کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
کد خبر: ۸۱۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲
 
 
 
 
 

مرحوم دولابی: بشر روی زمین سه کار دارد 

مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: بشر در روی زمین سه کار بیشتر ندارد. یکی ایمان به خدا، یکی عمل صالح، سوم هم، اینکه در کم و زیاد صابر باشی. هر سه به هم بستگی دارد.
عقیق: مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: بشر در روی زمین سه کار بیشتر ندارد. یکی ایمان به خدا، یکی عمل صالح، عمل‌هایی که خداوند به عبد، توفیق داده است و خودش هم از خدا خواسته است و در دسترسش هست، همان اعمالی که جلوی پایتان قرارداد. جلوی پایت چیست؟ روزی پنج نماز داری و سالی یک ماه روزه داری و کارهای عبادی هم که روز و شب در قبال زن و بچه‌ات و برای مومنین انجام می‌دهی. این کار را خالصاً لوجه الله فرمان ببر. سوم هم، اینکه در کم و زیاد صابر باشی. هر سه به هم بستگی دارد.
هر چه ایمان به خدا زیباتر و لطیف‌تر باشد این‌ها میوه‌های اوست. اینها آب کوزه است که از آن بیرون می‌زند. لذا خیلی شیرین و قشنگ می‌شود. آدمی وقتی ایمان به خدا دارد قطعا یک دست و پایی هم می‌زند و اعمالی که پیش پایش می‌آید می‌گوید خدایا توفیق از توست. لذا فرمان مال او می‌شود. زن و بچه‌اش را که نان می‌دهد مال او می‌شود. اولادی که می‌سازد. مال او می‌شود. وقتی که خودش با خدا یگانه است، اعمالش هم این گونه می‌شود. بستگی به هم دارند و همه‌اش ایمان می‌شود.
قدیم که به کربلا می‌رفتیم اعراب، کوزه‌های بزرگ را در دالانهایشان با مَشک پر می‌کردند. از تن این کوزه‌ها آب بیرون می‌زد و در ظرفی که زیر آن بود می‌ریخت. ما از آن ظرف می‌خوردیم. آب آن ظرف، هم خنک بود و هم صاف شده بود. عبادات به این صورت خیلی شیرین می‌شود. گاهی اوقات، انگاری نعوذ‌بالله خداوند دارد در نفس عمل، خود را نشان می‌دهد، وقتی که می‌روی نماز بخوانی، انگاری خداوند درون نماز به چشم می‌آید. ما در قلبمان با خدا کار داریم. او چرا در نماز آمد؟ نماز که جزء فروع دین است، تراوش کوزه است. معلوم شد که آب از کوزه بیرون زده است. از قلب، بیرون زده است. آنجا اقامتگاه خوبان و پاکان خداست. لذا او را در بیرون می‌بینی، در نماز،‌در عبادت، در عمل، در سر کسب، به همه جا سر در می‌آورد.
در عراق وقتی می‌گفتیم آب درون کوزه را به ما بدهید، می‌گفتند آب کوزه کمی شور است. از کوزه که آب بیرون می‌زند هم صاف است و هم خنک است. لذا عمل‌های خیر، خیلی نافع است.
این طور هم درست در می‌آید که خداوند لطفش، و آب‌های حقیقی که شور هم نیست بلکه شیرین است را در خانواده طهارت(ع) ریخته است و از آنجا تراوش می‌کند و ما می‌خوریم. فی بُیوُتٍ أَذِنَ اللهُ أَن تُرفَعَ وُ یُذکَرَ فیها اسمُهُ(سوره نورف آیه 36). بیوتی هست که خداوند علم و حیات و عزّت در آنها ریخته است و از آنجا ذکر خداوند به آسمان و زمین می‌آید و پر می‌شود. همیشه می‌گویند از آسمان به زمین می‌بارد. اما در مورد خانه محمد و آل محمد(ص) از زمین به آسمان می‌بارد یعنی ملائکه آسمان‌های غیب از خانه اهل بیت، ذکر خدا را یاد می‌گیرند.
مراد از بیوت، خانه‌های اهل بیت(ع) است. مراد، قلوب آب‌هاست. بلکه خانه ظاهری آنها نیز همین‌طور است.

 

پی نوشت:

کتاب طوبی محبت؛ جلد3 – ص 110
مجلس حاج محمد اسماعیل دولابی

منبع:تسنیم
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 21 آذر 1395  ] [ 4:37 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
کد خبر: ۸۱۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷
 
 
 
 
ششمین روز از صحیفه سجادیه:

دعای امام سجاد(ع) به هنگام صبح و شام 

ششمین ادعیه از صحیفه سجادیه به نقل از امام الساجدین(ع) در باب ستایش قدرت پروردگار و مناجات باری تعالی به وقت طلوع و افول آفتاب است.
عقیق:در ششمین دعا از ادعیه های صحیفه سجادیه، ستایش می کنیم خدای عزوجل را به هنگامه صبح و شام(شب)، آنگاهی که قدرت و معجزه پروردگار الهی را در پدیدآمدن روز و شب خواهیم دید. در بخش دیگری از این کتاب می خوانیم:
 
و كان مِن دعائِه عليه‏السلام عندَ الصَّباح وَالمَساءِ:
 
«دعا به وقت صبح و شام»:
 
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذى خَلَقَ اللَّيْلَ وَالنَّهارَ بِقُوَّتِهِ، وَ مَيَّزَ بَيْنَهُما بِقُدْرَتِهِ، وَ جَعَلَ لِكُلِّ واحِدٍ مِنْهُما حَدّاً مَحْدُوداً، وَاَمَداً مَمْدُوداً،
 
سپاس خداى را كه به نيروى خود شب و روز را آفريد، و به قدرتش ميان آن دو تفاوت قرار داد، و براى هر يك حدّى محدود و زمانى مشخص نهاد.
 
يُولِجُ كُلَّ واحِدٍ مِنْهُما فى صاحِبِهِ، وَ يُولِجُ صاحِبَهُ فيهِ، بِتَقْديرٍ مِنْهُ لِلْعِبادِ فيما يَغْذُوهُمْ بِهِ، وَ يُنْشِئُهُمْ عَلَيْهِ.
 
هر يك را درون ديگرى فرو برد و بیرون آورد (از يكى بكاهد و به ديگرى بيفزايد)، و با اين نظم دقيق روزى بندگان روزی و پرورش آنان را تأمين می کند. 
 
فَخَلَقَ لَهُمُ اللَّيْلَ لِيَسْكُنُوا فيهِ مِنْ حَرَكاتِ التَّعَبِ وَ نَهَضاتِ النَّصَبِ، وَ جَعَلَهُ لِباساً لِيَلْبَسُوا مِنْ راحَتِهِ وَ مَنامِهِ، فَيَكُونَ ذلِكَ لَهُمْ جَماماً وَ قُوَّةً، وَلِيَنالُوا بِهِ لَذَّةً وَ شَهْوَةً، وَ خَلَقَ لَهُمُ النَّهارَ مُبْصِراً لِيَبْتَغُوا فيهِ مِنْ فَضْلِهِ،
 
پس شب را براى بندگان آفريد تا در آن از حركات رنج‏آور و فعاليت‏هاى آزاردهنده روز بياسايند، و آن را پوششى قرار داد تا مردم در آن به آسايش دست يابند و خواب راحت كنند، و اين همه سبب تجديد نشاط و نيروى ايشان گردد، و به لذت و كام دل رسند، و روز را بينايى‏بخشید تا در آن به جستجوى فضل حق برخيزند.
 
وَلِيَتَسَبَّبُوا اِلى‏ رِزْقِهِ، وَيَسْرَحُوا فى اَرْضِهِ طَلَباً لِما فيهِ نَيْلُ الْعاجِلِ مِنْ دُنْياهُمْ، وَ دَرَكُ الْاجِلِ فى اُخْريهُمْ.
 
و به رزق و روزى او دست يابند، و در زمين او در پى سود گذراى دنيا و ادراك نفع دائمى آن جهان به راه افتند.
 
بِكُلِ ذلِكَ يُصْلِحُ شَاْنَهُمْ، وَ يَبْلُو اَخْبارَهُمْ، وَ يَنْظُرُ كَيْفَ هُمْ فى اَوْقاتِ طاعَتِهِ، وَ مَنازِلِ فُرُوضِهِ، وَ مَواقِعِ اَحْكامِهِ، لِيَجْزِىَ الَّذينَ اَسآؤُا بِما عَمِلُوا، وَ يَجْزِىَ الَّذينَ اَحْسَنُوا بِالْحُسْنى‏.
 
به واسطه تمام اين امور كار ايشان را اصلاح فرماید، و اعمالشان را مى‏آزمايد، و مى‏نگرد كه به هنگام  طاعت، و اوقات بجا آوردن واجبات، و موارد احكام او چگونه‏اند؟ تا بدكاران را به جزاى عملشان و نيكوكاران را به مزد كردار نيكشان برساند.
 
اَللَّهُمَّ فَلَكَ الْحَمْدُ عَلى‏ ما فَلَقْتَ لَنا مِنَ الْاِصْباحِ، وَ مَتَّعْتَنا بِهِ مِنْ ضَوْءِ النَّهارِ، وَ بَصَّرْتَنا مِنْ مَطالِبِ الْاَقْواتِ، 
 
بارالها  پس تو را سپاس كه پرده سياه شب را به نور صبح شكافتى، و ما را از روشنى روز بهره‏مند ساختى، و در راه فراهم آوردن روزى بينافرمودى.
 
وَ وَقَيْتَنا فيهِ مِنْ طَوارِقِ الْافاتِ. اَصْبَحْنا وَاَصْبَحَتِ الْاَشْيآءُ كُلُّها بِجُمْلَتِها لَكَ: سَمآؤُها وَ اَرْضُها، وَ ما بَثَثْتَ فى كُلِّ واحِدٍ مِنْهُما، ساكِنُهُ وَ مُتَحَرِّكُهُ، وَ مُقيمُهُ وَ شاخِصُهُ، وَ ما عَلافِى الْهَوآءِ، وَ ما كَنَّ تَحْتَ الثَّرى‏، اَصْبَحْنا فى قَبْضَتِكَ، يَحْوينا مُلْكُكَ وَ سُلْطانُكَ، وَ تَضُمُّنا مَشِيَّتُكَ، وَ نَتَصَرَّفُ عَنْ اَمْرِكَ، وَ نَتَقَلَّبُ فى تَدْبيرِكَ، لَيْسَ لَنا مِنَ الْاَمْرِ اِلاّ ما قَضَيْتَ، وَ لا مِنَ الْخَيْرِ اِلاّ ما اَعْطَيْتَ.
 
و از پيشامدهاى خطرناك آفات حفظ نمودى. شب را به صبح رسانديم و تمام آفريدگان جملگى پاى در ميدان صبح نهادند: آسمان و زمين، و آنچه در اين دو پراكنده‏اى، ساكن و جنبنده، ايستاده و رونده، و هر چه در هوا بالا رفته، و آنچه در زمين پنهان شده، همه و همه در سراپنجه قدرت تو به صبح رسيديم، در حالى كه سلطنت و پادشاهى تو ما را فراگرفته، و مشيّت تو ما را تحت پوشش گرفته، و به فرمان تو در كارها تصرف مى‏كنيم، و در عرصه تدبير تو در حركتيم، به غير آنچه فرمان تو بر آن رفته كارى نتوانيم، و جز آنچه تو بر ما بخشى خيرى به ما نمى‏رسد.
 
وَ هذا يَوْمٌ حادِثٌ جَديدٌ، وَ هُوَ عَلَيْنا شاهِدٌ عَتيدٌ، اِنْ اَحْسَنَّا وَدَّعَنا بِحَمْدٍ، وَ اِنْ اَسَأْنا فارَقَنا بِذَمٍّ. 
 
امروز روزى جديد و  تازه است، و او بر ما شاهدى حاضر است، اگر خوبى كنيم ما را سپاس گويان ترك كند، و اگر بدى كنيم نكوهش‏كنان از ما جدا گردد.
 
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ، وَارْزُقْنا حُسْنَ مُصاحَبَتِهِ، وَاعْصِمْنا مِنْ سُوءِ مُفارَقَتِهِ بِارْتِكابِ جَريرَةٍ، اَوِاقْتِرافِ صَغيرَةٍ اَوْ كَبيرَةٍ، وَ اَجْزِلْ لَنا فيهِ مِنَ الْحَسَناتِ، وَاَخْلِنا فيهِ مِنَ السَّيِّئاتِ،وَامْلَأْ لَنا ما بَيْنَ طَرَفَيْهِ حَمْداً وَ شُكْراً وَ اَجْراً وَ ذُخْراً وَ فَضْلاً وَ اِحْساناً.
 
بار خدايا! بر محمد و آلش درود فرست، و حُسن همنَفَسى با اين روز را روزى ما گردان، و ما را از سوء مفارقتش به خاطر ارتكاب گناه، يا كسب معصيت كوچك و بزرگ حفظ فرما، و بهره ما را از خوبيها در آن سرشار كن، و ما را در اين روز از زشتى‏ها پيراسته نما، و از ابتدا تا پايان آن را براى ما از حمد و شكر و اجر و اندوخته آخرتى و فضل و احسان پر ساز.
 
اَللَّهُمَّ يَسِّرْ عَلَى الْكِرامِ الْكاتِبينَ مَؤُونَتَنا، وَامْلَأْ لَنا مِنْ حَسَناتِنا صَحآئِفَنا، وَ لاتُخْزِنا عِنْدَهُمْ بِسُوءِ اَعْمالِنا.
 
الهى زحمت ما را (به سبب تقوا و پرهيز از گناه) بر فرشتگان نويسنده اعمال آسان ساز، و پرونده كردارمان را از حسنات سرشار فرما، و ما را نزد آن فرشتگان به كردارهاى زشت و ناهنجارمان رسوا مساز.
 
اَللَّهُمَّ اجْعَلْ لَنا فى كُلِّ ساعَةٍ مِنْ ساعاتِهِ حَظّاً مِنْ عِبادِكَ، وَ نَصيباً مِنْ شُكْرِكَ، وَ شاهِدَ صِدْقٍ مِنْ مَلآئِكَتِكَ.
 
خداوندا در هر ساعت از ساعت‏هاى روز بهره‏اى از مقامات بندگان خاصت، و نصيبى از شكرت، و گواه صدقى از ملائكه‏ات براى ما قرار بده.
 
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى ‏ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ، وَاحْفَظْنا مِنْ بَيْنِ اَيْدينا وَ مِنْ خَلْفِنا وَ عَنْ اَيْمانِنا عَنْ شَمآئِلِنا، وَ مِنْ جَميعِ نَواحينا، حِفْظاً عاصِماً مِنْ مَعْصِيَتِكَ، هادِياً اِلى‏ طاعَتِكَ، مُسْتَعْمِلاً لِمَحَبَّتِكَ.
 
بارالها بر محمد و آلش درود فرست، و ما را از پيش روی و پشت‏سر و از طرف راست و از جانب چپ و از همه طرف حفظ فرما، حفظى كه ما را از معصيت تو بازدارد، و به طاعتت راه نمايد، و ما را به كار عشق و محبتت گيرد.
 
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَ وَفِّقْنا فى يَوْمِنا هذا وَلَيْلَتِنا هذِهِ وَفى جَميعِ اَيَّامِنا لِاسْتِعْمالِ الْخَيْرِ، وَ هِجْرانِ الشَّرِّ، وَ شُكْرِ النِّعَمِ، وَاتِّباعِ السُّنَنِ، وَ مُجانَبَةِ الْبِدَعِ، وَالْاَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ، وَالنَّهْىِ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَ حِياطَةِ الْاِسْلامِ، وَانْتِقاصِ الْباطِلِ وَاِذْلالِهِ، وَ نُصْرَةِ الْحَقِّ وَاِعْزازِهِ، وَ اِرْشادِ الضّآلِّ، وَ مُعاوَنَةِ الضَّعيفِ، وَ اِدْراكِ اللَّهيفِ.
 
بارخدايا! بر محمد و آلش درود فرست، و ما را در اين روزمان و در اين شبمان و در تمام ايّاممان براى انجام خير، و دورى از شر، و شكر نعمت‏ها، و پيروى سنّت‏ها، و دورى از بدعتها، و امر به معروف، و نهى از منكر، و پاسدارى اسلام، و عيب‏جوئى از باطل و خوار ساختن آن، و يارى حق و گراميداشت آن، و ارشاد گمراه، و يارى ناتوان، و پناه‏دادن به ستمديده موفق بدار.
 
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَاجْعَلْهُ اَيْمَنَ يَوْمٍ عَهِدْناهُ، وَاَفْضَلَ صاحِبٍ صَحِبْناهُ، وَ خَيْرَ وَقْتٍ ظَلِلْنا فيهِ.
 
بارالها بر محمد و آلش درود فرست، و امروز را فرخنده‏ترين روزى قرار بده كه تاكنون يافته‏ايم، و كامل‏ترين رفيقى كه با او همراه بوده‏ايم، و بهترين زمانى كه در آن بسر برده‏ايم.
 
وَاجْعَلْنا مِنْ اَرْضى‏ مَنْ مَرَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ مِنْ جُمْلَةِ خَلْقِكَ، اَشْكَرَهُمْ لِما اَوْلَيْتَ مِنْ نِعَمِكَ، وَ اَقْوَمَهُمْ بِما شَرَعْتَ مِنْ شَرآئِعِكَ، وَ اَوْقَفَهُمْ عَمّا حَذَّرْتَ مِنْ نَهْيِكَ.
 
و ما را از خشنودترين كسان از جمله بندگانت قرار ده كه شب و روز بر ايشان گذشته، شاكرترين ايشان در مقابل نعمت‏هائى كه عنايت فرموده‏اى، و پايدارترين ايشان به شريعت‏هايى كه پديد آورده‏اى، و خويشتن‏دارترين ايشان از نافرمانيهايى كه از آنها بيم داده‏اى.
 
اَللَّهُمَّ اِنّى اُشْهِدُكَ وَ كَفى‏ بِكَ شَهيداً، وَاُشْهِدُ سَمآءَكَ وَ اَرْضَكَ وَ مَنْ اَسْكَنْتَهُما مِنْ مَلائِكَتِكَ وَ سآئِرِ خَلْقِكَ فى يَوْمى هذا وَ ساعَتى هذِهِ وَلَيْلَتى هذِهِ وَ مُسْتَقَرّى هذا، اَنّى اَشْهَدُ اَنَّكَ اَنْتَ اللَّهُ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ، قآئِمٌ بِالْقِسْطِ، عَدْلٌ فِى الْحُكْمِ، رَؤُوفٌ بِالْعِبادِ، مالِكُ الْمُلْكِ، رَحيمٌ بِالْخَلْقِ، وَ اَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُكَ وَ رَسُولُكَ وَ خِيَرَتُكَ مِنْ خَلْقِكَ، حَمَّلْتَهُ رِسالَتَكَ فَاَدّاها، وَ اَمَرْتَهُ بِالنُّصْحِ لِاُمَّتِهِ فَنَصَحَ لَها.
 
بارالها من تو را شاهد مى‏گيرم و تو ما را بسنده گواهى هستى، و گواه و شاهد مى‏گيريم آسمان و زمينت را و همچنين ملائكه و ديگر آفريدگانت را كه در زمين و آسمان مسكن داده‏اى در اين روز و اين ساعت و اين شب و اين جايگاه كه من در آن قرار دارم كه من شهادت مى‏دهم كه همانا تويى خدايى كه جز تو خدايى نيست، برپا دارنده عدل، عادل در حكم، مهربان به بندگان، دارنده سراسر جهان هستى، رحيم بر تمام خلق هستى، و شهادت مى‏دهم كه محمد بنده و فرستاده و برگزيده تو از ميان تمام مردم است، آن كه رسالتت را بر عهده‏اش گذاشتى و او آن را به خوبى به انجام رساند، و او را به خيرخواهى امّتش فرمان دادى پس براى آنان خيرخواهى نمود.
 
اَللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَكْثَرَ ما صَلَّيْتَ عَلى‏ اَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ، وَ اتِهِ عَنّا اَفْضَلَ ما اتَيْتَ اَحَداً مِنْ عِبادِكَ، وَاجْزِهِ عَنّا اَفْضَلَ وَ اَكْرَمَ ماجَزَيْتَ اَحَداً مِنْ اَنْبِيآئِكَ عَنْ اُمَّتِهِ، اِنَّكَ اَنْتَ الْمَنّانُ بِالْجَسيمِ، الْغافِرُ لِلْعَظيمِ، وَ اَنْتَ اَرْحَمُ مِنْ كُلِّ رَحيمٍ.
 
بارالها پس بر محمد و آلش درود فرست بيش از آنچه كه بر هر يك از ديگر آفريدگانت درود فرستاده‏اى، و از سوى ما بهترین چیزی را که به یکی از بندگانت دادی به او بده، و از جانب ما کاملترین و بهترین پاداشی را که به کسی از انبیائت از جانب امتش داده ای به او عنایت فرما، زیرا که تویی بسیار بخشنده نعمت بزرگ، و بخشاینده گناه سترگ، و تو از هر مهربانی، مهربان تری.
 
فَصَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ الْاَخْيارِ الْاَنْجَبينَ.
 
پس درود فرست بر محمد و آلش که پاکیزگان و پاکان و نیکوکاران و سرآمد تمام برگزیداگانند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 21 آذر 1395  ] [ 4:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

 

کد خبر: ۸۱۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۲
 

حدیث امام جواد(ع) درباره اعتماد به خدا

هر روز یک حدیث از معصومین(ع) با مضامین دینی و اخلاقی منتشر می شود.
عقیق:هر روز یک حدیث از معصومین(ع) با مضامین دینی ، اخلاقی و اجتماعی منتشر می شود.
 
امام جواد عليه  السلام:
 
اعتماد به خدا بهاى هر چيز گران بها است ، و نردبانى به سوى هر بلندايى .
 
الثِّقَةُ بِاللّه ِ ثَمَنٌ لِكُلِّ غالٍ و سُلَّمٌ إلى كُلِّ عالٍ ؛ 
 
 
پی نوشت:
بحار الأنوار ، ج 75 ، ص 364
منبع:باشگاه خبرنگاران

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 11:55 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

هشت توصیه امام زمان(عج) به شیعیان

 
امام مهدی علیه‌السلام در فرازی از یکی از توقیعات خود هشت توصیه را به پیروان و شیعیان خویش بیان فرموده‌اند.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف: اگر اين نبود كه نبايد امر خدا ناديده گرفته شود و سرّ الهي آشكار و ابراز گردد،حقّ ما آن گونه بر شما ظاهر مي‌شد كه عقلهايتان را بِرُبايد و ترديدهايتان را برطرف كند؛
ليكن آنچه را كه خداوند خواسته انجام مي‌شود و براي هر سرآمدي، كتاب و نوشته اي است.
پس از خدا بترسيد و تسليم ما شويد و كار را به ما واگذاريد و بر ماست كه شما را از سرچشمه، سيراب بيرون آوريم چنان كه ما شما را به سرچشمه برديم.

براي كشف آنچه از شما پوشيده داشته شده كوشش مكنيد، و از راه راست منحرف نشويد، و به نادرستي نگراييد. و بر اساس سنّت آشكار الهي به وسيله محبّت و دوستي خود، راه و مقصدتان را به سوي ما قرار دهيد.

متن حدیث:

وَلَوْلا أَنَّ أَمْرَ اللّهِ لا يُغْلَبُ، وَسِرَّهُ لايَظْهَرُ وَلايُعْلَنُ، لَظَهَرَ لَكُمْ مِنْ حَقِّنا ما تَبْتَزُّ مِنْهُ عُقولُكُمْ، وَيُزيلُ شُكُوكَكُمْ وَلكِنَّهُ ما شاءَ اللّهُ كانَ، وَلِكُلِّ أَجَل كِتابٌ، فَاتّقُوا اللّهَ وَسَلِّمُوا لَنا وَرُدُّوا الأَمْرَ إِلَيْنا فَعَلَيْنَا الاِْصْدارُ كَما كَانَ مِنَّا الاِْيرادُ، وَلا تُحاوِلُوا كَشْفَ ما غُطِّيَ عَنْكُمْ وَلا تَميلُوا عَنِ الْيَمينِ وَتَعْدِلُوا إلَي الْيَسارِ، وَاجْعَلُوا قَصْدَكُمْ إِلَيْنَا بِالْمَوَدَّةِ عَلَي السُّنَّةِ الْوَاضِحَةِ.


 
«احتجاج، ج 2، ص467- بحارالانوار، ج53، ص179»
ن

 
کد مطلب: 358165

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 11:54 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

 

 
 

 

هشدار رضایی به انگلیسی‌ها: با ایران سرشاخ نشوید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ به انگلیسی‌ها می‌گوییم دوران قاجار و پهلوی در ایران تکرار نخواهد شد؛ با ایران سرشاخ نشوید.
امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 692
خبرگزاری ایرنا: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ به انگلیسی‌ها می‌گوییم دوران قاجار و پهلوی در ایران تکرار نخواهد شد؛ با ایران سرشاخ نشوید.
 
محسن رضایی در یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: سیاست خارجی و بازارهای مالی، دو رکن اساسی اقتصاد انگلیس بود. طی بیست سال اخیر به علت ادغام در اروپای واحد، ابتکار عمل هم در سیاست خارجی و هم در اقتصاد از دست انگلیسی‌ها خارج شد و زیان‌های بسیاری دید.
 
وی افزود: به همین علت انگلیسی‌ها از اروپای واحد جدا شده‌اند تا دوباره به سیاست خارجی و دخالت در کشورها و تقویت پوند و لیره استرلینگ جان تازه‌ای ببخشند.

رضایی گفت: انگلیسی‌ها خیال می‌کنند فعال شدن آن‌ها در خلیج‌فارس اقتصادشان را نجات می‌دهد و به حالت قبل برمی‌گرداند. روبرو شدن انگلیس با ایران هم اقتصاد آن‌ها وهم سیاست آن‌ها را از بین می‌برد. به انگلیسی‌ها می‌گوییم دوران قاجار و پهلوی در ایران تکرار نخواهد شد. با ایران سرشاخ نشوید.
 
 
 
 
 
 

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 11:53 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: 75350
 
 
نشنال اینترست:

از حمله نظامی ترامپ به ایران جلوگیری کنید/ فاجعه در راه است

به هر حال باید تمام حرکات و سیاست های ترامپ را زیر نظر داشت. هرگونه حمله نظامی آمریکا به ایران در خلیج فارس می تواند قدمی باشد به سمت حریق بزرگ منطقه خاورمیانه و ضربه خوردن به منافع آمریکا.
 

از حمله نظامی ترامپ به ایران جلوگیری کنید/ فاجعه در راه است

اتاق خبر 24: 

مجله اینترنیتی نشنال اینترست (Nationalinterest) در گزارشی با عنوان "آیا دولت ترامپ به جنگ ایران خواهد رفت؟" نوشت: در حالی که در زمان توافق برجام بسر می بریم این مساله بسیار اهمیت دارد که آیا دولت ترامپ هم به توافق هسته ی میان ایران و آمریکا که موجب محدود شدن برنامه هسته ای ایران شد، پایبند می شود یا نه. همچنین باید گفت فرصت های زیادی وجود خواهد داشت مبنی بر اینکه توافقات سازنده دیگری نیز انجام بشود و به نظر می رسد که دولت جدید آمریکا باید سیاست هایی را در قبال ایران بچیند و از تغییر روند که می تواند فاجعه آمیز نیز باشد و به شدت به ضرر آمریکا هم تمام شود، اجتناب کند.

این مجله آمریکایی افزود: اوباما در طول چهار سال مذاکره و تلاش توانست روند را به سمت توقف برنامه سلاح اتمی ایران پیش ببرد و حال باید گفت حفظ این سیاست طولانی مدت نیز شاید کار آسانی نباشد. باید گفت گزینه نظامی در این زمان اصلا پذیرفتنی نیست و اصلا نظریه سازنده ای نمی باشد و به طور حتم حتی بحث کردن در مورد این نظریه با مخالفات های زیادی روبرو است. همچنین باید در نظر داشت که حمله نظامی می تواند بازخورد ها و تبعات سنگینی را نیز در پی داشته باشد و حمله نظامی می تواند خطرات گسترده تری نیز در پی داشته باشد.  ترامپ نیز شخصیتی است که در تمامی صحبت هایی که اخیرا در مورد ایران کرده است، اعلام کرده است که به دنبال مقابله با سیاست های ایران در هر زمینه ای می باشد.

نشنال اینترست افزود: از دیگر موارد تبعات حمله نظامی به ایران می توان تبعات مالی و هزینه های بالای آن را ذکر کرد. افزایش خطرات و همچنین ایجاد جنگ حتی می تواند برای بسیاری از کشورهای جهان نیز گران تمام شود. هرچند که رئیس جمهور ترامپ برای انتخاب چهره های امنیتی دولتش، کاملا از افراد ضد ایرانی استفاده خواهد کرد اما همان ها نیز بعید است که اجازه و یا پیشنهاد حمله نظامی را بدهند. یکی از چهره هایی که ترامپ به دنبال ورود وی به کاخ سفید است، رئیس سازمان سیا است و او نیز از مخالفان سرسخت توافق هسته ای ایران است.

نشنال اینترست افزود: جیمز ماتیس نیز که یکی از گزینه های احتمالی تصدی وزارت دفاع آمریکاست بیان کرده است که ایران با داعش همکاری دارد و ایران در حقیقت ایران دشمن داعش نیست. اما باید این نکته را توجه داشت که اکنون شانس تغییر سیاست های آمریکا وجود دارد و زمان آن رسیده است که سیاست های آمریکا در عراق تغییر کند و آمریکا دست از این جنگ نیز بکشد و ترامپ نیز می تواند گزینه های دیگری را برای تصدی پست های مهم خود معرفی کند تا سیاست های متناسب تری در قبال ایران شکل گیرد.

این مجله آمریکایی افزود: همانطور که مشخص است حمله نظامی آمریکا به ایران برای همه به جز سیاستمدارن تندروی ایران فاجعه آمیز خواهد بود. از طرفی داعش با انجام برخی از سیاست ها، خاورمیانه را بی ثبات کرده است و از طرفی هرکسی در منطقه خاورمیانه سیاست خود را پیش می برد و اکنون جنگ مهمی در مورد قیمت نفت رخ داده است و هرگونه تصمیم آمریکا برای حمله نظامی به ایران، به تهران این فرصت را خواهد داد تا احساسات ضد آمریکایی مردم کشورشان را برانگیزد و خاورمیانه خونین حتی خونین تر بشود.

اکنون باید برخی از گزینه های ترامپ برای پست های کلیدی را به عنوان یک هشدار مهم تلقی کرد. هر طور شده باید از ورود چنین چهره هایی به کابینه دولت ترامپ جلوگیری کرد زیرا شخصیت هایی که ترامپ برای ورود به کاخ سفید انتخاب کرده است، هرکدامشان یک خطر جدی محسوب شده و باید هر طور شده از افزایش شانس جنگ جلوگیری کرد. به هر حال باید تمام حرکات و سیاست های ترامپ را زیر نظر داشت. هرگونه حمله نظامی آمریکا به ایران در خلیج فارس می تواند قدمی باشد به سمت حریق بزرگ منطقه خاورمیانه و ضربه خوردن به منافع آمریکا.

01.jpg

 

برای مشاهده سایر اخبار مربوط به ترامپ کلیک کنید

 
منبع: جام نیوز 
انتهای پیام

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 11:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

 اخطار سرلشکر محسن رضایی به انگلیس

 

 

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 10:58 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

*****
هفت قدم برای شاد بودن:

*قدم اول:کمتر فکر کنید ,
بیشتر احساس کنید.

*قدم دوم:کمتر اخم کنید,
بیشتر لبخند بزنید.

*قدم سوم:کمتر صحبت کنید,
بیشتر گوش دهید.

*قدم چهارم:کمتر قضاوت کنید,
بیشتر بپذیرید.

*قدم پنجم:کمتر ببینید،
بیشتر انجام دهید.

*قدم ششم:کمتر گلایه کنید,
بیشتر سپاسگزارباشید.

*قدم هفتم:کمتر بترسید,

بیشتر دوست داشته باشید.

*******

 

 

 

**https://telegram.me/joinchat/AgHf1UEiG0gEd8RQdvdsaw.       

         

  

اینستاگرام :

https://www.instagram.com/p/BN1kt6GFI2J/

 

 

 

                                              لطفاً به گروه یاران خراسانی بپیوندید.         

 

 

              

 

 

baghdasht1.blogfa.com

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 6:31 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 


‍ #شعر_روز

** ای آخرین امید دل زار ما بیا
** خورشید آسمان شب تار ما بیا

** گلزار عمر ما ز فراقت خزان شده
** مولا بس است غیبت و دوری ز ما بیا

** آقا قسم به دست علمدار و فرق او
** ای وارث حضرت خون خدا بیا

**ما جمع هیئتی همه مجنون حیدریم
** مولا به زخم پهلوی زهرا (س) دگر بیا

** جان همه ز دوریت آقا به لب رسید

** ای صاحب زمین و زمان، مهدیا بیا

 


Baghdasht1.blogfa.com

 

 

 


ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 6:29 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

عجب متن قشنگی**

******
گفتم خدایاچگونه آغازکنم؟؟؟
گفت به نام من
گفتم خدایاچگونه آرام گیرم؟؟؟
گفت به یادمن
گفتم خدایاخیلی تنهایم؟؟؟
گفت تنهاترازمن؟
گفتم خدایاهیچ کسی کنارم نمانده؟؟؟
گفت به جزمن
گفتم خدایاازبعضی هادلگیرم
گفت حتی ازمن؟
گفتم خدایاقلبم خالیست
گفت پرکن ازعشق من
گفتم دست نیازدارم
گفت بگیردست من
گفتم بااین همه مشکل چه کنم؟؟؟
گفت توکل کن به من
گفتم احساس میکنم خیلی ازت دورم
گفت نه،نزدیکترین به تو ،من
گفتم برای ارزوهایم چه کنم؟؟؟
گفت تلاش،به امیدمن
گفتم چگونه ازین دنیادل بکنم وبرم؟؟
گفت به امید دیدارمن
گفتم چگونه پایان دهم؟؟؟
گفت حافظ ونگهدارتو،من
گفتم خدایاچرا اینقدر میگویی من؟؟؟
گفت چون من ازتوهستم وتوازمن...
**********

 

 

baghdasht1.blogfa.com

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 6:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

 

حکیمه خاتون:

 

 

 

 

3-      حکیمه خاتون  در سال‌های ۲۱۳ ـ ۲۱۹ قمری متولد شده‌است. پدرش امام جواد ع) و برادر بزرگش امام هادی ع) و مادرش، سمانه می‌باشد ، حکیمه خاتون، عمه امام عسکری (ع) و محرم اسرار اهل‌بیت (ع) بود و مادر حضرت قائم (عج) در محضر او معارف دینیه را آموخت، در هنگام ولادت حضرت حجت عج، حاضر بود و بارها به محضرش رسیده و آن حضرت را زیارت می‌نمود، پس از شهادت امام حسن عسکری (ع) از سفراء و ابواب امام زمان( عج) به شمار می‌رفت، عرایض مردم را به خدمت آن حضرت می‌رسانید و توقیعات شریفه را از ناحیه مقدسه گرفته و به صاحبانش تحویل می‌داد و اول کسی بود که امام عصر( عج) را بوسید. از ویژگی‌های منحصر به فرد این بانوی عظیم‌الشأن درک کردن محضر چهار امام معصوم (ع) بوده‌است و ممتاز بودن ایشان در میان دختران امام جواد( ع) به وفور علم و فضل. مشهور است، درگذشت  این بانوی بزرگوار را سال ۲۷۴ قمری و محل دفن او را  سامرا وحرم عسکریین( ع) ذکر کرده‌اند.

 

[1] -  سه خلیفه غاصب ،معتز، مهتدی و معتمد،همانند اسلاف خودشان از هیچ ظلمی علیه اهل بیت (ع) فرو گذار نکردند.

 مُعتز بالله، نام کامل وی: ابوعبدالله محمد بن المتوکل بن المعتصم بن الرشید المعتزبالله، در سال ۲۵۲ هجری قمری به عنوان خلیفه مسلمانان  در بغداد کار خودش را آغاز کرد، در زمان پذیرش خلافت نوزده سال داشت.

 ، پس از تصدی خلافت، روش پدران خود را پیش گرفت، امام عسکری را شدیدا زیر نظر قرار داد، چند بار روانه زندان ساخت و اورا به دست جنایتکاری به نام صالح بن وصیف سپرد.

وپس از آن  معتز امام را به دست علی بن اوتامش، که از دشمنان سرسخت اهل بیت بود، سپرد: امام نزد وی زندانی شد، به او، که از دشمنان خشن آل ابی طالب بود، دستور داده شد تابر امام سخت گیری نماید. مدتی نگذشت وی به شدت تحت تاثیر واقع و از دوستان صمیمی اهل بیت شد. چون امام اززندان بیرون آمد، علی بن اوتامش سرآمد روشن بینان و نیک گفتارانی شده که حضرت را به بزرگی یاد می کردند. فشارهای سخت و گوناگون بر امام، معتز عباسی راقانع نساخت. او سرانجام دستور داد امام را به طرف کوفه برده،در راه به قتل برساند. حضرت به درگاه پروردگار شکایت برد و معتز را نفرین کرد. سه روز بعد، در اثر دعای امام عسکری( ع) ، پس از چهارسال واندی حکومت ، سرانجام، در سن بیست و چهار سالگی به بدترین وضع کشته شد.

هنوز امام عسکری ازستم معتز کاملا رهایی نیافته بود، که به ستم مهتدی عباسی گرفتار شد. امام عسکری درزندان فرمود: این سرکش اراده کرده بود امشب باسرنوشت اولیای خدا بازی کند، ولی خداوند عمرش را قطع و کوتاه کرد.بامداد ترکها بر مهتدی شوریدند و او را به قتل رساندند پانزدهمین خلیفه عباسی معتمد عباسی است او در سال ۲۳۱هجری قمری  متولد شد، ودر سال ۲۵۶هجری قمری به خلافت رسید و تا سال ۲۷۹هجری قمری امر حکومت را بر عهده داشت.اوآخرین خلیفه عباسی است که  که در سامرا مسکن داشت، معتمد،که یکی دیگر از پسران متوکل بود پس از نشستن بر تخت خلافت چند ماهی پیش از مرگش ، سامرا را ترک گفت و در بغداد ساکن شد ؛ وی ۲۳ سال خلافت کرد. و معتمد تنهاخلیفه عباسی است که عنوان امیرالمومنین را برای خود انتخاب نمود،که به نام وی خطبه خوانده  می‌شد و سکه زده می‌شد.

[2] - امام زمان( ع) نام مبارکشان نام پیامبر گرامی اسلام ص) وکنیه ایشان کنیه جدش پیامبر(ص) است .نام پدرحسن عسکری( ع)و نام مادرشان، نرجس خاتون است سا ل روزتولد نیمه شعبان سال ۲۵۵ یا ۲۵۶ هجری قمری ومحل: زادگاه سامرا است ،لقب های آن حضرت عبارتند از : حجت، مهدی، قائم، بقیةالله، حجةالله، صاحب‌الزمان، المنتظَر، غائب، صاحب‌الأمر، ولی عصر، منصور، منتقم و ... قصه تولد حضرت امام زمان( ع) شبيه تولد حضرت  موسی (ع )است و همان‌طور که فرعون نتوانست مانع به دنیا آمدن حضرت موسی (ع) شود، طاغوت زمان امام حسن عسكری (ع) نیز نتوانست مانع تولد فرزند ایشان شود. در روایات فراوانی آمده است که کسی نمی‌تواند زمانی برای ظهورحضرت حجت(عج) تعیین کند،  باتوجه به اینکه  امام عسکری ع) بنا به مصالحی نمی توانستند جانشین خودشان بطور علنی به مردم معرفی کنند،فقط تعدادی از شیعیان  این راز را می دانستند،لذا، پس از شهادت ایشان درسال ۲۶۰ هجری قمری ودر سن ۲۸  یا 29 سالگی،  عده ای از شیعیان امامت جعفر که درتاریخ به جعفر کذاب مشهوراست و برادر امام حسن عسکری (ع) است ، را پذیرفتند و گروه‌هایی نیز متوجه فرزندان و نوادگان امامان نهم و دهم( ع) شدند. اما تعدادی از اصحاب امام  حسن عسکری (ع) به رهبری عثمان بن سعید عَمری، چنین گفتند که :وی پسری داشته که جانشینی مشروع برای امامت است. طبق گفتهٔ عمری، این پسر مخفی نگاه داشته شده بود، چرا که ترس آن می‌رفت که توسط دولت دستگیر شود و به قتل برسد.واین دیدگاه به‌مرور گسترش پیدا کرد و شیعیان خالص از این راز ورمز آگاهی یافتند، وفهمیدند که امام بعد از امام حسن عسکری (ع) فرزند برومندشان امام زمان عج ) است که درسن 5 سالگی به امامت رسیده است و این امر بی سابقه ای نیست ، همان طور که حضرت عیسی( ع) در گهواره به پیامبری رسید و با مردم سخن گفت، حضرت مهدی( عج)، امام جواد و امام هادی(ع) نیز در کودکی به امامت رسیدند. امام زمان عج ) دارای عمری طولانی است و روایات فراوان ومحکمی بر زنده بودن وغیبت وی وجود دارد ،دوران اول غیبت 69 سال ادامه یافت وچهار نماینده داشتند که با ایشان در ارتباط بودند و نمایندگان سؤالات را ا زمردم  می گرفتند وپاسخ امام( ع) را به آن ها می رساندند، وآن زمان فاصله بین سال های 260 تا 329 هجری قمری است واین دوره حدودا هفتاد ساله موسوم به غیبت صغری است که با مرگ علی بن محمد سمری، چهارمین نائب امام دوازدهم  به پایان رسیدو پس از این دوران ، شیعیان با حضرت مهدی (عج) در ارتباط نیستند و این دوران را اصطلاحاً غیبت کبری می‌نامند ودوران دوم یعنی غیبت کبری، از سال ۳۲۹ هجری قمری، آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، زمان ظهور  ،به دست خداوند است وکسی نمی تواند برای آن تاریخ دقیق معین کند، آن حضرت  پس از پایان دورهٔ غیبت، با عنوان مهدی( عج) از مکه مکرمه قیام خواهد کرد و او کسی خواهد بود که از طریق وی حقیقت و عدالت بار دیگر به پیروزی خواهد رسید وحکومت جهانی تشکیل خواهد شد،درابتدای این قیام، یاران مخلص امام (عج) به تعداد 313 نفر به یاری وی می شتابند،وگفته شده است که تعدادی از گروه را زنان تشکیل می دهند.
‌وهمه ما در انتظار فرجش لحظه شماری می کنیم وامیداریم جزء یاران آن حضرت باشیم ،ایشان را ببینیم ومطیع فرمانش باشیم ودر رکابش بادشمنان دین خدا بجنگیم

 

 

 

[3] - قمی ،شیخ عباس ، منتهی الامال ج 2 ص 401

 

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (79) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

شکلک های محدثه

http://barrud.rasekhoonblog.com/


ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 5:40 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

حرم امام یازدهم حضرت امام حسن عسکری(ع):

 

 

 

 

 

 

حرم امام یازدهم حضرت امام حسن عسکری( ع) امام حسن عسکری (ع)درسال232هجری قمری در مدينه چشم به جهان گشود .پدر بزرگوارش امام هادی( ع) و مادر حدیث ، سوسن يا سليل، که در سامرا از دنيا رحلت کرد .دوران عمر 29ساله امام عسکری( ع) به سه دوره تقسيم مي گردد : دوره اول 13سال است که زندگی آن حضرت در مدينه گذشت . دوره دوم 10سال در سامرا قبل از امامت . دوره سوم نزديک 6 سال امامت آن حضرت مي باشد . امام عسکری (ع ) از شش سال دوران امامتش ، سه سال را در زندان گذرانيد . زندانبان آن حضرت صالح بن وصيف بودکه دو غلام ستمکار را بر امام گماشته بود، تا بتواند آن حضرت را به وسيله آن دو غلام آزار بيشتری دهد ، اما آن دو غلام که خود از نزديک ناظر حال و حرکات امام بودند تحت تأثير آن امام بزرگوار قرار گرفته به صلاح و خوش رفتاری گراييده بودند . وقتی از اين غلامان جويای حال امام شدند ، مي گفتند اين زندانی روزها روزه دار است و شبها را تا بامداد به عبادت و راز و نياز با معبود خود سرگرم است و با کسی سخن نمي گويد . در کيفيت وفات آن امام بزرگوار آمده است : فرزند عبيدالله بن خاقان گويد روزی برای پدرم که وزير معتمد عباسی بود خبر آوردند که ابن الرضا يعنی  حضرت امام حسن عسکری( ع) رنجور شده است ،وی سریعا خبر را به خلیفه رساندوخلیفه پنج نفر از معتمدان مخصوص خود را با اوهمراه کرد تا همواره ملازم خانه او باشند ودستور داد طبیبی هموره از امام( ع) عیادت کندوپس از شدت مریضی ،ده نفر از علمای مشهور وقاضی القضات را فرستاد تاهمواره مراقب احوال وی باشند و اين کارها را برای آن مي کردند،تازهری که به آن حضرت داده بودند بر مردم معلوم نشود و نزد مردم ظاهر سازند که آن امام( ع) به مرگ خود از دنيا رفته است ، سرانجام درهشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری در  سن بیست وهشت سالگی به دست معتمد عباسی[1]  به شهادت رسید پس از  آن به جعفر ( جعفر کذاب فرزند امام هادی( ع) و برادر امام حسن عسکری( ع) که فردی فاسق واهل شراب وقمار بود وبه دروغ ادعای امامت داشت) گفته شد ، برادر تواز دنیا رفته است، بیا وبرجنازه ا و نماز بخوان ،جعفر برخاست وشیعیان با او همراه شدند هنگامی به صحن خانه رسیدند که امام عسکری( ع) را کفن کرده بودند وداخل تابوت گذاشته بودند ،جعفر جلو رفت تا بربدن مطهر آن حضرت نماز بخواند ،راوی می گوید در این هنگام چون جعفر خواست ، تکبیر بگوید ، طفلی  گندم گون پیچیده موی گشاده دندان مانند پاره ماه[2]  بیرون آمد وردای جعفر را کشید وگفت ای عمو پس بایست که من سزاوار ترم به نماز بر پدر خود ،پس جعفر عقب ایستاد ورنگش متغیر شد،آن طفل پیش ایستاد وبرپدر بزرگوار خود نماز کرد وآن جناب رادر همان خانه ودر کنار قبر پدر ش امام علی نقی (ع)  به خاک سپرده شد. [3]

   

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (79) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 

شکلک های محدثه

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 


ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 5:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: 75281
 
 

خواص روغن بادام تلخ‏

افرادى که به درد کلیه‏ ها مبتلا هستند در صورتى که علت درد وجود سنگ نباشد و مربوط به بافت خود کلیه باشد مى‏ توان مقدارى از روغن بادام تلخ را با مقدارى نشاسته و مقدارى نعناى خشک پودر کرده، مخلوط کنید و بخورید. درد کلیه‏ ها را ساکت خواهد کرد.
 
خواص روغن بادام تلخ‏اتاق خبر 24: خواص روغن بادام تلخ‏ به این شرح است.
1- مالیدن روغن بادام تلخ پاک کننده آثار لکه در صورت , روغن بادام تلخ رافع چین‏ و چروک پوست صورت

2- افرادى که به درد کلیه‏ ها مبتلا هستند در صورتى که علت درد وجود سنگ نباشد و مربوط به بافت خود کلیه باشد مى‏ توان مقدارى از روغن بادام تلخ را با مقدارى نشاسته و مقدارى نعناى خشک پودر کرده، مخلوط کنید و بخورید. درد کلیه‏ ها را ساکت خواهد کرد.

3- روغن بادام تلخ را با سرکه مخلوط نموده و بر پیشانى و اطراف سر بمالید. سردردهاى افراد سردمزاج را ساکت مى ‏کند.

4- روغن بادام تلخ را در چشم بچکانید، قدرت بینایى را زیاد مى‏ کند.

5- هر شب پوست سر را با روغن بادام تلخ ماساژ دهید. از طاسى سر جلوگیرى مى ‏کند.

6- اگر روغن بادام تلخ به صورت خوراکى مصرف شود. براى دفع اخلاط چسبنده به دیواره دستگاه گوارش مفید است، روغن بادام تلخ تنگى‏ نفس و ورم شش را بهبود مى‏ بخشد.

اصیت درمانی روغن بادام تلخ‏

روغن بادام تلخ, قدرت بینایى را زیاد مى‏ کند

7- روغن بادام تلخ را نیمگرم نموده و در گوش بچکانید، بعد کمى پشم تمیز را گرم کنید و در گوش بگذارید و گوش را ببندید. اگر آب در گوش رفته باشد آن را خشک مى ‏کند و براى تسکین درد گوش و رفع صداى داخل آن مفید است، اگر روزى یک بار تکرار شود جهت حفظ و سلامت گوش مفید است.

8- پس از باز کردن گچ از محل شکستگى، اگر محل را با روغن بادام تلخ مالش و ماساژ دهند، زودتر به حالت اولیه بازمى‏ گردد. گرفتگى عضلات را باز مى‏ کند.

تذکردر مورد روغن بادام تلخ‏: خوردن روغن بادام تلخ‏ همچنین دخول آن در رحم زنان باردار باعث سقط جنین مى‏ گردد. چون سمى است مصرف خوراک زیاد آن انسان را هلاک مى ‏کند.

طبیعت روغن بادام تلخ‏:
کمى گرم مایل به رطوبت است.

ترکیب شیمیایى روغن بادام تلخ‏:
مواد آلبومینوئیدى- املاح معدنى- آمولیسین- صمغ- قند- موسیلاژ.

 
منبع: خبرگزاری تسنیم 
انتهای پیام

ادامه مطلب



[ شنبه 20 آذر 1395  ] [ 5:00 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 28 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 3827718 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب