«جولیا رابرتز» وکیل میشود
«جولیا رابرتز» در پروژه جنایی «مرد قطاری» در نقش یک وکیل ظاهر میشود.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم سینمایی «مرد قطاری»، یک پروژه جنایی است که داستان زندگی واقعی «داریوس مککلوم»، یک نیویورکی روان پریش و خلافکار را روایت خواهد کرد که همواره دست به تخلفات مربوط به مترو و قطار میزد.
«جولیا رابرتز»، بازیگر برنده اسکار هالیوود، در این فیلم در نقش «سالی باتلر»، وکیلی که برای طولانی مدت وکالت «داریوس مککلوم» را به عهده داشت، ایفای نقش خواهد کرد.
بنا بر این گزارش، درباره جزئیات بیشتر ازن پروژه هنوز خبری در دست نیست.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ایفای نقش «کیانو ریوز» در سریال کمدی «کارآگاهان سوئیسی»
«کیانو ریوز» در سریال کمدی «کارآگاهان سوئیسی» در نقش کارآگاه ایفای نقش میکند.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، «کیانو ریوز»، بازیگر مطرح سینمای هالیوود، قرارداد بازی در سریال کمدی «کارآگاهان سوئیسی» را امضاء کرده است.
«ریوز» که در فیلم «کنستانتین» با «پیتر استورمار» همبازی بود، در این سریال نیز در کنار او در نقش یک کارآگاه بازی خواهد کرد. «جان گلانز»، کمدین سوئیسی، «ویوین بنگ»، «فلیشا کوپر»، «تراسی لوردز» و «اریک رابرتز» از دیگر بازیگران این سریال خواهند بود.
فیلم «کارآگاهان سوئیسی» هماکنون در سوئیس در حال فیلمبرداری است و این پاییز به مرحله پخش میرسد.
«ریوز» درباره این سریال گفت: فیلمنامه این پروژه شگفتانگیز است و از اینکه بار دیگر فرصت بازی در کنار «پیتر استورمار» را پیدا کردهام بسیار خرسندم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
چهره سال هنر انقلاب اسلامی معرفی میشود/ پوستر هنر انقلاب رونمایی شد
مراسم هفته هنر انقلاب از 20 تا 27 فروردین ماه با معرفی چهره سال هنر انقلاب در حوزه هنری برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، آئین برگزاری مراسم هفته هنر انقلاب، همزمان با گرامیداشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی از 20 تا 27 فروردین ماه در حوزه هنری برگزار میشود.
همچنین در اختتامیه این مراسم که با شعار «هنر متعهد به حقیقت» در حوزه هنری برگزار میشود، چهره سال هنر انقلاب توسط حوزه هنری معرفی خواهد شد.
مرتضی سرهنگی به دلیل تاثیرگذاری و ایجاد ادبیات دفاع مقدس و گونهای از ادبیات که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی کشور را از ورود ادبیات وارداتی بی نیاز کرده است و حضور موثرش در تولید ۴ اثر مطرح دفاع مقدس موفق به دریافت نشان «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» شد.
نشان هنر انقلاب و ۲۲ سکه به عنوان نمادی از ۲۲ بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی به این نویسنده و مدیر فرهنگی اهدا شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نمایش «بادیگارد» در بیش از ۳۵۰ شهر فاقد سالن سینما
فیلم سینمایی «بادیگارد» با همکاری مؤسسه راوی فیلم و موسسه فیلمیران در شهرهای فاقد سالن سینما همزمان با آغاز اکران عمومی فیلم در سینماهای سراسر کشور به نمایش در خواهد آمد.
سید علیرضا فخارزاده مدیرعامل مؤسسه راوی فیلم که مسئولیت اکرانهای دانشگاهی و ویژه فیلم سینمایی “بادیگارد” تازهترین اثر ابراهیم حاتمیکیا را برعهده دارد،در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس اظهار داشت:در تعامل و همکاری با مؤسسه فیلمیران دفتر پخش فیلم سینمایی “بادیگارد” و همینطور هماهنگی با پژمان لشکریپور مجری طرح فیلم، نمایش “بادیگارد” در شهرهای فاقد سالن سینما همزمان با آغاز اکران عمومی فیلم در سینماهای سراسر کشور صورت خواهد پذیرفت.
فخارزاده افزود: پس از تجربه موفق اکران انیمیشین “شاهزاده روم” توسط مؤسسه راوی فیلم در شهرهای فاقد سالن سینما، اینبار فیلم سینمایی ارزشمند “بادیگارد” با برنامهریزی دقیق و سازماندهی گسترده، طی دو ماه در بیش از ۳۵۰ شهر فاقد سالن سینما اکران خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد فعالان فرهنگی در تمامی نقاط کشور میتوانند در انجام این اکرانها با مؤسسه راوی فیلم همکاری نمایند و تلفنهای: ۰۲۱۲۲۰۱۲۵۴۸ و ۰۲۱۲۲۰۱۲۵۷۴ و همچنین شماره همراه: ۰۹۱۹۳۹۵۳۰۷۰ به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی میباشد.
فخارزاده در پایان ضمن اشاره به استقبال قابلتوجه دانشگاهها در سراسر کشور از نمایش فیلم سینمایی “بادیگارد” خاطرنشان ساخت درخواست اکران “بادیگارد” از سوی دانشگاههای کشور، از ۱۹ فروردین سال ۱۳۹۵ تا ۱۵ اردیبهشت ثبت و رزرو شده است.
فهرست اکرانهای غیرسینمایی و دانشگاهی “بادیگارد” که از ۹۴/۱۱/۲۷ لغایت ۹۴/۱۲/۱۹ و به همت مؤسسه راوی فیلم انجام شده به شرح زیر میباشد:
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دانشگاه شاهد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی،دانشگاه صنعتی اصفهان،سازمان بسیج رسانه،دانشگاه سوره، خانه انقلاب اسلامی ولایت اصفهان، دانشگاه امیرکبیر،دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه آزاد خوراسگان اصفهان، کانون رهپویان وصال شیراز، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشگاه قم، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس، دانشگاه آزاد اسلامشهر، دانشگاه جندی شاپور اهواز، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، باغ موزه دفاع مقدس، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه سمنان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس، دانشگاه دندان پزشکی تهران ، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه آزاد تهران غرب، دانشگاه یزد، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه خیام مشهد مقدس، موسسه آموزش عالی فردوسی مشهد مقدس، دانشگاه آزاد دندانپزشکی تهران، دانشگاه آزاد پرند، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دانشگاه نفت آبادان، دانشگاه نفت اهواز، جهاد دانشگاهی اهواز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه خمینی شهر اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، سازمان اوقاف، دانشگاه آزاد شهرکرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نخستوزیر فرانسه شایعات مربوط به استعفای خود را تکذیب کرد
نخستوزیر فرانسه طی مصاحبهای شایعات مربوط به استعفای خود را تکذیب کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نخستوزیر فرانسه طی اظهاراتی شایعات مربوط به استعفای خود را تکذیب کرد.
«مانوئل والس» در گفتوگو با هفتهنامه فرانسوی «ژورنال دودیمانش» ضمن تکذیب شایعات مربوط به استعفای خود اعلام کرد که به رئیسجمهوری فرانسه وفادار است.
وی با اشاره به شایعات مربوط به استعفای خود، تهدیدهای تروریستی، بحران مهاجران و خطر بهم ریختگی اروپا را از جمله چالشهای پیش روی فرانسه اعلام کرد.
انتهای پیام/م
ادامه مطلب
رایزنی وزرای خارجه ایران و تاجیکستان در جاکارتا
وزرای خارجه ایران و تاجیکستان در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در جاکارتا با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بلافاصله پس از پایان نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در جاکارتا با همتای تاجیک خود در یک نشست صمیمی و خصوصی به تبادل نظر درباره روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام 2 کشور پرداخت.
وزیر امور خارجه کشورمان امروز در رأس هیأتی برای شرکت در نشست فوقالعاده وزرای خارجه سازمان همکاریهای اسلامی با موضوع فلسطین و قدس شریف وارد جاکارتا شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شرکتهای خارجی همچنان سوئیفت بانکهای ایران را تأیید نمیکنند
در حالی که مسئولان بانک مرکزی مرتب ادعای برقراری رابطه بانکهای ایران با سوئیفت را مطرح میکنند، موسسه گریلاک با رد این ادعا نوشت: سرمایهگذاری در ایران تنها با سوئیفت راه میافتد که هنوز آغاز نشده است.
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس، بلومبرگ به نقل از موسسه گریلاک کپیتال منیجمنت نوشت سرمایهگذاران آمریکایی با ریسک بیرون ماندن از قراردادهای با ایران مواجه هستند درحالیکه رقبای اروپاییشان در آستانه آغاز فرصتهای میلیارد دلاری باز شده پس از لغو تحریمها هستند.
هانس هامنس مدیر ارشد تجاری گریلاک که در ماه ژوئن به ایران سفر کرده است در مصاحبهای در مکزیکو سیتی گفت: «به نظر میرسد که آمریکا در حال از دست دادن فرصتهاست چراکه اروپاییان در حال حرکت (به سوی ایران) هستند... تقریبا فرقی نمیکند که آمریکا چه کند زیرا به محض اینکه ایران درها را به سوی اروپا باز کند، من فکر میکنم اقتصاد در ایران شروع به حرکت خواهد کرد.»
پس از لغو تحریمها، سرمایهگذاران خارجی و شرکتهای چند ملیتی برای بازگشت به ایران صف کشیدهاند. از آن زمان، شرکتها از انتقال پول به ایران و از این کشور که پیشبینی می شود اقتصاد 370 میلیون دلاری 5.8 درصد امسال رشد کند، منع شدهاند.
درحالیکه شرکت های اروپایی نظیر دایملر، خودروساز آلمانی و گروه ایرباس فرانسه قبلا قراردادهایی با ایران به امضا رساندهاند، شهروندان آمریکایی و شرکتهای این کشور به علت پابرجا ماندن برخی از محدودیتهای آمریکا علیه ایران از این فرصتها دور ماندهاند.
رشد تولید ناخالص داخلی ایران در سال 2016/ بانک جهانی
هامس گفت : «تغییر سیاست وزارت خزانهداری آمریکا در قبال روند پرداختها میتواند گشایش ایجاد کند.»
هامس بزرگ ترین فرصتها در بخش انرژی، زیرساخت و خدمات شرکتی دانست. وی گفت فرصتهای سرمایهگذاری در ایران طی 5 تا 10 سال ممکن است به چند ده میلیارد دلار برسد.
هامس پیش بینی کرد احتمالا اروپا ابتدا با بانکها وراد شود و تراکنش با بانکهای ایرانی را از سال بعد آغاز کنند. در عین حال، ورود سرمایهگذاران سازمانی آمریکا هنوز 2 تا 3 سال عقب است.
وی افزود: «همه این فرصت را در ایران میبینند... این در حال اتفاق افتادن است و آغاز و جرقه این اتفاق (سرمایهگذاری در ایران) تنها با راه افتادن سیستم پرداختها(سوئیفت) امکانپذیر خواهد بود.»
انتهای پیام/
ادامه مطلب
دیلیتایمز: کابل از اسلامآباد جاده و بیمارستان نمیخواهد؛ عدم دخالت میخواهد
دیلیتایمز نوشت: افغانستان از پاکستان نمیخواهد که برایش خیابان و بیمارستان بسازد، بلکه میخواهد این کشور سیاستهای خود را در قبال کابل تغییر دهد.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس،افغانستان از پاکستان نمیخواهد که برایش خیابان و بیمارستان بسازد، بلکه خواستار تغییر سیاستهای این کشور است.
دیلیتایمز نوشت: «حکمت خلیل کرزی» معاون وزارت خارجه افغانستان پنجشنبه گذشته در حاشیه نشست نمایندگان پاکستان و افغانستان در کابل گفت: این موضوع سبب ویرانی در دهههای اخیر شده و همچنان ادامه دارد.
وی همچنین گفت: هیچ بودجه و کارهای دیگری مانند ساخت سد و بیمارستان نمیتواند به روابط 2 جانبه پاکستان و افغانستان کمک کند، مگر اینکه در سیاستهای پاکستان نسبت به افغانستان تغییراتی ایجاد شود.
موضوعی که به خود پاکستان بیشتر از افغانستان ضربه زده است، بنابراین حالا ضرورت آن احساس میشود که همه با هم با عواقب اینگونه سیاستها مقابله کنیم.
کرزی تاکید کرد که همین اکنون زمینه برای پاکستان مساعد شده تا این کشور، در چهارچوب گروه چهارجانبه مذاکرات صلح، به تعهداتش جامه عمل بپوشاند.
معاون وزرات خارجه افغانستان گفته است، هرچند گروه چهارجانبه بر احترام متقابل و نقش تمام شرکا استوار میباشد، اما نقش پاکستان در این مذاکرات مهمتر از همه است.
وی تاکید کرد: برای ما رابطه دولت با دولت، بینهایت مهم بوده و این روابط بر نکاتی استوار است که شامل احترام متقابل به حق حاکمیت و تعهد بر مبارزه بر ضد تمام کسانی که مردم بیگناه افغانستان را میکشند، میباشد.
از آنجایی که میزان انتظارات از گروه چهارجانبه مذاکرات صلح بینهایت زیاد است،کرزی گفته، این موضوع برای ما فرصتی را فراهم میکند تا به نسل جدید بگوییم که پاکستان نقش مهم و تاثیرگذاری را در روند تلاشهای مذاکرات صلح به عهده دارد.
پاکستان بر رهبران طالبان نفوذ دارد
حکمت کرزی خطاب به نمایندگان گفت: پاکستان بر رهبران طالبان قدرت و نفوذ دارد، بنابراین ما انتظار داریم که از این نفوذ استفاده کند. بعلاوه، از این قدرت نفوذ بر ضد تمام کسانی استفاده شود که به باور اعضای گروه چهارجانبه مذاکرات، خواستار صلح در افغانستان نمیباشند.
گفتههای حکمت کرزی دقیقًا زمانی ابراز میشود که «سرتاج عزیز» مشاور امنیت ملی پاکستان برای نخستین بار علناً اعلام کرد که رهبران طالبان در پناهگاههای امنشان در پاکستان به سر میبرند.
«سرتاج عزیز» که در اول ماه مارس در واشنگتن سخن میگفت، اظهار داشت: ما روی برخی از افراد طالبان نفوذ داریم، زیرا رهبری این گروه در پاکستان به سر میبرد و آنها از امکانات درمانی این کشور استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه خانوادههای گروه طالبان نیز در پاکستان زندگی میکنند، گفت: بنابراین ما میتوانیم از فشار بر آنها استفاده کنیم و به آنها بگوییم به پای میز مذاکره بیایند.
کرزی به نمایندگی از افغانستان در گفتوگوهای 4جانبه صلح، مسوولیت هیات افغانستانی را به عهده دارد که نخستین بار در ژوئیه سال 2015 میلادی آغاز شد. کرزی همچنین اظهار داشته دولت افغانستان با اعضای طالبان در دفتر این گروه در دوحه راحت بوده است.
تصویر منفی از پاکستان در اذهان مردم افغانستان
این گزارش میافزاید: از سوی دیگر، معاون وزرات امور خارجه افغانستان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دولت افغانستان در رابطه به تصویری که از پاکستان در رسانههای افغانستان وجود دارد، تلاشی را انجام داده، گفت ما این را میپذیریم که از پاکستان تصویر بد و منفی در افغانستان وجود دارد، اما این تصویر از مدتها شکل گرفته است.
بهگفته وی تغییر چنین دیدگاهها و برداشتهایی روندی مشکل و پیچیده میباشد که باید به آرامی و به تدریجی با آن مقابله شود. علاوه بر این، این موضوع به پاکستان نیز مربوط است که چگونه تعهداتی را که در قبال صلح و مبارزه علیه تروریسم در افغانستان داده، در هفتهها و ماههای آینده عملی کند.
در انتهای این گزارش آمده است :ما باید بر ضد تمام مخالفین دولت که به همدیگر کمک و تقویت میکنند، مقابله کنیم. تنها پس از این ما قادر خواهیم شد که مردم خود را متقاعد سازیم که آنها مخالف تلاشهای صلح هستند.
کرزی در پایان اظهارات خود تاکید کرده که پناهگاههای امن شورشیان در هر کجایی که هستند باید نابود شود.
انتهای پیام/ح
ادامه مطلب
بیل کلینتون به جای ایران از لفظ عراق استفاده کرد
بیل کلینتون در سخنرانی خود در کمپین انتخاباتی همسرش هیلاری کلینتون که نامزد پیشتاز دموکراتها در رقابتهای انتخابات آتی ریاستجمهوری آمریکا است، به اشتباه به جای استفاده از اسم ایران از اسم عراق استفاده کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «بیل کلینتون» رئیسجمهوری اسبق آمریکا و همسر «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق و نامزد پیشتاز دموکراتها در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در حالیکه در کمپین انتخاباتی همسرش سخنرانی میکرد به جای واژه ایران از واژه عراق استفاده کرد.
پایگاه «فریبیکن» گزارش کرد، کلینتون در این سخنرانی زمانیکه میخواست درباره نقش همسرش هیلاری در تحریمهای ایران صحبت کند به اشتباه از نام عراق استفاده کرد و گفت: «او تحریمهای عراق را که به تأیید چین و روسیه نیاز داشت را پیش برد و بنابراین همه توانستند این تحریمها را اجرا کنند. با اینحال که من فکر نمیکردم که او بتواند این تحریمها را پیش ببرد اما توانست».
طبق این گزارش، منظور بیل کلینتون ایران و نه عراق بود.
روز شنبه برگزاری همزمان رقابتهای درون حزبی در 5 ایالت آمریکا موجب شد تا این روز به تقلید از «سه شنبه بزرگ»، «شنبه بزرگ» نام بگیرد.
در این روز جمهوریخواهان در چهار ایالت کانزاس، کنتاکی، لوئیزیانا و مین و دموکراتها نیز در ایالتهای نبراسکا، لوئیزیانا و کانزاس به رقابت پرداختند.
نامزد نهایی دموکراتها و جمهوریخواهان وارد رقابت نهایی برای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا که قرار است نوامبر برگزار شود، میشوند.
انتهای پیام/م
ادامه مطلب
افزایش حضور نظامی آمریکا و روسیه در خاورمیانه
منابع نظامی آمریکا و روسیه اعلام کردند این دو کشور تصمیم دارند در ماههای آینده تسلیحات راهبردی و پیشرفته خود را به منطقه خاور میانه ارسال کنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منطقه خاورمیانه شاهد حضور روزافزون نیروهای نظامی آمریکایی و روسی است که در سطح افزایش تسلیح بین این دو قدرت را منعکس میکند.
شبکه خبری «العربیه» سعودی، گزارش داد که یک منبع ارشد در نیروهای دریایی روسیه اعلام کرده، قرار است ناو هواپیمابر «دریادار کازنیتسوف» تابستان سال جاری میلادی به دریای مدیترانه ارسال خواهد شد تا در رأس یگانهای دریایی روسیه که در آنجا حضور دارند، فعالیت کنند.
این منبع نظامی روس همچنین گفته که هماکنون در تعمیرگاه کشتیها در شهر «مورمانسک» ناو هواپیمابر وجود دارد و برای مأموریت طولانی تجهیز میشود.
ناو هواپیمابر «دریادار کارنیتسوف» روسیه
این در حالی است که رئیس بخش کشتیسازی کشتیهای جنگی روسیه پیش از این گفته بود، ناوبر «دریادار کازنیتسوف» به منظور استفاده از جنگندههای جدید «میگ 29» تجهیز خواهد شد.
در مقابل، ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته است «بمبافکنهای راهبردی 52» که قادر به حمل بمب اتمی هستند، برای مقابله با داعش به منطقه ارسال کند.
این منبع آمریکایی همچنین افزود، این بمب افکنها از آوریل آینده حملات هوایی خود را آغاز خواهند کرد و جای بمب افکنهای «بی.1» را خواهند گرفت.
Boeing B-52 Stratofortress بمب افکن 52 آمریکا
آمریکا نزدیک به 50 سال است که از بمب افکنهای بی 52 استفاده میکند و در طول این مدت آنها را مجهز به موشکها و بمبهای هدایت شونده لیزری کرده است.
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب