سخنگوی جنبش اهل الحق عراق تاکید کرد: ائتلاف بینالمللی به فرماندهی آمریکا که برای مبارزه با داعش تشکیل شد با کمکهای خود به این گروهک تروریستی مانع خلاص شدن عراق از شر تروریسم شده است.
«نعیم العبودی» سخنگوی جنبش اهل الحق یکی از گروههای مقاومت اسلامی عراق در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد با انتقاد از نقش ائتلاف بینالمللی ضد داعش به فرماندهی آمریکا در عراق اظهار داشت: کمکهایی که ائتلاف آمریکایی به داعش کرد این گروهک تروریستی را تاکنون باقی نگه داشته است.
وی افزود: بسیج مردمی و همه عراقیها نیازی به آوردن دلیل و مدرک برای اثبات حمایتهای آمریکا از داعش ندارند و سقوط برخی مناطق مهم در استان الانبار در برابر چشم و گوش نیروی هواپیماهای آمریکایی، بزرگترین دلیل این مدعاست.
العبودی گفت: حدود یک سال و نیم از تشکیل ائتلاف 60 کشور جهان برای مبارزه با داعش میگذرد، بدون اینکه این ائتلاف حتی یک گام برای محدود کردن داعش در عراق برداشته باشد و بالعکس مواضع منفی هم در قبال نیروهای امنیتی عراق داشته است.
سخنگوی جنبش اهل الحق تاکید کرد: پیشرویهایی که داعش در عراق داشته با کمک ائتلاف حاصل شده اما با عزم جدی عراقیها ما تاکنون توانستهایم خطر را محدود کرده و و موضع خود را از دفاعی به هجومی تغییر بدهیم.
وی افزود: هر پیروزی که امروز در عراق بدست میآید حاصل مجاهدتهای رزمندگان عراقی و نه ائتلاف آمریکایی است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تعدادی از نمایندگان پارلمان بحرین در ادامه اظهارات ضد ایرانی مقامات منامه، از کشورهای عربی خواستند سفرایشان را از ایران فرا بخوانند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، تعدادی از نمایندگان پارلمان بحرین مدعی شدند فراخواندن سفیر این کشور از ایران درخواستی مردمی بوده و از کشورهای عربی دیگر نیز خواستند سفرای خود را از تهران فرا بخوانند.
شبکه «سیانان» آمریکا در گزارشی اعلام کرد: نمایندگان بحرینی به سیاست ایران در منطقه به ویژه در خصوص بحرین حمله کردند و از کشورهای عربی خواستند مانند منامه با ایران رفتار کنند.
«محمد الحمادی» یکی از نمایندگان بحرینی مدعی شد: مداخلات ایرانی سال به سال شدیدتر میشود و اگر به جلسات پارلمان نگاهی کنیم میبینیم که درخواستهایی برای قطع روابط با ایران وجود دارد.
«محسن البکری» دیگر نماینده بحرینی ادعا کرد: بحرین بیشتر از یک بار حسنهمجواری خود را با ایران نشان داده اما با کمال تاسف فقط شاهد مداخلات ایران بوده است؛ وی افزود اخراج کاردار ایران از بحرینی گامی بود که قوه مقننه از آن استقبال کرد.
بحرین در اوایل ماه جاری (اکتبر) با اتهامزنیهای واهی سفیر خود را از منامه فراخواند و به کاردار ایران در بحرین 72 ساعت مهلت داد خاک این کشور ار ترک کند.
انتهای پیما/
ادامه مطلب
نمایندگان پارلمان عراق و فعالان مدنی با هشدار به حکومت سعودی درباره عواقب سنگین اعدام روحانی برجسته شیعی تاکید کردند: صدور حکم طائفهای و غیرانسانی علیه شیخ النمر در راستای سیاستهای سرکوبگرانه آل سعود است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد، شخصیتهای عراقی با هشدار درباره پیامدهای اعدام شیخ «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته شیعی در عربستان از رژیم آل سعود خواستند تفکر منطقی پیشه کرده و حکم سیاسی و طائفهای ظالمانه علیه این روحانی شیعی را که هیچ تناسبی با حقوق بشر ندارد، به اجرا نگذارد.
وزارت کشور عربستان با امضای «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی مبارز شیعه عربستانی را تأیید کرده که به معنای مجوز به وزارت کشور برای اجرای حکم اعدام او بدون هشدار قبلی است.
شخصیتهای عراقی تاکید کردند که صدور حکم اعدام شیخ النمر به اصل وحدت اسلامی و ضرورت نزدیکی ادیان و مذاهب لطمه سنگینی میزند.
«صالح الحسناوی»، وزیر سابق و نماینده ائتلاف ملی در پارلمان عراق در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد در این باره اظهار داشت: این حکم بر اساس اصول سیاسی و طائفهای صادر شده علاوه بر اینکه این حکم غیرانسانی است.
الحسناوی گفت: حکم اعدام شیخ النمر به منزله صدور حکم سرکوب هر رای و اظهار نظر صادقانه و شرافتمندانه و هر ندای آزادیخواهی و حقوق بشری است.
وی افزود: عربستان کشوری است که در آن حقوق بشر معنا ندارد، رژیم ظالم و جباری بر آن حکمفرماست و احکام اعدام در این کشور متکی بر اصول سیاسی و طائفهای است.
نماینده عراقی حکم الشیخ نمر را ظالمانه و غیرانسانی توصیف و تاکید کرد: این روحانی شیعی یک معارض مدنی و مسالمتجو است و در هیچ کدام از سخنرانیهایش رویکرد طائفهای نداشته بلکه خواستار ایجاد اصلاحات سیاسی در کشورش تا تحقق عدالت اجتماعی شده است.
«سلیم شوقی»، دیگر نماینده پارلمان عراق نیز در گفتوگو با فارس معتقد است: اعدام شیخ النمر اختلافات موجود در منطقه را بیشتر میکند و عربستان باید منتظر عواقب سنگین اجرای این حکم در سطح داخل این کشور و منطقه باشد.
وی افزود: نظام آل سعود باید در قبال این پرونده از خود اندیشه و تامل به خرج داده و با رویکرد نژادپرستانه و صرفا طائفهای به قضیه نگاه نکند.
شوقی گفت: ما از ابتدا با نوع برخورد دولت سعودی با شیخ النمر مخالف بودیم و از عربستان خواستیم در اجرای این حکم درنگ کند، چون اعدام او نه تنها به حل مشکل کمکی نمیکند بلکه اوضاع را پیچیدهتر خواهد کرد.
این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد: اعدام شیخ النمر رابطه بین طوائف در عربستان ، منطقه و جهان را خراب خواهد کرد، در شرایط کنونی منطقه، ما نیاز به تقریب مذاهب و تحکیم وحدت اسلامی داریم و بارها از عربستان خواستهایم در این حکم تجدید نظر کرده و آن را اجرا نکند.
موج خشم و مخالفت با تایید حکم اعدام روحانی برجسته شیعی تنها در محافل سیاسی عراق جریان ندارد و به محافل مدنی این کشور نیز که خواستار احترام سعودیها به حقوق بشر هستند کشیده شده است.
«عصام التمیمی»، فعال حقوق بشر در عراق نیز در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: اعدام شیخ النمر تنها به معنای احترام نگذاشتن به وحدت اسلامی، وحدت ملی و جایگاه این روحانی برجسته شیعی نیست، بلکه به معنای احترام نگذاشتن عربستان به حقوق بشری است که در محافل بین المللی از آن دم میزند.
وی افزود: اگر عربستان موضع خود را در قبال شیخ النمر تغییر ندهد، صدای منادیان حقوق بشر خیلی بالاتر خواهد رفت، چون شیخ النمر قبل از اینکه یک روحانی باشد که حق دفاع از طائفه خود را دارد، یک انسان است.
این فعال عراقی تاکید کرد: محبوبیت و جایگاهی که شیخ النمر نزد شیعیان سعودی دارد بر حکام عربستان لازم میشمرد که به این شخص و جایگاه حقوقی او احترام گذاشته و حداقل محاکمهای عادلانه برگزار کند.
شیخ نمر باقر النمر متولد سال 1379 هجری قمری در عوامیه (در شرق عربستان) یک مجتهد شیعه و فعال حقوق بشر عربستانی است. او در پی اعتراضات شیعیان عربستان در سال 2012 بازداشت شد و در 23 مهرماه 1393 دادگاه جنایی عربستان سعودی شیخ نمر را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه، به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وزیر خارجه انگلیس در سفر منطقهای خود پس از عربستان راهی قطر شد و اعلام کرد مذاکرات امنیتی با رهبران کشورهای حاشیه خلیج فارس ادامه دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «فیلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلیس امروز (پنجشنبه) برای دیدار با مقامات قطری، راهی این کشور شد.
وی در صفحه توئیتر خود نوشت مذاکرات امنیتی با رهبران کشورهای حاشیه خلیج فارس ادامه دارد.
هامون دیروز در عربستان بود و با مقامات این کشور از جمله «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه دیدار کرد.
«عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه انگلیس در ریاض گفت: با هاموند درباره تحولات منطقه بحث و تبادلنظر کردیم. وی افزود: نشست روز جمعه در وین شامل کشورهای دوست سوریه و دیگر کشورهایی که از اهداف و مقاصد آنها مطلع خواهیم شد، است.
الجبیر در ادامه گفت: با هاموند درباره مسایل مختلف منطقه از جمله ضرورت انتقال سیاسی قدرت در سوریه و همچنین تحولات مربوط به عراق و حمایت از دولت حیدر العبادی بحث و گفتوگو کردیم. مشارکت ایران در مذاکرات بین المللی فرصتی برای راستیآزمایی درباره عزم این کشور برای دستیابی به حل سیاسی بحران سوریه است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
منابع خبری از گردهمایی سران نهادهای امنیتی و خدمات ویژه کشورهای مستقل مشترکالمنافع در «مسکو» پایتخت روسیه خبر دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه به نقل از «خاور تج»، سی و نهمین نشست شورای سران نهادهای امنیتی و خدمات ویژه کشورهای مشترک المنافع هفته آینده در «مسکو» برگزار خواهد شد.
بر اساس گزارش مرکز مطبوعاتی این سازمان، بررسی راههای مبارزه با اعتقادات و ایدئولوژی گروههای تروریستی، همکاری در مورد شناسایی شهروندان حاضر در درگیریهای سوریه و افغانستان و همچنین جلوگیری از فعالیتهای غیر قانونی گروههای افراطی در کشورهای مذکور از موضوعات محوری این نشست خواهد بود.
بررسی لایحه برنامه همکاری دولتهای عضو اتحاد کشورهای مشترک المنافع در مبارزه علیه تروریسم و افراطگرایی برای سالهای 2017 تا 2019 و امضای توافقنامه در مورد تبادل اخبار در بخش مبارزه با تروریسم و افراطگرایی و همچنین سرمایهگذاری کشورهای مذکور در این موارد، از موضوعات دیگری است که طی این نشست بحث و بررسی میشود.
سران هیئتهای نهادهای امنیتی و خدمات ویژه کشورهای مستقل مشترک المنافع با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه ملاقات خواهند کرد.
اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع پس از فروپاشی شوروی سابق شکل گرفت. بیانیه تاسیس این اتحادیه در 21 دسامبر 1991 (20 آذر 1380) در آلماتی توسط رهبران آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و اوکراین امضا شد.
عضویت گرجستان دراین اتحادیه به دنبال تصمیم رسمی روسای جمهور کشورهای عضو در 3 دسامبر 1993 (12 آذر 1382) و به دنبال درخواست «ادوارد شواردنادزه» رئیس جمهور فقید گرجستان در 8 اکتبر 1993 (16 مهر1382) صورت گرفت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
«چارلز شومر» اولین سناتور دموکرات کنگره که به صورت آشکارا مخالفت خود را با توافق هستهای ایران و ۱+۵ اعلام کرد، مبلغ ۹۰ هزار دلار از لابی صهیونیستی وابسته به «ایپک» دریافت کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، سناتور «چارلز شومر» اولین دموکرات سنا بود که به صورت آشکارا مخالفت خود را با توافق هستهای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) اعلام کرد.
شومر روز 6 آگوست (15 مردادماه) اعلام کرد که علیه توافق هستهای ایران در کنگره رأی میدهد و در واقع سه هفته بعد از آنکه «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا توافق هستهای را برای بررسی در اختیار کنگره قرار داد، مخالفت خود را با برجام اعلام کرد.
روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» گزارش کرد که مخالفت شومر «دیوار آتش دموکراتها را به لرزه درآورد».
پایگاه «لوبلاگ» گزارش کرد، لابی صهیونیستها در آمریکا (آیپک)، یکی از بانفوذترین مخالفان برجام در واشنگتن با صدور بیانیهای از موضع شومر استقبال کردند.
آیپک انتظار داشت که شومر بتواند بسیاری از دموکراتها را با خود هم راستا کند ولی تنها سه سناتور دموکرات کنگره از جمله سناتور «بن کاردین»، «جو مانچین» و «رابرت منندز» با برجام به مخالفت پرداختند.
لوبلاگ گزارش کرد، با اینحال تصمیم شومر برای مخالفت با سیاست خارجی اوباما مصادف با تزریق سخاوتمندانه از کمکهای مالی «نورپک» یکی از گروههای وابسته به ایپک میباشد.
رهبری ایپک کمکهای مالی خود را از طریق نورپک تزریق میکند. نورپک در بین بازه زمانی اعلام مخالفت شومر با برجام و رأیگیری سنا در خصوص برجام در ماه سپتامبر، مبلغی معادل 90 هزار دلار به کمپین شومر تخصیص داد تا بتواند افراد بیشتری را به مخالفت با توافق هستهای ایران وادارد.
با اینحال، علیرغم تخصیص این بودجه زیاد، بسیاری از فعالان صلح به مخالفت با شومر پرداختند و تأکید کردند که شومر به نفع جنگ عراق رأی داد و بیانیهای علیه وی صادر کردند و اعلام کردند: «سناتور شومر در تلاش است دموکراتهای سنا را به سوی انجمن جنگطلبان سوق دهد و آنها را وادار کند با پیوستن به جمهوریخواهان در مخالفت با برجام به سوی یک جنگ دیگر در خاورمیانه حرکت کنند».
مبلغ 90 هزار دلاری که نورپک به کمپین شومر تخصیص داد، بالاترین مبلغی به حساب میآمد، بالاترین مبلغ یک گروه طرفدار صهیونیستها از این سناتور دموکرات نیویورک بود. در سال 2010، شومر در آخرین سال انتخاباتی خود تنها 25 هزار و 700 دلار از نورپک دریافت کرد. پیش از آن در چرخه سال 2004، 3 هزار دلار برای طرفداری از مواضع صهیونیستی از نورپک دریافت کرد.
با اینحال، نورپک رد کرده است که در قبال پرداخت مبلغ زیاد، شومر را ترغیب به مخالفت با برجام کرده است اما رئیس این گروه سال گذشته اعلام کرد که حمایت نورپک از تحریمهای جدید ایران، واکنش به تهدید کنونی ایران برای جهان است.
طبق این گزارش، نورپک، روابط نزدیکی با آن دسته از دموکراتهای کنگره دارد که مواضع جنگطلبانهای در خاورمیانه داشتهاند. در صورتیکه شومر رهبر اقلیت دموکراتهای سنا را بعد از بازنشسته شدن «هری رید» رهبر کنونی اقلیت سنا در سال آینده میلادی، نورپک می تواند نفوذ خود را بیش از پیش در سنا و در بین دموکراتها افزایش دهد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نیروهای ویژه و مبارزه با تروریسم ترکیه، امروز 10 نفر را به اتهام همکاری با داعش شناسایی و دستگیر کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نیروهای امنیتی ترکیه، امروز (پنجشنبه)، 10 نفر را به اتهام ارتباط با داعش طی یک عملیات در استانبول دستگیر کردند.
به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، گروههای مبارزه با تروریسم طی یک عملیات با پشتیبانی یک فروند بالگرد و نیروهای ویژه امنیتی، صبح امروز به طور همزمان به چند منطقه در استانبول حمله و طی آن، 10 نفر را به اتهام همکاری با داعش دستگیر کردند.
بر اساس این گزارش، افراد دستگیر شده برای بازجویی به مرکز امنیتی استانبول انتقال یافتند.
امروز نیروهای امنیتی ترکیه، همچنین مانع نفوذ 8 خارجی به سوریه شدند و آنها را دستگیر کردند. این افراد در استان جنوبی «آدنا» در ترکیه شناسایی شدند که میخواستند در سوریه به داعش بپیوندند.
در هفته جاری، ترکیه همچنین 30 نفر را به اتهام همکاری با داعش بازداشت کرده بود.
انتهای پیام/غ
ادامه مطلب
پایگاه «بیزنس اینسایدر» در گزارشی نوشت بسیاری از تحلیلگران معتقدند دعوت از ایران به مذاکرات سوریه، به معنای استیصال آمریکا و متحدان منطقهای آن در مقابل نقش محوری تهران در مناسبات منطقهای است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، دعوت رسمی از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست وین درباره بحران سوریه، سبب شد تا بسیاری از تحلیلگران آمریکایی به نقش بیبدیل ایران در مناسبات منطقهای و بینالمللی اذعان کنند.
به نوشته وبگاه آمریکایی بیزنس اینسایدر، این اولین بار در طول پنج سال اخیر از زمان آغاز بحران در سوریه است که کشورهای برگزار کننده مذاکرات صلح، با دعوت از ایران به نقش این کشور در آینده سیاسی سوریه معترف میشوند.
پس از برگزاری نشست مشترک روسیه، ترکیه، آمریکا و عربستان سعودی در هفته گذشته، سرانجام ایران به درخواست کشورهای مذکور – که به گفته مقامات واشنگتن یک دعوت چندجانبه بوده است – پاسخ مثبت داد.
در عین حال، برخی از کارشناسان همچنان سعی دارند با نگاهی مغرضانه بر ادعاهای خود مبنی بر سعی ایران در گسترش سیطره خود بر منطقه غرب آسیا پافشاری کنند. لذا این عقیده نیز وجود دارد که این دعوت، به نوعی پیامآور تسلیم غرب در مقابل ایران و حزبالله است.
«تونی بادران»، پژوهشگر اندیشکده آمریکایی دفاع از دموکراسی، در این خصوص گفته است که: «موافقت آمریکا با حضور ایران برای شرکت در این دور از مذاکرات حامل پیام مشروعیت حق ایران در مسائل مرتبط با سوریه است. اما ایران تنها بدنبال حفظ پل ارتباطی خود با حزبالله لبنان است.»
نظر «مایکل پرگنت» از اندیشکده هادسون در واشنگتن نیز تکرار کننده حرفهای باردان است. پرگنت که زمانی افسر اطلاعات ارتش آمریکا در جریان تجاوز به عراق بوده است در اظهارنظر اخیر خود مدعی شده است: «این دعوت، به ورود ایران در جنگ سوریه مشروعیت میدهد. دعوت از ایران، به منزله دادن حق رأی به این کشور است که بتواند همچون روسیه برای حفظ بشار اسد در رأس قدرت تصمیمگیری کند. به این ترتیب، ایران در جایگاه امتیازخواهی از ایالات متحده قرار خواهد گرفت و این در نهایت به معنی کسب مشروعیت برای حزبالله است.»
«فردریک هاف»، عضو ارشد اندیشکده شورای آتلانتیک و مشاور امور سوریه در زمان تصدی هیلاری کلینتون بر وزارت خارجه آمریکا عنوان کرده است که: «نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری نمیتواند بر سر موضوع حمایت ایران از حزبالله لبنان و دولت بشار اسد مذاکره کند.»
بیزنس اینسایدر در گزارش خود میافزاید زمانی که بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، در ماه ژانویه سال جاری میلادی (دیماه ۱۳۹۳) از ایران برای شرکت در دور جدید گفتگوها درخصوص مسأله سوریه دعوت کرد، این اقدام با واکنش شدید کاخ سفید مواجه شد که مدعی بودند ایران باید ابتدا موافقت خود را با پیششرطهای تعیین شدهی آمریکا مبنی بر حذف دولت قانونی بشار اسد اعلام کند.
از سوی دیگر «بادران» معتقد است اجماع طرفهای شرکتکننده در مذاکرات برای دعوت از ایران، مسلماً بیانگر تغییری بزرگ در رویکرد آمریکا و شرکای منطقهای آن در قبال سوریه و رسیدن آنها به درکی واقعبینانهتر از آینده دولت بشار اسد است. آمریکا در این تغییر رویکرد پیشرو تر از سایر طرفها بود.
این تحلیلگر آمریکایی البته ادعا میکند: «به عقیده من دعوت از ایران به معنای تغییر سیاست دولت اوباما نیست، بلکه اتفاقاً این اقدامی در راستای فهم دیرینه آمریکا از ماهیت میدان نفوذ ایران در سوریه است. آمریکا قصد دارد از این فرصت برای مشروعیت بخشیدن به ایران با عنوان نماینده آمریکا در گفتگو با نظام سوریه استفاده کند.»
پژوهشگر باسابقه بنیاد دفاع از دموکراسی واشنگتن بر این باور است که این همان چیزی است که دولت ایالات متحده از درون مذاکرات هستهای و دستیابی به توافق [برجام] در پی آن بود.
تونی بادران همچنین ادعا میکند: «در واقع، این همان نقطه اساسی و وجه عمده توافق هستهای با ایران است؛ پایهگذاری یک همکاری منطقهای وسیع با ایران. دادن کرسی به آقای ظریف در جمع طرفهای مذاکرهکننده در موضوع سوریه، دقیقاً ادامه منطقی همان سیاست است.»
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شماری از فعالان حقوق بشر، روز چهارشنبه، با تجمع مقابل سفارت عربستان در لندن، اعتراض خود را به صدور حکم اعدام برای «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته شیعه در عربستان اعلام کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، فعالان حقوق بشر روز چهارشنبه با تجمع مقابل سفارت عربستان در لندن به صدور حکم اعدام برای شیخ النمر، روحانی برجسته عربستان وی اعتراض کردند.
راشاتودی گزارش داده، تظاهراتکنندگان علاوه بر این خواستار لغو حکم اعدام علیالنمر، برادر زاده این روحانی شیعه و 6 زندانی دیگر شدهاند.
این تظاهرات همزمان با سفر فیلیپ هاموند، وزیر خارجه انگلیس به ریاض انجام شده است.
«استیفان دوژاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل هم روز چهارشنبه اعلام کرد که «بان کی مون درباره حکم اعدام صادره علیه شیح نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعی عربستان ابراز نگرانی کرد.»
روحانی برجسته عربستان، دو سال پیش به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد. وزارت کشور عربستان روز یکشنبه با امضای «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» را تأیید کرد. این به معنای مجوز به وزارت کشور برای اجرای حکم اعدام او بدون هشدار قبلی است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وزرای خارجه آلمان و ایران در آستانه نشست وین درباره سوریه در گفتوگوی تلفنی به بررسی آخرین تحولات مربوط به سوریه پرداختند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، فرانک والتر اشتاینمایر وزیر خارجه آلمان بعدازظهر چهارشنبه در آستانه نشست وین درباره سوریه در گفتوگوی تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان آخرین تحولات مربوط به سوریه را مورد مشورت و تبادل نظر قرار داد.
فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز روز گذشته (چهارشنبه) در تماس تلفنی با ظریف در خصوص اوضاع سوریه و نشست وین به گفتوگو پرداخت.
محمدجواد ظریف و سرگئی لاوروف همتای روس او نیز در هفته جاری سه بار در خصوص اوضاع سوریه تلفنی گفتوگو کردند.
پس از دعوت به عمل آمده از ایران برای شرکت در نشست وین محمدجواد ظریف در رأس هیأتی قرار است در این اجلاس که فردا (جمعه)در وین برگزار میشود، شرکت کند.
ایران همواره بر راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه تأکید کرده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب