خاطره ی از شهید تهرانی مقدم

 

نمازهای اول وقت سردار معروف بود. محال بود نماز را از اول وقتش به تاخیر بیفکند. همیشه دقایقی پیش از اذان خود را آماده می کرد و همیشه هم وضو داشت. فقط هم، این نبود! یعنی علاوه بر نماز اول وقت، حضور قلب فراوانی هم در نمازهایش داشت... می گویند از همان جوانی اش اینگونه بود. وقتی صدای اذان را می شنید، به نزدیکترین مسجد می رفت و اگر مسجدی نمی یافت، کنار خیابان بدون خجالت نمازش را می خواند. حتی در ماموریتهایش هم همینگونه بود و تا صدای اذان می آمد، همه کارهایش را تعطیل می کرد و به نماز می ایستاد...

  شهید تهرانی مقدم

منبع : منبع: هفته نامه یالثارات الحسین علیه السلام شماره 649

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:30 PM ] [ ]

کلامی از شهید روحانی شهید جلال افشار

 

ای عاشقان دنیا، عشق به دنیا پوچ شدن و بی ارزش نمودن خویش است تا فرصت هست به ستایش و نیایش و اطاعت الله شناور شوید تا مفهوم حیات و لذت زندگی را بچشید.

شهید روحانی شهید جلال افشار

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:29 PM ] [ ]

خاطره ی از شهید محمدعلی رجایی

 

مرد با آن قیافه حق به جانب آمده بود مدرسه ،« تا نمره قبولی فرزندم را نگیرم نمی روم.» بعضی ها می گفتند آقای رجایی! طرف آدم بانفوذی است. یک قبولی که به جایی بر نمی خورد ! می گفت :« مدرسه جای تلاش و کوشش است، بچه این فرد جای یک بچه با استعداد را اشغال کرده است. » غروب که می رفت، مرد همچنان تحصن کرده بود. رو به سرایدار کرد و گفت :« به آقا پتو و آب و چای بدهید که خواستند تا صبح بمانند اذیت نشوند. » از نمره خبری نبود که نبود.  

 شهید محمدعلی رجایی

منبع : منبع: کتاب « خدا که هست » نوشته مجید تولایی

 

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:27 PM ] [ ]

کلامی از شهيد مرتضي بهراميان

 

از برادران و خواهران مي خواهم كه اين نهضت را حفظ كنيد و در راه صدور آن از هيچ كوششي دريغ نكنيد و مگذاريد بار ديگر دست جنايتكاران شرق و غرب بر شما مسلط گردد و خونهاي هزاران شهيد از دست برود.

شهيد مرتضي بهراميان

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:25 PM ] [ ]

خاطره ی از شهید حبيب الله شمايلي

 

در عملیات بدر، تیپ 15 امام حسن‏علیه‏السلام، الصخره و البیضه را به تصرّف خود درآورد؛ اما در جناح چپ، از برخى یگانها موفقیت چندانى دیده نشد و به اهداف از پیش تعیین شده نرسیدند؛ از اینرو، سردار حبیب اللّه شمایلى دستور داد به پایگاه‏هاى خود به روى آبهاى هور برگردیم. به او گفتم: «برادر حبیب! شما چون فرمانده هستید، به عقب بروید و نگران نباشید. من گردان را برمى‏گردانم و لازم نیست شما اینجا بمانید.‌» در همان بین گلوله خمپاره‏اى به قایق ایشان اصابت كرد و برادر شمایلى از ناحیه پا مجروح شد. باز اصرار كردم كه خون‏ریزى پاى شما مشكل‏ساز شده و بهتر است بچه‏ها شما را عقب ببرند؛ ولى باز مخالفت كرد و گفت: «تا زمانى كه تمام نیروها عقب برنگردند، از اینجا نمى‏روم.‌» بعد از آنكه بچه‏ها را عقب فرستادیم، به ایشان گفتم: «دیگر جاى نگرانى نیست. حال اجازه دهید شما را به پایگاه بفرستیم.‌» باز نپذیرفت و گفت: «تا تمام قایقها به منطقه شط على نرسند، از اینجا نمى‏روم.‌» بعد از آنكه قایقها به شط على رسیدند، ایشان را كه در وضعیت خطرناكى به سر مى‏برد، با پیكرى مجروح و خونین به بهدارى رساندیم. مسئولان بهدارى بعد از معاینه گفتند: «اگر لحظه‏اى دیگر درنگ مى‏كردید، به شهادت مى‏رسید!»
 
 شهید حبيب الله شمايلي

منبع : راوى: یوسف‏على حمیدى، ر. ك: صبح ارغوانى، ص 96 و 97

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:23 PM ] [ ]

کلامی از شهید ايرج ترشغيري

 

 

امروز كه حاكميت خدا در جامعة اسلامي ما، با استقامت و پشتكار مردان و زنان مؤمن و متقي، همراه با امامت و ولايت در ايران – اين سرزمين عاشقان تشيع – تحقق يافته، غارتگران و جنايتكاران و ابرقدرتهاي شرق و غرب در پي آن برآمدند تا اين صداها را در گلو خفه كنند و انقلاب را از تحرك بيندارند. اما آنان از اميد و اراده ‌مردم مسلمان بيخبرند و نمي‌دانند آنگاه كه خدا اراده كند و مردم به خروش در آيند، مي‌توانند خانه‌هاي ظلمشان را برسرشان خراب كنند.

شهید ايرج ترشغيري

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:22 PM ] [ ]

خاطره ی از شهید سید احمد پلارک


وقتی محمد شکری شهید شد، هنگام دفنش، سید احمد او را داخل قبر گذاشت و به او گفت: « قبل از اینکه چهلمت برسه، میام پیشت! » او گفته بود که من شنبه شهید می شوم و دوشنبه جنازه ام را می آورند.همان هم شد. جنازه او را روز دوشنبه مقارن با چهلم محمد شکری آوردند.  

شهید سید احمد پلارک

منبع : خاطره ای از زندگی شهید سید احمد پلارک منبع: کتاب پلارک

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:21 PM ] [ ]

خاطره ی از شهيد عسكري مقدم

 

 

مى‏گفت: من از خدا خواسته‏ام و با او پیمان بسته‏ام كه قبل از شهادت، آن قدر زجر بكشم كه به خاطر هیچ گناهى بازخواست نشوم؛ پاكِ پاك خدا را زیارت كنم. در مرحله دوم عملیات، همان برادر (یعنى عسكرى مقدم) مجروح شد و وسط میدان مین افتاد، امكان اینكه او را به عقب منتقل كنیم، وجود نداشت. وقتى با مرحله بعدى عملیات آن منطقه را تصرّف كردیم، با پیكر شهید عسكرى مقدم مواجه شدم. او مسافت زیادى را به طور سینه خیز آمده بود. سر انگشتانش زخم برداشته بود. هواى گرم خوزستان در خردادماه هم گواهى مى‏داد كه لب تشنه شهید شده است.  

شهيد عسكري مقدم

منبع : راوى: حسین وفایى، ر. ك: این راه بى‏پایان، ص‏112.

 

شادی روح شهدا صلوات


ادامه مطلب
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 12:20 PM ] [ ]