شوخی نماینده اردنی درباره بازداشت شاهزادهها موجب عصبانیت سفیر عربستان شد
برخی فعالان و روزنامهنگاران اردنی محتوای شوخی جالب یک نماینده پارلمان اردن که باعث عصبانیت سفیر عربستان و ترک یک مراسم رسمی شد، را فاش کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، برخی فعالان و رسانه های اردنی فاش کردند که «حسنی الشیاب» نماینده پارلمان اردن در یک مراسم رسمی در شمال این کشور شوخی جالبی با سفیر عربستان کرد که موجبات عصبانیت وی را فراهم آورد.
طبق گفتههای این فعالان، الشیاب در این مراسم خطاب به شاهزاده «خالد الفیصل» سفیر عربستان گفت: «عجیب است که شاهزاده سعودی باشی اما در زندان نباشی».
به نوشته روزنامه الکترونیکی «رأیالیوم»، این سخن نماینده پارلمان اردن باعث خشم سفیر عربستان شد و او بدون آنکه پاسخی به این شوخی تُند بدهد مراسمی را که به مناسبت افتتاح یک پروژه با سرمایهگذاری عربستان برگزار شده بود، ترک کرد.
به نوشته این روزنامه پس از این حادثه برخی مقامات اردن از جمله «هانی الملقی» به دلجویی از سفیر عربستان پرداختند.
انتهای پیام/م
ادامه مطلب
شرط عربستان برای بازگشت منصور هادی به شهر عدن
منابع یمنی میگویند عربستان سعودی برای بازگشت رئیس جمهور مستعفی یمن به شهر عدن از وی خواسته است در دولت مستعفی خود تغییرات گستردهای ایجاد کند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه یمنی از شرط عربستان برای بازگشت منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن به این کشور خبر دادند.
این منابع به شبکه المیادین اعلام کردند که عربستان در واکنش به گزارشهای منتشر شده در خصوص مخالفت این کشور با بازگشت منصور هادی به شهر عدن، به وی گفته است هر لحظه که اراده کند میتواند به این شهر برگردد.
با این حال، به گفته این منابع رئیس جمهور مستعفی یمن با برگشتن خود به عدن مخالفت کرده و به مقامات سعودی گفته است که قصد دارد به تعبیر وی تا «آزادی همه استانهای یمن» در ریاض، پایتخت عربستان باقی بماند.
این منابع آگاه همچنین گفتهاند منصور هادی به سیطره امارات بر جنوب یمن اعتراض کرده و گفته است که این کشور با برگشتن وی به عدن مخالف است.
رئیس جمهور مستعفی یمن همچنین گفته است اوضاع امنیتی در شهر عدن و جنوب این کشور ثبات نداشته و امارات از گروههای مخالف حکومت مستعفی وی حمایت میکند.
به گفته منابع یمنی، عربستان از منصور هادی خواسته است در دولتش تغییرات مهمی ایجاد کند تا بتواند به عدن برگشته و در این شهر سکونت کند.
ائتلاف عربی ضد یمن به رهبر عربستان سعودی از ابتدای سال 94 به بهانه بازگرداندن آنچه ریاض آن را دولت مشروع میخواند و در اصل با هدف سرکوب انقلاب مردم یمن به این کشور حمله نظامی کرده است.
ائتلاف عربستان برای تحت فشار قرار دادن نیروهای انصارالله، دولت مستعفی منصور هادی را مجبور کرد پایتخت یمن را از صنعاء به عدن منتقل کند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
واکنش ایران به گزارش کمیته حقیقتیاب درباره کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه
نماینده ایران در نشست شورای اجرایی سازمان منع سلاحهای شیمیایی اقدامات کمیته حقیقتیاب درباره کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه را حرفهای، متوازن و مستقل ندانست و گزارش سازوکار را فاقد وجاهت خواند.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، پنجاه و ششمین اجلاس فوق العاده شورای اجرایی سازمان منع سلاحهای شیمیایی با هدف بررسی هفتمین گزارش مکانیسم تحقیقاتی مشترک سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاحهای شیمیایی در خصوص سوریه برگزار شد.
رضا پورمند تهرانی معاون حقوقی و بینالمللی نمایندگی کشورمان در لاهه در این اجلاس اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره کاربرد سلاح شیمیایی از سوی هر شخص، در هر مکان و تحت هر شرایطی را قویا محکوم میکند. جمهوری اسلامی ایران معتقد است که یافتههای سازوکار تحقیقاتی مشترک سازمان منع سلاحهای شیمیایی و سازمان ملل متحد باید برپایه مستندات، منابع موثق و قابل راستی آزمایی استوار باشد. اما متاسفانه با وجود برخی تناقضات و مغایرتهای موجود در گزارش، نمیتوان نتیجه گیریهای گزارش را جامع و کامل محسوب کرد.
وی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران هفتمین گزارش سازوکار تحقیقاتی مشترک سازمان منع سلاحهای شیمیایی و سازمان ملل متحد را بررسی کرده و با توجه به این نکته که گزارش سازوکار تحقیقاتی مشترک مبتنی بر یافتههای هیات حقیقت یاب بوده، تاکید دارد هیات حقیقت یاب در انجام تحقیقات در چارچوب وظایف محوله و منطبق بر کنوانسیون سلاحهای شیمیایی موفق نبوده و اقدامات هیات، حرفهای، متوازن و مستقل نبوده، به طریق اولی گزارش سازوکار نیز فاقد وجاهت است.
هیأت ایرانی در این نشست اعلام کرد:علاوه بر این، در مورد حادثه شیمیایی در خان شیخون و ایراد اتهام و منتسب کردن آن به دولت سوریه، بدون انجام هرگونه نمونه برداری از پایگاه هوایی الشعیرات، بی پایه و اساس بودن این ادعا را نشان میدهد. سوریه علیرغم مواجهه با شرایط دشوار و درگیری با گروههای تروریستی مسلح، خصوصا داعش و النصره، با پذیرش کنوانسیون سلاحهای شیمیایی به کلیه تعهدات خود عمل کرده است.
براساس این گزارش، جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در این جلسه به طور مشترک پیش نویس تصمیم در خصوص ارتقاء کارآیی هیات حقیقت یاب را ارائه کردند.
سفیر روسیه ضمن حمایت از پیشنویس تصمیم مشترک با جمهوری اسلامی ایران در خصوص ارتقاء کارآیی هیات حقیقت یاب، خواستار انجام بازرسی حرفهای مطابق با الزامات کنوانسیون سلاحهای شیمیایی و به کارگیری متوازن بازرسان اعزامی شد.
آمریکا نیز قرار است با هماهنگی کشورهای گروه غرب، متن پیش نویس تصمیم دیگری را ارائه کند و بر همین اساس درخواست کرد اجلاس شورای اجرایی به تعلیق درآید.
براساس این گزارش، ادامه جلسه فوق العاده شورای اجرایی به هفته آینده موکول شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
الاخبار: هواپیمای «بارزانی» منتظر اشاره «العبادی» برای فرود در بغداد است
روزنامه لبنانی «الاخبار» در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت که نخستوزیر منطقه کردستان منتظر چراغ سبز نخستوزیر عراق برای سفر به بغداد و رایزنی درباره مسائل مورد اختلاف است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، با برگزاری مراسم احیای اربعین امام حسین (ع)، در عراق درامنیت کامل، اکنون بغداد میتواند با فراغ بال بیشتر به حل و فصل پروندههای مهم کشور و بحران به وجود آمده با اربیل بپردازد.
این نکتهای است که در گزارش خبری امروز روزنامه لبنانی الاخبار ذکر شده است.
در این گزارش که به قلم «محمد شفیق» تنظیم شده، آمده است: پس از گذشت دو هفته از آمادگیها و تدارکات و تدابیر امنیتی شدید و تعطیلی غیررسمی ادارات و نهادهای دولتی، بغداد از امروز، آماده حل و فصل پروندههای موجود میشود. همچنین پایتخت عراق آماده میزبانی از «نیچروان بارزانی» نخستوزیر منطقه کردستان است که منتظر چراغ سبز «حیدر العبادی» نخستوزیر کشور است.
در ادامه این گزارش آمده است: بغداد در هفته جاری منتظر یک یا چند دیدار متفاوت است اما این امر مرهون چراغ سبز نخستوزیر عراق است. دو منبع یکی دولتی و دیگری کردی ، به الاخبار اعلام کردند که سفر نیچروان بارزانی به بغداد مطرح است و حتی منبع کردی گفت: هواپیمای بارزانی آماده موافقت العبادی برای پرواز است.
وی افزود: بارزانی به برخی گروههای سیاسی کُرد اعلام کرده است که پروندههای کرکوک، مناطق مورد منازعه، حقوق پیشمرگه و کارمندان منطقه کردستان و بودجه که اکنون نسبت به سایر پروندهها، اولویت دارد، در صدر پروندههایی خواهند بود که در نشست با مقامات بغداد طرح خواهند شد.
این روزنامه در ادامه مینویسد: در مقابل بغداد چند شرط جدید اعلام نشده، برای این سفر بارزانی گذاشته است که مهمترین آن، این است که هیأتی که بارزانی در راس آن قرار میگیرد تا برای مذاکره با بغداد راهی پایتخت شود، از مقبولیت تمامی طرفهای کُرد برخوردار باشد و تضمینهایی درباره حفظ وحدت و حاکمیت عراق به بغداد بدهد.
منبع آگاه دولتی در اینباره میگوید که دولت العبادی همچنان تاکید دارد که هر گفتوگویی باید در چارچوب قانون اساسی باشد. ضمن اینکه العبادی مخالف تبدیل شدن مسئله گفتوگو با اربیل تحت فشارها و دخالتهای داخلی یا خارجی به یک سند سیاسی است. این موضع العبادی اشارهای ضمنی به درخواست نیچروان بارزانی و قباد طالبانی معاونش از «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر برای میانجیگری است.
این منبع درباره سرنوشت مذاکرات نظامی و سیاسی میان بغداد و اربیل بدون اشاره به جزئیاتی بیشتر میگوید: طی دو روز آینده یک پیروزی و غافلگیری بزرگ روی خواهد شد. این مسئله به بحران اربیل و بغداد مربوط است و برای ما مثبت است.
انتهای پیام/غ
ادامه مطلب
ترامپ در سفرش به آسیا از دیگران التماس جنگ میکند
کره شمالی در بیانیهای گفت: ترامپ در سفر خود به آسیا از دیگران جنگ در شبهجزیره کره را التماس میکند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، کره شمالی روز شنبه گفت که سفر دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا به آسیا نشاندهنده این است که وی یک "ویرانگر" بوده و برای جنگ در شبهجزیره کره از دیگران التماس میکند.
براساس گزارش «رویترز»، سخنگوی وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیهای که توسط یک خبرگزاری دولتی منتشر شد، گفت: ترامپ در طول سفرش ماهیت خود را به عنوان یک ویرانگر صلح و ثبات جهانی نشان داد و از دیگران برای ایجاد یک جنگ هستهای در شبهجزیره کره التماس میکند.
ترامپ روز چهارشنبه در سفر خود به کره جنوبی به کره شمالی هشدار داد که آمریکا را دست کم نگیرد.
سخنگوی کره شمالی اظهار داشت: هیچ چیز نمیتواند پیونگیانگ را از پیگیری برنامه سلاحهای هستهایاش بترساند.
انتهای پیام/م
ادامه مطلب
مسکو: گزارش سازمان ملل درباره استفاده دمشق از گاز سارین «غیرقابل قبول» است
وزارت خارجه روسیه، نتیجهگیری سازمان ملل و سازمان منع گسترش تسلیحات هستهای مبنی بر استفاده دمشق از گاز رسارین در حملات خان شیخون را غیرقابل قبول دانست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس،مسکو بار دیگر اعلام کردکه نتیجه گزارش مشترک سازمان ملل و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی مبنی بر اینکه دولت «دمشق» از گاز شیمیایی «سارین» استفاده کرده است، کاملاً «غیرقابل قبول است».
بنا به گزارش اسپوتنیک، در تاریخ 9 نوامبر، «ادموند مولت» رئیس مکانیسم تحقیقات مشترک سازمان ملل و سازمان منع گسترش سلاحهای شیمیایی در مصاحبه با نیویورکتایمز مدعی شد که دیپلماتهای روس به وی هشدار دادهاند که مسکو آمادگی دارد تا یافتههای تحقیق درباره حمله شیمیایی مرگبار 4 آوریل در روستای «خان شیخون» را قبل از انتشار نتیجه نهایی رد کند زیرا روسیه نمیتواند روش تحقیق این کمیسیون را بپذیرد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که گزارش سازمان ملل و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی بسیار «مبتدی» بود و یافتههای نهایی آن مبنی بر استفاده دمشق از گاز سارین کاملاً «غیرقابل قبول» است.
بنا به بیانیه وزارت خارجه روسیه، نتایج کارشناسان روسیه در حین این بررسی و تحقیق در نظر گرفته نشده است.
این گزراش مدعی شده است که نیروی هوایی سوریه حمله شیمیایی خان شیخون را انجام داده است که به کشته شدن بیش از 100 نفر منجر شد و بعلاوه آنکه این گزارش مدعی شده است که گاز سارین مورد استفاده قرار گرفته در این حملات، از ذخایری تأمین شده است که دولت سوریه مدعی شده است بعنوان بخشی از توافق 2013 با آمریکا و روسیه به طور کامل امحا شده است.
انتهای پبام/
ادامه مطلب
تماس تلفنی رئیسجمهور فرانسه و همتای لبنانیاش
رئیسجمهور فرانسه در تماسی تلفنی با رئیسجمهور لبنان درباره تحولات اخیر این کشور پس از استعفای «سعد الحریری» صحبت کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه در تماسی تلفنی با «میشل عون» رئیسجمهور لبنان درباره استعفای «سعد الحریری» نخستوزیر این کشور صحبت کرد.
بر اساس گزارش ویگاه «العهد» ، ماکرون در این تماس گفت فرانسه از وحدت، سیادت، استقلال و ثبات لبنان دفاع میکند.
دو طرف همچنین بر ادامه مشورتها برای پیگیری تحولات لبنان تأکید کردند.
پس از استعفای سعد الحریری در عربستان، به درخواست لبنان کشورهای بسیاری از جمله فرانسه میانجیگری کردهاند و از عربستان خواستهاند اجازه دهد الحریری به بیروت بازگردد اما این وساطتها تا کنون فایدهای نداشته است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ترامپ: دموکراتها مقصر جلوگیری از گسترش روابط با پوتین هستند/ با پوتین درباره کره شمالی بحث نشد
رئیسجمهور آمریکا در پرواز به سمت «هانوی»، ضمن تأیید دیدار با رئیسجمهور روسیه گفت که دموکراتها مقصر جلوگیری از گسترش روابط وی با «ولادیمیر پوتین» هستند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در گفتوگو با خبرنگاران به دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در حاشیه نشست «اپک» در ویتنام، دموکراتها را مقصر ایجاد «موانع ساختگی» دانست که از گسترش روابط بهتر وی با پوتین ممانعت کردند.
رئیسجمهور آمریکا به مسئله ادعاهای دخالت روسیه در انتخابات ریاستجمهوری 2016 آمریکا نیز اشاره کرد و گفت که «مسئله دخالت روسیه در انتخابات آمریکا مطرح شد و پوتین، مداخله را رد کرد».
ترامپ در اینباره توضیح داد: «چند بار از او سوال کردم و او نیز گفت که او در انتخابات دخالت نکرده است. هر وقت به من نگاه می کرد می گفت من این کار را نکردم و من نیز واقعا باور کردم تا جایی که احساس کردم او فکر میکند دارم به او توهین می کنم که این موضوع اصلا برای کشورمان خوب نیست».
وی در پرواز به هانوی به خبرنگاران گفت که در «دانانگ»، با پوتین «دو سه مکالمه بسیار کوتاه» داشته است که در آنها تا حد زیادی در خصوص مسئله سوریه بحث و گفتوگو کردند.
ترامپ همچنین در پاسخ به سؤال یک خبرنگار گفت که در دیدار با رئیسجمهور روسیه در دانانگ، هیچ بحث و گفتوگویی درباره «کره شمالی» انجام نگرفته است.
صبح امروز در برخی اخبار اعلام شد که رئیسجمهور روسیه و آمریکا در حاشیه نشست اپک در ویتنام با یکدیگر دیدار و گفتوگو داشتند و درباره یک بیانیه مشترک در خصوص سوریه به توافق رسیدند. (جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پوتین: توافق با ترامپ درباره سوریه، اهمیت زیادی دارد
رئیسجمهور روسیه پس از پایان نشست «اَپِک» در ویتنام، تاکید کرده که توافق با همتای آمریکایی او درباره سوریه، اهمیت بسیاری دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، رئیسجمهور روسیه پس از نشست «اَپِک» در ویتنام طی یک سخنرانی به اظهارنظر درباره این نشست و موضوعات دیگر پرداخت.
صبح امروز شنبه سخنگوی کرملین از توافق رئیسجمهور روسیه و همتای آمریکیی او بر روی یک بیانیه مشترک برای موضوع سوریه خبر داد.
به گفته «دیمیتری پسکوف» این بیانیه به طور خاص برای نشست «دا نانگ» محل برگزاری اجلاس اپک آماده شد.
در این بیانیه، رؤسای جمهور روسیه و آمریکا ضمن تاکید بر تعهد خود به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، از طرفین درگیر در سوریه خواستند تا در فرایند سیاسی ژنو شرکت کنند(جزئیات بیشتر).
رئیسجمهور روسیه پس از پایان نشست اپک در ویتنام، طی یک سخنرانی درباره این نشست و همچنین موضوعات مختلف دیگر اظهارنظر کرد.
رئیسجمهور روسیه با اشاره به توافق او و همتای آمریکایی درباره بیانیه مربوط به سوریه، این توافق را مهم خواند.
ولادیمیر پوتین البته به اقدامات اخیر ضد روسی واشنگتن هم اشاره کرد و بر آمادگی مسکو بر اقدام تلافی جویی این اقدامات تاکید کرد.
رئیسجمهور روسیه، همچنین حملات به رسانههای روسی را «حمله به آزادی بیان» توصیف کرد و به انتقاد شدید از چنین اقداماتی پرداخت.
او همچنین تاکید کرد که عدم گفتوگوی جداگانه و رسمی وی با رئیسجمهور آمریکا، نشاندهنده وجود بحران در روابط دو کشور است.
رئیسجمهور روسیه البته درباره رفتار شخص ترامپ اظهارات مثبتی مطرح کرد و گفت که دونالد ترامپ «بسیار حرفهای و دوستانه است و رفتار مناسبی دارد».
پوتین دیدارهایش در نشست اپک از قبیل دیدار کوتاه خود با ترامپ را «موفق و مفید» خواند.
پوتین دیدارهایش در نشست اپک از قبیل دیدار کوتاه خود با ترامپ را «موفق و مفید» خواند و گفت که من و آقای ترامپ گفتوگویی عادی داشتیم.
او تاکید کرد که بحران در روابط دو کشور برطرف نشده اما مسکو آمادگی پرداختن مشترک دو کشور به مشکلات بین دو کشور را دارد.
او درباره بیانیه مشترک روسیه و آمریکا در قبال روسیه در بیانیه پایانی نشست اپک اینطور اظهارنظر کرد که این اقدام اهمیت زیادی دارد اما برای بهبود روابط دوجانبه روسیه و آمریکا کافی نیست.
پوتین به فضای به شدت ضد روسی آمریکا هم اشاره و آن را «منازعات داخلی سیاسی با ترامپ» توصیف کرد و گفت که چنین موضوعی ربطی به روسیه ندارد.
رئیسجمهور روسیه در پاسخ به سوالی درباره ارتباط ادعایی خویشاوندان او با تیم انتخاباتی ترامپ این موضوع را رد کرد و آن را «غیرمنطقی» و «جار و جنجال» برخی رسانههای آمریکایی خواند.
او اظهارات برخی مقامات آمریکایی درباره اینکه روسیه در حال نقض پیمان منع موشکهای هستهای میانبرد است را «ادعا» خواند و رد کرد.
رئیسجمهور روسیه به مواضع آمریکا و ناتو در استقرار سکوهای پرتاب موشک در رومانی اشاره و تاکید کرده که استقرار سکوهایی موشکی که امکان استفاده از موشکهای «تریدنت» در آن است، ناقض این معاهده است.
پیمان منع موشکهای هستهای میانبُرد (INF) توافقی بود که در 1987 بین آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی حاصل شد.
پوتین در بخش دیگری از سخنانش، به موضوع تنشها در شبه جزیره کره و به مواضع مسکو درباره کره شمالی پرداخت.
رئیسجمهور روسیه از همه طرفهای درگیر در منازعه شبه جزیره کره خواست برای حل این موضوع، به میز مذاکره روی بیاورند.
رئیسجمهور روسیه مواضع مسکو را مشابه با مواضع چین در قبال کره شمالی خواند و تاکید کرد که «ما» کره شمالی را به عنوان یک کشور دارنده سلاح اتمی به رسمیت نمیشناسیم.
پوتین درباره مقابله با داعش در سوریه هم اظهارنظر کرد.
رئیسجمهور روسیه تاکید کرد که تلاشهای نظامی برای نابودی تروریستها در سوریه، به اتمام خود نزدیک میشود چرا که تقریبا آخرین مقر داعش در جنوب شرق سوریه نابود شد و به زودی ساحل جنوبی رود فرات هم پاکسازی خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
بردی محمداف: صاحبان سرمایه داراییهای خود را از خارج به داخل منتقل کنند
رئیس جمهور ترکمنستان به کابیه این کشور دستور داد برنامه جدید توجیهی در زمینه برگشت سرمایه و داراییهای این کشور از خارج را تهیه و اجرا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشقآباد، «قربانقلی بردیمحمداف» رئیس جمهور ترکمنستان به معاونان خود در امور بانکی، اقتصادی، دارایی و قوه قضاییه دستور داد که راهکار و برنامه جدیدی در زمینه برگشت سرمایه از خارج را تهیه و اجرا کنند.
وی با اشاره به ضرورت متقاعد کردن صاحبان سرمایه برای بازگشت دوباره ثروت آنان به کشور، تصریح کرد: قانون «عفو سرمایه و دارایی» تجربه برخی کشورهای خارجی است و ما نیز باید اصلاحات و تغییراتی در مقررات و قوانین مربوطه در زمینه برگشت سرمایههایی که توسط عوامل مختلف به خارج از کشور برده شده و نگه داری میشود، اعمال کنیم.
رئیس جمهور ترکمنستان افزود: اجرای قانون جدید عفو سرمایه و دارایی باعث میشود که منابع مالی جدیدی به اقتصاد ملی کشور تزریق شده و سرمایه گذاران بیشتری به اقتصاد ما جذب شود.
رئیس جمهور ترکمنستان با تأکید بر تضمین قانونی و حقوقی برای حفظ سرمایه افراد حقیقی این کشور که در کشورهای خارجی فعالیت میکنند و حفاظت از منافع آنان، گفت: پیشنهادات ارائه شده با هدف ایجاد ساز و کاری موثر برای مقابله با نقض قانون در حوزه اقتصادی و مبارزه با فساد مالی است.
انتهای پیام/ح
ادامه مطلب