انتقال زائران اربعین با ۸۰۰ پرواز/گران فروشی بنزین در فرودگاه نجف

رییس سازمان هواپیمایی کشوری از انتقال زائران اربعین حسینی با ۸۰۰ پرواز به کشور عراق خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان علی عابدزاده رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: رییس سازمان هواپیمایی کشوری از انتقال زائران اربعین حسینی با ۸۰۰ پرواز به کشور عراق خبر داد و گفت: نرخ خدمات فرودگاهی نجف سه برابر فرودگاه‌های اروپایی و نرخ سوخت هواپیما در این فرودگاه دو برابر فرودگاه‌های منطقه است.

وی با اشاره به نارضایتی ایرلاین‌ها از افزایش نرخ سوخت هواپیما در فرودگاه نجف از نامه‌نگاری با مقامات عراقی برای کاهش نرخ سوخت در ایام اربعین خبر داد و  اظهار کرد: در گذشته با توجه به سوءاستفاده برخی از فروش بلیت اینترنتی سازمان هواپیمایی کشوری تصمیم گرفته شد که در ایام اربعین فروش اینترنتی  بلیت پرواز‌ها انجام نشود.

در این راستا یک سری از آژانس‌های مسافرتی به‌عنوان نماینده رسمی فروش بلیت  در سایت سازمان هواپیمایی کشوری درج و همچنین سامانه‌ای برای راستی‌آزمایی نسبت به خرید بلیت هواپیما نیز راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان هواپیمایی با پلیس فتا، تعزیرات، پلیس اماکن، سازمان‌های حج و حمایت حقوق مصرف‌کنندگان، افزود: سامانه‌ای به‌منظور دریافت و بررسی شکایات مردمی نسبت به عرضه بلیت پرواز‌های ویژه ایام اربعین راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به انجام ۸۰۰ پرواز در ایام اربعین، تصریح کرد: نامه‌ای مبنی بر کاهشنرخ سوخت هواپیما در زمان سفر‌های اربعین از طرف سازمان هواپیمایی به  مقامات دولت عراق ارسال شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: نرخ خدمات فرودگاهی نجف سه برابر  فرودگاه‌های اروپایی و نرخ سوخت هواپیما دو برابر فرودگاه‌های منطقه است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1396  | 2:11 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سکه طرح قدیم ارزان شد/ دلار چهار هزار و 64 تومان

سکه طرح قدیم یک میلیون و315 هزار و 700 تومان و سکه طرح جدید یک میلیون و 278 هزار تومان به فروش رسید.

به گزارش خبرنگار بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان سکه طرح قدیم یک میلیون و315 هزار و 700 تومان و سکه طرح جدید یک میلیون و 278 هزار تومان به فروش رسید.

همچنین نیم سکه با قیمت 674 هزار تومان، ربع سکه 381 هزار و 700 تومان و سکه یک گرمی 253 هزار تومان داد و ستد شد.

ارزش هر گرم طلای ۱۸ عیار ساخته نشده در بازار طلای تهران، 123 هزار و 721 تومان و هر اونس طلا یک هزار و 270 دلار و54 سنت است.

 

 

 

 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1396  | 2:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

ضرورت بازنگری در قانون سازمان اموال تملیکی

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در جلسه مشترک با ناظر گمرکات استان هرمزگان بر لزوم بازنگری و اصلاح قانون این سازمان تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان جمع آوری و فروشاموال تملیکی، جمشید قسوریان جهرمی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی افزود: از تصویب و ابلاغ قانون تاسیس سازمان اموال تملیکی بیش از ۲۵ سال می‌گذرد و طی این سال‌ها به موازات آن تا کنون دو مرتبه قانون امور گمرکی مورد بازنگری قرار گرفته و در قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز، وظایف مهمی برای سازمان اموال تملیکی تعریف شده است؛ بنابراین ضرورت دارد با توجه به شرایط موجود قانون این سازمان مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی با اشاره به انباشت کالا‌ها در انبار‌های این سازمان افزود: برای جلوگیری از انباشت کالا‌ها و تسریع در تعیین تکلیف آن، به مدیران استانی تفویض اختیار کرده ایم تا این فرآیند با سرعت بیشتری انجام پذیرد و تلاش می‌کنیم تا در سه ماه آینده فرآیند تعیین تکلیف کالا‌ها به وضعیت قابل قبولی برسد.

جهرمی در ادامه گفت: با هماهنگی به عمل آمده انتظار می‌رود گمرکات استان هرمزگان حداکثر ظرف سه ماه آینده، پرونده‌های راکد متروکه را به سازمان اموال تملیکی اعلام نماید تا اقدامات بعدی به سرعت انجام پذیرد.

قسوریان جهرمی در ادامه تصریح کرد: برای واردات کالا چه بصورت قانونی و چه  بصورت قاچاق، ارز این کشور از چرخه اقتصاد خارج شده است و بخشی از این سرمایه ارزی بدلیل محدودیت‌های بوجود آمده در انبار‌های این سازمان، انباشته شده و ضرورت دارد در صدور احکام قضایی و مجوز سایر دستگاه‌های مرتبط تسریع شود تا سازمان بتواند با سرعت ببشتری نسبت به تعیین تکلیف این کالا‌ها اقدام نماید.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1396  | 2:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

خبری از فاز سوم مشوق صادراتی لبنیات نیست/ واکنش شدید دامداران به واردات شیر خشک

یک مقام مسوول گفت:علی رغم گذشت سه ماه از مهلت تخصیص فاز سوم مشوق صادراتی، خبری از پرداخت آن به کارخانه های لبنی نیست.

خبری از فاز سوم مشوق صادراتی لبنیات نیست/ واکنش شدید دامداران به واردات شیر خشکاحمد مقدسی رییس انجمن صنفی گاوداران در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه خبری از مشوق صادراتی لبنیات نیست، اظهار کرد: علی رغم گذشت سه  ماه فاز سوم مشوق صادراتی به سبب کمبود اعتبار به کارخانه های لبنی پرداخت نشده است.

 وی افزود: با توجه به کمبود اعتبار زمزمه های اخذ اوراق مشارکت به کارخانه ها شنیده می شود که هنوز این مصوبه نهایی نشده است.

 به گفته رییس انجمن صنفی گاوداران تا زمانی که نرخ خرید شیر خام از  دامداران به قیمت مصوب برسد، خرید توافقی ادامه خواهد یافت.

 مقدسی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه خرید توافقی شیر خام ادامه دارد، یادآورشد: روزانه 700 تن شیر با نرخ متوسط هزار و 4400 تومان از قطب های اصلی تولید خریداری می شود.

 این مقام مسوول در پاسخ به این سوال که چرا خرید شیر خام با نرخ مصوب هزار و 440 تومان از دامداران خریداری نمی شود، گفت: در قانون انتزاع تنها یک  سری وظایف به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است و از آن جا که ابزار قیمت گذاری در دست وزارتخانه نیست، نمی توان اظهار نظر قطعی  نسبت به این موضوع داشت.

 وی ادامه داد: با توجه به آنکه در قانون انتزاع تمامی اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی واگذار نشده است، اما وزیر صنعت و معدن نظره دیگری دارد و می  گوید که وزارت جهاد را در فشار خواهیم گذاشت.

 رییس انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه وزارت صنعت و معدن با تولید بیگانه است، اذعان کرد: وزارت صنعت حامی واردات است و به همین خاطر طی چند روز گذشته، مصوبه ای مبنی بر واردات شیر خشک اعلام شده است.

 وی با اشاره به اینکه واردات شیرخشک یکی از فشارهای وزارت صنعت و معدن بر وزارت جهاد کشاورزی است، بیان کرد: طی چند روز گذشته، وزیر صنعت طی مصوبه ای اعلام کرد که  به ازای صادرات هر میزان شیر خشک 10 درصد آن وارد شده که این امر مورد انتقاد دامداران و خلاف سیاست اقتصاد مقاومتی است.

مقدسی تصریح کرد: بانک مرکزی هر چه سریع تر به واردات نهاده های دامی باید  ارز مبادله ای را اختصاص دهد چرا که در صورت استمرار افزایش قیمت نهاده ها، دامداران قادر به ادامه تولید نخواهند بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1396  | 2:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سهم ناچیز تولید جلبک و گیاهان آبزی در کشور

رییس سازمان شیلات کشور گفت:از مجموع تولید 22 میلیون تن جلبک و گیاهان آبزی در دنیا، کشور ما سهم چندانی ندارد.

سهم ناچیز تولید جلبک و گیاهان آبزی در کشوربه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوانحسن صالحی رییس سازمان شیلات کشور در همایش جلبگ و گیاهان آبزی ایران با بیان اینکه در سال گذشته  مجموع تولید آبزیان یک میلیون و 900 هزارتن بوده است، اظهار کرد: 45 درصد این میزان از آبزی پروری و 555 درصد از دریاها واقیانوس ها استحصال شد.

 وی با اشاره به اینکه در دهه گذشته رشد صید از دریاها و اقیانوس ها کمتر از یک درصد بوده است، افزود: این درحالی است که در دهه اخیر آبزی پروری به طور متوسط 6 تا 8 درصد رشد داشته است.

 به گفته صالحی، وضعیت صید کشور،به دلایل ذخایر ناشناخته دریای عمان و افزایش سهم از اقیانوس هند در مقایسه با دنیا مساعد تر بوده است.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در بین 35 کشور کمیته تن ماهیان، ایران بعد از اندونزی مقام دوم را داراست در حالی که از مجموع تولید 22 میلیون تنجلبک و گیاهان آبزی در دنیا، کشورمان سهم چندانی ندارد.

 رییس سازمان شیلات استفاده از پنج هزار کیلومتر سواحل دریا و جزایر را جهت تولید جبلک ها و گیاهان دریایی ضروری دانست.

 وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات علوم شیلاتی با شرکت های دانش بنیان اقدام مناسبی در جهت تولید جلبک ها انجام دادند، گفت: استفاده از گیاهان آبزی و جلبک ها در کاهش هزینه های تولید و قیمت تمام شده محصولات آبزی تاثیر  بسزایی دارد.

 صالحی با اشاره به اینکه توسعه پرورش ماهی در قفس یکی از بحث های در  دستور کار سازمان شیلات است،بیان کرد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی تا پایان برنامه ششم توسعه تولید ماهیان در قفس باید به 200 هزارتن برسد که در جهت پایداری پرورش در قفس انتظار می رود که پرورش جلبک ها و صدف های دریایی مورد توجه قرار گیرد.

* توجه به تولید گیاهان آبزی با رویکرد صادرات محور

 این مقام مسوول با تاکید بر توجه به گونه های بومی سواحل شرق و جنوب شرق گفت:علی رغم مراجعه سرمایه گذاران متعدد، دانش و اطلاعات کافی که  بتوان آن را در قالب یک بسته برای فعالان اقتصادی ارائه داد، نداریم که از این رو انتظار می رود موسسه تحقیقات علوم شیلات توجه بیشتری براین موضوع داشته باشد.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه افزود: با وجود ظرفیت های تولید گیاهان آبزی و جلبک ها در کشور باید به عنوان رویکرد صادراتی به این بخش نگاه کرد  چرا که این امر  افزایش دانش و تکنولوژی روز را به همراه دارد.

 به گفته صالحی با استفاده از دانش و تکنولوژی روز نه تنها می توان فاصله تولید جلبک و گیاهان آبزی با دنیا را به حداقل رساند بلکه می توان با استفاده از ظرفیت های موجود به رشد قابل ملاحظه ای دست یافت.

 رییس سازمان شیلات در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه در سه ماه پایانی سال گذشته میگوهای قابل مصرف در فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران توزیع می شد، تصریح کرد: انتظار می رود در آینده شاهد بسته بندی گیاهان و جلبک های آبزی و توزیع در فروشگاه های زنجیره باشیم چرا که این امر از بسیاری از  بیماری در هزاره سوم جلوگیری می کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

درآینده نزدیک میکروپلنت ها به سند اقتصاد مقاومتی ورود می کنند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت:با توجه به اهمیت میکروپلنت ها طی نامه ای مشترک با وزیر جهاد کشاورزی پیشنهاد اجرای این طرح در سند اقتصاد مقاومتی به دولت داده شد.

درآینده نزدیک میکروپلنت ها به سند اقتصاد مقاومتی ورود می کنندبه گزارش خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر زند رییس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی در همایش ملی جلبک و گیاهان آبزی با بیان اینکه سالانه به اندازه جمعیت ایران به جمعیت کره زمیناضافه می شود، اظهار کرد: در کشاورزی هزاره سوم، منابع موجود جوابگوی روند افزایش جمعیت نیست از این رو باید به سراغ منابع جدید برویم.

 وی با اشاره به اینکه میکرو پلنت ها( جلبک ها و گیاهان آبزی)بخشی از منابع جدید به شمار می روند، افزود: با توجه به کاربرد متنوع میکرو پلنت ها در  صنعت روغن، آرایشی و بهداشتی، سوخت و تغذیه آینده روشنی برای آن ترسیم می شود.

 زند، دانش فنی، نوع آوری و سرمایه گذاری در جهت ایجاد خلق ثروت از میکرو پلنت ها را ضروری دانست.

 رییس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی در پایان؛ با بیان اینکه تحقیقات جلبکی و گیاهان آبزی، سر منشأ موضوع های تحقیقاتی بسیاری است، گفت: ایجاد دانش، نو آوری و تزریق ثروت در این بخش ضروری است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1396  | 2:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

احتمال وقوع یک بحران مالی جدید در دنیا

در صورتی که افزایش بدهی کشور‌ها تداوم داشته باشد، باید شاهد یک بحران مالی جدید دیگر در جهان باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بانک جهانی اعلام کرد دنیا در حال رفتن به سمت یک بحران مالی دیگر است، مگر اینکه کشور‌ها از رفتن به سمت بدهی فاصله بگیرند.

بانک جهانی پیشنهاد داد، با جلوگیری از انباشت بیشتر بدهی، تشویق به سرمایه گذاری در تجارت و پیشگیری از فاینانس بدهی، می‌توان به محدود کردن ریسک‌های مالی کمک کرد که این موضوع به عنوان تنها راه حل برون رفت از این بحران، یعنی رفتن به سمت یک بحران مالی دیگر است.

از دیگر توصیه‌های بانک جهانی، احتیاج به کارشناسان پولی و مالی به منظور  فراهم کردن بستر مناسب برای اعمال تغییرات در سیاست گذاری برای حفظ ثبات بازار و جلوگیری از نوسان در آن است.

همچنین بانک جهانی اعلام کرد، بانک‌های مرکزی باید عادی سازی سیاست پولی را از طریق برنامه‌هایی که دارای قابلیت ارتباط برقرار کردن با حوزه‌های مالی دارند را فراهم کنند.

مراجع ذی ربط مالی باید اقدامات احتیاطی در حوزه اقتصاد کلان را لحاظ کنند و دامنه گسترش آن‌ها را در نظر بگیرند تا از این طریق، افزایش بدهی و بی ثباتی را کاهش دهند.

بانک جهانی اعلام کرد، یکسری اقدامات در ارتباط با وام گیرنده‌ها باید معرفی شود واقدامات سختی برای جلوگیری از افزایش بدهی آن‌ها در نظر گرفته شود؛ ضمن اینکه «تست‌های استرس بانکی» هم باید بیشتر اعمال شود.

مقتضیات سرمایه برای بانک‌هایی که در معرض وام گیرندگان آسیب پذیر هستند، باید افزایش پیدا کند و بانک‌های باانگیزه هم به بخش‌های با ریسک پایین وام‌های جدید اعطاء کنند.

بانک جهانی اعلام کرد، مقررات بخش مالی غیر بانکی باید مستحکم شود تا خطر فاینانس، بیش از حد، بازار سرمایه را محدود کند و انتقال به سمت نظارت بر پایه  ریسک باید تسریع یابد؛ ضمن اینکه مقررات شرکت‌های بیمه‌ای هم با تاکید بر روی سرمایه، یکسان شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 6 آبان 1396  | 7:19 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آمریکا در آفریقا به دنبال چیست؟

خبرگزاری رویترز با اشاره به سفر اخیر «نیکی هیلی» به آفریقا به بررسی سیاست واشنگتن در خصوص کشورهای مستقر در این قاره پرداخت.

آمریکا در آفریقا به دنبال چیست؟به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، دو مقام آمریکایی اعلام کردند این کشور از نیروی متشکل از نظامیان آفریقایی برای مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل کاملا حمایت می کند اما پیش از اختصاص بودجه باید در جریان راهبرد در نظر گرفته شده برای این عملیات قرار بگیرد.

نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل و ژنرال توماس والدهاوسر، فرماندهنیروهای آمریکایی مستقر در آفریقا اعلام کردند واشنگتن در عین حال نگران است  چگونه سازمان ملل این نیروی متشکل از نظامیان پنج کشور مالی، بورکینافاسو، نیجر، چاد و موریتانی را تامین مالی خواهد کرد.

آمریکا در حال حاضر بیش از یک چهارم بودجه هفت میلیارد و 300 میلیون دلاری عملیات صلحبانی سازمان ملل را تامین می کند.  نیکی هیلی اعلام کرد واشنگتن پیش از آنکه متعهد به اختصاص بودجه به این عملیات شود خواهان اطلاع از راهبردی است که برای آن در نظر گرفته خواهد شد.

ژنرال توماس والدهاوسر نیز اعلام کرد در آفریقا به رغم وجود چالش های پیش روی پیشرفت جوانان، فقر و فقدان نظارت کافی بر مناطقی وجود دارد که در آنجا گروه های تروریستی همچون داعش و القاعده رشد کرده اند.

وی افزود نیروهای سازمان ملل با تروریسم مبارزه نمی کنند بلکه مشغول عملیات صلحبانی هستند؛ اظهاراتی که به نگرانی آمریکا درباره تامین مالی این نیروی آفریقایی توسط سازمان ملل اشاره دارد. حضور نیروهای وابسته به القاعده و گروه تروریستی داعش در منطقه ساحل قدرت های غربی همچون فرانسه را نگران کرده است که هزاران تن از نیروهای خود را در این منطقه مستقر کرده اند. آمریکا همچنین نیروهای داعش را در لیبی و الشباب در سومالی هدف قرار می دهد اما از زمان کشته شدن چهار نظامی ویژه آمریکا در حمله اوایل ماه اکتبر در نیجر،مشارکت واشنگتن در عملیات مبارزه با تروریسم در آفریقا در کانون توجه قرار  گرفته است.

نیروی مبارزه با تروریسم آفریقایی موسوم به "نیروی گروه پنج ساحل" در نظر دارد نخستین عملیات مشترک خود را در روزهای آینده آغاز کند. آمریکا از پیش نوس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ماه ژوئن برای حمایت سیاسی از این نیرو اعلام حمایت کرده است و نیکی هیلی گفت آمریکا به حمایت از نیروی گروه پنج ساحل همچنان ادامه خواهد داد.

وزیر دفاع فرانسه که کشورش پیش نویس این قطعنامه را ارائه کرده است هفته گذشته اعلام کرد آمریکا یا باید حمایت خود را از نیروی گروه پنج ساحل افزایش دهد یا این گروه با شکست مواجه خواهد شد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اوایل این ماه در گزارشی به شورای امنیت این سازمان اعلام کرد تنها 25 درصد بودجه 490 میلیون دلاری در نظر گرفته شده برای عملیات سال اول این نیرو تامین شده است.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

افشای اسناد محرمانه ترور «جان اف کندی» از سوءقصد سیا به جان «فیدل کاسترو» پرده برداشت

در میان اسناد مربوط به ترور جان اف کندی، مدارکی درباره ۶۰۰ توطئه سازمان سیا برای سوءقصد به جان «فیدل کاسترو» وجود دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی ایندیپندنت؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چندی پیش از انتشار اسناد محرمانه مربوط به ترور «جان اِف کندی»، رئیس جمهور اسبق آمریکا خبر داد و اعلام کرد اسناد مربوط به این ترور با دقت بیشتری منتشر می‌شود. آرشیو ملی آمریکا به دستور ترامپ ۲۸۰۰ سند مربوط به ترور جان اف کندی و اسناد دیگری  که تاکنون محرمانه باقی مانده بودند را منتشر کرد.

افشای اسناد محرمانه «جان اف کندی»، پرده از ۶۰۰ سوء قصد سیا به جان «فیدل کاسترو» برداشت

در میان اسناد مربوط به ترور جان اف کندی، مدارکی درباره توطئه‌های آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای ترور «فیدل کاسترو»، رهبر فقید کوبا وجود دارد. بر اساس این اسناد، دولت آمریکا حدود ۶۰۰ مرتبه سعی داشته رهبر کوبا را به قتل برساند که در تمامی آن‌ها ناموفق بوده است. سازمان سیا همچنین از شیوه‌های عجیبی برای قتل کاسترو استفاده کرده است. یکی از توطئه‌های عجیب آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا علیه کاسترو، سمی کرد لباس غواصی وی بود. این لباس غواصی قرار بود توسط یک وکیل آمریکایی به کاسترو هدیه داده شود. ولی وکیل آمریکایی در آخرین لحظات تصمیم می‌گیرد لباسی که سازمان سیاه به سم آغشته کرده را با لباس غواصی دیگری تعویض کند.

افشای اسناد محرمانه «جان اف کندی»، پرده از ۶۰۰ سوء قصد سیا به جان «فیدل کاسترو» برداشت

سیا در توطئه دیگری سعی کرد کت و شلوار کاسترو را با نوعی گَرد قارچ سمی که عامل ایجاد بیماری پوستی در انسان می‌شود آلوده کند که در اجرای این توطئه نیز ناموفق بود. مسمویت با میکروب سل، از دیگر روش‌های سیا برای سوء قصد به جان رهبر کوبا بود که از انجام آن ناکام ماند.

نمونه دیگری از توطئه‌های سیا علیه کاسترو تهیه سیگاری بود که منفجر شود. کاسترو علاقه بسیاری به سیگار برگ داشت. سیا با آگاهی به این موضوع سعی کرد سیگاری که از مواد منفجره تهیه شده برای کاسترو آماده کند و حین حضور رهبر کوبا در سازمان ملل در سپتامبر ۱۹۶۰ این توطئه را عملی کند که ناموفق ماند.

تهیه قرص‌های سمی و اغوای سرآشپز رستورانی که کاسترو معمولا به آنجا می‌رفت هم نتوانست سازمان سیا را در اجرای توطئه اش موفق سازد. استخدام «سام جیانکانا» از اعضای ارشد مافیا که قرار بود با دریافت ۱۵۰ هزار دلار از آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا کاسترور را از پای درآورد، موفقیت آمیز نبود.

۸۳ صفحه از مجموع اسناد مربوط به ترور جان اف کندی، درباره اسناد مربوط به قتل فیدل کاسترو است. در میان این اسناد، مدارکی درباره توطئه سیا برای ترور چه گوآرا و به قدرت رسیدن پینوشه، دیکتاتور شیلی به چشم می‌خورد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 6 آبان 1396  | 7:19 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

کانادا همکاری نظامی خود با عراق را تعلیق کرد

وزارت دفاع کانادا اعلام کرد به دلیل افزایش تنش‌ها میان بغداد و اقلیم کردستان، تا اطلاع ثانوی همکاری نظامی خود با ارتش عراق را متوقف می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الشرق الاوسط؛ در پی ایجاد تنش میان نیروهای ارتش عراق و نیروهای اقلیم کردستان این کشور، وزارت دفاع کانادا دستور داد عملیات نیروهای ویژه این  کشور در بغداد به طور موقت لغو شوند. نیروهای کانادایی تا پیش از این به حمایت و کمک رسانی به ارتش عراق مشغول بودند.

« دان لو بوتیلیه»، سخنگوی وزارت دفاع کانادا، اعلام کرد هر زمان چگونگی رابطهنیروهای امنیتی در عراق برای کانادا روشن شود، این کشور بار دیگر کمک های  خود را به ارتش عراق از سر خواهد گرفت. وزارت دفاع کانادا مایل است شرح وظایف نیروهای ویژه این کشور، اولویت و ماموریت آنها در مواجه با تروریست های داعش روشن و مشخص شود.  

کانادا به عنوان یکی از کشورهای عضو ائتلاف آمریکایی ضد داعش، تأکید دارد نیروهای عراقی با همکاری این ائتلاف موفق شد طی ماه های گذشته بخش های قابل توجهی از خاک عراق را باز پس بگیرد و شهرها را از حضور داعش پاکسازی کند. سخنگوی وزارت دفاع کانادا اظهار کرد: در عراق باید تلاش شود، موفقیت هایی را که اخیرا به دست آمده است، حفظ کنیم.

وزارت دفاع کانادا معتقد است خطر داعش هنوز به طور کامل برطرف نشده و  مبارزه با تروریسم همچنان مسیری طولانی در پیش رو دارد. به گفته سخنگوی این وزارتخانه، تروریست های داعش هنوز دارای پایگاه هایی در عراق هستند و هر لحظه ممکن است وضع موجود تغییر کند.

کانادا تا پیش از سال ۲۰۱۶ حدود ۱۰۰ نظامی در عراق داشت؛ اما اخیرا تعداد این نیروها به ۲۱۰ نفر افزایش یافته بود. برگزاری همه پرسی جدایی طلبی اقلیم کردستان موجب بروز تنش میان بغداد و اربیل شد. این ماجرا تا آنجا ادامه یافت  که «حیدر عبادی»، نخست وزیر عراق، اقدامات بازدارنده متعددی علیه اقلیم کردستان در پیش گرفت که توقف پروازهای بین‌المللی در دو فرودگاه اربیل و سلیمانیه و بستن تمامی گذرگاه‌های مرزی زمینی از آن جمله هستند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 34 :: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34