رسانه ونزوئلایی «تلهسور» گزارش داد نتایج اولیه غیر رسمی از انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین نشان میدهد که کاندیدای حزب «جبهه برای پیروزی»، در انتخابات این کشور پیشتاز است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور»، اولین نتایج غیر رسمی به دست آمده از انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین حاکی از آن است که «دنیل سیولی» کاندیدای حزب «جبهه برای پیروزی» با کسب 55.6 درصد آرای مردمی در انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین پیشتاز است، در حالیکه «سرخیو ماسا» کاندیدای آرژانتینی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور 20.3 درصد از آرای کلی را به دست آورده و پس از «سیولی» در جایگاه دوم قرار گرفته است.
نتایج نظرسنجی صورت گرفته توسط مرکز مطالعاتی «آرسکو» نشان میدهد که «سیولی» موفق به کسب 41 درصد آرای مردمی شده است؛ «مائریسیو ماکری» نامزد حزب موسوم به «تغییر میدهیم» نیز با کسب 31 درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفته است.
«خولیو آلاک» وزیر دادگستری آرژانتین پس از اعلام نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد که انتخابات آرژانتین شکوهمند برگزار شد چرا که تعداد افراد شرکت کننده در این انتخابات نسبت به انتخابات دور مقدماتی 5 درصد افزایش یافت؛ 79.7 درصد از مردم آرژانتین در دور مقدماتی انتخابات آرژانتین موسوم به «پاسو» شرکت کردند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مصریها از امروز میتوانند در دور دوم (تکرار) مرحله اول انتخابات پارلمانیای شرکت کنند که دور نخست آن با مشارکت بسیار سرد و پیروزی مهرههای رژیم سابق به پایان رسید.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، تکرار مرحله نخست دومین انتخابات پارلمانی مصر پس از سقوط رژیم حسنی مبارک، از امروز در خارج از مصر و از فردا در داخل مصر و هر کدام به مدت دو روز آغاز میشود.
به گزارش رویترز، مهمترین نکته انتخابات مرحله نخست، راه یافتن شخصیتها و مهرههای وابسته به رژیم سابق مصر در میان استقبال بسیار سرد مردم از صندوقهای رأی است؛ شخصیتهایی که عموما حامی دولت عبدالفتاح السیسی (رئیسجمهور) هستند.
مصریها در خارج از مصر، از امروز دوشنبه تا فردا سهشنبه میتوانند در دور تکرار انتخابات مرحله نخست شرکت کنند و مصریها در داخل نیز از فردا سهشنبه تا پایان وقت چهارشنبه.
مرحله نخست انتخابات پارلمانی هفته گذشته برای 226 کرسی در میان نامزدهای فردی (مستقل) برگزار شد اما فقط تکلیف چهار کرسی روشن شد. در میان فهرستهای حاضر، فهرست انتخاباتی «به عشق مصر» که از حامیان عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر است، 60 کرسی را توانست به دست بیاورد.
فهرست «به عشق مصر» موفق شد پیروز فهرستهای انتخاباتی شود زیرا بیش از 50 درصد از آراء را به دست آورد.
رویترز نوشت: مشخصه بارز مرحله اول انتخابات، اقبال بسیار ضعیف مردمی بود که در انتخابات قبلی، صفهایی طولانی را تشکیل دادند و امید زیادی به تحقق اهدافشان پس از ساقط کردن نظام حسنی مبارک داشتند که از جمله آن آزادی، عدالت اجتماعی و حل مشکلات اقتصادی بود.
روزنامههای مصری گفتهاند که در میان چهار نامزد پیروز در دور اول در کرسیهای فردی، سه نفرشان به حزب ملی دموکرات منتسب هستند؛ حزبی که قبل از انقلاب مصر بر این کشور حاکم بود و حسنی مبارک ریاست آن را بر عهده داشت.
روزنامه الشروق مصر نوشت که 24 نامزد پیروز مرحله اول در فهرست انتخاباتی «به عشق مصر» وابسته به حزب ملی دموکرات هستند و شماری دیگر از عناصر وابسته به رژیم سابق در تکرار مرحله اول نیز حاضرند.
مرحله اول انتخابات پارلمانی مصر در 14 استان برگزار شد که 27 میلیون واجد شرایط رأی دهی میتوانستند در این رأی گیری حضور داشته باشند و قرار است روز 22 و 23 نوامبر مرحله دوم انتخابات پارلمانی در 13 استان که 28 میلیون واجد شرایط رأی دهی را در خود جای داده برگزار شود.
مصر با 88 میلیون نفر جمعیت بزرگترین کشور عربی است که پارلمانش 596 کرسی دارد و قرار است 448 نماینده بر اساس قانون فردی انتخاب شوند و 120 نفر دیگر در قالب فهرستهای انتخاباتی و 28 نفر دیگر به وسیله عبدالفتاح السیسی انتخاب خواهند شد.
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب
رسانه ونزوئلایی «تله سور» گزارش داد که روند رأی گیری برای انتخاب رئیسجمهور جدید هائیتی در این کشور به پایان رسیده است و نتایج رسمی حاصل از آن طی ۱۰ روز آینده اعلام میشود.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله سور»، شورای ملی انتخابات هائیتی ضمن تبریک به مردم این کشور به خاطر مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس و دور اول انتخابات ریاست جمهوری هائیتی، پایان روند رأی گیری در این کشور را اعلام کرد.
مقامات هائیتی عنوان کردند که نتایج این انتخابات طی 10 روز آینده اعلام خواهد شد؛ این مقامات در ادامه از کاندیداهای شرکت در این دو انتخابات خواستند که از خانههای خود بیرون نیامده و تا زمان اعلام نتایج نهایی منتظر بمانند.
مردم هائیتی روز گذشته برای انتخاب جانشین «میشل مارتلی» رئیس جمهور کنونی هائیتی، 18 سناتور، 118 نماینده مجلس و 142 شهردار را از بین کاندیداهای شرکت کننده به پای صندوقهای رأی رفتند.
رسانههای محلی از استقبال باشکوه مردم هائیتی از روند انتخاباتی این کشور خبر دادند و اعلام کردند که مردم این کشور از ساعات اولیه صبح و پیش از شروع به کار مامورین ستادهای انتخاباتی در این محل حاضر شده و صفهای طویلی را در مقابل ستادهای انتخاباتی تشکیل دادهاند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اقدامات نظامی روسیه و ایران علیه تروریسم داعش و دیگر شاخههای القاعده، یک تحرک و رفتار مسئولانه و شرافتمندانه بوده است زیرا این خواسته ملتها و دولتهای منطقه بوده که از تجاوز ویرانگرانه هیولای تروریسم به تنگ آمدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری النشره لبنان در مقالهای به قلم «حنیف عبدالله» کارشناس مسائل خاورمیانه، به بررسی سیاست روسیه و ایران در سوریه علیه تروریست و مبارزه با افراط گرایی پرداخته است.
مواضع انسانی تهران، مسکو و پکن در سوریه
در این مقاله آمده است: دامی برای سوریه توسط همان بازیگران گسترش یافته که عراق، لیبی و یمن را آشفته و برهم زدند، همان عوامل خارجی که سعی در فضاسازی برای یک آنارشیسم ویرانگر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا دارند.
تهران، مسکو و پکن و دیگر کشورهای «بریکس» و گروه آلبا که از دوستان واقعی ملت سوریه هستند، موضع انسانی گرفتند، زیرا به خوبی میدانستند که تداوم گستره کشتار و ویرانگری و بحران سوریه، منطقه خاورمیانه را در بیثباتی قرار میدهد و امنیت جهانی را تهدید خواهد کرد.
عبدالله در ادامه این مقاله نوشته است: تشدید دامنه بحران سوریه و نظامی کردن راهحل بحرانش، یک سیاست شیطانی و ضد انسانی بوده، زیرا جز ویرانگری و آوارگی ملت سوریه و ناامن کردن آن و منطقه ثمرهای نخواهد داشت.
کشورهای دوستداران صلح و توسعه و تمدن انسانی در دفاع از نظام سیاسی سوریه و نهادهای قانونی آن، در حقیقت به دنبال جلوگیری از کشتار انسانهای بیگناه، نابودی نهادهای اقتصادی، فرهنگی و ویرانگری تمدن انسانی و میراث تاریخی در سوریه و منطقه بودند.
رشد القاعده و تکفیریها میوه سیاستهای غلط آمریکا
این کارشناس مسائل خاورمیانه در ادامه تأکید کرده است: دشمنان دمشق و ملت آن با انواع ابزارها، مکانیزمها و شگردها در پی طولانی کردن بحران سوریه و ناامن کردن منطقه بودند و فضا را برای رشد تروریسم و افراطگرایی و فتنههای مذهبی و قومی، مساعد نمودند.
رشد شاخههای القاعده و گروههای تکفیری و افراطگرا میوه سیاستهای غلط و محاسبات اشتباه آمریکا و برخی از بازیگران منطقهای بوده است. کاخ سفید با طراحی سناریوهایی، سعی داشته گستره جغرافیایی تروریسم و افراطگرایی از سوریه و عراق به سمت مناطق باثبات و امن دیگری همچون کشورهای قفقاز، آسیای مرکزی و منطقه اوراسیا، هدایت و رهبری کند.
دستگاههای اطلاعاتی و جاسوسی غربی به ویژه «سیا» و اطلاعات ترکیه «میت» و دلارهای نفتی شیوخ خلیج فارس، در تبدیل عرصه بحران سوریه و عراق و لیبی به سرزمین «جهاد مقدس» و جذب جوانان سلفی و جهادگر از سراسر جهان به ویژه از منطقه آسیای مرکزی و جمهوریهای خودگردان روسیه، نقش مؤثری داشتند.
این کارشناس عرب در ادامه یادآور شده است: جوانان متعصب قفقازی پس از کسب تجربه و مهارت نظامی، در چارچوب سیاستهای کاخ سفید میبایستی به سرزمینهای خود باز میگشتند و امنیت آن مناطق آشفته و طعمه آنارشیسم ویرانگر مینمودند و زمینهها را برای بحران و تنش دیگر در چچن و کشورهای قفقاز و آسیای مرکزی و شرق چین، مساعد میساختند.
سناریوهای امپریالیسم غرب برای منطقه
آمریکا و متحدان منطقهای آن با تشدید دامنه بحران سوریه و تهدید ساختارهای دولتی و نظام سیاسی آن قصد داشتند این کشور را به محیط مناسب برای رشد تروریسم و افراطگرایی خشن تبدیل کنند و کل امنیت منطقه و جهان به خطر بیندازند تا کارتلهای سازنده اسلحه غربی فعال و چرخه بازارهای اسلحه فروشی تندتر حرکت کنند. امپریالیسم غربی هنوز برای سیطره بر جهان طرحها و سناریوهای غیرانسانی و شیطانی در سر میپروراند.
ایران، روسیه، چین و کشورهای بریکس و گروه آلبا با دفاع از دمشق، قصد داشتند سناریوهای آمریکا و متحدانش را خنثی کنند.
این نویسنده در ادامه با اشاره به شرایط منطقه برای بازیگری ایران و روسیه و همدستانشان نوشته است: ایران و روسیه در شرایطی وارد یک نبرد حقیقی علیه تروریسم و افراطگرایی در سوریه شدهاند که:
1- کارکرد تحرک نظامی ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا علیه داعش و تروریسم، در عراق و سوریه، ضعیف و ناکارآمد بوده است.
2- کنشگری غیر مسئولانه آمریکا علیه داعش و دیگر گروههای سلفی جهادی، یک خلأ امنیتی مساعد برای رشد و توسعه تروریسم در منطقه فراهم کرده است.
3- رشد تروریسم در عراق و سوریه دو نظام سیاسی را در معرض فروپاشی و ویرانی قرار داده بود. فروپاشی دولت - ملت در عراق و سوریه تبعات و عواقب وخیمی برای امنیت منطقه و جهان در پی داشته است.
4- آمریکا و برخی از بازیگران منطقه، تمام قطعنامههای شورای امنیت که علیه داعش و تروریسم در سال 2014 صادر شده بود، از حین بازدارندگی و کنشگری علیه تروریسم جهانی و منطقه، خارج ساخته بود و در این شرایط امنیت و ثبات منطقه و جامعه جهانی در معرض تهدید جدی قرار گرفته بود.
اقدامات نظامی روسیه و ایران علیه تروریسم داعش و دیگر شاخههای القاعده، یک تحرک و رفتار مسئولانه و شرافتمندانه بوده است، زیرا این خواسته ملتها و دولتهای منطقه بوده که از تجاوز ویرانگرایانه هیولای تروریسم به تنگ آمدهاند.
روسها و ایرانیها و بقیه ملتهای صلح دوست و پاسدار تمدن به طور قطع از ضربات هوایی جنگندههای «سوخوی» علیه مواضع و لانههای خرابکاران تروریست حمایت میکنند.
کارنامه اقدامات نظامی ائتلاف بینالمللی علیه داعش، نشان داده که تحرک نظامی آمریکا و متحدان علیه تروریسم در عراق و سوریه، نمایشی بیش نبوده و نتوانسته ریشه داعش در منطقه را بخشکاند، بلکه زمینهها و شرایط را برای رشد و توسعه دامنه عملیاتی آن مساعد نموده است.
تحرک نظامی روسیه و ایران در دفاع از دمشق در حقیقت پاسخ مسئولانه جهت دفاع از امنیت و صلح جهانی در برابر تهدیدهای تروریسم بوده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرده است: طی هفتههای اخیر حملات هوایی روسیه به مواضع تروریستها در سوریه نمودهای سیاسی - امنیتی روشنی داشته که مهمترین آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اول: فرار تروریستهای داعش و دیگر شاخههای القاعده به ترکیه و مناطق تحت پوشش ائتلاف جهانی علیه تروریسم، زیرا این تروریستها به خوبی میدانند که میتوانند در این مناطق در امان باشند.
دوم:حملات هوایی مسکو چهره واقعی ریاکاران به اصطلاح مخالفان تروریسم و افراطگرایی فاش ساخته است،آمریکا و متحدان در قبال نتیجهبخشی اقدامات هوایی روسیه علیه تروریسم، به هراس افتادند و لذا علیه آن موضع گرفتند و به دسیسه چینی برای متوقف کردن آن پرداختند.
سوم: کشورهای صلحدوست و قربانیان تروریسم داعش به شدت از اقدام روسیه در دفاع از امنیت و صلح در سوریه و منطقه استقبال کردند و حقیقتی را برملا ساختند که اکثریت کشورهای جامعه جهانی با اقدام مسئولانه مسکو همراهی میکنند و از آن حمایت میکنند.
چهارم: اقدام روسیه موازنه قدرت را به سود ثبات، امنیت و پایداری نهادهای دولتی و نظام سیاسی سوریه تغییر داد و همگان آگاهاند که ثبات و امنیت در سوریه به مثابه حفظ و پاسداری از صلح و امنیت منطقه و جهان است.
پنجم: حملات هوایی مسکو علیه القاعده و مزدوران قفقازی فریب خورده داعش در حقیقت یک اقدام هوشمند بازدارنده علیه توطئهچینی آمریکا و ناتو برای منتقل کردن بحران و تنش به داخل جمهوریهای خودگردان روسیه فدرالی و کشورهای آسیای مرکزی بوده است.
حنیف عبدالله در پایان مقاله خود چنین نتیجه گیری کرده است: این ضربات مهلک علیه داعش و مزدوران تروریست، برای ثبات، امنیت و اقتصاد روسیه و کشورهای منطقه پرسود است و درخواستهای کشور عراق برای مبارزه روسیه با داعش در خاک این کشور نیز در همین راستا است. ممکن است در آینده شاهد چنین اتفاقاتی در سطح منطقه پر آشوب خاورمیانه باشیم.
انتهای پیام
ادامه مطلب
مردم شهر «العوامیه» در شرق عربستان، در حمایت از روحانی شیعه مبارز که به اعدام محکوم شده است، تجمع برگزار میکنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مردم شهر «العوامیه» امشب در این شهر، تجمع اعتراضی برگزار میکنند. قرار است این تجمع ساعت هشت امشب برگزار شود.
طبق اطلاعیهای که در این خصوص در شبکههای مجازی منتشر شده، قرار است امشب رأس ساعت هشت، مردم معترض به حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر تجمع و به این حکم اعتراض کنند.
روز یکشنبه (دیروز) وزارت کشور عربستان با امضای «محمد بن نایف» ولیعهد و وزیر کشور عربستان حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی مبارز شیعه عربستانی را تأیید کرده که به معنای مجوز به وزارت کشور برای اجرای حکم اعدام او بدون هشدار قبلی است.
«محمد النمر» برادر شیخ نمر [که از سوی رژیم آل سعود به اتهام عدم اطاعت از ولیامر به اعدام محکوم شده] اعلام کرد دادگاه تجدید نظر و دادگاه عالی عربستان به وزارت کشور مجوز اجرای حکم اعدام را داده است و این مجوز باید به دیوان پادشاهی این کشور ارجاع شود و «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان نیز آن را امضا کند.
شیخ نمر باقر النمر متولد سال 1379 هجری قمری در عوامیه (در شرق عربستان) یک مجتهد شیعه و فعال حقوق بشر عربستانی است. او در پی اعتراضات شیعیان عربستان در سال 2012 بازداشت شد و در 23 مهرماه 1393 دادگاه جنایی عربستان سعودی شیخ نمر را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه، به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرد (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب
مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا تصریح کرد بحران در جامعه بینالملل رو به گسترش است و شواهدی وجود دارد مکانهایی که هماکنون با بحران مواجه نیستند به زودی دچار بحران خواهند شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «زبیگنیو برژینسکی» مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا در مصاحبهای با «مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی» (CSIS) تصریح کرد: «امروز به اعتقاد من، جهان با یک بحران جهانی روبرو است. به طور همزمان با بحران سیاسی، اقتصادی، سیستماتیک، نژادی و مذهبی روبرو است. ما در طول تاریخ، بحرانهایی در سطح بینالمللی داشتهایم اما حجم این بحرانهای بینالمللی به تدریج بیشتر و بیشتر شده است. هماکنون این بحرانها گسترش یافته و همه گیر شده است و شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه، مکانهایی که درگیر بحران نیستند به زودی با بحران روبرو میشوند».
وی سپس به گسترش سریع و ناگهانی تکفیریها اشاره کرد و گفت: «این بحرانها خیلی ناگهانی در حال رخ دادن هستند و بسیار خشن، ناگهانی و کینهتوزانه است و افرادی که این اقدامات را انجام میدهند تمایل دارند برای آنکه تأثیرات حیرتآوری برجای بگذارند، دست به اقدامات دراماتیک و غمانگیز بزنند بعنوان مثال افراد بیگناه را به شیوههایی بسیار ظالمانه در ملاء عام و به صورت آشکارا اعدام میکنند».
مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: «ما در عین حال با آشفتگی که روسیه به وجود آورده روبرو هستیم که این کشور تحت رهبری پوتین منتظر است به یک دلیل احمقانه سلاحهای اتمی را به سوی ما نشانه رود و این چیزی است که از سال 1945 تاکنون رخ نداده است. ما خاورمیانهای را پیش رو داریم که همچون جنگهای 30 ساله در حال انفجار است؛ جنگهایی که در آن هر طرف، طرف مقابل را گناهکار میداند و افراد معتقدند که مدافعان خدا در برابر دیگران هستند و به طرز وحشتناکی با هم مبارزه میکنند. گرچه ما بخشی از این درگیریها نیستیم اما در سالهای اخیر اقداماتی را انجام دادهایم و در واقع خود را در مسیر این درگیریها انداختهایم».
برژینسکی ادامه داد: «از طرف دیگر ما آسیا را داریم که از بسیاری جهات پربارتر از اروپا است و هم از نظر معماری و فلسفی جالب توجه است اما از آنجایی که مورد آزار قرار گرفته است و حماقت دارد نتوانسته بعنوان یک بازیگر اصلی در صحنه جهانی ظهور پیدا کند.»
مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا در مقایسه بحرانها در زمان گذشته و حال گفت: «اکثر مشکلاتی که ما در دهههای 40، 50، 60 و تا همین سالهای اخیر با آن مواجه بودیم، مشکلاتی بود که طولانی بودند و رخدادها را پیشبینی میکردند و سپس به مشکل تبدیل میشدند اما در حال حاضر همه چیز به اندازهای سریع رخ میدهد و همه چیز به قدری متناقض است که به یک مشکل و مبارزه مداوم تبدیل شده است و یک ایده روشن درباره آن رخدادها وجود ندارد.»
برژینسکی به تلاش برخی گروههای تروریستی همچون داعش برای گسترش ایدئولوژی خود در سراسر جهان اشاره کرد و گفت: «ابزارهایی برای کارهای ناخوشایند مورد استفاده قرار میگیرد. برخی سازمانهای غیردولتی از این ابزارها برای تحقق اهداف خود بهره میگیرند. مسئله مهم این است که این ابزارها بسیار قابل دسترس هستند. برخی سازمانهای غیردولتی تلاش میکنند که نه تنها بر برخی قلمروها کنترل سیاسی داشته باشند بلکه ایدئولوژی خود را بر برخی افراد خاص تحمیل کنند.»
وی در پایان به برخی سازمانها اشاره کرد و گفت: «برخی سازمانها ظرفیت اعمال رنجهای هولناک بر افراد را دارند.گرچه این سازمانها دولتی نیستند اما از نظر من اگر آنها بتوانند کارهایی را انجام دهند که صدمات زیادی را به ما وارد آورد، یک دولت به حساب میآیند. ما در یک عصر بسیار حساس به سر میبریم. ما در عین حال میتوانیم از وقوع بحران جلوگیری کنیم و در عین حال میتوانیم به فلج کردن اوضاع و تخریب امور منجر شویم».
انتهای پیام/
ادامه مطلب
در نشست روز گذشته مقامات اروپایی و حوزه بالکان در زمینه نظارت دقیق بر مناطق مرزی با هدف کنترل ورود پناهجویان به اروپا توافق شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، در جریان نشست روز گذشته کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه بالکان در بروکسل درباره اتخاذ تدابیری به منظور کنترل پناهجویان در مرزهای اروپایی توافق به دست آمد.
به گزارش خبرگزاری آلمان، این کشورها توافق کردند تا مراکز پذیرش بزرگی ایجاد شوند تا به این وسیله ورود مهاجران به اتحادیه اروپا مدیریت شود. این مراکز در طول مسیر حرکت پناهجویان از یونان تا آلمان ایجاد خواهند شد.
در جریان کنفرانس خبری «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا گفت که ۸ کشور اتحادیه اروپا در مسیر حرکت پناهجویان به اضافه صربستان، مقدونیه و آلبانی موافقت کردهاند که در افزایش ظرفیت پذیرش پناهجویان در یونان و حوزه بالکان به ۱۰۰ هزار محل همکاری کنند.
یونکر از این اقدام به عنوان تنها راهی یاد کرد که به اجرای قانون منتهی میشوند و روند کنترل نشده ورود افراد به اتحادیه اروپا را تحت کنتل خواهد آورد. نیمی از این اماکن در یونان با گنجایش ۵۰ هزار نفر قرار خواهد داشت. این مسیر راه ورود به منطقه بالکان، مقدونیه و صربستان است.
به این ترتیب امکان ورود مهاجران از یک کشور به کشور دیگر هم از بین خواهد رفت. یونکر در این مورد گفت: «ما این موضوع را کاملا روشن کردهایم که تردد آسان افراد باید متوقف شود.»
در این توافق همچنین بر همکاری گستردهتر آژانس «فرونتکس» برای کنترل مرزها و افزایش جمعآوری اطلاعات و به اشتراک گذاشتن اطلاعات درباره ورود مهاجران به اتحادیه اروپا از دیگر مواردی هستند که به آنها اشاره شده است.
یونکر امروز پس از نشست بروکسل همچنین اعلام کرد که در طول هفته آینده ۴۰۰ نیروی پلیس به اسلوونی اعزام میشوند و قرار است که به این کشور کمک کنند تا در زمینه کنترل مهاجران اقدام بهتری داشته باشد.
این اقدام در شرایطی صورت میگیرد که اسلوونی روز گذشته با ورود ۱۵ هزار مهاجر، پذیرای بیشترین مهاجر در روز بود. «ونسا میتریک» سخنگوی وزارت کشور اسلوونی گفت که ۵ قطار حامل مهاجران به کروواسی رسیده است و انتظار میرود قطارهای بیشتری شب وارد شوند.
«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان که وی نیز در این نشست حضور داشت گفت که پناهجویان نیازمند سرپناه و امکانات هستند. وی که از حامیان برگذاری نشست روز گذشته بود، گفت: « همه کشورهایی که مرزی برای ورود مهاجران از راه بالکان دارند، کنوانسیون ژنو در زمینه مهاجران را امضا کردهاند. اروپا باید نشان دهد که قاره ارزشها و قاره همبستگی است. این بلوکی است که باید برای آن گامهای بیشتر برداشته شود.»
صدراعظم آلمان گفت: «همکاری با ترکیه تنها راهکار برای تبدیل اقدامات غیر قانونی به قانونی و استفاده هر چه بهتر از مرزهای مشترک میان ترکیه و اتحادیه اروپا خواهد بود.»
ترکیه به نشست روز گذشته در بروکسل دعوت نشده بود.
انتهایپیام/
ادامه مطلب
عُمان نتایج مجلس شورای این کشور را که یکشنبه (دیروز) برگزار شد، اعلام و حضور مردم را پررنگ توصیف کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای عُمان با مشارکت پررنگ مردم این کشور به خصوص در مسقط برگزار شد.
این انتخابات یکشنبه (دیروز) با شرکت 590 نامزد از جمله 20 زن برای انتخاب مستقیمِ فقط 85 نماینده برگزار شد.
بر اساس گزارشها، 611.906 نفر آرای خود را در 107 مرکز رأیگیری که در 61 ولایت این کشور مستقر بودند، به صندوق انداختند.
نکته برجسته این انتخابات، انتخاب یک زن به نام « نعمه بنت جمیل بن فرحان البوسعیدیه» به عنوان یکی از نمایندگان مجلس شوراست.
مقامات عمانی از مشارکت بالای مردم در این انتخابات خبر دادهاند. «سهام بنت احمد الحارثی» رئیس کمیته اخذ رأی ولایت «بوشر» حضور مردم را «وسیع» توصیف کرد.
این مسئول انتخاباتی تاکید کرد که او اصلا انتظار چنین مشارکت مردمی را نداشته و حتی سالخوردگان بخصوص زنان نیز در این انتخابات شرکت کردند.
به گفته این مسئول عمانی، مشارکت مردم عمان در انتخابات نشاندهنده ایمان آنان به روز ملی کشورشان است.
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب
در درگیری پلیس ترکیه با داعش در «دیار بمر» دستکم 2 پلیس کشته و 4 نفر زخمی شدند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، انفجار یک بمب در محوطه منزلی که چند تکفیری داعشی در آن زندگی میکردند، به کشته شدن 2 نیروی پلیس و زخمی شدن 4 نفر دیگر از آنها منجر شد.
به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، نیروهای امنیتی ترکیه تلاش داشتند به یک منزل در استان «دیابکر» در جنوب کشور حمله و تکفیریهای ساکن آن را دستگیر کنند که این حادثه روی داد.
به گفته منابع امنیتی، چندین تیم از نیروهای امنیتی استان، تلاش کردند عملیات مذکور را در منطقه «قایا بنار» هدایت کنند که درگیری شدیدی در منزل مذکور روی داد. یک بمب نیز در محوطه آن منفجر شد که به قربانی شدن چند نیروی امنیتی ترکیه منجر شد. درگیریها همچنان ادامه دارد و تاکنون چند داعشی نیز کشته شدهاند. زخمیها نیز به بیمارستان انتقال یافتهاند.
انتهای پیام/غ
ادامه مطلب
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: بیش از 11 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی با حکم قضایی در دلیجان معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، محسن شانقی اظهار کرد: در مجموع 19 هزار و 537 کیلوگرم گوشت طیور و آلایش خوراکی مرغ در چند روز گذشته کشف و ضبط شد که با دستور قضایی 11 تن آن معدوم و مابقی نیز با انجام فرایند قضایی بهزودی معدوم میشود.
وی افزود: بر اساس گزارشهای رسیده مبنی بر تعویض محصولات تاریخ گذشته در یکی از شرکتهای بستهبندی مرغ، نماینده دادستان، مامور نیروی انتظامی و کارشناسان شبکه دامپزشکی این واحد را مورد بازرسی قرار دادند.
شانقی با بیان اینکه یکی از عوامل مهم و اساسی در حفظ سلامت مواد غذایی، رعایت بهداشت در چرخه تولید، نگهداری، فرآوری و توزیع آن است، تصریح کرد: از آنجا که فرآوردههای خام دامی با توجه به نقش مهمی که در سبد غذایی خانوادهها ایفا میکنند، اهمیت بالایی در تأمین پروتئین و چربی بدن انسانها دارند، هرگونه سهلانگاری در هر کدام از مراحل چرخه از مزرعه تا سفره باعث انتقال بیماریهای خطرناک و ایجاد عفونتهای گوارشی در بدن انسان میشود.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: دامپزشکی به عنوان متولی امر نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در این بین نقش کاملاً مؤثر و حیاتی را ایفا میکند.
انتهای پیام/87004/ط
ادامه مطلب