تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
جزئیات دیدار مجمع نمایندگان خراسان شمالی با استاندار

دبیر مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی جزئیات دیدار مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس با استاندار، باتوجه به در پیش بودن سفر رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به این استان را تشریح کرد.

خبرگزاری فارس: جزئیات دیدار مجمع نمایندگان خراسان شمالی با استاندار
 

قاسم جعفری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: نشست مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس با استاندار و معاونان وی با حضور تمامی نمایندگان استان در خانه ملت انجام شد و در این جلسه موضوعاتی مطرح و مورد تاکید حاضران قرار گرفت.

وی بیان داشت: مهم‌ترین موضوعی که مورد تاکید نمایندگان استان در این جلسه قرار گرفت پیگیری مصوبات سفر رهبری و دولت سابق به این استان است.

نماینده مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، جاجرم و گرمه در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود گذشت چندین سال از سفر رهبری هنوز طرح هایی در استان بوده که به سرانجام نرسیده است.

وی بخش مهمی از عدم تحقق این مصوبات را ناشی از عدم اختصاص اعتبارات و عدم ایفای تعهدات از سوی دولت عنوان کرد.

دبیر مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی توجه به بخش‌های کشاورزی و گردشگری در نخستین سفر رئیس جمهور دولت یازدهم به استان را از دیگر تاکیدات نمایندگان استان در مجلس برشمرد.

به گفته جعفری هنوز این بخش‌های توسعه‌ای در استان خراسان شمالی مورد توجه لازم قرار نگرفته و نیازمند نگاه جدی به این بخش‌ها است.

نماینده مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، جاجرم و گرمه در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این در شرایطی است که استان ظرفیت‌های بالایی در این بخش‌ها داشته که باید راندمان آن به چند برابر کنونی افزایش یابد.

وی توجه به بخش صنعت و توسعه واحدهای صنعتی در استان از جمله فولاد اسفراین، پتروشیمی بجنورد و ساخت واحد پروپلین را از تاکیدات مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی در نشست با استاندار و معاونان اعلام کرد.

جعفری با اشاره به مشکلات اشتغال در استان، توسعه این واحدهای صنعتی را باعث رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی دانست.

دبیر مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در این نشست بر فراهم کردن زمینه‌های بهتر برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان خراسان شمالی از سوی دستگاه های متولی امر سرمایه‌گذاری مورد تاکید نمایندگان استان در مجلس قرار گرفت.

 انتهای پیام/63002/ل/ج30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دشمن هنوز به وعده‌های خود عمل نکرده‌ است

مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت: دشمنان هنوز به وعده‌های خود عمل نکرده‌اند و از 100 میلیارد تومانی که نزد آن‌ها بلوکه شده وعده آزاد کردن تنها 4.2 میلیارد تومان را داده‌اند.

خبرگزاری فارس: دشمن هنوز به وعده‌های خود عمل نکرده‌ است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مجتبی ثابتی بعد از ظهر امروز در سخنرانی بعد از راهپیمایی مردمی ـ دانشجویی صیانت از دستاوردهای هسته‌ای با بیان این که اگر دولتمردان ملاحظه بیشتری در بحث هسته‌ای داشتند نیازی به چنین برنامه‌هایی نبود، اظهار کرد: از دولت انتظار می‌رود در بحث هسته‌ای به امنیت کشور بیشتر فکر کند.

مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در ادامه گفت: انتظار ما از دولت این است که در بحث هسته‌ای عملکرد غیرمترقبه همانند حذف یک‌شبه سهمیه بنزین و حذف یارانه‌بگیران نداشته باشد بلکه با سعه صدر و با اندیشیدن به منافع ملی راه مذاکرات را ادامه دهد.

ثابتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در همان ابتدای مذاکرات فرمودند که نباید به دشمن اعتماد کرد و به نتیجه آن خوش‌بین نیستم که امروز به این واقعیت‌ها می‌رسیم.

وی گفت: آن‌ها هنوز به هر چه که وعده داده بودند عمل نکرده‌اند و از 100 میلیارد تومانی که نزد آن‌ها بلوکه شده وعده آزاد کردن تنها 4.2 میلیارد تومان را داده‌اند که غم‌انگیز است.

وی با اشاره به بسیاری از تضمین‌هایی که جمهوری اسلامی داده، گفت: اما باید دید که آن‌ها در ازای این همه اقدامات ما چه چیزهایی داده‌اند در حالی که در دوره ریاست جلیلی بر مذاکرات هسته‌ای بدون هیچ پیش‌شرطی 5 درصد غنی‌سازی ما را پذیرفته بودند.

انتهای پیام/2571 /ج20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
درآمدزایی پایدار برای توسعه شهر ضروری است

عضو شورای اسلامی شهر قدس گفت: درآمدزایی پایدار برای توسعه شهر امری ضروری است.

خبرگزاری فارس: درآمدزایی پایدار برای توسعه شهر ضروری است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر قدس، منیر هرمزی در جلسه علنی شورای شهر قدس یکی از مهم‌ترین مشکلات شهرداری‌ها را عدم کسب درآمدهای پایدار و متکی‌بودن آنها به درآمدهای غیرمطلوب دانست و اظهار کرد: شهرداری‌ها برای خارج‌ شدن از این مشکل باید به سمت درآمدهای پایدار گام بردارند.

وی با اشاره به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری‌ها، بیان کرد: رشد شهرنشینی، جمعیت روز افزون، ترافیک، آلودگی هوا و نارسایی در عرضه خدمات شهری، مدیریت شهری را در این مسیر قرار می‌دهد که راهکارهای کارآمدی نظیر توسعه پایدار اتخاذ کند.

هرمزی گفت: در حال حاضر شهرداری‌ها از طریق فروش تراکم، تغییر کاربری و انواع عوارض ساخت و ساز در راستای درآمد‌زایی و توسعه شهری گام برمی‌دارند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری برای جذب درآمدهای پایدار باید طرح کمیته جذب درآمدهای پایدار تشکیل دهد.

عضو شورای اسلامی شهرقدس تصریح کرد: شهرداری‌ها نباید درآمدهایی از قبیل فروش تراکم و فروش زمین‌های شهر جذب درآمد کند.

وی افزود: به عنوان نمونه شهرداری‌ها باید اقدام به ساخت اماکن تفریحی، تجاری و خدماتی کرده و با اجاره دادن آنها درآمدهای پایداری برای خود ایجاد کنند که اگر روزی ساخت و سازها دچار رکورد شود درآمد شهرداری با افت شدیدی روبه‌رو نشود.

هرمزی ارائه خدمات به شهروندان و توسعه خدمات شهری را از مهم‌ترین وظایف شهرداری‌ها دانست و اظهار کرد: با توسعه این خدمات می‌توان در جلب رضایت شهروندان گام برداشت و آنها را به مشارکت در امور مختلف شهرداری دعوت کرد.

انتهای پیام/3154/ل/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
شور و شعور مردم ایران اسلامی در هیچ جای دنیا قابل مشاهده نیست

معاون اداری مالی و برنامه‌ریزی فرماندار قدس گفت: مردم کشور عزیزمان همیشه و در همه حال پشتیبان رهبری و ولایت بوده و این شور و شعور در هیچ جای دنیا قابل مشاهده نیست.

خبرگزاری فارس: شور و شعور مردم ایران اسلامی در هیچ جای دنیا قابل مشاهده نیست
 

فریدون غیاثوند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در غرب استان تهران با اشاره به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اظهار کرد: مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در سال جاری نیز مانند هر سال با حضور و مشارکت همه‌جانبه و خودجوش مردم برگزار شد و باید اذعان کرد که این شور و شعور در هیچ جای دنیا قابل مشاهده نبوده و نیست.

وی با اشاره به ولایت‌مداری ملت ایران بیان کرد: مردم کشور عزیزمان در همه حال پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه هستند و این مهم را می‌توان در پشتیبانی و حضور همه‌جانبه و خودجوششان در مراسم ملی مذهبی مشاهده کرد.

معاون اداری مالی و برنامه‌ریزی فرماندار قدس تصریح کرد: ما مسئولان نیز بر خود وظیفه می‌دانیم که از این خروش حماسی که هر سال انجام می‌شود تقدیر و تشکر کنیم و به پاس این حضور بیش از پیش، در مسئولیت خود برای ارتقای کشور و در محدوده سرزمینی خود اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال گسترده‌ای که هر سال در شهر قدس با آن روبه‌رو هستیم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده بیش از 115 دستگاه اتوبوس را برای اعزام این عزیزان به حرم امام خمینی (ره) اختصاص دادیم و همان‌ طور که شاهد بودید همه وسایل نقلیه‌ای که به سمت حرم مطهر بدرقه شدند، مملو از جمعیت بودند.

غیاثوند به لزوم پوشش مناسب خبری از استقبال مردم از مراسم سالگرد بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در این خصوص باید اضافه کنم که یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که اینک نیاز است مطرح شود این بوده که در کنار این خروش خودجوش مردم برای حضور در حرم امام راحل، رسانه‌ها رسالتی سنگین بر دوش دارند و آن هم این است که این شور و شعور و این حماسه حضور را به خوبی انعکاس دهند.

وی با اشاره به استقبال مردم شهرستان قدس برای حضور در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اظهار کرد: استقبال بیش از اینها بود و باید گفت که بسیاری از شهروندان شهر قدس با خودروهای شخصی خود به سمت حرم حرکت کردند و برای اینکه خدمات شهری نیز برقرار باشد تعدادی از وسایل نقلیه را در شهر قرار دادیم تا خدمات نقلیه شهرستان با خللی روبه‌رو نشده و موجبات نارضایتی شهروندان به وجود نیاید.

معاون اداری مالی و برنامه‌ریزی فرماندار قدس با اشاره به حضور مردم از سراسر ایران در حرم معمار کبیر انقلاب بیان کرد: این شور و شعور وصف‌نشدنی که در شهرستان شاهد آن بودیم تنها گوشه‌ای کوچک از این کشور بزرگ است.

وی در ادامه افزود: برای به ثمر رسیدن سهولت در این اعزام، مجموعه مدیریتی شهرستان با تعامل و همدلی و هم‌زبانی، بهترین‌ها را برای شهروندان فراهم آورد و در این خصوص ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس، ستاد ارتحال شهرستان، نیروهای انتظامی و نظامی، پلیس راهور، سازمان اتوبوس‌رانی و شهرداری قدس و در یک کلام تمام دستگاه‌های اجرایی و نظارتی دخیل بودند.

غیاثوند در پایان متذکر شد: شهرستان قدس در روز قبل سالگرد ارتحال میزبان تعداد قابل توجهی از هم‌وطنانمان از استان‌های آذربایجان غربی و شرقی بود که تعدادی از این عزیزان پای پیاده بودند و از 14 نفر از جانبازان روشندل نیز میزبانی کردیم که بعد از استقبال و اسکان آنها را نیز برای عزیمت به سمت حرم مطهر بدرقه کردیم.

انتهای پیام/3154/ل/ی40/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

برنامه‌ای علمی آموزشی با هدف آشنایی و معرفی هر چه بیشتر محیط زیست منطقه شیب‌دراز که در آن کماکان گونه‌ای خاص و نادر از لاک‌پشت‌های دنیا تخم‌گذاری می‌کند، برای کودکان برگزار شد.

 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پیکر مادر شهیدان دوروزی فردا در همدان تشیع می‌شود

مادر شهیدان دوروزی اسوه صبر و پایداری خانواده شهدای همدان بر اثر عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به همسر، دو فرزند و برادر شهیدش پیوست.

خبرگزاری فارس: پیکر مادر شهیدان دوروزی فردا در همدان تشیع می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، یکی از اسوه‌های صبر و پایداری در بین خانواده‌های معظم شهدای استان همدان که زینب‌گونه عزیزان خود را به نظام و انقلاب تقدیم کرده بود به چهار شهید خانواده‌اش پیوست.

فاطمه چرچی همسر شهید محمدحسین عربزاده، مادر شهیدان سعید و حمید دوروزی (عربزاده) و خواهر شهید جعفر چرچی به دلیل عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به رحمت ایزدی پیوست.

این مادر گرانقدر سال 93 توسط حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان به مناسبت روز شهید تجلیل شده بود و همچنین خانه عکاسان شهر وابسته به شهرداری همدان سال گذشته از وی تقدیر کرده بود.

مراسم تشییع پیکر این مادر نمونه فردا شنبه ساعت 9 صبح از مقابل منزل وی واقع در خیابان سعیدیه روبه‌روی ساختمان مرکزی کمیته امداد کوچه ایثار برگزار خواهد شد تا در باغ بهشت همدان به خاک سپرده شود.

مراسم ترحیم و یادبود این مادر صبور روز شنبه 16 خرداد از ساعت 17 تا 19 در مسجد مهدیه همدان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/89020/ل/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:23 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تحریف عقاید امام (ره) پیش از انقلاب آغاز شد

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در ارتباط با تحریف برخی از افراد و گروه‌ها از اندیشه‌های والای امام خمینی (ره) گفت: تحریف عقاید بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، پیش از انقلاب آغاز شده است.

خبرگزاری فارس: تحریف عقاید امام (ره) پیش از انقلاب آغاز شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام محمدحسن رحیمیان امشب در آیین گرامیداشت سالگرد قیام 15 خرداد که در رواق بزرگ امام خمینی (ره) در جمع خیل عظیم زائران و مجاوران بارگاه منور و ملکوتی امام رضا (ع) برگزار شد، اظهار داشت: هنوز نیز عده‌ای می‌خواهند با تحریف عقاید و آرمان‌های امام راحل، غرایض خود را در جامعه اعمال کنند.

وی با اشاره به صحبت‌های اخیر یکی از وزرای دوم خردادی در زمینه صحبت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه میزان حال افراد است، تصریح کرد: این فرد این کلام حضرت امام (ره) را می‌خواست به افراد ساواکی مرتبط کند.

تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه بحث تحریف از زمان انبیا و ائمه اطهار بوده است، تصریح کرد: این موضوع در زمان زندگی امام خمینی (ره) به‌ویژه پس از نهضت نیز اتفاق افتاد.

وی با اشاره به پنج مناسبت مهم در چند روز اخیر عنوان کرد: ولادت امام زمان (عج)، سالروز 13، 14 و 15 خرداد و همچنین آغاز زعامت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری انقلاب از جمله این مناسبت‌های بسیار مهم است.

رحیمیان به سخنرانی کوبنده امام (ره)در سال 42 در مدرسه فیضیه در محکومیت رژیم شاهنشاهی و تبعیت این رژیم فاسد از رژیم صهیونیستی و اسرائیل اشاره کرد و یادآور شد: امام راحل در آن سخنرانی، شاه را مورد خطاب قرار داد که چرا این گونه از آمریکا و اسرائیل حمایت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه تا آن زمان مسئله فلسطین و اشغالگری اسرائیل بر سر زبان‌ها نیفتاده بود، متذکر شد: با این حال امام خمینی (ره) این مسئله مهم را بر جهانیان آشکار کرد و تمام مشکلات شاه را به حمایت و فرمانبرداری بی چون و چرای او از صهیونیست‌ها نسبت داد.

تولیت مسجد مقدس جمکران ادامه داد: بعد از این سخنرانی بود که ساواک روحانیون و وعاظ کشور را از صحبت کردن درباره شاه، اسرائیل و اینکه اسلام در خطر است منع کرد و به تبع آن چاره حل مشکلات خود را در دستگیری‌های پی در پی امام (ره) دید.

وی با اشاره به حماسه عظیم ملت ایران در حمایت از امام امت بعد از دستگیری ایشان در سال 42، اذعان کرد: رژیم شاه با دیدن چنین حرکتی که در شهرهای مختلف ایران اتفاق افتاد، خون هزاران نفر را به زمین ریخت و حتی مدعی شد که این افراد از کشورهایی چون مصر و رژیم جمال عبدالناصر پول دریافت کرده‌اند.

به گفته رحیمیان حتی بعد از این موضوع شایعه‌ای را مبنی بر اینکه امام خمینی (ره) با شاه به تفاهم رسیده است، مطرح کردند که بلافاصله با تکذیب امام راحل روبه‌رو شد.

وی با تاکید بر اینکه باید به شاخص‌های مورد توجه امام بیشتر دقت کنیم، خاطرنشان کرد: آمریکا و شوروی در آن زمان در مورد موضوعات مختلف دوگانگی داشتند اما تنها موضوعی که بین آنها مشترک بود، دشمنی با امام خمینی (ره) و نظام اسلامی بود.

انتهای پیام/3138/ل/ی30/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:03 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، در فصل تابستان میوه‌های متنوعی داریم که یکی از آنها گوجه سبز است، به عقیده متخصصان تغذیه این میوه علاوه بر طعم خوشمزه دارای ارزش غذایی بسیاری بوده، مصرف گوجه سبز با نمک مورد توجه مردم است و در مازندران این میوه همراه با سبزی‌های معطر مصرف می‌شود.

وفور درختان آلوچه وحشی و گوجه سبز جنگلی در جنگل‌های سر‌سبز مازندران زیبایی آن را دو‌چندان می‌کند؛ عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: گوجه سبز نام درختی از تیره‌ گل سرخیان بوده که میوه‌ آن کوچک و آبدار، دارای پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و یک هسته‌ سخت است.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 خرداد 1394  | 10:03 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

نباید دروازه واردات کشور را به‌روی هر محصولی باز کنیم، بسیاری از میوه‌هایی که امروز وارد کشور می‌شود، آلودگی فراوانی داشته و سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد.

 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
شکست ترفند قاچاقچیان سوخت در گمرک مرزی تمرچین پیرانشهر

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی از شکست ترفند قاچاقچیان سوخت در گمرک مرزی تمرچین پیرانشهر خبر داد.

خبرگزاری فارس: شکست ترفند قاچاقچیان سوخت در گمرک مرزی تمرچین پیرانشهر
 

سردار محمد عباسی امروز در  گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه از شکست ترفند قاچاقچیان سوخت در گمرک مرزی تمرچین پیرانشهر خبر داد و گفت: اقدامات کنترلی در مرزهای آذربایجان غربی روز به روز تقویت می‌شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های موجود در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: از تمام ظرفیت‌های سازمانی و برون‌سازمانی در راستای کنترل تردد خودرویی و مسافران استفاده می‌شود.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی از توقیف یک دستگاه تریلر حامل 29 هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک تمرچین خبر داد و افزود: مرزبانان مستقر در گمرک تمرچین با مشاهده یک دستگاه تریلر حامل مواد سوختی که بدون مدارک قانونی در حال ورود به کشور بود، آن را متوقف کردند و اقدامات لازم را در راستای آزمایش بار انجام دادند.

عباسی با اشاره به عملکرد مرزبانی در این زمینه تصریح کرد: محموله این تریلر متوقف شده با خمیر مخصوص مورد آزمایش قرار گرفت و در نتیجه با تغییر رنگ خمیر از فرآورده‌های مواد نفتی بار آن اطمینان حاصل شد و بلافاصله با اخذ مجوز قضایی برای بررسی بیشتر تریلر را با راننده به یگان مرزی انتقال دادند.

وی با اشاره به بهره‌گیری از توان سایر ادارات استان اضافه کرد: با دعوت از کارشناسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان بار تریلر، کارشناسی‌تر مورد آزمایش قرار گرفت که در نتیجه محموله قاچاق نفت‌کوره تشخیص داده شد؛ در این رابطه پرونده اولیه تشکیل و به همراه راننده خاطی به مقام قضایی معرفی شد.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی با اشاره به بهره‌گیری از ابزارهای نوین و الکترونیکی در کنترل مرزهای استان خاطرنشان کرد: اجازه تردد غیرمجاز و قاچاق کالا را به افراد سودجو نخواهیم داد.

انتهای پیام/61001/ز20


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >