، ضروری دانسته است.

حجت‌الاسلام لیوانی تصریح کرد: اسلام ترجیح می‌دهد که نماز به صورت جماعت اقامه شود و درباره آن، ثواب بی‌شماری ذکر شده است، اما درباره نماز جمعه نه تنها ترجیح، بلکه به جماعت تاکید شده است زیرا نماز جمعه را نمی‌توان به تنهایی خواند.

وی با بیان اینکه وحدت آثار خوبی برای جامعه اسلامی دارد، برخی از این آثار را ناامیدی شیطان و برتری نسبت به یک‌سال نماز و روزه برشمرد.

تفرقه و جدایی سم مهلکی برای جامعه است

امام جمعه موقت گرگان، تفرقه و جدایی را سهم مهلکی برای جامعه دانست و تاکید کرد: دین مبین اسلام، اهمیت زیادی به وحدت مسلمانان می‌دهد.

حجت‌الاسلام لیوانی ادامه داد: حضرت علی (ع) فرمود اگر انسان کاری را از روی تقوا انجام دهد، اگر چه آن کار کوچک باشد، تقوا آن را بسیار بزرگ جلوه می‌دهد.

وی افزود: امام خمینی (ره) نیز در دوران با برکت عمر خود، بارها مردم و مسئولان را به وحدت و همبستگی، با محوریت دین و حکومت صالح دعوت می‌کرد.

خطیب موقت جمعه گرگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 20 شعبان، آغاز دهه مساجد، گفت: هر سال به عنوان یک سنت، در آستانه حلول ماه مبارک رمضان، مردم، مساجد را برای میزبانی میهمانان الهی، نظافت می‌کنند.

لیوانی تاکید کرد: مسجد، خانه پروردگار و محل عبادت مسلمانان است؛ لذا همیشه باید تمیز نگاه داشته شود.

وی همچنین با گرامی‌داشت 15 خرداد، این حماسه را طلیعه‌ای برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و برخی از آثار و فوائد این حماسه را آشنایی مردم با چهره ضددینی شاه، ناامیدی افرادی که امیدوار به اصلاح رژیم بودند، تجلی اقتدار رهبری دینی و وفاداری مردم به رهبری دینی برشمرد.

انتهای پیام/83003/گ30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
نمایشگاه عکس دریچه در شیروان گشایش یافت

نمایشگاه عکس حیات وحش و طبیعت با عنوان «دریچه» در شهر شیروان گشایش یافت.

خبرگزاری فارس: نمایشگاه عکس دریچه در شیروان گشایش یافت
 

 به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، نمایشگاه عکس حیات وحش و طبیعت با عنوان (دریچه) کاری از هنرمند شیروانی بابک قویدل‌ نامانلو عصر امروز در محل مجتمع فرهنگی هنری شهید امانی شیروان برپا شد.

در مراسم گشایش این نمایشگاه، مسئول و پرسنل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از خبرنگاران و هنرمندان حضور داشتند.

نمایشگاه عکس حیات وحش و طبیعت از امروز به مدت یک هفته برای بازدید عموم مردم در دو نوبت در محل فوق دایر است.

در این نمایشگاه بیش از 60 عکس از حیات وحش و طبیعت شیروان و خراسان شمالی  به چشم می‌خورد.

شیروان در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/63002/ق10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
فرمایشات مقام معظم رهبری مستند به قرآن است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بی‌توجهی به ابرقدرت‌ها را از ویژگی‌های مکتب امام راحل برشمرد و گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری مستند به قرآن و فرمایشات پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) است.

خبرگزاری فارس: فرمایشات مقام معظم رهبری مستند به قرآن است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام محمدی عراقی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه اظهار کرد: روز گذشته در تهران پس از 26 سال ملت ایران در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل حضور گسترده داشتند.

محمدی‌عراقی گفت: امام راحل سال 42 بدون داشتن ارتش و نیروی نظامی قیام کردند و این موضوع جهانیان را به حیرت واداشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام این حرکت امام(ره) را در سایه ایمان، اجتهاد و جهاد عنوان کرد و بیان داشت: مردان خدا این‌گونه هستند و شخصیت‌های بزرگی در جهان به عظمت کار امام(ره) اعتراف کرده‌اند.

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه جهاد و اجتهاد با هم در وجود امام خمینی(ره) بود، تصریح کرد: امروز می‌بینیم قدرت‌های بزرگی در جهان رو به زوال و افول هستند و قدرت روزافزون انقلاب اسلامی از جمله آیات الهی است.

وی پا تاکید بر اینکه پیروزی اسلام وعده الهی به مستضعفان است، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در هفت اصل، اصول تفکر و مکتب امام راحل را بیان کردند که یکی از آن‌ها حمایت از مستضعفان است.

این مسئول بی‌توجهی به ابرقدرت‌ها را از رازها و ویژگی‌های مکتب امام راحل برشمرد و گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری مستند به قرآن و فرمایشات پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) است.

محمدی‌عراقی با بیان اینکه امام راحل به قدرت مومنان ایمان داشت، تصریح کرد: نصرت گاهی از راه شهادت است و برای احیای اسلام، عزیزترین انسان‌ها همچون قیام امام حسین(ع)، دوران دفاع مقدس و شهدای حرم جان خود را فدا می‌کنند.

وی شهدای حرم را نتیجه تربیت مکتب اسلام، انقلاب و رهبری جامعه اسلامی دانست و گفت: دشمنان متوجه شده‌اند رمز و راز موفقیت شیعیان دو بال سبز انتظار و سرخ شهادت است.

این مسئول به کودک‌کشی آل‌سعود در یمن اشاره کرد و بیان داشت: دنیا و شورای امنیت سازمان ملل در مقابل این جنایات سکوت کرده و فقط یک پرچم و مقام معظم رهبری در ایران در مقابل این موضوع موضع‌گیری کرده است.

وی میزان بالای بیکاری در کرمانشاه را نگران‌کننده بیان کرد و افزود: پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی در این استان وجود دارد و در این شرایط نباید جوانان معطل شغل باشند.

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی بیکاری را منشاء فساد بیان کرد و متذکر شد: جوانان با این شرایط در تمام صحنه‌ها حضور دارند و اقتصاد مقاومتی باید مورد توجه قرار گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام استفاده صحیح از امکانات، ظرفیت بخش خصوصی، صاحب‌نظران و کارآفرینان را مورد تاکید قرار داد و گفت: نباید با این همه استعداد و ظرفیت، اجناس چینی بازار ما را تسخیر کند.

محمدی‌عراقی بیان داشت: شهدا جان خود را برای عزت کشور فدا کردند و مسئولان باید توجه کنند با حل مشکلات و توسعه اقتصادی در راستای اعتلای ایران اسلامی قدم بردارند.

انتهای پیام/2700/ب۳۰


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >