سحرگاه زمان غفران الهی
سحرگاه زمان غفران الهی
![]()
قرآن مجید ، سحر خیزی را از صفات انسان پرهیزگار و خدا ترس می داند . هنگام سحر و آخر شب ، آن هنگام که جهان را سکوت فراگرفته است ، انسان های پاک دل برای پالایش درون خویش و احیای ارزش های اصیل ، اسلامی ، از خاک بر خیزند و در پیشگاه حضرت حق طلب آمرزش و استغفار می کنند . روحی عبادت و استغفار ، توجه و حضور دل می باشد ، عبادت و استغفار در چنین ساعاتی از همهچیز با ارزش تر و گران بهاتر است .
خداوند در قرآن مجید می فرماید : « کانوا قلیلاً من اللیل ما یهجدون و با لا سحارهم یستغفرون ، آن پرهیزکارانی که به گمان در بهشت مکان داده شده اند ، آن هایی هستند که شب ها کم می خوابند و به عبادت مشغول می شوند ، اما به عبادت خود مغرور نیستندو در هنگام سحر از خدا طلب آمرزش می کنند ». (ذاریات /17)
ادامه مطلب
در هنگام شب و صبح گاهان نباید از تسبیح خداود غافل شد
در هنگام شب و صبح گاهان نباید از تسبیح خداود غافل شد که می فرماید : فاصبر ما یقولون ، و سبّح بحمد ربک قبل طلوع الشمس و الغروب و من اللیل فسبحه و ادبار السجود ، در برابر آن چه می گویند ، شکیبا باش و تسبیحو حمد پروردگارت را قبل از طلوع آفتاب و پیش از غروب به جای آر ودر بخش ازاو را تسبیح و سپس سجده کن .( ق / 40-39).
ادامه مطلب
محبوب ترین نماز ها در نظر متقین نماز های آخر شب است
امام صادق می فرماید : احب صلاه اللیل الیهم اخر اللیل ، محبوب ترین نماز ها در نظر متقین نماز های آخر شب است »
(تهذیب / ج 2 / ص6)
ادامه مطلب
هنگامی که چهار چیز در جامعه شایع و رایج گردد، چهار نوع بلا و گرفتاری پدید آید
هنگامی که چهار چیز در جامعه شایع و رایج گردد، چهار نوع بلا و گرفتاری پدید آید
![]()
حضرت امام صادق(ع)فرمود: هنگامی که چهار چیز در جامعه شایع و رایج گردد، چهار نوع بلا و گرفتاری پدید آید:
1- چنانچه زنا رایج گردد، زلزله و مرگ ناگهانی فراوان شود.
2- چنانچه زکات و خمسِ اموال پرداخت نشود، حیوانات اهلی نابود شود.
3- اگر حاکمان جامعه و قُضات، ستم و بیعدالتی نمایند، باران رحمت خداوند نمیبارد.
4- و اگر اهل ذمّه، تقویت شوند، مشرکین بر مسلمین پیروز آیند.
1_(اءمالی الصدوق: ص 197.)
ادامه مطلب
