عزل «روسف» راهحل بحران اقتصادی برزیل نیست
رسانه مکزیکی «ال اکونومیستا» به نقل از رئیس دفتر رئیسجمهور برزیل گزارش داد: اعلام جرم علیه رئیسجمهور این کشور و عزل وی راهحل بحران اقتصادی برزیل نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «ال اکونومیستا»، «خاکس وانگر» رئیس دفتر رئیس جمهور برزیل روز گذشته طی یک کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد: اعلام جرم علیه «دیلما روسف» رئیسجمهور برزیل و عزل وی راهحل مناسبی برای بحران اقتصادی که این کشور از آن رنج میبرد، نخواهد بود.
وی افزود: اعلام جرم راهحل مناسبی برای جان بخشیدن به اقتصاد کشور و حتی بیرون کردن یک رئیسجمهور نیست.
«وانگر» در این کنفرانس مطبوعاتی که در پایان جلسه وی با «روسف» برگزار شد، تصریح کرد: بحران اقتصادی اصلیترین دلیل بداخلاقی مردم برزیل و برگزاری تظاهراتهای متعدد توسط آنان در خیابانهای اصلی این کشور آمریکای جنوبی است.
ریاست کابینه برزیل همچنین خاطرنشان کرد: تظاهراتهای مردم برزیل اعتراضات معنیداری بودند؛ در بین این تظاهراتکنندگان اختلاف نظرهای فاحشی وجود دارد و اکثریت آنها نه به صورت خودجوش بلکه با ساماندهی شرکتهای مختلف در این کشور به خیابانها آمدهاند.
وی تأکید کرد: با به اجرا درآوردن تصمیم اعلام جرم علیه رئیسجمهور برزیل، مردم این کشور درباره دموکراسی در برزیل احساس خطر خواهند کرد.
«وانگر» افزود: برای حل بحران فعلی برزیل، دولت این کشور با طرفداران حزب حاکم «کارگران» در کنگره برزیل وارد مذاکره شده است تا این نمایندگان از برگزاری دادگاه سیاسی علیه «روسف» جلوگیری کرده و دولت نیز با به کارگیری برنامهای پایدار، اقتصاد برزیل را احیا کند.
ریاست کابینه برزیل در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر احتمال پیوستن «لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا» رئیسجمهور سابق برزیل به کابینه فعلی این کشور، عنوان کرد: همه میخواهند «لولا داسیلوا» بیاید اما همه چیز بستگی به خود او دارد؛ اگر وی وارد کابینه برزیل شود، قطعا از او در جایگاهی که بهتر از هر چیز دیگر میداند، یعنی سیاست، استفاده خواهد شد.
وی در ادامه فرضیه پیوستن «لولا داسیلوا» به دولت برزیل برای جلوگیری از روند تحقیقات قانونی علیه وی به اتهام مشارکت احتمالی در فساد عظیم شرکت نفتی «پتروبراس» را رد کرد.
از زمانی که فساد عظیم شرکت نفتی «پتروبراس» در برزیل فاش شده است، اپوزیسیون این کشور تلاش میکند این فساد گسترده را به رئیسجمهور کشور و سایر اعضای حزب حاکم «کارگران» نسبت دهد.
این در حالی است که «روسف» و «لولا داسیلوا» بارها در موقعیتهای مختلف مشارکت خود در فساد شرکت نفتی «پتروبراس» را رد کردهاند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پیشروی ارتش سوریه در نزدیکی میدان نفتی «التیم»
ارتش سوریه موفق شده کنترل مسیر حد فاصل میدان نفتی التیم و شهر المیادین در دیر الزور را به دست بگیرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، شبکه خبری «المیادین»، گزارش داد ارتش سوریه موفق شده کنترل مسیر حد فاصل میدان نفتی «التیم» و شهر المیادین در حومه جنوبی دیر الزور را به دست بگیرد.
بعد از اعلام تصمیم روسیه برای خروج بخشی از نیروهای این کشور از سوریه، ارتش سوریه تأکید کرده بود مبارزه با گروههای تروریستی طبق روال سابق ادامه خواهد داشت.
«ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه روز دوشنبه (دیروز) اعلام کرده بود نیروهای نظامی روسیه مأموریت خود در سوریه را تکمیل کرده و از روز سهشنبه (امروز) روند خروج این نیروها از خاک سوریه آغاز میشود.
انتهای پیام/ب
ادامه مطلب
همهپرسی اصلاح قانون اساسی در تاجیکستان مغایر با حقوق شهروندی است
پارلمان اتحادیه اروپا موضوع برگزاری همهپرسی در مورد اصلاح قانون اساسی در تاجیکستان را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، پارلمان اروپا با انتشار بیانیهای از برگزاری همه پرسی در مورد وارد کردن تغییرات به قانون اساسی در تاجیکستان انتقاد و آن را مغایر با حقوق شهروندان این کشور عنوان کرده است.
در این بیانیه که تحت عنوان «همه پرسی در تاجیکستان و واکنش اتحادیه اروپا» منتشر شده است، از جمله گفته میشود که محیط سیاسی سرکوب گرایانه همراه با اقتصاد ضعیف در تاجیکستان باعث ناامیدی شهروندان این کشور شده وآنها را به سوی گروههای افراطی سوق میدهد.
اتحادیه اروپا افزایش شهروندان تاجیکستان در صف داعش را همچنین تهدیدی برای خود عنوان کرده است. به گفته نمایندگان پارلمان اروپا تعداد شهروندان تاجیکستان در صفوف داعش در حال افزایش بوده و حدود 2 هزار نفر را تشکیل میدهد.
این دومین واکنش سازمانهای معتبر بینالمللی طی روزهای اخیر در مورد همه پرسی جهت وارد کردن اصلاحات قانون اساسی در تاجیکستان میباشد.
9 مارس سال جاری «دیوید کی» گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز پس از یک هفته سفرش به دوشنبه در نشست مطبوعاتی از مقامات تاجیکستان خواست که از برگزاری همه پرسی اصلاحات قانون اساسی این کشور خودداری کنند. زیرا این همه پرسی در شرایط تعقیب و فشار به احزاب سیاسی، به ویژه جریانات دین محور و مطبوعات مستقل برگزار می شود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
افزایش خرید جنگندههای اف16 در دستور کار اسلامآباد است
پاکستان تا سال 2020 باید 190 جنگنده به ناوگان هوایی خود اضافه کند که بخش زیادی از آن را جنگندههای اف16 تشکیل میدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلامآباد،پاکستان تا سال 2020 باید 190 جنگنده به ناوگان هوایی خود اضافه کند که بخش زیادی از آن را جنگندههای اف 16 تشکیل میدهند.
مقامات عالیرتبه پاکستان با اظهار نظر درباره خرید اضافی بیش از 10 جنگنده اف 16 از آمریکا افزودند: در صورتی که اسلامآباد طبق قرارداد قبلی 8 جنگنده را از واشنگتن دریافت کند موضوع دریافت جنگندههای بیشتر را مطرح خواهد کرد.
به گزارش داون مقامات پاکستانی تأکید کردند برای کاهش تلفات غیرنظامیان در مبارزه با تروریسم به جنگندههایی با قدرت هدفگیری دقیق نیاز دارند.
هواپیماهای اف 16 دارای سیستم هدفگیری بسیار دقیق است به همین علت پاکستان تلاش دارد تعداد این جنگندهها را در اسکادران هوایی خود افزایش دهد.
قبل از این کنگره آمریکا با فروش جنگنده اف 16 به پاکستان مخالفت کرده بود اما اوباما رئیس جمهور این کشور اعلام کرده بود فروش جنگنده به پاکستان مدت زیادی طول نخواهد کشید.
هواپیماهای اف-16 به عنوان یک جنگنده سبک، ساده و ارزان برای نیروی هوایی آمریکا طراحی شد تا با تولید بالا توانایی برتری هوایی خود را افزایش دهند.
تاکنون بیش از 4500 فروند از این هواپیما تولید شده و آخرین خریدار آن نیز عراق است که 18 فروند اف-16 سفارش داده است.
در مجموع 25 کشور از این هواپیما استفاده میکنند و مدلهایی از آن در ژاپن و ترکیه هم تولید میشود.
در سال 2009 در مجموع 2 هزار و 309 فروند اف-16 در کشورهای مختلف دنیا عملیاتی بودهاند که این رقم بیشتر از هر هواپیمای جنگی دیگر است به این معنا که 15 درصد از کل هواپیماهای جنگی دنیا را اف-16 تشکیل میدهد.
جنگنده اف-16 در ابتدا به عنوان یک جنگنده سبک برای برتری هوایی روزانه طراحی شد، اما در عمل به یک هواپیمای چند منظوره برای انجام عملیات در شرایط آب و هوایی مختلف تبدیل شد.
در طول دوران تولید این هواپیما، بهینهسازیهای مداومی بر روی آن صورت گرفت و مدلهایی با قابلیتهای بالاتر تولید شده است.
انتهای پیام/ح
ادامه مطلب
«اوباما» به دنبال نابودی انقلاب بولیواری ونزوئلا است
رسانه ونزوئلایی «تلهسور» به نقل از رئیس جمهور این کشور گزارش داد: رئیس جمهور آمریکا تنها به دنبال نابودی انقلاب بولیواری ونزوئلا و سرنگونی دولتهای مترقی منطقه آمریکای لاتین است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور»، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا روز گذشته در سخنانی اعلام کرد که «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا به دنبال نابودی انقلاب بولیواری ونزوئلا و سرنگونی دیگر دولتهای مترقی منطقه آمریکای لاتین است.
رئیس جمهور ونزوئلا روز گذشته در یکی از برنامههای تلویزیونی یادآور شد که هدف آمریکا در ماه ژوئن سال 2013 راه اندازی جنگی اقتصادی در ونزوئلا بود.
«مادورو» اظهار داشت: آمریکا از راه اندازی جنگی اقتصادی در کشور که راستگرایان را قدرتمند کند، حمایت میکند.
وی در اینباره گفت: «اوباما» با گذشتن از تاریخ و لکه دار کردن نام دولت ونزوئلا سعی داشت که حکم اجرایی خود علیه این کشور آمریکای جنوبی را به مدت یک سال دیگر تمدید کند تا بدین طریق ونزوئلا را تهدیدی جدی برای آمریکا بخواند.
رئیس جمهور ونزوئلا اظهارات «اوباما» را احمقانه خواند و گفت: ما با دیوانهها با ابزار حقیقت برخورد خواهیم کرد.
وی همچنین به نقل قول از هوگو چاوز رئیس جمهور فقید این کشور پرداخت و گفت: در آمریکا دو رئیس جمهور به نام اوباما وجود دارد یکی رئیس جمهور شیکاگو است و دیگری رئیس جمهور واشنگتن (پایتخت آمریکا) که مطابق تمایلات جورج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا عمل میکند.
«مادورو» خاطرنشان کرد: توطئه چینی آمریکا علیه رهبران آمریکای لاتینی ضربه مهیبی را به اشخاصی نظیر «کریستینا فرناندز» رئیس جمهور سابق آرژانتین، «دیلما روسف» رئیس جمهور برزیل و «لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا» رئیس جمهور سابق این کشور وارد آورد.
«اوباما» همچنان از راستگرایان ونزوئلا حمایت میکند
رئیس جمهور آمریکا روز گذشته ضمن اعلام حمایت خود از راستگرایان ونزوئلا، گفت: به زعم من ونزوئلاییها باید هرچه زودتر برای انتخاب یک دولت مشروع و قانونی در کشور دست به کار شوند.
وی در این رابطه عنوان کرد: امیدوارم که مردم ونزوئلا بتوانند هرچه زودتر دولتی را انتخاب کنند که به مشروعیت آن اعتماد داشته باشند و این دولت نیز بتواند سیاستهای اقتصادی لازم در این کشور را به کار گیرد؛ من گمان میکنم که این اتفاق برای همگی ما بهتر باشد.
«اوباما» در ادامه به ابراز نگرانی از بحران اقتصادی فعلی در ونزوئلا پرداخت و تصریح کرد: انتخاب یک دولت قانونی به بهبود وضعیت سیاسی ونزوئلا که پس از درگذشت «هوگو چاوز» رئیسجمهور فقید این کشور به تشنج کشیده شده است نیز کمک خواهد کرد.
رئیسجمهور آمریکا این اظهارات را چند روز پس از تمدید حکم اجرایی این کشور علیه ونزوئلا به زبان آورد؛ حکم اجرایی که در آن از ونزوئلا به عنوان تهدیدی فوقالعاده و غیرعادی علیه امنیت ملی آمریکا یاد میشود.
تمدید حکم اجرایی آمریکا علیه ونزوئلا انتقاد شدید مقامات «کاراکاس» پایتخت ونزوئلا را برانگیخته و برگزاری تظاهراتهای اعتراض آمیز متعددی را در سراسر این کشور آمریکای جنوبی به دنبال داشته است.
دولت ونزوئلا و مجلس این کشور همواره یکدیگر را مقصر به وجود آمدن وضعیت فعلی ونزوئلا معرفی میکنند؛ وضعیتی که در آن میزان تورم، رکوردی تاریخی در این کشور به ثبت رسانده است.
دولت «مادورو» اپوزیسیون این کشور را به ایجاد جنگ اقتصادی در ونزوئلا و ارتباط داشتن با آمریکا متهم میکند؛ از سوی دیگر اپوزیسیون ونزوئلا نیز معتقد است مدیریت نادرست اقتصاد کشور توسط دولت «مادورو» وضعیت فعلی را به وجود آورده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اهداف آلسعود در آسیای مرکزی؛ از توسعه وهابیت تا بازی با روسیه
با فروپاشی شوروی سابق و ایجاد خلأ قدرت سیاسی در منطقه، بستر لازم جهت نفوذ بازیگران منطقهای و فرامنطقهای بر تحولات آتی این نقطه از جهان فراهم شد و بازیگران مختلف سعی در نزدیکی هر چه بیشتر به کشورهای این منطقه کردند.
خبرگزاری فارس- ابوالفضل آقاحسنی: با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و ایجاد خلاء قدرت سیاسی و مذهبی در منطقه آسیای مرکزی، بستر لازم جهت نفوذ و تأثیرگذاری بازیگران منطقهای و فرامنطقهای بر تحولات آتی این نقطه از جهان فراهم شد و بازیگران مختلف سعی در نزدیکی هر چه بیشتر به کشورهای این منطقه کردند.
ناکارآمدی خط مشیهای سیاسی( گلاسنوست) و اقتصادی(پروستریکا) میخائیل گورباچوف به عنوان آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی باعث فروپاشی این کشور و نابودی بلوک شرق در اوایل دهه نود میلادی شد؛ این حادثه از یک سو زمینه ساز استقلال پانزده جمهوری از مسکو را فراهم کرد و از سوی دیگر فضای لازم را برای اقدام و کنشگری سایر بازیگران ایجاد نمود.
حمله ارتش سرخ به افغانستان در اوایل دهه هشتاد میلادی و اشغال این کشور توسط اتحاد جماهیر شوروی نقطه عطفی در نزدیکی آل سعود به کشورهای آسیای مرکزی است.
در این دوران، تعدادی از اتباع عربستان با پیوستن به گروههای مبارز و تلاش برای عقب راندن شوروی، زمینه ارتباط با گروههای اسلامگرا در کشورهایی مانند ازبکستان و تاجیکستان را فراهم کردند.
عربستان سعودی با توجه به تلاش برای گسترش اندیشه وهابیت و خلاء معنوی موجود در این منطقه به دلیل حاکمیت کمونیسم همواره در سالهای بعد از فروپاشی از تمامی ظرفیتهای خود برای نزدیکی به دولتها و مردم این منطقه استفاده کرده است که پیوستن بسیاری از شهروندان آسیای مرکزی به گروه تروریستی داعش تنها بخشی از تلاشهای ریاض برای استفاده از ظرفیتهای این منطقه در راستای اهداف و منافع آل سعود است.
این در حالی است که عربستان با توجه به ماهیت ساختار سیاسی حاکم بر مسکو رابطه نزدیکی با این کشور نداشت و حتی در سالهای دهه چهل میلادی فاقد رابطه دیپلماتیک با شوروی بود.
اهداف عربستان در آسیای مرکزی
نگاه ویژه عربستان به منطقه آسیای مرکزی و تلاش این کشور برای افزایش نفوذ در ساختارهای اجتماعی و سیاسی کشورهای این منطقه از ابعاد مختلف قابل پیگیری است.
اولین و مهمترین علت حضور عربستان در منطقه آسیای مرکزی به تلاش آل سعود برای گسترش اندیشه منحرف وهابیت و سلفیگری باز میگردد. در نتیجه توجه گروههای مختلف اجتماعی این منطقه به وهابیت تأمین کننده منافع عربستان سعودی در بخشهای مختلف سیاسی، اقتصادی و به خصوص در امور دینی و فرهنگی است.
به همین دلیل است که در سالهای اخیر تعداد زیادی از علاقمندان به فراگیری علوم دینی در کشورهای آسیای مرکزی مدارس علوم دینی عربستان را انتخاب کرده و بعد از بازگشت به موطن خود نقش کارگزاران وهابیت را در منطقه ایفا میکنند. این اقدامات با توجه به خلع دینی در دوران پسا شوروی در این کشورها بستر مناسبی را برای خیزش تروریسم و جریانهای افراطی در منطقه فراهم کرده است.
دومین هدف عربستان در آسیای مرکزی جلوگیری از انتشار پیام انقلاب اسلامی ایران به عنوان تفسیری اصیل و ریشهدار از اسلام ناب محمدی(ص) در منطقه با توجه به ظرفیتهای سیاسی و دینی جمهوری اسلامی ایران است.
کاخ نشینان آل سعود از زمان تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران در دو بعد سیاسی و اعتقادی همواره دچار چالشی اساسی هستند و دغدغههای خود را با تلاش برای کم رنگ کردن پیام انقلاب اسلامی در منطقه دنبال میکنند.
بازی بزرگ در آسیای مرکزی
حضور عربستان در منطقه آسیای مرکزی واکنش بازیگران مختلف را با توجه به اهداف و منافع ملی هر یک از آنها در پی داشته است.
کشورهای غربی حضور آل سعود در این منطقه را فرصتی مناسب میدانند تا با استفاده از ظرفیتهای عربستان اهداف خود را در ابعاد مختلف پیگیری کنند. غرب همواره سعی کرده تا از مهره عربستان برای ایجاد بازدارندگی در مقابل روسیه و ایران استفاده کرده و هرگونه تلاش این دو کشور در منطقه را با بازیگری عربستان خنثی نماید.
همچنین هر دو کشور ایران و روسیه به دلیل پیشینه سیاسی و فرهنگی دارای مشترکات زیادی با مردم منطقه هستند لذا تلاش عربستان در اشاعه اندیشه وهابیت و سلفیگری میتواند دغدغههای امنیتی مستمری را برای هر این کشورها ایجاد کرده و حضور آنها در منطقه را با چالشهای اساسی روبرو کرد.
از دیگر بازیگران تأثیرگذار در آسیای مرکزی کشور ترکیه است. این کشور با تکیه بر پیوندهای قومی و مذهبی و استفاده از ظرفیتهای نهادهای مردمی خود و تأسیس مراکز فرهنگی و دینی در آسیای مرکزی توانسته خود را بهعنوان یک بازیگر تأثیرگذار در این منطقه معرفی کند و با توجه به نزدیکی و پیوند میان این کشور و عربستان به عنوان مهرهای دیگر در صفحه شطرنج غرب به کار گرفته میشود.
چین نیز به عنوان یک قدرت نوظهور همواره به دنبال ایفای نقش درآسیای مرکزی بوده است. این کشور با توجه به مرزهای مشترکی که با کشورهای این منطقه دارد همواره نسبت به تحولات منطقهای و تأثیر آن بر امنیت ملی خود دارای حساسیت است.
اما آنچه برای چین در مورد حضور عربستان در آسیای مرکزی دارای اهمیت است بیشتر بعد امنیتی داشته و به مسئله صدور افراطگرایی و خیزش تروریسم مذهبی باتوجه به اقدامات سعودیها در آسیای مرکزی مربوط است. چرا که وجود میلیونها مسلمان در مرزهای چین با آسیای مرکزی در استان سین کیانگ بستر نا امنی را برای پکن به وجود میآورد و زمینه ناامنی داخلی را ایجاد میکند.
همچنین آنچه بیش از همه در مورد اقدامات آل سعود در منطقه آسیای مرکزی مهم ارزیابی میشود، اقدامات و تلاشهای عربستان برای استفاده از ظرفیتهای این منطقه برای دستیابی به اهداف منطقهای و فرامنطقهای آنها باز میگردد.
حمایتهای مادی و معنوی این کشور از گروههای افراطی و سرمایهگذاریهای کلان آنها از یک سو بستر مناسبی برای ارائه تصویری نادرست و غیرواقعی از اسلام را فراهم کرده و از سوی دیگر زمینه شکلگیری تروریسم دینی را در منطقه ایجاد میکند که این موضوع علتی برای دخالت و حضور کشورهای غربی در منطقه است.
انتهای پیام/ح
ادامه مطلب
اوباما: «فرناندز» یک رئیسجمهور ضد آمریکایی بود
رسانه آرژانتینی «کلارین» گزارش داد: رئیسجمهور آمریکا، رئیسجمهور پیشین آرژانتین را ضد آمریکایی خوانده و به تمجید از تغییر روش همتای فعلی خود در این کشور پرداخته است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «کلارین»، «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز گذشته طی مصاحبهای با شبکه «سی ان ان»، «کریستینا فرناندز» رئیسجمهور سابق آرژانتین را فردی ضد آمریکایی خواند و به تحسین سیاستهای «مائوریسیو ماکری» رئیسجمهور فعلی این کشور پرداخت.
وی در این رابطه عنوان کرد: من بیشتر اوقات «فرناندز» را در نشستهای گروه «جی 20» و سایر نشستهایی از این دست میدیدم؛ ما رابطه محترمانهای با یکدیگر داشتیم اما با وجود احترامهایی که برای سیاستهای دولت ایشان قائل هستم، وی یک رئیسجمهور ضد آمریکایی بود؛ من گمان میکنم که سیاستهای «فرناندز» متعلق به دهههای 60 یا 70 میلادی بودند و در زمان حاضر کاربردی نداشتند.
«اوباما» افزود: «ماکری» به خوبی میداند که با دوران جدیدی مواجه است و باید به آینده نگاه کند اما دولت قبلی آرژانتین موضع ضعیفی داشت و نمیتوانست خود را با اقتصاد جهانی منطبق کند.
رئیسجمهور آمریکا همچنین خاطرنشان کرد: هدف «ماکری» این است که آرژانتین را به کشوری آزاد، شفاف و توسعه یافته تبدیل کند و به افراد بااستعداد اجازه فعالیت دهد.
وی که قصد دارد در روز 23 ماه جاری (4 فروردین 1395) به آرژانتین سفر کند، تأکید کرد: «بوینوس آیرس» (پایتخت آرژانتین) مثال خوبی در زمینه تغییر روابط با «واشنگتن» است.
«اوباما» این سخنان را در حالی به زبان میآورد که رئیسجمهور آرژانتین پس از اتخاذ مجموعهای از تمهیدات اصلاحی به خصوص در بخش اقتصاد و اشتغال با انتقادات و تظاهراتهای اعتراض آمیز فراوانی از سوی مردم این کشور مواجه شده است.
برخلاف دیدگاه مثبتی که دولت آرژانتین در مورد سفر «اوباما» به این کشور دارد، انجمن بشردوستانه «مادران میدان ماه می» در آرژانتین، سفر وی را موجب تحریک مردم خوانده و عنوان کرده است که دستان رئیسجمهور آمریکا به خون آغشته هستند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
دفتر نمایندگی حقوق بشر سازمان ملل در مسکو تعطیل میشود
منابع خبری اعلام کردند که دفتر نمایندگی حقوق بشر سازمان ملل متحد در مسکو تعطیل خواهد شد. نماینده دائم روسیه در سازمان ملل میگوید: دلیل تعطیلی این دفتر اتمام مأموریت نمایندگان سازمان ملل در روسیه و این امری عادی است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منابع خبری اعلام کردند، دفتر نمایندگی حقوق بشر سازمان ملل در مسکو به زودی تعطیل شده و به فعالیت خود در این کشور پایان خواهد داد.
بنا بر اعلام نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، این دفتر به این دلیل تعطیل خواهد شد که مأموریت خود در روسیه را با موفقیت به سرانجام رسانده است.
«الکسی بورودافکین» نماینده دائم روسیه همچنین تأکید کرد، هیچ مسئله غیرعادی و خارقالعادهای در این رابطه وجود ندارد.
این در شرایطی است که کارشناسان حقوق بشر معتقدند که تعطیل شدن این دفتر در مسکو عادی نیست و حتما باید دلیل مهمی در این رابطه وجود داشته باشد.
انتهای پیام/.
ادامه مطلب
جواد رضویان بازیگر «هفت خط» نیست/ آغاز پیش تولید در اردیبهشت ماه ۹۵
قدرتالله صلح میرزایی گفت: در حال حاضر دوباره فیلمنامه را بازنویسی میکنم و به احتمال بسیار زیاد کار ساخت فیلم را از اردیبهشت ماه کلید خواهم زد.
قدرت الله صلحمیرزایی در گفتوگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس در ارتباط با فیلم سینمایی «هفت خط» که پیش از این فیلمنامهاش پروانه ساخت خود را دریافت کرده بود گفت: در حال حاضر دوباره فیلمنامه را بازنویسی میکنم و به احتمال بسیار زیاد کار ساخت فیلم را از اردیبهشت ماه کلید خواهم زد.
وی در ادامه گفت: لوکیشنهای اصلی این اثر سینمایی در تهران است و ۳۰ درصد از آن را خارج از پایتخت فیلمبرداری میشود.
این کارگردان در ارتباط با این پرسش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس مبنی بر این که پیش از این در رسانهها اعلام شده بود که بازیگر اصلی «هفت خط» جواد رضویان است گفت: نه در پیش تولید صحبتی با وی نشده و هنوز بازیگر اصلی این اثر سینمایی مشخص نشده است.
این فیلم در ارتباط با دو نفر است که شبیه یکدیگر هستند و بر اثر اتفاقی جا به جا میشوند و همین موضوع باعث اتفاقات طنزی در فیلم میشود.
قدرتالله صلحمیرزایی (زاده 1338 تویسرکان) کارگردان و فیلمنامهنویس ایرانی است. فیلم های سینمایی «دلداده» و «شاخه گلی برای عروس» از جمله آثاری هستند که توسط وی کارگردانی شده است.
انتهای پیام/ن
ادامه مطلب
پرفروشترین نمایشهای تئاتر شهر در سال 94
روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر با انتشار گزارشی آمار پرفروشترین نمایشهای به صحنه رفته در تالارهای مختلف این مجموعه در سال 94 را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرفروش ترین نمایش های به صحنته رفته در تالارهای اصلی، چهارسو، سایه و پلاتو اجرای مجموعه تئاتر شهر در سال 94 اعلام شد.
در تالار 579 نفری اصلی نمایش « مضحکه شبیه قتل» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی که از 18 شهریور تا 21 مهر با قیمت بلیت 20 هزار تومان، 29 اجرا ، 2 هزار 672 بلیت مهمان، فروش 259 بلیت نیم بها، ارائه 997 بلیت تخفیف دار ، فروش 5 هزار و 670 بلیت تمام و مجموع 9 هزار و 598 تماشاگر و فروشی معادل 131 میلیون و 942 هزار تومان روی صحنه رفت به عنوان پرفروش ترین نمایش این تالار معرفی می شود. این در حالی است که نمایش «چمدان» به نویسندگی و کارگردانی فرهاد آییش به دلیل ادامه اجرا در سال 95 در این گزارش آماری لحاظ نشده است.
نمایش « باغ آلبالو» به نویسندگی محمد چرم شیر و کارگردانی آتیلا پسیانی که از 22 مهر ماه تا 13 آذر در تالار چهارسو این بار با ظرفیت 216 تماشاگر روی صحنه رفت، با قیمت بلیت 20 هزار تومان، 42 اجرا، یک هزار و 586 مهمان، 265 بلیت نیم بها ، فروش 7 هزار و 53 بلیت تمام بها ، مجموع 8 هزار و 904 تماشاگر و فروشی معادل 143 میلیون و 710 هزار تومان به عنوان پرفروش ترین نمایش تالار چهارسو معرفی شده است.
در تالار سایه نمایش «بهمن» به نویسندگی و کارگردانی افروز فروزند از 23 آذر ماه تا 29 دی ماه با ظرفیت صندلی 73 نفر روی صحنه رفت. این نمایش با مجموع 32 اجرا ، قیمت بلیت 15 هزار تومان، 495 بلیت مهمان، فروش 157 بلیت نیم بها، فروش یک هزار و 833 بلیت تمام بها ، مجموع یک هزار و 485 تماشاگر و 29 میلیون و 422 هزار و 500 تومان عنوان پرفروش ترین نمایش این تالار را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب