ما بر روی سیاره ای زندگی می کنیم که تا کنون به عنوان تنها پذیرنده حیات شناخته شده است. اگرچه چند وقتی است تلسکوپ فضایی کپلر داده هایی را مخابره می کند که دربرگیرنده خبرهایی از یافته شدن سیاراتی همانند زمین (به لحاظ ساختار) است، اما این سیارات تنها نامزدهایی برای تحقیق بیشتر درباره شرایط حیات در ورای جو زمین هستند.
علی رغم تمام جستجوی های گسترده و پیشرفته بشر در فضای خارج از زمین و امیدواری به یافتن کراتی برای میزبانی از انسان ها، این تنها زمین است که به ما اجازه داده تا بر روی آن سکنی گزینیم و به بقایمان ادامه دهیم. حال شما تا چه میزان با این سیاره آبی آشنا هستید؟
در مطلب گذشته به 7 پرسش درباره سیاره زمین که شاید کمتر به آن توجه کرده باشید پاسخ داده شد. در این نوشته نیز به 7 پرسش دیگر درباره کره خاکیمان پاسخ داده خواهد شد تا بیش از پیش با این سیاره شگفت انگیز آشنا شویم.
ادامه مطلب
[ دوشنبه 25 بهمن 1389 ] [ 11:43 AM ] [ سید وحید حسینی هلالی ]
[ نظرات2 ]
ما برروي سياره اي زندگي مي کنيم که تا کنون به عنوان تنها پذيرنده حيات شناخته شده است. اگرچه چند وقتي است تلسکوپ فضايي کپلر داده هايي را مخابره مي کند که دربرگيرنده خبرهايي از يافته شدن سياراتي همانند زمين (به لحاط ساختار) است، اما اين سيارات تنها نامزدهايي براي تحقيق بيشتر درباره شرايط حيات در وراي جو زمين هستند. علي رغم تمام جستجوي هاي گسترده و پيشرفته بشر در فضاي خارج از زمين و اميدواري به يافتن کراتي براي ميزباني از انسان ها، اين تنها زمين است که به ما اجازه داده تا برروي آن سکني گزينيم و به بقايمان ادامه دهيم. اما شما به چه ميزان با اين سياره آشنا هستيد؟ چه موارد شگفت انگيزي را درباره آن مي دانيد؟ مطالبي که در ادامه خواهيد خواند شامل 49 مورد از مواردي درباره است که شايد کمتر به آن توجه کرده باشيد
[ یک شنبه 24 بهمن 1389 ] [ 12:39 AM ] [ سید وحید حسینی هلالی ]
[ نظرات3 ]
این روزها دنا کوهنوردان بسیاری را به خود می بیند. استان چهار محال و بختیاری که در اغلب روزهای سال، سردترین نقطه کشور است در تمام فصول زیبایی های منحصر به فرد و دیدنی دارد، اما برف، یخ و کوهستان اولین مفاهیم زندگی مردم چهارمحال و بختیاری است که خیلی زود با آن آشنا می شوند. چهارمحال و بختیاری تقریبا هفت ماه از سال برف دارد و به اعتقاد کارشناسان گردشگری همین قابلیت زمینه بسیار خوبی برای گردشگران ورزشی است.
[ شنبه 16 بهمن 1389 ] [ 10:06 AM ] [ سید وحید حسینی هلالی ]
ادامه مطلب
ادامه مطلب
[ طراح قالب: آوازک | Theme By Avazak.ir | rss ]