تاريخ : شنبه 13 تیر 1394  | 10:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
«در شب قدر دلم با غزلی همدم شد...»

حمیدرضا برقعی شاعر نام‌آشنای قمی در سروده‌ای به مناسبت شب‌های قدر به 14 معصوم ابراز ارادت کرده است.

خبرگزاری فارس: «در شب قدر دلم با غزلی همدم شد...»
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در این سروده سید حمیدرضا برقعی در هر بیت اشاره‌ای به یکی از حضرات معصومین(ع) داشته است.

در شب قدر دلم با غزلی همدم شد
بین ما فاصله ها واژه به واژه کم شد
چارده مرتبه قرآن که گرفتم برسر
حرم یک به یک ابیات غزل، محرم شد
ابتدا حرف دلم را به نگاهم دادم
بوسه می‌‌خواست لبم، گنبد خضرا خم شد
خم شد آهسته از اسرار ازل با من گفت
گفت: ایوان نجف بوسه گه عالم شد
بعدهم پشت همان پنجره ی رویایی
چشم من، محو ضریحی که نمی دیدم شد
خواستم گریه کنم بلکه بر این زخم عمیق
گریه مرهم بشود، خون جگر مرهم شد
گریه کردم، عطش آمد به سراغم، گفتم:
به فدای لب خشکت ! همه جا زمزم شد
روی سجاده ی خود یاد لبت افتادم
تشنه‌ام بود، ولی آب برایم سم شد
زنده ماندم که سلامی به سلامی برسد
از محمد(ص) به محمد(ع) که میّسر هم شد
من مسلمان شده مذهب چشمی هستم
که در آن عاطفه با عشق و جنون توام شد
سال‌ها پیر شدم در قفس آغوشت
شکر کردم، در و دیوار قفس محکم شد
کاروان دل من بس که خراسان رفته است
تار و پود غزلم جاده ابریشم شد
سال‌ها شعر غریبانه در ابیات خودش
خون دل خورد که با دشمن خود همدم شد
داشتم کنج حرم جامعه را می‌خواندم
برگ در برگ مفاتیح پر از شبنم شد
یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت
یک قدم مانده به او کار جهان مبهم شد
بیت آخر نکند قافیه غافلگیرت
آی برخیز! که این قافیه «یاقائم» شد...

انتهای پیام/2258/صا


ادامه مطلب
نظرات 0
جنایات گروه‌های تکفیری نگاه‌ها را از اسرائیل دور کرده است

استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر گروه‌های تکفیری نباشند مردم و مسلمانان به سمت اسرائیل غاصب متوجه می‌شوند، ولی با تلاش استکبار در ایجادگروه‌های تکفیری نگاه‌ها از اسرائیل دور می‌شود.

خبرگزاری فارس: جنایات گروه‌های تکفیری نگاه‌ها را از اسرائیل دور کرده است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نظری‌منفرد در مراسم بزرگداشت شهدای مسجد امام صادق (ع) کویت، با عنوان «شهدای ولایت» که در مسجد چهارمردان قم برگزار ‌شد گفت: شهادت یکی از بزرگ‌ترین شرافت‌ها و کمال انسانی است که نصیب هر شخصی نمی‌شود.

وی افزود: امام حسین(ع) در مسیر راه کربلا فرمودند، اگر قرار است پایان این بدن با مرگ همراه باشد و این بدن به مرگ برسد چه بهتر که با شهادت مرگ این بدن فرا برسد و در بهترین حالت به نزد خدا برسد.

این استاد حوزه بیان کرد: شهادت بسیار ارزشمند است و یکی از بهترین جایگاه‌های حضور انسان نزد خداوند است و به همین خاطر است که بزرگانی چون شهید اول برای اینکه به مقام شهادت برسند یک سال را روزه می‌گرفتند و به عبادت می‌پرداختند.

وی گفت: شهادت مردم و شیعیان مظلوم کویت در شرایطی صورت گرفت که این محبان آل الله با زبان روزه، در مسجد خدا و در بهترین حالت، یعنی در نماز خود به لقاءالله رسیدند که توفیقی عظیم برای یک انسان است.

نظری‌منفرد بیان کرد: متاسفانه پدیده شومی در جهان اسلام به‌وجود آمده است که گروهی تروریست تکفیری جنایاتی انجام می‌دهد که از حد فهم بشریت نیز خارج است و این جنایات متاسفانه به نام اسلام انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این افراد به قدری بدبخت هستند که با شستشوی مغزی خود برای این که از توحید دفاع کرده باشند در جایی خود را منفجر می‌کنند و اصلا نمی‌دانند چه کسی را می‌کشند و چگونه می‌خواهند جواب این خون‌های به ناحق ریخته شده را بدهند.

این استاد حوزه اظهار کرد: آنها در مسجد و در روز ماه رمضان، شیعیان و مسلمانان را به خاک و خون می‌کشند، ولی نمی‌دانند که خداوند فرموده است که اگر کسی مومنی را بکشد راه نجاتی برای او نیست.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین دلایل ایجاد این گروه‌ها، تلاش استکبار جهانی در زمینه مقابله با جریان‌های اسلام گرا در سطح جهان است؛ آنها از قدرت گیری مسلمانان و نشر اسلام در اروپا و آمریکا به شدت هراس داشتند و به همین دلیل این گروه‌ها را ایجاد کردند که از این فرصت استفاده کرده باشند و آنها را از اسلام بترسانند.

نظری‌منفرد گفت: جنایات این گروه‌ها در آفریقا نیز توسعه یافته است و آنها مردم آفریقا را نیز به خاک و خون می‌کشند و تلاش می کنند که به نام دین مردم را از دین اسلام گریزان کنند؛ این گروه‌ها غیر از استکبار ملجایی ندارند؛ اگر این گروه‌ها نباشند مردم و مسلمانان به سمت اسرائیل غاصب متوجه می‌شوند سعی می‌کنند که با تجمیع نیرو موجودیت آن را تهدید کنند، ولی کار گروه‌های تکفیری این است که نگاه‌ها را از اسراییل دور کنند.

انتهای پیام/2258/صا


ادامه مطلب
نظرات 0
«شرح عرض دین» در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عرضه شد

کتاب شرح عرض دین حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) که توسط آیت‌‌الله صافی گلپایگانی به تالیف رسیده و بارها تجدید چاپ شده است در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عرضه شد.

خبرگزاری فارس: «شرح عرض دین» در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عرضه شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم،‌کتاب شرح حدیث عرض دین حضرت عبدالعظیم حسنی‌(ع) که توسط آیت‌الله صافی گلپایگانی در 112 صفحه تالیف شده است پس از تجدید چاپ در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عرضه شد.

موضوع کتاب همانگونه که در عنوان آن مشخص است شرح و توضیح فقرات حدیث شریف «عرض دین حضرت عبدالعظیم حسنی به محضر امام هادی‌(ع)» است که توسط این مرجع آگاه به زیور طبع آراسته شده است.

از جمله مباحثی که در این کتاب وجود دارد اعتقاد به عقاید حقه از مبدأ و معاد و نبوت و امامت است که سبب سعادت و آرامش قلب و رفع اضطراب و نگرانی و موجب امیدواری و خوش‌بینی به حیات و حرکت به سوی رستگاری و فوز و فلاح می‌شود.

همه نکات گفته شده مراتبی است که اشخاص به مقدار قوت درجات ایمان و خلوص عقیده از شرک و خرافات و انحرافات دیگر، حائز آن می‌شوند بنابراین وسیله‌ای برای نیل انسان به سعادت واقعی بالاتر از ایمان صحیح و یقین خالص نیست. از این رو، اهمیت مطالعه این حدیث شریف و نیز توضیحات مربوط به آن، برای بهره‌گیری در ارتقاء ایمان و اخلاص معلوم می‌شود.

همچنین بهره‌گیری از آیات و روایات و معارف عقلانی و سایر علوم اسلامی در شرح و توضیح حدیث از دیگر مباحث مورد توجه در این کتاب است که موجب کسب معرفت و آشنایی بیشتر خواننده با آموزه‌های حیات‌بخش دین و مذهب بوده و در کسب تقوا و عمل نیک می‌شود.

حجم کم کتاب در عین ارائه‌ مطالب جذاب و پرارزش، ویژگی برجسته‌‌ کتاب محسوب می‌شود و آیت‌الله صافی گلپایگانی از تفصیل پرهیز کرده است.

این کتاب با مقدمه‌ای در باب اهمیت ایمان آغاز می‌شود. سپس مطلب مهمی با عنوان «عرض دین بر دین‌شناسان» می‌پردازد که به نکات ارزشمندی اشاره می‌شود. «مسئله عرض دین در عصر حاضر»، «پیشینه عرض دین»، «عرض دین حضرت عبدالعظیم و جلالت آن بزرگوار» و «ادب و اخلاق کریمه حضرت عبدالعظیم در عرض دین» قسمت‌های بعدی این کتاب را تشکیل می‌دهند و سپس بررسی سند حدیث آغاز می‌شود و در ادامه، توضیح مضمون حدیث با عناوین متنوع پیش روی خواننده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/78005/صا20


ادامه مطلب
نظرات 0
لیالی قدر را قدر بدانیم/ قم میزبان عاشقان الهی در لیالی قدر

قم در لیالی قدر، در هیاهوی گمشده زائران عاشق پیوند خود را با امام عصر مستحکم می‌کند‌.

خبرگزاری فارس: لیالی قدر را قدر بدانیم/ قم میزبان عاشقان الهی در لیالی قدر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، هنوز خود را آنچنان که شایسته مقام والای توست آماده مهمانی باشکوهت نکرده‌ام، هنوز آنگونه که باید مجالی برای گفت‌وگویت نجسته‌ام، با وجود این‌که نیمی از مهمانی‌ات سپری شد هنوز هم دغدغه‌های پیشین ذهن افسرده مرا آزرده می‌کند، با این‌ همه آرزوی دست نیافتنی چگونه با رویی سیاه در شب احیاء به تو رو کنم ؟ مگر می‌شود از این فرصتی که برایم مهیا ساختی و روسفید در نیامدم در سه فرصت اندک بخشش گناهان را بدرقه‌ راهم کنی؟

در این رمضان بیش از هر رمضانی که گذشت تشنه توأم...تشنه گوشه چشمی از نگاه تو...تشنه جرعه‌ای تقدیر خیر از معشوقی که سالیان سال در چنین شبی در شوق کرم و بخشش خداوندی‌اش گریستیم... شبی مبارک که دست‌های زمینیان با دستان آسمان گره می‌خورد و با ندای الغوث الغوث با دل‌های شکسته قرآن به سر راهی برای آغاز دوباره زندگی می‌جویند. دستانی که گویی در تاریکی این شب‌ها و در هیاهوی ندا‌دهندگان الهی گمشده‌ای را می‌جویند. گمشده‌ای که همه ساله در چنین شبی دوستدارانش را وعده حق می‌دهد و عاشقان وصالش با نگاهی ملتمسانه به دنبال نوری روشن از جانب او هستند.

در شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان که از آنها به لیالی قدر تعبیر می‌شود مسلمانان امت اسلامی از بزرگترین استان در خطه کشورمان گرفته تا کوچکترین روستا در دورترین نقطه شهر از غم ضربت خوردن مولی الموحدین به سوگ می‌نشینند و با احیا و شب زنده‌داری حزن و اندوهی عظیم سراسر کشور را فرا می‌گیرد.

برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری شب‌های قدر در استان‌های مذهبی کشور از جمله استان قم به‌واسطه وجود اماکن مقدس رنگ‌ و بویی خاص دارد. به ویژه در شبهایی گرانقدر مانند شبهای قدر که در تمام طول سال شبی به منزلت والای آن یافت نشده و ذره‌ای عمل خیر در این شب‌ها بی پاداش نمی‌ماند.

احساس حضور متعالی امام عصر(ع) در این شهر که نقطه ظهورگاه ایشان است و بارگاه عظیم حضرت معصومه با فرارسیدن این لحظه‌های سرنوشت ساز، دوچندان می‌شود و در شب احیای دل این شهر میزبان شیفتگان اهل بیت می‌شود و فرشتگان و ملائکه به اذن الهی بر زمین به خدمت امام عصر می‌رسند تا در شب مقدر پروردگار، تقدیر یک ساله انسان‌ها بر امام(ع) آشکار شود.

حضور انبوه مردم و زائران در مسجد جمکران و بارگاه حضرت معصومه(س) و ترافیک سنگین خیابان‌های منتهی به حرم در این شب‌های پربرکت نشان از عاشقانی دارد که به قصد شب زنده داری و نزدیکی با معبودشان در مسجد مقدس جمکران و نزدیکی با امام عصر برای برپایی این مراسم سرنوشت ساز راهی قم شده‌اند.

در این شب‌ها خود را به هر دری می‌زنیم تا نقطه نظری از الطاف الهی شامل حالمان شود و از کوچکترین عمل خیری در بخشش گناهانمان فروگذار نمی‌کنیم، از جمله مراسمی که در سوگ و عزاداری به شهادت رسیدن امام علی (ع) مولی الموحدین در مساجد و اماکن زیارتی این استان برپا می‌شود می‌توان به قرائت دعای پر فیض ابوحمزه ثمالی و جوشن کبیر، خواندن زیارت عاشورا و متوسل شدن به امامان معصوم و در آخر گرفتن قرآن بر سر به عنوان سایه‌ای بر سر همه مسلمین در طول زندگی اشاره کرد.

حضور پررنگ مداحان اهل بیت و مرثیه خوانی در سوگ و حزن شهادت پدر یتیمان و نخستین امام شیعیان و ریختن اشک ماتم در غم شهادت آن حضرت بر شکوه این مراسم می‌افزاید.

همزمان با ضربت خوردن امیرالمؤمنین(ع) گویی که فرق آسمان شکافته شده، اندوهی سهمگین بر جهان اسلام گسترده می‌شود و مراسم احیا و شب زنده‌داری قدر به عنوان سنتی دیرینه در استان‌های کشور اسلامی ایران شکوه آن را دو چندان می‌کند و عظمت این محافل را که خرد و کلان، زن و مرد در آن جای گرفته‌اند می‌توان از بلندای دستان نیازی که به درگاه خدای بی‌نیازشان فضا را اشغال کرده، درک کرد.

نزول قرآن کریم که آخرین کتاب آسمانی است در این شب‌ها بر اهمیت شب قدر می‌افزاید، بنابراین به نقل از برخی روایات از ائمه اطهار شب قدر مردد بین سه شب از ماه مبارک رمضان است و از این نظر که با اعمال گناه‌آلود به این شب‌ها اهانت نشود در هر سه شب به زنده‌داری و احیای قلب می‌پردازیم.

از شرافت این ماه و این شب‌های تقدیرساز در گوشه گوشه قرآن کریم و آیات و روایات و اختصاص سوره قدر سخن‌ها رفته و در میان صدها شب سال قرار گرفتن شب‌های پرمنزلت قدر در اواخر رمضان مورد عنایت خاص خدای حق تعالی قرار گرفته و به واسطه هرعمل خیر در این شب‌ها پاداش‌های عظیمی برای خاکیان مقدر شده است.

حجت الاسلام ناصر خلج یکی اساتید حوزه علمیه قم با اشاره به فضیلت این شب سرنوشت ساز اظهار کرد: همین که آدمی در طول عمر شب قدر خود را درک کند و تا زمانی که زنده است و زندگی می‌کند به احیای این شب‌ها بپردازد خدای متعال در تمام عمر او را کفایت می‌کند. همچنین اگر بیش از نیمی از جمعیت میلیونی ایران در این شب‌ها به خداوند روی آورند و طلب مغفرت کنند کل فضای دنیا گلستان می‌شود و جامعه‌ای پویا و متحد فراهم می‌آید.

وی در ادامه با بیان اینکه ماه رمضان سراسر برکت است تصریح کرد: به واسطه نزول کتب الهی در این ماه، تمام برکات الهی شامل حال رمضان شده و کسانی که در ماه رجب خود را از رذایل پاک نکرده‌اند و آماده رمضان نشدند با ورود به این ماه از برکاتش غافل نمانند و درهای نور و روشنایی را به سوی خود بگشایند.

وی با اشاره به شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم به عنوان شب‌های احیای دل خاطرنشان کرد: این سه شب مکمل هم هستند به‌گونه‌ای شب نوزدهم به‌عنوان شب تقدیر دعاها ثبت می‌شود و در پی آن شب بیست و یکم نقطه قوت گرفتن دعای بندگان و در آخر شب بیست و سوم از والاترین این سه شب که تقدیر انسان‌ها رقم می‌خورد و توسط امام زمان امضا می‌شود.

وی اضافه کرد: انسان‌هایی که در طول ماه سهل انگاری کردند و از فضایلش بی بهره ماندند شب قدر برایشان برتر از هزار شب است و در جبران تلافی برآیند.

باید بدانیم که نیمی از رمضان گذشت و شاید هنوز هم آنگونه که باید از گناهان یکساله خود شانه خالی نکرده‌ایم، هنوز هم تا آخر ماه و تا شب تقدیرمان فرصت باقی است. بیایید به خودمان قول دهیم، به نیت قسمی که به بزرگی خدا داده‌ایم در پایان این ماه عزیز از بار سنگین گناهان شانه سبک کنیم و با تولدی دوباره اگر روزهای این ماه پر فیض را غفلت کردیم قدر شب‌های احیا را بدانیم و با آمادگی خود زیباترین تقدیر را امضا کنیم.

بیایید با خواندن سوره عنکبوت و روم که پاداش‌ها برایش ذکر شده در این شب‌ها سرنوشت خود را با بهشتیان یکی کرده و بدین وسیله عاقبت به خیری و سعادت خویش را تضمین کنیم.

******************

گزارش از: فریبا خسروی

******************

انتهای پیام/2258/مح/صا30


ادامه مطلب
نظرات 0
اجرای طرح هجرت در کرمانشاه با شرکت دانشجویان بسیجی

مدیر اردوهای سازندگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه از اعزام دانشجویان به‌عنوان گروه‌های جهادی و با هدف سازندگی مناطق محروم در قالب طرح هجرت خبر داد.

خبرگزاری فارس: اجرای طرح هجرت در کرمانشاه با شرکت دانشجویان بسیجی
 

علی‌محمد فاطمیان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت: برنامه طرح هجرت در استان کرمانشاه با هدف اعزام گروه‌های جهادی برای حضور در عرصه‌های محرومیت‌زدایی و سازندگی مناطق محروم اجرا می‌شود.

مدیر اردوهای سازندگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه گفت: امسال هم همچون سنوات گذشته دانشگاه‌های مختلف با اعزام گروه‌های جهادی خود به مناطق محروم در امر خدمت‌رسانی کمک می‌کنند.

فاطمیان با اشاره به دانشگاه‌هایی که برای اعزام گروه‌های جهادی خود اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: تاکنون دانشگاه‌های پیام‌نور دالاهو، اسلام‌آباد غرب و دانشکده فنی پسران موفق به اعزام گروه‌های خود به مناطق محروم شده‌اند.

به گفته این مسئول، دانشجویان بسیجی و غیربسیجی که علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه‌ها و خدمات‌رسانی به مناطق محروم هستند می‌توانند با ثبت‌نام در دانشگاه‌ها برای اعزام اقدام کنند.

مدیر اردوهای سازندگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه بیان کرد: گروه‌های اعزامی طی 10 تا 12 روز در یک منطقه مستقر می‌شوند و با همکاری بخشی از دستگاه‌های دولتی و حتی نهادها و سازمان‌ها اقدام به فعالیت می‌کنند.

وی عرصه‌های فعالیت گروه‌های جهادی را اقتصاد مقاومتی، بهداشت و درمان، خدمات‌رسانی، فنی و عمرانی، آموزشی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: در این راستا دانشجویان با توجه به تخصص‌های خود به مناطق محروم کمک می‌کنند.

فاطمیان یادآور شد: گروه‌های اعزامی با الگو‌های فرهنگی حرکت می‌کنند و باید بتوانند قشر خدمات‌گیرنده را در راستای احقاق حقوق مناطق مردم مطالبه‌گر بار بیاورند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این طرح تا اول مهر ماه هم‌زمان با شروع دانشگاه‌ها ادامه دارد و نیز در بین دو ترم، زمان فرجه‌ها و تعطیلات نوروز انجام می‌شود.

انتهای پیام/2700/و20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 تیر 1394  | 10:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
160 زوج مددجو مراغه در نوبت دریافت جهیزیه هستند

مدیر کمیته امداد امام خمینی مراغه گفت: در مراغه 160 زوج تحت پوشش کمیته امداد در نوبت دریافت جهیزیه هستند.

خبرگزاری فارس: 160 زوج مددجو مراغه در نوبت دریافت جهیزیه هستند
 

ایوب هاشمیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مراغه با بیان اینکه خیر مراغه‌ای 12 عدد یخچال به زوج‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی اهدا کرد، اظهار کرد: این تعداد یخچال به ارزش 100 میلیون ریال از محل موقوفات مرحوم خالد محمدپور تهیه شده است.
وی با بیان اینکه خیران مراغه‌ای همزمان با ماه مبارک رمضان جهیزیه 12 زوج تحت پوشش را تأمین کرده‌اند، افزود: برای هر یک از این جهیزیه‌ها 35 میلیون ریال هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی شهرستان مراغه گفت: یخچال، اجاق گاز، فرش و لوازم اولیه زندگی از جمله اقلام این جهیزیه‌ها است.
هاشمیان با بیان اینکه از ابتدای سال توسط خیران برای 22 نفر در مراغه جهیزیه تأمین شده است افزود: در مراغه 160 زوج تحت پوشش کمیته امداد در نوبت دریافت جهیزیه هستند.

انتهای پیام/60006/مح10/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 تیر 1394  | 10:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشف بیش از 8 هزار نخ سیگار قاچاق در گلپایگان

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان گفت: طی سه ماهه نخست امسال از سه واحد متخلف صنفی 8 هزار و 700 نخ سیگار قاچاق به ارزش ریالی 7 میلیون و 326 هزار ریال کشف و ضبط شده است.

خبرگزاری فارس: کشف بیش از 8 هزار نخ سیگار قاچاق در گلپایگان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، علی یوسفی صبح امروز در جمع خبرنگاران به موضوع قاچاق کالا پرداخت و اظهار کرد: قاچاق پدیده شومی است که آثار مخربی بر اقتصاد و فرهنگ کشور دارد و هزینه زیادی بر بدنه اقتصادی کشور وارد می‌کند.

وی با بیان اینکه قاچاق درآمدهای گمرکی و مالیاتی دولت را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: خروج ارز از کشور، افزایش بیکاری و کاهش تولیدات صنعتی داخلی از جمله آسیب‌هایی است که قاچاق کالا بوجود می‌آورد.  

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان تاکید کرد: ارتقای فرهنگ و مصرف کالای داخلی و ایجاد وفاق ملی در جهت مصرف تولیدات داخلی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و از طرفی باید کیفیت کالاهای داخلی را بر اساس نیاز مصرف‌کننده ارتقاء دهیم.

یوسفی با اشاره به اینکه با تبلیغات متناسب و همه جانبه مبارزه با کالای قاچاق را آغاز کرده‌ایم، افزود: با استفاده از ظرفیت اتاق اصناف و توزیع تراکت‌های آموزشی در واحدهای صنفی و اطلاع‌رسانی از اینکه فروش چه کالاهایی ممنوع و تخلف است از جمله کارهای انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: کالاهای قاچاق از کیفیت پایینی برخوردار هستند و هیچ نظارتی در هنگام ورود کالا بر آن‌ها انجام نمی‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان از مصرف‌کنندگان خواست کالایی خریداری کنند که پوشش ضمانت‌نامه‌ای از نمایندگی‌های معتبر داشته باشد و همچنین از فروشنده فاکتور خرید معتبر درخواست کنند.

یوسفی با اشاره به کالاهای آرایشی و بهداشتی و خوراکی تصریح کرد: این نوع کالاها باید برچسب اصالت داشته باشند و اگر کالایی خارج از فضای کسب و کار و یا در کوچه‌های فرعی به فروش می‌رسد حتماً به مراجع ذیربط اطلاع دهند.

وی ادامه داد: از یک‌سال گذشته طرح شبنم بر روی کالا لغو شده شده است و برخی از افراد سودجو و قاچاقچی از‌ عدم آگاهی فروشنده‌ها استفاده کرده و کالاهای قاچاق را با برچسب شبنم به آنان می‌فروشند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان از واحدهای صنفی خواست از شرکت‌های پخش معتبر، جنس خریداری کرده و از نمایندگی‌های مجاز معتبر ثابت نمایندگی اخذ کنند.

یوسفی گفت: هیچ واحد صنفی نمی‌تواند گارانتی و ضمانت‌نامه را راساً صادر کند و این امر خلاف مقررات است.

وی با اشاره به اینکه کمیته پیشگیری و ساماندهی اقتصادی به صورت فصلی در گلپایگان برگزار می‌شود و تاکنون نتایج مفیدی در بر داشته است، تاکید کرد: سه گشت ویژه مشترک نظارتی با همکاری شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی و اداره دخانیات گلپایگان به طور منظم بر واحدهای صنفی شهرستان نظارت دارند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان اظهار کرد: در شهرستان گلپایگان سیگار و لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در رتبه اول و دوم کالاهای قاچاق قرار دارد.

یوسفی در پایان به عملکرد سه ماهه نخست امسال این اداره در زمینه کالای قاچاق اشاره کرد و افزود: از 9 واحد صنفی لوازم آرایشی و بهداشتی کالای آرایشی قاچاق به ارزش 7 میلیون و 290 هزار ریال کشف و جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه طی سه ماه گذشته 8 هزار و 700 نخ سیگار قاچاق با انواع برندها در گلپایگان کشف و ضبط شده است، بیان کرد: از سه واحد صنفی متخلف 7 میلیون و 326 هزار ریال سیگار قاچاق کشف و ضبط شده است.

انتهای پیام/ 63014/ط40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 تیر 1394  | 10:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشف 2 هزار عدد آمپول دیکلوفناک در زنجان

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان از کشف 2 هزار عدد آمپول دیکلوفناک در زنجان خبر داد.

خبرگزاری فارس: کشف 2 هزار عدد آمپول دیکلوفناک در زنجان
 

مرتضی ممیزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در طول بازرسی از خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی استان زنجان، برای نخستین بار محموله‌ای شامل 2 هزار عدد آمپول خارجی دیکلوفناک در زنجان کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه در همین راستا پرونده متهم برای رسیدگی و اعمال قانون به شعبه ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارجاع شد، اضافه کرد: به دلیل اهمیت موضوع پرونده این متهم خارج از نوبت رسیدگی شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه با استعلام از دانشگاه علوم پزشکی استان غیر قابل مصرف انسانی بودن آمپول‌های مکشوفه محرز و در همین راستا رای مربوط صادر شد، اظهار کرد: طبق رای صادره متهم پرونده علاوه بر معدوم کردن کالاهای مکشوفه به پرداخت جریمه نقدی به میزان 60 میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شد.

این مسئول از کشف 60 کیلو چای تقلبی در طول اجرای گشت مشترک سیار خبر داد و گفت: پس از اجرای طرح ویژه برخورد با متخلفان عرضه چای در استان زنجان توسط تعزیرات حکومتی، در روزهای اخیر اکیپ ویژه گشت مشترک سیار در استان انجام شد.

ممیزی با بیان اینکه این گشت با حضور رئیس شعبه ویژه بهداشت تعزیرات حکومتی و بازرسان سازمان صنعت و معدن و تجارت انجام شد، تصریح کرد: زمان بازرسی در یکی از روستاهای استان پس از بررسی بسته‌های چای،60 کیلوگرم چای با بسته‌بندی تقلبی کشف شد.

وی خاطر نشان کرد: طبق گزارشات ارائه شده توسط بازرسان، متخلفان اقدام به عرضه چای تقلبی دو غزال با بسته‌بندی تقلبی می‌کردند، که با عملکرد مناسب گشت مشترک سیار شناسایی و  برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی زنجان معرفی شدند.

انتهای پیام/73005/مح/ق20/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 12 تیر 1394  | 6:38 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
رییس کلانتری137 نصر از دستگیری مواد فروش غرب پایتخت خبر داد.
 
 
 
خبرگزاری ایسنا: رییس کلانتری137 نصر از دستگیری مواد فروش غرب پایتخت خبر داد.

سرهنگ رضا صادقی پور در این باره گفت: با توجه به اطلاع منابع خبری و کسب اخبار متعدد در خصوص حمل و توزیع مواد مخدر از نوع تریاک توسط فردی به اسم مستعار «مهران تپل» رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 137 قرار گرفت و آنان پس از اطمینان از صحت موضوع در تحقیقات خود متوجه شدند که این فرد با خودروی ال 90 سفید رنگ در حوالی اتوبان شیخ فضل اله و خیابان های اطراف اقدام به توزیع مواد مخدر می کند.

وی با بیان اینکه رسیدگی به پرونده در دستورکار قرار داشت، گفت: ماموران پس از تحقیقات صورت گرفته در ساعت 22 آخرین روز از خرداد ماه امسال وی را در حال خرید و فروش مواد مخدر با یکدستگاه سواری مزدا 323 مشکی رنگ مشاهده کردند.

رییس کلانتری137نصر با بیان اینکه ماموران به محض مشاهده این فرد اقدام طرح ریزی و انجام اقدامات فنی پلیسی برای دستگیری وی کردند، گفت: ماموران با رعایت اصل غافلگیری خودروی این فرد را توقیف و متهم مذکور را به همراه فردی دیگر به هویت منصور را دستگیر و به مقر انتطامی منتقل کردند.

صادقی پور با بیان اینکه فرد همراه متهم اصلی قصد خرید عمده مواد مخدر را داشت، اظهارکرد: این افراد به همراه مواد مکشوفه به میزان یک کیلو و 220 گرم تریاک و یک افشانه اشک آور به کلانتری منتقل شدند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم اصلی، اضافه کرد: مهران در بازجویی هایی پلیسی ضمن پذیرش بزه انتسابی معترف شد که مواد مخدر مکشوفه متعلق به اوست و حدود دو سال است که در محدوده شمال غرب تهران اقدام به فروش مواد مخدر کند.

رییس کلانتری137نصر ادامه داد: برای دو متهم پرونده ای تشکیل و هر دوی آنها به همراه مواد مخدر مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به پایگاه دوم پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اعزام شدند.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 12 تیر 1394  | 6:30 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری زورگیر 16 ساله که به همراه همدست معتادش اقدام به زورگیری تلفن همراه نوجوانان در مناطق شمالی و غرب پایتخت کرده بود، خبر داد.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 >