شورای هماهنگی و شورای راهبردی جوابگو نیست/ پارلمان اصلاح‌طلبان باید تشکیل شود

دبیرکل حزب مردمی اصلاحات گفت: ما معتقدیم باید پارلمان اصلاحات شکل بگیرد که این پارلمان «لویی‌جرگه» اصلاح‌طلبان شود که همه گروه‌های اصلاح‌طلب در آن، سازماندهی شوند.

خبرگزاری فارس: شورای هماهنگی و شورای راهبردی جوابگو نیست/ پارلمان اصلاح‌طلبان باید تشکیل شود
 

حجت‌الاسلام محمدزارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، اظهار داشت: حزب مردمی اصلاحات پیشنهاد تشکیل مجمع شورای مشورتی اصلاح‌طلبان با حضور همه دبیران کل احزاب و شخصیت‌های سیاسی و تاثیرگذار به جریان اصلاحات داده است.

وی افزود: ما معتقدیم باید پارلمان اصلاحات شکل بگیرد که این پارلمان لویی‌جرگه اصلاح‌طلبان شود که همه گروه‌های اصلاح‌طلب در آن سازماندهی شوند.

فومنی با بیان اینکه روش شورای راهبردی اصلاح‌طلبان و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات جوابگوی همه جریان اصلاح‌طلب نیست، گفت: اینکه دو شورا بخواهند برای تمام احزاب اصلاح‌طلب تصمیم بگیرند کار منطقی و عقلانی نیست.

«در جریان اصلاحات نزدیک به نود حزب وجود دارد بنابراین غیرمنطقی است که دو شورا (شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای راهبردی اصلاح طلبان) بخواهند برای این 90 حزب تصمیم بگیرند بنابراین بهتر است پارلمان اصلاح طلبان راه بیفتند.»

وی افزود: پارلمان اصلاح‌طلبان باید تصمیم‌گیری کند که چه کسانی کاندیدا شوند و گروه‌ها و احزاب به چه طرقی کمک کنند.

فومنی گفت: حزب مردمی اصلاحات برای تشکیل این پارلمان اصلاح‌طلبان اعلام آمادگی می‌کند و به همفکران خود در جریان اصلاح طلبی تاکید دارد که اگر این اتفاق صورت نگیرد اقدامات به نتیجه نمی‌رسد و احزاب ناچار می‌شوند مستقل عمل کنند و شکاف گسترده‌ای به وجود خواهد آمد.

دبیر کل حزب مردمی اصلاحات در ادامه به فعالیت تشکیلات حزبی خود اشاره و خاطرنشان کرد: اخیراً حزب مردمی اصلاحات فراخوانی داد که همه گروه‌ها و افرادی که آمادگی کاندیداتوری در انتخابات مجلس را دارند ثبت نام کنند و خوشبختانه تاکنون از تمامی شهرها، ثبت‌نام صورت گرفته است و این نشان می‌دهد که همه گروه‌ها می‌توانند تاثیرگذار باشند.

وی ادامه داد: ما فرمول دیگری را برای انتخاب کاندیداهای مورد حمایت خود به کار گرفتیم و آن اینکه کاندیدای ما صرفا نیاز نیست اصلاح‌طلب باشند بلکه ما به دنبال نیروهای جوان و قدرتمند هستیم.

فومنی با بیان اینکه می‌خواهیم یک مجلس معتدل را تشکیل دهیم، گفت: ما برای گروه‌های اصلاح‌طلب اعلام خطر می‌کنیم چرا که اگر از انحصارطلبی و خودخواهی دست کشیده نشود، شکست سنگینی را در آینده متحمل خواهیم شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
مرزهای عربستان ناامن است/ آل سعود راهی جز پذیرش انصارالله ندارد

نماینده مردم کازرون در خانه ملت گفت: مردم یمن با تدبیری که دارند در برابر حملات آل سعود مقابله به مثل نکردند و همین اصل سبب شده امروز ۷۵ درصد مناطق جمعیتی یمن در اختیار انصارالله باشد.

خبرگزاری فارس: مرزهای عربستان ناامن است/ آل سعود راهی جز پذیرش انصارالله ندارد
 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، شاهین محمدصادقی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی در سخنانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران به تحولات یمن و حمله آل سعود به این کشور اشاره و خاطرنشان کرد: مردم یمن نشان دادند همواره مبارز بوده و هیچ وقت زیر بار زور نرفته‌اند و امروز نیز از این هویت خود جانانه دفاع می‌کنند.

وی افزود: در طول تاریخ، کشورهای مختلفی همچون مصر به یمن حمله کردند اما مردم یمن پاسخ سختی به هرگونه تجاوز داده است.

محمدصادقی به تفاوت انقلاب یمن با دیگر نهضت‌های بیداری اسلامی پرداخت و گفت: مردم یمن برخلاف کشورهایی همچون تونس، لیبی و مصر، می‌دانستند چه می‌خواهند و بر استقرار یک حکومت اسلامی منطبق بر شرع اسلام اصرار داشتند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس که بر روی کشتی کمک رسان هلال احمر برای مردم یمن نیز حضور داشت، خاطرنشان کرد: مردم یمن عکس دیگر نهضت‌های اسلامی در قیام خود به خدا متکی بودند و همین دلیل کمرنگ نشان دادن قیام آنان در شبکه‌های خبری بود.

وی گفت: آل سعود همواره معتقد بوده یمن را باید ضعیف نگه داشت و ملک عبدالعزیز نیز به فرزندانش گفته بود اگر می‌خواهید راحت زندگی کنید یمن را در موضع ضعف نگه دارید.

محمدصادقی افزود: در سال 2004 عربستان به حوثی‌های یمن حمله کرد و شکست خورد در سال 2009 نیز همین اشتباه را تکرار و مجددا طعم تلخ شکست را چشید.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه انصارالله امروز یک نهضت ارزشمند اسلامی است و همه مسلمانان باید از آن حمایت کنند، گفت: اگر بخواهیم علت حمله عربستان به یمن را در یک جمله خلاصه کنیم، به خطر افتادن آمریکا و اسرائیل توسط عنصرهای آزادی بخش مهمترین دلیل این حمله است.

وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آمریکا از هر ترفندی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی استفاده کرد و می‌خواست مسلمانان را در مقابل انقلاب اسلامی قرار دهد.

محمدصادقی با طرح این پرسش که چرا مردم یمن در مقابل حملات آل سعود مقابله به مثل نمی‌کنند و دست به تهاجم نمی‌زنند، گفت: مردم یمن با تدبیری که دارند مقابله به مثل نکردند و همین اصل سبب شده امروز 75 درصد مناطق جمعیتی یمن در اختیار انصارالله باشد.

نماینده مردم کازرون در خانه ملت تاکید کرد: امروز مرزهای عربستان کاملا ناامن است و عربستان هم مانده که با این قضیه چه کند. پیشرفت‌های مکرر یمن و انصارالله زمینه را برای تشکیل یک حکومت براساس موازین اسلامی فراهم کرده است.

وی در پایان اظهار داشت: قطعا این نهضت به پیروزی خواهد رسید و آل سعود چاره‌ای جز قبول شکست و پذیرش انصارالله ندارد و نخواهد داشت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
همه باید به دنبال توافق خوب باشیم/ بازدید از مراکز نظامی توسط دشمن مثل جوک است

دبیرکل کانون همبستگی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با تاکید بر اینکه مراکز نظامی ناموس هر کشور است، گفت: اینکه دشمن بخواهد از مراکز نظامی ما بازدید کند جوکی بیشتر نیست.

خبرگزاری فارس: همه باید به دنبال توافق خوب باشیم/ بازدید از مراکز نظامی توسط دشمن مثل جوک است
 

احمد شریف دبیرکل کانون همبستگی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به مذاکرات ایران با 1+5 که هم اکنون در وین در حال برگزاری است، اظهار داشت: مذاکرات هسته‌ای بحث این جناح، آن جناح، این حزب و آن حزب نیست بلکه مربوط به کلیت نظام است و همه نسبت به آن دغدغه داریم.

وی افزود: ما به دنبال یک توافق خوب هستیم و از تیم مذاکره کننده هسته‌ای می‌خواهیم که خطوط قرمز مورد نظر رهبری را حفظ و بر اساس منافع ملی حرکت کنیم. البته ما به تیم مذاکره کننده هسته‌ای اعتماد کامل داریم اما طرف مقابل بی‌نهایت عهد شکن است.

دبیرکل کانون همبستگی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با اشاره به خواسته ایالات متحده آمریکا مبنی بر بازدید از مراکز نظامی جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه دشمن بخواهد از مراکز نظامی ما بازدید کند جوکی بیشتر نیست. چرا که طبیعی است هر کشوری اصرار نظامی خود را برای خود حفظ و در اختیار بیگانگان قرار نمی‌دهد.

وی مراکز نظامی را ناموس هر کشور دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان هر کشوری در صدد این هستند که به مراکز نظامی دیگر کشورها نفوذ و توانایی نظامی آنها را بسنجند تا بتوانند بهتر بر آن کشور غلبه کنند. حال آنکه ایالات متحده آمریکا پس از انقلاب اسلامی دشمن شماره یک جمهوری اسلامی است.

شریف باتاکید بر اینکه به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم از مراکز نظامی بازدیدی صورت بگیرد، گفت: طبق کنوانسیون بین‌المللی هیچ الزامی برای بازدید از مراکز نظامی یک کشور وجود ندارد و قطعا تیم مذاکره کننده هسته‌ای این موارد را رعایت خواهد کرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پایان خاطرنشان کرد: ما نسبت به مذاکرات خوشبین هستیم و امیدواریم مذاکرات ظرف چند روز آینده به نتیجه برسد البته از وقتی که دولت یازدهم با مستقر کردن تیم حرفه‌ای سکان این حرکت مهم را به دست گرفته شاهد توفیقات خوبی بوده‌ایم.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

نماینده ویژه قائم‌مقام وزیر امور خارجه گفت: مردم اطمینان داشته باشند که مسؤولین برای تصمیم گیری هایشان به صورت همیشگی به گزاره برگ ملی بعنوان یک سند ملی توجه خواهند داشت.

 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
جمهوری اسلامی ذره ای از حقوق هسته‌ای عقب نشینی نخواهد کرد

دبیرکل حزب مردم‌سالاری تاکید کرد: سخنان و مواضع رهبری موجب شد تا طرف مقابل بفهمد که جمهوری اسلامی از موضع اقتدار مذاکره کرده و حاضر نیست ذره‌ای از حقوق هسته‌ای ملت ایران عقب‌نشینی کند.

خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ذره ای از حقوق هسته‌ای عقب نشینی نخواهد کرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس، همزمان با شب میلاد کریم اهل‌بیت حضرت امام‌حسن مجتبی(ع) ششمین کنگره جمعیت مستقل ایران اسلامی با حضور اعضای این جمعیت و جمعی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا و دبیران کل عضو جبهه متحد مستقلین، فائزه و یاسر هاشمی و جمعی از اقشار مختلف سنقری و کرمانشاهی مقیم مرکز در باشگاه صداوسیما برگزار شد.

در این مراسم مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری با اشاره به سالروز میلد حرصت امام حسن(ع) گفت: پذیرش صلح از سوی امام‌حسن(ع) هرگز به مفهوم کنار گذاشتن اصول نبود بلکه ایشان به خاطر حفظ اسلام و قرآن و مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام در برابر برخی از موارد فرعی انعطاف نشان دادند و این همان مفهوم نرمش قهرمانانه است که مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان سپاه در سال گذشته مطرح کردند.

نماینده سمنان در مجلس هشتم با تاکید بر این که نرمش قهرمانانه همان ایستادگی بر سر اصول و انعطاف و کوتاه آمدن در برابر فروع است، گفت: خوشبختانه سخنان و مواضع رهبری و پشتیبانی‌های مستمر ایشان از تیم فعلی مذاکره‌کننده موجب شد که مسیر مذاکرات از حالت باخت باخت قبلی به سمت برد برد سوق پیدا کند و طرف مقابل هم بفهمد که جمهوری اسلامی ایران از موضع اقتدار می‌خواهد مذاکره کند و هرگز حاضر نیست ذره‌ای از حقوق هسته‌ای ملت ایران عقب‌نشینی کند بلکه برای اعتمادسازی و رفع تحریم‌ها ممکن است برخی محدودیت‌ها را بپذیرد.

مدیر مسوول روزنامه مردم‌سالاری با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام گفت: امیدواریم که پس از این پشتیبانی محکم ایشان از تیم مذاکره‌کننده هیچ کس در تضعیف رزمندگان عرصه دیپلماسی اقدام نکند و همه «دلواپسان» نیز «دل‌آرام» شده باشند و بدانند که دعای همه ملت پشت سر مذاکره‌کنندگان است و ما حتی به اعضای حزب خودمان گفته‌ایم که پس از لیالی قدر حتما مراسم شکرگزاری و جشن‌های مردمی پیروزی هسته‌ای را در استا‌ن‌ها برگزار کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به مقاومت بی‌نظیر ملت سرافراز ایران در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن گفت: همگان بدانند پیروزی در مذاکرات مربوط به همه مردم و کلیت نظام است و نه فقط یک دولت و جناح خاص. اشتباه می‌کنند اگر عده‌ای به خاطر مقاصد جناحی دستاوردهای کل نظام را نادیده بگیرند.

وی ادامه داد: جای تعجب است عده‌ای ناآگاه در برخی محافل و مجالس سخنان ناصواب بر زبان‌ جاری می‌کنند و حاضر نیستند به خاطر ملت دست ‌از تندروی بردارند.

کواکبیان با تاکید بر این که اگر کشورهای 1+5 بخواهند بازی را به هم بزنند و با قلدری و زورگویی چه در مساله تحریم‌ها و چه در مساله نظارت‌ها و چه در مساله پیشرفت هسته‌ای ما مانع تراشی کنند حتما مسوولان نظام زیر بار نخواهند رفت، گفت: البته نباید انتظارات را آنقدر بالا ببریم که عده‌ای فکر کنند به محض امضای موافقتنامه همه چیز  و همه جا گل و بلبل خواهد شد و همه سختی‌ها برطرف خواهد شد. شکی نیست که تاثیر روانی موافقتنامه تا سی چهل درصد بر اقتصاد ملی موثر است اما باید با مدیریت قوی و با تاکید بر عزم داخلی همه مشکلات را مرتفع سازیم.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
هدف بازرسی از مراکز نظامی ایران خدشه‌دار کردن عزت جمهوری اسلامی است

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: آمریکا با بحث سرکشی‌های ناگهانی و دسترسی به مراکز حساس و نظامی کشور می‌خواهد عزت جمهوری اسلامی را خدشه‌دار کند.

خبرگزاری فارس: هدف بازرسی از مراکز نظامی ایران خدشه‌دار کردن عزت جمهوری اسلامی است
 

سامان نیازی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به پیشنهاد نام‌گذاری هفته دوم تیرماه به عنوان هفته حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز جنایت‌های آمریکا علیه ایران شدت بیشتری گرفته و این جنایات بر هیچ کس هم پوشیده نیست.‌ پس لازم است برای اینکه آیندگان این جنایت‌ها را فراموش نکنند، هفته حقوق بشر آمریکایی در تقویم ثبت شود.

نیازی تصریح کرد: آمریکا بعد از پیروزی انقلاب به روش‌های مختلف سعی کرد انقلاب را دچار مشکل کند، «حادثه 7 تیر  سال 1360»، «ترور شهید صدوقی در 11 تیر سال 1361»، «بمباران شیمیایی سردشت در 7 تیر 1366»، «ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران در 12 تیر سال 1367» نمونه‌هایی از این جنایت‌ها است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان یزد افزود: سران آمریکایی که ادعای دفاع از حقوق بشر دارند باید نگاهی به کارنامه سیاه خود بیندازند و بهتر است نگران چهره منفور خود در دنیا باشند.

نیازی ادامه داد: یکی از اهداف مهمی که دشمن و در راس آن آمریکا از مدت‌ها پیش در حال برنامه ریزی آن است و در همین راستا هم حرکت می‌کند، بحث خدشه‌دار کردن عزت جمهوری اسلامی ایران است چرا که جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی نسخه‌ای نجاتبخش و الگویی تمام و کمال برای جوامع آزادیخواه و مظلوم است.

وی تاکید کرد: آن‌ها از اینکه ایران امروز الگوی همه جوامع آزادیخواه است نگرانند و این نگرانی را در روند مذاکرات هسته‌ای نیز می‌بینیم. آنها با بحث سرکشی‌های ناگهانی و دسترسی به مراکز حساس و نظامی کشور می‌خواهند عزت جمهوری اسلامی را خدشه‌دار کنند و به دنیا بگویند ایران کشوری ضعیف است و ما به راحتی توانستیم به مراکز حساس آن دست یابیم.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان یزد گفت: هدف آنها این است که ابهت ایران را در دنیا خراب کنند و موجب دلسردی همه ملت‌های مظلوم و جوامع آزادیخواه شوند. آمریکا به شدت موافق تمدید مذاکرات است زیرا می‌خواهد از آن بهره‌برداری کند.

وی ادامه داد: خط مشی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای توسط مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام مشخص شده است، در همین راستا ملت ایران هیچگاه محدودیت بلندمدت در صنعت هسته‌ای و بازجویی از دانشمندان را نمی‌پذیرد. تحریم‌ها نیز باید به صورت یکجا و همزمان با امضای توافق برداشته شود.

نیازی اضافه کرد: سوال ما از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این است که این محدودیت‌ها و درخواست‌های بی شرمانه را تا به حال در چه کشوری اجرا کرده‌اید که حال می‌خواهید در کشوری که تاریخی سراسر ایستادگی و مقاومت داشته است چنین کاری انجام دهید.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در پایان با اشاره به قانون الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای تاکید کرد: عده‌ای می‌گویند این قانون در مقابله با دولت است در صورتی که این قانون پشتیبان بسیار خوبی برای تیم مذاکره کننده بوده و دولت هم باید از آن استقبال کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 12 تیر 1394  | 5:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
عارف در جمع مردم رباط کریم سخنرانی می‌کند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفری یک روزه به شهرستان رباط کریم در این شهر سخنرانی خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: عارف در جمع مردم رباط کریم سخنرانی می‌کند
 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمدرضا عارف فردا شنبه طی سفری یک روزه به شهرستان رباط کریم، در این شهر سخنرانی خواهد کرد.

بر پایه این خبر، سفر عارف به این شهرستان، به دعوت جمعی از اصلاح طلبان و اعتدالگرایان شهرستان رباط کریم و بهارستان صورت گرفته است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
عربستان توسط صهیونیست‌ها مدیریت می‌شود/ مذاکره کنندگان از خطوط قرمز عقب نشینی نمی‌کنند

امام جمعه موقت تهران گفت: برخی کشورهای اسلامی مانند عربستان سعودی توسط صهیونیست‌ها مدیریت می‌شوند و به دنبال حمایت از داعش در کشورهای منطقه هستند ولی آتش این فتنه به زودی دامن این کشورها را خواهد گرفت.

خبرگزاری فارس: عربستان توسط صهیونیست‌ها مدیریت می‌شود/ مذاکره کنندگان از خطوط قرمز عقب نشینی نمی‌کنند
 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمد امامی‌کاشانی خطیب موقت نماز جمعه امروز تهران طی سخنانی در خطبه‌های نماز جمعه اظهار داشت: اسلام امروز در شرایط بسیار حساس و بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است یعنی یک مبارزه و جنگی بین اسلام و کفر به وجود آمده که وسیع‌ترین میدان این مبارزه فضای مجازی است.

وی افزود: تبلیغات زهرآگینی علیه اسلام در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی گسترده شده است و این میدان نبردی است که دنیای صنعتی علیه تمام فضائل و ارزش‌های اسلامی استفاده می‌کند.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: داعشی‌ها، تکفیری‌ها و طالبان را مستکبران آن هم با قدرت صهیونیست‌ها و پول نفت ایجاد کردند و توانسته‌اند انسان‌های ابله و جاهل را از طریق همین شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی فریب دهند و آنان را علیه اسلام و شیعیان بسیج کنند.

امامی‌کاشانی اضافه کرد: امروز جهان اسلام باید بیدار شود و خطبای جمعه بایستی معارف اسلامی را بیان کنند و باید بدانیم داعش گروهی است که دنیای استکبار آن را علیه اسلام به راه انداخته و آنان را آموزش می‌دهد و شرایطی که شاهد هستیم را در جهان به وجود آورده است.

وی خاطرنشان کرد: برخی کشورهای اسلامی هستند که دین‌شان اسلام است اما حاکمان‌شان یهودی و صهیونیستی هستند مانند همین عربستان سعودی و امثالهم، ببینید امروز عربستان چه بساطی را در یمن به راه انداخته است. آنان با حمایت از داعش مردم یمن، سوریه، عراق و لبنان را می‌کشند البته کشورهای غربی و عربستان سعودی تصور می‌کنند این جنایت‌‌ها را علیه ملت مسلمان انجام می‌دهند ولی ان‌شاءالله آتش همین فتنه به زودی دامن خودشان را هم خواهد گرفت.

امام کاشانی تصریح کرد: برخی کشورهای اسلامی مانند عربستان سعودی توسط صهیونیست‌ها مدیریت می‌شوند و به دنبال حمایت از داعش در کشورهای منطقه هستند ولی آتش این فتنه به زودی دامن این کشورها را خواهد گرفت.

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنانش تأکید کرد: امروز شاهد شرایط بسیار ناگواری برای جهان اسلام هستیم که باید در این میان کشورهای اسلامی وحدت خودشان را حفظ کنند. درود و سلام خداوند بر امام خمینی (ره) که مسئله اتحاد جهان اسلامی و امت را مطرح  و حتی هفته وحدت تعیین کردند و همچنین برای مقابله با صهیونیست‌ها آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به نام روز جهانی قدس نامگذاری کردند.

امامی کاشانی اضافه کرد: تعیین هفته وحدت و نامگذاری روز قدس برای انسجام بیشتر ملت‌های مسلمان در جهان بوده است؛ رهبر معظم انقلاب هم به بهترین شکل ممکن آن را ادامه می‌دهند و می‌فرمایند «شعر باید در خدمت جدا شدن حق از باطل قرار بگیرد حتی شعر که نقش بسیار مهمی می‌تواند در موفقیت‌ها داشته باشد.»

وی با اشاره به اختلاف‌افکنی‌ها بین شیعه و سنی متذکر شد: آیا تشیعی که کلمات زشت را در رسانه‌هایشان علیه خلفا بیان می‌کنند غیر از تشیع انگلیسی است؟! این همان تشیعی است که انگلیسی‌ها می‌خواهند. این همان راهی است که آنان طراحی کرده‌اند. اینکه داعشی‌ها در مسجد نماز جمعه شیعیان را به هم می‌زنند و بمب آنجا منفجر می‌کنند (اشاره به بمب‌گذاری در مسجد شیعیان کویت)، که اینها همگی در راستای اهداف دنیای استکبار است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران ادامه داد: این انفجارها برای این است که می‌خواهند بگویند سنی‌ها با شیعیان اینگونه رفتار می‌کنند، ببینید چگونه می‌خواهند بین شیعه و سنی اختلاف و جنگ راه بیندازند؟ چقدر دشمن موذیانه کار می‌کند، جز اتحاد و وحدت کلمه و معرفت و فهم اسلام و بیان اسلام، چیزی مهم‌تر در دنیای امروز وجود ندارد و خطبای جمعه جهان اسلام باید بدانند مهم‌‌ترین وظیفه امروز آنان تشریح اسلام برای ملت‌ها است، خطبای نماز جمعه باید نقشه‌های دشمنان را افشا کنند و امروز میدان جنگ همین‌جا است.

آیت‌الله امامی کاشانی بر همین اساس تأکید کرد: این میدان جنگ را رهبر معظم انقلاب از سال‌ها قبل به مردم گوشزد کرده‌‌اند و امروز شاهدیم که چقدر این میدان جدی است و باید هوشیارانه در این میدان عمل کرد.

وی با اشاره به دیدار اخیر رهبر انقلاب با مسئولان دستگاه قضایی، گفت: جنود و ارتش و نیروهای مسلح یک طبقه‌اند و قضات یک طبقه دیگر هستند و طبقه دیگر قانون‌گذاران هستند، همه باید دست به دست هم دهیم تا عدالت بر پا شود و قضات باید توجه داشته باشند که مبادا حکمی را از روی هوی و هوس صادر کنند بلکه باید حکم براساس عدل صادر شود.

امام جمعه موقت تهران گفت: به وکلای دادگستری هم نصیحت می‌کنم که مراقب شیطان باشند چون زندگی دنیوی خیلی زود می‌گذرد.

وی در پایان با اشاره به مذاکرات هسته‌‌ای خاطرنشان کرد: ایدئولوژی اسلام این است که از کفار نترسید بلکه از خدا بترسید و این تفکر دینی است که باعث شده ملت ایران، رهبر معظم انقلاب، دولت، مجلس و قوه قضاییه بر اساس همین ایدئولوژی ایستاده‌اند و مقاومت می‌کنند، مواضع‌ تیم‌مذاکره‌کننده هسته‌ای بر اساس عزت و اقتدار و حفظ کیان ملت ایران است و به هیچ‌وجه از آن عقب‌نشینی نمی‌کنند.

آیت‌الله امامی‌کاشانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ضرورت حفظ وحدت شیعه و سنی تصریح کرد: تمام علمای اسلام به حضرت مهدی (عج)‌ معتقدند و این نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه کرد.

وی افزود: به علمای بزرگ اهل سنت و ملت مسلمان سنی عرض می‌کنم که امروز دنیای استکبار، اسلام و امام زمان (عج) را نشانه رفته است، مستکبران با تهمت و دروغ بستن به شیعیان می‌خواهند آن منجی جهانی را از دست مسلمانان بگیرند.

وی تاکید کرد: امت اسلام امروز دیگر نباید در 2 صف قرار بگیرند، شیعه و سنی همه با هم هستند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
داعش 80 عضو خود را اعدام کرد و 11 کارگر سوری را زنده به صلیب کشید

گروه تروریستی تکفیری «داعش» تنها ظرف 24 ساعت گذشته اقدام به اعدام 80 نفر از عناصر خویش و زنده به صلیب کشیدن 11 کارگر سوری در استان دیر الزور کرد.

خبرگزاری فارس: داعش 80 عضو خود را اعدام کرد و 11 کارگر سوری را زنده به صلیب کشید
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، شهر «المیادین»، واقع در استان دیر الزور در شرق سوریه امروز (جمعه) شاهد درگیری‌های شدید بین دو گروه تروریستی تکفیری «داعش» و «جبهه النصره» بود.

این درگیری‌ها از شب گذشته و به دنبال ترور پلیس دینی داعش موسوم به «حسبه» در شهر المیادین و معاون وی بدست عناصر النصره آغاز شد.

این درحالی است که داعش روز گذشته (پنج‌شنبه) بیش از 80 نفر از عناصر خود در استان دیر الزور را به اتهام خیانت و عصیان و سرکشی علیه خلیفه (ابو بکر البغدادی) اعدام کرد.

از سوی دیگر، این گروه تروریستی تکفیری 11 نفر از اهالی شهر «المیادین» در ریف دیر الزور را در خیابان ابوکمال این شهر، روی نرده‌های مقر «حسبه» این گروه در المیادین زنده به صلیب کشید.

این افراد که همگی کارگر ساختمانی بودند، پیش از به صلیب کشیده شدن توسط داعش هریک به 70 ضربه شلاق محکوم شده بودند. داعش به گردن هریک از آنها پلاکاردی انداخته بود که روی آن نوشته شده بود «مجازات روزه خواری یک روز زنده به صلیب کشیده شدن و 70 ضربه شلاق است».

از سوی دیگر، دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی داعش در دیر الزور تصاویری منتشر کرد که نشان می‌دهد، این گروه اقدام به جذب کودکان زیر 15 سال و به خدمت گرفتن آنها در صفوف خود کرده است.

دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی داعش در این خصوص توضیح داده است که این کودکان پس از پیوستن به داعش دوره آموزشی عقیدتی و دینی را به 2 هفته سپری می‌کنند و پس از آن تحت آموزش‌های نظامی قرار می‌گیرند.

منابع محلی تاکید می‌کنند: گروه تروریستی تکفیری داعش که بر مناطق بی‌شماری از استان دیر الزور تسلط دارد، تاکنون تعداد زیادی از کودکان مناطق تحت تصرف خود در این استان را با وعده‌های مالی جذب خود کرده است و بسیاری از این کودکان جان خود را در جریان درگیری‌های رخ داده در مناطق مختلف سوریه از دست داده‌اند.

از سوم ژوئیه سال گذشته اغلب ساکنان استان دیر الزور که مناطق‌اشان توسط داعش تصرف شد، از رفتن به مدارس و ادامه تحصیل محروم شده‌اند، چون داعش نظام آموزشی سوریه را نظامی مرتد به شمار می‌آورد و سیستم آموزشی خود را بر این مناطق تحمیل می‌کند.

انتهای پیام/ز


ادامه مطلب
نظرات 0
«نیویورک تایمز»: سرکرده برجسته «انصار الشریعه» در حمله هوایی آمریکا در لیبی کشته شد

یک روزنامه آمریکایی ادعا کرد که «سیف الله بن حسین» سرکرده انصار الشریعه در حمله هوایی جنگنده‌های این کشور در لیبی کشته شد.

خبرگزاری فارس: «نیویورک تایمز»: سرکرده برجسته «انصار الشریعه» در حمله هوایی آمریکا در لیبی کشته شد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی مدعی شد که یکی از سرکرده‌های برجسته گروه تروریستی «انصار الشریعه» در حملات هوایی آمریکا کشته شده است.

این روزنامه ادعا کرد که « سیف الله بن حسین» سرکرده انصار الشریعه در نیمه ژانویه سال جاری در یک حمله هوایی جنگنده‌های آمریکا کشته شد.

به گزارش این روزنامه، بن حسین مسئول هماهنگی انفجارها و حملات بود و از سال 2013 در لیبی حضور داشته است.

آمریکا در ژانویه گذشته مدعی شد که طی یک حمله هوایی سعی داشته است که «مختار بلمختار» سرکرده برجسته الجزایری را به قتل برساند و بن حسین نیز در این حمله کشته شده است.

دولت لیبی اعلام کرد که این تروریست الجزایری در این حمله کشته شده ولی گروه تروریستی القاعده این خبر را تکذیب کرد(جزئیات بیشتر).

بن حسین ملقب به ابوعیاض از سال 2002 در لیست سیاه آمریکا قرار گرفته و در تونس بازداشت بود، ولی پس از سقوط رژیم « زین العابدین بن علی» دیکتاتور سابق این کشور آزاد شد.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 >