تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
 

افزایش حضور نظامی آمریکا و روسیه در خاورمیانه

خبرگزاری فارس: افزایش حضور نظامی آمریکا و روسیه در خاورمیانه

منابع نظامی آمریکا و روسیه اعلام کردند این دو کشور تصمیم دارند در ماه‌های آینده تسلیحات راهبردی و پیشرفته خود را به منطقه خاور میانه ارسال کنند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منطقه خاورمیانه شاهد حضور روزافزون نیروهای نظامی آمریکایی و روسی است که در سطح افزایش تسلیح بین این دو قدرت را منعکس می‌کند.

شبکه خبری «العربیه» سعودی، گزارش داد که یک منبع ارشد در نیروهای دریایی روسیه اعلام کرده، قرار است ناو هواپیمابر «دریادار کازنیتسوف» تابستان سال جاری میلادی به دریای مدیترانه ارسال خواهد شد تا در رأس یگان‌های دریایی روسیه که در آنجا حضور دارند، فعالیت کنند.

این منبع نظامی روس همچنین گفته که هم‌اکنون در تعمیرگاه کشتی‌ها در شهر «مورمانسک» ناو هواپیمابر وجود دارد و برای مأموریت طولانی تجهیز می‌شود.

ناو هواپیمابر «دریادار کارنیتسوف» روسیه

 

این در حالی است که رئیس بخش کشتی‌سازی کشتی‌های جنگی روسیه پیش از این گفته بود، ناوبر «دریادار کازنیتسوف» به منظور استفاده از جنگنده‌های جدید «میگ 29» تجهیز خواهد شد.

در مقابل، ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته است «بمب‌افکن‌های راهبردی 52» که قادر به حمل بمب اتمی هستند، برای مقابله با داعش به منطقه ارسال کند.

این منبع آمریکایی همچنین افزود، این بمب افکن‌ها از آوریل آینده حملات هوایی خود را آغاز خواهند کرد و جای بمب افکن‌های «بی.1» را خواهند گرفت.

Boeing B-52 Stratofortress بمب افکن 52 آمریکا

 

آمریکا نزدیک به 50 سال است که از بمب افکن‌های بی 52 استفاده می‌کند و در طول این مدت آن‌ها را مجهز به موشک‌ها و بمب‌های هدایت شونده لیزری کرده است.

انتهای پیام/ص

 


ادامه مطلب
نظرات 0

کشورهای عربی از سیاست‌های عربستان پیروی نکنند/ حزب‌الله مدافع مسلمین است

خبرگزاری فارس: کشورهای عربی از سیاست‌های عربستان پیروی نکنند/ حزب‌الله مدافع مسلمین است

دبیر شورای اتحاد علمای شیعه پاکستان گفت: کشورهای عربی چشم‌بسته از سیاست‌های خصمانه عربستان در برابر لبنان پیروی نکنند.

 

«علامه عارف واحدی» دبیر شورای علمای شیعه پاکستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد اظهار داشت: عربستان به دنبال گسترش فرقه‌گرایی در بین مسلمانان است.

واحدی گفت: اگر حزب الله لبنان در برابر اسرائیل از مسلمانان دفاع نمی‌کرد اوضاع کشورهای اسلامی طور دیگری بود.

علامه عارف واحدی تأکید کرد: علت اصلی مخالفت با لبنان این است که مانند سایر کشورهای عربی از سیاست عربستان در مخالفت با ایران پیروی نکرد.

علامه واحدی گفت: این تفکر اشتباه است که با فشار آوردن به لبنان و جلوگیری از سفر اتباع کشورهای عربی به این کشور می‌توان بیروت را منزوی کرد.

وی افزود: حزب الله لبنان که 90 درصد مردم این کشور از این گروه حمایت می‌کنند و در پارلمان نماینده دارد چطور یک گروه تروریستی قلمداد می‌شود.

علامه عارف واحدی تأکید کرد: حزب الله فقط مختص به شیعیان نیست بلکه برخی از لبنانی‌های مسیحی و حتی اهل سنت نیز عضو جبهه مقاومت در برابر اسرائیل هستند.

علامه واحدی گفت: باز هم مانند گذشته عربستان با پیروی از تفکر فرقه‌گرایی سیاست خصمانه در برابر لبنان را پیش گرفته است که هرگز در این زمینه موفق نخواهد شد.

وی افزود: سیاست تفرقه افکنی نمی‌تواند همیشه موفقیت‌آمیز باشد.

علامه واحدی اظهار داشت: ایران همیشه از تفکر اتحاد بین مسلمانان حمایت کرده و کشورهای اسلامی باید با  درک این موضوع از پیروی کورکورانه عربستان دست بردارند.

علامه واحدی تأکید کرد: اگر کشورهای عربی به حمایت چشم بسته از سیاست‌های عربستان ادامه دهند و از دشمنی با لبنان دست برندارند باید منتظر عواقب منفی این رفتار خود باشند.

وی افزود: حمایت از تفکر فرقه‌گرایی مانند بازی با آتش است و نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت.

واحدی تأکید کرد: مسدود کردن کمک‌های نظامی به لبنان و جلوگیری از سفر شهروندان عربستانی به این کشور نشان دهنده سیاست افراطی ریاض است.

دبیر شورای علمای شیعه پاکستان گفت: بحرین و امارات متحده عربی نیز با پشتیبانی از عربستان امنیت ملی و منافع خود را به خطر انداخته‌اند.

واحدی خاطر نشان کرد: همانطور که انگستان اعتراف کرد که حمایت بی چون و چرا از اقدامات آمریکا اشتباه بوده روزی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز متوجه خواهند شد که پشتیبانی از عربستان چه نتایج منفی را برای آنها به دنبال داشته است.

علامه واحدی تصریح کرد: استعمار و غرب حامی سیاست‌های عربستان است و از تقسیم کشورهای اسلامی به ریاض پشتیبان اهل سنت و لبنان حامی شیعیان حمایت می‌کند.

وی افزود: غرب و استعمار به دنبال ایجاد اختلاف بین مسلمانان هستند و بهترین گزینه برای این کار سیاست تقسیم آنها به اهل سنت و شیعه است که عربستان از همین سیاست پیروی می‌کند.

علامه عارف واحدی تأکید کرد: روزی خواهد رسید که کشورهای عربی از پشتیبانی عربستان و مخالفت با لبنان پشیمان خواهند شد.

انتهای پیام/ح

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

ترامپ به عنوان نماد اسلام هراسی انتخاب شد

خبرگزاری فارس: ترامپ به عنوان نماد اسلام هراسی انتخاب شد

یکی از گروه‌های مدافع حقوق مسلمانان در انگلستان، نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را به عنوان نماد اسلام‌هراسی در سال 2015 انتخاب کرد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» نامزد پیشرو رقابت‌های درون حزبی جمهوری‌خواهان آمریکا، روز شنبه از سوی یکی از گروه‌های مدافع حقوق مسلمانان به عنوان نماد اسلام هراسی معرفی کرد.

به نوشته نشریه تایم، این جایزه کنایی همه ساله به افرادی اعطا می‌شود که بیشترین نقش را در گسترش اسلام هراسی ایفا کرده‌اند.

ترامپ در سال گذشته میلادی با بیان اینکه مسلمانان باید از ورود به آمریکا منع شوند، از سوی بسیاری از گروه‌های حقوق بشری و همچنین کشورهای مسلمان، مورد انتقاد قرار گرفت.

«مسعود شجره» رئیس این سازمان در این رابطه گفته است: «همین که فردی چنین اظهارات قلدرمابانه، متعصبانه و تنفرانگیزی بیان کند، به خودی خود امر مزمومی است، اما فکر می‌کنم واقعیت ترسناک‌تر این است که چنین رقم بزرگی از رأی دهندگان در کشوری که قدرتمندترین کشور جهان نامیده می‌شود، از دونالد ترامپ حمایت کرده‌اند.»

 

این سازمان سال گذشته این نشان را به نشریه فکاهی «شارلی ابدو» فرانسه به انتشار تصاویر موهن به پیامبر اسلام (ص) اقدام کرده بود، اعطا کرد.

انتهای پیام/ق

 


ادامه مطلب
نظرات 0

القاعده یمن از مسئولیت کشتار در خانه سالمندان در عدن شانه خالی کرد

خبرگزاری فارس: القاعده یمن از مسئولیت کشتار در خانه سالمندان در عدن شانه خالی کرد

در حالی که ناامنی و هرج و مرج همچنان در عدن، حاکم است، القاعده با انتشار بیانیه‌ای از مسئولیت حمله به خانه سالمندان در این شهر و کشتار 16 نفر در این مرکز شانه خالی کرد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با تداوم ناامنی در شهر جنوبی «عدن» یمن، افراد مسلح ناشناس، روز گذشته، خودروی سرهنگ «سالم الملقاط» رئیس‌پلیس منطقه «التواهی» را در هنگام عبور از منطقه «المنصورة» هدف قرار دادند و وی را به همراه یکی از محافظانش ترور کردند.

از سوی دیگر، جمعه، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یک خانه سالمندان در استان «عدن» هدف قرار گرفته و طی آن، 16 نفر کشته شدند. 

روز جمعه اعلام شد که افراد مسلح ناشناس با حمله مسلحانه به این خانه سالمندان، جنایت جدیدی را رقم زدند و کارمندان این مرکز از جمله چندین پزشک، نگهبان و آشپز را ترور کردند.

4 فرد مسلح با حمله به این مرکز، 16 کارمند از اتباع مختلف از جمله، یمنی، هندی و اتیوپیایی را به قتل رساندند که 7 نفر از آنها زن بودند. سرویس‌های امنیتی تحت فرمان «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن، تحقیق در این باره را آغاز کردند و متهم اصلی این پرونده را داعش دانستند.

امروز نیز «انصارالشریعة» وابسته به «القاعده» با انتشار بیانیه‌ای از انجام این جنایت برائت جست و اعلام کرد که در این جنایت نقشی نداشته است.

انتهای پیام/غ

 


ادامه مطلب
نظرات 0

ایران و روسیه باید در مذاکرات صلح افغانستان حضور داشته باشند

خبرگزاری فارس: ایران و روسیه باید در مذاکرات صلح افغانستان حضور داشته باشند

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان در مصاحبه با روزنامه هیندو بار دیگر بر حضور ایران و روسیه در مذاکرات صلح افغانستان تاکید کرد.

 

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «حامد کرزی» رییس جمهور پیشین افغانستان گفت: ما از اینکه مذاکرات صلح در افغانستان برگزار نمی‌شود، نارحت هستیم.

رئیس جمهور پیشین افغانستان در مصاحبه با روزنامه هیندو، اظهار داشت: ما از نفوذ چین بر پاکستان آگاه هستیم و امیدواریم پکن از این نفوذ به منظور صلح در افغانستان استفاده کند.

کرزی گفت: نشست 4 جانبه مذاکرات صلح نشان داد که مشکلات افغانستان داخلی نیست و بازیگران خارجی دیگری نیز در این موضوع دخیل هستند.

وی گفت: ایران اولین کشور است و بعد از آن کشورهای هند و روسیه قرار دارند.

رئیس جمهور پیشین افغانستان خاطرنشان کرد: من امیدوارم این کشورها در مذاکرات صلح افغانستان دخیل شوند.

کرزی همچنین طی اظهاراتی در نشست «ریسینا 2016 » که در هند برگزار شد، گفت: از نظر پاکستان، روابط دوستانه و صلح‌آمیز کابل-اسلام آباد مشروط بر این است که دولت افغانستان خط مرزی دیورند را به رسمیت بشناسد.

انتهای پیام/ح

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

داعش در پی جایگزینی جبهه اردن به جای سوریه است

خبرگزاری فارس: داعش در پی جایگزینی جبهه اردن به جای سوریه است

تحلیلگر اردنی گفت: در پی مخالفت مقامات اردن با طرح عربستان و ترکیه برای حمله زمینی به سوریه، سرویس‌های اطلاعاتی این ۲ کشور، عملیات تروریستی بزرگی در اردن و آتش‌افروزی داعش در جبهه‌ای جایگزین سوریه را طراحی کرده‌اند.

«ناهض حتر» تحلیلگر سیاسی اردن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در امان گفت: دستگاه امنیتی اردن همچنان در حال دستگیری ده‌ها تروریست در منطقه إربد این کشور نزدیک مرز با سوریه است.

وی افزود: دستگیری این هسته‌های تروریستی که وابستگی آنها به داعش شناخته شده و قرار بوده که عملیات تروریستی بزرگی را در اردن اجرا کنند، نشان می‌دهد که داعش قصد شعله‌ور کردن جبهه اردن را دارد.

تحلیلگر سیاسی اردن گفت: تروریست‌ها در سوریه پس از تحمل سلسله شکست‌های متوالی از ارتش و متحدان این کشور و همچنین قوت گرفتن احتمال حل سیاسی بحران سوریه، به دنبال جبهه‌های دیگری برای آتش‌افروزی همچون لیبی و اردن باشد.

وی افزود: محافلی سیاسی در اردن گزارش داده‌اند، نقشه تروریست‌ها در اردن با تصمیم سرویس‌های اطلاعاتی عربستان و ترکیه آماده شده بود آن هم به دلیل اینکه اردن با حمله زمینی علیه سوریه مخالفت کرده است.

حتر، با بیان اینکه اردن مرحله سرکوب همه جریان‌های سلفی جهادی را در پیش رو خواهد داشت، گفت: امروز افکار عمومی در اردن هم اینگونه ارزیابی می‌کنند که تحولات إربد تکرار سناریویی است که در سوریه اتفاق افتاد.

سازمان اطلاعات اردن هفته گذشته از ناکام ماندن حمله تروریستی داعش به مواضع نظامی و غیرنظامی در شهر اربد واقع در شمال این کشور و نزدیکی مرز سوریه خبر داد.

سازمان اطلاعات اردن تاکید کرد که مقادیر زیادی از سلاح و تجهیزات نیز شناسایی و ضبط شده است.

سازمان اطلاعات اردن این طرح را خرابکارانه و جنایتکارانه توصیف کرده است.

نیروهای امنیتی اردن سه شنبه شب در درگیری با تروریست‌های هوادار گروه تکفیری داعش در شهر اربد، هفت تن از آنها را کشتند.

اربد در 80 کیلومتری شمال امان، پایتخت اردن قرار دارد و تنها چند کیلومتر با مرز سوریه فاصله دارد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب
نظرات 0

توافق اپوزیسیون اسرائیل برای کنار گذاشتن نتانیاهو از نخست‌وزیری

خبرگزاری فارس: توافق اپوزیسیون اسرائیل برای کنار گذاشتن نتانیاهو از نخست‌وزیری

احزاب چپ‌گرای رژیم صهیونیستی توافق کردند مانع نخست‌وزیری «بنیامین نتانیاهو» برای دوره چهارم شوند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، احزاب چپ‌گرای رژیم صهیونیستی توافق کردند که حکومت آینده این رژیم نیز به ریاست حزب «لیکود» باشد به این شرط که «بنیامین نتانیاهو» از سمت نخست‌وزیری استعفا دهد.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» اعلام کرد طرح این احزاب حاکی از آن است که اگر حزب‌ لیکود در انتخابات پارلمانی آینده حائر بیشترین کرسی شد، روسای احزاب اسرائیلی تدابیری را اتخاذ خواهند کرد تا مانع از نخست‌وزیری نتانیاهو برای دور چهارم شوند.

بر اساس این گزارش، طرح مذکور را «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه سابق و رهبر حزب چپگرای «اسرائیل خانه ماست» (اسرائیل بیتنو) با مشورت تعدادی از احزاب راست‌گرا و میانه‌رو آماده کرده است.

مخالفان نتانیاهو امیدوارند این طرح نزد بیشتر رهبران حزب لیکود از مقبولیت بالایی برخوردار باشد.

انتهای پیام/ص

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

کویت ۷۰۰ هزار مصری را اخراج می‌کند

خبرگزاری فارس: کویت ۷۰۰ هزار مصری را اخراج می‌کند

دولت کویت قصد دارد ۷۰۰ هزار مصری را که بیشتر آنها کارگر هستند، از این کشور اخراج کند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات کویتی بنا دارند 700 هزار مصری را از این کشور اخراج کنند که بیشتر این افراد از نیروی کار و طبقه کارگر هستند.

بر اساس گزارش وبگاه «الوطن» کویت، این اقدام همزمان با اتخاذ برخی تدابیر دولت کویت مربوط به ترکیب جمعیتی این کشور صورت می‌گیرد.

بنا به گزارش مذکور، «هند الصیبح» وزیر امور برنامه‌ریزی و توسعه کویت پیش‌تر اعلام کرده بود تدابیر اصلاحی مربوط به حل اختلافات در ترکیب جمعیتی به شکلی برنامه‌ریزی شده در حال جریان است؛ وی از 10 گروه فنی خبر داد که این امور را پیگیری می‌کنند.

وی تاکید کرد که حل اختلالات مربوط به ترکیب جمعیتی بر پایه‌های قانونی انجام خواهد شد.

این اقدام کویت درباره کارگران دیگر کشورها در کویت نیز اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/ص

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آغاز عملیات آزادی جزیره «الخالدیة» در شرق الرمادی

خبرگزاری فارس: آغاز عملیات آزادی جزیره «الخالدیة» در شرق الرمادی

ارتش عراق عملیات آزادی جزیره «الخالدیه» در شرق «الرمادی» را در سه محور آغاز کرد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، فرماندهی عملیات استان الانبار، یکشنبه (امروز) از آغاز عملیات آزادسازی جزیره «الخالدیة» در شرق الرمادی خبر داد.

رسانه‌های عراقی اعلام کردند که ارتش عراق نیز تایید می‌کند که نیروهایش از شرق الرمادی راهی الخالدیة شده‌اند تا این عملیات را از سه محور پشتیبانی کنند.

انتهای پیام/غ

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 16 اسفند 1394  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آمریکا فروش 8 جنگنده F16 به پاکستان را قطعی کرد

خبرگزاری فارس: آمریکا فروش 8 جنگنده F16 به پاکستان را قطعی کرد

آمریکا با صدور بیانیه‌ای بدون در نظر گرفتن ملاحظات هند فروش 8 فروند جنگنده F16 به پاکستان را قطعی کرد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، دولت آمریکا با صدور بیانیه رسمی اعلام کرد به تفاهمنامه خود با پاکستان در خصوص فروش 8 جنگنده اف16 عمل می‌کند.

به گزارش دیلی پاکستان،‌ آمریکا با رد ملاحظات هند در خصوص فروش جنگنده به پاکستان اعلام کرد این جنگنده‌های پیشرفته را تحویل اسلام‌آباد خواهد داد.

پاکستان تفاهمنامه‌ خرید جنگنده‌های اف-16 را در ماه گذشته میلادی با آمریکا به امضا رساند که دولت هند نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده بود.

بر اساس این گزارش،‌پاکستان این جنگنده‌ها را با هزینه 700 میلیون دلار از آمریکا وارد خواهد کرد.

 

وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده با در نظر گرفتن وضعیت منطقه‌ای به تفاهمنامه فروش جنگنده بین اسلام‌آباد و واشنگتن عمل شده است.

 

طبق این بیانیه جنگنده‌های اف-16 آمریکا کمک زیادی در جنگ علیه تروریسم با پاکستان خواهد کرد بنابراین، دولت هند نباید در این زمینه نگران باشد.

قبل از این کنگره آمریکا با فروش جنگنده اف 16 به پاکستان مخالفت کرده بود اما اوباما رئیس جمهور این کشور اعلام کرده بود فروش جنگنده به پاکستان مدت زیادی طول نخواهد کشید.

هواپیماهای اف-16 به عنوان یک جنگنده سبک، ساده و ارزان برای نیروی هوایی آمریکا طراحی شد تا باتولید بالا توانایی برتری هوایی خود را افزایش دهند.

تاکنون بیش از 4500 فروند از این هواپیما تولید شده و آخرین خریدار آن نیز عراق است که 18 فروند اف-16 سفارش داده است.

در مجموع 25 کشور از این هواپیما استفاده می‌کنند و مدل‌هایی از آن در ژاپن و ترکیه هم تولید می‌شود.

در سال 2009 در مجموع 2 هزار و 309 فروند اف-16 در کشورهای مختلف دنیا عملیاتی بوده‌اند که این رقم بیشتر از هر هواپیمای جنگی دیگر است به این معنا که 15 درصد از کل هواپیماهای جنگی دنیا را اف-16 تشکیل می‌دهد.

جنگنده اف-16 در ابتدا به عنوان یک جنگنده‌ سبک برای برتری هوایی روزانه طراحی شد، اما در عمل به یک هواپیمای چند منظوره برای انجام عملیات در شرایط‌ آب و هوایی مختلف تبدیل شد.

در طول دوران تولید این هواپیما، بهینه‌سازی‌های مداومی بر روی آن صورت گرفت و مدل‌هایی با قابلیت‌های بالاتر تولید شده‌ است.

کارشناسان بر این باورند که پاکستان نتوانسته به صورت مستقیم هواپیماهای اف-16 را از آمریکا خریداری کند بنابراین سعی می‌کند تا از طریق کشورهای عربی این جنگنده‌های پیشرفته را خریداری و اسکادران هوایی خود را تکمیل کند.

انتهای پیام/ح

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 8 :: 1 2 3 4 5 6 7 8